Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 4. maaliskuuta 2024

YK on sulkenut silmänsä tosiasioilta Israelin suhteen eli sillä on ns. strutsitaktiikka – By Daymond Duck 2.3.2024

Tässä suomentamassani tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla pääteemana on YK:n erittäin passiivinen ja negatiivinen suhtautuminen Israeliin ja sen turvallisuuteen, mikä on ollut näkyvillä jo pitkän aikaa. Käynnissä oleva sota Gazassa on tuonut esiin entistä pahempia asioita YK:n sisällä, mikä nakertaa sen uskottavuutta. Tämän lisäksi raportissa kerrotaan joistakin ajankohtaisista tapahtumista, jotka liittyvät Raamatun profetiaan. Aivan lopuksi päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

----------------

Strutsitaktiikka (The Ostrich Tactic) :: By Daymond Duck

Published on: March 2, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/03/02/the-ostrich-tactic-by-daymond-duck/

Israelin YK-suurlähettiläs Gilad Erdan on ilmaissut viime aikoina useita mielipiteitä, jotka ovat kiinnittäneet huomioni.

Helmikuun 14. päivänä 2024 suorassa TV-lähetyksessä, YK:n humanitaarisen avun johtaja ja humanitaaristen asioiden varapääsihteeri Martin Griffiths sanoi: "Hamas ei ole meille terroristiryhmä. Se on poliittinen liike."

Erdan vastasi:
  • "Eikö satojen siviilien julma murha ole terroria? Eikö naisten systemaattinen raiskaus ole terroria? Eikö juutalaisten kansanmurhan yritys ole terroria? Hyvät naiset ja herrat, tämä on YK: Terroria puolusteleva, Hamasia pönkittävä, uhreja syyttävä järjestö, joka on menettänyt kaiken uskottavuutensa. Mihinkään, mitä YK sanoo, ei voida luottaa eikä hyväksyä."
(Huomaa: Griffiths yritti puolustella ilmeistä ennakkoasennettaan sanomalla: "Vain selvennyksenä: Hamas ei ole YK:n turvallisuusneuvoston terroristijärjestöiksi määrittelemien ryhmien luettelossa.")

Helmikuun 20:ntenä 2024 Erdan puhui Libanonista, joka ampui raketteja ja ohjuksia Israeliin, kun hän kertoi YK:n turvallisuusneuvostolle:
  • "Israel on vuosien ajan vaatinut tätä neuvostoa panemaan täytäntöön turvallisuusneuvoston päätöslauselman 1701 (sopimus Hizbollahin pysymisestä poissa Israelin rajalta), mutta kuitenkin vuosien ajan YK on valinnut 'strutsitaktiikan (=silmien sulkeminen tosiasioilta)'. Traagista kyllä, tämä ei ole enää tilanne, joka voidaan jättää huomiotta. Kello tikittää. Ei ole vuosien vaan viikkojen kysymys, ennen kuin Israelin on pakko panna itse toimeen päätöslauselma 1701."
Helmikuun 21:senä 2024 Erdan'ia haastateltiin, kun hän sanoi:
  • "Kerroin tänään turvallisuusneuvostolle kirjeistä ja tapaamisista, joita minulla oli Lazzarini'n (UNRWA:n johtaja) ja Guterres'in (YK:n pääsihteeri) kanssa, kuinka terroritunnelit kulkevat koulujen alta ja kuinka UNRWA:n opettajat jumaloivat Hitleriä. Olemme esitelleet tätä tietoa YK:n viranomaisille vuosia – mutta heistä on tullut Hamasin yhteistyökumppaneita, ja nyt he ovat kirjaimellisesti osa terroristijärjestöä."
Mistä Erdan puhui, kun hän syytti YK:ta strutsitaktiikasta?

Hän sanoi, että Israel on pyytänyt YK:ta tekemään jotain Hamasille Gazassa ja Hizbollahille Libanonissa uudestaan ja uudestaan vuosien ajan, mutta YK:n virkamiehet ja YK:n turvallisuusneuvosto ovat haudanneet päänsä hiekkaan eivätkä ole tehneet mitään.

YK on jättänyt huomiotta Israelin valitukset ja toiminut kuin ongelmaa ei olisi olemassa.

Se, että totuudella ei ole väliä näille ihmisille, on johtanut sotaan Gazassa, johtaa suurempaan sotaan Libanonissa ja Syyriassa, ja johtaa kaikkien aikojen suurimpaan sotaan Ahdistuksen aikana.

Strutsitaktiikka on syy, miksi sanon joskus: "YK tarkoittaa nimitystä United Nothing (Yhdistyneet ei-mikään)".

(Päivitys: 26. helmikuuta 2024 Erdan kehotti YK:n pääsihteeri Guterres'ia eroamaan, koska hän antoi UNRWA:n tulla tosiasiallisesti terroristijärjestöksi, jolla on laajat siteet Hamasiin ja joka ei tehnyt mitään tilanteen korjaamiseksi.)

Alla on joitain ajankohtaisia tapahtumia, jotka näyttävät liittyvän Raamatun profetioihin.

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta, rajatonta maailmaa ja Amerikan taantumista: Yhdysvaltain tulli- ja rajavartiolaitoksen mukaan 7 298 486 laitonta maahanmuuttajaa (joidenkin lähteiden mukaan yli 10 miljoonaa) on saapunut Yhdysvaltoihin sen jälkeen, kun Biden'istä tuli presidentti.

36 osavaltiossa on väestö, joka on alle 7 298 486 asukasta.

Toiseksi, koskien "merkkejä auringossa, kuussa ja tähdissä; ja ahdistusta kansoilla maan päällä ja epätoivoa, kun meri ja aallot pauhaavat; Ja kun ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja kun he sitten näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella." (Luuk. 21:25-27): Helmikuun 19. päivänä 2024 Michael Snyder (kirjoittelija, usein esiintyvä vieras radiossa ja televisiossa) kirjoitti: "En odota, että mitään erityistä tapahtumaa tulee esiintymään 8. huhtikuuta. Pikemminkin uskon, että se, mitä näemme huhtikuun 8. päivänä, on merkki ja varoitus koko kansakunnalle."

Snyder kirjoitti siitä, että kahden auringonpimennyksen polut (yksi 21. elokuuta 2017 ja toinen 8. huhtikuuta 2024) muodostavat "X":n Yhdysvaltoihin.

Snyder huomauttaa muun muassa, että:
  • Näiden kahden auringonpimennyksen ero on lähes 7 vuotta.
  • 21. elokuuta 2017 tapahtuneen pimennyksen reitti kulki yli 7 Yhdysvalloissa sijaitsevan paikan nimeltä Salem (lyhenne nimestä Jerusalem) läpi.
  • Huhtikuun 8. päivänä 2024 tapahtuvan pimennyksen reitti kulkee 7 Yhdysvalloissa sijaitsevan paikan nimeltä Nineveh (ts. Niinive) (kaupunki, jonka rakensi Nooan pojanpoika Nimrod, paha kaupunki, jossa Joona antoi varoituksen Jumalalta; 1. Moos. 10:11; Joona 1:1-17) läpi.
  • Huhtikuun 8:ntena 2024 aurinko, kuu ja 7 planeettaa asettuvat suoralle linjalle Jerusalemista katsottuna.
  • Kun huhtikuun 8. päivän 2024 pimennys alkaa kaikkialla Yhdysvalloissa, ensimmäinen yhteisö, johon se tulee, on nimeltään Eagle Pass, Teksasin osavaltiossa (Yhdysvaltain maahanmuuttokriisin nollapiste).
Tässä muutamia ajatuksia, jotka ovat pyörineet mielessäni Snyder'in erinomaisesta artikkelista:
  • 7 on täydellisyyden luku. Se on Raamatussa eniten mainittu luku. Sen juurisana tarkoittaa "riittävästi" tai "täynnä" (ks. Ilm. 17:4-5).
  • Jerusalem on Raamatussa eniten mainittu kaupunki. Jeesus tulee takaisin Jerusalemiin ja hallitsee maailmaa Jerusalemista käsin 1000 vuoden ajan.
  • Jerusalem tulee juurisanasta Shalom, joka tarkoittaa rauhaa. Meillä ei ole rauhaa maan päällä ennen kuin Jeesus tulee takaisin.
  • Nimrod yritti perustaa uutta maailmanjärjestystä (maailmanhallitus ja pakanallinen maailmanuskonto) Baabelin tornin luona (se sisälsi Niiniven).
  • Jumala tuhosi Nimrodin uuden maailmanjärjestyksen.
  • Jumala käski Joonaa kertomaan Niiniven kansalaisille, että heidän pitäisi katua suurta pahuuttaan, tai Hän tuhoaisi Niiniven.
  • Nooan päivinä Jumala tuhosi maailman vedenpaisumuksella, koska ihmisten pahuus oli suuri.
  • Maahanmuuttokriisi on osa Biden'in New World Order -suunnitelmaa (rajaton maailma).
  • 8. huhtikuuta 2024 on tasan 7 viikkoa ennen toukokuun 27. päivää 2024 (jolloin maailman johtajien on määrä äänestää kansainvälisestä pandemiasopimuksesta ja kansainvälisten terveyssäännösten muutoksista, järjestelystä, jolla kansakunnat saadaan luopumaan suvereniteetistaan Uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi).
En rehellisesti sanottuna tiedä mitä ajatella pimennyksistä, mutta voisi olla epäviisasta jättää huomiotta se tosiasia, että ne saattavat olla varoitus.

Tässä on linkki Snyder'in artikkeliin.

https://endoftheamericandream.com/on-april-8th-the-great-american-eclipse-of-2024-will-cross-over-7-u-s-locations-named-ninevah/

Kolmanneksi, koskien Maailman talousfoorumia (WEF) ja maailmanhallitusta: 21. helmikuuta 2024 ilmoitettiin, että 11 Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsentä on esittänyt lakiesityksen estääkseen Yhdysvaltoja ja Yhdysvaltain virastoja antamasta rahaa WEF:lle.

Neljänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua (Hes. 38-39): Helmikuun 21:senä 2024 ilmoitettiin, että Venäjän ja Iranin välillä on kasvavia siteitä, 400 erittäin tarkkaa iranilaista ohjusta on toimitettu Venäjälle tammikuun 2024 jälkeen, ja lisää ohjuksia lähetetään tulevaisuudessa.

Viidenneksi, koskien Uuden testamentin tarkkuutta: 11-vuotias poika löysi äskettäin kolikon kävellessään lähellä Kuollutta merta.

Jotkut tutkijat sanovat sen olevan noin 2000 vuotta vanha ja sen tyyppinen, joka mainitaan Raamatun kertomuksessa koskien lesken ropoa (Mark. 12:41–44; Luuk. 21:1–4).

Kuudenneksi, koskien petosta ja korruptiota valtamediassa: On ollut laajalle levinnyttä spekulaatiota, että joillakin uutistoimistoilla oli ennakkotietoa Hamasin 7. lokakuuta Israeliin kohdistuvasta hyökkäyksestä (eivätkä varoittaneet Israelia), koska toimittajia oli paikan päällä ottamassa kuvia, jne.

Media on kiistänyt tämän, mutta nyt tiedetään, että Al Jazeera palkkasi joitakin toimittajia, jotka olivat myös Hamasin terroristeja, joilla oli yhteyksiä AP:hen (Associated Press), Reutersiin, CNN:ään, New York Timesiin, jne.

23. helmikuuta 2023 kerrottiin, että lokakuun 7. päivän eloonjääneet ja uhrien omaiset ovat nostaneet kanteen AP:tä vastaan terrorismin tukemisesta julkaisemalla Hamas-terroristien tekoja.

Seitsemänneksi, entinen presidentti Trump antoi kaksi lausuntoa 23. helmikuuta 2024, joiden pitäisi rohkaista kristittyjä:
  • "Tarvitsemme edelleen Herramme kättä ja Kaikkivaltiaan Jumalan armoa!"
  • "Kukaan ei koske Kristuksen ristiin Trump'in hallinnon aikana; vannon sinulle, että sitä ei tule koskaan tapahtumaan!"
Kahdeksanneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 27. helmikuuta 2024 ilmoitettiin, että Hamas suunnittelee eskaloivansa sotaansa Israelia vastaan islamilaisen pyhän Ramadan-kuukauden aikana.

Hamas aikoo väittää, että joidenkin juutalaisten halu uhrata punainen hieho tarkoittaa, että Jerusalem ja Al-Aqsa-moskeija Temppelivuorella ovat vaarassa, joten Hamas aikoo lietsoa mellakoita Ramadan'in aikana mukamas suojellakseen Jerusalemia ja moskeijaa.

Raportin mukaan Hamasilla on Hizbollahin ja Iranin tuki, ja he toivovat, että muslimit monista maista liittyvät heihin.

Israel harkitsee pääsyn rajoittamista Temppelivuorelle Ramadan'in aikana, mutta näin tekemällä se todennäköisesti kohtaa mellakoita.

(Päivitys: 28. helmikuuta 2024 kerrottiin, että korkean tason lähteet Iranissa ja Libanonissa sanovat Iranin antaneen Libanonin Hizbollahille luvan aloittaa laajamittainen hyökkäys Israelia vastaan, jos käy ilmeiseksi, että Israel aikoo hyökätä Rafahiin. Kerrottiin, että Hizbollahin johtaja totesi helmikuun 26:ntena, että hyökkäys Israelia vastaan on todennäköistä Ramadan'in aikana, ja se tapahtuisi aikaisemmin, jos Israel hyökkää Hamasin kimppuun Rafahissa.)

Yhdeksänneksi, koskien petosta aikakauden lopussa: Capitol Hill'illä järjestetyn foorumin aikana, jossa kuultiin 22 tiedemiestä, lääkätieteen tohtoreita, entisiä hallituksen virkamiehiä ja toimittajia, Yhdysvaltain senaattori Ron Johnson väitti, että hallituksemme peittelee vaaraa Covid-19-rokotuksen ottamisesta.

Tässä on minun päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 21. helmikuuta 2024 (Päivä 138): Jatketun sodan 83. päivä.
  • Rafahin asukkaat ilmoittivat useista Israelin iskuista ja suurista räjähdyksistä.
  • Liittyen Israelin Knessetin äänestykseen hylätä "kansainväliset sanelut" (globalististen pyrkimys pakottaa Israeliin kahden valtion ratkaisu) aiemmin tällä viikolla, Netanjahu sanoi (21. helmikuuta) seuraavaa: "Emme tule palkitsemaan terrorismia yksipuolisella tunnustamisella vastauksena lokakuun 7. päivän joukkomurhaan, emmekä hyväksy pakotettuja ratkaisuja. Tämä vahva asenne lähettää voimakkaan viestin maailmalle: Israelin rauha ja turvallisuus (peace and safety) saavutetaan neuvotteluilla, ei yksipuolisilla toimilla. Tänään olemme yhtenäisempiä kuin koskaan."
Torstaina, 22. helmikuuta 2024 (Päivä 139): Jatketun sodan 84. päivä.
  • 3 terroristia Israelissa hyökkäsi 9 israelilaisen kimppuun (1 kuollut; 3 kriittisesti haavoittunutta; 5 haavoittunutta, mutta ei kriittistä). Terroristit on tapettu.
  • Israel pudotti huthien ohjuksen Punaisenmeren yllä.
  • Israel tuhosi moskeijan ja useita taloja Rafahissa.
  • Huthit sanoivat aikovansa kiihdyttää hyökkäyksiään laivoja vastaan Punaisellamerellä.
  • Huthit ampuivat kaksi ohjusta rahtialuksiin Adeninlahdella.
  • Israelin hallitus ilmoitti jatkavansa sotaa Hamasin kanssa, kunnes kaikki sen tavoitteet on saavutettu.
  • Vastauksena Juudean terrori-iskuihin, Israel aikaisti suunnitelmia rakentaa sinne yli 3 000 asuntoa.
Perjantaina, 23. helmikuuta 2024 (Päivä 140): Jatketun sodan 85. päivä.
  • Israel on sitoutunut etsimään diplomaattista ratkaisua Hizbollahin kanssa, mutta sen laivasto valmistautuu sotaan siltä varalta, että diplomatia epäonnistuu.
Lauantaina, 24. helmikuuta 2024 (Päivä 141): Jatketun sodan 86. päivä.
  • Israel havaitsi terrorisolun, joka oli saapumassa Hizbollahin asevarastoon, ja lähetti suihkukoneita räjäyttämään sen, ja tapahtui useita voimakkaita räjähdyksiä.
  • Israel on helpottanut humanitaarisen avun toimittamista Gazaan, johon on kuulunut lähes 14 000 toimitusta (254 000 tonnia) siitä lähtien kun sota alkoi 7. lokakuuta.
  • Vangittujen Hamas-terroristien tiedustelutietojen perusteella 60 Hamasin jäsentä, jotka osallistuivat lokakuun 7. päivän hyökkäykseen Israelia vastaan, saarrettiin ja pidätettiin Khan Younis'issa.
Sunnuntaina, 25. helmikuuta 2024 (Päivä 142): Jatketun sodan 87. päivä.
  • Kristityt ja messiaaniset juutalaiset uskonjohtajat aloittivat 3 päivän paaston ja rukouksen Israelin kansan puolesta.
  • Israelin armeijan päällikkö sanoi, että edistymiset taistelukentällä on paras tapa saada Hamas vapauttamaan panttivangit.
  • Yhdysvallat pyysi Israelia lopettamaan Hamasin poliisiviranomaisten vahingoittamisen, koska heitä tarvitaan suojelemaan humanitaarista apua kuljettavia kuorma-autoja. Israel sanoi, että sen armeija hyökkää jokaista Hamasin terroristia vastaan heidän sijainnistaan riippumatta.
  • Israel jatkaa hyökkäämistä Hizbollahia vastaan, vaikka se suostuisi tulitaukoon Hamasin kanssa.
  • Israelin isku tappoi kaksi Hizbollahin jäsentä Libanonissa.
  • Israel tappoi useita Hamasin jäseniä Khan Younis'issa ja kaappasi monia aseita, kranaatteja ja suuren määrän ammuksia.
  • Israel uskoo, että monet Hamasin johtajat, jotka osallistuivat lokakuun 7. päivän hyökkäykseen, piileskelevät Rafahissa ja pitävät suurinta osaa panttivangeista siellä.
Maanantaina, 26. helmikuuta 2024 (Päivä 143): Jatketun sodan 88. päivä.
  • Netanjahu antoi sotakabinetilleen suunnitelman Rafahin evakuoimiseksi, ja Israel jatkaa suunnitelmilla hyökätä kaupunkiin.
  • Koko Palestiinalaishallinto (PA) jätti eroanomuksensa Mahmoud Abbas'ille. He suunnittelevat yhdistyvänsä Hamasin kanssa uuden Palestiinalaishallinnon luomiseksi lähipäivinä ja jatkavat Israelin vastustustaan.
  • Israelin joukot tappoivat tänään yli 30 terroristia Gazan kaupungissa.
  • Israel iski Libanonissa sijaitseviin kohteisiin, jotka olivat kauempana Israelin alueelta kuin yksikään kohde Israelin ja Hamasin välisen sodan alkamisen jälkeen lokakuun 7. päivänä.
  • Hizbollah ampui noin 60 rakettia Israelin kohteisiin Golanin kukkuloilla.
  • USA:n ja Ison-Britannian suihkukoneet iskivät 22 huthi-kohteeseen Jemenissä vastauksena huthien laivaliikenteeseen kohdistuneisiin hyökkäyksiin Punaisellamerellä.
  • Israel löysi (ja on tuhoamassa) tunnelikompleksin sairaalan, yliopistokampuksen ja vankilan alta, joka on 10 kilometriä pitkä ja yhdistää Gazan pohjoisosan eteläiseen Gazaan.
  • Israelin puolustusministeri sanoi, että Israel ei salli palestiinalaisten palata Pohjois-Gazaan ennen kuin panttivangit on vapautettu.
Tiistaina, 27. helmikuuta 2024 (Päivä 144): Jatketun sodan 89. päivä.
  • Israelin ja Hizbollahin väliset rajat ylittävät hyökkäykset lisääntyvät.
  • Israel on ymmällään siitä, miksi Biden sanoo jatkuvasti, että tulitauko Gazassa on lähellä. (Huomaa: En usko, että tämä on ainoa asia, joka hämmentää Biden'iä.)
  • Yhdysvallat ampui alas viisi dronea, jotka huthit laukaisivat Jemenissä.
Keskiviikkona, 28. helmikuuta 2024 (Päivä 145): Jatketun sodan 90. päivä.
  • Hizbollah ampui useita vanhoja neuvostovalmisteisia (kuten Googin ja Maagogin taistelussa) raketteja Israeliin.
  • Israel jatkaa siirtokuntien rakentamista Länsirannalle Yhdysvaltojen vastalauseista huolimatta.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Israel: YK:n palestiinalaisjärjestön palveluksessa yli 450 terroristia

    https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-213847 (eilen)

    "Israelin armeija syytti maanantaina YK:n palestiinalaispakolaisten avustusjärjestöä UNRWA:ta yli 450 terroristin palkkaamisesta.

    – Tiedustelutietojen mukaan UNRWA:n palveluksessa on yli 450 terroristia, jotka kuuluvat Gazan kaistalla oleviin terroristijärjestöihin, kuten Hamasiin, sanotaan Israelin armeijan lausunnossa.

    Lähde: AFP, Reuters

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com