Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 14. maaliskuuta 2024

Sionismi liittyy juutalaisuuteen kuten myös kristinuskoon – By Hal Lindsey 10.3.2024

Tässä tunnetun amerikkalaisen evankelistan, eskatologin ja kirjailijan, pastori Hal Lindsey'n (ikä 94 vuotta!), viikoittainen Watchman Warning -raportti, jossa hän ottaa kantaa maailmalla nykyään vallitsevaan Israel-vastaisuuteen, joka on lisääntynyt Gazan sodan myötä. Monet, jopa kristityt, ymmärtävät väärin sionismin. Se kuuluu aitoon juutalaiseen uskoon, jossa Israel on perivä Jumalan sille lupaamat maa-alueet, joista on taisteltu vuodesta 1948 lähtien, jolloin moderni Israelin valtio syntyi (olkoonkin että Jumala käytti Rothschildejä välikätenään). Raamatun profetian mukaan Israel ei voi tuhoutua. Sinne Jeesus palaa tuhatvuotiskauden kynnyksellä, jota ennen on ns. Jaakobin ahdistus. Raportin suomensi: Olli R. + Google-kääntäjä

----------------

'Pyhän Siion' (‘Zion of the Holy One’)

By Hal Lindsey 10.3.2024

https://www.hallindsey.com/ww-3-10-2024/


Salt Lake Cityn baari pani äskettäin täytäntöön "Sionisteilta pääsy kielletty" -käytännön. Baarin omistaja kirjoitti sosiaalisessa mediassa: "Meillä on ilo ilmoittaa, että kiellämme kaikki sionistit ikuisesti liikelaitoksistamme. Sionismi on vihapuhetta, se on valkoisten ylivaltaa, eikä sillä ole mitään tekemistä kauniin juutalaisen uskon kanssa."

Näinkö todella? Joten hän vihaa sionisteja, mutta pitää juutalaisten uskoa "kauniina". Hän ajattelee, että sionismi ei liity juutalaisuuteen. Minulla ei ole aavistustakaan hänen motiiveistaan, mutta hänen lausunnoistaan on tullut yleinen teema niiden keskuudessa, jotka haluavat olla juutalaisvastaisia näyttämättä olevan antisemitistejä. Siion on olennainen osa, ei vain juutalaisten uskoa, vaan myös juutalaista sielua.

Psalmi 137 ilmaisee juutalaisten vankien, jotka vietiin kodeistaan babylonialaisten toimesta, voimakkaita tunteita. Jakeet 1 ja 3 (NASB) sanovat: "Baabelin jokien varrella me istuimme ja itkimme, kun muistelimme Siionia... Vangitsijamme vaativat meiltä lauluja, ja kiduttajamme iloitsevat sanoen: 'Laulakaa meille yksi Siionin lauluista'." [Saksalainen Boney M. -yhtye teki 1970-luvulla menevän laulun tästä Psalmista 137 nimeltään "Rivers of Babylon", ks. https://www.youtube.com/watch?v=l3QxT-w3WMo, Suom. lisäys]

Jopa babylonialaiset tiesivät, että sana Siion edusti jotain syvällistä ja arvokasta juutalaisille. Vangit rinnastivat Siionista laulamisen "Herran laulun" laulamiseen. Jakeessa 4 he kysyvät: "Kuinka voimme laulaa Herran laulua vieraassa maassa?" Tässä oli kyse Jumalasta.

Jakeet 5 ja 6 sanovat: "Jos minä unhotan sinut, Jerusalem, niin unhota sinä minun oikea käteni. Tarttukoon kieleni suuni lakeen, ellen minä sinua muista, ellen pidä Jerusalemia ylimpänä ilonani."

Jeremia 25:11-12:ssa Jumala sanoi, että Babylon kukistuisi vasta seitsemänkymmentä vuotta myöhemmin. Kaikki Israelia sortavat lyödään lopulta matalaksi. Jonakin päivänä se tapahtuu maailmanlaajuisesti täysin lunastetulle Israelille. Jesaja 60:14 lupaa Israelille: "Ja niiden pojat, jotka sinua vaivasivat, tulevat kumartamaan sinua, ja kaikki, jotka halveksivat sinua, heittäytyvät sinun jalkaisi juureen. Ja he kutsuvat sinua Herran kaupungiksi, Israelin Pyhän Siioniksi."

Maailman viha juutalaisia, Siionia, Jumalaa ja Hänen Messiastaan kohtaan yhdistetään Psalmissa 2:1-6.

"Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan: "Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä". Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä. Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan: "Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni."

Sionismi kattaa kristityt yhtä hyvin kuin juutalaiset. Siionia vastaan parjaaminen on parjaamista Jumalaa vastaan. Psalmi 132:13 sanoo: "Herra on valinnut Siionin." Se on myös hyökkäys Voideltua, Jeesusta Messiasta vastaan. Psalmi 48:2 kutsuu "Siionia… suuren Kuninkaan kaupungiksi". Se on Jeesuksen.

Huomaan, että jopa jotkut juutalaiset sanovat vastustavansa sionismia. Se ei ole yllättävää. Yhä useammat amerikkalaiset vihaavat Amerikkaa. Näitä ihmisiä voidaan perustellusti kutsua antiamerikkalaisiksi. Samalla tavalla juutalainen voi olla antisionisti. Se ei tee heistä vähemmän juutalaisia, vaan vain valitettavia.

Israelin armeija työskentelee joka päivä minimoidakseen siviiliuhreja Gazassa. Samalla he lisäävät riskiä omaa henkeänsä kohtaan. He eivät aloittaneet tätä sotaa. Hamas teki sen. Israel on vastannut asianmukaisilla tavoilla, joista yksi on hyökätä hyökkääjää vastaan. Samaan aikaan muu maailma jatkaa terroristien rahoittamista, vaikka nuo terroristit pitävät ja kiduttavat edelleen siviilipanttivankeja. Ennen kuin nämä panttivangit ovat vapaita ja siihen asti kun lokakuun 7. päivän murhaajat, teurastajat ja raiskaajat on alistettu, tulitauko ei ole sovelias.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com