Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 12. maaliskuuta 2024

Mitä näemme Israelin ja Jerusalemin lipuissa raamatullisesti? – By Daymond Duck 9.3.2024

Otsikon mukaisesti tässä tuoreessa suomentamassani pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla käsitellään aluksi Israeliin kytkeytyviä lippuja, jotka todistavat pastorin mukaan Vapahtajastamme Jeesuksesta, jonka ensimmäinen ja toinen tulemus voidaan eräällä tavalla tulkita/nähdä Israelin valtiolipusta ja Jerusalemin lipusta. Totutusti pääteeman jälkeen joitakin viimeaikaisia tapahtumia, jotka liittyvät Raamatun profetiaan, ja aivan lopuksi päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

----------------

Mitä minä näen (What I See) :: By Daymond Duck

Published on: March 9, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/03/09/what-i-see-by-daymond-duck/

26. helmikuuta 2024 raportoitiin, että arabien rauhanaktivisti (nimeltään Loay Alshareef) Abu Dhabi'sta puhui mielenosoituksessa Lontoossa, jossa hän sanoi:
  • "Kun näen Israelin lipun, en näe sellaisen maan lippua, joka on 75 vuotta nuori, vaan 3000 vuotta vanha. Näen lipun, jolla on profeettojen ja kuninkaiden perintö, jota me muslimeina arvostamme ja kunnioitamme syvästi. Näen tässä lipussa Daavidin ja Goljatin välisen taistelun. Näen tässä lipussa sen, kun Daavid julisti Jerusalemin juutalaisen valtion pääkaupungiksi, joka kuului Israelin valtakuntaan tuolloin. Näen Salomon lipun hänen ollessaan kuningas. Edellisten lisäksi näen Esran ja Nehemian lipun kun he palasivat Israelin maahan vuonna 586 (Huomautukseni: Hän saattoi tarkoittaa vuotta 536), kun Babylonin pakkosiirtolaisuus tapahtui. Näen Jehuda Makkabilaisen taistelevan Antiokos Epifanesta vastaan, ja näen juutalaisten lähtevän Israelin maasta vuonna 70 [jKr.] ja palaavan takaisin vuonna 1948. Tämän näen tässä lipussa."
Tämä on hämmästyttävä lausunto; kunnioitan suuresti tätä rohkeaa miestä, ja se inspiroi minua kertomaan teille, mitä näen, kun katson Israelin lippua ja Jerusalemin lippua (se auttaa sinua katsomaan lippukuvia Internetissä).

Kun katson Israelin lippua, näen Jeesuksen ensimmäisen tulemisen.
  • Kaksi raitaa muistuttavat kristittyjä ja juutalaisia siitä, että Jeesusta hakattiin, kun Hän tuli ensimmäisen kerran, ja Hänen haavainsa kautta me olemme paratut (Jes. 53:5).
  • Daavidin tähti muistuttaa kristittyjä ja juutalaisia siitä, että Jeesus tuli ensimmäisen kerran kuningas Daavidin jälkeläisenä (Matt. 1:1, 9:27, 12:23, 15:22, 20:30), ja Herra antaa Hänelle isänsä Daavidin valtaistuimen (Luukas 1:32).
  • Tähti muistuttaa kristittyjä ja juutalaisia myös siitä, että Jeesusta kutsutaan Jaakobin tähdeksi (4. Moos. 24:17) ja Häntä kutsutaan kirkkaaksi kointähdeksi (Ilm. 22:16).
  • Tähden asettaminen lipun keskelle muistuttaa kristittyjä ja juutalaisia siitä, että Jeesuksen tulee olla elämämme keskipiste.
  • Lipun neljä kulmaa muistuttavat kristittyjä ja juutalaisia siitä, että Jumala kokoaisi juutalaiset maan neljältä kulmalta ennen Ahdistuksen aikaa (Jes. 11:12; 66:7-11; Jer. 31:8).
  • Lipun valkoinen tausta muistuttaa kristittyjä siitä, että Jeesus on pyhä ja synnitön. Hän ei tiennyt synnistä (2. Kor. 5:21).
  • Raidat ja tähti ovat sinisiä, taivaan väriä. Sininen muistuttaa kristittyjä ja juutalaisia siitä, että meidän täytyy syntyä uudesti ylhäältä, ja meidän tulee pitää katseemme taivaallisissa (tarkkailemme Hänen paluutaan) eläessämme Jeesukselle.
Kun katson Jerusalemin lippua, näen Jeesuksen toisen tulemisen.
  • Jerusalemin lippu on kuin Israelin lippu (raidat, neljä kulmaa, sininen valkoisella taustalla) paitsi se mitä on lipun keskellä (leijona tiiliseinän edessä, kahden oliivipuun oksan välissä joidenkin heprealaisten kirjainten alla).
  • Leijona on Juudan heimon symboli, heimon, joka hallitsi Jerusalemia ja Temppeliä Vanhan testamentin aikoina, ja se muistuttaa kristittyjä ja juutalaisia siitä, että Jeesus tulee takaisin Juudan heimon leijonana.
  • Tiiliseinässä on kuvattu osa Itkumuurista, joka oli osa Temppelin tukirakennetta, ja se muistuttaa kristittyjä ja juutalaisia siitä, että Temppeli rakennetaan uudelleen ennen Jeesuksen toista tulemista.
  • Heprealainen kirjoitus on sana "Jerusalem".
  • Oliivinoksat ovat rauhan symboli. Ne muistuttavat kristittyjä ja juutalaisia siitä, että Jeesus on Rauhanruhtinas, jotta rukoilisimme Jerusalemin rauhan puolesta, ja että maailmassa ei ole rauhaa ennen Jeesuksen toista tulemista (Jes. 9:6).
Edellä mainitut asiat eivät ole sattumaa; ne ovat muistutuksia Jumalalta, jotka voidaan löytää Raamatusta.

Messias tuli ensimmäisen kerran kuningas Daavidin jälkeläisenä (Israelin lippu), ja Hän tulee toisen kerran Juudan heimon leijonana (Jerusalemin lippu).

Tässä on viimeaikaisia tapahtumia, jotka voivat liittyä Raamatun profetioihin.

Ensinnäkin, koskien Syyrian Damaskoksen tuhoa yhdessä yössä aikakauden lopussa (Jes. 17): Helmikuun 28:ntena 2024 kerrottiin, että Israel iski useisiin paikkoihin Syyriassa, ja siellä oli:
  • Merkittäviä räjähdyksiä Damaskoksen lähellä.
  • Damaskoksessa tapahtui merkittävä räjähdys.
  • Kaksi Hizbollahin jäsentä kuoli ja kuusi loukkaantui.
Israel on hyökännyt Damaskoksen lähellä sijaitseviin paikkoihin jo vuosia, mutta tämän raportin mukaan itse Damaskoksessa tapahtui merkittävä räjähdys.

Toiseksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Helmikuun 29:ntenä 2024 All Israel News kertoi, että Hamasin sotilasjohtaja Yahye Sinwar näyttää uskovan, että hänen joukkonsa voivat pitää Israelin Rafahissa riittävän kauan, jotta siviiliuhrien määrä kasvaa siihen pisteeseen, että kansainvälinen paine pakottaa Israelin keskeyttämään sodan.

Ymmärsitkö? Sinwar'in suunnitelma näyttää olevan piileskellä ja odottaa, kunnes palestiinalaiset siviilit (miehet, naiset ja lapset) nääntyvät ja kuolevat, koska hän uskoo kansainvälisen yhteisön lopulta pelastavan hänet (ja hän selviytyy jatkaakseen varastamista ja tappamista).

(Lisätietoa: Protestit Hamasia vastaan Gazassa ovat alkaneet kasvaa ja tulla äänekkäämmiksi. Jotkut gazalaiset valittavat, että Hamasin poliittiset johtajat elävät ylellisyydessä vieraissa maissa, kun taas Gazan asukkaat näkevät nälkää ja kuolevat. He uskovat, että heidän tilanteensa parantuisi merkittävästi, jos Hamas vapauttaisi panttivangit. Jotkut alkavat syyttää Sinwar'ia sodan käynnistämisestä ja heidän kurjuutensa aiheuttamisesta.)

(Lisää: Israel ajattelee, että he ovat päässeet lähelle Sinwar'in vangitsemista useita kertoja; hän tietää sen; hän juoksee ja vaihtaa jatkuvasti piilopaikkoja.)

Kolmanneksi, koskien presidentti Biden'in pyrkimyksiä heikentää pääministeri Netanjahua ja Israelin sotaa Hamasin kanssa: Maaliskuun 1:senä 2024, ulkomailla olevien republikaanien Israelin osaston puheenjohtaja Marc Zell sanoi:
  • "Ne meistä, jotka ymmärrämme, mitä Biden'in hallinnossa tapahtuu, sanoivat hyvin varhain, että Joe Biden ja hänen vahva tukensa Israelille saattoivat olla hänen henkilökohtaista näkemystään. Mutta ihmisillä, jotka johtavat Joe Biden'iä, eli Obama-ihmisillä, jotka johtavat Valkoista taloa, ja Obamalla itse hänen kellarikerroksessaan lähellä Washingtonia tai missä tahansa hän sattuukin olemaan, on erilainen näkemys Israelista. He eivät koskaan olleet ystävällisiä Israelin suhteen."
Zell uskoo, että Israelin on pysyttävä kurssilla, ei kuunnella Obama-ihmisiä, jotka johtavat Valkoista taloa, ja tehtävä se, mikä on Israelille parasta.

(Lisätietoa: 1. maaliskuuta 2024 kerrottiin, että yhdeksän republikaanisenaattoria lähetti Biden'ille kirjeen, joka kehotti häntä lopettamaan pakotteiden asettamisen juutalaisille palestiinalaisiin kohdistuvasta väkivallasta. He huomauttivat, että hän antaa rahaa PA:lle, joka maksaa palkat palestiinalaisille, jotka tappavat juutalaisia, eikä hän ole asettanut pakotteita yhdellekään heistä.)

(Lisätietoa: 2. maaliskuuta 2024 ilmoitettiin, että Benny Gantz (poliitikko, entinen puolustusministeri, Israelin sotakabinetin jäsen) matkustaa pian Washingtoniin tapaamaan Biden'iä ja muita (ja sitten hän menee Lontooseen) ilman pääministeri Netanjahun hyväksyntää ja vastoin Israelin säädöksiä. Miksi? Minun sanoillani, koska Biden'in mielestä Netanjahun hallitus on liian uskonnollinen ja liian konservatiivinen, eikä tee sitä, mitä Biden käskee sen tehdä. Biden'in Israelin vastainen asenne on Raamatun vastaista ja Jumala-vastaista. Ensimmäisen Mooseksen kirjan luvun 12:3 perusteella Biden saattaa olla asettamassa Yhdysvaltoja ja/tai itseään kirouksen alle.)

(Lisää: 4. maaliskuuta 2024 ilmoitettiin, että Biden yrittää löytää jonkun tukemaan kahden valtion ratkaisua. Raportoitiin myös, että Netanjahu määräsi Israelin Washingtonin-suurlähettilään boikotoimaan kokouksia.)

(Lisää: 4. maaliskuuta 2024 Biden asetti pakotteita pienelle israelilaiselle yritykselle, joka valmistaa tärkeitä osia Israelin Iron Dome (Rautakupoli) -ohjuspuolustusjärjestelmään. Iranin tukemat muslimit ampuvat raketteja Israeliin joka päivä. IDF tarvitsee Iron Domea Israelin puolustamiseen. Mutta Biden on päättänyt rangaista tätä yritystä sodan aikana.)

Neljänneksi, koskien korruptiota ja petosta Biden'in perheessä, FBI:ssa ja tiedotusvälineissä: Helmikuun 28. päivänä 2024, kongressin komitealle antamassaan lausunnossa Hunter Biden myönsi, että hänen isänsä on se "iso kaveri (big guy)", joka mainittiin yhdessä hänen sähköpostiviestissään, mutta hän kielsi, että hänen isänsä olisi saanut miljoonia dollareita, jotka hän (Hunter) sai Kiinasta.

On selvää, että monet ihmiset ovat Tony Bobulinski'lle anteeksipyynnön velkaa.

Oli miten oli, on todisteita siitä, että Hunter antoi isälleen tuhansia dollareita, mutta hän väittää, että rahat olivat lainan takaisinmaksua.

(Lisätietoa: 1. maaliskuuta 2024 kerrottiin, että presidentti Biden'in veli James sanoi maksaneensa takaisin presidentti Biden'ille lainan 40 000 dollarin shekillä, rahasumman, jonka hän sai yritykseltä, jolla on yhteyksiä kommunistiseen Kiinaan.)

Viidenneksi, koskien valehtelua, petosta tai dementiaa Valkoisessa talossa: 28. helmikuuta 2024, presidentti Biden sanoi: "Viime vuonna Yhdysvalloissa oli yksi alhaisimmista tasoista kaikissa väkivaltarikoksissa yli 50 vuoteen."

Monet lähteet sanovat, että rikollisuus on lisääntynyt, etenkin demokraattien johtamissa kaupungeissa, mutta siellä on vähemmän poliiseja (johtuen rahoituksen epäämisestä poliisikoneistolle), vähemmän pidätyksiä, vähemmän syytteitä, jne., joten luvut näyttävät hyviltä, mutta ne eivät ole enää luotettavia.

Kuudenneksi, koskien Israelin vastaista asennetta Valkoisessa talossa: Yhdysvallat kritisoi edelleen Israelia siitä, ettei se tee tarpeeksi auttaakseen nälkäisiä Gazan kansalaisia.

Gazan väkiluku on noin 2.1-2.2 miljoonaa ihmistä, joten 3 ateriaa päivässä vaatisi yhteensä yli 6.3 miljoonaa ateriaa päivässä (ehkä vähemmän vauvojen takia).

Maaliskuun 2. päivänä 2024 Yhdysvallat kuljetti lentoteitse Gazaan noin 38 000 valmisruoka-ateriapakettia (MRE:t) (ei vettä, ei lääkintätarvikkeita, jne., ja Hamas luultavasti sai osan niistä).

Noin 2 miljoonaa nälkäistä ihmistä ei saanut mitään Yhdysvalloilta, mutta seuraavana päivänä, maaliskuun 3:ntena 2024, varapresidentti Harris kehotti Israelia tekemään enemmän heidän auttamisekseen.

(Minun mielipiteeni: On oikein tuntea myötätuntoa nälkäisiä palestiinalaisia kohtaan, mutta maailman johtajat ja arabivaltiot ovat pahentaneet tätä kriisiä tekemättä mitään sille, että Hamas ottaa Gazan hallintaansa ja siten vaikeuttaa Israelin sotaponnisteluja.)

Seitsemänneksi, nälänhädästä ja maailmanhallituksesta: Maaliskuun 1:senä 2024 raportoitiin, että Maailman talousfoorumi (WEF) vaatii hallituksia kieltämään kansalaisia kasvattamasta omaa ruokaa planeetan pelastamiseksi ilmaston lämpenemiseltä.

WEF:n mukaan kotipuutarhat tuottavat enemmän hiilidioksidia kuin perinteinen viljely.

(Lisätietoa: 4. maaliskuuta 2024 raportoitiin, että globalistit yrittävät korvata maailman nykyisen ruokatarjonnan hallussaan olevilla elintarviketuotteilla.)

(Minun mielipiteeni: Gaza on kuva siitä, miten globalistinen väestönvähennys ja heidän halunsa hallita ihmisiä kontrolloimalla heidän ruokaansa ja terveydenhuoltoaan tulee lopulta näkymään.)

Kahdeksanneksi, koskien Yhdysvaltojen talouden romahdusta (joka todennäköisesti laukaisisi maailmanlaajuisen taloudellisen romahduksen) ja nälänhätää: Viime viikolla ilmoitettiin, että Amerikan valtionvelka on nyt 34.48 biljoonaa dollaria ja kasvaa biljoonalla dollarilla joka kolmas kuukausi.

Raportoitiin myös, että ruokakuponkikustannukset ovat nousseet 31% viimeisen 3 vuoden aikana.

(Minun mielipiteeni: Nälkäisten määrä Yhdysvalloissa kasvaa.)

Yhdeksänneksi, koskien luonnonkatastrofien lisääntymistä ja voimistumista aikakauden lopussa: Useita päiviä kestäneet epätavallisen voimakkaat tuulet ovat levittäneet maastopaloja Teksasissa; yli miljoona eekkeriä maastoa on palanut (eniten Teksasin historiassa); kotien, rakennusten, ajoneuvojen, sadon, karjan, villieläinten, jne. menetys on tuhoisaa; ja joissakin tapauksissa palot leviävät edelleen.

(Lisätietoa: Tähän ei sisälly yli 30 000 hehtaaria palanutta maata Oklahomassa.)

(Lisätietoa: Kirjoittaessani tätä 1. maaliskuuta 2024, sääpovarit ennustivat 183–305 cm (6-10 jalkaa) lunta, 27–34 m/s olevia tuulia Sierra Nevadan vuoristoon tulevaksi viikonlopuksi ja rankkasadetta alemmille korkeuksille.)

(Lisätietoa: 2. maaliskuuta 2024 lähtien useita jalkoja (1 jalka = n. 30 cm) lunta, 85 m/s olevia tuulenpuuskia ja tornado ovat jo lyöneet Kaliforniaa.)

Kymmenenneksi, koskien maailmanhallitusta ja rajatonta maailmaa: Tennesseen kuvernööri Lee pyysi 100 armeijan kansalliskaartin sotilasta menemään vapaaehtoisena Yhdysvaltain ja Meksikon rajalle auttamaan Teksasia puolustamaan sitä, koska presidenttimme ei tee niin.

Noin 400 sotilasta on ilmoittautunut lähtemään.

(Lisätietoa: Yhdysvaltain maahanmuuttotutkimuskeskus myönsi 5. maaliskuuta 2024, että Biden'in hallinto lennätti noin 320 000 laitonta siirtolaista ulkomaisilta lentokentiltä 43 eri kaupunkiin Yhdysvalloissa vuonna 2023 vähentääkseen rajanylitysten määrää. Jotkut sanovat, että tämä on maanpetoksellista.)

Yhdenneksitoista, koskien sitä, että Hamas aloitti sodan 7. lokakuuta 2023 sen vuoksi, että Israel on hankkinut punaisia hiehoja, joista yksi voidaan uhrata, jotta papit kelpuutetaan rakentamaan Temppeli uudelleen: Maaliskuun 5. päivänä 2024, Yitshak Mamo, eräs jäsen ryhmistä, jotka haluavat rakentaa Temppelin uudelleen, sanoi:
  • Seremonia punaisen hiehon hyväksymiseksi uhraamista varten voisi tapahtua nyt minä päivänä hyvänsä.
  • Terroristit ovat hyökänneet meitä vastaan jo ennen kuin koskaan ehdimme haaveilla näistä lehmistä.
  • He eivät tarvitse niitä (punaisia hiehoja) tekosyyksi tappamiseen.
(Muistutus: Uskonnolliset juutalaiset ovat yrittäneet uhrata eläimiä menneisyydessä, ja hallitus pysäytti heidät. Nähtäväksi jää, salliiko hallitus heidän uhrata punaisen hiehon tänä vuonna vai ei. Se tapahtuu, kun Jumala on valmis sen tapahtumiseen, ja siitä tulee iso, iso, iso juttu.)

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 28. helmikuuta 2024 (Päivä 145): Jatketun sodan 90. päivä.
  • Hamasin terroristijohtaja Ismail Haniyya kehotti islamilaista vastarintaa (Hizbollah, Hamas, huthit, Islamilainen Jihad, jne.) tehostamaan Israeliin kohdistuvia hyökkäyksiä Ramadan-kuukauden aikana, joka alkaa 10. maaliskuuta 2024.
  • Hamas kehotti palestiinalaisia marssimaan al-Aqsan moskeijaan Ramadanin alkamista varten.
  • Israelin puolustusministeri sanoi, että Iran, Hizbollah ja Hamas aikovat muuttaa Ramadan-kuukauden toiseksi vaiheeksi lokakuun 7. päivää ja sytyttää alueen tuleen.
Torstaina, 29. helmikuuta 2024 (Päivä 146): Jatketun sodan 91. päivä.
  • Israel on kertonut tappaneensa yli 13 000 Hamasin terroristia sodan alkamisen jälkeen.
  • Kymmenet gazalaiset saivat surmansa ruoanhaku-ryntäyksessä, kun Israel lähetti Gazaan yli 30 kuorma-autollista ruokaa ja tarvikkeita.
Perjantaina, 1. maaliskuuta 2024 (Päivä 147): Jatketun sodan 92. päivä.
  • On uskottavia raportteja siitä, että Iranin ja Hizbollahin joukot ovat Jemenin maaperällä ja auttavat Jemenin hutheja.
  • Israel kertoi Qatarille ja Egyptille, että se (Israel) ei osallistu enää kokouksiin keskustellakseen panttivankisopimuksesta ennen kuin Hamas toimittaa luettelon siitä, kuinka monta panttivankia on elossa (Tiedetään, että jotkut on saatettu murhata, jotkut ovat sairaita, jne.).
  • Hamasin mukaan 7 panttivankia kuoli Israelin hyökkäyksen aikana. He väittävät nyt, että Israel on tappanut yhteensä 70 panttivankia.
Lauantaina, 2. maaliskuuta 2024 (Päivä 148): Jatketun sodan 93. päivä.
  • Israelin drooni tappoi Hizbollahin johtavan komentajan ja kaksi muuta. Myöhemmin kerrottiin, että Hassan Nasrallah'in pojanpoika oli yksi kolmesta Hizbollahin terroristista.
  • Laiva, johon huthiterroristit hyökkäsivät noin kaksi viikkoa sitten, on vihdoin uponnut Punaisellamerellä.
Sunnuntaina, 3. maaliskuuta 2024 (Päivä 149): Jatketun sodan 94. päivä.
  • Tulitaukosopimus on pöydällä, ja viranomaiset kokoontuvat Egyptiin neuvotteluihin. Hamas vaatii sodan lopettamista, ei tulitaukoa. Molemmat osapuolet vaativat toisiaan poistumaan Gazasta.
  • Israel ilmoitti, ettei se lähetä valtuuskuntaa tulitaukoneuvotteluihin Gazaan, koska Hamas ei ole vastannut sen pyyntöön ilmoittaa elossa olevien ja menehtyneiden panttivankien lukumäärästä, eikä Hamas ole kertonut, kuinka monta vankia he odottavat Israelin vapauttavan jokaista Hamasin vapauttamaa panttivankia kohden.
  • Hamasin valtuuskunta saapui Egyptiin tulitaukoneuvotteluihin ja sanoi, että he eivät julkaise panttivangeista mitään tietoja ilman suuria myönnytyksiä Israelilta.
  • Hamas sanoi, että tämä tulee olemaan viimeinen mahdollisuus päästä tulitaukosopimukseen ennen muslimien pyhän Ramadan-kuukauden alkamista 10. maaliskuuta 2024, ja jos sopimusta ei synny, hyökkäykset kärjistyvät Länsirannalla ja Jerusalemissa.
  • Taistelut raivoavat Gazassa, ja Yhdysvallat pudottaa sinne ilmasta ruokaa.
  • Netanjahu sanoi, että Palestiinan valtiollisuutta ei tungeta kurkuistamme alas.
Maanantaina, 4. maaliskuuta 2024 (Päivä 150): Jatketun sodan 95. päivä.
  • Huthit katkaisivat vielä 4 vedenalaista viestintäkaapelia Punaisellamerellä (Punaisellamerellä on 15 kaapelia, joten noin neljäsosa viestinnästä on poissa).
  • Yahya Sinwar luottaa siihen, että Ramadan yhdistää muslimit ja laukaisee pyhän sodan, joka johtaa Israelin tuhoutumiseen.
  • Israelin joukot ovat piirittäneet kaupunginosan Khan Yunis'issa, ottaneet kiinni kymmeniä Hamasin terroristeja ja suunnittelevat niiden hävittämistä, jotka eivät antaudu.
Tiistaina, 5. maaliskuuta 2024 (Päivä 151): Jatketun sodan 96. päivä.
  • Hamas sanoi, että he eivät tiedä, ovatko tietyt panttivangit kuolleet vai elossa.
  • Israelin ja Hizbollahin välinen konflikti kiihtyy (30 rakettia ammuttiin Israeliin tänään).
  • Hizbollah, Hamas ja Palestiinan Islamilainen Jihad (PIJ) vaativat, että Ramadan olisi "terrorin kuukausi" Israelissa ja Jerusalemissa taistelussa al-Aqsan vuoksi.
  • Biden varoitti, että tilanne tulee olemaan hyvin, hyvin vaarallinen ilman tulitaukoa Ramadanin aikana.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com