Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 15. huhtikuuta 2024

”Suurta” tapahtuu kun tärkeät Raamatun profetiat kiistattomasti lähentyvät nykytapahtumien valossa – By Daymond Duck 13.4.2024

Tämänkertainen pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla alkaa sillä toteamuksella, että suuri Raamatun profetioiden läheneminen on tapahtumassa kun Kirjoituksia peilataan ajankohtaisiin tapahtumiin. Tämän jälkeen viimeaikaisia raportteja, jotka osoittavat aikakauden lopun olevan lähellä, ja aivan lopuksi kirjoittajalta päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta. Profetiaraportin suomensi Google-kääntäjän avulla: Olli R.

--------------

SUURTA (BIG) :: By Daymond Duck

Published on: April 13, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/04/13/big-by-daymond-duck/

Näyttää siltä, että Raamatun profetioiden opettajat käyttävät sanaa "suuri (big)" yhä enemmän viime aikoina.

"Suuri", ei niin kuin huomattavan kokoinen, valtava, jättimäinen, titaanimainen, suunnaton, jne.

"Suuri" kuten äärimmäisen tärkeä, merkittävä, tähdellinen, uskomattoman merkityksekäs, jne.
  • Israelin hallussa olevat 4 täydellistä punaista hiehoa on "suurta", koska heillä ei ole ollut yhtäkään noin 2 000 vuoteen, ja se voi tarkoittaa, että Temppeli voidaan pian rakentaa uudelleen.
  • Israelin hyökkäys Iranin konsulaattiin Syyriassa on "suurta", koska se tarkoittaa, että Israel jahtaa nyt itse Irania sen edustajan sijaan, ja se voi tarkoittaa, että Israelin ja Hamasin välinen sota leviää ja siten Googin ja Maagogin taistelu on lähellä.
  • Biden'in pyrkimykset heikentää pääministeri Netanjahua on ”suurta”, koska se voi tarkoittaa, että ”kirous” saattaa pian lyödä Amerikkaa, ja se ajaa Israelin olemaan enemmän riippuvainen Jehovasta.
  • Keskuspankkien digitaalinen valuutta (CBDC) luottoluokituspisteineen on "suurta", koska se osoittaa hallituksen suunnitelmiin seurata kaikkea ostamista ja myyntiä.
Tämä on asian pointti: Olemme todistamassa äärimmäisen tärkeiden Raamatun profetioiden kiistatonta huipputason lähentymistä.

Tässä on joitain viimeaikaisia raportteja, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien uutta pandemiaa ja maailmanlaajuista väestön vähentämistä: Maaliskuun 29. päivänä 2024 yksi maailman johtavista virologeista ennusti, että 'massiivinen tsunami' 'kaaosta' ja 'kuolemaa' on tuhoamassa maailmanlaajuisen Covid-mRNA-rokotteen saaneen väestön.

Hän ennusti, että tulevina viikkoina on tulossa 'valtava, suunnaton aalto' sairauksia ja kuolemaa (ehkä ennen seuraavia Yhdysvaltain vaaleja, jotta tätä voidaan käyttää vaikuttamaan lopputulokseen ja suojelemaan rikollisia, jotka tyrkyttivät mRNA-rokotuksia maailmalle) niiden keskuuteen, jotka on rokotettu Covid'ia vastaan.

En voi todistaa tämän virologin olevan oikeassa, mutta jos niin tapahtuu, se tulee olemaan suurta.

Toiseksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Iranin on raportoitu lähettäneen Yhdysvalloille Omanin sulttaanikunnan kautta viestin, että islamilainen tasavalta aikoo iskeä suoraan Israeliin, ellei Yhdysvallat takaa välitöntä pysyvää tulitaukoa Gazassa eikä mitään Israelin maahyökkäystä tapahdu Rafahiin.

Huhtikuun 3:ntena 2024 Israel vastasi kutsumalla palvelukseen sen reservijoukkoja ja peruuttamalla kaikkien taisteluyksiköiden lomat.

Israelin puolustusministeri sanoi: "Emme etsi sotaa Libanonin (Iranin edustaja) kanssa, ja voin kertoa teille, että tällainen sota tulee olemaan vaikea haaste Israelille, mutta se olisi katastrofaalinen Hizbollahille ja Libanonille, eikä vähiten Beirutille ja maan eteläosalle."

On arvioitu, että Iran on auttanut Hizbollahia hankkimaan noin 200 000 rakettia ja ohjusta.

Epäilemättä vahingot Israelille tulevat olemaan suuria, mutta vahingot Hizbollahille ja mahdollisesti Iranille ovat huomattavasti pahemmat.

(Lisätietoa: Huhtikuun 5:ntenä 2024 Israel sulki väliaikaisesti 28 suurlähetystöään ja konsulaattiaan Iranin uhkausten vuoksi.)

(Lisää: Huhtikuun 8:ntena 2024 Israelin suihkukoneet iskivät kylään Libanonissa ja eliminoivat Hizbollahin kenttäkomentajan.)

Kolmanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Huhtikuun 3:ntena 2024 Erick Stakelbeck (The Watchman Newscast) raportoi, että Venäjä on myöntänyt rakentaneensa kolme sotilaallista tarkkailuasemaa Syyriaan tänä vuonna Syyrian ja Israelin rajalle.

Venäjä näyttää rakentaneen nämä sotilaalliset tarkkailuasemat valvomaan Israelin toimintaa Syyriassa.

Tämä on suurta, koska Raamattu opettaa, että Venäjä, Iran, Turkki ja muut hyökkäävät Israeliin vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä; Jumala tuhoaa heidän armeijansa; kuolleiden hautaamiseen kuluu 7 kuukautta ja aseiden polttamiseen 7 vuotta (Hes. 38-39).

Kun ne hyökkäävät Israeliin vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä, se on selvä merkki siitä, että historia on saavuttanut viimeisten päivien aivan lopun.

Neljänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Huhtikuun 9. päivänä 2024, The Times of Israel -lehdessä julkaistussa artikkelissa todetaan, että Israel valmistautuu (tekee ilmavoimien harjoituksia) iskemään Iranin ydinvoimaloihin, jos se kohtaa kostohyökkäyksen iranilaisen komentajan kuolemasta johtuen.

Tässä on linkki artikkeliin: Israel on valmis iskemään Iranin ydinlaitoksiin, jos Teheran aloittaa hyökkäyksen – raportti | The Times of Israel

Viidenneksi, koskien kaikkia Israelia vastaan kääntyviä maailmanjohtajia ja Biden'in pyrkimyksiä horjuttaa Netanjahun hallitusta ja estää Hamasin tappio: Puhelinsoitossa huhtikuun 4:ntenä 2024, Biden vaati Netanjahua julistamaan välittömän tulitauon Israelin ja Hamasin välisessä sodassa tai hän uhkaa menettää USA:n tuen.

Biden näyttää nyt olevan Hamasin tiedottaja, ja Israelin on lähes mahdotonta saada panttivankeja vapautetuiksi, jos he eivät voi hyökätä Hamasin kimppuun.

(Minun mielipiteeni: Biden on nyt asettanut Yhdysvallat Saatanan puolelle muslimien pyrkimyksessä tuhota Israel. Hänen väitteensä, että Israelilla on Amerikan horjumaton tuki, on suuri valhe.)

(Lisätietoa: Huhtikuun 4:ntenä 2024 Netanjahu tapasi vierailevan republikaanien kongressivaltuuskunnan ja kertoi heille: "On olemassa yritys survoa Palestiinan valtio alas kurkuistamme."

(Lisätietoa: Huhtikuun 4:ntenä 2024 (päivänä jolloin Biden uhkasi Netanjahua Yhdysvaltain tuen menettämisellä) salama iski Vapaudenpatsaan kädessä olevaan soihtuun. En voi dogmaattisesti sanoa, että oliko se varoitus Jumalalta, mutta on mielenkiintoista, että salama iski patsaaseen samana päivänä, kun Biden uhkasi Israelia.)

(Lisätietoa: Huhtikuun 5:ntenä 2024, American Center for Law and Justice -keskuksen johtaja sanoi: "Tämä tarkoittaa sitä, että Amerikasta on nyt tullut Israelin taktinen vihollinen. Käytännöllisesti katsoen on mahdotonta vaatia, että Israel häviää tämän sodan. Israelilla ei ole varaa hävitä tätä sotaa. Tämä on eksistentiaalinen sota.")

(Lisätietoa: 5. huhtikuuta 2024 (päivä sen jälkeen, kun Biden uhkasi Netanjahua), 4.8 richterin maanjäristys iski lähelle Valkoisen talon sijaintipaikkaa New Jersey'ssä. Se tärisytti rakennuksia suurella alueella Yhdysvaltojen koillisosassa, mukaan lukien New York City (noin 45 mailin päässä). Arviolta 43 miljoonaa ihmistä tunsi sen, ja se keskeytti YK:n turvallisuusneuvoston kokouksen, samalla kun osallistujat keskustelivat Gazan tilanteesta.)

(Lisää: Israelin myönnettyä, että 2 israelilaista upseeria oli vahingossa tappanut 7 humanitaarista avustustyöntekijää Gazassa, 40 demokraattia lähetti presidentti Biden'ille kirjeen, jossa häntä kehotettiin keskeyttämään aseiden toimitukset Israeliin, kunnes täydellinen tutkimus on saatu valmiiksi. Huhtikuun 9:ntenä 2024, Wall Street Journal'in toimituskunta kirjoitti: "Aseiden kieltäminen Israelilta keskellä sotaa on pettämistä." He kutsuivat Nancy Pelos'ia "auringonpaisteen liittolaiseksi".)

Kuudenneksi, koskien Israelin ja Hamasin välistä sotaa:
  • Biden vihjasi, että Yhdysvallat voisi rajoittaa aseiden ja ammusten toimituksia Israelille, jos Israel hyökkää Rafahiin.
  • Biden antoi YK:n turvallisuusneuvoston hyväksyä päätöslauselman, jossa vaaditaan välitöntä tulitaukoa Israelin ja Hamasin välille.
  • Biden vaati Netanjahua julistamaan välittömän tulitauon Israelin ja Hamasin välisessä sodassa tai riskeeraamaan Yhdysvaltain tuen menetyksellä.
(Lisätietoa: Huhtikuun 7:ntenä 2024 Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemies sanoi, että on aika lopettaa luennoiminen Israelille siitä, kuinka puolustautua, kun terroristit hyökkäävät sitä vastaan. Hän kehotti Washingtonia yhdistämään tukensa liittolaisellemme Israelille.)

(Lisää: Huhtikuun 7:ntenä 2024, muslimit Michiganin Dearborn'issa (ollen Amerikan jihad-pääkaupunki) marssivat ja huusivat "Kuolema Amerikalle" ja "Kuolema Israelille".)

(Minun mielipiteeni: Biden hävisi sodan Afganistanissa, hän yrittää pakottaa Israelin häviämään sodan Gazassa, hän kieltäytyy sulkemasta Amerikan rajaa Meksikon kanssa, eikä ole epäilystäkään siitä, että hän aikoo luovuttaa Yhdysvaltojen suvereniteetin Uudelle maailmanjärjestykselle. Jos Israel ei jo ymmärrä sitä, se tulee ymmärtämään pian, että Yhdysvallat ei ole enää luotettava kumppani.)

Seitsemänneksi, Jeesus sanoi, että yksi Hänen toisen tulemisensa merkeistä olisi sodat ja huhut sodista.

EU:n päädiplomaatti sanoi 9. huhtikuuta 2024 seuraavaa:
  • "Sota tosiaankin häämöttää ympärillämme (…), ja korkean intensiteetin konventionaalinen sota Euroopassa ei ole enää fantasia."
  • "USA:n sateenvarjo, johon olemme luottaneet kylmän sodan jälkeen, ei välttämättä ole auki koko ajan."
  • "Ehkä riippuen siitä, kuka hallitsee Washingtonia, emme voi luottaa siihen, että Amerikka suojelee meitä."
Kahdeksanneksi, koskien Lootin päiviä ja Yhdysvaltain moraalista rappeutumista:
  • Utah on laittanut miehen, joka väittää olevansa nainen, vankilaan miesvankien kanssa.
  • Hän haluaa vankilan virkailijoiden antavan hänelle naisten vaatteita ja naisten meikkiä, antavan hänelle hormonihoitoa, haluaa että hänestä puhuttaessa käytetään naispuolisia pronomineja, haluaa sijoitettavaksi naisvankien joukkoon ja että naisvartijat taltuttavat hänet tarvittaessa.
  • Vankilan viranomaiset sanoivat noudattavansa lakia kieltäytymällä hänen pyynnöistään.
  • Huhtikuun 2:sena 2024 Yhdysvaltain oikeusministeriö haastoi Utahin osavaltion oikeuteen pakottaakseen mukautumisen vangin pyyntöihin.
(Minun mielipiteeni: Miljoonia dollareita tuhlataan tällaisiin asioihin, eivätkä monet ihmiset, jotka todella tarvitsevat apua, saa sitä.)

Yhdeksänneksi, koskien Lootin päiviä ja uskosta lähtemistä roomalaiskatolisessa kirkossa: Vatikaani hyväksyi huhtikuun 3:ntena 2024 homoseksuaalisen papin teologisen tiedekunnan dekaanin virkaan Brixen'in filosofis-teologisessa yliopistossa syyskuun 1. päivästä 2024 alkaen.

Uusi dekaani on tehnyt selväksi, että hän haluaa "mielenmuutoksen" siihen, mitä katolinen kirkko uskoo homoseksuaalisuudesta.

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 3. huhtikuuta 2024 (Päivä 180): Jatketun sodan 125. päivä.
  • Egypti sanoi Yhdysvaltojen luvanneen, että Israel ei hyökkää Rafahiin ennen toukokuuta 2024.
Torstaina, 4. huhtikuuta 2024 (Päivä 181): Jatketun sodan 126. päivä.
  • Ulkoministeri Blinken sanoi, että jos Yhdysvallat ei näe Israelin tekevän muutoksia strategiaansa Gazassa, omassa politiikassamme tapahtuu muutoksia.
  • Israelin suurlähetystöt asetettiin korkeaan valmiustilaan kaikkialla maailmassa Iranin uhkausten jälkeen kostaa Israelin hyökkäys Iranin konsulaattirakennukseen Syyriassa.
  • Israelin terveysministeriö tapasi sairaaloiden johtajia. Israel pyysi heitä lisäämään turvallisuutta, valmistautumaan laajoihin sähkökatkoihin ja joukko-onnettomuuksiin.
Perjantaina, 5. huhtikuuta 2024 (Päivä 182): Jatketun sodan 127. päivä.
  • Biden lähetti kirjeen Qatarin ja Egyptin johtajille ja kehotti heitä painostamaan Hamasia panttivankisopimukseen Israelin kanssa.
  • Hizbollahin johtaja Hassan Nasrallah sanoi, että Israelin hyökkäys Iranin konsulaattiin Damaskoksessa merkitsee käännekohtaa sodassa ja ihmiset voivat olla varmoja siitä, että Iranin vastaus on tulossa.
  • Ulkomaan tiedustelupalvelu sanoi, että Iran suunnittelee iskevänsä Israeliin droonien ja ohjusten parvella (heillä ei ole tietoa siitä, mistä ne laukaistaan, milloin ne laukaistaan, tai mikä on aiottu kohde).
  • Iran pyysi Yhdysvalloille lähettämässään kirjallisessa viestissä Yhdysvaltoja astumaan syrjään, kun se kostaa Israelille.
  • Hizbollah sanoi olevansa valmis sotaan Israelia vastaan.
Lauantaina, 6. huhtikuuta 2024 (Päivä 183): Jatketun sodan 128. päivä.
  • Tiedustelutietojen perusteella Israel löysi yhden panttivangin ruumiin yön yli tehdyssä ratsiassa.
Sunnuntaina, 7. huhtikuuta 2024 (Päivä 184): Jatketun sodan 129. päivä.
  • Israel piti muistojumalanpalveluksen sille, että on kulunut kuusi kuukautta siitä, kun Hamas hyökkäsi sen kimppuun 7. lokakuuta 2023.
  • Israel veti väliaikaisesti kaikki joukkonsa yhtä prikaatia lukuun ottamatta Gazan kaistalta, mutta Israelin armeijan esikuntapäällikkö sanoi, että konflikti Hamasin kanssa jatkuu eikä ole läheskään päättynyt.
  • Netanjahu sanoi, ettei Gazassa tule olemaan aselepoa ilman panttivankien vapauttamista.
  • Ajatollah Khamenei varoitti, ettei mikään Israelin suurlähetystö ole turvassa.
Maanantaina, 8. huhtikuuta 2024 (Päivä 185): Jatketun sodan 130. päivä.
  • Israel kiisti, että sen joukkojen vetäytyminen tarkoittaisi, että se olisi luopunut tavoitteesta tuhota Hamas.
  • Israel jätti yhden prikaatin Gazaan pitämään Hamasin pullotettuna Rafahiin ja saadakseen lisää joukkoja valmiuteen Libanonin, Syyrian ja Iranin varalle tarvittaessa.
  • On kerrottu Netanjahun sanoneen, että Israel on asettanut päivämäärän Rafahin hyökkäykselle. Netanjahu sanoi, että se tapahtuu. On olemassa päivämäärä.
  • Israelin laivasto ampui alas huthi-droonin Punaisenmeren yllä kun se lähestyi Israelia.
Tiistaina, 9. huhtikuuta 2024 (Päivä 186): Jatketun sodan 131. päivä.
  • Israel tuhosi useita Hizbollahin tarkkailupisteitä Libanonissa ja Syyriassa.
  • Miehen, jonka uskotaan kanavoineen kymmeniä miljoonia dollareita Hamasille, ruumis löydettiin luotien seulomana Libanonista.
Keskiviikkona, 10. huhtikuuta 2024 (Päivä 187): Jatketun sodan 132. päivä.
  • Qatarin ja Egyptin virkamiehet, jotka ovat työstäneet tulitaukoa Hamasin kanssa 40 panttivangin vapauttamiseksi (käsittäen kaikki naiset ja miehet, jotka ovat sairaita ja vanhuksia), sanoivat, että Hamas on ilmoittanut, ettei se tällä hetkellä pysty tunnistamaan ja jäljittämään 40 israelilaista panttivankia, jotka täyttävät nämä ehdot tulitaukosopimuksen ensimmäistä vaihetta varten.
  • Hamasin johtajan Ismail Haniyya'n kolme poikaa (ja kaksi hänen pojanpojistaan) kuolivat Gazassa, kun autoa, jolla he ajoivat, pommitettiin.
  • Israel on eliminoinut useita terroristeja Gazan keskiosissa viime päivinä.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com