Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 1. huhtikuuta 2024

Useimpien ihmisten toiminta on nykyään epäloogista ja häpeällistä, koska usko Raamattuun ja Jumalaan on vähäisempää kuin ennen ja varsinkin Amerikassa – By Daymond Duck 30.3.2024

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla arvostellaan ennen kaikkea Amerikan viimeaikaista toimintaa sen sisä- ja ulkopolitiikassa, joka on osoittautunut kirjoittajan mielestä epäloogiseksi ja häpeälliseksi, esim. Israelin kohdalla. Presidentti Bidenin demokraattihallinto lienee pohjanoteeraus (kilpailee Obaman hallinnon kanssa). Lisäksi profetiaraportissa joukko tuoreita uutisartikkeleita, jotka osoittavat aikakauden lopun olevan lähellä. Aivan lopuksi päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

---------------

Epäloogista ja häpeällistä (Illogical And Shameful) :: By Daymond Duck

Published on: March 30, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/03/30/illogical-and-shameful-by-daymond-duck/

Tässä linkki erinomaiseen 15 minuutin videoon auringonpimennyksestä 8. huhtikuuta 2024.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=3n6dp85XynY&t=25s

Ei ole enää epätavallista kuulla jonkun sanovan: "Asioilla ei ole enää järkeä."
  • "Miksi kukaan ajattelisi, että poliisin varojen epääminen on hyvä asia?"
  • "Miksi hallituksemme maksaa aborteista muissa maissa, kun olemme vararikossa?"
  • "Miksi hallituksemme ei sulje rajaamme Meksikon kanssa, kun he tietävät, että viholliset Kiinasta, Iranista, Afganistanista, jne. ylittävät sen?"
  • "Miksi hallituksemme edes harkitsee Yhdysvaltojen suvereniteetin luovuttamista WHO:lle mahdollisen väärennetyn terveyskriisin aikana?"
  • "Miksi, miksi, miksi?"
Mieti näitä neljää artikkelia, jotka pääsivät uutisotsikoihin samana päivänä (20. maaliskuuta 2024).
  • 19 demokraattisenaattoria lähetti kirjeen presidentti Biden'ille, kehottaen häntä hahmottelemaan tien, jolla Yhdysvallat tunnustaa yksipuolisesti demilitarisoidun Palestiinan valtion perustamisen, jota hallitsee uudistettu palestiinalaishallinto. (Miksi nämä senaattorit tekevät tämän, kun Raamattu sanoo, että Jumala vetää kansat Harmagedonin taisteluun Israelin maan jakamisen vuoksi.)
  • On kerrottu, että Iran on ottanut vastuun YK:n aseistariisuntakonferenssin puheenjohtajuudesta. (Miksi YK tekisi tämän, kun he tietävät Iranin valehtelevan ydinaseohjelmastaan; Iran on uhannut tuhota Yhdysvallat ja Israelin; Iran auttaa rahoittamaan Hamasia, Hizbollahia ja muita terroristiryhmiä; Iran myy aseita Venäjälle käytettäväksi Ukrainaa vastaan, jne.?)
  • On raportoitu, että äskettäin tehdyn kyselyn mukaan 62%:lla Amerikan juutalaisista on myönteinen mielipide presidentti Biden'istä. (Miksi juutalaiset suosivat presidentti Biden'iä, kun hän yrittää saada Israelin häviämään sodan Hamasia vastaan; yrittää heikentää Netanjahun hallitusta; yrittää jakaa Luvatun maan; lähettää miljardeja dollareita Iraniin, kun osa siitä menee Hizbollahille, Hamasille, jne.?)
  • Jonathan S. Tobin (Jewish News Syndicate -lehden päätoimittaja) kirjoitti: "Ajatus siitä, että Hamasin päästäminen irti koukusta helpottaa Amerikan juutalaisten ahdinkoa, jotka ovat vasemmistolaisten juutalaisvihaajien kohteena, on yhtä epäloogista kuin häpeällistä." (koska Yhdysvalloissa ja kaikkialla muualla maailmassa on aina ollut ja tulee olemaan juutalaisvihaajia, eikä pehmentyminen Hamasia kohtaan hiljennä heitä, se vain rohkaisee heitä).
Useimmat ihmiset eivät tunne Jumalaa, he eivät usko, että Raamattu on Jumalan Sana, heidän arvostelukykynsä on epäraamatullinen, ja suuri osa heidän tekemisistään on epäloogista ja häpeällistä.

(Lisätietoa: YK:n turvallisuusneuvosto hyväksyi 25. maaliskuuta 2024 päätöslauselman, jossa vaadittiin välitöntä tulitaukoa Israelin ja Hamasin välille Ramadanin loppuun asti ja vaadittiin kaikkien panttivankien vapauttamista. Yhdysvallat olisi voinut käyttää veto-oikeuttaan päätöslauselmaan, mutta se pidättyi äänestämästä. Netanjahu näkee tämän muutoksena Yhdysvaltain politiikassa, hän näkee sen äänestyksenä, joka vahingoittaa Israelia, ja hän peruutti välittömästi Israelin korkean tason valtuuskunnan vierailun Valkoiseen taloon. Hän vastusti sitä tosiasiaa, että päätöslauselma "vaati" tulitaukoa, mutta se vain "kehotti" - pyysi, mutta ei vaatinut - panttivankien vapauttamista. Se "vaati" Israelia toimimaan ja Hamasin kohdalla "pyysi" sitä toimimaan.)

(Lisätietoa: Mitä tulee Yhdysvaltojen pidättäytymiseen tulitaukopäätöslauselman äänestyksessä, asiantuntija ja Raamatun profetian opettaja Amir Tsarfati sanoi: "En ole yllättynyt enkä pettynyt! Raamattuni on aina osoittanut minulle, ettei kukaan tule tukemaan Israelia, kun lähestymme Hesekielin sotaa. Olen enemmän huolissani amerikkalaisista ystävistäni kuin Israelin hallituksesta tai armeijasta."

(Lisää: Ennen kuin päivä oli ohi, Hamas sanoi pitävänsä kiinni pysyvän tulitauon vaatimuksesta, ei tauosta Ramadanin loppuun asti. Israelilla oli valtuuskunta Qatarissa keskustelemassa tulitauosta, mutta Israel määräsi valtuuskunnan palaamaan kotiin kun Hamas sanoi pitävänsä kiinni pysyvän tulitauon vaatimuksesta.)

Tässä on joitain viimeaikaisia artikkeleita, jotka näyttävät osoittavan, että olemme lähellä aikakauden loppua.

Ensinnäkin, koskien punaisen hiehon tuhkaa: Prophecy News Watch julkaisi 21. maaliskuuta 2024 artikkelin, jossa oli CBS News -kanavalla ilmestynyt video, ja jossa kerrotaan, että Israelissa on jo rakennettu massiivinen alttari kymmenennen punaisen hiehon uhraamiseksi.

Alkuperäisen artikkelin on kirjoittanut Michael Snyder (End of the American Dream).

Tässä on linkki artikkeliin ja videoon (noin 2 minuuttia 5 minuutin videoon).

https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=6772

(Tiedoksi: Glen Beck käsittelee punaisen hiehon tuhkaa 16 minuutin videossa, johon linkki tässä: https://www.iheart.com/content/glenn-beck-blog-how-israels-red-heifer-prophecy-explains-whats-happening-right-now/.)

Toiseksi, koskien kaiken ostamisen ja myynnin seurantaa: Maaliskuun 21:senä 2024, the Expose raportoi, että:
  • YK:n kehitysohjelma (UNDP) on ilmoittanut suunnitelmistaan ottaa "digitaaliset henkilötunnukset" käyttöön maailmanlaajuisesti vuoteen 2030 mennessä, ja digitaalinen henkilöllisyystodistus tulee pakolliseksi ihmisille, jotka haluavat osallistua yhteiskunnan toimintaan.
  • Digitaalisen julkisen infrastruktuurin (DPI) -suunnitelmaa, joka sisältää "digitaaliset henkilötunnukset", rokotepassit ja keskuspankkien digitaaliset valuutat (CBDC) – puolustaa globalistinen WEF, ja sitä tukee, ei mitenkään yllättävästi, Bill Gates yhdessä YK:n ja Euroopan unionin (EU) kanssa.
  • Sociable-uutisblogin toimittaja Tim Hinchliffe sanoo: "Jos kaikki menee putkeen, DPI antaa hallituksille ja yrityksille valtuudet ottaa käyttöön sosiaalisen luottopisteytyksen järjestelmiä, jotka voivat määrittää, missä ja miten voit matkustaa, mihin sinulla on lupa kuluttaa ja miten voit asioida ohjelmoitavilla rahoillasi."
Tässä linkki koko artikkeliin:

https://expose-news.com/2024/03/21/bill-gates-confirms-digital-ids-will-be-mandatory-to-participate-in-society/

Kolmanneksi, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: Maaliskuuta 13:ntena 2024, J.P. Morgan, Yhdysvaltain suurin pankki ja yksi maailman suurimmista pankeista, on jo toteuttamassa pilottiprojekteja ja valmistautuu lanseeraamaan biometriset maksut vuonna 2025.

Raportin mukaan, "Perimmäisenä tavoitteena on laajentaa yksilöiden sormenjälkiin, kämmeniin ja kasvoihin perustuva todennus kaikille kiinnostuneille, mutta keskittyen kauppoihin, ravintoloihin ja erilaisiin tapahtumapaikkoihin."

Pankin virkailija sanoi, että biometristen maksujen alan "oletetaan kasvavan 3 miljardiin käyttäjään ja 5.8 biljoonan dollarin arvoisiin liiketapahtumiin seuraavan kahden vuoden aikana".

Neljänneksi, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: 25. maaliskuuta 2024 ilmoitettiin, että Taiwanissa toimivan maailmanlaajuisen maksuyhtiön alueellinen toimitusjohtaja sanoi odottavansa ihmisten maksavan pian tavaroista ja palveluista myyntipisteessä (myymälöissä, ravintoloissa, jne.) kasvojentunnistuksen, sormenjälkien, silmäskannausten tai käsiskannausten avulla.

Hän huomautti, että ihmiset käyttävät sormenjälkiä älypuhelimissa ja että on tehty useita tutkimuksia, jotka osoittavat, että ihmiset käyttävät mieluummin sormenjälkiä PIN-koodien sijaan.

(Minun mielipiteeni: Pedon merkki on tulossa, ja Tempaus tapahtuu vähintään 3½ vuotta – ja ehkä kauemminkin – ennen kuin Pedon merkki asetetaan.)

Viidenneksi, koskien petosta ja väestön vähentämistä: Maaliskuun 21. päivänä 2024 oikeusjutun ratkaisemiseksi, Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) suostui lopettamaan ivermektiinin käytön vastustamisen Covid-19:n hoidossa.

Eräs lääkäri sanoi: "FDA puuttui lääketieteen harjoittamiseen vastuuttomalla kielenkäytöllään ja ivermektiiniä koskevilla viesteillään. Emme koskaan tule tietämään, kuinka monen ihmisen elämään vaikutettiin, koska potilailta evättiin mahdollisuus saada hengenpelastavaa hoitoa."

(Minun mielipiteeni: Jos WHO saa maailmanlaajuisen hallinnan kaikkien terveydenhuollosta toukokuun 2024 lopulla globaalin pandemiasopimuksen ja kansainvälisten terveyssäännösten muutosten mukaisesti, hengenpelastushoidon kieltäminen ja väestön vähentämiskäytännöt tulevat voimaan muutaman viikon tai kuukauden kuluttua.)

Kuudenneksi, koskien Lootin päiviä ja Amerikan taantumista aikakauden lopulla: Washingtonin kuvernööri allekirjoitti 18. maaliskuuta 2024 lain, joka vaatii julkisia kouluja "ottamaan käyttöön inklusiivisia opetussuunnitelmia ja valitsemaan monipuolisia, oikeudenmukaisia, osallistavia, ikäkohtaisia opetusmateriaaleja", jotka opettavat "LGBTQ-ihmisten historiasta, panoksesta ja näkökulmista".

Seitsemänneksi, koskien Lootin päiviä, kelvottomia mieliä, hulluutta, jne. aikakauden lopussa: Maaliskuun 15:ntenä 2024, transsukupuolinen dartsin pelaaja kilpaili miehenä Dutch Professional Darts Corporation Challenge (PDC) -kiertueella ja voitti miesten mestaruuden.

Sitten, 23. maaliskuuta 2024, hän kilpaili naisena ja voitti naisten mestaruuden.

(Minun mielipiteeni: Jotain on vialla, kun oletettavasti älykkäät ihmiset eivät osaa tehdä eroa miehen ja naisen välillä.)

(Kysymys: Kuinka miehestä voi tulla nainen alle kahdessa viikossa? Vastaukseni: Se voi tapahtua vain kieroutuneessa mielessä tai jos siihen liittyy petosta.)

Kahdeksanneksi, koskien Amerikan taantumista aikakauden lopulla: 24. maaliskuuta 2024 Yhdysvaltain rajavartiolaitoksen päällikkö sanoi, että sadat tuhannet laittomat siirtolaiset, jotka ovat välttyneet vangitsemiselta ja tehneet Yhdysvalloista kotimaansa, pitävät sen hereillä öisin, ja tilanne on "kansallinen turvallisuusuhka".

Yhdeksänneksi, koskien taloudellista romahdusta ja Amerikan taantumista: Kongressin budjettitoimisto julkaisi 20. maaliskuuta 2024 raportin Amerikan uudesta menolaista.

Raportin mukaan,
  • Kasvava velka hidastaa talouskasvua.
  • Menolaki kuluttaa loppuun sosiaaliturvan vanhuus- ja perhevakuutusrahaston vuoteen 2033 mennessä, Medicare-sairausvakuutusrahaston vuoteen 2035 mennessä ja tienpitorahaston (Highway Trust Fund) vuoteen 2028 mennessä.
  • Menolaki vaatii Yhdysvaltoja kuluttamaan enemmän velkojen korkoihin kuin se kuluttaa puolustukseen tai Medicareen.
Erään kommentoijan mukaan, valtion 1.2 biljoonan dollarin rahoituslaki sisältää rahoituksen aborttipalveluille sekä LGBTQ-aktivistikeskuksille, jotka tarjoavat transsukupuolisia injektioita, tähtäävät alaikäisiin, ja nämä aktivistikeskukset järjestävät drag-esityksiä ja auttavat homoiksi tai transsukupuolisiksi tunnistautuvia laittomia maahanmuuttajia saamaan Yhdysvaltain kansalaisuuden.

(Minun mielipiteeni: Kun sosiaaliturva, Medicare ja tienpitorahasto menevät vararikkoon, korot nousevat, armeijamme kärsii rahasta, jne. Rahan käyttäminen abortteihin, transsukupuolisten leikkauksiin, drag-esityksiin ja muihin vastaaviin paljastaa epäterveen ajattelun Washington D.C:ssä.)

(Tiedoksi: Yhdysvaltain senaatti hyväksyi tämän uuden menolain 23. maaliskuuta 2024.)

(Lisätietoa: 11 päivää ennen kuin senaatti hyväksyi 1.2 biljoonan dollarin menolain, Yhdysvaltain valtiovarainministeriö sanoi, että Yhdysvallat keräsi 271 miljardia dollaria veroja ja käytti 567 miljardia dollaria. Hallituksemme käytti yli kaksi kertaa niin paljon kuin se keräsi ja äänesti sitten käyttääkseen rahaa abortteihin, transsukupuolisten leikkauksiin, drag-esityksiin, jne.)

Kymmenenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja aikakauden lopulla:
  • Maaliskuun 22:sena 2024, Venäjän tiedottaja sanoi, että olemme (Venäjä) sotatilassa Ukrainan ja kollektiivisen lännen (Yhdysvallat, EU, jne.) kanssa.
  • Maaliskuun 22:sena 2024, Yhdysvaltain laivaston korkea-arvoinen upseeri varoitti, että Kiina voi hyökätä Taiwaniin kolmen vuoden sisällä tai aikaisemmin.
(Lisätietoa: Maaliskuun 23. päivänä 2024, Nato-jäsen Puola käski hävittäjät heti ilmaan, kun venäläinen ohjus eksyi hetkeksi Puolan alueelle. Hyökkäys yhteen Naton jäsenvaltioon katsotaan hyökkäykseksi kaikkia Naton jäseniä vastaan. Tämä on yksi syy sille, miksi Nato-maiden tulee maksaa jäsenmaksunsa.)

(Minun mielipiteeni: Näitä sotia voi tapahtua tai ei, mutta Venäjä ja muut hyökkäävät Israelia vastaan Googin ja Maagogin taistelussa, ehkä ennen Ahdistuksen aikaa; ja idän kuninkaat – Kiina ja muut – hyökkäävät Lähi-itään Ahdistuksen ajan jälkimmäisellä puoliskolla.)

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 20. maaliskuuta 2024 (Päivä 166): Jatketun sodan 111. päivä.
  • Huthit väittivät ampuneensa risteilyohjuksen, joka laskeutui Israeliin. Vahinkoja tai loukkaantumisia ei tullut. Israel yrittää selvittää, miksi sen Iron Dome -ohjuspuolustus ei ampunut sitä alas.
Torstaina, 21. maaliskuuta 2024 (Päivä 167): Jatketun sodan 112. päivä.
  • Neljä päivää kestäneiden taistelujen jälkeen Al-Shifan sairaalarakennuksessa Israel on tappanut noin 140 terroristia ja vanginnut 650 epäiltyä, mukaan lukien useita korkea-arvoisia komentajia. Israel arvioi, että siellä on edelleen noin 50 terroristia piiloutuneena, mukaan lukien useita merkittäviä johtajia.
  • Eräs korkea israelilainen virkamies sanoi, että Israel aikoo ottaa Rafahin hallintaansa, vaikka se aiheuttaisi eripuraa Yhdysvaltojen kanssa.
Perjantaina, 22. maaliskuuta 2024 (Päivä 168): Jatketun sodan 113. päivä.
  • Netanjahu ilmoitti Yhdysvaltain ulkoministeri Blinken'ille, että Israel hyökkää Rafahiin joko Yhdysvaltain tuella tai ilman sitä.
Lauantaina, 23. maaliskuuta 2024 (Päivä 169): Jatketun sodan 114. päivä.
  • Huthien ohjus osui kiinalaiseen öljytankkeriin Punaisellamerellä. Laiva teki hätäkutsun, mutta ei pyytänyt apua. Uhreista ei raportoitu.
  • Israel sanoi jatkavansa hyökkäystään Al-Shifa-sairaalarakennukseen, kunnes jokainen terroristi on napattu kuolleena tai elävänä.
  • Israelin ulkoministeri sanoi, että YK:n pääsihteeri Guterres on muuttanut YK:n Israelin vastaiseksi organisaatioksi.
Sunnuntaina, 24. maaliskuuta 2024 (Päivä 170): Jatketun sodan 115. päivä.
  • Israelin ja Yhdysvaltojen välisen jännitteen kasvaessa, Israelin puolustusministeri suuntasi Yhdysvaltoihin keskustelemaan sodasta Hamasin kanssa, ponnisteluista joihin on ryhdytty panttivankien palauttamiseksi, humanitaarisesta avusta ja toimenpiteistä, joita tarvitaan alueen vakauden varmistamiseksi.
  • Hizbollah laukaisi 50 ohjusta Pohjois-Israeliin. Iron Dome ampui suurimman osan niistä alas. Suurin osa ohjuksista, joita ei ammuttu alas, putosi avoimeen maastoon.
  • Israel tarjoutui vapauttamaan 700-800 vangittua terroristia 40 Gazan vangin vapauttamiseksi.
  • Netanjahu sanoi: "Me eliminoimme Hamasin; tulemme eliminoimaan myös Sinwar'in."
  • Varapresidentti Harris sanoi, että Yhdysvallat ei ole sulkenut pois seurauksia Israelille, jos IDF hyökkää Hamasia vastaan Rafahissa.
Maanantaina, 25. maaliskuuta 2024 (Päivä 171): Jatketun sodan 116. päivä.
  • Hamas on järkyttynyt Israelin menestyksestä terroristeja vastaan (170 kuollutta ja noin 500 epäiltyä vangittu tähän mennessä) Al-Shifan sairaalarakennuksessa. Israel sieppasi monia aseita. Osa löytyi lääketieteellisten laitteiden sisältä ja osa sairaalahuoneiden katoista.
Tiistaina, 26. maaliskuuta 2024 (Päivä 172): Jatketun sodan 117. päivä
  • Israelin presidentti Herzog sanoi, ettei Israelilla ole vaihtoehtoja. Israelin on napattava Yehya Sinwar kuolleena tai elävänä, jotta se voi saada panttivangit takaisin kotiin.
  • Israel kieltäytyi hyväksymästä Hamasin harhaisia ehtoja tulitauolle.
  • Jordania pidätti kymmeniä ihmisiä, jotka mellakoivat Hamasin tukemiseksi.
  • Nainen, joka sanoi, että israelilaiset sotilaat raiskasivat hänet, kun he hyökkäsivät Al-Shifa-sairaalaan, myönsi keksineensä tarinan herättääkseen vihaa ja kritiikkiä Israelia kohtaan (ja se toimi, koska hänen valheensa levisi mediassa).
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Nyt täytyy antaa tunnustusta Samuel Tuomiselle Glenn Beck'in videosta X-viestipalvelussa, johon Tuominen laittoi suomenkielisen tekstityksen. Aiheena: Glenn Beckin raportti siitä, miten Jerusalemin tuleva kolmas temppeli liittyy lokakuun 7. päivän terrori-iskuun ja Gazan sotaan.

    Tuomisen esittely artikkeliinsa, jossa tämä video:

    Suomensin tekoälyn avulla tuon Glenn Beckin tärkeän raportin, jossa hän puhuu punaisten hiehojen ja Jerusalemin Temppelivuoren yhteydestä Gazan sotaan. Juuri tästä syystä maailma tulee ottamaan Antikristuksen vastaan, koska hän tulee esiintymään alkuunsa rauhan miehenä, joka onnistuu tuomaan eri uskonnolliset yhteisöt yhteen ja löytämään kompromissin Jerusalemin ja Temppelivuoren asemasta. Yhä pelottavammaksi muuttuvien jännitteiden nähdään olevan uskonnollisen fundamentalismin seurausta ja siksi tämän miehen sanoman ajatellaan olevan vastalääke uskonnolliseen ja poliittiseen ekstremismiin.

    https://samueltuominen.com/2024/03/20/glenn-beckin-raportti-siita-miten-jerusalemin-tuleva-kolmas-temppeli-liittyy-lokakuun-7-paivan-terrori-iskuun-ja-gazan-sotaan/

    https://twitter.com/samuel_tuominen/status/1770252814523994495

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com