Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 24. heinäkuuta 2023

Nykyiset askeleet kohti Raamatun Pedon merkkiä osoittavat vankkumattomasti, että olemme melkein kotona ylöstemmattuina by Daymond Duck 22.7.2023

Tässä tuoreessa suomentamassani pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla kirjoittaja ottaa vauhtia kertomalla uutisen, jonka mukaan Maailman talousfoorumi (WEF) valmistautuu ihmisten mikrosiruttamiseen lähitulevaisuudessa, joka merkitsee Ilmestyskirjassa mainitun Pedon merkin toteutumista. Näin ollen uskovien Tempauksen on tapahduttava melko pian, koska Pedon merkkiä ei oteta heti käyttöön Ahdistuksen ajan alussa, vaan vasta puolessa välissä tuota ajanjaksoa. Perinteiseen tapaan raportti sisältää joukon ajankohtaisia tapahtumia, joilla on profeetallista merkitystä.

-----------------

Melkein kotona (Almost Home) :: By Daymond Duck

Published on: July 22, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/07/22/almost-home-by-daymond-duck/

Pedon merkki ei ole minun numeroni, sinun numerosi tai kenenkään numero, joka voidaan tunnistaa tällä hetkellä. Se ei ole ajokorttini numero, sosiaaliturvatunnus, kansallinen tai globaali henkilötunnus (ID number) tai mitään vastaavaa. Se ei ole erilainen numero eri ihmisille. Se on sama merkki, nimi tai numero kaikille. Se on Antikristukseksi kutsutun miehen merkki, nimi tai numero.

Huomaa, mitä Raamattu sanoo Ilm. 13:16-18:ssa (KJV):
  • ”And he [the False Prophet] causeth all, both small and great, rich and poor, free and bond, to receive a mark in [in, not on] their right hand, or in [not on] their foreheads: And that no man might buy or sell, save he that had the mark, or the name of the beast [the Antichrist], or the number of his name. Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six (666).”
”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” (KR 33/38)
Kaikki eivät ole kanssani samaa mieltä, mutta kuten ymmärrän, tapahtumasarja tulee olemaan se, että ensin Tempaus, sen jälkeen ehkä lyhyt ajanjakso (mahdollisesti kolme vuotta), sitten liiton vahvistaminen, ja sitten seitsemän sinetin tuomiot ja seitsemän pasuunatuomiota Ahdistuksen ajan ensimmäisellä puoliskolla.

Ahdistuksen ajan puolivälissä (kolme ja puoli vuotta tai 1260 päivää juutalaisen kalenterin mukaan liiton vahvistamisen jälkeen) Antikristus ja Väärä profeetta käynnistävät Pedon merkin.

Ymmärtääkseni Tempaus tapahtuu vähintään kolme ja puoli vuotta (kenties enemmänkin) ennen kuin Antikristus ja Väärä profeetta vaativat ihmisiä ottamaan Pedon merkin.

Tämän sanottuani, huomioi seuraava raportti.

Heinäkuun 10. päivänä 2023 kerrottiin, että professori Richard Werner, tunnettu saksalainen taloustieteilijä, tutkija, sekä pankki- ja rahoitusalan professori, sanoi, että Maailman talousfoorumi (WEF) on julistanut (hänen ja minun sanoillani) seuraavaa:
  • Kaikille kansalaisille on lähitulevaisuudessa istutettava keskuspankin digitaalinen mikrosiru (CBDC-siru), jotta he voivat osallistua täysimääräisesti yhteiskuntaan ja tehdä perusasioita, kuten ostaa ruokaa ja vettä.
  • Tulevaisuuden kansalaisten on käytettävä uusinta teknologiaa (tietokonesirua) päästäkseen pankkitililleen.
  • Sinun täytyy ajatella CDBC:itä valvontajärjestelmänä (tai lupajärjestelmänä), ei valuuttana.
  • Tällä hetkellä he puhuvat puhelinpohjaisesta CBDC-sovelluksesta, mutta heidän perimmäisenä tavoitteenaan on siru sinun ihosi alle.
Huomaa se kun Werner sanoi WEF:n haluavan, että kaikille kansalaisille istutetaan siru lähitulevaisuudessa.

Huomaa, että se on lupajärjestelmä ostamiseen ja myymiseen.

Pedon merkki on lisenssijärjestelmä (tai lupajärjestelmä), jonka avulla ihmiset voivat käydä kauppaa.

Ihmiset tarvitsevat lisenssin tai sirun, jossa on nimi, numero (666) tai Pedon merkki ostaakseen ja myydäkseen.

Jos Tempaus on kolme ja puoli vuotta (tai enemmän) ennen kuin Väärä Profeetta ja Antikristus alkavat vaatia ihmisiä sirutettaviksi, se tarkoittaa, että olemme melkein kotona.

Tässä linkki artikkeliin:

https://www.planet-today.com/2023/07/wef-says-cbdcs-must-be-implanted-under.html

(Lisätietoa: Erään toisen tästä aiheesta tehdyn artikkelin mukaan professori Werner uskoo, että pian tulee olemaan luotu talouskriisi, jota seuraa ponnistus saada ihmiset käyttämään CBDC:tä, joka on yhdistetty siru-istutteeseen.)

(Tärkeää: Kun Pedon merkki otetaan käyttöön keskellä Ahdistusta, niin ne, jotka ottavat sen, tulevat kokemaan Jumalan vihan ikuisesti: Ilm. 14:9-11.)

Tässä on lisää viimeaikaisia tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että pelastetut ovat melkein kotona.

Ensinnäkin, koskien maailmanlaajuisen väestön vähentämistä ja kuolemanrangaistusta niille, jotka kieltäytyvät ottamasta Merkkiä ja palvomasta Antikristuksen patsasta: 12. heinäkuuta 2023 raportoitiin, että YK on julkaissut uuden raportin nimeltä "State of the World Population (Maailman väestön tila)".

Maailman väestöongelmien ratkaisemiseksi YK ajaa aborttia ja ehkäisyä.

(Minun mielipiteeni: Vaikka artikkelissa sitä ei sanota, YK ajaa myös homoagendaa ja eutanasiaa vähentääkseen maapallon väestöä.)

(Lisätietoa: Heinäkuun 14. päivänä 2023 varapresidentti Kamala Harris puhui Coppin'in osavaltionyliopistossa, Marylandin Baltimoressa, ilmastonmuutoksesta ja kasvihuonekaasujen vähentämisestä, kun hän sanoi: "Kun investoimme puhtaaseen energiaan ja sähköajoneuvoihin ja vähennämme väestöä, useammat lapsistamme voivat hengittää puhdasta ilmaa ja juoda puhdasta vettä." Kriitikot sanoivat, että hän vahingossa paljasti sen, että Valkoinen talo haluaa vähentää Yhdysvaltain väestömäärää, mutta Valkoinen talo sanoi, että hänen tarkoituksenaan oli sanoa "vähennämme saastumista (pollution)" sen sijaan, että "vähennämme väestöä (population)". [MV-lehti kirjoitti jutun tästä. Klikkaa https://mvlehti.net/2023/07/17/usan-varapresidentti-harris-vaatii-globaalia-vaestonvahennysta-maapallon-pelastamiseksi-video/, Suom. huom.]

Toiseksi, koskien globalistista suunnitelmaa perustaa maailmanhallitus vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin: Kirjoittaja ja profetia-asiantuntija Jonathan Brentner kertoi äskettäin (10. heinäkuuta 2023), että "Kuningas Charles III ja Lontoon pormestari Sadiq Khan käynnistivät 28. kesäkuuta 2023 'ilmastokellon' varoittaen, että tällä hetkellä on 6 vuotta ja 24 päivää jäljellä rajoittaa globaalia lämpenemistä ennen kuin se tuo tuomion maailman ylle. Merkittävää on, että kuningas sisällytti minuutteja ja sekunteja lähtölaskentaansa liittyen ilmastonmuutoksen aiheuttamaan maailman tuhoon."

Brentner huomauttaa terävästi, että "kuninkaan kello päättyy viisi kuukautta ennen vuotta 2030".

(Minun mielipiteeni: Minulla ei ole aavistustakaan, miksi kuningas Charlesilla on lähtölaskentakello, joka nollautuu viisi kuukautta ennen vuotta 2030, ellei se ole taas yksi pelottelutaktiikka yrittää nopeuttaa maailmanhallitusta.)

Kolmanneksi, koskien luonnonkatastrofien yleistymistä ja voimistumista aikakauden lopussa: Heinäkuun 15. päivänä 2023, Pennsylvanian kaakkoisosassa satoi 6-7 tuumaa (1 tuuma = 2.54 cm) sadetta 45 minuutissa.

Viisi aikuista hukkui ajoneuvoihinsa ja kaksi lasta on kateissa.

Neljänneksi, koskien punaisen hiehon, jossa ei ole pilkkua eikä tahraa, tuhkaa (edellytys pappien puhdistamiselle, jotka rakentavat tai palvelevat uudelleenrakennetussa Temppelissä): Juutalaiset ovat rakentamassa turisti- ja tutkimuskeskusta Siiloon (jossa ilmestysmaja seisoi noin 300 vuotta sen jälkeen, kun he palasivat Luvattuun maahan Egyptistä).

Heinäkuun 16. päivänä 2023 ilmoitettiin, että juutalaiset siirsivät tilaansa 22 kuukauden ikäisen punaisen hiehon ja siirtävät pian kaksi muuta sinne, jotta vierailijat voivat katsella (mutta ei koskea) niitä.

Viidenneksi, koskien sitä, että Jumala saattaa ihmiset kelvottoman mielen valtaan aikakauden lopulla, koska he hylkäsivät sen, mitä Jumalan Sana sanoo homo-asioista: Ekspertti Raamatun profetioiden opettaja Terry James kysyi äskettäin artikkelissaan: "Kuinka olemme päässeet sellaiseen tilaan tässä kansakunnassa, että presidentin hallinnon kolme merkittävintä henkilöä (presidentti, varapresidentti ja presidentin tiedottaja) ovat ilmeisen kykenemättömiä osoittamaan normaalia henkistä toimintaa?"

Hyvä kysymys, Terry.

Jos heidän mielenterveysongelmansa eivät liity heidän epätavallisen radikaaliin tukemiseensa epäraamatullisille homokysymyksille ja heidän kieltäytymiseensä katua, niin miksi joillakin Amerikan huippuvirkamiehillä on vaikeuksia sanoa tai lukea yksinkertaisia lauseita?

Kuudenneksi, koskien aikakauden lopun nälänhätää: YK arvioi 15. heinäkuuta 2023, että noin 735 miljoonaa ihmistä (lähinnä Afrikassa) näkee nälkää ja määrä on kasvussa.

(Kysymys: Jos miljoonat ihmiset näkevät nälkää, enkä epäile sitä, miksi niin monet kansakunnat suostuvat tappamaan karjaa, käyttämään vähemmän lannoitteita ja poistamaan maata tuotannosta ilmastonmuutoksen varjolla? Onko ilmastonmuutos juoni oikeuttaa väestön vähentäminen maapallolla?).

Seitsemänneksi, koskien digitaalista tunnusta ja digitaalista valuuttaa (askeleita kohti Pedon merkkiä): Heinäkuun 16:ntena 2023, tutkiva toimittaja Leo Hohmann (leohohmann.com) raportoi seuraavaa:
  • Etiopia on ilmoittanut ottavansa käyttöön Maailmanpankin tukeman digitaalisen henkilöllisyystodistuksen (digital ID system).
  • Jokaisella Etiopian kansalaisella on oltava digitaalinen henkilöllisyystodistus vuoteen 2025 mennessä asioidakseen pankissa.
  • Jokaisella Etiopian kansalaisella on oltava digitaalinen henkilöllisyystodistus, ennen kuin hän voi saada valtionetuja tai käyttää digitaalista rahaa.
  • Etiopia käyttää iiriksen tunnistustekniikkaa (silmäskannauksia) yhdessä digitaalisen tunnistusjärjestelmän kanssa.
  • Päivä on tulossa, jolloin Etiopian kansalaiset eivät saa ostaa ja myydä tai käyttää Internetiä ilman digitaalista henkilötodistusta.
Kahdeksanneksi, koskien uskosta luopumista ja maailmanuskonnon tuloa aikakauden lopussa: Heinäkuun 15. päivänä 2023 kerrottiin, että konservatiivinen roomalaiskatolinen arkkipiispa Carlo Maria Vigano on julkaissut videon, jossa syytetään paavi Franciscusta hyökkäämisestä kirkkoa vastaan sisältäpäin puhdistamalla uskollisia seuraajia.

Viganon mukaan: "Ne, joilla on valta-asema (paavi Franciscus ja hänen kannattajansa), ovat osoittaneet olevansa valvomansa instituution ja niiden ihmisten vihollisia, joiden yli he käyttävät valtaansa (heistä on tullut uskollisten jäsenten vihollisia). Tämä kumouksellinen toiminta johtaa niiden, jotka eivät halua hyväksyä pettämistä, tulemiseen vainon kohteeksi; aivan kuten lääkärit, jotka päättivät hoitaa potilaita pandemian aikana, menettivät lupansa ja heiltä riistettiin palkka, niin papit ja uskonnolliset, jotka eivät sopeudu bergoglialaiseen vallankumoukseen (paavi Franciscuksen väärät opetukset), poistetaan kirkoista, karkotetaan luostareista, ja heidät jätetään ilman mitään tukikeinoja."

Tässä linkki artikkeliin:

https://expose-news.com/2023/07/15/archbishop-vigano-launches-organisation-to-help/

Yhdeksänneksi, koskien hyperinflaatiota ja globaalia talouden romahdusta Ahdistuksen ajan alkuvaiheessa (Ilm. 6:56): Heinäkuun 19:ntenä 2023 Mike Adams haastatteli Dave Hodges'ia (The Common Sense Show) Health Ranger Report podcastissa, ja he keskustelivat BRICS-maiden (ja yli 100 muun maan) suunnitelman vaikutuksesta hylätä dollari ehkä jo ensi kuussa (elokuu 2023).

Adams ja Hodges olivat yhtä mieltä siitä, että kestää luultavasti muutaman kuukauden, ennen kuin vaikutus alkaa, mutta lopulta se tulee aiheuttamaan hyperinflaation Yhdysvalloissa.

He yhtyivät myös siinä, että tämä saattaa olla suunniteltu tapahtuma, jota he käyttävät hyväksi saadakseen amerikkalaiset hyväksymään digitaalisen henkilötunnuksen ja valuutan.

Kun Yhdysvaltain hallitus ottaa käyttöön digitaalisen henkilötunnuksen ja valuutan, he voivat valvoa, kuka voi ostaa ja myydä, takavarikoida pankkitilejä (kuten Kanadan hallitus teki protestoiville rekkakuskeille), ja pakottaa ihmiset syömään feikkilihaa, matoja, sirkkoja, jne.

(Minun mielipiteeni: Hyperinflaatio ja nälkä Yhdysvalloissa johtavat maailmanlaajuiseen hyperinflaatioon ja nälkään.)

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Great post! If you're looking for a tree pruning service in Cairns, we're the one for you! Visit our website now! https://cairnstreeloppers.com/tree-pruning/

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com