Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 3. kesäkuuta 2024

Israelin menneisyys, nykyisyys ja profetoitu tulevaisuus on katkeamaton ikuinen ketju johtuen Jumalan tekemästä ikuisesta liitosta Aabrahamin ja hänen jälkeläistensä kanssa – By Daymond Duck 1.6.2024

Tämänkertaisessa suomentamassani pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla puhutaan lähinnä Israelista nykytapahtumien ja Raamatun profetian valossa. Nähdään, että Israel omaa Jumalan 'ikuisen ketjun' luonteen, jota ei voida katkaista. Israelille annetut lupaukset Raamatussa Jumalan Aabrahamin ja hänen jälkeläistensä kanssa solmitun liiton nojalla ovat varmoja toteutuakseen. Siksi Israelilla on loistava tulevaisuus (tosin välissä Jaakobin ahdistus) eikä kukaan pysty estämään profetioiden täyttymistä Israelin kohdalla huipentuen Kristuksen tuhatvuotisessa valtakunnassa. Tässä raportissa Israel-uutisten lisäksi muitakin ajankohtaisia tapahtumia ja aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

----------------

Ikuinen ketju (The Eternal Chain) :: By Daymond Duck

Published on: June 1, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/06/01/the-eternal-chain-by-daymond-duck/

Toukokuun 17. päivänä 2024 Joel C. Rosenberg (kirjoittelija, puhuja, ALL ISRAEL NEWS -uutissivuston päätoimittaja) julkaisi artikkelin hänen äskettäisestä haastattelustaan entisen Israelin pääministerin Naftali Bennett'in kanssa (tunnin mittainen; TBN:n televisioryhmän nauhoittama ROSENBERG-RAPORTTIA varten).

Rosenberg'in ensimmäinen kysymys Bennett'ille oli, uskotko, että nykypäivän Israel on muinaisten Raamatun profetioiden täyttymys?

Tässä on Bennett'in mielenkiintoinen vastaus:
  • Näen ehdottomasti yhteyden muinaisen menneisyytemme, raamatullisen menneisyytemme sekä nykyisyytemme ja tulevaisuutemme välillä 'ikuisena ketjuna' juutalaiseen kansaan ja juutalaisten maahan.
  • Näen jatkuvuuden Aabrahamin, Iisakin, Jaakobin ja Mooseksen, Joosuan ja kuningas Daavidin välillä.
  • Ja sitten ensimmäisen ja toisen Temppelin aikana, myöhemmin diasporassa 2000 vuoden ajan, rukoilimme kotimme puolesta kolme kertaa päivässä. Kaikki juutalaiset rukoilivat päästäkseen takaisin Jerusalemiin. Ja sitten todellakin juutalaisten paluu kaikkialta maailmasta. Se on juuri sitä mitä Raamatussa lukee.
  • Ajattelen, että nykypäivän Israel on sekä nykyaikaisuuden kauneus, joka kietoutuu raamatullisiin juuriimme, että kohtalomme.
Myöhemmin haastattelussa Bennett kertoi Rosenberg'ille uskovansa Israelin olevan nimenomaan profeetta Hesekielin näyn täyttymys "Kuivien luiden laaksosta", joka löytyy Hesekielin luvusta 37.

Tämä kirjoittaja on tiennyt pitkään, että:
  • Jumala lupasi antaa Aabrahamille paljon enemmän maata kuin Israelilla nykyään on (1. Moos. 15:18).
  • Jumala lupasi tehdä ikuisen liiton Aabrahamin ja hänen jälkeläistensä kanssa heidän sukupolviensa ajaksi ollakseen heidän Jumalansa ja antaakseen heille koko Kanaanin maan ikuiseksi omaisuudeksi (1. Moos. 17:7-8).
  • Jumala sanoi, että Hänen ikuinen liittonsa tulisi menemään Iisakin eikä Ismaelin kautta (1. Moos. 17:18-21).
  • Normaalisti Jumalan ikuinen liitto olisi mennyt Jaakobin esikoisen Eesaun kautta, mutta Eesau myi esikoisoikeutensa Jaakobille (1. Moos. 25:29-34).
  • Jumala sanoi, että Hänen ikuinen liittonsa kulkee Jaakobin kautta (1. Moos. 28:13; 35:10-12).
  • Jesajan päivinä Jumala sanoi Israelin etsivän Messiastaan sen jälkeen, kun he ovat olleet pois maasta ja palanneet kahdesti (Jes. 11:11).
  • Israelin kapinasta huolimatta Jumala sanoi, ettei Hän koskaan rikkoisi ikuista liittoaan (Jer. 31:35-37).
  • Jumala lopulta saisi Israelin palaamaan Luvattuun maahan, eikä heitä enää koskaan lannistettaisi (Aamos 9:15; Jer. 30:11; 46:28; Hes. 37:25; Ps. 89:30-37).
Vaikka olen tiennyt nämä asiat Israelin menneisyydestä, nykyisyydestä ja profetoidusta tulevaisuudesta, en ole koskaan kuullut sitä kutsuttavan 'ikuiseksi ketjuksi', mutta sitä se on.

Nykyään radikaalit muslimit kieltävät Jumalan ikuisen ketjun pysyvän luonteen.

He ajattelevat, että se on ketju, jonka Allah voi katkaista, mutta Jumalan ikuinen ketju on katkeamaton.

Myös YK, EU, USA ja muut kiistävät tuon ikuisen ketjun todellisuuden (määräämällä kahden valtion ratkaisun), mutta Jumala ruokkii heidän sotilaidensa ruumiit keskitaivaalla lentäville linnuille Harmagedonin taistelussa (Joel 3:2; Ilm. 19:17-18).

Profetia-asiantuntija Amir Tsarfati sanoi: "Pyrkimys Palestiinan valtioon kuvaa aikamme hengellistä sokeutta."

Olen samaa mieltä ja lisään, että Jumala puuttuu globaaleihin asioihin aikakauden lopussa.
  • Hän tuhoaa Venäjän, Iranin, Turkin ja heidän islamilaisten liittolaistensa armeijat sisäisillä valtataisteluilla, suurella ravistuksella, tulella ja tulikivellä Israelin vuorilla (Hes. 38-39).
  • Arkkienkeli Mikael seisoo Israelin suojana lopun aikaan (Dan. 12:1).
  • Mikael ja hänen enkelinsä heittävät Saatanan ja hänen enkelinsä ulos taivaasta (Ilm. 12:7-10).
  • Jeesus tulee henkilökohtaisesti taivaasta kukistamaan Antikristuksen, Väärän profeetan, ja heidän maallisen armeijansa Harmagedonin taistelussa (Ilm. 19:11-21).
  • Enkeli tulee taivaasta suuret kahleet kädessään, sitoo Saatanan ja heittää hänet syvyyteen 1000 vuodeksi (Ilm. 20:1-3).
Kuuntele Jumalan sanaa:
  • "Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan: "Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä". Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä. Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan: "Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni". Minä ilmoitan, mitä Herra on säätänyt. Hän lausui minulle: "Sinä olet minun poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin. Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinun omiksesi. Rautaisella valtikalla sinä heidät muserrat, niinkuin saviastian sinä särjet heidät." Tulkaa siis järkiinne, kuninkaat, maan tuomarit, ottakaa nuhteesta vaari. Palvelkaa Herraa pelvolla ja iloitkaa vavistuksella. Antakaa suuta pojalle, ettei hän vihastuisi ettekä te hukkuisi tiellänne. Sillä hänen vihansa syttyy äkisti. Autuaat ovat kaikki, jotka häneen turvaavat" (Psalmi 2:1-12).
Ehkä Jumala käytti Netanjahua antaakseen profeetallisen viestin maailmalle (en tiedä), mutta 23. toukokuuta 2024 Netanjahu sanoi:
  • Ajat, jolloin juutalaisia ​​teurastetaan ja he ovat puolustuskyvyttömiä, ovat menneet. Ne eivät tule toistumaan. Näin siksi, että me aina sanomme ei enää, ei koskaan enää. No, ei koskaan enää on nyt.
Pakanat (pelastumattomat; yliopistokampuksien väkijoukot; palkatut agitaattorit; jumalattomat maailmanjohtajat; kadotukseen menevät muslimit) raivoavat; he ajattelevat arvottomia ajatuksia ja suunnittelevat tekevänsä mahdottomia, koska puolustuskyvyttömän Israelin päivät ovat menneet ja ei koskaan enää on nyt; ja Israelin menneisyys, nykyisyys ja profetoitu tulevaisuus on ikuinen ketju, jota ei voida koskaan katkaista.

(Lisätietoa: 29. toukokuuta 2024 raportoitiin, että Hamas-mieliset ryhmät vaativat Intifadaa (kansannousu; mielenosoitukset; raivo) jokaisessa pääkaupungissa ja kaupungissa ympäri maailmaa.)

Tässä on ajankohtaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että olemme lähellä aikakauden loppua.

Ensinnäkin, koskien tulevaa maailmanhallitusta ja pyrkimyksiä katkaista ikuinen ketju (se mitä Jumala sanoi Israelin menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta): 24. toukokuuta 2024 kansainvälinen tuomioistuin (ICJ) määräsi Israelin välittömästi lopettamaan sotilaallisen hyökkäyksensä ja muun aktiviteetin Rafahissa.

Pohjimmiltaan tuomioistuin, jolla ei ole valtuuksia panna täytäntöön määräyksiään, sanoi Israelille, että sen on toteltava YK:ta.

CNBC pyysi Israelin hallitukselta kommenttia tähän, ja Israelin talousministeri sanoi: "Ne, jotka vaativat Israelin valtiota lopettamaan sodan, vaativat, että se määrää itsensä lakkaamaan olemasta. Emme suostu siihen."

(Minun mielipiteeni: Raamattu opettaa, että Tempaus poistaa seurakunnan ennen kuin Antikristukselle luovutetaan hallinta maailmanhallituksesta, ja nyt on maailman tuomioistuin, joka uskoo voivansa määrätä kansakunnan tottelemaan YK:ta. Muuten, uskon Israelin talousministerin olevan oikeassa: Tuomioistuin yrittää tuhota Israelin, mutta ikuista ketjua ei voida katkaista.)

Toiseksi, petoksesta: Toukokuun 27:ntenä 2024, mahtava Hal Lindsey kirjoitti:
  • Gazan kansalle nykyinen sota on täydellinen katastrofi. Mutta Hamasin huippujohtajien kannalta se menee erittäin hyvin. Samalla kun heidän kansansa kärsii, korkeimman tason Hamasin johtajat istuvat ylellisissä majoitustiloissa kaukana Gazan väkivallasta. Hamasin johtaja Isma’il Haniyya on asunut Qatarissa vuodesta 2016 lähtien. Hän ei ole astunut Gazaan vuoden 2019 jälkeen. Silti hän on kerännyt Gazasta nettovarallisuutta 4 miljardia dollaria.
  • Prosessoi sitä hetken mielessäsi. Hamasin terroristijohtaja on nelinkertainen miljardööri. Kuinka hän keräsi sellaisen vaurauden? Hän johtaa eräitä maailman köyhimpiä ihmisiä. Muut valtiot, mukaan lukien Yhdysvallat, näkevät Gazan suuren tarpeen ja lähettävät rahaa. Hamasin johtajat käyttävät nämä rahat sotilaallisen infrastruktuurinsa vahvistamiseen ja omien taskujensa täyttämiseen.
Tässä linkki hänen koko artikkeliinsa:

https://harbingersdaily.com/the-great-gaza-deception-hamas-is-not-only-a-terrorist-group-but-a-gang-of-thieves/

Kolmanneksi, koskien maailmanhallitusta: 22. toukokuuta 2024 raportoitiin, että 2 tusinaa kuvernöörejä republikaanisista osavaltioista Yhdysvalloissa lähetti kirjeen presidentti Biden'ille sanoen vastustavansa kansainvälistä pandemiasopimusta, koska:
  • Se voisi heikentää kansallista suvereniteettia ja osavaltioiden oikeuksia.
  • Se pyrkii nostamaan WHO:n neuvoa-antavasta elimestä maailmanlaajuiseksi kansanterveysviranomaiseksi.
  • Sen avulla WHO voi perustaa maailmanlaajuisen valvontainfrastruktuurin ja pakottaa osallistujat sensuroimaan sananvapautta.
(Päivitys: WHO on myöntänyt, että se ei voinut saada tarpeeksi ääniä kansainvälisen pandemiasopimuksen hyväksymiseksi. Myös kansainvälisten terveyssäännösten muutosten hyväksyminen näyttää olevan vaikeuksissa. Tämä on hieno uutinen, mutta elämme pahoja aikoja, ja pelätään, että voitaisiin luoda uusi pandemia näiden asioiden elvyttämiseksi.)

Neljänneksi, koskien maailman johtajien tahallista tietämättömyyttä, vihaa ja vääriä syytöksiä Israelia vastaan ​​aikakauden lopussa: 21. toukokuuta 2024 kerrottiin, että Washingtonin Lähi-idän politiikan instituutin veteraanianalyytikko raportoi, että Hamas on ottanut vastaan noin 500 miljoonaa dollaria sen jälkeen, kun se hyökkäsi Israeliin 7. lokakuuta, takavarikoimalla ja myymällä humanitaarista apua palestiinalaisille.

Analyytikon mukaan "Meidän (Biden'in hallinnon) täytyy alkaa luoda todellisuutta tämän hedelmättömän keskustelun sijaan siitä, mitä tapahtuu seuraavana päivänä" (päivä sen jälkeen, kun sota Hamasin kanssa päättyy).

(Minun mielipiteeni: Vain muutama päivä Iranin presidentti Raisin kuoleman jälkeen, joka tapahtui helikopterionnettomuudessa, YK:n yleiskokous valmistautuu osoittamaan kunnioitusta hänelle, mutta se jättää huomiotta sen tosiasian, että monet kutsuivat häntä Teheranin teurastajaksi, että hän johti kuoleman komiteaa, joka tappoi tuhansia iranilaisia, että hän tuki Hamasin sieppauksia, kiduttamista ja juutalaisten tappamista lokakuun 7:ntenä 2023, jne. YK on vaiti Raisin hyökkäämisestä Israeliin noin 400 lennokilla, raketilla ja ohjuksella. YK tekee siitä helppoa uskoa, että maailman johtajat valitsevat Saatanan palvojan – Antikristuksen – tulevan jumalattoman maailmanhallituksen johtoon.)

(Lisää: Raisin hautajaisten jälkeen 23. toukokuuta 2024, Iranin ajatollah Khamenei vannoi pitävänsä lupauksensa tuhota Israel.)

(Lisää: 27. toukokuuta 2024 kerrottiin Hizbollahin sanoneen, ettei se aio lopettaa Israeliin hyökkäämistä Libanonista käsin, koska he uskovat, että Biden'in hallinto pakottaa Israelin lopettamaan sodan ennen tulevia Yhdysvaltain presidentinvaaleja.)

Viidenneksi, koskien Biden'in hallinnon Israelin pettämistä: Toukokuun 23:ntena 2024, profetia-asiantuntija Amir Tsarfati kirjoitti:
  • Olemme saaneet eri lähteistä vahvistusta sille, että Yhdysvaltain hallinto antoi vihreää valoa ICC:lle liikkuakseen eteenpäin pyytämällä pidätysmääräykset Hamasin ja Israelin johtajista ​​ikään kuin he olisivat tasavertaisia. Jos tämä ei ole tarpeeksi, Yhdysvaltain hallinto käy Iranin kanssa neuvotteluja Omanissa, joissa molemmat osapuolet ovat yhtä mieltä siitä, että Netanjahu on poistettava vallasta. Yhdysvaltain epäonnistunein hallinto aiheuttaa sisäistä kaaosta ja ulkopuolisia hyökkäyksiä parasta liittolaistaan vastaan ​​Lähi-idässä. Järjetöntä!
(Minun mielipiteeni: Järjetöntä, kyllä, mutta myös epäkristillistä, pahaa ja tekopyhää.)

Kuudenneksi, koskien sitä kenelle Israelin maa todella kuuluu: Israel-mielinen ryhmä piti äskettäin kokouksen (nimeltään Israel Summit) Dave Ramsey Center'issä Tennesseen Franklin'issa, osoittaakseen tukea Israelille sen sodassa Hamasia vastaan.

Monet tiedotusvälineet olivat läsnä, ja useita juutalaisia ​​poliitikkoja, viihdyttäjiä, ortodoksijuutalaisia ​​ja messiaanisia juutalaisia ​​osallistui.

Joillekin osallistujille annettiin kaksi arvomerkkiä, joita israelilaissotilaat käyttävät univormuissaan tässä nykyisessä sodassa.

Yhdessä arvomerkissä on kruunu sen päällä ja hepreaksi sana "Messias" (kruunu edustaa Israelin kuningasta; jotkut juutalaiset uskovat, että heidän Messiaansa tulee olemaan heidän kuninkaansa).

Toisessa arvomerkissä on osa rakennuksesta sen päällä ja hepreankielinen sana "Temppeli" (rakennus on uudelleen rakennetun kolmannen temppelin symboli).

Juutalaiset sotilaat osoittavat paljon uskonnollista intoa taistella tulevan Messiaansa puolesta ja oikeudesta rakentaa uudelleen temppeli Temppelivuorelle.

(Minun mielipiteeni: Pidän siitä, että israelilaiset sotilaat ovat valmiita taistelemaan Messiaan puolesta ja saadakseen täyden hallinnan Temppelivuoresta, mutta olen myös surullinen tästä, koska uskon, että juutalaiset hyväksyvät Antikristuksen ja jatkavat eläinuhreja uudelleen rakennetussa temppelissä ennen kuin he ymmärtävät, että heidän Messiaansa ja Kuninkaansa on Jeesus, joka ristiinnaulittiin ristillä kaikkien niiden puolesta, jotka uskovat. Se on kuitenkin merkittävä askel Jumalan ikuisessa ketjussa.)

Seitsemänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: 27. toukokuuta 2024 ilmoitettiin, että Hizbollah odottaa saavansa pian uusia pitkän kantaman tarkkuusohjuksia, jotka on valmistettu Venäjällä ja muunnettu Iranissa.

He odottavat myös saavansa uusia maasta-ilmaan -ohjuksia ampuakseen alas israelilaisia lentokoneita.

(Huom: Mikään Israelia vastaan ​​valmistettu ase ei menesty; Jes. 54:17)

Kahdeksanneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 26. toukokuuta 2024 ilmoitettiin, että Yhdysvallat aikoo kumota hyökkäysaseiden myyntikieltonsa Saudi-Arabialle lähiviikkoina (auttaakseen Saudi-Arabiaa sen sodassa Iranin tukemia hutheja vastaan Jemenissä).

Yhdeksänneksi, mahdollisesta Psalmin 83 sodasta: Egypti on yksi kansakunnista, jotka mainitaan Israelin vihollisena Psalmissa 83.

Jotkut profetianopettajat torjuvat ajatuksen, että Egypti on Israelin vihollinen, koska heillä on rauhansopimus.

Toukokuun 26. päivänä 2024, korkeasti arvostettu kommentaattori Carolyn Glick kirjoitti:
  • On käynyt selväksi, että Egyptin presidentti Abdel Fatah el-Sisi on käyttäytynyt Israelia kohtaan leikkisällä tavalla.
  • Lokakuun 7. päivästä lähtien Egyptin rooli Hamasin joukkojen ja sotilaallisten voimavarojen kasvattamisessa on helpottunut jyrkästi. Kuukausien kuluessa on todellakin tullut väistämätön johtopäätös, että Egypti ei ole suinkaan toiminut Hamasin sotilaallisen ja taloudellisen voiman rajoittimena, kuten se teki vuosikymmen sitten, vaan se on viime vuosina ja on edelleenkin Hamasin merkittävä valtiollinen sponsori.
  • Helmikuusta alkaen el-Sisi aloitti käytännön uhata toistuvasti peruuttaa Egyptin rauhansopimus Israelin kanssa. Hän uhkasi lopettaa Egyptin rauhan Israelin kanssa ja liittyä uudelleen yleisarabilaiseen sotaan juutalaisvaltion tuhoamiseksi, jos IDF valtaa Rafahin tai ryhtyy muihin toimenpiteisiin Hamasin kukistamiseksi. Toisin sanoen, el-Sisi on sitonut Egyptin rauhan Israelin kanssa ja sen aseman alueella Gazan Hamas-hallinnon selviytymiseen ja Israelin tappioon sodassa.
Tässä linkki Glick'in koko artikkeliin:

https://www.israelnationalnews.com/news/390540

(Lisätietoa: 27. toukokuuta 2024 Israelin ja Egyptin joukkojen välillä oli tulenvaihtoa lähellä Rafahin rajanylityspaikkaa. Egyptin turvallisuusjoukkojen jäsen kuoli. Israel tutkii tapausta.)

Kymmenenneksi, koskien digitaalista henkilötunnusta (ID), digitaalista valuuttaa, kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa, jne.: Yhdysvaltain edustajainhuone on hyväksynyt lakiesityksen, jolla estetään Federal Reserve'ä (USA:n keskuspankki) luomasta CBDC:tä.

Mutta se ei välttämättä mene läpi Yhdysvaltain senaatissa, ja jos menee, presidentti Biden voi käyttää veto-oikeuttaan.

(Huomaa: Tässä on linkki erinomaiseen videoon tulevasta digitaalisesta henkilötunnuksesta ja muusta – 46 minuuttia – jota suosittelen lämpimästi: https://rumble.com/v4xr3qt-maria-zeee-digital-id-mandates-roll-out-worldwide.html).

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 22. toukokuuta 2024 (Päivä 229): Jatketun sodan 174. päivä. Rafahin hyökkäyksen 16. päivä.
  • Israelin joukot ovat päässeet Rafahin keskustassa sijaitsevan pakolaisleirin laitamille, ja Biden'in hallinto on tyytymätön.
  • Israel sanoi, että sen joukot ovat tappaneet erään Hamasin komentajan.
  • Israel suostui jatkamaan umpikujassa olevia panttivankien vapauttamisneuvotteluja.
  • Egypti uhkasi vetäytyä neuvottelijan roolistaan panttivankien vapauttamisneuvotteluissa.
Torstaina, 23. toukokuuta 2024 (Päivä 230): Jatketun sodan 175. päivä. Rafahin hyökkäyksen 17. päivä.
  • Perheiden suostumuksella Israel julkaisi videon viidestä naisesta, jotka Hamas otti panttivangeiksi israelilaisesta tukikohdasta 7. lokakuuta 2023. Naiset voidaan nähdä käsiraudoissa, vertavuotavina, ja kuulusteltavina panttivankeina. Tukikohdassa voi nähdä israelilaisten miessotilaiden ruumiit.
  • Israel löysi terroritunnelin asuintiloineen Rafahin hautausmaan alta.
  • Israel salamurhasi miehen, joka oli vastuussa useista Hizbollahin droonien tuotantolaitoksista Libanonissa.
  • Israel salamurhasi Hamasin turvallisuusjoukkojen apulaiskomentajan Gazassa.
Perjantaina, 24. toukokuuta 2024 (Päivä 231): Jatketun sodan 176. päivä. Rafahin hyökkäyksen 18. päivä.
  • Israel ilmoitti Yhdysvalloille jatkavansa hyökkäystä Hamasia vastaan ​​Rafahissa huolimatta siitä, että kansainvälinen tuomioistuin (ICJ) määräsi heidät lopettamaan.
Lauantaina, 25. toukokuuta 2024 (Päivä 232): Jatketun sodan 177. päivä. Rafahin hyökkäyksen 19. päivä.
  • Hizbollahin Libanonissa ampuma ohjus osui suoraan messiaanisten juutalaisten seurakuntarakennukseen ja tuhosi melkein kaiken siinä, mutta siellä ei tuolloin ollut ihmisiä.
Sunnuntaina, 26. toukokuuta 2024 (Päivä 233): Jatketun sodan 178. päivä. Rafahin hyökkäyksen 20. päivä.
  • Hamas ampui raketteja Gazasta Israeliin. Kaksi ihmistä loukkaantui.
  • Tel Aviviin ammuttiin 8 rakettia Rafahista.
  • Israel käynnisti hyökkäyksen, joka tappoi useita Hamasin komentajia UNRWA:n rakennuksessa Rafahissa. Palestiinalaislähteet väittivät, että Israel tappoi noin 45 ihmistä, mukaan lukien siviilejä. Kaksi näistä komentajista johti Hamasin terroristiryhmiä Israelin sisäpuolella.
Maanantaina, 27. toukokuuta 2024 (Päivä 234): Jatketun sodan 179. päivä. Rafahin hyökkäyksen 21. päivä.
  • Israel löysi ja tuhosi noin 6000 jalkaa pitkän ja 60 jalkaa syvän tunnelin Gazan kaistalla (1 jalka = n. 30 cm).
  • Yhdysvaltain suihkukoneet ampuivat alas kaksi Iranin tukemaa huthi-dronea Punaisenmeren yllä, jotka näyttivät olevan matkalla kohti Israelia.
Tiistaina, 28. toukokuuta 2024 (Päivä 235): Jatketun sodan 180. päivä. Rafahin hyökkäyksen 22. päivä.
  • Useat israelilaiset panssarivaunut vierivät tänään Rafahin keskustaan.
  • Israel sanoi, että räjähdykset, jotka tappoivat kymmeniä siviilejä Rafahissa 26. toukokuuta 2024, johtuivat Hamasin ammusten toissijaisista räjähdyksistä ihmisten lähellä.
Keskiviikkona, 29. toukokuuta 2024 (päivä 236): Jatketun sodan 181. päivä. Rafahin hyökkäyksen 23. päivä.
  • Turkin presidentti Erdogan kutsui Israelia uhkaksi koko ihmiskunnalle ja kehotti islamilaista maailmaa yhdistymään ja toimimaan Israelia vastaan.
  • Alustava äänestys lakialoitteesta UNRWA:n nimeämisestä terroristiryhmäksi ja sen koskemattomuuden poistamisesta hyväksyttiin helposti Israelin Knessetissä.
  • Israel sanoi, että se hallitsee nyt koko Gazan ja Egyptin välistä rajaa; se etsii edelleen tunneleita ja sisäänkäyntejä tunneleihin, jotka vievät Egyptiin.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com