Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 10. heinäkuuta 2023

Nykyään toteutuvat profeetalliset merkit ovat varoituksia Jumalalta, että Hänen tuomionsa on tulossa by Daymond Duck 8.7.2023

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla luetellaan varoituksia eli profeetallisia aikainmerkkejä siitä, että Jumalan tuomio tulee pian kohtaamaan tätä maailmaa. Nämä ”merkit” ovat selvästi ilmassa kun juuri niistä on varoitettu Raamatun profetiassa esiintyväksi aikojen lopussa ennen Kristuksen paluuta noutamaan seurakuntansa yläilmoihin (uskovien ylöstempaus). Tämän jälkeen Jumalan tuomio toteutuu ns. Ahdistuksen ajassa, jossa toki vielä pelastuu ihmisiä, mutta he eivät ole seurakuntakauden uskovia (=Kristuksen morsiusseurakunta). Nyt kannattaakin ottaa varoituksista vaarin ja antaa pelastaa itsensä tältä Ahdistukselta (Jumalan viha aika), jota myös Herran päiväksi kutsutaan. Raportin lopussa pelastuskutsu sitä tarvitseville.

-------------------

Varoituksia (Warnings) :: By Daymond Duck

Published on: July 8, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/07/08/warnings-by-daymond-duck-2/

Kesäkuun 22. päivänä 2023 ekspertti Raamatun profetioiden opettaja Amir Tsarfati sanoi:
  • Kun monet katsovat ympärillämme olevaa maailmaa, he näkevät kaaoksen. Näen jotain erilaista. Näen Jumalan varoittavan tämän maailman ihmisiä siitä, että Hänen tuomionsa tulee pian. Raamattu osoittaa meille, että hän toimii tällä tavalla – varoitus, sitten tuomio. Jumala lähetti Nooan varoittamaan maailmaa, että Hänen tuomionsa on tulossa. Hän lähetti enkeleitä varoittamaan Sodomaa ja Gomorraa tuomiosta. Hän lähetti profeettoja Israeliin varoittamaan heitä tuomiosta. Ja Hän kertoi koko seurakunnalle merkeistä, että tuomio on tulossa.
Kesäkuun 24. päivänä 2023 ekspertti Raamatun profetioiden opettaja Jonathan Brentner sanoi:
  • Tulee päivä, jolloin lopun aikojen merkit tulevat todeksi; silloin on liian myöhäistä monille.
  • Jumala varmasti tuomitsee maailmamme pahuuden. Kyse on, että milloin, ei jos.
  • On paljon parempi ottaa huomioon Jumalan varoitukset nyt, ennen kuin niistä tulee todellisuutta.
Muun muassa nämä kaksi asiantuntevaa Raamatun profetianopettajaa haluavat ihmisten tietävän, että nykyään toteutuvat profeetalliset merkit ovat varoituksia Jumalalta, että Hänen tuomionsa on tulossa, ja tämä on todellinen uutinen, jonka mukaan pitäisi toimia.

Ymmärrä, että Jumala ei käskenyt ihmisiä tarkkailemaan varoituksia (merkkejä) pelotellakseen heitä.

Jumala käski ihmisiä tarkkailemaan varoituksia (merkkejä), jotta me tietäisimme, että Hän on olemassa, että aika on lyhyt, ja että meidän täytyy varmistaa pelastuksemme (ja rohkaista muita tietämään ja tekemään samoin).

Hän on rakastava Jumala, joka paljastaa, mitä Hän aikoo tehdä ennen kuin Hän tekee sen (Dan. 2:27-30; Jes. 46:9-10), ja on monia kiistattomia varoituksia (merkkejä), joiden mukaan Hän valmistautuu tuomitsemaan maailman.

Vain tässä artikkelissa aion kutsua merkkejä "varoituksiksi", koska ne ovat merkkejä uhkaavasta vaarasta, joka on otettava vakavasti.

Varoitus Yksi, koskien maailmanhallitusta ja petosta (ilmastonmuutoshuijaus): 28. kesäkuuta 2023 World Net Daily'n (WND) henkilökunta raportoi, että:
  • YK:n pääsihteeri Antonio Guterres on vaatinut maailman energiateollisuuden välitöntä ja maailmanlaajuista tuhoamista, koska hänen mukaansa fossiiliset polttoaineet ovat "yhteensopimattomia ihmisen selviytymisen kanssa".
  • Guterres sanoi: "Kaiken tämän toiminnan on oltava globaalia. Sen on oltava välitöntä, ja se on aloitettava ilmastokriisin saastuneesta sydämestä – fossiilisten polttoaineiden teollisuudesta."
  • Guterres lisäsi: "Maailman täytyy poistaa vaiheittain käytöstä fossiiliset polttoaineet oikeudenmukaisella ja tasapuolisella tavalla, jättämällä öljy, kivihiili ja kaasu maaperään, johon ne kuuluvat, ja tukea massiivisesti uusiutuvan energian investointeja oikeudenmukaisessa siirtymävaiheessa."
Huomaa nämä sanat "maailmanlaajuinen tuhoaminen", "toiminnan on oltava globaalia" ja "maailma".

Tässä on varoitus (merkki), jota on tarkkailtava: Aikakauden lopussa paha hallitus johtaa maailmaa (Ilm. 13:7b).

Tässä on kiistaton tosiasia: Pahat ihmiset YK:ssa, Maailman terveysjärjestössä (WHO), Maailman talousfoorumissa (WEF), Kansainvälisessä valuuttarahastossa (IMF), globaaleissa yrityksissä, mediassa ynnä muissa ajattelevat, että heidän on luotava maailmanhallitus vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.

Ja uskon Raamatun opettavan selvästi, että Tempaus tapahtuu ennen sitä.

(Mielipiteeni: Maailma käyttää energiaa ruoan kasvattamiseen ja kuljettamiseen, kotien lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen, laitteiden pyörittämiseen tehtaissa, ajoneuvojen liikkeelle saamiseen, jne. YK:n johtajan, joka vaatii maailman energiateollisuuden maailmanlaajuista tuhoamista, pitäisi kiinnittää huomiomme.)

Varoitus Kaksi, Ahdistuksen aika alkaa, kun Antikristus vahvistaa (voimistaa) olemassa olevan liiton monien kanssa seitsemäksi vuodeksi (Dan. 9:27; 1. Tess. 5:3).

Syyskuun 2015 lopulla 193 maan edustajat hyväksyivät yksimielisesti YK:n asiakirjan "Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development (Maailmamme muuttaminen: Kestävän kehityksen agenda vuodelle 2030)".

Tämä monien (193 maan edustajat) hyväksymä asiakirja tai "liitto" astui voimaan 1. tammikuuta 2016 (hieman yli 7 1/2 vuotta sitten).

Pohjimmiltaan se vaatii maailmaa siirtymään maailmanhallitukseen vuoteen 2030 mennessä.

Kesäkuun alussa 2023, YK:n pääsihteeri Antonio Guterres julkaisi edistymisraportin siirtymisestä maailmanhallitukseen, ja hänen raportissaan sanotaan, että suurin osa maailmasta on jäljessä aikataulusta.

Sen mukaan maailma on jäljessä aikataulusta ja sillä on alle seitsemän vuotta aikaa saavuttaa tavoitteensa vuoteen 2030 mennessä.

Guterres sanoi, että maailmanhallituksen perustamisen vuoteen 2030 mennessä määräajan lykkääminen tai luopuminen siitä ei ole vaihtoehto.

YK on määrännyt SDG-huippukokoukseksi (SDG Summit) kutsutun kokouksen pidettäväksi syyskuun 18.-19. päivinä 2023 keskustelemaan tästä ongelmasta.

Guterres haluaa maailman johtajien sitoutuvan "seitsemän vuoden nopeutettuun, jatkuvaan ja muutokselliseen toimintaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti lunastaakseen kestävän kehityksen tavoitteiden (Sustainable Development Goals eli SDG) lupauksen" (maailmanhallituksen luominen).

Minun sanojeni mukaan Guterres haluaa maailman johtajien sopivan (tekevän liiton) nopeuttaakseen maailmanhallitusta tekemällä enemmän ja nopeampia muutoksia seuraavan seitsemän vuoden aikana.

Hänen toivomansa sopimus (liitto) maailmanhallituksen saamisesta seuraavien seitsemän vuoden aikana herättää kysymyksiä.

Huomaa (Dan. 9:27 jakeessa), että Antikristus vahvistaa (voimistaa; tekee vahvemmaksi) olemassa olevan liiton seitsemäksi vuodeksi, ja siitä alkaa Ahdistuksen aika.

Ihmiset lähettävät minulle sähköpostia kysyäkseen, voisiko YK:n äänestys kansakuntien sitoutumisesta maailmanhallitukseen seitsemän vuoden kuluttua olla se liitto, jonka Antikristus vahvistaa (voimistaa; tekee vahvemmaksi), joka aloittaa seitsemän vuoden Ahdistuksen ajanjakson.

Emme tiedä, mutta se on oikeutettu kysymys.

Kaikki merkit ovat lähentymässä (tulemassa yhteen), Ahdistuksen aika alkaa seitsemän vuoden liiton vahvistamisella (voimistamisella), ja nyt YK vaatii seitsemän vuoden liittoa.

Suomentajan kommentti: Eikös tämä Antikristuksen vahvistama liitto 7 vuodeksi (Dan. 9:27) koske Israelia ja arabimaita?? Daymond Duck ei osaa lukea Danielin kirjaa, jossa puhutaan Israelin uudelleen aloittamasta Vanhan liiton eläinuhraamisesta (teurasuhri ja ruokauhri) Jerusalemin 3. temppelissä, jonka AK lakkauttaa 3.5 vuoden jälkeen eli keskellä 7-vuotista Ahdistusta. Kyllä minä pidän näitä Aabrahamin sopimuksia sinä liittona, jonka AK vahvistaa Ahdistuksen ajan alussa. Näin Donald Trump sopisi mainiosti Antikristuksen virkaan, sillä hän on Aabrahamin sopimusten (Abraham Accords) isä.

(Huomautus: Olen huomauttanut tästä aiemminkin, mutta pane merkille, että Guterres uskoo siirtymisen maailmanhallitukseen olevan myöhässä, ja Raamattu opettaa, että pidättäjä estää Antikristuksen nousun; 2. Tess. 2:5-8).

(Huomautus: Monet profetianopettajat, mukaan lukien minä, uskovat Tempauksen tapahtuvan ennen liiton vahvistamista, ja tämä tekee tästä erittäin mielenkiintoista.)

(Hiukan pohdittavaa: SDG-huippukokouksesta 18.–19. syyskuuta 2023 tammikuun 1. päivään 2030 on noin kuusi vuotta ja kolme kuukautta, ei seitsemän vuotta. Jos Guterres uskoo, että siirtyminen on myöhässä, niin miksi hän ei vaadi kuuden vuoden liittoa seitsemän vuoden liiton sijaan? Voisiko se johtua siitä, että Jumala sanoi Antikristuksen vahvistavan – voimistavan – seitsemän vuoden liiton?)

(Lisää: Kuinka liittoa voimistetaan, ei ole selvää, mutta tiedämme, että tulee olemaan lyhyt kolmen kymmenestä kuninkaasta kapina, Antikristus kukistaa heidät, ja lopulta hän saa täyden diktatorisen vallan.)

Kolmas Varoitus, koskien uskosta luopumista tai uskosta erkaantumista aikakauden lopussa (2. Tess. 2:3; 1. Tim. 4:1): Heinäkuun 2:sena 2023 World Net Daily (WND) julkaisi Daily Caller News Foundation'in artikkelin, jossa sanotaan, että People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) on käyttänyt tekoälyä (AI; erityisesti ChatGPT) kirjoittaakseen uudelleen Raamatun luomiskertomuksen.

He muuttivat Jumalan sanaa edistääkseen ajatustaan eläinten oikeuksista.

Esimerkiksi Aadamin ja Eevan synnin jälkeen KJV-Raamattu sanoo, että Jumala teki "puvut nahasta ja puki ne heidän yllensä" (1. Moos. 3:21), mutta PETA:n muutettu tarina sanoo, että Hän teki niistä hamppu- ja bambuvaatteita (ei välitetä mitään siitä, että ihotakit saattavat viitata karitsan ihoon, mikä puolestaan viittaa Jumalan Karitsaan, joka kuolisi heidän syntiensä vuoksi).

PETA:n muutettu tarina lisää, että Aabraham ja Saara adoptoivat koiran nimeltä "Herbie" suojakodista.

Asiaa pahentaa vielä se, että PETA:n edustaja sanoi, että organisaatio saattaa uudelleenkirjoittaa lisää Raamatun kirjoja tulevaisuudessa.

Ihmisten on tärkeää ymmärtää, että Raamattu on Jumalan antama.

Jumala valitsi sanat sanoakseen sen, mitä Hän haluaa ihmisten tietävän.

Hän varoitti kaikkia olemaan lisäämättä mitään Raamattuun tai ottamasta siitä mitään pois (5. Moos. 12:32; Ilm. 22:18-19).

Ne, jotka tarkoituksella lisäävät, poistavat tai muuttavat yhdenkin sanan, vaikka se edistäisi hyvää asiaa, voivat saada Jumalan iankaikkisen tuomion osakseen.

Tämä on vaarana kirkkokunnille, seminaariprofessoreille, pastoreille, kirkon jäsenille ja muille, jotka muuttavat sitä, mitä Raamattu sanoo LGBTQ+-asioista.

Muutokset eivät lopu vain yhteen tai kahteen asiaan.

Niitä tulee jatkuvasti, ja se on liukas rinne syvyyteen, josta ei ole ulospääsyä.

Varoitus Neljä, koskien juutalaisten paluuta Luvattuun maahan aikakauden lopussa: Suurin juutalaisten keskittymä maailmassa on nykyään Israelissa, mutta juutalaisia on edelleen suurina keskittyminä Venäjällä ja Ukrainassa.

Kesäkuun lopussa 2023 kaksi juutalaista rabbia Ukrainassa kehotti juutalaisia poistumaan Venäjältä välittömästi.

He sanoivat: "Millä tavalla tämä tilanne (sota) eteneekin, se tulee olemaan erittäin ikävää teille" (he voivat kohdata järjestäytyneen juutalaisten joukkomurhan).

Jeesuksen kuoleman, hautaamisen ja ylösnousemuksen jälkeen Jumala käytti vainoa hajottaakseen juutalaiset ja evankeliumin kaikkialle maailmaan (Apostolien teot 1:8; 8:1).

Joskus hän käyttää vainoa tänään saadakseen juutalaiset palaamaan Luvattuun maahan kaikkialta maailmasta.

Varoitus Viisi, koskien jumalattomuutta, petosta, sensuuria, sananvapauden ja uskonnonvapauden menetystä aikakauden lopussa: Kesäkuun 27. päivänä 2023, yli 250 julkkiksen allekirjoituksella varustettu kirje lähetettiin Facebookin, Twitterin, TikTokin ja YouTuben johtajille, jossa vaadittiin LGBTQ+ -asioiden (joita kutsutaan petollisesti transterveydenhuolloksi) kriittisten näkemysten tukahduttamista.

(Hiukan pohdittavaa: Jos Amerikka on "yksi kansa Jumalan alaisuudessa, vapauden ja oikeuden kuuluessa kaikille", onko sosiaalisen median laillista tukahduttaa niiden näkemykset, jotka ovat kriittisiä LGBTQ+-asioille? Onko kristittyjen uskonnon- ja sananvapauden tukahduttaminen alkua pakottaa kaikki maan päällä tukemaan Antikristuksen ja Väärän profeetan näkemyksiä? Johtaako tämä tukahduttaminen ihmisten osto- ja myyntioikeuden kieltämiseen tai ihmisten tappamiseen maapallon väestön vähentämiseksi, jos he eivät tue vallanpitäjien näkemyksiä? Sanan- ja uskonnonvapauden kieltämistä niiltä, jotka uskovat Raamattuun, ei pidä ottaa kevyesti, mutta näyttää siltä, ​​että tähän suuntaan ollaan menossa.)

Varoitus Kuusi, koskien maailmanlaajuista valuuttaa sekä kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa ja valvontaa: Puheessaan Maailman talousfoorumin (WEF) kokouksessa 28. kesäkuuta 2023 (kutsutaan nimellä "Summer Davos"), Cornell'in yliopiston professori Eswar Prasad sanoi (kuten ymmärrän sen omilla sanoillani yksinkertaisuuden vuoksi):
  • Kaikki maan päällä voivat pian kohdata fyysisen rahan katoamisen.
  • Ohjelmoitavista keskuspankin digitaalisista valuutoista (CBDC:t) voi pian tulla globaali todellisuus.
  • Pankkitietokoneet voidaan ohjelmoida siten, että asiakkaat voivat tehdä hyviä ostoksia (ostaa ruokaa, lääkkeitä, jne.) tai asiakkaita voidaan estää tekemästä huonoja ostoksia (pornon, huumeiden, aseiden, ammusten, jne. ostaminen), tai tähdätään ihmisiä (saadaan ihmiset tottelemaan hallitusta, antautumaan hallituksen sosiaalipolitiikalle, kuten abortille, LGBTQ+-agendalle, pakotetaan ihmiset ostamaan hyväksytyistä paikoista, evätään heiltä lupa ostaa ei-hyväksytyistä paikoista, jne.).
  • CBDC:t voisivat tehdä maailmasta paremman paikan, mutta on olemassa mahdollisuus, että maailma päätyy melko pimeäksi paikaksi.
Tämä on WEF-kokouksen tunnustus, että maailmalla voi pian olla globaali valuutta, jota voidaan seurata, valvoa, ja käyttää hallitsemaan kaikkia maan päällä.

Mitä tulee professori Prasad'in huomautuksiin (julkaistu osoitteessa sociable.co), verkkosivuston toimittaja Tim Hinchliffe raportoi useiden vaikutusvaltaisten ihmisten kommenteista (jälleen, kuten ymmärrän sen yksinkertaisuuden vuoksi):
  • Euroopan keskuspankin pääjohtaja Christine Lagarde sanoo, että ohjelmointi pitäisi jättää liikepankkien huoleksi, mutta niiden pitäisi voida asettaa ehtoja rahojen käytölle.
  • Kiinalainen virkamies sanoi, että hallitusten pitäisi käyttää ohjelmoitavuutta valvoakseen, mitä ihmiset voivat omistaa ja miten heidän rahojaan voidaan käyttää.
  • Intia tutkii ohjelmoitavaa valuuttaa, joka vanhenee.
  • Nigeria tutkii asiakkaiden sijoittamista luokkiin (tottelevaisuuden tai minkä tahansa perusteella), mikä rajoittaa, kuinka paljon he voivat kuluttaa päivässä.
Olen sitä mieltä, että monet globaalista eliitistä etsivät tapoja valvoa kaikkia maan päällä.

(Huomautus: Olen joskus hämmästynyt ihmisten sanomisista ja mietin, pelaako Jumala sanaleikkejä kanssamme. Professori Prasad'in lausunto, jonka mukaan maailma voi päätyä melko pimeäksi paikaksi, voisi olla muistutus siitä, että Jumala kutsuu Ahdistuksen aikaa pimeyden ja synkeyden päiväksi, ja Hän luonnehtii niitä, jotka astuvat Ahdistuksen aikaan pimeyden lapsiksi (Sef. 1:15; 1. Tess. 5:3-5).

Tässä on linkki Sociable-artikkeliin, jotta lukijat voivat muodostaa oman mielipiteensä.

https://sociable.co/government-and-policy/governments-program-cbdc-restrict-undesirable-purchases-wef-summer-davos-china/

Jokaisen on otettava huomioon Jumalan antamat varoitukset (merkit) ja varmistettava pelastuksensa.

Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com