Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 23. marraskuuta 2021

Pohdintoja, miksi Amerikka on tiellä kohti Sodoman kaltaista tuhoa by Terry James

Tässä Rapture Ready -sivuston Nearing Midnight -osastolla oleva tuore Terry James'in kirjoitus nykyajan Sodomasta eli Amerikasta, jonka kehityssuunta kristillisestä kansakunnasta Babylonin suureksi portoksi on vienyt Jumalan profeetallisen kellon lähelle keskiyötä. Avainasemassa ovat nykyään erityisesti millenniaalit, jotka eivät vaali enää Amerikan kristillistä perintöä. Tuomio on siis tulossa, ellei ihmeitä tapahdu. Artikkelin suomensi: Olli R.

----------------------

Nearing Midnight

Nov 22, 2021
Published on: November 20, 2021 by RRadmin7

https://www.raptureready.com/2021/11/20/nm-nov-22-2021/

Nykyaikaisen Sodoman väestön luku (Modern Sodom Census)

Kun mennään yhä syvemmälle aikakauden loppuun, ei pitäisi olla yllättävää, että merkit siitä, että olemme "lähellä keskiyötä", ilmenevät yhä syvemmillä tavoilla. Näiden signaalien lisääntyminen hälyttävällä nopeudella on kuitenkin huolestuttavaa.

Me, jotka katsomme profeetallista kehitystä pre-Trib-tempauksen näkökulmasta, olemme huolestuneempia kuin useimmat. Meitä häiritsee se, mitä Bill Koenig uutissivustollaan "Koenig's Eye View from the White House" kutsuu "tietämättömäksi kirkoksi".

Koenig sanoo:
Kuulen edelleen monilta kristityiltä, että kirkon enemmistö, jopa evankeliset, ei ole tietoinen näiden päivien raamatullisesta ja profeetallisesta merkityksestä. Kirkon korvausteologian osuus oli vuoden 2004 tutkimukseni mukaan 100 miljoonan ihmisen joukko.

Niille meistä, jotka ovat herkkiä näille ajoille, tätä on vaikea ymmärtää. Lisäksi monilla pastoreilla ei ole mitään ymmärrystä Raamatun profetiasta. Joissakin tapauksissa ne, joilla on jonkin verran ymmärrystä, eivät halua pelotella laumaansa. Muita ei kiinnosta.

Kaiken tämän sanottuani, vain Israelin Jumala tietää, kuinka nämä raamatullisesti merkittävät päivät tulevat menemään. (https://www.watch.org/subscribers/koenigs-eye-view/article/83238)
Jälleen kerran minusta tuntuu, että minun pitäisi melkein pyytää anteeksi, että esitin tämän kommentin Amerikka-keskeisestä asemasta käsin. Mutta kansakuntana, joka on ollut suurimman osan lyhytaikaisesta olemassaolostaan kristitty, ainakin perustamisvaiheessaan, putoaminen tästä eittämättä liioitellusta asemasta näyttää toteen syvän profeetallisen viittauksen.

Kulttuurimme, joka on koetun nuoruuden läpitunkema, on lähes lähimenneisyyteensä asti kypsynyt tervejärkisellä tavalla kohti kristillisen perintönsä täyttä tunnustamista. Nuoret aikuiset ovat pyrkineet ottamaan vastuuta suunnitellessaan omaa elämäänsä ja perhettään. Tämä kehityssuunta muuttui epäilemättä 1960-luvulta alkaen.

Kansalliset johtajat näyttävät menettäneen kollektiivisen mielensä tuon aikakauden aikana – pahuudelle, joka edelleen paimentaa kansakuntaa kohti Roomalaiskirjeen jakeen 1:28 ”kelvotonta mieltä (reprobate mind)”. He poistivat Raamatun lukemisen ja rukouksen julkisten koulujen luokkahuoneista ja ovat siitä lähtien yrittäneet poistaa minkä tahansa maininnan Jeesuksesta Kristuksesta amerikkalaisen elämän kaikilta tahoilta.

Kuinka voisimme odottaa nuorisomme jatkavan amerikkalaista perinnettä, joka alkoi maan perustamisesta? Kuinka voisimme odottaa sitä, kun ne, jotka ovat vastuussa hallinnoimisesta tavalla, joka pitää meidät perustuslaillisella raiteella, jonka perustajaisät ovat meille antaneet, ovat luopuneet tästä vastuusta?

Sen lisäksi, että suuri määrä johtajia ei ole vain asettanut ja säätänyt Jumalan vastaista hallintoa, monet heistä ovat näyttäneet esimerkkiä ja esittäneet monissa tapauksissa räikeästi joitain hedonistisimpia kuviteltavissa olevia elämäntapoja.

Saatanan suunnitelma kansakunnan tuhoamiseksi alkoi rekonstruoimaan Amerikan kansallista arkkitehtuuria suuresti edellä mainitulla Raamatun lukemisen ja rukouksen poistamisella. Tuloksena 1960-luvulla oli kansakunnan nuoruuden menetys. "Vapaa rakkaus" tuli hippien mukana, nuori Amerikan presidentti salamurhattiin – samoin kuin hänen veljensä ja musta huippuministeri sekä kansalaisoikeusjohtaja. Noin viisikymmentätuhatta amerikkalaista nuorta miestä menetettiin verisessä Vietnamin sodassa.

Vaikka suurin osa nykypäivän millenniaalisukupolvesta ei tiedä juurikaan tuosta viidenkymmenen vuoden takaisesta historiasta, he ovat sen uhreja. Tämä ei kuitenkaan oikeuta heidän liikkumistaan käyttäytymiseen, joka kilpailee niiden käyttäytymisen kanssa, jotka elivät Lootin päivinä tuossa jumalattomassa Sodoman kaupungissa. Jokainen ihminen on vastuussa siitä, hyväksyykö vai hylkääkö hän Jumalan tien – uskomalla Jeesukseen Kristukseen, joka on Tie (Joh. 14:6).

Pointti on siinä, että suuri osa tästä millenniaaliväestönosasta on nyt pitkällä matkaa tiellä, joka toi Jumalan tuomion Lootin päivinä Sodomassa.

Seuraava uutisjuttu on melko huolestuttava:
Vaikka useimmat millenniaalit pitävät Jeesusta ja Raamattua ainakin "vähän positiivisena", lähes kolmannes Amerikan suurimmasta, koulutetuimmasta ja väärinymmärretyimmästä sukupolvesta myös samaistuu LGBT-liikkeenä, ja 75% heistä myöntää "etsivänsä tarkoituksentuntoa elämässä", osoittaa uusi raportti Arizonan kristillisestä yliopistosta.
Arizonan kristillisen yliopiston Cultural Research Center'issä tutkimusta johtavan George Barna'n raportti New Insights into the Generation of Growing Influence: Millennials In America (Uusia näkemyksiä sukupolveen, jolla on kasvava vaikutusvalta: Millenniaalit Amerikassa) selittää löydösten analyysissä, että monet niistä pelottavista haasteista, joita 78 miljoonan ihmisen sukupolvi kohtaa – tässä raportissa tuo sukupolvi on määritelty vuosina 1984–2002 syntyneiksi – ovat syvästi kytköksissä heidän hengellisiin näkökulmiinsa.

”Ymmärrettävistä syistä miljoonat millenniaalit hylkäävät järjestäytyneen uskonnon tai heillä on epäluuloja uskonnollisia johtajia kohtaan, ja erityisesti niitä uskonnollisia ihmisiä kohtaan, jotka voivat osoittautua tekopyhiksi. Heidän kokemuksensa, havainnot ja olettamukset uskonnosta, hengellisistä uskomuksista ja uskonkäytännöistä ovat tuottaneet myrskyisän hengellisen kokemuksen”, kirjoitti Barna, joka on myös ACU:n professori, joka keskittyy maailmankatsomuksen arviointiin, kehitykseen ja kulttuurin muutokseen...

Barna ehdotti, että ratkaisu millenniaalien kohtaamiin haasteisiin, mukaan lukien elämän tarkoituksen puute, voidaan käsitellä muuttamalla maailmankuvaa.

”Maailmankatsomuksesi on sinun päätöksenteon perusta. Jokainen tekemäsi valinta syntyy maailmankuvastasi, joka toimii suodattimena, jonka läpi koet, havainnoit, kuvittelet, tulkitset ja reagoit todellisuutta. Ja jokaisella tuhansista valinnoista, joita teet päivittäin, on seurauksensa. Tämä tarkoittaa, että maailmankatsomus on kaiken sen ytimessä, jota pohdimme nuorten aikuisten sukupolven hyvinvoinnin ja kehityksen suhteen”, hän kirjoitti.

”Kun otetaan huomioon maailmankatsomuksen keskeisyys ihmiskokemuksen kannalta, millenniaalien elämänkulkua ei voida parantaa ilman, että puututaan maailmankatsomuksen perusrooliin”, hän selitti. ”Ja koska maailmankatsomusta kehitetään ja toteutetaan kilpailluilla uskomusten ja käyttäytymismallien markkinoilla, miettikää, millaisia kaikkialle leviäviä ​​seurauksia millenniaaleille on, jos raamatullinen maailmankuva hylätään muiden, suositumpien vaihtoehtojen hyväksi.” (”Useimmat millenniaalit pitävät Jeesuksesta ja Raamatusta, mutta 30% samaistuu LGBT-liikkeenä”, Leonardo Blair, Christian Post Reporter, 4. marraskuuta 2021)
Kansakunta on ryhtynyt pystysyöksyyn kohti suon kaltaista yhteiskunnallisen jumalattomuuden likakaivoa. Voimmeko odottaa nuorten, joiden hormonit raivoavat ja jotka omaavat innostuksen jatkuvalle hilpeydelle, välittämättä siitä, miten se saavutetaan, olevan Amerikan tulevaisuuden vartijoita?

Kristillinen kirkko – kaikki uudestisyntyneet uskovat – on epäonnistunut monella tapaa, sallien näin kehityskulun jota koemme. On olemassa tie takaisin jumalalliseen herkkyyteen. Hän on tie, totuus ja elämä. Hänen nimensä on Jeesus. Hän tulee pian kutsumaan uskovia luokseen. Tehdään sillä välin parhaamme tuodaksemme tuon nimen takaisin luokkahuoneisiimme – sekä julkiseen että yksityiseen elämäämme.

”Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.” (Filippiläiskirje 2:9-11)

–Terry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com