Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 10. kesäkuuta 2024

Ylikuormittumista Raamatun profetian tutkijoilla kun synnytyskivut eli profeetalliset merkit yleistyvät ja voimistuvat päivä päivältä – By Daymond Duck 8.6.2024

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla puhutaan aluksi profeetallisten merkkien lisääntymisestä ja voimistumisesta (sekä lähentymisestä) joka voi aiheuttaa profetiatutkijoissa ylikuormittumista kun tahti maailmalla on nykyään niin kova, että kärryillä pysyminen kaikista merkeistä vaatii jatkuvaa selvittämistä tapahtuneista asioista. Se väsyttää ja vie voimia varsinkin jos haluaa tiedottaa merkeistä kattavasti muille ihmisille. Kirjoittaja jatkaa sitten raportissaan ajankohtaisten tapahtumien puimista ja aivan lopuksi päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

---------------

Ylikuormittunut (Overwhelmed) :: By Daymond Duck

Published on: June 8, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/06/08/overwhelmed-by-daymond-duck/

Aloin tutkia Raamatun profetiaa yli 50 vuotta sitten, ja yksi ensimmäisistä asioista, jonka opin, oli, että profeetalliset merkit tulisivat yhä lähemmäksi toisiaan aikakauden lopussa.

Useat Raamatun jakeet paljastivat, että merkit olisivat kuin pian vauvansa synnyttävän naisen synnytyskipuja (eli merkit yleistyisivät ja voimistuisivat, kun lähestymme aikakauden loppua).

Kun katson taaksepäin varhaisia ​​aikojani Raamatun profetian tutkijana, näytti siltä, ​​että jotain suurta tapahtui noin kerran 6 kuukaudessa.

Kun Jeesukselta kysyttiin Hänen toisen tulemuksensa merkeistä, Hän sanoi: "Katsokaa viikunapuuta" (Israelia), ja useimmat tuntemani profetianopettajat sanoivat, että merkki numero yksi on Israel.

Myöhemmin joku alkoi opettaa, että meidän pitäisi nähdä kaikkien merkkien tulevan näyttämölle, ja he kutsuivat sitä "merkkien yhteentulemiseksi (konvergenssi)".

Tämän sanottuani kaikkien merkkien täyttymys on saavuttanut pisteen, jossa tunnen olevani ylikuormitettu yrittäessäni selvittää, mitä on tapahtunut viimeisen 24 tunnin aikana.

En puhu ylikuormittumisesta kerran 6 kuukaudessa tai kerran viikossa. Puhun ylikuormittumisesta viikon jokaisena päivänä (7 päivänä viikossa). Todisteet ovat viikoittain kirjoittamieni artikkeleiden pituudessa.

Kun aloin kirjoittaa ensimmäisinä kertoina, yritin pitää artikkelit 4-5-sivuisina (jotkut lukijat lähettivät minulle sähköpostiviestejä sanoen, etteivät he lue pitkiä artikkeleita). Artikkelini ovat nyt noin 9-sivuisia, ja oletan, että jotkut lukijat eivät ehkä lue koko artikkelia sen pituuden vuoksi (tämä artikkeli on noin 10 sivua, ja pahoittelen).

Huomaa, että pituus on osittain seurausta siitä, että profeetalliset merkit ovat kuin synnytyskipuja.

Ajattele tätä: Jeesus käski meitä "Katsomaan viikunapuuta" (Israelia), ja minun päivittäiset päivitykseni ovat sisältäneet jotain Israelista joka päivä yli 240 peräkkäisenä päivänä.

Epäilen, että Israel tekee uutisotsikoita lähes joka päivä monissa maissa.

Tämän lisäksi YK:n, EU:n johtajat, arabit ja muut ovat tavanneet useaan otteeseen keskustellakseen Israelista, ja Israel (yksi pienimmistä kansakunnista maan päällä) on vastaanottanut edustajan tai edustajia jostain maan päältä lähes jokaisena ohikiitävänä päivänä.

Emme ole koskaan nähneet tällaista aikaa.

Tässä on joitain ajankohtaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät liittyvän Raamatun profetioihin.

Ensinnäkin, koskien pahuutta ja korruptiota aikakauden lopulla: 30. toukokuuta 2024 raportoitiin, että palestiinalaisasiakirjat, jotka Israel sieppasi Hamasilta Gazassa, osoittavat, että Hamas varasti 108 miljoonaa dollaria palestiinalaispankeilta ja niiden sivukonttoreilta huhtikuussa 2024.

Hamasin terroristien aseelliset ryhmät tunkeutuivat pankkeihin, tyhjensivät holveja, ryöstivät sivukonttoreita ja käyttivät rahaa terroristitoimintansa rahoittamiseen.

(Minun mielipiteeni: Osa noista rahoista tuli luultavasti Yhdysvalloista; tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun on raportoitu, että Hamas ryöstää pankkeja. Biden'in hallinto tietää siitä, mutta Biden lähettää edelleen rahaa palestiinalaisille ja tukee Hamasia.)

(Lisätietoa: Israelin sotilas sanoi, että israelilaiset joukot ovat löytäneet Yahya Sinwar'in pääpiilopaikan tunnelista, jossa on toimistoja, makuuhuoneita, kylpyhuoneita, keittiöitä, paljon erikoisruokia ja miljoonia dollareita käteistä.)

Toiseksi, koskien työpaikkojen menetystä, korkeampia energian hintoja, inflaatiota, Amerikan taantumista, jne.: 21. toukokuuta 2024 raportoitiin, että Biden'in hallinnon maanhoitovirasto (Bureau of Land Management) julkaisi sarjan uusia säännöksiä, jotka tekevät sen mahdottomaksi louhia hiiltä, ​​porata öljyä tai porata maakaasua miljoonilla eekkereillä (1 eekkeri = 0.405 hehtaaria) liittovaltion mailla.

Biden'in hallinto teki tämän huolimatta siitä, että:
  • Monet kansalaiset jäävät työttömäksi.
  • Käytönvalvojat sanoivat, että hiilen, öljyn ja maakaasun tarjonnan vähentäminen vaarantaa Amerikan sähköverkon.
  • Jo ennestään korkeat sähkölaskut nousevat pilviin, eivätkä monet pienituloiset kansalaiset, kiinteätuloiset eläkeläiset, jne. pysty maksamaan niitä.
Kansallisen hiilineuvoston (American Coal Council) johtaja sanoi, että Amerikka tekee kansallisen itsemurhan satujen tavoittelussa (vihreä energia, joka ei täytä tarpeitamme).

Kolmanneksi, koskien talouden romahdusta: 30. toukokuuta 2024 kerrottiin, että tohtori Vernon Coleman (satojen artikkeleiden ja yli 100 kirjan kirjoittaja, jotka on käännetty 22 kielelle) sanoi, että ei työväenpuolue eikä konservatiivipuolue halua voittaa tulevia Yhdistyneen kuningaskunnan parlamenttivaaleja, koska Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukselta on loppunut rahat, talous tulee romahtamaan, kumpikaan puolue ei halua tulla syytetyksi siitä, ja molemmat haluavat, että toinen puolue on vastuussa.

Neljänneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 30. toukokuuta 2024 kerrottiin, että Biden'in hallinto antoi Ukrainalle salaa luvan hyökätä Venäjän sisäpuolella oleviin kohteisiin Yhdysvaltain aseilla.

(Lisää: Venäjä varoitti 30. toukokuuta 2024, että sen uhkaukset taktisten ydinaseiden käytöstä Ukrainassa eivät ole bluffia.)

(Lisätietoa: Kesäkuun 3:ntena 2024 venäläinen virkamies sanoi, että Yhdysvalloilla saattaa olla edessä ”kohtalokkaat seuraukset”, jos se toimittaa Ukrainalle Yhdysvaltain aseita iskeäkseen Venäjän maaperällä oleviin kohteisiin.)

Viidenneksi, koskien maailmanhallitusta ja vainoa: Tedros Ghebreyesus (WHO:n pääjohtaja) sanoi äskettäin:
  • Tiedätte vakavan haasteen, jonka rokotevastaiset asettavat, ja mielestäni meidän on laadittava strategia, jotta voimme todella puskea takaisin.
  • Luulen, että he käyttivät COVIDia mahdollisuutena, ja tiedätte kaiken siitä tuhosta, jota he ovat aiheuttamassa.
Monet arvostettujen tutkijoiden ja asiantuntijoiden raportit ovat vahvistaneet, että COVID-rokotukset olivat vaarallisia, tehottomia, aiheuttivat sydänongelmia, hedelmällisyysongelmia, lisää kuolleisuutta ja autismin lisääntymistä.

On todistettu, että osa rokotteista olivat saastuneita.

Tohtori Fauci (Kansallisen allergia- ja infektiotautien instituutin johtaja – NIAID:n pääjohtaja) on myöntänyt, että hänellä ei ollut tieteellistä tietoa joistakin hänen "kehittämistään" protokollista (sosiaalinen etäisyys, maskin käyttö, jne.).

Ja nyt WHO:n (YK-ryhmän) johtaja haluaa todella "puskea takaisin" ihmisiin, jotka vastustivat saastunutta, kuolemaa aiheuttavia, tehottomia rokotuksia.

(Minun mielipiteeni: Globalististen ryhmien valtuuttaminen pakottamaan heidän "kehittämät" protokollat kaikille ihmisille maan päällä johtaa äärimmäiseen vainoon, tyranniaan ja sortoon.)

Kuudenneksi, koskien maailmanhallitusta ja kansainvälisen pandemiasopimuksen äskettäistä epäonnistumista: 30. toukokuuta 2024 ilmoitettiin, että 47 Afrikan valtiota ovat laatineet oman sopimuksensa ja pyytäneet WHO:ta kutsumaan koolle Maailman terveyskokouksen (WHA) erityisistunnon käsittelemään sitä ennen vuoden 2024 loppua.

(Lisätietoa: 30. toukokuuta 2024 ilmoitettiin, että Australia pyysi Maailman terveyskokousta löytämään tavan edistää WHO:n kansainvälistä pandemiasopimusta.)

(Lisätietoa: 2. kesäkuuta 2024 ilmoitettiin, että 216 valittua virkamiestä 34 maasta on allekirjoittanut kirjeen, jossa WHO:n pääjohtajaa Tedros Ghebreyesus'ia ohjeistetaan, että kaikki yritykset hyväksyä ehdotettu WHO:n pandemiasopimus tai IHR-muutokset tällä viikolla "rikkovat hyvän hallintotavan periaatteita", rikkovat organisaation sääntöjä ja käynnistävät "tyrannian ja sorron" aikakauden.)

(Lisätietoa: 3. kesäkuuta 2024 ilmoitettiin, että WHO aikoo saada kansainvälisen pandemiasopimuksen päätökseen vuoteen 2025 mennessä.)

Seitsemänneksi, koskien maailmanhallitusta ja muutoksia kansainvälisiin terveyssäännöksiin (IHRs): WHO:n on raportoitu rikkoneen sääntöjä 2. kesäkuuta 2024 ja se runnoi hyväksynnän joukolle muutoksia.

En tiedä, mikä meni läpi, mutta alkuperäiset muutokset antaisivat WHO:lle mahdollisuuden julistaa kansanterveydellinen hätätila ja ottaa kaikki ihmiset maan päällä hallintaansa.

WHO voisi estää mitä tahansa maata tai yksilöä tekemästä mitään, mitä WHO ei halunnut heidän tekevän.

WHO voi vaatia lääketieteellisiä hoitoja, rokotuksia, maskeja, karanteeneja, passirajoituksia, sosiaalista etäisyyttä, jne.

Älä myöskään jätä tätä huomiotta: WHO rikkoi sääntöjä runnoakseen terveyssäännökset (IHRs) läpi.

Jos he olivat valmiita rikkomaan sääntöjä ennen kuin terveyssäännökset hyväksyttiin, niin mitä meidän pitäisi odottaa, jos he haluavat rikkoa sääntöjä saatuaan enemmän valtaa?

Entä jos he haluavat murhata rokottamattomat, jne.?

Tässä linkki artikkeliin.

https://www.lifesitenews.com/opinion/who-passes-invalid-health-regulations-that-must-be-rejected

Kahdeksanneksi, koskien luopumusta kristillisessä kirkossa aikakauden lopussa: Toukokuun 2024 lopulla Länsi-Afrikassa noin miljoonan jäsenen alueellinen konferenssi äänesti erotakseen Yhdistyneestä metodistikirkosta johtuen sen päätöksestä sallia samaa sukupuolta olevien avioliitot ja homopappien vihkimiset.

Noin 7 500 seurakuntaa on eronnut Yhdistyneestä metodistikirkosta tämän asian vuoksi viime vuosina.

Yhdeksänneksi, Lähi-idän arvottomasta rauhansopimuksesta, joka saa ihmiset julistamaan rauhaa ja turvallisuutta sekä tuomaan äkillisen tuhon (Ahdistuksen ajan) maailmalle: 3. kesäkuuta 2024 ryhmä niin kutsuttuja YK-asiantuntijoita kehotti kaikkia kansakuntia tunnustamaan Palestiinan valtion rauhan turvaamiseksi Lähi-idässä.

Heidän mukaansa "Tämä on ennakkoedellytys kestävälle rauhalle Palestiinassa ja koko Lähi-idässä – alkaen välittömästä tulitauon julistamisesta Gazaan eikä enää sotilaallisia tunkeutumisia Rafahiin."

(Kysymykseni: Miksi ns. asiantuntijat eivät sisällyttäneet tähän uusia sotilaallisia hyökkäyksiä Israelia vastaan?)

Kymmenenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Kesäkuun 3:ntena 2024 kerrottiin, että Hizbollah Libanonissa hyökkäsi Israeliin huhtikuussa 238 kertaa ja toukokuussa 325 kertaa – 563 kertaa 61 päivässä.

(Lisää: Israelin armeijan päällikkö kertoi joukoille, että tarve käsitellä Hizbollah on tullut akuutimmaksi, ja päätös sotaan lähtemisestä on lähellä.)

(Lisää: Kesäkuun 4:ntenä 2024 Netanjahu kertoi joukoille ja palomiehille Pohjois-Israelissa, että kansakunta on valmis erittäin voimakkaaseen vastaukseen Hizbollahille Libanonissa.)

(Lisää: Kesäkuun 4:ntenä 2024 kerrottiin, että useiden diplomaattisten valtuuskuntien edustajat ovat huolissaan siitä, että Israelin ja Libanonin välinen sota on horisontissa. Raportin mukaan Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaiset uskovat Israelin valmistautuvan hyökkäämään Libanonia vastaan ​​noin puolivälissä tätä kuuta.)

(Lisätietoa: Kesäkuun 5:ntenä 2024 useita israelilaisia ​​loukkaantui Hizbollahin raketista. Israelin on määrä hyväksyä pestaus 50 000 uudelle reserviläiselle.)

Yhdenneksitoista, koskien petosta: Kesäkuun 1:senä 2024 kaksi Netanjahun hallituskoalition jäsentä sanoi presidentti Biden'in valehdelleen maailmalle, kun hän väitti, että Israelin hallitus oli ehdottanut tulitauko- ja panttivankisopimusta.

He uhkasivat jättää Netanjahun hallituksen ja saada sen kaatumaan, jos hän suostuu tulitaukoon, johon Biden sanoi virheellisesti Israelin suostuvan.

Netanjahu sanoi, että Gazassa ei voi olla pysyvää tulitaukoa ennen kuin Hamas ja sen hallinnointikyvyt on tuhottu.

Kahdenneksitoista, Lähi-idän arvottomasta rauhansopimuksesta: Kesäkuun 3:ntena 2024, Biden'in hallinnon YK-suurlähettiläs esitti YK:n turvallisuusneuvostossa lakiesityksen tulitauon määräämisestä ja panttivankien vapauttamisesta Gazassa.

Biden kutsui lakiesitystä "Israelin ehdotukseksi", mutta Israel kiistää sen.

Netanjahu sanoi, että Biden on tahallaan jättänyt huomiotta Israelin tavoitteen voittaa Hamas. Hän sanoi, että Israel ei suostunut lopettamaan sotaa. Israel suostui ainoastaan keskustelemaan sodan lopettamisesta, ja Israel keskustelisi siitä vasta panttivankien vapauttamisen jälkeen.

(Kysymykseni: Onko Biden käskenyt Yhdysvaltain YK-suurlähettilään valehtelemaan turvallisuusneuvostolle? Onko hänellä dementia? Mitä täällä tapahtuu?)

Kolmanneksitoista, koskien petosta, maailmanhallitusta ja rajatonta maailmaa: Kesäkuun 4. päivänä 2024 päästettyään Yhdysvaltoihin noin 11 miljoonaa laitonta siirtolaista ja kun vaalit tulevat noin viiden kuukauden kuluttua, presidentti Biden antoi toimeenpanomääräyksen, jolla hän sanoi tekevän sen, mitä republikaanit ovat kieltäytyneet tekemästä: Turvaa rajan.

Teksasin kuvernööri Abbott sanoi:
  • Ensimmäisestä virkapäivästään lähtien presidentti Biden purki kaiken edeltäjänsä onnistuneesta rajapolitiikasta ja rohkaisi miljoonia laittomia maahanmuuttajia – mukaan lukien vaarallisia rikollisia ja terroristeja – astumaan maahamme. Kolmen vuoden ajan presidentti on valehdellut rajakriisin olemassaolosta, kääntänyt moitteen kongressin suuntaan ja on nyt ristiriidassa itsensä kanssa antamalla avuttoman (arvottoman) toimeenpanomääräyksen kuukausia ennen vaalipäivää.
(Kysymykseni: Presidentti Biden on usein väittänyt, että rajamme on turvallinen. Jos hän puhui totta, miksi tarvitsemme toimeenpanomääräyksen rajan turvaamiseksi?)

Neljänneksitoista, arvottomasta rauhansopimuksesta Lähi-idässä: 4. kesäkuuta 2024 ilmoitettiin, että Yhdysvallat ja Saudi-Arabia ovat lähellä sopimusta, joka todennäköisesti:
  • Johtaa normalisointisopimukseen Saudi-Arabian ja Israelin välillä.
  • Luo Palestiinan valtion Lähi-itään.
  • Johtaa F-35-hävittäjälentokoneiden ja muiden kehittyneiden yhdysvaltalaisten hyökkäysaseiden myyntiin Saudi-Arabialle.
  • Johtaa siihen, että Yhdysvallat ja Saudi-Arabia sitoutuvat puolustamaan toisiaan, jos jommankumman kimppuun hyökätään.
  • Johtaa Yhdysvaltain yhteistyöhön Saudi-Arabian ydinenergian kehittämisessä.
Yhdysvaltain virkamies sanoi, että sopimusta ei ole vielä tehty, mutta se on enemmän tai vähemmän valmis.

Noin 2-3 viikkoa sitten republikaanisenaattori Lindsey Graham ilmoitti olevansa halukas tukemaan monia näistä asioista, mutta palestiinalaishallintoa on uudistettava ja Hamas on kukistettava.

Israel vastustaa selvästi Palestiinan valtion perustamista.

Viidenneksitoista, koskien vihaa Israelia kohtaan: Kesäkuun 2:sena 2024 Israel-päivän paraatin aikana New Yorkissa, jota johti perhe joistakin lokakuun 7. päivän panttivangeista, eräs mielenosoittaja, joka käytti mustaa maskia ja oli pukeutunut palestiinalaishallinnon lippuun, piti ylhäällä kylttiä, jossa oli sanat: "Kill hostages now (Tappakaa panttivangit nyt)".

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 29. toukokuuta 2024 (päivä 236): Jatketun sodan 181. päivä. Rafahin hyökkäyksen 23. päivä.
  • Hamasin terroristit Israelissa ampuivat kansalaisia ​​israelilaisessa kylässä.
  • Israel ampui alas risteilyohjuksen, jonka he uskovat ammutun Golanin kukkuloille Irakista.
  • Lähes 400 evankelikaalista ja juutalaista johtajaa 40 maasta kokoontui Jerusalemin rukousaamiaiselle ja seisomaan Israelin rinnalla tänä sodan aikana.
  • Israel antoi UNRWA:lle 30 päivää aikaa tyhjentää toimistonsa Jerusalemissa ja tuhota kaikki sinne rakentamansa.
  • Yhdysvallat on suurin avunantaja UNRWA:lle, ja se on antanut heille yli miljardi dollaria viimeisen viiden vuoden aikana.
Torstaina, 30. toukokuuta 2024 (Päivä 237): Jatketun sodan 182. päivä. Rafahin hyökkäyksen 24. päivä.
  • Israel löysi aseita, räjähteitä ja Hamasin univormuja UNRWA:n koulukompleksista. He löysivät koulun sisältä kuiluja, jotka johtivat laajaan tunneliverkostoon.
  • Profetianopettaja Amir Tsarfati sanoi, että Israel löysi panttivangin ruumiin UNRWA:n rakentaman rakennuksen sisältä.
  • Viimeisten 7 päivän aikana Israel on löytänyt 20 Hamas-tunnelia läheltä 14 kilometriä pitkää Egyptin rajaa, mutta Egypti kiistää tietävänsä mitään niiden olemassaolosta.
  • Israelilainen virkamies sanoi, että Hamas ei vapauta enempää panttivankeja, ellei ole pysyvää tulitaukoa, eikä Israel suostu pysyvään tulitaukoon. Se näyttää olevan umpikuja, joka päättyy vain Hamasin tappioon.
  • Yhdysvaltain ja Yhdistyneen kuningaskunnan iskuissa huthi-kohteisiin Jemenissä kuoli 16 ihmistä ja haavoittui 35.
  • Yhdysvaltain edustajainhuone hyväksyi lakiesityksen jäädytetyn aselähetyksen lähettämisestä Israeliin, mutta Biden uhkasi käyttää veto-oikeuttaan, jos senaatti hyväksyy sen.
Perjantaina, 31. toukokuuta 2024 (Päivä 238): Jatketun sodan 183. päivä. Rafahin hyökkäyksen 25. päivä.
  • Kova merenkäynti aiheutti huomattavia vahinkoja usean miljoonan dollarin laiturille, jonka Yhdysvaltain armeija rakensi humanitaarisen avun toimittamista varten, ja kestää jonkin aikaa, ennen kuin armeija saa resurssit sen korjaamiseen. Kriitikot ehdottavat, että Jumala on tuomitsemassa Biden'in hallintoa.
  • Netanjahu on kutsuttu puhumaan USA:n kongressissa. (Se on luultavasti muutaman viikon päästä.)
  • Biden piti puheen ja näytti sanovan, että Israel on suostunut pysyvään tulitaukoon Gazassa.
Lauantaina, 1. kesäkuuta 2024 (Päivä 239): Jatketun sodan 184. päivä. Rafahin hyökkäyksen 26. päivä.
  • Israel halusi voimakkaan ryhmän Gazaan korvaamaan Hamasin ja PA:n hallituksen, mutta Hamas murhasi ryhmän johtajan ja useita hänen työtovereitaan.
Sunnuntaina, 2. kesäkuuta 2024 (Päivä 240): Jatketun sodan 185. päivä. Rafahin hyökkäyksen 27. päivä.
  • Biden sanoi, että jos Israel hylkää tulitaukosopimuksen, jonka hän väittää Israelin tehneen, niin sillä tulee olemaan seurauksia.
  • Israel sanoi tukehduttavansa tasaisesti Hamasia ja työstävänsä vaihtoehtoista hallitusta.
  • Israel sanoi, ettei se hyväksy Hamasin hallitusta Gazaan.
  • Israel tappoi Iranin vallankumouskaartin (IRGC) Syyrian johtajan.
Maanantaina, 3. kesäkuuta 2024 (päivä 241): Jatketun sodan 186. päivä. Rafahin hyökkäyksen 28. päivä.
  • Israel salamurhasi huomattavan Hizbollahin johtajan Etelä-Libanonissa.
  • Hizbollahin raketit ja droonit aiheuttivat useita maastopaloja Pohjois-Israelissa.
  • Israel löysi vielä neljän menehtyneen panttivangin ruumiit.
  • Kuusi reservin sotilasta ja viisi siviiliä loukkaantui taistellessaan tulipaloja vastaan, jotka syttyivät Hizbollahin hyökkäyksistä Israeliin Libanonista käsin.
  • Pohjois-Israelin kansalaiset vaativat Israelin hallitusta palauttamaan turvallisuuden sinne. (Kymmeniä tuhansia israelilaisia ​​on ajettu ulos kodeistaan, Hizbollah ei noudata YK:n päätöslauselmaa, eikä YK, USA, EU, jne. nosta meteliä.)
Tiistaina, 4. kesäkuuta 2024 (Päivä 242): Jatketun sodan 187. päivä. Rafahin hyökkäyksen 29. päivä.
  • Israel löysi ja tuhosi mailin mittaisen tunnelin ja monia aseita Gazan keskiosassa.
Keskiviikkona, 5. kesäkuuta 2024 (Päivä 243): Jatketun sodan 188. päivä. Rafahin hyökkäyksen 30. päivä.
  • Iranin vallankumouskaartin johtaja sanoi, että Israel joutuu maksamaan yhden komentajansa surmaamisesta sunnuntaina.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Erinomaista analyysia seuraavassa koskien USAn ulkopolitiikkaa viimeisen 30 vuoden aikana. Sisältää suomeksi tekstitetyn videon.

    https://rapsodia.info/tucker-carlson-haastattelee-jeffrey-sachsia/

    "Jeffrey Sachs on luultavasti älykkäin ja tarkin arvio Ukrainan sodasta ja laajemmin Yhdysvaltain ulkopolitiikasta, joka on koskaan nauhalle saatu.

    (20:17) Miksi Yhdysvallat ajoi Ukrainan liittymistä Natoon?
    (58:34) Mikä on neocon?
    (1:25:28) Hallituksen vaihtaminen ei koskaan toimi.
    (1:36:27) Kuka räjäytti Nord Stream -putken?
    (2:01:45) COVIDin alkuperä

    Tekstitys: Riverside AI
    Käännös: DeepL
    Alkuperäinen video: https://x.com/TuckerCarlson/status/1795500379578253729

    Yks kommentti tuohon Rapsodian artikkeliin.

    Tiavi says : 12.6.2024 at 00:33
    Kohdassa 2:18:05 Sachs mainitsee Suomen presidentin (siis Stubbin) järjettömän lausuman “polku rauhaan kulkee taistelukentän kautta” ja sen perään sanoo “nämä ihmiset eivät ymmärrä yhtään mitään”. Jonkin verran aiemmin Carlson on kysynyt häneltä, pelottaako häntä maailman tämänhetkinen tilanne ja sen kaikki valtavat uhat, kun hän nostaa esiin asioita, joista “ei saisi puhua”. Kyllä häntä pelottaa ydinsodan uhka – ja kaikkia diplomaatteja, joiden kanssa hän puhuu – koska USAn politiikka on valheita valheiden perään, koska Biden ei suostu diplomatiaan – ja koska on tällaisia kuin Suomen presidentti!

    Kiitos videosta ja käännöksestäkin, vaikka automaattikäännös tuottaa kaikenlaista kummallistakin eikä kellään ole tainnut olla aikaa juurikaan tsekata sitä.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com