Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 29. marraskuuta 2021

Jumalalla on tilanne hallussaan vaikka pahuus rehottaa maailmalla by Daymond Duck 28.11.2021

Saatana käy hengellistä sotaa tällä hetkellä, mutta Jumala valvoo tilannetta. Se on tämän suomentamani pastori Daymond Duck'in tuoreen Rapture Ready -sivustolla olevan profetiaraportin pääteema, ja niinpä luetellaan merkkejä globaalin diktatuurin tai jumalattoman maailmanhallituksen kehityksestä viime aikoina. Tämä maailmanaika lähestyy loppuaan ja Raamatun lopunaikojen profetiat toteutuvat. Valveutuneilla kristityillä on Tempaus-toivo päästä pakoon tätä kaikkea pahaa, mitä on kehitteillä.

---------------------

Jumalalla on tämä tilanne hallussaan (God Has This) :: By Daymond Duck

Published on: November 28, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/11/28/god-has-this-by-daymond-duck/

Katselin vähän Kyle Rittenhouse'n oikeudenkäyntiä viime viikolla. Ei ollut lainkaan tai juurikaan mitään raportointia aseita kantavista terroristeista, mellakoijista, ryöstelijöistä ja tuhopolttajista (Antifa, Black Lives Matter, jne.), joita näkyi Kenosha'ssa, Wisconsin'in osavaltiossa, kaksi päivää ennen Kyle'n saapumista sinne. Siitä, mitä jotkut näistä ihmisistä olivat tehneet Kenosha'lle aikaisemmin, ei raportoitu juuri lainkaan, eikä ketään lainrikkojaa rangaistu. Valtamedian valetoimittajien valheet peittivät totuuden (Kyle ei tappanut edes yhtä mustaa, Kyle ei ole valkoisen ylivallan kannattaja, joka meni Kenosha'an tappamaan mustia, Kyle ei ylittänyt osavaltion rajaa laittomalla aseella, jne.), ja olin surullinen siitä pahuudesta, jota sain nähdä Amerikassa.

Näistä tuntemuksistani huolimatta tajusin maailman johtajien julistaneen, että elämme uutta aikakautta, kansakunnat ovat sopineet uudesta agendasta ja Amerikan perustavanlaatuinen muutos on käynnissä. Kenosha'n hulluus on osa jumalattoman maailmanhallituksen vaiheittaista luomista (pyrkimys riisua isänmaalliset ja rehelliset kansalaiset aseista, pahuuden suvaitseminen ja suvaitsemattomuus totuudelle, jne.). Se on hengellistä sotaa Saatanan johdolla.

Katso ylös, maailma. Jumalalla on tämä tilanne hallussaan.

(Päivitys Yksi: 20. marraskuuta järjestettiin mielenosoituksia New Yorkin Brooklyn'issa; Bostonissa, Massachusetts'in osavaltiossa; ja Chicagossa, Illinoisin osavaltiossa; sekä mellakoita, ikkunoiden rikkomista ja hyökkäyksiä poliisia vastaan Kyle'n vapauttavan tuomion johdosta.)

(Päivitys Kaksi: 21. marraskuuta, Dave Hodges raportoi The Common Sense Show'ssa, että senaattori Jerry Nadler haluaa oikeusministeriön tutkivan Kyle Rittenhouse'a kansalaisoikeusloukkauksista. Minusta näyttää siltä, että Nadler aiheuttaa tahallaan ongelmia, erityisesti koska kaikki uhrit olivat valkoisia.)

(Päivitys Kolme: 23. marraskuuta 2021 kerrottiin, että Antifa kehottaa jäseniään ja ystäviään aseistautumaan ihmisten tappamiseksi, ennen kuin aseistetut ihmiset, jotka yrittävät puolustaa elämäänsä ja omaisuuttaan, tappavat heidät.)

Tässä on lisää tapahtumia, jotka viime aikoina kiinnittivät huomioni.

Ensinnäkin, tohtori Thomas Jendges (Chemnitz'in sairaalan, Itä-Saksan suurimman kunnallisen sairaalan, toimitusjohtaja huhtikuusta 2021 lähtien; ainoa toimitusjohtaja 1. lokakuuta lähtien) kuoli pudottuaan sairaalarakennuksesta 3. marraskuuta. Kuolinsyyksi katsottiin itsemurha, ja kerrotaan, ettei hän jättänyt itsemurhaviestiä. Chemnitz'in pormestari Sven Schulze sanoi, että Jendges "vaihtoi hänen kanssaan pitkään näkemyksiä vaikeasta koronatilanteesta" kuolemaansa edeltävänä iltana. Miksi tämä 55-vuotias aviomies ja kahden lapsen isä tekisi itsemurhan pudottautumalla sairaalarakennuksesta, ja jättämättä mitään viestiä? Ja mitkä olivat hänen huolensa koronavirustilanteesta?

Tällä hetkellä kiertävä raportti väittää, että tohtori Jendges julkaisi juuri ennen kuolemaansa videon, jossa hän sanoi: "Ei ole virusta, se on naamioitunutta diktatuuria. Kaikki tapahtuu samaan aikaan. Meillä on diktatuuri; ei ole muuta tapaa sanoa sitä." Todellisuudessa video on toiselta saksalaiselta lääkäriltä, ​​Guido Hofmann'ilta, joka julkaisi videon viime vuoden elokuussa. Voit katsoa videon tästä linkistä: Tri Guido Hofmann: "Koronavirus on johdatus 'maailmanlaajuiseen diktatuuriin.'"

Monet profetianopettajat uskovat, että globalistinen diktatuuri on vähitellen valtaamassa maailmaa tarkoituksenaan perustaa jumalaton maailmanhallitus.

(Lisätietoja: Maailman terveyshuippukokouksessa (World Health Summit) 24.–26. lokakuuta, Bayer'in farmaseuttisen osaston johtaja sanoi, että mRNA Covid-19 -rokotteet ovat solu- ja geeniterapiaa, jota markkinoidaan rokotteina. Hän uskoo, että suotuisa markkinointi saa ihmiset rokottautumaan, ei myönteisin tuloksin.)

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta ja globaalia diktatuuria: Marraskuun puolivälissä katsoin pari videota (yksi John Haller'ilta ja toinen Andy Woods'ilta), jotka paljastivat tietoa Maailman talousfoorumin (WEF) "Leaders of Tomorrow School'ista (Huomispäivän johtajien koulu tai Global Leaders for Tomorrow -verkosto)" (nykyään "Young Leaders School tai Young Global Leaders -verkosto eli YGL").

Suomentajan huomautus: Hallituksemme pääministeri Sanna Marin ja valtiovarainministeri Annika Saarikko kuuluvat tähän Young Leaders School'iin tai nuorten johtajien The Forum of Young Global Leaders -verkostoon eli YGL:ään. Lue enemmän https://yle.fi/uutiset/3-11902107. Näyttää siltä, että näillä johtajilla on yksi ja sama mieli, aivan kuten sanotaan 10 kuninkaasta Ilm. 17:13 jakeessa.

Noin 28 vuoden ajan WEF on kouluttanut ja indoktrinoinut poliitikkoja, suuryritysten toimitusjohtajia, miljardöörejä, kuninkaallisia, jne., tullakseen johtajiksi maailmanhallituksessa.

Sillä on nyt yli 1 400 jäsentä ja alumnia (vanhoja jäseniä).

Ensimmäisen luokan oppilaita (vuoden 1993 luokka) olivat Angela Merkel (Saksan liittokansleri), Bill Gates, Tony Blair (entinen Iso-Britannian pääministeri), Nikolas Sarkozy (Ranskan entinen presidentti) ja Viktor Orban (Unkarin pääministeri).

Vuoden 2005 luokkaan kuului Gavin Newsome, Nancy Pelosi'n veljenpoika ja nyt Kalifornian kuvernööri.

Vuoden 2017 luokkaan kuului Emmanuel Macron, nyt Ranskan presidentti ja mies, jonka jotkut uskovat voivan olla Antikristus.

Vuoden 2019 luokkaan kuului Peter Buttigieg, homomies, jonka jotkut tuntevat Chasten James Glezman'in vaimona. Hän työskenteli John Kerry'n kampanjassa, hänestä tuli South Bend'in pormestari, Indianan osavaltiossa, hän pyrki Yhdysvaltojen presidentiksi ja on nyt liikenneministeri. Jotkut ihmiset haluavat dumpata Kamala Harris'in USA:n varapresidentin virasta ja korvata hänet Buttigieg'illa.

Kaksi muuta rikasta ja vaikutusvaltaista ihmistä, jotka osallistuivat WEF:n "Young Leaders Schooliin (Nuorten johtajien koulu)", ovat Jeff Bezos (Amazonin perustaja) ja Chelsea Clinton (Bill ja Hillary Clinton'in tytär).

Tämä koulu, joka minusta todella näyttää olevan globalistinen indoktrinaatiokeskus, kouluttaa rikkaita ja vaikutusvaltaisia ajattelemaan samalla tavalla Covid'ista, rajoituksista, rokotusmandaateista, rokotustodistuksista, jne.

Valmistuneet opetetaan saamaan aikaan yhteiskunnan "suuri uudelleenkäynnistys (The Great Reset)" (osa Biden'in hallinnon, YK:n, paavi Franciscuksen ja muiden "Build Back Better" -tavoitteita), jonka profetianopettajat uskovat olevan rahaton, ja seuraavan kaikkea ostamista ja myymistä, ja jota aluksi johtaa 10 samanmielistä globalistia, ja lopulta Antikristus.

Se ei ole parempi maailma tai ihana uusi aika; se tulee olemaan "suuri ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule" (Matt. 24:21).

Laaja yksimielisyys vallitsee siitä, että presidentti Biden'in henkinen ja fyysinen terveys on heikkenemässä.

Amerikan kansalaisten olisi viisasta kysyä, haluavatko he presidentti Biden'in mahdollisen korvaajan olevan hämmentynyt henkilö, joka syntyi mieheksi, samaistuu naiseksi, ja on koulutettu romahduttamaan Amerikan talous ja perustamaan jumalaton maailmanhallitus ja -uskonto (ks. Dan. 11:37; Room. 1:18-31; 2. Tim. 3:3).

Kolmanneksi, Vanhan testamentin aikoina juutalaiset papit valmistivat voiteluöljyä pappien voitelemiseksi, ja esineisiin, joita käytettiin ilmestysmajassa eli tabernaakkelissa (2. Moos. 30:23-25).

Myöhemmin he alkoivat tehdä sitä voidellakseen profeettoja ja kuninkaita (1. Sam. 10:1).

Marraskuun 8:ntena 2021, Israel365News -uutissivusto raportoi, että juutalainen Sanhedrin valmistautuu tekemään pyhää voiteluöljyä tulevien ylipappien ja kuninkaiden voitelemiseksi, ja he aikovat valmistaa tarpeeksi öljyä voidellakseen tulevan Messiaansa.

Tämä kirjoittaja uskoo, että Israelin todellinen Messias voidellaan sen jälkeen, kun Israel käy läpi Ahdistuksen ajan.

Enkeli Gabriel sanoi Danielille: ”Seitsemänkymmentä viikkoa on säädetty sinun kansallesi ja pyhälle kaupungillesi; silloin luopumus päättyy, ja synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan, ja näky ja profeetta sinetillä vahvistetaan, ja kaikkeinpyhin voidellaan” (Dan. 9:24).

Se tosiasia, että juutalainen Sanhedrin valmistautuu voitelemaan heidän tulevan Messiaansa (he saattavat voidella uudelleenrakennetun Temppelin ja Antikristuksen), voi olla hyvin merkittävää.

Neljänneksi, koskien hyperinflaatiota ja talouden romahdusta: 17. marraskuuta 2021 raportoitiin, että Yhdysvaltain suurin lihantuottaja Tyson Foods aikoo nostaa kanan hintaa 19 prosentilla, naudanlihan hintaa 33 prosentilla, ja sianlihan hintaa 38 prosentilla.

Tyson luki inflaation nousun syyksi Biden'in hallinnon talouspolitiikan.

Viidenneksi, myöskin koskien hyperinflaatiota ja talouden romahtamista: Presidentti Biden on vapauttanut 50 miljoonaa öljytynnyriä Amerikan strategisesta öljyvarannosta hidastaakseen inflaation ja bensiinin hintojen nousua, minkä hän aiheutti sulkemalla Keystone XL -putkilinjan ja tukahduttamalla öljyntuotannon joissakin osissa Yhdysvaltoja.

Demokraatti Joe Manchin kutsuu tätä "laastariksi", joka ei ratkaise Biden'in "itse aiheutettua" ongelmaa.

Biden voisi parantaa ongelman muuttamalla politiikkaansa, mutta hän kieltäytyy tekemästä sitä.

Kaiken myytävän hinta nousee jatkuvasti, ja se vahingoittaa Amerikan köyhiä ja keskiluokkaa (mustia, valkoisia, latinoja, naisia, miehiä, lapsia, jne.) enemmän kuin varakkaita.

Se on osa globalistista ilmastonmuutosagendaa (pienemmät ajoneuvot, pienemmät talot, maailmanhallitus, jne.).

Kuudenneksi, koskien pandemioita: Marraskuun 19. päivänä 2021, Yhdysvaltain lääke- ja elintarvikevirasto (FDA) sekä tautienehkäisy ja -valvontakeskus (CDC) hyväksyivät tehosterokotteet Covid'ille.

Miksi tehostepiikkejä tarvitaan? Koska suoja varsinaisista pistoksista ei kestä (tohtori Anthony Fauci'n tunnustus 16. marraskuuta 2021).

(Huomautus: Tämä kirjoittaja on nähnyt useita juttuja, jotka ennustavat syövän, sydänkohtausten ja aivohalvausten lisääntymistä täysin rokotetuilla ihmisillä tulevina vuosina.)

Seitsemänneksi, huumeet tulevat olemaan yksi useista synneistä Ahdistuksen aikana (Ilm. 9:20-21), ja ne, jotka käyttävät niitä, eivät tule tekemään parannusta.

Marraskuun 17:ntenä 2021, Yhdysvaltain tautikeskus (CDC) paljasti, että heidän arvionsa mukaan 100 000 amerikkalaista on kuollut viimeisten 12 kuukauden aikana huumeiden yliannostukseen.

Kahdeksanneksi, mitä tulee kaiken ostamisen ja myymisen seurantaan, Biden'in hallinto on esittänyt Valuutan valvojan (Comptroller of currency) virkaan naista, joka haluaa liittovaltion ottavan hallintaansa kaikkien pankkitilit.

Hänellä oli 18. marraskuuta 2021 vahvistuskuuleminen Yhdysvaltain senaatin pankkikomitean edessä.

On liian aikaista sanoa, saako hän työn vai ei, mutta kaikkien pankkitilien keskitetty valtiovalvonta kuulostaa yritykseltä seurata kaikkea ostamista ja myymistä.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Tuli virheilmoitus (kiellettyjä sanoja), kun yritin laittaa seuraavaa viestiä vieraskirjaani:

    Arvasin tämän vihjeen IPG2:n kabbalisteilta eli kun useammassakin kohdassa IPG2-filmiä näytetään miehen orgasmi, jonka seurauksena aina näkyy 3 spermatippaa (esim. IPG2-filmin alussa Bush ja liitutaululla näkyvä penis kolmine tippoineen), niin rupesin googlettamaan sanoja "solar eclipse orgasm", ja kuinka ollakaan, löytyy useampikin juttu, joissa täydellisen auringonpimennyksen hetki yhdistetään miehen orgasmiin. Ja näin kun 4. joulukuuta on totaali auringonpimennys (=orgasmi), se tarkoittaa sitä, että 3 päivän (=3 spermatippaa) perästä tapahtuu tuomio (tsunami) eli on Herran päivä! Tällöin 4.12. + 3 pv. = 7.12.2021! Olisko salainen Tempaus päivää ennen tuota?!

    WHY EVERYONE IS SO HORNY FOR THE ECLIPSE

    https://melmagazine.com/en-us/story/why-everyone-is-so-horny-for-the-eclipse

    "A man claiming unusually strong and pure European/Caucasian heritage posted recently on San Francisco’s Craigslist [b]looking for a woman to have sex during the eclipse while his penis is pointed toward the sun, achieving simultaneous orgasm at the moment of totality[/b], and as a result, “conceiving a child that will be on the next level of human evolution.”"

    Nämä illut palvoo seksiä ja aurinkoa. Tässä IPG2:n liitutaulukohtaus, jossa Bush osoittaa 3. spermatippaan keskiyön hetkellä.

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=437

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com