Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 23. kesäkuuta 2024

Kansainvälinen media ja monet globaalit johtajat sulkevat tahallaan silmänsä Hamasin teoilta ja moittivat Israelia – By Daymond Duck 22.6.2024

Israel kokee paljon moitteita ja vihaa kansainväliseltä medialta ja joiltakin maailman johtajilta kun on kyse heidän Gaza-operaatiostaan, jossa Hamasin mukaan kuolee paljon siviilejä. Kuitenkaan Hamasin tekoja ei huomioida yhtälailla ja uskotaan kaikki mitä Hamas tarinoi medialle. Pastori Daymond Duck tarttuu tähän asiaan ponnekkaasti tämänkertaisessa profetiaraportissaan Rapture Ready -sivulla, jossa myös joitakin viimeaikaisia tapahtumia, jotka ovat aikainmerkkejä lähestyvästä Ahdistuksen ajasta, jota ennen uskovien Tempaus. Aivan lopuksi suomentamassani raportissa kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

----------------

Tahallisesti sokeita (Intentionally Blind) :: By Daymond Duck

Published on: June 22, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/06/22/intentionally-blind-by-daymond-duck/

Tammikuun 6:ntena 2024 Israel käytti tarkkuusammuksia tappaakseen yhdeksän tunnettua terroristia 3 huoneen sisällä YK:n palestiinalaispakolaisten avustusjärjestön (UNRWA) koulussa.

Hamasin hallitsema palestiinalaismedia ehdotti nopeasti, että Israel tappoi noin 45 siviiliä.

Kansainvälinen media ja globaalit johtajat tulivat nopeasti hyvin vihaisiksi Israelille.

Israelin tiedottaja sanoi:
  • Lykkäsimme iskuamme kahdesti, koska tunnistimme siviilejä alueella. Meillä oli ilmavalvonta, joka oli seurannut Hamasin rakennusta muutaman päivän ajan. Suoritimme iskun heti kun tiedustelu- ja valvontatietomme osoittivat, että Hamasin rakennuksessa ei ollut naisia ​​tai lapsia noissa luokkahuoneissa.
  • Tämä on viides kerta, kun meidän on täytynyt tähdätä Hamasin ja PIJ:n terroristeihin, jotka toimivat UNRWA:n tiloissa… pelkästään viimeisen kuukauden aikana.
  • Hamas käy sotaa kouluista ja sairaaloista käsin. Hamas toivoo kansainvälisen oikeuden ja julkisen sympatian suojaavan heidän sotilaallista toimintaansa, minkä vuoksi he toimivat järjestelmällisesti kouluista, YK-tiloista, sairaaloista ja moskeijoista käsin.
Ymmärtääkseni Hamasin terroristit rikkovat kansainvälistä oikeutta toimimalla kouluissa ja sairaaloissa, mutta kansainväliset tiedotusvälineet ja monet globaalit johtajat ummistavat tarkoituksella silmänsä tältä tosiasialta.

On tunnustettu tosiasia, että Hamas ja heidän palestiinalaiset kannattajansa ovat liioitelleet tässä sodassa kuolleiden kansalaisten määrää, mutta kansainvälinen media ja monet globaalit johtajat jättävät tietoisesti huomiotta tämän epämiellyttävän totuuden.

Israel näyttää näkevän suurta vaivaa yrittääkseen välttää viattomien ihmisten tappamista, minkä kansainvälinen media ja useimmat globaalit johtajat varmasti tietävät (koska he eivät ole tyhmiä), mutta he päättävät jättää sen huomiotta.

Kaksi päivää myöhemmin, 8. kesäkuuta 2024, Israel pelasti 4 panttivankia, joita pidettiin siviilialueella; useita ihmisiä tapettiin, ja jälleen kerran kansainvälinen media ja useat globaalit johtajat menivät täysin sekaisin.

EU:n ulkoasiainedustaja kritisoi Israelia "taas yhdestä siviilien joukkomurhasta" ja sanoi: "Tuomitsemme tämän jyrkästi. Verilöylyn on loputtava."

Norjan Israelia kohtaan esittämän kritiikin jälkeen Israelin Norjan-suurlähettiläs sanoi:
  • Panttivankeja ei pitäisi pitää tiheästi asutuilla alueilla; perheiden ei pitäisi sulkea panttivankeja koteihinsa terrorijärjestöjen puolesta; siviilejä ei pitäisi siepata.
  • Israelilla ei ole vain oikeus pelastaa siepattuja kansalaisiaan, vaan myös velvollisuus tehdä niin. Ne, jotka sieppasivat siviilejä ja maksoivat perheille panttivankien pitämisestä kodeissaan keskellä asuttua asuinaluetta, ovat vastuussa jokaisesta uhrista.
Jälleen kerran Hamasin terroristit rikkoivat kansainvälistä oikeutta, mutta kansainvälinen media ja monet globaalit johtajat sulkivat edelleen silmänsä.

He tietävät, mitä Hamas tekee, mutta he ovat tahallisesti sokeita tai tahallaan välttävät todellista ongelmaa (ja siksi joitain ongelmia ei koskaan ratkaista).

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että olemme lähellä aikakauden loppua.

Ensinnäkin, 10. kesäkuuta 2024, Israel ilmoitti, että Hamas, Hizbollah ja Palestiinan Islamilainen Jihad ovat ampuneet yli 19 000 ohjusta Israeliin siitä lähtien kun Israelin ja Hamasin välinen sota alkoi 7. lokakuuta 2023.

Suurimman osan näiden ohjusten rahoituksesta tuotti Iran.

Mitä kansainvälinen media ja globaalit johtajat ovat tehneet asialle?

Vastaukseni: Paitsi että he kritisoivat ankarasti Israelia sen puolustaessa itseään, he näyttävät olevan tahallisesti sokeita sille, miksi Israel iskee takaisin.

Kesäkuun 16. päivänä 2024 Israelin tiedottaja sanoi:
  • Kun sanomme, että emme anna lokakuun 7. päivän toistua millään kohtaa rajoillamme – tarkoitamme sitä.
  • Koska Hizbollah kieltäytyi noudattamasta YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmaa 1701 – Hizbollahin sotilaallisen infrastruktuurin, aseiden ja tulituksen vuoksi Israeliin Litani-joen eteläpuolelta Etelä-Libanonissa – ja koska Libanon ei ole pystynyt panemaan täytäntöön päätöslauselmaa 1701 Hizbollahin suhteen – Israel ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin siviilien suojelemiseksi – kunnes turvallisuus Libanonin rajallamme on palautettu.
  • Tavalla tai toisella – varmistamme israelilaisten turvallisen paluun koteihinsa Pohjois-Israelissa. Siitä ei neuvotella.
(Minun mielipiteeni: Jos Hizbollah ei lopeta hyökkäämistä Israeliin – ja en usko, että he lopettavat – tämä muuttuu pian suursodaksi, leviää, ja siihen osallistuu muitakin kansoja.)

Toiseksi, koskien sotia ja sotahuhuja, mukaan lukien Googin ja Maagogin taistelu: Kesäkuun 14:ntenä 2024, CBN raportoi, että:
  • Sodan mahdollisuus Israelin ja Hizbollahin välillä kasvaa.
  • Iran varoitti Israelia olemaan käynnistämättä sotaa ja ilmoitti Yhdysvalloille, että Iran liittyy sotaan, jos se puhkeaa.
  • Israelin armeijan johtajat suosittelevat, että hallitus antaa heidän viedä Rafahin operaatio nopeasti loppuun, jotta he voivat keskittyä laajempaan sotaan Hizbollahin kanssa Libanonissa.
(Lisätietoa: Toisessa artikkelissa kerrottiin, että Israel aikoo saattaa hyökkäyksensä päätökseen Rafahissa seuraavan kahden viikon aikana.)

(Lisätietoa: Eräässä artikkelissa kerrottiin tuntemattomien viranomaisten sanoneen, että Biden'in hallinto on huolissaan siitä, että sota voi riistäytyä käsistä ja Yhdysvallat voitaisiin vetää siihen Israelin tappion estämiseksi. Yhdysvallat lähettää uuden diplomaatin Israeliin 17. kesäkuuta 2024 tilanteen rauhoittamiseksi.)

(Lisätietoa: 17. kesäkuuta 2024 Gatestone-instituutti julkaisi Carolyn Glick'in (kirjoittelija ja kolumnisti) artikkelin, jossa sanottiin: "Hizbollah polttaa maakaistaletta halki Pohjois-Israelin. Luonnonsuojelualueet, laidunmaat, pellot ja hedelmätarhat palavat maan tasalle. Sotilastukikohdat, mukaan lukien useat strategiset varusteet, kärsivät suuria vahinkoja. Yli 1000 kotia on tuhottu. Yritykset ovat konkurssissa. Ja noin 80 000 kotiseudultaan siirtymään joutunutta israelilaista asuu hotelleissa ilman käsitystä siitä, milloin he voivat palata kotiin.")

(Päivitys: 18. kesäkuuta 2024 kerrottiin, että Israelin armeija on hyväksynyt suunnitelmat kattavasta sodasta Hizbollahia vastaan ​​ja valmistautuu siihen siltä varalta, että hallitus määrää sen. Israelin ulkoministeri sanoi: "Olemme hyvin lähellä hetkeä, jolloin päätämme muuttaa pelin sääntöjä Hizbollahia ja Libanonia vastaan", Katz sanoi lausunnossa.... "Totaalisodassa Hizbollah tuhoutuu ja Libanoniin isketään lujaa." Oli miten oli, Yhdysvallat kehottaa Israelia olemaan ryhtymättä uuteen sotaan.)

(Minun mielipiteeni: Jos tämä sota syttyy ja Iran sekaantuu siihen, Venäjä, Turkki ja muut islamilaiset valtiot ja ryhmät voitaisiin vetää mukaan. Se herättää Jumalan vihan, Hän tulee sekaantumaan, ja se on varma merkki siitä, että vuotten loppu ja viimeiset päivät ovat saapuneet.)

(Kysymykseni: Presidentti Biden on uhannut katkaista Yhdysvaltain tuen Israelille, jos Netanjahu ei tee mitä Biden sanoo. Miten Biden on uhannut Irania, Hizbollahia, Hamasia tai palestiinalaisia, jos he eivät tee mitä hän sanoo?)

Kolmanneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 15. kesäkuuta 2024 kerrottiin, että Israelin viholliset käyttävät uudempia, tehokkaampia lennokkeja pudottaakseen pieniä pommeja Israelin tankkeihin, tarkkailutorneihin, panssaroituihin miehistönkuljetusajoneuvoihin, sotilasjoukkoihin, jne.

Israelin on löydettävä parempi tapa käsitellä tätä uudenlaista sodankäyntiä.

Neljänneksi, koskien sotia ja sotahuhuja sekä hallitusta jäljittämässä ihmisiä: Yhdysvaltain edustajainhuone hyväksyi 14. kesäkuuta 2024 muutoksen Kansallisen puolustuksen valtuuksia koskevaan säädökseen (National Defense Authorization Act (NDAA)), joka käyttää olemassa olevaa hallituksen dataa rekisteröimään automaattisesti kaikki värväysikäiset (18–26-vuotiaat) mies- ja naispuoliset Yhdysvaltain asukkaat Selective Service -järjestelmään mahdollisen armeijavärväyksen vuoksi.

Toisin sanoen, valinnanvapaus sotilastehtäviin on ohi.

Yhdysvaltain armeija voi pian värvätä 18–26-vuotiaita miehiä ja naisia.

Viidenneksi, ydinaseiden käytöstä: Eräs lukija lähetti minulle raportin joka on päivätty 17. kesäkuuta 2024, jossa sanotaan, että Israel parantaa merkittävästi ydinasevoimaansa.

(Lisää: 17. kesäkuuta 2024 ilmoitettiin, että Israelilla on 90 ydinkärkeä, jotka voidaan laukaista ilmasta, maasta tai mereltä.)

(Minun mielipiteeni: Tämä voisi selittää kuinka Syyrian Damaskos voitaisiin tuhota yhdessä yössä.)

(Lisätietoa: 17. kesäkuuta 2024 kerrottiin, että Pohjois-Korealla on luultavasti noin 50 ydinasetta.)

(Lisätietoa: Kesäkuun 18. päivänä 2024, ydinaseistettu kiinalainen sukellusvene nousi pintaan Taiwanin rannikon edustalla, oli paikallaan useita minuutteja, liittyi sitten useisiin muihin kiinalaisaluksiin ja jatkoi matkaa.)

(Minun mielipiteeni: Venäjän uhkausten ja laivaston operaatioiden vuoksi Floridan lähellä useat ihmiset ovat kysyneet minulta, uskonko USA:n ja Venäjän joutuvan ydinsotaan. Epäilen sitä. Jos niin tapahtuisi, uskon, että NATO puuttuisi asiaan, EU ja Venäjä iskisivät toisiinsa, ja se ei ole linjassa Raamatun profetioiden kanssa. Uskon, että Venäjän on oltava olemassa voidakseen hyökätä Israeliin Googin ja Maagogin taistelussa, ja EU:n on oltava voimatekijä tuottamaan Antikristus ja johtamaan Uutta maailmanjärjestystä.)

Kuudenneksi, koskien maailmantalouden romahdusta Ahdistuksen ajan alussa (ratsastaja mustalla hevosella): 13. kesäkuuta 2024 raportoitiin, että Saudi-Arabia on ilmoittanut Yhdysvalloille, että dollari ei ole enää ainoa valuutta, jonka Saudi-Arabia hyväksyy mailta, jotka haluavat ostaa öljyä.

Tämä on merkittävä askel muiden valuuttojen maailmanlaajuisessa käytössä, ja sillä on todennäköisesti negatiivinen vaikutus Yhdysvaltain talouteen.

Seitsemänneksi, koskien maailmantalouden romahdusta Ahdistuksen ajan alkuvaiheessa ja yhden-maailman talousjärjestelmää Ahdistuksen ajan puolivälissä: 17. kesäkuuta 2024 ilmoitettiin, että YK:n raportin mukaan maailman velka on lähellä 100 biljoonaa dollaria, ja se uhkaa maailmantaloutta.

YK:n raportin mukaan globaali rahoitusjärjestelmä on uudistettava.

Kahdeksanneksi, koskien Yhdysvaltoja ja digitaalista henkilötunnusta (ID): 14. kesäkuuta 2024, Leo Hohmann (kirjoittelija ja puhuja) sanoi, että Yhdysvallat on salaa ottanut käyttöön digitaalisen tunnistusohjelman.

Hohmann uskoo, että ohjelma alkaa Yhdysvalloissa vapaaehtoisena ohjelmana ja siitä tulee lopulta pakollinen ohjelma.

Hän uskoo, että ensimmäinen ryhmä, joka pakotetaan hyväksymään se, ovat kansalaisia, jotka saavat etuuksia liittovaltion hallitukselta (veteraanit, ihmiset, jotka nostavat sosiaaliturvaa, koskien sosiaaliavustuksia, jne.).

(Minun mielipiteeni: Kristityt eivät ole täällä, kun Pedon merkki otetaan käyttöön maailmanlaajuisesti, mutta digitaalinen henkilötunnus on iso askel siihen suuntaan. Pedon merkki ei myöskään tarkoita sitä, että jokaisella ihmisellä on erilainen digitaalinen tunnus. Kyse on kunkin kohdalla siitä, ottaako Pedon nimen, numeron tai merkin.)

Yhdeksänneksi, koskien sitä, kuka hallitsee Gazan kaistaa, jos Biden voi pakottaa Israelin vetäytymään: 18. kesäkuuta 2024 kerrottiin, että Hamas on käskenyt kahta sotilaspataljoonaansa pysymään poissa sodasta Israelia vastaan ​​ja säilyttämään taistelukykynsä, jotta heillä on sotilaallista voimaa tullakseen hallitsevaksi voimaksi kun Israel lähtee.

(Huomaa: Viimeaikaiset gallupit osoittavat, että jos Gazassa pidettäisiin uudet vaalit, 67% palestiinalaisista äänestäisi Hamasia. On todennäköistä, että terroristit jatkaisivat vallassa olemistaan ja edelleen ampuisivat raketteja Israeliin. Tämä on yksi syy miksi Israel on päättänyt kukistaa Hamasin riippumatta siitä, kuinka kovasti Biden yrittää suojella heitä.)

Kymmenenneksi, koskien korruption mahdollisuutta lääketeollisuudessa: Kansas ilmoitti 17. kesäkuuta 2024 haastavansa Pfizerin oikeuteen kansasilaisten harhaanjohtamisesta mitä tulee heidän COVID-19-rokotteen turvallisuuteen ja tehokkuuteen.

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 12. kesäkuuta 2024 (Päivä 250): Jatketun sodan 195. päivä. Rafahin hyökkäyksen 37. päivä.
  • Yhdysvaltain ulkoministeri Blinken sanoi, että Hamasin vastaus Biden'in tulitaukoehdotukseen sisältää muutoksia, joita ei voida toteuttaa.
  • Yhden neljästä pelastetusta panttivangista isä sanoi, että Hamas kidutti hänen poikaansa.
  • Hizbollah ampui noin 250 rakettia Pohjois-Israeliin.
Torstaina, 13. kesäkuuta 2024 (Päivä 251): Jatketun sodan 196. päivä. Rafahin hyökkäyksen 38. päivä.
  • Kaksi israelilaista haavoittui lievästi raketeista, jotka Hizbollah ampui Golanin kukkuloille Libanonista.
  • Hamas sanoi, ettei heillä ole aavistustakaan, kuinka monta israelilaisista panttivangeista on yhä elossa.
Perjantaina, 14. kesäkuuta 2024 (Päivä 252): Jatketun sodan 197. päivä. Rafahin hyökkäyksen 39. päivä.
  • On raportoitu, että Hizbollah laukaisi 16 lennokkia kohti Israelia viimeisen 72 tunnin aikana, ja Israel ampui niistä alas 11 (69%).
  • Israel hylkäsi Ranskan välitysyrityksen neuvotella tulitauosta Hizbollahin ja Israelin välillä sillä perusteella, että Ranska on omaksunut vihamielisen politiikan Israelia kohtaan ja jättänyt huomiotta Hamasin julmuudet Gazassa. Macron on syyttänyt Israelia naisten ja vauvojen tappamisesta Gazassa eikä sanonut mitään siitä tosiasiasta, että Hamas on tappanut israelilaisia ​​naisia, lapsia ja miehiä.
Lauantaina, 15. kesäkuuta 2024 (Päivä 253): Jatketun sodan 198. päivä. Rafahin hyökkäyksen 40. päivä.
  • Rafahissa käydään rajuja taisteluita, Israel käyttää tykistöä ja helikoptereita, on voimakkaita räjähdyksiä ja useita ihmisiä on kuollut.
  • 8 israelilaissotilasta sai surmansa, kun heidän ajoneuvoonsa osui räjähde.
  • Yhdysvallat ilmoitti tuhonneensa seitsemän tutkaa, yhden droonin ja kaksi miehittämätöntä huthien pinta-alusta.
Sunnuntaina, 16. kesäkuuta 2024 (Päivä 254): Jatketun sodan 199. päivä. Rafahin hyökkäyksen 41. päivä.
  • Vastauksena Benny Gantz'in eroon Netanjahu hajotti sotakabinettinsa, sanoi, ettei hän enää tarvitse sotakabinettia, ja sanoi tapaavansa turvallisuuskabinettinsa useammin keskustellakseen sodasta.
  • Israel sanoi kukistaneensa kaksi neljästä Hamas-divisioonasta Rafahissa, ja Israelin armeija hallitsee nyt 60 prosenttia Rafahista.
Maanantaina, 17. kesäkuuta 2024 (Päivä 255): Jatketun sodan 200. päivä. Rafahin hyökkäyksen 42. päivä.
  • Israel on tuhonnut noin 200 tunnelikuilua ja puolet Hamasin joukoista Rafahissa.
  • Israel on paikantanut ainakin 25 tunnelia, jotka menevät Egyptin rajalle, ja osa saattaa mennä Egyptiin.
  • Israel sanoi, että kymmenet panttivangit ovat edelleen elossa, eikä Israel voi pysäyttää sotaa ennen kuin heidät kaikki vapautetaan.
  • Hamas julkaisi lyhyen videon, jonka mukaan Hamas jatkaa hyökkäämistä Israeliin, kunnes he ovat tuhonneet juutalaisen kansan.
Tiistaina, 18. kesäkuuta 2024 (Päivä 256): Jatketun sodan 201. päivä. Rafahin hyökkäyksen 43. päivä.
  • Israelilainen virkamies sanoi että kun sota päättyy, Israelin joukot pysyvät Gazassa, kunnes on neuvoteltu sopimus ja on olemassa mekanismit varmistamaan tämän sopimuksen noudattaminen.
Keskiviikkona, 19. kesäkuuta 2024 (Päivä 257): Jatketun sodan 202. päivä. Rafahin hyökkäyksen 44. päivä.
  • Hamas sanoi, että mikään osa Israelista ei ole turvassa, jos täysimittainen sota syttyy.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

lauantai 22. kesäkuuta 2024

Tucker Carlson haastattelee Jeffrey Sachs'ia 28.5.2024 -- Älykkäin ja tarkin arvio Ukrainan sodasta ja laajemmin Yhdysvaltain ulkopolitiikasta (VIDEO, tekstitys suomeksi)

PÄIVITETTY 26.6.2024 (toimiva videolinkki Rumbleen)

Kiitos Publication-X TV:lle (https://rumble.com/c/PubXtv) tämän videon tekstittämisestä.

Julkaisin tärkeän videon YouTubessa, jonka alunperin löysin Rapsodian sivuilta. Jeffrey Sachs'illa on luultavasti älykkäin ja tarkin arvio Ukrainan sodasta ja laajemmin Yhdysvaltain ulkopolitiikasta, joka on koskaan nauhalle saatu.

Tucker Carlson haastattelee Jeffrey Sachs'ia 28.5.2024 -- Älykkäin ja tarkin arvio Ukrainan sodasta 

https://www.youtube.com/watch?v=hntmChOX-1M

Rumblessa toimiva video: https://rumble.com/v4y7see-tucker-carlson-haastattelee-jeffrey-sachsia.html



(20:17) Miksi Yhdysvallat ajoi Ukrainan liittymistä Natoon?
(58:34) Mikä on neocon?
(1:25:28) Hallituksen vaihtaminen ei koskaan toimi.
(1:36:27) Kuka räjäytti Nord Stream -putken?
(2:01:45) COVIDin alkuperä

Tekstitys: Riverside AI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://x.com/TuckerCarlson/status/1795500379578253729

Jeffrey Sachs: Kylmän sodan kertomaton historia, CIA:n vallankaappaukset ympäri maailmaa ja COVIDin alkuperä

Professori Jeffrey Sachs on YK:n kestävän kehityksen ratkaisuverkoston puheenjohtaja ja Columbian yliopiston kestävän kehityksen keskuksen johtaja. Hän on kirjoittanut monia myydyimpiä kirjoja, mukaan lukien The End of Poverty ja The Ages of Globalization. Tässä hänellä on luultavasti älykkäin ja tarkin arvio Ukrainan sodasta ja laajemmin Yhdysvaltain ulkopolitiikasta, joka on koskaan tallennettu nauhalle.


perjantai 21. kesäkuuta 2024

Ajanmerkkejä kesäkuun puolivälissä 2024 (mm. Amerikka pisteessä josta ei ole paluuta aiheuttaen Jumalan tuomion, Todellisen ja väärän profeetan merkit, Juutalaisviha ja kristittyjen pilkkaaminen levinnyt koko maailmaan, Gazan kansa on Hamasin pettämä, Aktivistien halu muuttaa maailmaa johtaa hallituksen diktatuuriin aikojen lopussa, Juonittelu Israelia vastaan kostautuu, WHO:n pandemiasopimuksen epäonnistuminen toukokuussa 2024, Israelin jakamisen vakavat seuraukset, Egyptin salaliitto Hamasin kanssa, Antisemitismin nousu, Eliitti suunnittelee rokotetta seuraavaan pandemiaan joka tunnetaan nimellä "tauti X") – Samuel Korhosen lukijaposti 15.6.2024

Tässä helluntailaisen Samuel Korhosen (alias Bileamin Aasi) viimeisin lukijapostaus veljille ja sisarille, jossa Aasin ajankohtaisprofeetallisia artikkelisuomennoksia tärkeistä aiheista osoittaen ajan lyhyyteen ennen seurakunnan Tempausta ja sen jälkeistä Ahdistuksen aikaa maapallolla. Tallensin nämä suomennokset CEF-kotisivuilleni, joten klikkaa vain seuraavassa Samuelin viestissä esiteltäviä artikkeleita, jotka hän liitti postiinsa.

-------------------

Lähettäjä: Samuel Korhonen <smlkorhonen@protonmail.com>
Lähetetty: sunnuntai 16. kesäkuuta 2024 9.07
Aihe: LOOK UP 15.6.2024


Tässä postissa:
  • Kaksi Gary Ritter'in Rumble-videoiden transkriptiota hänen blogiltaan LOOKING UP. Gary on AOG:n (Assemblies of God, suurin helluntaiseurakuntien yhteisö USA:ssa) valtuutettu pastori:
Kukaan ei odota Jumalan ryhtyvän tuomitsemaan (klik)
Profeetan kutsu (klik)
  • Neljä Hal Lindsey'n (94 v) sähköpostiartikkelia:
Juutalaiskysymys (klik)
Vihattu hänen tähtensä (klik)
Gazan suuri petos (klik)
Riippuvuus despotismista (klik)
  • Kaksi Jonathan Brentner'in artikkelia sivustolta Harbinger's Daily:
Huomioimaton varoitus Ebrahim Raisi'n kuolemasta_Älä uhkaa Israelia (klik)
Pandemiasopimuksen epäonnistuminen – osoitus Herran pidättäjästä maailman tapahtumissa (klik)
  • Robert Gottselig'in artikkeli sivustolta Harbinger's Daily:
Maailman täytyy herätä Israelin jakamisen vakaviin seurauksiin (klik)
  • Bonnie Glick'in Townhall -mielipideartikkeli Geri Ungurean'in blogilta:
Mitä Hamas piilottelee Rafah'issa ja miksi Biden ei halua IDF:n löytävän sitä (klik)
  • Breanna Claussen'in artikkeli sivustolta Harbingers Daily. Breanna on Harbingers Daily'n päätoimittaja:
Sama antisemitismi, joka ruokki Auschwitzia, on nousemassa globaalilla näyttämöllä (klik)
  • David Bowen'in artikkeli sivustolta Harbingers Daily:
Seuraavan pandemian kulissien takaa: Maailmanjohtajat työskentelevät kehittääkseen rokotteen tautiin X (klik)

On toivottavaa, että mahdollisimman moni lähettäisi näitä posteja eteenpäin totuuden edistämiseksi, koska suuri eksytys on jo suuressa määrin vallannut Suomen Siionin.

Bileamin Aasi

Sent with Proton Mail secure email.


-------------------------

Samuel Korhosen edelliset tämän vuoden lukijapostit tässä blogissa:

http://nokialainen.blogspot.com/2024/01/ajanmerkkeja-tammikuun-alussa-2024-mm.html (lukijaposti 5.1.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/01/ajanmerkkeja-tammikuun-lopussa-2024-mm.html (lukijaposti 26.1.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/02/aikamedia-aivan-pihalla-kun-on.html (lukijaposti 10.2.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/02/ajanmerkkeja-helmikuun-lopussa-2024-mm.html (lukijaposti 21.2.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/03/ajanmerkkeja-maaliskuun-puolivalissa.html (lukijaposti 15.3.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/04/silmaterakansan-uusin-ihme-koskee.html (lukijaposti 18.4.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/05/ajanmerkkeja-huhtikuun-puolivalissa.html (lukijaposti 13.4.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/05/ajanmerkkeja-toukokuun-puolivalissa.html (lukijaposti 13.5.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/06/ajanmerkkeja-toukokuun-lopussa-2024-mm.html (lukijaposti 28.5.2024)

keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

Väistämättömiä asioita Jumalan Sanan mukaan tulee tapahtumaan varsinkin Lähi-idässä johtaen Jeesuksen paluuseen maan päälle – By Daymond Duck 15.6.2024

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla kerrotaan joistakin väistämättömistä asioista, joita tulee tapahtumaan maailmassa Raamatun profetian mukaan melko pian. Tämä lyö alkutahdit raportin loppuosalle, joka sisältää viimeaikaisia uutistapahtumia, jotka ovat merkkejä tämän aikakauden lopusta. Aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

----------------

Väistämätöntä (Inevitable) :: By Daymond Duck

Published on: June 15, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/06/15/inevitable-by-daymond-duck/

Koskien sotaa Libanonissa, 5. kesäkuuta 2024 kerrottiin, että korkeat Israelin armeijan viranomaiset sanoivat: "Ilman tulitaukoa Gazassa ja myöhempää sopimusta Hizbollahin kanssa, joka täyttää Israelin vaatimukset, Israelin viranomaiset sanovat, että hyökkäys on väistämätön."

Israelin pääministeri Netanjahu sanoi: ”Hizbollahia vastaan ​​ryhdytään voimakkaisiin toimiin, jos se jatkaa hyökkäystään. Se, joka luulee voivansa satuttaa meitä ja luulee että me istumme tekemättä mitään, tekee suuren virheen."

Tässä on lyhyt luettelo asioista, jotka ovat väistämättömiä, koska Jumalan Sana sanoo, että ne tapahtuvat:
  • Syyrian Damaskoksen tuho yhdessä yössä (Jes. 17).
  • Venäjän, Iranin, Turkin ja monien niiden islamilaisten liittolaisten tuho Maagogin ja Googin taistelussa (Hes. 38-39).
  • Uskovien pelastaminen tulevasta vihasta (1. Tess. 1:10; 4:13-5:9).
  • Arvoton 7 vuoden liitto monien kanssa Lähi-idässä (Dan. 9:27).
  • Jumalaton, saatanallinen maailmanhallitus; Uusi maailmanjärjestys (Ilm. 13:7).
  • Uudelleenrakennettu juutalainen temppeli ja eläinuhrien uudelleen aloittaminen (Dan. 9:27; Matt. 24:15; 2. Tess. 2:4).
  • Hyperinflaatio ja maailmantalouden romahdus (Ilm. 6:5-6).
  • Kaiken, mitä ostetaan ja myydään kaikkialla maailmassa, seuranta Ahdistuksen ajan puolivälistä alkaen (Ilm. 13:16-17).
  • Evankeliumi menee kaikkialle maailmaan ennen Toista Tulemista (Ilm. 7:3-8; 11:3-13; 14:6).
  • Suurten kansanjoukkojen pelastus kaikista kansoista (Ilm. 7:9-16).
  • Koko Israelin pelastus (Room. 11:26).
  • Israel saa kiistattoman omistusoikeuden Jerusalemiin (2. Aikakirja 6:6; Ps. 137:5-6).
  • Jeesuksen valtakunta maan päällä tuhannen vuoden ajan Ahdistuksen ajan jälkeen (Sak. 14:9; Ilm. 20:2-7).
Ja paljon enemmän.

Tässä on viimeaikaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien digitaalista henkilötunnusta (edellytys seurata kaikkea ostamista ja myymistä): Australia on hyväksynyt lain digitaalisen tunnuksen (ID) käyttöönottamiseksi tämän vuoden joulukuuhun mennessä.

EU haluaa edellyttää, että sen noin 450 miljoonalla kansalaisella on digitaalinen lompakko vuoteen 2030 mennessä (digitaalinen asiakirja saadaksesi pankkitilin, tehdäksesi ostoksia, hankkiaksesi ajokortin, saadaksesi rekisterikilven ajoneuvollesi, uusiaksesi reseptin, matkustaaksesi, jne.).

Islannissa digitaalinen henkilöllisyystodistus vaaditaan asunnon ostamiseen, sähkön kytkemiseen, puhelimen hankkimiseen, jne.

Kaiken ostamisen ja myymisen seuraaminen maan päällä on väistämätöntä, ja se on muotoutumassa nyt.

Toiseksi, koskien hallituksen tuhlaamista, joka edistää talouden romahdusta: 6. kesäkuuta 2024 kerrottiin, että sen jälkeen kun Biden'in hallinto veti Amerikan joukot pois Afganistanista vuonna 2021 (useita yhdysvaltalaisia ​​sotilaita tapettiin vetäytymisen aikana ja miljardien dollarien arvoiset aseet luovutettiin Talebanille), Biden on rahoittanut kuutta koulutusohjelmaa, jotka maksavat Yhdysvaltain veronmaksajille 185.2 miljoonaa dollaria.

Tilivuonna 2023 hän antoi Afganistanille (jota talibanit johtavat) 566 miljoonaa dollaria humanitaariseen apuun.

Taleban on terroristijärjestö, joka sortaa naisia, kieltää ihmisoikeudet afganistanilaisilta, tappoi 13 amerikkalaissotilasta terrori-iskussa, myi hylättyjä yhdysvaltalaisia ​​aseita muille terroristijärjestöille, ja Biden antaa heille jatkuvasti rahaa.

(Lisätietoa: 9. kesäkuuta 2024 senaattori Ted Cruz syytti presidentti Biden'iä sadan miljardin dollarin lähettämisestä Iraniin, jolla rahoitettiin 7. lokakuuta 2023 Israelia vastaan ​​tehty hyökkäys ja sen jälkeen rahoja käytettiin Hamasin taisteluihin, jotka ovat jatkuneet siitä saakka.)

(Lisätietoa: Kongressin budjettitoimisto raportoi 10. kesäkuuta 2024, että Yhdysvallat on lainannut keskimäärin 4.9 miljardia dollaria päivässä joka päivä tämän tilikauden ensimmäisen 8 kuukauden ajan. Jos tämä ei muutu, taloudellinen romahdus on väistämätön.)

Kolmanneksi, koskien sotia ja sotahuhuja sekä ydinaseiden käyttöä tulevaisuudessa: Raamattu opettaa, että ydinaseita käytetään Ahdistuksen aikana (Sak. 14:12; Ilm. 6:14).

Kesäkuun 6:ntena 2024, Venäjän presidentti Putin sanoi, että jos NATO-liittolaiset sallivat Ukrainan käyttää NATO-maan aseita hyökätäkseen Venäjän alueelle, Venäjä voi tarjota pitkän kantaman aseita muille iskeäkseen lännen kohteisiin.

Putin lisäsi, että Venäjä on valmis käyttämään ydinaseita, jos se näkee uhan suvereniteetilleen.

(Lisätietoa: 6. kesäkuuta 2024 venäläinen virkamies sanoi, että jos Ranska lähettää joukkoja Ukrainaan, ne eivät ole immuuneja Venäjän sotatoimille, ja Venäjä eliminoi ne.)

(Lisää: 6. kesäkuuta 2024 Yhdysvaltain armeija ilmoitti suorittaneensa viimeisen 3 päivän aikana 2 testiä kansainvälisille ballistisille ohjuksille, jotka voivat kuljettaa ydinkärkiä.)

(Tiedoksi: Wall Street Journal raportoi äskettäin, että lainsäätäjät ovat huolissaan presidentti Biden'in kognitiivisesta heikkenemisestä. Edustaja Ronny Jackson – presidentti Obaman ja presidentti Trump'in entinen Valkoisen talon lääkäri – sanoi, että Biden'illä on merkittäviä ongelmia, eikä hänellä pitäisi olla työpaikkaa, ja se on vakava uhka Yhdysvalloille.)

(Minun mielipiteeni: Onko Yhdysvaltat jonkun henkisesti vajavaisen johdossa vai onko se jonkun sellaisen johdossa, joka kertoo hänelle mitä tehdä? Kun Venäjä uhkaa käyttää ydinaseita, eikö Yhdysvaltain kansalaisten pitäisi tietää, kenellä on sormi ydinnapilla Valkoisessa talossa?)

Neljänneksi, koskien sotien ja sotahuhujen lisääntymistä aikakauden lopulla: Kesäkuun 10:ntenä Norja julkaisi tulokset tutkimuksesta, jonka mukaan vuonna 2023 maailmassa oli enemmän aseellisia konflikteja kuin koskaan toisen maailmansodan jälkeen.

Viidenneksi, koskien YK:n korruptiota: Israel tuhosi 6. kesäkuuta 2024 yli mailin pituisen tunnelin, jossa oli aseita, ohjuksia, räjähteitä ja tiedusteluvarusteita, jotka kulkivat YK:n Gazassa sijaitsevan postiaseman alla.

Todisteita YK:n ja Hamasin välisestä yhteydestä kertyy jatkuvasti.

Kuudenneksi, viime viikolla raportoin, että Maailman terveysjärjestö rikkoi sääntöjä ja runnoi hyväksynnän joukolle muutoksia kansainvälisiin terveyssäännöksiin (IHRs).

WHO haluaa luvan julistaa hätätilan ja ottaa kaikki maapallolla hallintaansa (vaatii lääketieteellisiä hoitoja, rokotuksia, maskeja, karanteeneja, passirajoituksia, sosiaalista etäisyyttä, jne.).

Nähdäkseni heidän halukkuutensa rikkoa sääntöjä saadakseen IHR-muutokset hyväksytyksi on syy uskoa, että he rikkovat sääntöjä senkin jälkeen kun muutokset on hyväksytty.

Joka tapauksessa 10. kesäkuuta 2024, Worthy News kertoi, että The Liberty Counsel, kristillinen voittoa tavoittelematon lainopillinen ryhmä, sanoi:
  • WHO ohitti protokollan hyväksyäkseen salaa päätöslauselman, joka vahvistaisi WHO:n auktoriteettia ja määräysvaltaa, kuinka kansat raportoivat, hallitsevat ja tekevät yhteistyötä uudessa tartuntatautiepidemiassa.
  • Vaikka WHO väitti, että asiasta vallitsi konsensus, se sääti laittomasti uudet oikeudellisesti sitovat IHR:t ilman äänestystä, vastoin vakiintuneita sääntöjä ja protokollia.
  • Lähteiden mukaan vain noin kolmasosa jäsenmaista oli läsnä lopullisessa hyväksymisistunnossa, ja vain 37 yhteensä 194 jäsenvaltiosta tuki tarkistettuja IHR:iä, mukaan lukien Yhdysvaltain edustajat.
  • Vastalauseita sallittiin vasta hyväksynnän jälkeen.
Tässä linkki artikkeliin.

https://www.worthynews.com/96027-who-illegally-extends-its-global-power-experts-warn-worthy-news-focus

(Minun mielipiteeni: Worthy News ja The Liberty Counsel ovat luotettavia organisaatioita. Jos ymmärrän tämän raportin oikein, Yhdysvaltain edustajat tukivat salaa hyväksyttyä, laitonta päätöstä luovuttaa huomattava osa Amerikan suvereniteettia korruptoituneelle ulkomaalaisten ryhmälle, joka on vaaleilla valitsematon. Kun tällaista korruptiota tapahtuu, minun on helppo uskoa, että Jumalan Sana on totta, ja kuten edellä sanoin, jumalaton, saatanallinen maailmanhallitus on väistämätön.)

Seitsemänneksi, viime viikolla raportoin, että 3. kesäkuuta 2024 Biden'in hallinto esitti YK:n turvallisuusneuvostossa lakiesityksen tulitauon määräämisestä ja panttivankien vapauttamisesta Gazassa.

Biden kutsui lakiesitystä "Israelin ehdotukseksi", mutta Israel kiisti sen.

Netanjahu sanoi, että Biden jätti kätevästi huomiotta Israelin tavoitteen kukistaa Hamas.

Hän sanoi, että Israel ei suostunut lopettamaan sotaa.

Israel ainoastaan suostui keskustelemaan sodan lopettamisesta, ja Israel keskustelisi siitä vasta panttivankien vapauttamisen jälkeen.

Kahdeksanneksi, koskien Biden'in Israel-hylkäämistä ja hänen tukeaan Hamasille: 11. kesäkuuta 2024 ilmoitettiin, että israelilaissotilaiden mielipidekyselyssä useat sotilaat uskovat, että Biden'in politiikka hillitsee Israelia, pitkittää sotaa, estää Israelia kukistamasta tai karkottamasta sen kansanmurhaa suunnittelevia terroristivihollisia, lisää palestiinalaisten kuolemia, ja aiheuttaa lisää surmansa saaneita israelilaissotilaita.

Tässä on päivitys asiasta.

Kesäkuun 10:ntenä 2024 YK:n turvallisuusneuvosto hyväksyi Biden'in päätöslauselman, ja Amerikan YK-suurlähettiläs sanoi:
  • Tänään äänestimme rauhan puolesta.
  • Israel on jo hyväksynyt tämän sopimuksen.
  • Taistelut voisivat loppua tänään – ja panttivangit voisivat tulla kotiin tänään – jos Hamas suostuisi sopimukseen.
Netanjahu sanoi:
  • En ole valmis lopettamaan sotaa. Huolimatta siitä mitä presidentti Biden sanoi, ei ole vielä sovittu, kuinka monta panttivankia vapautetaan ensimmäisessä vaiheessa. Voimme pysäyttää taistelut 42 päiväksi vastineeksi panttivankien palauttamisesta. Emme voi lopettaa sotaa.
  • Sopimuksessa on paljon muitakin yksityiskohtia, eikä sota lopu ilman kaikkien tavoitteidemme saavuttamista. Älkää kiinnittäkö huomiota lehtijulkaisuihin; ympärillä on paljon valeuutisia. Emme luovu totaalisesta voitosta.
(Minun mielipiteeni: Näyttää siltä, ​​​​että olemme todistamassa petosta korkeilla paikoilla, ja on helppo nähdä, että johtajat sanoisivat: "Rauha, rauha, kun rauhaa ei ole." Jossain vaiheessa maailman johtajat julistavat "Rauha ja turvallisuus (peace and safety)", mutta äkillinen tuho tulee heidän päälleen. Jeesus murtaa toisen sinetin seitsemän sinettiä sisältävästä kirjakääröstä, ja rauha poistetaan maasta; Jer. 6:14; 1. Tess. 5:3, Ilm. 6:3-4. Se on väistämätöntä.)

(Minun mielipiteeni: Biden'in turvallisuusneuvoston päätöslauselma ei ole 7-vuotinen liitto, mutta hän ja muut ovat pakkomielteisiä rauhansopimuksen pakottamiseksi Israelille, ja on väistämätöntä, että sellainen syntyy jossain vaiheessa. Tätä kirjoittaessani Biden on ehdottanut, että Yhdysvallat allekirjoittaisi historiallisen rauhansopimuksen Saudi-Arabian kanssa. On epätodennäköistä, että se läpäisee Yhdysvaltain senaatin, jos Saudi-Arabia ei normalisoi suhteita Israelin kanssa, ja Saudi-Arabia ei todennäköisesti suostu siihen, jos maailma ei tunnusta palestiinalaisvaltiota Gazassa.)

(Päivitys: Kesäkuun 11:ntenä 2024 Hamas sanoi olevansa valmis neuvottelemaan panttivankisopimuksesta, mutta Israelin täytyy vetää joukkonsa pois Rafahista.)

(Päivitys: 12. kesäkuuta 2024 raportoitiin, että Hamas on hylännyt presidentti Joe Biden'in tulitaukoehdotuksen, ellei se sisällä Gazan sodan pysyvää lopettamista, joka takaisi Hamasin selviytymisen.)

Yhdeksänneksi, tällä viikolla, edustajat BRICS-maiden kokouksessa olivat yhtä mieltä siitä, että YK on tärkeä, mutta sitä on uudistettava.

10 kuningasta nousee ennen kuin valta annetaan Antikristukselle (nro 11).

59 maata aikoo liittyä BRICS-ryhmään tänä vuonna, eivätkä ne enää hyväksy yhden kansakunnan (Yhdysvaltojen) hallitsevan maailmantaloutta.

Uusi maailmanjärjestys on väistämätön.

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 5. kesäkuuta 2024 (Päivä 243): Jatketun sodan 188. päivä. Rafahin hyökkäyksen 30. päivä.
  • Hizbollah lähetti räjähteitä sisältävän droonin Israeliin, joka tappoi israelilaisen sotilaan ja haavoitti 10 muuta.
  • Sen jälkeen kun Israel murhasi korkea-arvoisen iranilaisen virkamiehen Syyriassa, iranilainen komentaja sanoi, että Israelin tulisi odottaa Iranin vastausta.
Torstaina, 6. kesäkuuta 2024 (Päivä 244): Jatketun sodan 189. päivä. Rafahin hyökkäyksen 31. päivä.
  • Israelin joukot ilmoittivat löytäneensä kuilun terroristitunneliin lasten makuuhuoneesta Rafahissa.
  • Amir Tsarfati sanoi: "Israelin hallitus teki hyvin selväksi, että Israelin ehdot sodan lopettamiseksi eivät ole muuttuneet. Hamas tuhoutuu."
  • Israelin lentokoneet tappoivat Hamasin johtavan komentajan Rafahissa. He tappoivat myös Hamasin terroristiryhmän johtajan Länsirannalla.
  • Israel tappoi useita terroristeja UNRWA:n koulussa (viides kerta kun Israel tappoi terroristeja UNRWA:n koulussa).
Perjantaina, 7. kesäkuuta 2024 (Päivä 245): Jatketun sodan 190. päivä. Rafahin hyökkäyksen 32. päivä.
  • Israel uskoo, että Sinwar, hänen veljensä ja hänen ylin avustajansa ovat edelleen elossa ja piileskelevät tunnelissa Rafahissa useiden panttivankien ja joidenkin taistelijoiden kanssa.
  • Rafahissa on raskaita pommituksia ja rajuja asetaisteluja.
  • Yhdysvallat ilmoitti saavansa vaurioituneen humanitaarisen avun laiturin korjattua ja käyttövalmiiksi muutaman päivän sisällä.
Lauantaina, 8. kesäkuuta 2024 (Päivä 246): Jatketun sodan 191. päivä. Rafahin hyökkäyksen 33. päivä.
  • Israel pelasti neljä panttivankia Gazassa.
  • Egypti ja Jordania (kaksi Psalmi 83:ssa mainittua kansakuntaa) tuomitsi hyökkäykset kahdessa eri paikassa, jotka vapauttivat panttivangit. EU ja YK tuomitsivat Israelin palestiinalaisten tappamisesta panttivankien vapauttamiseksi tehtyjen hyökkäysten aikana. Täytyy ihmetellä, miksi he eivät tuominneet Hamasia kansainvälisen oikeuden rikkomisesta kun he pitävät siviilipanttivankeja. Tämä teki hyökkäykset tarpeellisiksi.
Sunnuntaina, 9. kesäkuuta 2024 (Päivä 247): Jatketun sodan 192. päivä. Rafahin hyökkäyksen 34. päivä.
  • Kolmea Israelin eilen pelastamista neljästä panttivangista pidettiin Al Jazeeran toimittajan kotona.
  • Neljästä panttivangista yhden isä kuoli sydänkohtaukseen vain tunteja ennen kuin Israel pelasti hänen poikansa. Hänen ruumiinsa löysivät ne, jotka vierailivat kertomassa hänelle poikansa pelastumisesta.
  • Israelin armeija ilmoitti olevansa valmis sotaan Hizbollahin kanssa. (Ymmärrykseni: Päätös lähteä sotaan on poliittinen päätös, ei sotilaallinen päätös.)
  • Israelin ensisijainen oppositiojohtaja Benny Gantz peruutti tukensa Netanjahun hallitukselle, mutta Netanjahu selviää ilman häntä.
Maanantaina, 10. kesäkuuta 2024 (Päivä 248): Jatketun sodan 193. päivä. Rafahin hyökkäyksen 35. päivä.
  • Hamas kehotti terroristeja, jotka pitävät israelilaisia ​​panttivankeja, tappamaan panttivankinsa, jos he luulevat Israelin tulevan vapauttamaan heidät.
  • Israel löysi ja tuhosi 80 pommia ja niitä valmistaneen laboratorion Israelissa.
Tiistaina, 11. kesäkuuta 2024 (Päivä 249): Jatketun sodan 194. päivä. Rafahin hyökkäyksen 36. päivä.
  • Sala-ansoitetun rakennuksen romahdus tappoi 4 israelilaissotilasta ja haavoitti kuutta.
  • 300 israelilaissotilasta on nyt kuollut Israelin ja Hamasin välisessä sodassa.
  • Hizbollah ampui Libanonista noin 50 rakettia Golanin kukkuloille.
  • Israel tappoi Hizbollahin johtavan komentajan Libanonissa.
  • Vaikka he ovat rikkaita ja heillä on siihen varaa, jotkin arabivaltiot, jotka arvostelevat Israelin kohtelua palestiinalaisia ​​kohtaan, antavat palestiinalaisille hyvin vähän apua, jos ollenkaan.
Keskiviikkona, 12. kesäkuuta 2024 (Päivä 250): Jatketun sodan 195. päivä. Rafahin hyökkäyksen 37. päivä.
  • Hizbollah ampui kolme ryöppyä ohjuksia ja raketteja (ehkä 165 tai enemmän) Libanonista Israeliin.
  • Hizbollah vannoi tehostavansa (määrällisesti, voimallisesti ja laadullisesti) sen raketti- ja ohjusiskuja Israelia vastaan.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

maanantai 10. kesäkuuta 2024

Ylikuormittumista Raamatun profetian tutkijoilla kun synnytyskivut eli profeetalliset merkit yleistyvät ja voimistuvat päivä päivältä – By Daymond Duck 8.6.2024

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla puhutaan aluksi profeetallisten merkkien lisääntymisestä ja voimistumisesta (sekä lähentymisestä) joka voi aiheuttaa profetiatutkijoissa ylikuormittumista kun tahti maailmalla on nykyään niin kova, että kärryillä pysyminen kaikista merkeistä vaatii jatkuvaa selvittämistä tapahtuneista asioista. Se väsyttää ja vie voimia varsinkin jos haluaa tiedottaa merkeistä kattavasti muille ihmisille. Kirjoittaja jatkaa sitten raportissaan ajankohtaisten tapahtumien puimista ja aivan lopuksi päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

---------------

Ylikuormittunut (Overwhelmed) :: By Daymond Duck

Published on: June 8, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/06/08/overwhelmed-by-daymond-duck/

Aloin tutkia Raamatun profetiaa yli 50 vuotta sitten, ja yksi ensimmäisistä asioista, jonka opin, oli, että profeetalliset merkit tulisivat yhä lähemmäksi toisiaan aikakauden lopussa.

Useat Raamatun jakeet paljastivat, että merkit olisivat kuin pian vauvansa synnyttävän naisen synnytyskipuja (eli merkit yleistyisivät ja voimistuisivat, kun lähestymme aikakauden loppua).

Kun katson taaksepäin varhaisia ​​aikojani Raamatun profetian tutkijana, näytti siltä, ​​että jotain suurta tapahtui noin kerran 6 kuukaudessa.

Kun Jeesukselta kysyttiin Hänen toisen tulemuksensa merkeistä, Hän sanoi: "Katsokaa viikunapuuta" (Israelia), ja useimmat tuntemani profetianopettajat sanoivat, että merkki numero yksi on Israel.

Myöhemmin joku alkoi opettaa, että meidän pitäisi nähdä kaikkien merkkien tulevan näyttämölle, ja he kutsuivat sitä "merkkien yhteentulemiseksi (konvergenssi)".

Tämän sanottuani kaikkien merkkien täyttymys on saavuttanut pisteen, jossa tunnen olevani ylikuormitettu yrittäessäni selvittää, mitä on tapahtunut viimeisen 24 tunnin aikana.

En puhu ylikuormittumisesta kerran 6 kuukaudessa tai kerran viikossa. Puhun ylikuormittumisesta viikon jokaisena päivänä (7 päivänä viikossa). Todisteet ovat viikoittain kirjoittamieni artikkeleiden pituudessa.

Kun aloin kirjoittaa ensimmäisinä kertoina, yritin pitää artikkelit 4-5-sivuisina (jotkut lukijat lähettivät minulle sähköpostiviestejä sanoen, etteivät he lue pitkiä artikkeleita). Artikkelini ovat nyt noin 9-sivuisia, ja oletan, että jotkut lukijat eivät ehkä lue koko artikkelia sen pituuden vuoksi (tämä artikkeli on noin 10 sivua, ja pahoittelen).

Huomaa, että pituus on osittain seurausta siitä, että profeetalliset merkit ovat kuin synnytyskipuja.

Ajattele tätä: Jeesus käski meitä "Katsomaan viikunapuuta" (Israelia), ja minun päivittäiset päivitykseni ovat sisältäneet jotain Israelista joka päivä yli 240 peräkkäisenä päivänä.

Epäilen, että Israel tekee uutisotsikoita lähes joka päivä monissa maissa.

Tämän lisäksi YK:n, EU:n johtajat, arabit ja muut ovat tavanneet useaan otteeseen keskustellakseen Israelista, ja Israel (yksi pienimmistä kansakunnista maan päällä) on vastaanottanut edustajan tai edustajia jostain maan päältä lähes jokaisena ohikiitävänä päivänä.

Emme ole koskaan nähneet tällaista aikaa.

Tässä on joitain ajankohtaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät liittyvän Raamatun profetioihin.

Ensinnäkin, koskien pahuutta ja korruptiota aikakauden lopulla: 30. toukokuuta 2024 raportoitiin, että palestiinalaisasiakirjat, jotka Israel sieppasi Hamasilta Gazassa, osoittavat, että Hamas varasti 108 miljoonaa dollaria palestiinalaispankeilta ja niiden sivukonttoreilta huhtikuussa 2024.

Hamasin terroristien aseelliset ryhmät tunkeutuivat pankkeihin, tyhjensivät holveja, ryöstivät sivukonttoreita ja käyttivät rahaa terroristitoimintansa rahoittamiseen.

(Minun mielipiteeni: Osa noista rahoista tuli luultavasti Yhdysvalloista; tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun on raportoitu, että Hamas ryöstää pankkeja. Biden'in hallinto tietää siitä, mutta Biden lähettää edelleen rahaa palestiinalaisille ja tukee Hamasia.)

(Lisätietoa: Israelin sotilas sanoi, että israelilaiset joukot ovat löytäneet Yahya Sinwar'in pääpiilopaikan tunnelista, jossa on toimistoja, makuuhuoneita, kylpyhuoneita, keittiöitä, paljon erikoisruokia ja miljoonia dollareita käteistä.)

Toiseksi, koskien työpaikkojen menetystä, korkeampia energian hintoja, inflaatiota, Amerikan taantumista, jne.: 21. toukokuuta 2024 raportoitiin, että Biden'in hallinnon maanhoitovirasto (Bureau of Land Management) julkaisi sarjan uusia säännöksiä, jotka tekevät sen mahdottomaksi louhia hiiltä, ​​porata öljyä tai porata maakaasua miljoonilla eekkereillä (1 eekkeri = 0.405 hehtaaria) liittovaltion mailla.

Biden'in hallinto teki tämän huolimatta siitä, että:
  • Monet kansalaiset jäävät työttömäksi.
  • Käytönvalvojat sanoivat, että hiilen, öljyn ja maakaasun tarjonnan vähentäminen vaarantaa Amerikan sähköverkon.
  • Jo ennestään korkeat sähkölaskut nousevat pilviin, eivätkä monet pienituloiset kansalaiset, kiinteätuloiset eläkeläiset, jne. pysty maksamaan niitä.
Kansallisen hiilineuvoston (American Coal Council) johtaja sanoi, että Amerikka tekee kansallisen itsemurhan satujen tavoittelussa (vihreä energia, joka ei täytä tarpeitamme).

Kolmanneksi, koskien talouden romahdusta: 30. toukokuuta 2024 kerrottiin, että tohtori Vernon Coleman (satojen artikkeleiden ja yli 100 kirjan kirjoittaja, jotka on käännetty 22 kielelle) sanoi, että ei työväenpuolue eikä konservatiivipuolue halua voittaa tulevia Yhdistyneen kuningaskunnan parlamenttivaaleja, koska Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukselta on loppunut rahat, talous tulee romahtamaan, kumpikaan puolue ei halua tulla syytetyksi siitä, ja molemmat haluavat, että toinen puolue on vastuussa.

Neljänneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 30. toukokuuta 2024 kerrottiin, että Biden'in hallinto antoi Ukrainalle salaa luvan hyökätä Venäjän sisäpuolella oleviin kohteisiin Yhdysvaltain aseilla.

(Lisää: Venäjä varoitti 30. toukokuuta 2024, että sen uhkaukset taktisten ydinaseiden käytöstä Ukrainassa eivät ole bluffia.)

(Lisätietoa: Kesäkuun 3:ntena 2024 venäläinen virkamies sanoi, että Yhdysvalloilla saattaa olla edessä ”kohtalokkaat seuraukset”, jos se toimittaa Ukrainalle Yhdysvaltain aseita iskeäkseen Venäjän maaperällä oleviin kohteisiin.)

Viidenneksi, koskien maailmanhallitusta ja vainoa: Tedros Ghebreyesus (WHO:n pääjohtaja) sanoi äskettäin:
  • Tiedätte vakavan haasteen, jonka rokotevastaiset asettavat, ja mielestäni meidän on laadittava strategia, jotta voimme todella puskea takaisin.
  • Luulen, että he käyttivät COVIDia mahdollisuutena, ja tiedätte kaiken siitä tuhosta, jota he ovat aiheuttamassa.
Monet arvostettujen tutkijoiden ja asiantuntijoiden raportit ovat vahvistaneet, että COVID-rokotukset olivat vaarallisia, tehottomia, aiheuttivat sydänongelmia, hedelmällisyysongelmia, lisää kuolleisuutta ja autismin lisääntymistä.

On todistettu, että osa rokotteista olivat saastuneita.

Tohtori Fauci (Kansallisen allergia- ja infektiotautien instituutin johtaja – NIAID:n pääjohtaja) on myöntänyt, että hänellä ei ollut tieteellistä tietoa joistakin hänen "kehittämistään" protokollista (sosiaalinen etäisyys, maskin käyttö, jne.).

Ja nyt WHO:n (YK-ryhmän) johtaja haluaa todella "puskea takaisin" ihmisiin, jotka vastustivat saastunutta, kuolemaa aiheuttavia, tehottomia rokotuksia.

(Minun mielipiteeni: Globalististen ryhmien valtuuttaminen pakottamaan heidän "kehittämät" protokollat kaikille ihmisille maan päällä johtaa äärimmäiseen vainoon, tyranniaan ja sortoon.)

Kuudenneksi, koskien maailmanhallitusta ja kansainvälisen pandemiasopimuksen äskettäistä epäonnistumista: 30. toukokuuta 2024 ilmoitettiin, että 47 Afrikan valtiota ovat laatineet oman sopimuksensa ja pyytäneet WHO:ta kutsumaan koolle Maailman terveyskokouksen (WHA) erityisistunnon käsittelemään sitä ennen vuoden 2024 loppua.

(Lisätietoa: 30. toukokuuta 2024 ilmoitettiin, että Australia pyysi Maailman terveyskokousta löytämään tavan edistää WHO:n kansainvälistä pandemiasopimusta.)

(Lisätietoa: 2. kesäkuuta 2024 ilmoitettiin, että 216 valittua virkamiestä 34 maasta on allekirjoittanut kirjeen, jossa WHO:n pääjohtajaa Tedros Ghebreyesus'ia ohjeistetaan, että kaikki yritykset hyväksyä ehdotettu WHO:n pandemiasopimus tai IHR-muutokset tällä viikolla "rikkovat hyvän hallintotavan periaatteita", rikkovat organisaation sääntöjä ja käynnistävät "tyrannian ja sorron" aikakauden.)

(Lisätietoa: 3. kesäkuuta 2024 ilmoitettiin, että WHO aikoo saada kansainvälisen pandemiasopimuksen päätökseen vuoteen 2025 mennessä.)

Seitsemänneksi, koskien maailmanhallitusta ja muutoksia kansainvälisiin terveyssäännöksiin (IHRs): WHO:n on raportoitu rikkoneen sääntöjä 2. kesäkuuta 2024 ja se runnoi hyväksynnän joukolle muutoksia.

En tiedä, mikä meni läpi, mutta alkuperäiset muutokset antaisivat WHO:lle mahdollisuuden julistaa kansanterveydellinen hätätila ja ottaa kaikki ihmiset maan päällä hallintaansa.

WHO voisi estää mitä tahansa maata tai yksilöä tekemästä mitään, mitä WHO ei halunnut heidän tekevän.

WHO voi vaatia lääketieteellisiä hoitoja, rokotuksia, maskeja, karanteeneja, passirajoituksia, sosiaalista etäisyyttä, jne.

Älä myöskään jätä tätä huomiotta: WHO rikkoi sääntöjä runnoakseen terveyssäännökset (IHRs) läpi.

Jos he olivat valmiita rikkomaan sääntöjä ennen kuin terveyssäännökset hyväksyttiin, niin mitä meidän pitäisi odottaa, jos he haluavat rikkoa sääntöjä saatuaan enemmän valtaa?

Entä jos he haluavat murhata rokottamattomat, jne.?

Tässä linkki artikkeliin.

https://www.lifesitenews.com/opinion/who-passes-invalid-health-regulations-that-must-be-rejected

Kahdeksanneksi, koskien luopumusta kristillisessä kirkossa aikakauden lopussa: Toukokuun 2024 lopulla Länsi-Afrikassa noin miljoonan jäsenen alueellinen konferenssi äänesti erotakseen Yhdistyneestä metodistikirkosta johtuen sen päätöksestä sallia samaa sukupuolta olevien avioliitot ja homopappien vihkimiset.

Noin 7 500 seurakuntaa on eronnut Yhdistyneestä metodistikirkosta tämän asian vuoksi viime vuosina.

Yhdeksänneksi, Lähi-idän arvottomasta rauhansopimuksesta, joka saa ihmiset julistamaan rauhaa ja turvallisuutta sekä tuomaan äkillisen tuhon (Ahdistuksen ajan) maailmalle: 3. kesäkuuta 2024 ryhmä niin kutsuttuja YK-asiantuntijoita kehotti kaikkia kansakuntia tunnustamaan Palestiinan valtion rauhan turvaamiseksi Lähi-idässä.

Heidän mukaansa "Tämä on ennakkoedellytys kestävälle rauhalle Palestiinassa ja koko Lähi-idässä – alkaen välittömästä tulitauon julistamisesta Gazaan eikä enää sotilaallisia tunkeutumisia Rafahiin."

(Kysymykseni: Miksi ns. asiantuntijat eivät sisällyttäneet tähän uusia sotilaallisia hyökkäyksiä Israelia vastaan?)

Kymmenenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Kesäkuun 3:ntena 2024 kerrottiin, että Hizbollah Libanonissa hyökkäsi Israeliin huhtikuussa 238 kertaa ja toukokuussa 325 kertaa – 563 kertaa 61 päivässä.

(Lisää: Israelin armeijan päällikkö kertoi joukoille, että tarve käsitellä Hizbollah on tullut akuutimmaksi, ja päätös sotaan lähtemisestä on lähellä.)

(Lisää: Kesäkuun 4:ntenä 2024 Netanjahu kertoi joukoille ja palomiehille Pohjois-Israelissa, että kansakunta on valmis erittäin voimakkaaseen vastaukseen Hizbollahille Libanonissa.)

(Lisää: Kesäkuun 4:ntenä 2024 kerrottiin, että useiden diplomaattisten valtuuskuntien edustajat ovat huolissaan siitä, että Israelin ja Libanonin välinen sota on horisontissa. Raportin mukaan Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaiset uskovat Israelin valmistautuvan hyökkäämään Libanonia vastaan ​​noin puolivälissä tätä kuuta.)

(Lisätietoa: Kesäkuun 5:ntenä 2024 useita israelilaisia ​​loukkaantui Hizbollahin raketista. Israelin on määrä hyväksyä pestaus 50 000 uudelle reserviläiselle.)

Yhdenneksitoista, koskien petosta: Kesäkuun 1:senä 2024 kaksi Netanjahun hallituskoalition jäsentä sanoi presidentti Biden'in valehdelleen maailmalle, kun hän väitti, että Israelin hallitus oli ehdottanut tulitauko- ja panttivankisopimusta.

He uhkasivat jättää Netanjahun hallituksen ja saada sen kaatumaan, jos hän suostuu tulitaukoon, johon Biden sanoi virheellisesti Israelin suostuvan.

Netanjahu sanoi, että Gazassa ei voi olla pysyvää tulitaukoa ennen kuin Hamas ja sen hallinnointikyvyt on tuhottu.

Kahdenneksitoista, Lähi-idän arvottomasta rauhansopimuksesta: Kesäkuun 3:ntena 2024, Biden'in hallinnon YK-suurlähettiläs esitti YK:n turvallisuusneuvostossa lakiesityksen tulitauon määräämisestä ja panttivankien vapauttamisesta Gazassa.

Biden kutsui lakiesitystä "Israelin ehdotukseksi", mutta Israel kiistää sen.

Netanjahu sanoi, että Biden on tahallaan jättänyt huomiotta Israelin tavoitteen voittaa Hamas. Hän sanoi, että Israel ei suostunut lopettamaan sotaa. Israel suostui ainoastaan keskustelemaan sodan lopettamisesta, ja Israel keskustelisi siitä vasta panttivankien vapauttamisen jälkeen.

(Kysymykseni: Onko Biden käskenyt Yhdysvaltain YK-suurlähettilään valehtelemaan turvallisuusneuvostolle? Onko hänellä dementia? Mitä täällä tapahtuu?)

Kolmanneksitoista, koskien petosta, maailmanhallitusta ja rajatonta maailmaa: Kesäkuun 4. päivänä 2024 päästettyään Yhdysvaltoihin noin 11 miljoonaa laitonta siirtolaista ja kun vaalit tulevat noin viiden kuukauden kuluttua, presidentti Biden antoi toimeenpanomääräyksen, jolla hän sanoi tekevän sen, mitä republikaanit ovat kieltäytyneet tekemästä: Turvaa rajan.

Teksasin kuvernööri Abbott sanoi:
  • Ensimmäisestä virkapäivästään lähtien presidentti Biden purki kaiken edeltäjänsä onnistuneesta rajapolitiikasta ja rohkaisi miljoonia laittomia maahanmuuttajia – mukaan lukien vaarallisia rikollisia ja terroristeja – astumaan maahamme. Kolmen vuoden ajan presidentti on valehdellut rajakriisin olemassaolosta, kääntänyt moitteen kongressin suuntaan ja on nyt ristiriidassa itsensä kanssa antamalla avuttoman (arvottoman) toimeenpanomääräyksen kuukausia ennen vaalipäivää.
(Kysymykseni: Presidentti Biden on usein väittänyt, että rajamme on turvallinen. Jos hän puhui totta, miksi tarvitsemme toimeenpanomääräyksen rajan turvaamiseksi?)

Neljänneksitoista, arvottomasta rauhansopimuksesta Lähi-idässä: 4. kesäkuuta 2024 ilmoitettiin, että Yhdysvallat ja Saudi-Arabia ovat lähellä sopimusta, joka todennäköisesti:
  • Johtaa normalisointisopimukseen Saudi-Arabian ja Israelin välillä.
  • Luo Palestiinan valtion Lähi-itään.
  • Johtaa F-35-hävittäjälentokoneiden ja muiden kehittyneiden yhdysvaltalaisten hyökkäysaseiden myyntiin Saudi-Arabialle.
  • Johtaa siihen, että Yhdysvallat ja Saudi-Arabia sitoutuvat puolustamaan toisiaan, jos jommankumman kimppuun hyökätään.
  • Johtaa Yhdysvaltain yhteistyöhön Saudi-Arabian ydinenergian kehittämisessä.
Yhdysvaltain virkamies sanoi, että sopimusta ei ole vielä tehty, mutta se on enemmän tai vähemmän valmis.

Noin 2-3 viikkoa sitten republikaanisenaattori Lindsey Graham ilmoitti olevansa halukas tukemaan monia näistä asioista, mutta palestiinalaishallintoa on uudistettava ja Hamas on kukistettava.

Israel vastustaa selvästi Palestiinan valtion perustamista.

Viidenneksitoista, koskien vihaa Israelia kohtaan: Kesäkuun 2:sena 2024 Israel-päivän paraatin aikana New Yorkissa, jota johti perhe joistakin lokakuun 7. päivän panttivangeista, eräs mielenosoittaja, joka käytti mustaa maskia ja oli pukeutunut palestiinalaishallinnon lippuun, piti ylhäällä kylttiä, jossa oli sanat: "Kill hostages now (Tappakaa panttivangit nyt)".

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 29. toukokuuta 2024 (päivä 236): Jatketun sodan 181. päivä. Rafahin hyökkäyksen 23. päivä.
  • Hamasin terroristit Israelissa ampuivat kansalaisia ​​israelilaisessa kylässä.
  • Israel ampui alas risteilyohjuksen, jonka he uskovat ammutun Golanin kukkuloille Irakista.
  • Lähes 400 evankelikaalista ja juutalaista johtajaa 40 maasta kokoontui Jerusalemin rukousaamiaiselle ja seisomaan Israelin rinnalla tänä sodan aikana.
  • Israel antoi UNRWA:lle 30 päivää aikaa tyhjentää toimistonsa Jerusalemissa ja tuhota kaikki sinne rakentamansa.
  • Yhdysvallat on suurin avunantaja UNRWA:lle, ja se on antanut heille yli miljardi dollaria viimeisen viiden vuoden aikana.
Torstaina, 30. toukokuuta 2024 (Päivä 237): Jatketun sodan 182. päivä. Rafahin hyökkäyksen 24. päivä.
  • Israel löysi aseita, räjähteitä ja Hamasin univormuja UNRWA:n koulukompleksista. He löysivät koulun sisältä kuiluja, jotka johtivat laajaan tunneliverkostoon.
  • Profetianopettaja Amir Tsarfati sanoi, että Israel löysi panttivangin ruumiin UNRWA:n rakentaman rakennuksen sisältä.
  • Viimeisten 7 päivän aikana Israel on löytänyt 20 Hamas-tunnelia läheltä 14 kilometriä pitkää Egyptin rajaa, mutta Egypti kiistää tietävänsä mitään niiden olemassaolosta.
  • Israelilainen virkamies sanoi, että Hamas ei vapauta enempää panttivankeja, ellei ole pysyvää tulitaukoa, eikä Israel suostu pysyvään tulitaukoon. Se näyttää olevan umpikuja, joka päättyy vain Hamasin tappioon.
  • Yhdysvaltain ja Yhdistyneen kuningaskunnan iskuissa huthi-kohteisiin Jemenissä kuoli 16 ihmistä ja haavoittui 35.
  • Yhdysvaltain edustajainhuone hyväksyi lakiesityksen jäädytetyn aselähetyksen lähettämisestä Israeliin, mutta Biden uhkasi käyttää veto-oikeuttaan, jos senaatti hyväksyy sen.
Perjantaina, 31. toukokuuta 2024 (Päivä 238): Jatketun sodan 183. päivä. Rafahin hyökkäyksen 25. päivä.
  • Kova merenkäynti aiheutti huomattavia vahinkoja usean miljoonan dollarin laiturille, jonka Yhdysvaltain armeija rakensi humanitaarisen avun toimittamista varten, ja kestää jonkin aikaa, ennen kuin armeija saa resurssit sen korjaamiseen. Kriitikot ehdottavat, että Jumala on tuomitsemassa Biden'in hallintoa.
  • Netanjahu on kutsuttu puhumaan USA:n kongressissa. (Se on luultavasti muutaman viikon päästä.)
  • Biden piti puheen ja näytti sanovan, että Israel on suostunut pysyvään tulitaukoon Gazassa.
Lauantaina, 1. kesäkuuta 2024 (Päivä 239): Jatketun sodan 184. päivä. Rafahin hyökkäyksen 26. päivä.
  • Israel halusi voimakkaan ryhmän Gazaan korvaamaan Hamasin ja PA:n hallituksen, mutta Hamas murhasi ryhmän johtajan ja useita hänen työtovereitaan.
Sunnuntaina, 2. kesäkuuta 2024 (Päivä 240): Jatketun sodan 185. päivä. Rafahin hyökkäyksen 27. päivä.
  • Biden sanoi, että jos Israel hylkää tulitaukosopimuksen, jonka hän väittää Israelin tehneen, niin sillä tulee olemaan seurauksia.
  • Israel sanoi tukehduttavansa tasaisesti Hamasia ja työstävänsä vaihtoehtoista hallitusta.
  • Israel sanoi, ettei se hyväksy Hamasin hallitusta Gazaan.
  • Israel tappoi Iranin vallankumouskaartin (IRGC) Syyrian johtajan.
Maanantaina, 3. kesäkuuta 2024 (päivä 241): Jatketun sodan 186. päivä. Rafahin hyökkäyksen 28. päivä.
  • Israel salamurhasi huomattavan Hizbollahin johtajan Etelä-Libanonissa.
  • Hizbollahin raketit ja droonit aiheuttivat useita maastopaloja Pohjois-Israelissa.
  • Israel löysi vielä neljän menehtyneen panttivangin ruumiit.
  • Kuusi reservin sotilasta ja viisi siviiliä loukkaantui taistellessaan tulipaloja vastaan, jotka syttyivät Hizbollahin hyökkäyksistä Israeliin Libanonista käsin.
  • Pohjois-Israelin kansalaiset vaativat Israelin hallitusta palauttamaan turvallisuuden sinne. (Kymmeniä tuhansia israelilaisia ​​on ajettu ulos kodeistaan, Hizbollah ei noudata YK:n päätöslauselmaa, eikä YK, USA, EU, jne. nosta meteliä.)
Tiistaina, 4. kesäkuuta 2024 (Päivä 242): Jatketun sodan 187. päivä. Rafahin hyökkäyksen 29. päivä.
  • Israel löysi ja tuhosi mailin mittaisen tunnelin ja monia aseita Gazan keskiosassa.
Keskiviikkona, 5. kesäkuuta 2024 (Päivä 243): Jatketun sodan 188. päivä. Rafahin hyökkäyksen 30. päivä.
  • Iranin vallankumouskaartin johtaja sanoi, että Israel joutuu maksamaan yhden komentajansa surmaamisesta sunnuntaina.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

keskiviikko 5. kesäkuuta 2024

Ajanmerkkejä toukokuun lopussa 2024 (mm. Jumalattomalle ei ole ystäviä helvetissä joka on piinan paikka, Jumala ei anna morsiusseurakunnan mennä 7-vuotiseen Ahdistukseen (pre-Trib-tempaus vapauttaa), Tällä hetkellä vallitsee normaaliuden tunne ympäröivistä tosiasioista huolimatta, Saatana on tunkeutunut kirkkoon ja levittää maailmallista henkeä johon kuuluu juutalais-/Israelviha, Vasemmistolaisia mieliä Israelin armeijassa estäen Hamasin pikaisen tuhoamisen, Demoninen viha juutalaisia kohtaan kasvaa ja samaan aikaan Palestiinan paapomista lännen yliopistoissa, Skandaalimainen Andy Stanley on amerikkalaisen progressiivisen evankelikalismin yksi keulakuva) – Samuel Korhosen lukijaposti 28.5.2024

Tässä helluntailaisen Samuel Korhosen (alias Bileamin Aasi) viimeisin lukijapostaus veljille ja sisarille, jossa Aasin ajankohtaisprofeetallisia artikkelisuomennoksia tärkeistä aiheista osoittaen ajan lyhyyteen ennen seurakunnan Tempausta ja sen jälkeistä Ahdistuksen aikaa maapallolla. Tallensin nämä suomennokset CEF-kotisivuilleni, joten klikkaa vain seuraavassa Samuelin viestissä esiteltäviä artikkeleita, jotka hän liitti postiinsa.

-------------------

Lähettäjä: Samuel Korhonen <smlkorhonen@protonmail.com>
Lähetetty: keskiviikko 29. toukokuuta 2024 18.53
Aihe: LOOK UP 28.5.2024


Tässä postissa:
  • Viisi Gary Ritter'in Rumble-videoiden transkriptiota hänen blogiltaan LOOKING UP. Gary on AOG:n (Assemblies of God, suurin helluntaiseurakuntien yhteisö USA:ssa) valtuutettu pastori:
Kaikki ystäväni ovat siellä (klik)
Saaga Ahdistuksesta sen jälkeiseen Tempaukseen uskoville (klik)
Petollisen normaalia (klik)
Jumalaa ja Hänen pelkoaan ei tarvita - Ajattele uudelleen (klik)
Vasemmiston petos Israelissa (klik)
  • Robert Gottselig'in artikkeli:
Palestiinaa kannattavat mielenosoittajat ovat törmäyskurssilla Jumalan kanssa (klik)
  • Jim Fletcher'in artikkeli:
Andy Stanleyn vaarallinen polku - kertoo Etelän baptistijohtajille: ”Viekää valokeila pois Raamatusta” (klik)

Alla kuvakaappaus Aikamedian uutiskirjeestä 20/2024. Jim Fletcher'in artikkeli paljastaa mihin kategoriaan Aikamedian tuotteet lisääntyvässä määrin kuuluvat.




On toivottavaa, että mahdollisimman moni lähettäisi näitä posteja eteenpäin totuuden edistämiseksi, koska suuri eksytys on jo suuressa määrin vallannut Suomen Siionin.

Bileamin Aasi

Sent with Proton Mail secure email.


-------------------------

Samuel Korhosen edelliset tämän vuoden lukijapostit tässä blogissa:

http://nokialainen.blogspot.com/2024/01/ajanmerkkeja-tammikuun-alussa-2024-mm.html (lukijaposti 5.1.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/01/ajanmerkkeja-tammikuun-lopussa-2024-mm.html (lukijaposti 26.1.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/02/aikamedia-aivan-pihalla-kun-on.html (lukijaposti 10.2.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/02/ajanmerkkeja-helmikuun-lopussa-2024-mm.html (lukijaposti 21.2.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/03/ajanmerkkeja-maaliskuun-puolivalissa.html (lukijaposti 15.3.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/04/silmaterakansan-uusin-ihme-koskee.html (lukijaposti 18.4.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/05/ajanmerkkeja-huhtikuun-puolivalissa.html (lukijaposti 13.4.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/05/ajanmerkkeja-toukokuun-puolivalissa.html (lukijaposti 13.5.2024)

maanantai 3. kesäkuuta 2024

Israelin menneisyys, nykyisyys ja profetoitu tulevaisuus on katkeamaton ikuinen ketju johtuen Jumalan tekemästä ikuisesta liitosta Aabrahamin ja hänen jälkeläistensä kanssa – By Daymond Duck 1.6.2024

Tämänkertaisessa suomentamassani pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla puhutaan lähinnä Israelista nykytapahtumien ja Raamatun profetian valossa. Nähdään, että Israel omaa Jumalan 'ikuisen ketjun' luonteen, jota ei voida katkaista. Israelille annetut lupaukset Raamatussa Jumalan Aabrahamin ja hänen jälkeläistensä kanssa solmitun liiton nojalla ovat varmoja toteutuakseen. Siksi Israelilla on loistava tulevaisuus (tosin välissä Jaakobin ahdistus) eikä kukaan pysty estämään profetioiden täyttymistä Israelin kohdalla huipentuen Kristuksen tuhatvuotisessa valtakunnassa. Tässä raportissa Israel-uutisten lisäksi muitakin ajankohtaisia tapahtumia ja aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

----------------

Ikuinen ketju (The Eternal Chain) :: By Daymond Duck

Published on: June 1, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/06/01/the-eternal-chain-by-daymond-duck/

Toukokuun 17. päivänä 2024 Joel C. Rosenberg (kirjoittelija, puhuja, ALL ISRAEL NEWS -uutissivuston päätoimittaja) julkaisi artikkelin hänen äskettäisestä haastattelustaan entisen Israelin pääministerin Naftali Bennett'in kanssa (tunnin mittainen; TBN:n televisioryhmän nauhoittama ROSENBERG-RAPORTTIA varten).

Rosenberg'in ensimmäinen kysymys Bennett'ille oli, uskotko, että nykypäivän Israel on muinaisten Raamatun profetioiden täyttymys?

Tässä on Bennett'in mielenkiintoinen vastaus:
  • Näen ehdottomasti yhteyden muinaisen menneisyytemme, raamatullisen menneisyytemme sekä nykyisyytemme ja tulevaisuutemme välillä 'ikuisena ketjuna' juutalaiseen kansaan ja juutalaisten maahan.
  • Näen jatkuvuuden Aabrahamin, Iisakin, Jaakobin ja Mooseksen, Joosuan ja kuningas Daavidin välillä.
  • Ja sitten ensimmäisen ja toisen Temppelin aikana, myöhemmin diasporassa 2000 vuoden ajan, rukoilimme kotimme puolesta kolme kertaa päivässä. Kaikki juutalaiset rukoilivat päästäkseen takaisin Jerusalemiin. Ja sitten todellakin juutalaisten paluu kaikkialta maailmasta. Se on juuri sitä mitä Raamatussa lukee.
  • Ajattelen, että nykypäivän Israel on sekä nykyaikaisuuden kauneus, joka kietoutuu raamatullisiin juuriimme, että kohtalomme.
Myöhemmin haastattelussa Bennett kertoi Rosenberg'ille uskovansa Israelin olevan nimenomaan profeetta Hesekielin näyn täyttymys "Kuivien luiden laaksosta", joka löytyy Hesekielin luvusta 37.

Tämä kirjoittaja on tiennyt pitkään, että:
  • Jumala lupasi antaa Aabrahamille paljon enemmän maata kuin Israelilla nykyään on (1. Moos. 15:18).
  • Jumala lupasi tehdä ikuisen liiton Aabrahamin ja hänen jälkeläistensä kanssa heidän sukupolviensa ajaksi ollakseen heidän Jumalansa ja antaakseen heille koko Kanaanin maan ikuiseksi omaisuudeksi (1. Moos. 17:7-8).
  • Jumala sanoi, että Hänen ikuinen liittonsa tulisi menemään Iisakin eikä Ismaelin kautta (1. Moos. 17:18-21).
  • Normaalisti Jumalan ikuinen liitto olisi mennyt Jaakobin esikoisen Eesaun kautta, mutta Eesau myi esikoisoikeutensa Jaakobille (1. Moos. 25:29-34).
  • Jumala sanoi, että Hänen ikuinen liittonsa kulkee Jaakobin kautta (1. Moos. 28:13; 35:10-12).
  • Jesajan päivinä Jumala sanoi Israelin etsivän Messiastaan sen jälkeen, kun he ovat olleet pois maasta ja palanneet kahdesti (Jes. 11:11).
  • Israelin kapinasta huolimatta Jumala sanoi, ettei Hän koskaan rikkoisi ikuista liittoaan (Jer. 31:35-37).
  • Jumala lopulta saisi Israelin palaamaan Luvattuun maahan, eikä heitä enää koskaan lannistettaisi (Aamos 9:15; Jer. 30:11; 46:28; Hes. 37:25; Ps. 89:30-37).
Vaikka olen tiennyt nämä asiat Israelin menneisyydestä, nykyisyydestä ja profetoidusta tulevaisuudesta, en ole koskaan kuullut sitä kutsuttavan 'ikuiseksi ketjuksi', mutta sitä se on.

Nykyään radikaalit muslimit kieltävät Jumalan ikuisen ketjun pysyvän luonteen.

He ajattelevat, että se on ketju, jonka Allah voi katkaista, mutta Jumalan ikuinen ketju on katkeamaton.

Myös YK, EU, USA ja muut kiistävät tuon ikuisen ketjun todellisuuden (määräämällä kahden valtion ratkaisun), mutta Jumala ruokkii heidän sotilaidensa ruumiit keskitaivaalla lentäville linnuille Harmagedonin taistelussa (Joel 3:2; Ilm. 19:17-18).

Profetia-asiantuntija Amir Tsarfati sanoi: "Pyrkimys Palestiinan valtioon kuvaa aikamme hengellistä sokeutta."

Olen samaa mieltä ja lisään, että Jumala puuttuu globaaleihin asioihin aikakauden lopussa.
  • Hän tuhoaa Venäjän, Iranin, Turkin ja heidän islamilaisten liittolaistensa armeijat sisäisillä valtataisteluilla, suurella ravistuksella, tulella ja tulikivellä Israelin vuorilla (Hes. 38-39).
  • Arkkienkeli Mikael seisoo Israelin suojana lopun aikaan (Dan. 12:1).
  • Mikael ja hänen enkelinsä heittävät Saatanan ja hänen enkelinsä ulos taivaasta (Ilm. 12:7-10).
  • Jeesus tulee henkilökohtaisesti taivaasta kukistamaan Antikristuksen, Väärän profeetan, ja heidän maallisen armeijansa Harmagedonin taistelussa (Ilm. 19:11-21).
  • Enkeli tulee taivaasta suuret kahleet kädessään, sitoo Saatanan ja heittää hänet syvyyteen 1000 vuodeksi (Ilm. 20:1-3).
Kuuntele Jumalan sanaa:
  • "Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan: "Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä". Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä. Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan: "Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni". Minä ilmoitan, mitä Herra on säätänyt. Hän lausui minulle: "Sinä olet minun poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin. Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinun omiksesi. Rautaisella valtikalla sinä heidät muserrat, niinkuin saviastian sinä särjet heidät." Tulkaa siis järkiinne, kuninkaat, maan tuomarit, ottakaa nuhteesta vaari. Palvelkaa Herraa pelvolla ja iloitkaa vavistuksella. Antakaa suuta pojalle, ettei hän vihastuisi ettekä te hukkuisi tiellänne. Sillä hänen vihansa syttyy äkisti. Autuaat ovat kaikki, jotka häneen turvaavat" (Psalmi 2:1-12).
Ehkä Jumala käytti Netanjahua antaakseen profeetallisen viestin maailmalle (en tiedä), mutta 23. toukokuuta 2024 Netanjahu sanoi:
  • Ajat, jolloin juutalaisia ​​teurastetaan ja he ovat puolustuskyvyttömiä, ovat menneet. Ne eivät tule toistumaan. Näin siksi, että me aina sanomme ei enää, ei koskaan enää. No, ei koskaan enää on nyt.
Pakanat (pelastumattomat; yliopistokampuksien väkijoukot; palkatut agitaattorit; jumalattomat maailmanjohtajat; kadotukseen menevät muslimit) raivoavat; he ajattelevat arvottomia ajatuksia ja suunnittelevat tekevänsä mahdottomia, koska puolustuskyvyttömän Israelin päivät ovat menneet ja ei koskaan enää on nyt; ja Israelin menneisyys, nykyisyys ja profetoitu tulevaisuus on ikuinen ketju, jota ei voida koskaan katkaista.

(Lisätietoa: 29. toukokuuta 2024 raportoitiin, että Hamas-mieliset ryhmät vaativat Intifadaa (kansannousu; mielenosoitukset; raivo) jokaisessa pääkaupungissa ja kaupungissa ympäri maailmaa.)

Tässä on ajankohtaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että olemme lähellä aikakauden loppua.

Ensinnäkin, koskien tulevaa maailmanhallitusta ja pyrkimyksiä katkaista ikuinen ketju (se mitä Jumala sanoi Israelin menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta): 24. toukokuuta 2024 kansainvälinen tuomioistuin (ICJ) määräsi Israelin välittömästi lopettamaan sotilaallisen hyökkäyksensä ja muun aktiviteetin Rafahissa.

Pohjimmiltaan tuomioistuin, jolla ei ole valtuuksia panna täytäntöön määräyksiään, sanoi Israelille, että sen on toteltava YK:ta.

CNBC pyysi Israelin hallitukselta kommenttia tähän, ja Israelin talousministeri sanoi: "Ne, jotka vaativat Israelin valtiota lopettamaan sodan, vaativat, että se määrää itsensä lakkaamaan olemasta. Emme suostu siihen."

(Minun mielipiteeni: Raamattu opettaa, että Tempaus poistaa seurakunnan ennen kuin Antikristukselle luovutetaan hallinta maailmanhallituksesta, ja nyt on maailman tuomioistuin, joka uskoo voivansa määrätä kansakunnan tottelemaan YK:ta. Muuten, uskon Israelin talousministerin olevan oikeassa: Tuomioistuin yrittää tuhota Israelin, mutta ikuista ketjua ei voida katkaista.)

Toiseksi, petoksesta: Toukokuun 27:ntenä 2024, mahtava Hal Lindsey kirjoitti:
  • Gazan kansalle nykyinen sota on täydellinen katastrofi. Mutta Hamasin huippujohtajien kannalta se menee erittäin hyvin. Samalla kun heidän kansansa kärsii, korkeimman tason Hamasin johtajat istuvat ylellisissä majoitustiloissa kaukana Gazan väkivallasta. Hamasin johtaja Isma’il Haniyya on asunut Qatarissa vuodesta 2016 lähtien. Hän ei ole astunut Gazaan vuoden 2019 jälkeen. Silti hän on kerännyt Gazasta nettovarallisuutta 4 miljardia dollaria.
  • Prosessoi sitä hetken mielessäsi. Hamasin terroristijohtaja on nelinkertainen miljardööri. Kuinka hän keräsi sellaisen vaurauden? Hän johtaa eräitä maailman köyhimpiä ihmisiä. Muut valtiot, mukaan lukien Yhdysvallat, näkevät Gazan suuren tarpeen ja lähettävät rahaa. Hamasin johtajat käyttävät nämä rahat sotilaallisen infrastruktuurinsa vahvistamiseen ja omien taskujensa täyttämiseen.
Tässä linkki hänen koko artikkeliinsa:

https://harbingersdaily.com/the-great-gaza-deception-hamas-is-not-only-a-terrorist-group-but-a-gang-of-thieves/

Kolmanneksi, koskien maailmanhallitusta: 22. toukokuuta 2024 raportoitiin, että 2 tusinaa kuvernöörejä republikaanisista osavaltioista Yhdysvalloissa lähetti kirjeen presidentti Biden'ille sanoen vastustavansa kansainvälistä pandemiasopimusta, koska:
  • Se voisi heikentää kansallista suvereniteettia ja osavaltioiden oikeuksia.
  • Se pyrkii nostamaan WHO:n neuvoa-antavasta elimestä maailmanlaajuiseksi kansanterveysviranomaiseksi.
  • Sen avulla WHO voi perustaa maailmanlaajuisen valvontainfrastruktuurin ja pakottaa osallistujat sensuroimaan sananvapautta.
(Päivitys: WHO on myöntänyt, että se ei voinut saada tarpeeksi ääniä kansainvälisen pandemiasopimuksen hyväksymiseksi. Myös kansainvälisten terveyssäännösten muutosten hyväksyminen näyttää olevan vaikeuksissa. Tämä on hieno uutinen, mutta elämme pahoja aikoja, ja pelätään, että voitaisiin luoda uusi pandemia näiden asioiden elvyttämiseksi.)

Neljänneksi, koskien maailman johtajien tahallista tietämättömyyttä, vihaa ja vääriä syytöksiä Israelia vastaan ​​aikakauden lopussa: 21. toukokuuta 2024 kerrottiin, että Washingtonin Lähi-idän politiikan instituutin veteraanianalyytikko raportoi, että Hamas on ottanut vastaan noin 500 miljoonaa dollaria sen jälkeen, kun se hyökkäsi Israeliin 7. lokakuuta, takavarikoimalla ja myymällä humanitaarista apua palestiinalaisille.

Analyytikon mukaan "Meidän (Biden'in hallinnon) täytyy alkaa luoda todellisuutta tämän hedelmättömän keskustelun sijaan siitä, mitä tapahtuu seuraavana päivänä" (päivä sen jälkeen, kun sota Hamasin kanssa päättyy).

(Minun mielipiteeni: Vain muutama päivä Iranin presidentti Raisin kuoleman jälkeen, joka tapahtui helikopterionnettomuudessa, YK:n yleiskokous valmistautuu osoittamaan kunnioitusta hänelle, mutta se jättää huomiotta sen tosiasian, että monet kutsuivat häntä Teheranin teurastajaksi, että hän johti kuoleman komiteaa, joka tappoi tuhansia iranilaisia, että hän tuki Hamasin sieppauksia, kiduttamista ja juutalaisten tappamista lokakuun 7:ntenä 2023, jne. YK on vaiti Raisin hyökkäämisestä Israeliin noin 400 lennokilla, raketilla ja ohjuksella. YK tekee siitä helppoa uskoa, että maailman johtajat valitsevat Saatanan palvojan – Antikristuksen – tulevan jumalattoman maailmanhallituksen johtoon.)

(Lisää: Raisin hautajaisten jälkeen 23. toukokuuta 2024, Iranin ajatollah Khamenei vannoi pitävänsä lupauksensa tuhota Israel.)

(Lisää: 27. toukokuuta 2024 kerrottiin Hizbollahin sanoneen, ettei se aio lopettaa Israeliin hyökkäämistä Libanonista käsin, koska he uskovat, että Biden'in hallinto pakottaa Israelin lopettamaan sodan ennen tulevia Yhdysvaltain presidentinvaaleja.)

Viidenneksi, koskien Biden'in hallinnon Israelin pettämistä: Toukokuun 23:ntena 2024, profetia-asiantuntija Amir Tsarfati kirjoitti:
  • Olemme saaneet eri lähteistä vahvistusta sille, että Yhdysvaltain hallinto antoi vihreää valoa ICC:lle liikkuakseen eteenpäin pyytämällä pidätysmääräykset Hamasin ja Israelin johtajista ​​ikään kuin he olisivat tasavertaisia. Jos tämä ei ole tarpeeksi, Yhdysvaltain hallinto käy Iranin kanssa neuvotteluja Omanissa, joissa molemmat osapuolet ovat yhtä mieltä siitä, että Netanjahu on poistettava vallasta. Yhdysvaltain epäonnistunein hallinto aiheuttaa sisäistä kaaosta ja ulkopuolisia hyökkäyksiä parasta liittolaistaan vastaan ​​Lähi-idässä. Järjetöntä!
(Minun mielipiteeni: Järjetöntä, kyllä, mutta myös epäkristillistä, pahaa ja tekopyhää.)

Kuudenneksi, koskien sitä kenelle Israelin maa todella kuuluu: Israel-mielinen ryhmä piti äskettäin kokouksen (nimeltään Israel Summit) Dave Ramsey Center'issä Tennesseen Franklin'issa, osoittaakseen tukea Israelille sen sodassa Hamasia vastaan.

Monet tiedotusvälineet olivat läsnä, ja useita juutalaisia ​​poliitikkoja, viihdyttäjiä, ortodoksijuutalaisia ​​ja messiaanisia juutalaisia ​​osallistui.

Joillekin osallistujille annettiin kaksi arvomerkkiä, joita israelilaissotilaat käyttävät univormuissaan tässä nykyisessä sodassa.

Yhdessä arvomerkissä on kruunu sen päällä ja hepreaksi sana "Messias" (kruunu edustaa Israelin kuningasta; jotkut juutalaiset uskovat, että heidän Messiaansa tulee olemaan heidän kuninkaansa).

Toisessa arvomerkissä on osa rakennuksesta sen päällä ja hepreankielinen sana "Temppeli" (rakennus on uudelleen rakennetun kolmannen temppelin symboli).

Juutalaiset sotilaat osoittavat paljon uskonnollista intoa taistella tulevan Messiaansa puolesta ja oikeudesta rakentaa uudelleen temppeli Temppelivuorelle.

(Minun mielipiteeni: Pidän siitä, että israelilaiset sotilaat ovat valmiita taistelemaan Messiaan puolesta ja saadakseen täyden hallinnan Temppelivuoresta, mutta olen myös surullinen tästä, koska uskon, että juutalaiset hyväksyvät Antikristuksen ja jatkavat eläinuhreja uudelleen rakennetussa temppelissä ennen kuin he ymmärtävät, että heidän Messiaansa ja Kuninkaansa on Jeesus, joka ristiinnaulittiin ristillä kaikkien niiden puolesta, jotka uskovat. Se on kuitenkin merkittävä askel Jumalan ikuisessa ketjussa.)

Seitsemänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: 27. toukokuuta 2024 ilmoitettiin, että Hizbollah odottaa saavansa pian uusia pitkän kantaman tarkkuusohjuksia, jotka on valmistettu Venäjällä ja muunnettu Iranissa.

He odottavat myös saavansa uusia maasta-ilmaan -ohjuksia ampuakseen alas israelilaisia lentokoneita.

(Huom: Mikään Israelia vastaan ​​valmistettu ase ei menesty; Jes. 54:17)

Kahdeksanneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 26. toukokuuta 2024 ilmoitettiin, että Yhdysvallat aikoo kumota hyökkäysaseiden myyntikieltonsa Saudi-Arabialle lähiviikkoina (auttaakseen Saudi-Arabiaa sen sodassa Iranin tukemia hutheja vastaan Jemenissä).

Yhdeksänneksi, mahdollisesta Psalmin 83 sodasta: Egypti on yksi kansakunnista, jotka mainitaan Israelin vihollisena Psalmissa 83.

Jotkut profetianopettajat torjuvat ajatuksen, että Egypti on Israelin vihollinen, koska heillä on rauhansopimus.

Toukokuun 26. päivänä 2024, korkeasti arvostettu kommentaattori Carolyn Glick kirjoitti:
  • On käynyt selväksi, että Egyptin presidentti Abdel Fatah el-Sisi on käyttäytynyt Israelia kohtaan leikkisällä tavalla.
  • Lokakuun 7. päivästä lähtien Egyptin rooli Hamasin joukkojen ja sotilaallisten voimavarojen kasvattamisessa on helpottunut jyrkästi. Kuukausien kuluessa on todellakin tullut väistämätön johtopäätös, että Egypti ei ole suinkaan toiminut Hamasin sotilaallisen ja taloudellisen voiman rajoittimena, kuten se teki vuosikymmen sitten, vaan se on viime vuosina ja on edelleenkin Hamasin merkittävä valtiollinen sponsori.
  • Helmikuusta alkaen el-Sisi aloitti käytännön uhata toistuvasti peruuttaa Egyptin rauhansopimus Israelin kanssa. Hän uhkasi lopettaa Egyptin rauhan Israelin kanssa ja liittyä uudelleen yleisarabilaiseen sotaan juutalaisvaltion tuhoamiseksi, jos IDF valtaa Rafahin tai ryhtyy muihin toimenpiteisiin Hamasin kukistamiseksi. Toisin sanoen, el-Sisi on sitonut Egyptin rauhan Israelin kanssa ja sen aseman alueella Gazan Hamas-hallinnon selviytymiseen ja Israelin tappioon sodassa.
Tässä linkki Glick'in koko artikkeliin:

https://www.israelnationalnews.com/news/390540

(Lisätietoa: 27. toukokuuta 2024 Israelin ja Egyptin joukkojen välillä oli tulenvaihtoa lähellä Rafahin rajanylityspaikkaa. Egyptin turvallisuusjoukkojen jäsen kuoli. Israel tutkii tapausta.)

Kymmenenneksi, koskien digitaalista henkilötunnusta (ID), digitaalista valuuttaa, kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa, jne.: Yhdysvaltain edustajainhuone on hyväksynyt lakiesityksen, jolla estetään Federal Reserve'ä (USA:n keskuspankki) luomasta CBDC:tä.

Mutta se ei välttämättä mene läpi Yhdysvaltain senaatissa, ja jos menee, presidentti Biden voi käyttää veto-oikeuttaan.

(Huomaa: Tässä on linkki erinomaiseen videoon tulevasta digitaalisesta henkilötunnuksesta ja muusta – 46 minuuttia – jota suosittelen lämpimästi: https://rumble.com/v4xr3qt-maria-zeee-digital-id-mandates-roll-out-worldwide.html).

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 22. toukokuuta 2024 (Päivä 229): Jatketun sodan 174. päivä. Rafahin hyökkäyksen 16. päivä.
  • Israelin joukot ovat päässeet Rafahin keskustassa sijaitsevan pakolaisleirin laitamille, ja Biden'in hallinto on tyytymätön.
  • Israel sanoi, että sen joukot ovat tappaneet erään Hamasin komentajan.
  • Israel suostui jatkamaan umpikujassa olevia panttivankien vapauttamisneuvotteluja.
  • Egypti uhkasi vetäytyä neuvottelijan roolistaan panttivankien vapauttamisneuvotteluissa.
Torstaina, 23. toukokuuta 2024 (Päivä 230): Jatketun sodan 175. päivä. Rafahin hyökkäyksen 17. päivä.
  • Perheiden suostumuksella Israel julkaisi videon viidestä naisesta, jotka Hamas otti panttivangeiksi israelilaisesta tukikohdasta 7. lokakuuta 2023. Naiset voidaan nähdä käsiraudoissa, vertavuotavina, ja kuulusteltavina panttivankeina. Tukikohdassa voi nähdä israelilaisten miessotilaiden ruumiit.
  • Israel löysi terroritunnelin asuintiloineen Rafahin hautausmaan alta.
  • Israel salamurhasi miehen, joka oli vastuussa useista Hizbollahin droonien tuotantolaitoksista Libanonissa.
  • Israel salamurhasi Hamasin turvallisuusjoukkojen apulaiskomentajan Gazassa.
Perjantaina, 24. toukokuuta 2024 (Päivä 231): Jatketun sodan 176. päivä. Rafahin hyökkäyksen 18. päivä.
  • Israel ilmoitti Yhdysvalloille jatkavansa hyökkäystä Hamasia vastaan ​​Rafahissa huolimatta siitä, että kansainvälinen tuomioistuin (ICJ) määräsi heidät lopettamaan.
Lauantaina, 25. toukokuuta 2024 (Päivä 232): Jatketun sodan 177. päivä. Rafahin hyökkäyksen 19. päivä.
  • Hizbollahin Libanonissa ampuma ohjus osui suoraan messiaanisten juutalaisten seurakuntarakennukseen ja tuhosi melkein kaiken siinä, mutta siellä ei tuolloin ollut ihmisiä.
Sunnuntaina, 26. toukokuuta 2024 (Päivä 233): Jatketun sodan 178. päivä. Rafahin hyökkäyksen 20. päivä.
  • Hamas ampui raketteja Gazasta Israeliin. Kaksi ihmistä loukkaantui.
  • Tel Aviviin ammuttiin 8 rakettia Rafahista.
  • Israel käynnisti hyökkäyksen, joka tappoi useita Hamasin komentajia UNRWA:n rakennuksessa Rafahissa. Palestiinalaislähteet väittivät, että Israel tappoi noin 45 ihmistä, mukaan lukien siviilejä. Kaksi näistä komentajista johti Hamasin terroristiryhmiä Israelin sisäpuolella.
Maanantaina, 27. toukokuuta 2024 (Päivä 234): Jatketun sodan 179. päivä. Rafahin hyökkäyksen 21. päivä.
  • Israel löysi ja tuhosi noin 6000 jalkaa pitkän ja 60 jalkaa syvän tunnelin Gazan kaistalla (1 jalka = n. 30 cm).
  • Yhdysvaltain suihkukoneet ampuivat alas kaksi Iranin tukemaa huthi-dronea Punaisenmeren yllä, jotka näyttivät olevan matkalla kohti Israelia.
Tiistaina, 28. toukokuuta 2024 (Päivä 235): Jatketun sodan 180. päivä. Rafahin hyökkäyksen 22. päivä.
  • Useat israelilaiset panssarivaunut vierivät tänään Rafahin keskustaan.
  • Israel sanoi, että räjähdykset, jotka tappoivat kymmeniä siviilejä Rafahissa 26. toukokuuta 2024, johtuivat Hamasin ammusten toissijaisista räjähdyksistä ihmisten lähellä.
Keskiviikkona, 29. toukokuuta 2024 (päivä 236): Jatketun sodan 181. päivä. Rafahin hyökkäyksen 23. päivä.
  • Turkin presidentti Erdogan kutsui Israelia uhkaksi koko ihmiskunnalle ja kehotti islamilaista maailmaa yhdistymään ja toimimaan Israelia vastaan.
  • Alustava äänestys lakialoitteesta UNRWA:n nimeämisestä terroristiryhmäksi ja sen koskemattomuuden poistamisesta hyväksyttiin helposti Israelin Knessetissä.
  • Israel sanoi, että se hallitsee nyt koko Gazan ja Egyptin välistä rajaa; se etsii edelleen tunneleita ja sisäänkäyntejä tunneleihin, jotka vievät Egyptiin.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com