Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 23. kesäkuuta 2024

Kansainvälinen media ja monet globaalit johtajat sulkevat tahallaan silmänsä Hamasin teoilta ja moittivat Israelia – By Daymond Duck 22.6.2024

Israel kokee paljon moitteita ja vihaa kansainväliseltä medialta ja joiltakin maailman johtajilta kun on kyse heidän Gaza-operaatiostaan, jossa Hamasin mukaan kuolee paljon siviilejä. Kuitenkaan Hamasin tekoja ei huomioida yhtälailla ja uskotaan kaikki mitä Hamas tarinoi medialle. Pastori Daymond Duck tarttuu tähän asiaan ponnekkaasti tämänkertaisessa profetiaraportissaan Rapture Ready -sivulla, jossa myös joitakin viimeaikaisia tapahtumia, jotka ovat aikainmerkkejä lähestyvästä Ahdistuksen ajasta, jota ennen uskovien Tempaus. Aivan lopuksi suomentamassani raportissa kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

----------------

Tahallisesti sokeita (Intentionally Blind) :: By Daymond Duck

Published on: June 22, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/06/22/intentionally-blind-by-daymond-duck/

Tammikuun 6:ntena 2024 Israel käytti tarkkuusammuksia tappaakseen yhdeksän tunnettua terroristia 3 huoneen sisällä YK:n palestiinalaispakolaisten avustusjärjestön (UNRWA) koulussa.

Hamasin hallitsema palestiinalaismedia ehdotti nopeasti, että Israel tappoi noin 45 siviiliä.

Kansainvälinen media ja globaalit johtajat tulivat nopeasti hyvin vihaisiksi Israelille.

Israelin tiedottaja sanoi:
  • Lykkäsimme iskuamme kahdesti, koska tunnistimme siviilejä alueella. Meillä oli ilmavalvonta, joka oli seurannut Hamasin rakennusta muutaman päivän ajan. Suoritimme iskun heti kun tiedustelu- ja valvontatietomme osoittivat, että Hamasin rakennuksessa ei ollut naisia ​​tai lapsia noissa luokkahuoneissa.
  • Tämä on viides kerta, kun meidän on täytynyt tähdätä Hamasin ja PIJ:n terroristeihin, jotka toimivat UNRWA:n tiloissa… pelkästään viimeisen kuukauden aikana.
  • Hamas käy sotaa kouluista ja sairaaloista käsin. Hamas toivoo kansainvälisen oikeuden ja julkisen sympatian suojaavan heidän sotilaallista toimintaansa, minkä vuoksi he toimivat järjestelmällisesti kouluista, YK-tiloista, sairaaloista ja moskeijoista käsin.
Ymmärtääkseni Hamasin terroristit rikkovat kansainvälistä oikeutta toimimalla kouluissa ja sairaaloissa, mutta kansainväliset tiedotusvälineet ja monet globaalit johtajat ummistavat tarkoituksella silmänsä tältä tosiasialta.

On tunnustettu tosiasia, että Hamas ja heidän palestiinalaiset kannattajansa ovat liioitelleet tässä sodassa kuolleiden kansalaisten määrää, mutta kansainvälinen media ja monet globaalit johtajat jättävät tietoisesti huomiotta tämän epämiellyttävän totuuden.

Israel näyttää näkevän suurta vaivaa yrittääkseen välttää viattomien ihmisten tappamista, minkä kansainvälinen media ja useimmat globaalit johtajat varmasti tietävät (koska he eivät ole tyhmiä), mutta he päättävät jättää sen huomiotta.

Kaksi päivää myöhemmin, 8. kesäkuuta 2024, Israel pelasti 4 panttivankia, joita pidettiin siviilialueella; useita ihmisiä tapettiin, ja jälleen kerran kansainvälinen media ja useat globaalit johtajat menivät täysin sekaisin.

EU:n ulkoasiainedustaja kritisoi Israelia "taas yhdestä siviilien joukkomurhasta" ja sanoi: "Tuomitsemme tämän jyrkästi. Verilöylyn on loputtava."

Norjan Israelia kohtaan esittämän kritiikin jälkeen Israelin Norjan-suurlähettiläs sanoi:
  • Panttivankeja ei pitäisi pitää tiheästi asutuilla alueilla; perheiden ei pitäisi sulkea panttivankeja koteihinsa terrorijärjestöjen puolesta; siviilejä ei pitäisi siepata.
  • Israelilla ei ole vain oikeus pelastaa siepattuja kansalaisiaan, vaan myös velvollisuus tehdä niin. Ne, jotka sieppasivat siviilejä ja maksoivat perheille panttivankien pitämisestä kodeissaan keskellä asuttua asuinaluetta, ovat vastuussa jokaisesta uhrista.
Jälleen kerran Hamasin terroristit rikkoivat kansainvälistä oikeutta, mutta kansainvälinen media ja monet globaalit johtajat sulkivat edelleen silmänsä.

He tietävät, mitä Hamas tekee, mutta he ovat tahallisesti sokeita tai tahallaan välttävät todellista ongelmaa (ja siksi joitain ongelmia ei koskaan ratkaista).

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että olemme lähellä aikakauden loppua.

Ensinnäkin, 10. kesäkuuta 2024, Israel ilmoitti, että Hamas, Hizbollah ja Palestiinan Islamilainen Jihad ovat ampuneet yli 19 000 ohjusta Israeliin siitä lähtien kun Israelin ja Hamasin välinen sota alkoi 7. lokakuuta 2023.

Suurimman osan näiden ohjusten rahoituksesta tuotti Iran.

Mitä kansainvälinen media ja globaalit johtajat ovat tehneet asialle?

Vastaukseni: Paitsi että he kritisoivat ankarasti Israelia sen puolustaessa itseään, he näyttävät olevan tahallisesti sokeita sille, miksi Israel iskee takaisin.

Kesäkuun 16. päivänä 2024 Israelin tiedottaja sanoi:
  • Kun sanomme, että emme anna lokakuun 7. päivän toistua millään kohtaa rajoillamme – tarkoitamme sitä.
  • Koska Hizbollah kieltäytyi noudattamasta YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmaa 1701 – Hizbollahin sotilaallisen infrastruktuurin, aseiden ja tulituksen vuoksi Israeliin Litani-joen eteläpuolelta Etelä-Libanonissa – ja koska Libanon ei ole pystynyt panemaan täytäntöön päätöslauselmaa 1701 Hizbollahin suhteen – Israel ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin siviilien suojelemiseksi – kunnes turvallisuus Libanonin rajallamme on palautettu.
  • Tavalla tai toisella – varmistamme israelilaisten turvallisen paluun koteihinsa Pohjois-Israelissa. Siitä ei neuvotella.
(Minun mielipiteeni: Jos Hizbollah ei lopeta hyökkäämistä Israeliin – ja en usko, että he lopettavat – tämä muuttuu pian suursodaksi, leviää, ja siihen osallistuu muitakin kansoja.)

Toiseksi, koskien sotia ja sotahuhuja, mukaan lukien Googin ja Maagogin taistelu: Kesäkuun 14:ntenä 2024, CBN raportoi, että:
  • Sodan mahdollisuus Israelin ja Hizbollahin välillä kasvaa.
  • Iran varoitti Israelia olemaan käynnistämättä sotaa ja ilmoitti Yhdysvalloille, että Iran liittyy sotaan, jos se puhkeaa.
  • Israelin armeijan johtajat suosittelevat, että hallitus antaa heidän viedä Rafahin operaatio nopeasti loppuun, jotta he voivat keskittyä laajempaan sotaan Hizbollahin kanssa Libanonissa.
(Lisätietoa: Toisessa artikkelissa kerrottiin, että Israel aikoo saattaa hyökkäyksensä päätökseen Rafahissa seuraavan kahden viikon aikana.)

(Lisätietoa: Eräässä artikkelissa kerrottiin tuntemattomien viranomaisten sanoneen, että Biden'in hallinto on huolissaan siitä, että sota voi riistäytyä käsistä ja Yhdysvallat voitaisiin vetää siihen Israelin tappion estämiseksi. Yhdysvallat lähettää uuden diplomaatin Israeliin 17. kesäkuuta 2024 tilanteen rauhoittamiseksi.)

(Lisätietoa: 17. kesäkuuta 2024 Gatestone-instituutti julkaisi Carolyn Glick'in (kirjoittelija ja kolumnisti) artikkelin, jossa sanottiin: "Hizbollah polttaa maakaistaletta halki Pohjois-Israelin. Luonnonsuojelualueet, laidunmaat, pellot ja hedelmätarhat palavat maan tasalle. Sotilastukikohdat, mukaan lukien useat strategiset varusteet, kärsivät suuria vahinkoja. Yli 1000 kotia on tuhottu. Yritykset ovat konkurssissa. Ja noin 80 000 kotiseudultaan siirtymään joutunutta israelilaista asuu hotelleissa ilman käsitystä siitä, milloin he voivat palata kotiin.")

(Päivitys: 18. kesäkuuta 2024 kerrottiin, että Israelin armeija on hyväksynyt suunnitelmat kattavasta sodasta Hizbollahia vastaan ​​ja valmistautuu siihen siltä varalta, että hallitus määrää sen. Israelin ulkoministeri sanoi: "Olemme hyvin lähellä hetkeä, jolloin päätämme muuttaa pelin sääntöjä Hizbollahia ja Libanonia vastaan", Katz sanoi lausunnossa.... "Totaalisodassa Hizbollah tuhoutuu ja Libanoniin isketään lujaa." Oli miten oli, Yhdysvallat kehottaa Israelia olemaan ryhtymättä uuteen sotaan.)

(Minun mielipiteeni: Jos tämä sota syttyy ja Iran sekaantuu siihen, Venäjä, Turkki ja muut islamilaiset valtiot ja ryhmät voitaisiin vetää mukaan. Se herättää Jumalan vihan, Hän tulee sekaantumaan, ja se on varma merkki siitä, että vuotten loppu ja viimeiset päivät ovat saapuneet.)

(Kysymykseni: Presidentti Biden on uhannut katkaista Yhdysvaltain tuen Israelille, jos Netanjahu ei tee mitä Biden sanoo. Miten Biden on uhannut Irania, Hizbollahia, Hamasia tai palestiinalaisia, jos he eivät tee mitä hän sanoo?)

Kolmanneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 15. kesäkuuta 2024 kerrottiin, että Israelin viholliset käyttävät uudempia, tehokkaampia lennokkeja pudottaakseen pieniä pommeja Israelin tankkeihin, tarkkailutorneihin, panssaroituihin miehistönkuljetusajoneuvoihin, sotilasjoukkoihin, jne.

Israelin on löydettävä parempi tapa käsitellä tätä uudenlaista sodankäyntiä.

Neljänneksi, koskien sotia ja sotahuhuja sekä hallitusta jäljittämässä ihmisiä: Yhdysvaltain edustajainhuone hyväksyi 14. kesäkuuta 2024 muutoksen Kansallisen puolustuksen valtuuksia koskevaan säädökseen (National Defense Authorization Act (NDAA)), joka käyttää olemassa olevaa hallituksen dataa rekisteröimään automaattisesti kaikki värväysikäiset (18–26-vuotiaat) mies- ja naispuoliset Yhdysvaltain asukkaat Selective Service -järjestelmään mahdollisen armeijavärväyksen vuoksi.

Toisin sanoen, valinnanvapaus sotilastehtäviin on ohi.

Yhdysvaltain armeija voi pian värvätä 18–26-vuotiaita miehiä ja naisia.

Viidenneksi, ydinaseiden käytöstä: Eräs lukija lähetti minulle raportin joka on päivätty 17. kesäkuuta 2024, jossa sanotaan, että Israel parantaa merkittävästi ydinasevoimaansa.

(Lisää: 17. kesäkuuta 2024 ilmoitettiin, että Israelilla on 90 ydinkärkeä, jotka voidaan laukaista ilmasta, maasta tai mereltä.)

(Minun mielipiteeni: Tämä voisi selittää kuinka Syyrian Damaskos voitaisiin tuhota yhdessä yössä.)

(Lisätietoa: 17. kesäkuuta 2024 kerrottiin, että Pohjois-Korealla on luultavasti noin 50 ydinasetta.)

(Lisätietoa: Kesäkuun 18. päivänä 2024, ydinaseistettu kiinalainen sukellusvene nousi pintaan Taiwanin rannikon edustalla, oli paikallaan useita minuutteja, liittyi sitten useisiin muihin kiinalaisaluksiin ja jatkoi matkaa.)

(Minun mielipiteeni: Venäjän uhkausten ja laivaston operaatioiden vuoksi Floridan lähellä useat ihmiset ovat kysyneet minulta, uskonko USA:n ja Venäjän joutuvan ydinsotaan. Epäilen sitä. Jos niin tapahtuisi, uskon, että NATO puuttuisi asiaan, EU ja Venäjä iskisivät toisiinsa, ja se ei ole linjassa Raamatun profetioiden kanssa. Uskon, että Venäjän on oltava olemassa voidakseen hyökätä Israeliin Googin ja Maagogin taistelussa, ja EU:n on oltava voimatekijä tuottamaan Antikristus ja johtamaan Uutta maailmanjärjestystä.)

Kuudenneksi, koskien maailmantalouden romahdusta Ahdistuksen ajan alussa (ratsastaja mustalla hevosella): 13. kesäkuuta 2024 raportoitiin, että Saudi-Arabia on ilmoittanut Yhdysvalloille, että dollari ei ole enää ainoa valuutta, jonka Saudi-Arabia hyväksyy mailta, jotka haluavat ostaa öljyä.

Tämä on merkittävä askel muiden valuuttojen maailmanlaajuisessa käytössä, ja sillä on todennäköisesti negatiivinen vaikutus Yhdysvaltain talouteen.

Seitsemänneksi, koskien maailmantalouden romahdusta Ahdistuksen ajan alkuvaiheessa ja yhden-maailman talousjärjestelmää Ahdistuksen ajan puolivälissä: 17. kesäkuuta 2024 ilmoitettiin, että YK:n raportin mukaan maailman velka on lähellä 100 biljoonaa dollaria, ja se uhkaa maailmantaloutta.

YK:n raportin mukaan globaali rahoitusjärjestelmä on uudistettava.

Kahdeksanneksi, koskien Yhdysvaltoja ja digitaalista henkilötunnusta (ID): 14. kesäkuuta 2024, Leo Hohmann (kirjoittelija ja puhuja) sanoi, että Yhdysvallat on salaa ottanut käyttöön digitaalisen tunnistusohjelman.

Hohmann uskoo, että ohjelma alkaa Yhdysvalloissa vapaaehtoisena ohjelmana ja siitä tulee lopulta pakollinen ohjelma.

Hän uskoo, että ensimmäinen ryhmä, joka pakotetaan hyväksymään se, ovat kansalaisia, jotka saavat etuuksia liittovaltion hallitukselta (veteraanit, ihmiset, jotka nostavat sosiaaliturvaa, koskien sosiaaliavustuksia, jne.).

(Minun mielipiteeni: Kristityt eivät ole täällä, kun Pedon merkki otetaan käyttöön maailmanlaajuisesti, mutta digitaalinen henkilötunnus on iso askel siihen suuntaan. Pedon merkki ei myöskään tarkoita sitä, että jokaisella ihmisellä on erilainen digitaalinen tunnus. Kyse on kunkin kohdalla siitä, ottaako Pedon nimen, numeron tai merkin.)

Yhdeksänneksi, koskien sitä, kuka hallitsee Gazan kaistaa, jos Biden voi pakottaa Israelin vetäytymään: 18. kesäkuuta 2024 kerrottiin, että Hamas on käskenyt kahta sotilaspataljoonaansa pysymään poissa sodasta Israelia vastaan ​​ja säilyttämään taistelukykynsä, jotta heillä on sotilaallista voimaa tullakseen hallitsevaksi voimaksi kun Israel lähtee.

(Huomaa: Viimeaikaiset gallupit osoittavat, että jos Gazassa pidettäisiin uudet vaalit, 67% palestiinalaisista äänestäisi Hamasia. On todennäköistä, että terroristit jatkaisivat vallassa olemistaan ja edelleen ampuisivat raketteja Israeliin. Tämä on yksi syy miksi Israel on päättänyt kukistaa Hamasin riippumatta siitä, kuinka kovasti Biden yrittää suojella heitä.)

Kymmenenneksi, koskien korruption mahdollisuutta lääketeollisuudessa: Kansas ilmoitti 17. kesäkuuta 2024 haastavansa Pfizerin oikeuteen kansasilaisten harhaanjohtamisesta mitä tulee heidän COVID-19-rokotteen turvallisuuteen ja tehokkuuteen.

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 12. kesäkuuta 2024 (Päivä 250): Jatketun sodan 195. päivä. Rafahin hyökkäyksen 37. päivä.
  • Yhdysvaltain ulkoministeri Blinken sanoi, että Hamasin vastaus Biden'in tulitaukoehdotukseen sisältää muutoksia, joita ei voida toteuttaa.
  • Yhden neljästä pelastetusta panttivangista isä sanoi, että Hamas kidutti hänen poikaansa.
  • Hizbollah ampui noin 250 rakettia Pohjois-Israeliin.
Torstaina, 13. kesäkuuta 2024 (Päivä 251): Jatketun sodan 196. päivä. Rafahin hyökkäyksen 38. päivä.
  • Kaksi israelilaista haavoittui lievästi raketeista, jotka Hizbollah ampui Golanin kukkuloille Libanonista.
  • Hamas sanoi, ettei heillä ole aavistustakaan, kuinka monta israelilaisista panttivangeista on yhä elossa.
Perjantaina, 14. kesäkuuta 2024 (Päivä 252): Jatketun sodan 197. päivä. Rafahin hyökkäyksen 39. päivä.
  • On raportoitu, että Hizbollah laukaisi 16 lennokkia kohti Israelia viimeisen 72 tunnin aikana, ja Israel ampui niistä alas 11 (69%).
  • Israel hylkäsi Ranskan välitysyrityksen neuvotella tulitauosta Hizbollahin ja Israelin välillä sillä perusteella, että Ranska on omaksunut vihamielisen politiikan Israelia kohtaan ja jättänyt huomiotta Hamasin julmuudet Gazassa. Macron on syyttänyt Israelia naisten ja vauvojen tappamisesta Gazassa eikä sanonut mitään siitä tosiasiasta, että Hamas on tappanut israelilaisia ​​naisia, lapsia ja miehiä.
Lauantaina, 15. kesäkuuta 2024 (Päivä 253): Jatketun sodan 198. päivä. Rafahin hyökkäyksen 40. päivä.
  • Rafahissa käydään rajuja taisteluita, Israel käyttää tykistöä ja helikoptereita, on voimakkaita räjähdyksiä ja useita ihmisiä on kuollut.
  • 8 israelilaissotilasta sai surmansa, kun heidän ajoneuvoonsa osui räjähde.
  • Yhdysvallat ilmoitti tuhonneensa seitsemän tutkaa, yhden droonin ja kaksi miehittämätöntä huthien pinta-alusta.
Sunnuntaina, 16. kesäkuuta 2024 (Päivä 254): Jatketun sodan 199. päivä. Rafahin hyökkäyksen 41. päivä.
  • Vastauksena Benny Gantz'in eroon Netanjahu hajotti sotakabinettinsa, sanoi, ettei hän enää tarvitse sotakabinettia, ja sanoi tapaavansa turvallisuuskabinettinsa useammin keskustellakseen sodasta.
  • Israel sanoi kukistaneensa kaksi neljästä Hamas-divisioonasta Rafahissa, ja Israelin armeija hallitsee nyt 60 prosenttia Rafahista.
Maanantaina, 17. kesäkuuta 2024 (Päivä 255): Jatketun sodan 200. päivä. Rafahin hyökkäyksen 42. päivä.
  • Israel on tuhonnut noin 200 tunnelikuilua ja puolet Hamasin joukoista Rafahissa.
  • Israel on paikantanut ainakin 25 tunnelia, jotka menevät Egyptin rajalle, ja osa saattaa mennä Egyptiin.
  • Israel sanoi, että kymmenet panttivangit ovat edelleen elossa, eikä Israel voi pysäyttää sotaa ennen kuin heidät kaikki vapautetaan.
  • Hamas julkaisi lyhyen videon, jonka mukaan Hamas jatkaa hyökkäämistä Israeliin, kunnes he ovat tuhonneet juutalaisen kansan.
Tiistaina, 18. kesäkuuta 2024 (Päivä 256): Jatketun sodan 201. päivä. Rafahin hyökkäyksen 43. päivä.
  • Israelilainen virkamies sanoi että kun sota päättyy, Israelin joukot pysyvät Gazassa, kunnes on neuvoteltu sopimus ja on olemassa mekanismit varmistamaan tämän sopimuksen noudattaminen.
Keskiviikkona, 19. kesäkuuta 2024 (Päivä 257): Jatketun sodan 202. päivä. Rafahin hyökkäyksen 44. päivä.
  • Hamas sanoi, että mikään osa Israelista ei ole turvassa, jos täysimittainen sota syttyy.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com