Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 19. heinäkuuta 2023

Huomiomme kiinnittäminen nykytapahtumiin, jotka ovat profeetallisia, on viisasta Jumalan sanan noudattamista by Daymond Duck 15.7.2023

Itse Jeesus käski meitä tarkkailemaan merkkejä monta kertaa Raamatussa paluutaan ajatellen. Monet kristityt ovat nykyään penseitä ja tähän maailmaan kiinnittyneitä laodikealaisia, jotka eivät odota Herraa tulevaksi, vaan ovat tyytyväisiä vallitsevaan olotilaan (Ilm. 3:14-22). Pian tämä kostautuu kun Jumalan tuomio tulee kuin Nooan ja Lootin päivinä ja viisas Filadelfian seurakunta (Ilm. 3:7-13) otetaan ylös preTrib -tempauksessa. Näin kiteyttäisin tämänkertaisen pastori Daymond Duck'in tuoreen profetiaraportin pääteeman Rapture Ready -sivustolla, jossa kerrotaan ajankohtaisista profeetallisista asioista. Aikainmerkkiraportin suomensi: Olli R.

-----------------

Kiinnitä huomiota (Pay Attention) :: By Daymond Duck

Published on: July 15, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/07/15/pay-attention-by-daymond-duck/

Heinäkuun 4:ntenä 2023 Jean Worland (jean.worland@roadrunner.com) julkaisi nämä Hal Lindsey'n sanat:
  • Matteuksen luvussa 16:2-3 Jeesus kehotti meitä arvioimaan ajat. Tämä tarkoittaa, että kiinnitä huomiota siihen, mitä tapahtuu. Tutki ja sovella Jumalan sanaa. Ja rukoile kaiken suhteen. Nykyään näemme merkkejä ahdingosta kaikkialla maailmassa. Voimme nähdä reaaliaikaisesti asioita, joista Raamattu kertoi meille kauan sitten. Ja se ei ole kaunista. Laittomuus, moraalinen sekasorto, panettelu, petos, hedonismi, hallitsematon raivo ja julmuus täyttävät näkölinjamme. Nämä asiat eivät ole enää teoreettisia tapahtumia, joita pitäisi analysoida kaukaa. Niitä tapahtuu kaikkialla ympärillämme, ja se voi olla pelottavaa.
Jeesus käski meidän tarkkailla merkkejä monta kertaa (Matt. 24:42-43; Markus 13:33-37; Luukas 21:36; Ilm. 3:3), mutta ne, jotka eivät tarkkaile, eivät tiedosta tai välitä.

Kiinnitä huomiota, sillä "Meidän kaikkien pitää ilmestymän Kristuksen tuomioistuimen eteen" (2. Kor. 5:10).

Maailman täytyy tietää, mitä on meneillään, ja kirkon vastuulla on puhua.

Tässä on joitain tapahtumia, jotka ovat saaneet huomioni viime päivinä:

Ensinnäkin, koskien Amerikan rappeutumista ja maailmanhallitusta: Heinäkuun 4:ntenä 2023 arvostettu World Net Daily'n (WND) toimittaja Bob Unruh kirjoitti artikkelin Justin Haskins'in varoituksesta, että Amerikka voisi menettää itsenäisyytensä ennen vuoden 2024 vaaleja.

Haskins on The Heartland Institute'n sosialismia käsittelevän tutkimuskeskuksen johtaja, ja hänen artikkelinsa julkaistiin konservatiivisessa nettiaikakauslehdessä nimeltä Federalist.

Unruh'in mukaan Haskins sanoi:
  • Ehdotus antaa YK:lle suuri valta käsittelemään "hätätilanteita" voi saada tuntemamme Yhdysvallat lakkaamaan olemasta.
  • Hätätilanteessa (luonnonkatastrofi, pandemia, mikä tahansa) YK haluaa valtuudet hätätilan kutsumiseen ja että sille annetaan valta suurimmassa osassa maailmaa.
  • YK saa valtuudet määrittää, mikä on hätätila, milloin se alkaa, milloin se päättyy, ja säilyttää valta suurimmassa osassa maailmaa niin kauan kuin se haluaa.
  • Sen sijaan, että Biden'in hallinto olisi puolustanut Amerikan itsenäisyyttä ja suvereniteettia, se on jo ilmaissut tukensa tälle YK:n vallankaappaukselle.
  • Yhdysvaltojen lopun julistaminen kuulostaa kamalalta, mutta se on tosiasia syyskuussa 2024, jos ihmiset eivät nouse barrikadeille.
Tässä linkki artikkeliin:

https://www.wnd.com/2023/07/biden-helping-u-n-control-life-u-s-know-cease-exist/

(Huomaa: On vaikea pysyä kunnolla kärryillä kaikista kokouksista, – YK, WHO, WEF, IMF – kokouspäivämääristä ja esityslistoista. Haskins kirjoitti siitä, että se, mitä YK yrittää tehdä, tuhoaa USA:n ennen seuraavia vaaleja. Tulee olemaan muitakin kokouksia, jotka voivat tuhota Yhdysvallat. Se, mikä pitää muistaa kaikista näistä ryhmistä ja kokouksista, on, että maailman johtajat ovat hyvin lähellä maailmanhallituksen perustamista.)

Tässä on joitain asioita, joista olen kirjoittanut viimeisen kahden kuukauden aikana:

Maailman terveysjärjestö (WHO) haluaa:
  • Maailmanlaajuisen eettisen ohjeistuksen (Code of Conduct).
  • Maailmanlaajuisen digitaalisen passin.
  • Maailmanlaajuisen digitaalisen valuutan.
  • Maailmanlaajuisen digitaalisen terveystietueen.
  • Maailmanlaajuisen digitaalisen terveydenhuollon sertifiointijärjestelmän (Global Digital Health Certification Network (GDHCN)).
Maailman talousfoorumi (WEF) haluaa:
  • AI:n (tekoälyn) kirjoittamat pyhät kirjat.
Kansainvälinen valuuttarahasto IMF haluaa:
  • Maailmanlaajuisen digitaalisen valuutan ja transaktiodatan.
Yhdistyneet Kansakunnat (YK) haluaa:
  • Globaalin digitaalisen henkilöllisyystodistuksen (ID), joka on linkitetty jokaisen pankkitiliin.
  • Seitsemän vuoden liiton monien kanssa saadakseen aikaan maailmanhallituksen.
Emmanuel Macron haluaa:
  • Maailmanlaajuisen veron.
Ellei Jumala puutu asioihin, maailma on maailmanhallituksen ja Ahdistuksen ajan kynnyksellä.

Ihmisten on kiinnitettävä huomiota, koska se, missä vietämme ikuisuuden, voi olla panoksena.

Kristillisen kirkon aika on loppumassa ollakseen suolana ja valona maailmalle.

(Henkilökohtainen huomautus: Olen monta kertaa sanonut: "Saattaa tulla päivä, jolloin asiat alkavat tapahtua niin nopeasti, että on mahdotonta pysyä niiden perässä." Joskus ajattelen, että se päivä on koittanut, ja vain osa siitä, mitä tapahtuu, tulee raportoiduksi.)

Toiseksi, koskien Amerikan taantumista ja mahdollista maailmantalouden romahdusta: Heinäkuun 7. päivänä 2023 kerrottiin Venäjän vahvistaneen, että BRICS-valtiot (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka) aikovat aloittaa kaupankäynnin uudella kullan takaamalla valuutalla, ja virallinen ilmoitus tehdään BRICS-huippukokouksessa elokuussa.

Jotkut viranomaiset ennustavat, että tämä aiheuttaa dollarin arvon romahtamisen, suuren inflaationousun Yhdysvalloissa, ja se nähdään lopulta lopun alkuna dollarille, ja lähettävän Amerikan supervalta-aseman alamäkeen, josta se ei tule koskaan toipumaan.

En ole talouden asiantuntija, mutta minusta näyttää siltä, että ei ole mitään mahdollisuutta, ettei tällä olisi negatiivista vaikutusta maailmantalouteen.

(Huomaa: Useat muutkin maat pyrkivät liittymään BRICS-maihin.)

Kolmanneksi, koskien Israelin myllerrystä ja sen vaikutusta Israelin tulevaisuuteen: Israelissa on tammikuusta 2023 lähtien ollut suuria mellakoita ja mielenosoituksia tulevasta äänestyksestä koskien lakiesitystä, joka muuttaisi Israelin oikeuslaitosta.

Israelin huipputuomarit nimittävät muut tuomarit.

Liberaalit tuomarit ovat vallanneet oikeuslaitoksen.

He nimittävät liberaaleja tuomareita varmistamaan aina liberaalin enemmistön tuomioistuimessa, ja heidän nimittämänsä liberaali enemmistö äänestää aina pitääkseen Israelin maallisena kansakuntana.

On konservatiivisia juutalaisia, jotka haluavat palvoa Temppelivuorella, uskonnollisia juutalaisia, jotka haluavat palata Mooseksen lain alle (Raamatun viisi ensimmäistä kirjaa, joita kutsutaan nimellä Toora tai Pentateukki), juutalaisia, jotka haluavat rakentaa Temppelin uudelleen, jatkaa eläinuhrauksia, jne. Mutta vaikka nuo konservatiiviset ja uskonnolliset juutalaiset saisivatkin Israelin Knessetin hyväksymään lakiesityksen näiden asioiden tekemiseksi, liberaalit tuomarit voivat julistaa lain laittomaksi ja tappaa sen.

Tuo on oikein; vaaleilla valitsemattomat liberaalit tuomarit voivat kumota valittujen toimitsijoiden enemmistöäänet, ja he ovat suututtaneet monet valituista toimihenkilöistä liberaaleilla äänillään.

Uusin Netanjahun hallitus on konservatiivinen.

Sillä on useiden uskonnollisten puolueiden tuki.

Netanjahun hallitus haluaa hyväksyä lakiesityksen (nimeltään Reasonableness Standard Bill) ottaakseen liberaaleilta tuomareilta pois vallan nimittää tuomareita ja antaakseen hallitukselle valtuudet nimittää tuomareita.

Lisäksi, jos Israelin Knesset hyväksyy lain (kolmen käsittelyn ja kolmen äänestyksen jälkeen) ja valitsemattomat tuomarit julistavat sen laittomaksi, Knesset haluaa valtuudet tarkistaa tuomarin päätös ja ehkä äänestää sen tai osan siitä kumoamisesta, jne.

Ymmärtääkseni Israelissa meneillään olevissa mellakoissa ja mielenosoituksissa on kyse kahdesta asiasta:
  • Yksi, kuka säätää lait Israelissa (kansan valitsemat edustajat Knessetissä vai ryhmä vaaleilla valitsemattomia liberaaleja tuomareita)?
  • Kaksi, millainen kansakunta Israel on tulevaisuudessa, maallinen kansakunta vai uskonnollinen kansakunta?
Raamatun mukaan Israel palaa Mooseksen lain (lakien, jotka Jumala antoi Moosekselle) alle, he rakentavat Temppelin uudelleen ja jatkavat eläinten uhraamista.

(Huomaa: Jotkut ortodoksijuutalaiset uskovat, että Messias antaa heille luvan rakentaa Temppeli uudelleen. Johanneksen luvun 5:43 perusteella jotkut profetianopettajat uskovat, että juutalaiset hyväksyvät Antikristuksen Messiaana. He uskovat liiton (covenant), joka vahvistetaan (voimistetaan) Antikristuksen toimesta, antavan juutalaisille luvan rakentaa Temppeli uudelleen, ja se tullaan jälleenrakentamaan hyvin varhain Ahdistuksen aikana. Se tapahtuu Tempauksen jälkeen, ja Israel saattaa nyt ottaa käänteen siihen suuntaan.)

Kiinnitätkö huomiota?

Sen lisäksi, että mellakoissa ja mielenosoituksissa on kyse siitä, tuleeko Israelista maallinen kansakunta vai uskonnollinen kansakunta, tässä on kaksi muutakin tapahtumaa, joista olen kirjoittanut viime viikkoina.
  • Netanjahun hallitsevan Likud-puolueen jäsen on jättänyt lakiesityksen Temppelivuoren jakamisesta muslimien ja juutalaisten kesken, jotta Temppeli voidaan jälleenrakentaa.
Pyrkimys Temppelin jälleenrakentamiseen näyttää etenevän hitaasti.

(Päivitys: Heinäkuun 11. päivänä 2023 Reasonableness Standard Bill -lakiesitys hyväksyttiin Knessetissä äänin 64 puolesta ja 56 vastaan. Jos se läpäisee toisen ja sitten kolmannen äänestyksen, toivottavasti ennen tämän kuun loppua, siitä tulee laki Israelissa. Siinä tapauksessa Israelista tulee pian uskonnollisempi ja vähemmän sekulaari.)

Neljänneksi, koskien vainoa ja tulevaa yhden-maailman uskontoa: Heinäkuun 10:ntenä 2023 New American julkaisi artikkelin, jonka mukaan YK:n valtuuttama raportti kehottaa "hallituksia uhkailemaan ja rankaisemaan uskonnollisia johtajia ja järjestöjä, jotka eivät kannata LGBTQ:n oikeaoppisuutta."

Tällä hetkellä tämä näyttää olevan vain suositus, mutta Raamattu opettaa, että äärimmäinen vaino ja kuolema odottavat niitä, jotka eivät noudata antikristillistä globalistista agendaa Ahdistuksen aikana.

Yhdysvallat maksaa 22 prosenttia YK:n budjetista.

(Lisätietoa: Toisessa artikkelissa sanottiin, että YK:n raportti tuomitsee juutalaiskristillisten kirjoitusten homovastaisen tulkinnan, se ylistää homo- ja transsukupuolisia arvoja edistäviä uskonnollisia ryhmiä, ja sanoo, että lääketieteen työntekijät ja laitokset pitäisi pakottaa tekemään abortteja, transsukupuolisia hoitoja, leikkauksia, jne.)

(Minun mielipiteeni: LGBTQ-agendaa ei pidä pitää uskonnollisia vakaumuksia ylempänä. Uskonnonvapautta ei ole olemassa, kun ihmiset pakotetaan hylkäämään Kirjoitukset ja kannattamaan LGBTQ-agendaa. YK:n valtuuttaminen kertomaan ihmisille, mitä he voivat uskoa ja mitä he eivät voi uskoa Raamatussa, Koraanissa, tai missä tahansa muussa kirjassa, on sama asia kuin uuden globaalin uskonnon perustaminen. Terveydenhuollon työntekijöiden pakottaminen tekemään abortteja ja silpomaan lasten ruumiita on saatanallista.)

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja meidät on määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Trump tulee vielä sieltä - 3. maailmansodan tuhkista ja solmii 'rauhan' Lähi-itään eli vahvistaa (voimistaa) Aabrahamin sopimukset (liiton) monien kanssa.

    Trump Awarded Crown of Jerusalem, Mentions Abraham Accords

    https://www.youtube.com/watch?v=hfX6PTKpnQ4 (17 tuntia sitten)

    Israel Heritage Foundation awards Trump "Crown of Jerusalem" - Former President Donald Trump was awarded the Keter Yerushalyim (Crown of Jerusalem) award at an event of the Israel Heritage Foundation on July 10, 2023 at Trump National Golf Club Bedminster, in New Jersey.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com