Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 31. elokuuta 2024

Totuutta Ukrainan tilanteesta -- Kurskin farssi (VIDEO)

Kansantaiteilija Julius Kivi Ylen tilalle uutisoimaan Ukrainan tilanteesta. Ei mitään turhia jorinoita vaan ytimekästä faktaa katastrofaalisesta sotatilanteesta Kiovan natsijuntan kannalta. Aluksi tietoa uudesta "kirjeenvaihtajastamme" MV-lehdessä, josta löysin ajankohtaisen videon.

Päivän video: ”Kurskin Farssi” – Julius Kivi Podcast

https://mvlehti.net/2024/08/30/paivan-video-kurskin-farssi-julius-kivi-podcast/

Johdanto edelliseen:

"Ukrainan hyökkäystä Kurskiin juhlittiin länsimaisessa valtamediassa, mutta riemu on sittemmin loppunut lyhyeen sillä eteneminen Kurskissa on pysähtynyt. Kurskin operaatio vaikuttaa ikävältä farssilta ja Zelenskyn toimet epätoivoisilta yrityksiltä ennen lopullista romahtamista. Tunnettu suomalaistaiteilija, Julius "Juju" Kivi, on aloittanut uudet ajankohtaisia asioita käsittelevat podcastit Youtube-kanavallaan."

Peukaloa vain ylöspäin tässä JUJUn videossa:

https://www.youtube.com/watch?v=poFRS0zbffg (1 päivä sitten)


Huomautus: Venäjän on menestyttävä sotilaallisesti ennen kuin profeetallinen Googin ja Maagogin taistelu alkaa (Hes. 38-39). Yhdysvalloille eli suurelle Babylonille (Ilm. 18) tapahtuu jotakin ja Israel jää yksin. Israelin on sitten Googin hyökätessä liittolaisineen turvauduttava Jumalaan. Venäjää (Googia) ei mikään maallinen taho voi voittaa.

maanantai 26. elokuuta 2024

Palestiinan valtion perustaminen on Venäjän ensisijainen tavoite Lähi-idässä + pohdintaa Googin ja Maagogin taistelusta (Hes. 38-39) – By Daymond Duck 24.8.2024

Tämänkertaisessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla paljon asiaa räjähdysherkästä Lähi-idän tilanteesta, jonne yritetään saada tulitauko- ja panttivankisopimus estämään nykyisen Gazan sodan laajentuminen alueelliseksi sodaksi, jossa Iran ja sen liittolaiset hyökkäävät Israeliin. Kuitenkin Raamatun profetia puhuu ns. Googin sodasta, joka on kirjoittajan mukaan lähellä (tapahtuu ennen Antikristuksen nousua ja Ahdistuksen aikaa), koska profetian pääpelurit Venäjä, Iran ja Turkki tukevat Hamasia sen sodassa Israelia vastaan. Venäjä on lisäksi erittäin palestiinalaismielinen ja haluaa Palestiinan valtion, jonka pääkaupunki on Itä-Jerusalem. Ei liene vaikea päätellä, että tämä nykyinen Gazan sota on alkusoittoa Googin sodalle. Suomentamassani raportissa muistakin aikainmerkeistä koskien aikakauden loppua ja aivan lopuksi Daymondin päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

-------------

Venäjän ensisijainen tavoite (A Russian Priority) :: By Daymond Duck

Published on: August 24, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/08/24/a-russian-priority-by-daymond-duck/

Elokuun 13. päivänä 2024 Palestiinan Auktoriteetin presidentti Mahmoud Abbas vieraili Venäjän presidentin Vladimir Putin'in luona Moskovassa keskustellakseen heidän suhteestaan, Lähi-idän tilanteesta ja Israelin sodasta Hamasia vastaan ​​Gazassa.

Putin sanoi,
  • Teemme kaikkemme tukeaksemme palestiinalaisia.
  • Uskomme, että kestävän ja vakaan rauhan turvaamiseksi alueella on välttämätöntä panna täytäntöön kaikki YK:n päätöslauselmat ja täysimittaisen Palestiinan valtion perustaminen on ensisijainen tavoite.
Abbas sanoi,
  • Venäjä on yksi rakastetuimmista ystävistämme.
  • Arvostamme syvästi huomiota ja merkitsevyyttä, jota venäläiset ystävämme ja veljemme kohdistavat ongelmiimme ja kärsimyksiimme, erityisesti liittyen humanitaariseen tilanteeseen ja turvallisuushaasteisiin joita kohtaamme.
  • Voit olla varma; seisomme horjumatta Venäjän federaation rinnalla.
Moskovasta lähdön jälkeen Abbas matkusti Turkkiin tapaamaan Erdogan'ia, joka on uhannut hyökätä Israeliin.

Ja samalla kun Abbas tapasi Putin'in ja sitten Erdogan'in, Yhdysvallat ja EU keskittyivät yritykseen estää Irania hyökkäämästä Israelia vastaan.

Venäjän tuki Palestiinan valtiolle samalla kun Turkki ja Iran uhkaavat hyökätä Israelia vastaan, saa miettimään, onko Googin ja Maagogin taistelu horisontissa (Hes. 38-39).

Tässä on joitain ennakkoehtoja tälle suurelle taistelulle:
  • Maagogin maata (maa, johon Nooan pojanpoika Maagog asettui: 1. Moos. 10:2) täytyy hallita diktaattori (Googia tulkitaan joskus mieheksi huipulla tai diktaattoriksi. Maa, johon Maagog asettui, on Venäjä.).
  • Maagogin maan on oltava Israelin pohjoispuolella (Venäjä on, sekä Venäjällä, Iranilla ja Turkilla on joukkoja Syyriassa, joka on Israelin pohjoispuolella).
  • Venäjän on oltava linjassa Iranin (muinainen nimi on Persia) ja Turkin (Toogarman heimo) kanssa.
  • Hyökkäyksen täytyy tapahtua vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä, ja ne ovat saapuneet (Hes. 38:8, 16).
  • Israelin kansakunnan on oltava jälleen olemassa (se on).
  • Israelilla täytyy olla hopeaa ja kultaa, karjaa ja tavaroita (sillä on, ja myös öljyä).
  • Israelin täytyy asua turvallisesti (Israeliin voidaan hyökätä, mutta Jumala ei salli Israelin tuhoamista).
  • Israelilla täytyy olla muurittomia kyliä (monilla kylillä ei ole muureja).
  • Petolintujen on palattava Israeliin (Ne muuttavat Israeliin joka vuosi).
Jotkut profetianopettajat uskovat Googin ja Maagogin taistelun tapahtuvan ennen Ahdistuksen aikaa, ja jotkut uskovat sen tapahtuvan Ahdistuksen aikana.

Tässä minun mielipiteeni:
  • Goog ja Maagog ei voi tapahtua Ahdistuksen ajan viimeisellä puoliskolla, koska Juudean juutalaiset pakenevat erämaahan Ahdistuksen ajan puolivälissä (Dan. 9:26; Matt. 24:16), ja ne, jotka pakenevat, eivät tule olemaan siellä polttamassa aseita ja hautaamassa kuolleita (Hes. 39:12-15).
  • Juutalaiset, jotka eivät pakene erämaahan, eivät voi polttaa aseita ja haudata kuolleita Ahdistuksen ajan viimeisellä puoliskolla, koska Antikristus yrittää tappaa heidät (Ilm. 12:17).
  • Googia ja Maagogia ei todennäköisesti tapahdu Ahdistuksen ajan ensimmäisellä puoliskolla, koska aseiden polttaminen kestää seitsemän vuotta (Hes. 39:9), mutta juutalaiset eivät voi polttaa aseita Israelissa Ahdistuksen ajan viimeisellä puoliskolla (sama syy kuin edellä; Antikristuksen pelko).
  • Goog ja Maagog esiintyy luultavasti ennen kuin Antikristus nousee valtaan, koska häntä ei mainita Hesekielin luvuissa 38-39. On vaikea uskoa, että meillä on maailmanhallitus, eikä maailman näyttämön kuuluisinta miestä edes mainita.
  • Goog ja Maagog esiintyy luultavasti ennen kuin Antikristus nousee valtaan, koska on epätodennäköistä, että Venäjä, jne. hyökkäävät Israelin kimppuun, jos Israel on Antikristuksen kanssa tehdyn liiton alaisuudessa.
  • Goog ja Maagog ei ole Harmagedonin taistelu, koska Goog ja Maagog on suunnilleen 10 maan hyökkäys Israelia vastaan, mutta Harmagedon on kaikkien kansojen hyökkäys Israelia vastaan.
  • Goog ei ole Antikristus, koska Goog kuolee Israelin vuorilla, mutta Antikristus heitetään elävältä Tulijärveen (Hes. 39:4; Ilm. 19:20).
  • Goog ja Maagog tapahtuu ennen Ahdistuksen aikaa, koska Venäjän, Turkin, Iranin ja heidän islamilaisten liittolaistensa tappio poistaa suuren osan vastustuksesta Antikristuksen nousulle maailmanhallituksen yli. Venäjä, Iran, Turkki ja niiden islamilaiset liittolaiset eivät todennäköisesti antaisi periksi eurooppalaiselle johtajalle, ellei jokin merkittävä tapahtuma ole heikentänyt heitä suuresti.
Miksi Jumala tuhoaa heidät?
  • "Jotta pakanakansat tulisivat tuntemaan minut" (Hes. 38:16).
  • Saadakseen kaikkien ja kaiken huomion (Hes. 38:20).
  • Kirkastaakseen ja paljastaakseen itsensä (Hes. 38:23).
  • Jotta ihmiset tietäisivät, että Hän on Herra (Hes. 39:6).
  • Ilmoittaakseen Hänen nimensä Israelille (Hes. 39:7).
  • Antaakseen kadotukseen matkalla olevien tietää, että Israelin Jumala on Jumala (Hes. 39:7).
  • Antaakseen maailman nähdä Hänen tuomionsa (Hes. 39:21).
  • Ilmoittaakseen Israelille, että hän on heidän Jumalansa (Hes. 39:22).
  • Jotta Israel tietäisi, että se oli Jumala, joka kokosi kansan jälleen omaan maahansa (Hes. 39:28-29).
Tässä on ratkaiseva näkökohta koskien Iranin nykyistä uhkausta hyökätä Israeliin:
  • Googin ja Maagogin taistelu ei voi tapahtua, jos Yhdysvallat, EU, Saudi-Arabia, jne. suojelevat Israelia, koska profetian mukaan ne kyseenalaistavat hyökkäyksen, mutta eivät auta Israelia (Hes. 38:13).
  • Jos Yhdysvallat ja muut päättävät, etteivät ne auta suojellakseen Israelia, Iranin hyökkäys voi muuttua Googin ja Maagogin taisteluksi.
(Minun mielipiteeni: Voin helposti nähdä Biden'in/Harris'in kääntyvän Israelia vastaan, mutta minun on vaikea nähdä Trump'in kääntyvän Israelia vastaan. Jos olen oikeassa, Goog ja Maagog voi olla ennen Trump'in virkaanastumista, jos hänet valitaan, tai hän ei ehkä tule valituksi, tai hänen ei sallita astua virkaan. Tämä on vain yksi ajatuksistani.)

(Lisätietoa: Elokuun 20:ntenä 2024 demokraattien puoluekokous isännöi ryhmää palestiinalaisia, jotka haluavat Yhdysvaltojen lopettavan aseiden myymisen Israelille Gazan sotaa varten. Demokraattien johtajat tapaavat palestiinalaisryhmiä, koska he haluavat arabien äänet tänä syksynä. Kun presidentti Biden nousi lavalle, joukko osallistujia avasi suuren julisteen, jossa luki "Lopeta Israelin aseistaminen" protestoidakseen Amerikan tukea Israelin hallitukselle.)

(Lisätietoa: 20. elokuuta 2024 ilmoitettiin, että vaalien eheysryhmä väittää, että kaikissa vaa'ankieliosavaltioissa on 500 000–1.4 miljoonaa laitonta äänestäjää vauhdissa, eikä Trump voi voittaa, jos asialle ei tehdä jotain.)

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia, joilla näyttää olevan vaikutuksia aikakauden lopulle.

Ensinnäkin, koskien Iranin/Hizbollahin hyökkäystä Israeliin: 16. elokuuta 2024 Israelin ulkoministeri (Israel Katz) tapasi kollegansa Isosta-Britanniasta ja Ranskasta.

Katz kertoi heille,
  • Israel odottaa Ranskan ja Britannian ilmoittavan julkisesti Iranille, että se ei saa hyökätä Israeliin ja että jos Iran hyökkää, USA:n johtama liittouma liittyy Israeliin, ei vain puolustukseksi vaan myös hyökkäykseksi merkittäviä Iranin kohteita vastaan.
  • Iranin on ymmärrettävä, että jos se ei lopeta suoraa ja välillistä aggressiotaan Israelia vastaan, se maksaa raskaan strategisen ja taloudellisen hinnan – ja se on ainoa mahdollisuus pysäyttää kaiken kattava sota.
En tiedä auttaako Ranska ja/tai Yhdistynyt kuningaskunta puolustamaan Israelia Iranin ja Hizbollahin hyökkäystä vastaan ​​vai ei, mutta tiedän, että Ranska/Britannia ei auta puolustamaan Israelia Googin ja Maagogin taistelussa (Hes. 38:13), eikä Israel tarvitse heidän apuaan, koska Jumala puolustaa Israelia.

(Lisätietoa: Äskettäisellä Israel-aamiaisella Kanadassa, entinen Kanadan pääministeri Harper sanoi: "Meidän ei pitäisi kysyä, tukevatko poliitikot Israelia... Meidän pitäisi odottaa sitä.)

(Lisätietoa: 15. elokuuta 2024 israelilaiset lentokoneet harjoittelivat tankkausta ilmassa valmistautuakseen pitkän matkan lentoihin, mikä nähtiin jyrkkänä varoituksena Iranille.)

(Lisätietoa: 16. elokuuta 2024 Yhdysvaltain virkamies varoitti Irania, että se joutuisi kohtaamaan katastrofaalisia seurauksia ja raiteiltasuistumisriskin kohti Gazan aselepoa, jos se iskee Israeliin vastauksena Hamasin korkean virkamiehen murhaan.)

Toiseksi, Israelin ydinpelote (noin 90 taistelukärkeä ja ohjusta, jotka voivat saavuttaa Iranin, ydinaseistetut sukellusveneet, pommikoneet, jotka voidaan tankata ilmassa, jne.) sekä Israelin "ei koskaan enää" -asenne (Simsonin optio) ovat saaneet Iranin järkyttymään.

Iranin armeija tietää, että Israel voi poistaa heidät.

Kolmanneksi, Jordania ei salli Iranin käyttää Jordanian ilmatilaa Israeliin hyökkäämiseen, mutta Jordania sallii Israelin käyttää Jordanian ilmatilaa puolustautuakseen Iranin hyökkäystä vastaan.

Neljänneksi, koskien Jumalan lupausta siunata niitä, jotka siunaavat Israelia, ja kirota ne, jotka kiroavat Israelia (1. Moos. 12:3) ja Hänen liittoaan antaa koko Luvattu maa Aabrahamille ja hänen jälkeläisilleen ikuisesti (1. Moos. 17:7-8): Puheessaan New Jersey'ssä 16. elokuuta 2024, entinen presidentti Trump sanoi,
  • Kun palaan ovaalitoimistoon (presidentin työhuone), tuen Israelin oikeutta voittaa terrorismin vastainen sotansa. Heillä on oltava oikeus voittaa sota.
  • Ja annan Israelille sen tuen, jota se tarvitsee voittaakseen, mutta haluan heidän voittavan nopeasti. Eikö olisikin mukavaa, jos he voisivat voittaa nopeasti?
(Lisätietoa: 17. elokuuta 2024, kampanjoidessaan Pennsylvaniassa, Trump sanoi: "Holokaustin jälkeen ei ole koskaan ollut vaarallisempaa aikaa, jos satut olemaan juutalainen Amerikassa.")

Viidenneksi, koskien ruttotautien lisääntymistä ja maailmanhallituksen nousua aikakauden lopun lähestyessä: Maailman terveysjärjestö (WHO) ilmoitti 14. elokuuta 2024, että apinarokko (woke-kulttuuri ei halua kutsua tautia, joka vaikuttaa enimmäkseen homoihin, nimellä Monkeypox (apinarokko), joten jotkut ovat alkaneet kutsua sitä nimellä Mpox) on virallisesti luokiteltu kansainvälistä huolta aiheuttavaksi kansanterveyshätätilanteeksi.

Elokuun 15:ntenä 2024 ilmoitettiin, että jotkut terveysviranomaiset varoittavat Yhdysvaltain kouluja valmistautumaan uuteen pandemiaan ja joukkorokotuksiin.

Bill Gates, Big Pharma (iso lääketeollisuus) ja Maailman talousfoorumi (WEF) ovat antaneet samanlaisia ​​varoituksia.

Jotkut profetianopettajat (minä olen yksi heistä) uskovat, että WHO, WEF, Bill Gates, Big Pharma ja muut käyttävät niin kutsuttuja kansanterveyshätätilanteita pelottelutaktiikkana yrittääkseen saada kansakunnat luovuttamaan suvereniteettinsa maailmanhallitukselle.

On todennäköistä, että yhteiskunnalle kerrotaan pian, että heidän on valvottava ja rokotettava kaikki, jotta tauti ei leviäisi.

(Lisätietoa: Elokuun 15:ntenä 2024, WHO ilmoitti löytäneensä erittäin vaarallisen Mpox-tapauksen Ruotsista.)

(Lisätietoa: Elokuun 16. päivänä 2024, Mpox-tapaus löydettiin Pakistanista, ja Kiina ilmoitti alkavansa tarkkailla ihmisiä ja tavaroita, jotka saapuvat maahan, Mpox'in vuoksi.)

(Lisätietoa: 16. elokuuta 2024 ilmoitettiin, että tutkimuksessa, joka koski 528 tartunnan saanutta ihmistä epidemian alkamisen jälkeen, havaittiin, että 98% oli joko seksuaalisesti aktiivisia homoja tai biseksuaalisia miehiä tai muita, jotka ovat harrastaneet seksiä miesten kanssa.)

Kuudenneksi, useita vuosia sitten, israelilainen asiantuntija teki 2 hopeista pasuunaa (4. Moos. 10:2) puhallettaviksi tulevassa uudelleenrakennetussa Temppelissä sodan aikana.

Pasuunoihin on puhallettu useita kertoja erityisissä tilaisuuksissa, mutta ei koskaan Temppelivuorella.

Tänä vuonna, Tisha B'Av -päivänä, niihin puhallettiin rakennuksessa, joka oli Länsimuuria päin, ja joka työntyy esiin osasta Temppelivuorta.

Ensimmäistä kertaa 2000 vuoteen, pasuunat soivat Temppelivuorella.

Seitsemänneksi, koskien sitä, että Jumala tekee Jerusalemista juovuttavan maljan ja väkikiven koko maailmalle Ahdistuksen aikana (Sak. 12:2): Elokuun 15:ntenä 2024 ilmoitettiin, että palestiinalaishallinnon presidentti Mahmoud Abbas sanoi työskentelevänsä saadakseen maailman tunnustamaan Palestiinan valtion, jonka pääkaupunki on Itä-Jerusalem.

Israel sanoo, että koko Jerusalem on Israelin jakamaton pääkaupunki.

Kahdeksanneksi, koskien nälänhätää ja taloudellista romahdusta Ahdistuksen aikana (Ilm. 6:5-6): CNN on hyvin liberaali ja usein pyörittää tapahtumia demokraattipuolueen hyväksi, mutta 16. elokuuta 2024 Kamala Harris ilmoitti, että hän haluaa elintarvikkeiden hintavalvontaa, ja CNN raportoi, että hänen ehdotuksensa johtavat korkeampiin ruoan hintoihin, elintarvikepulaan ja epävarmuuteen.

Yhdeksänneksi, koskien antisemitismiä ja luopumusta kirkossa: Äskettäisessä esiintymisessään Pietarin aukiolla, Paavi Franciscus kutsui Israelin sotilaallista toimintaa Gazassa "terrorismiksi".

Kymmenenneksi, koskien korruptiota Valkoisessa talossa: 19. elokuuta 2024 kolme Yhdysvaltain edustajainhuoneen komiteaa julkaisi 292-sivuisen raportin, jonka mukaan on olemassa musertavia todisteita siitä, että Biden'in perheelle ja sen kumppaneille on maksettu 27 miljoonaa dollaria ulkomaisilta yksityishenkilöiltä tai yhteisöiltä vuodesta 2014 lähtien.

Tämä seuraa todistetta siitä, että 51 nykyistä ja entistä tiedustelu-upseeria allekirjoitti vuonna 2020 kirjeen, jonka mukaan Hunter'in kannettavalla tietokoneella olevat tiedot olivat venäläistä disinformaatiota.

Se seuraa myös todistetta siitä, että entinen varapresidentti Joe Biden oli "Big Guy", joka mainittiin tekstiviesteissä ja televisiossa vuoden 2020 vaalikampanjan aikana.

Vaikuttaa oudolta, että raportti on julkaistu juuri tähän aikaan, koska on liian myöhäistä nostaa virkasyytettä Biden'iä vastaan.

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 14. elokuuta 2024 (Päivä 313): Jatketun sodan 258. päivä. Rafahin hyökkäyksen 100. päivä.
  • Yhdysvaltain viranomaiset sanoivat, että Iranin hyökkäys Israelia vastaan ​​on edelleen todennäköinen, ja tulitaukoa ja panttivankisopimusta tarvitaan edelleen sodan estämiseksi.
Torstaina, 15. elokuuta 2024 (Päivä 314): Jatketun sodan 259. päivä. Rafahin hyökkäyksen 101. päivä.
  • Yhdysvalloilla ja EU:lla on Qatarissa korkean tason valtuuskunta ajamassa tulitaukoa ja panttivankisopimusta Hamasin ja Israelin välille.
Perjantaina, 16. elokuuta 2024 (Päivä 315): Jatketun sodan 260. päivä. Rafahin hyökkäyksen 102. päivä.
  • Viimeisten 30 päivän aikana Israel on tuhonnut ainakin 50 tunnelia, joita käytettiin aseiden salakuljetukseen Egyptistä Gazaan.
Lauantaina, 17. elokuuta 2024 (Päivä 316): Jatketun sodan 261. päivä. Rafahin hyökkäyksen 103. päivä.
  • Israel tuhosi Hizbollahin asevaraston ja rakennuksen Libanonissa.
  • Israel murhasi Hizbollahin komentajan pian sen jälkeen, kun Hizbollah ampui 55 rakettia Israeliin.
Sunnuntaina, 18. elokuuta 2024 (päivä 317): Jatketun sodan 262. päivä. Rafahin hyökkäyksen 104. päivä.
  • Yhdysvaltain ulkoministeri Blinken suuntasi Israeliin yrittääkseen saada panttivankisopimuksen yhdeksännen kerran sen jälkeen, kun Hamas hyökkäsi Israeliin 7. lokakuuta 2023.
  • Netanjahun mukaan painostuksen panttivankisopimusta varten tulisi kohdistua Hamasiin, ei Israeliin.
  • Islamilainen Jihad ja Hamas (2 Iranin tukemaa terroristiryhmää) ottivat vastuun pommin räjäyttämisestä lähellä synagoogaa Tel Avivissa. Jotkut viranomaiset uskovat, että pommi räjähti vahingossa, ennen kuin terroristi saavutti kohteensa, ja spekuloivat, että kyseessä voi olla jumalallinen väliintulo.
Maanantaina, 19. elokuuta 2024 (Päivä 318): Jatketun sodan 263. päivä. Rafahin hyökkäyksen 105. päivä.
  • Blinken sanoi, että meneillään olevat neuvottelut saattavat olla viimeinen mahdollisuus tulitaukoon Gazassa.
  • Libanonista saapunut Hizbollahin drone tappoi israelilaisen päätoimiupseerin ja haavoitti vakavasti toista upseeria.
  • Israelin joukot pommittivat useita Hizbollahin asevarastoja Libanonissa ja tapahtui monia toissijaisia ​​räjähdyksiä.
  • Netanjahu hyväksyi Yhdysvaltojen ehdottaman tulitauon Gazaan, johon Hamas ei ole suostunut.
  • Israel löysi kuuden panttivangin ruumiit.
Tiistaina, 20. elokuuta 2024 (Päivä 319): Jatketun sodan 264. päivä. Rafahin hyökkäyksen 106. päivä.
  • Hizbollah ampui noin 115 rakettia ja useita droneja Libanonista Pohjois-Israeliin.
  • Egypti sallii Israelin jäädä rajalleen lähellä Rafahia, jos sen ei tarvitse tunnustaa sitä julkisesti.
  • Hamas hylkäsi Yhdysvaltain viimeisimmän tulitaukoehdotuksen Gazassa.
  • Hamas käytti panttivankien matkapuhelimia soittaakseen heidän perheilleen ja vaatiakseen lunnaita.
Keskiviikkona, 21. elokuuta 2024 (Päivä 320): Jatketun sodan 265. päivä. Rafahin hyökkäyksen 107. päivä.
  • Hizbollah ampui noin 50 rakettia Golanin kukkuloille Israelissa.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

torstai 22. elokuuta 2024

Jumalan tuomio on tulossa maailmaan ja alkaa 7-vuotinen Ahdistuksen aika kaikille paitsi Kristuksen morsiusseurakunnalle joka pääsee ylösottoon – By Daymond Duck 17.8.2024

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla aluksi pian koittavasta tuomionajasta maapallolla, johon osoittaa useat aikainmerkit. Tämä tuomionaika vastaa Israelin 70. vuosiviikkoa (viimeiset 7 vuotta jolloin Israel lunastetaan), joka mainitaan Vanhan testamentin Danielin profetiassa. Kristillinen seurakuntakausi (pääasiassa pakanakristittyjä varten) päättyy Tempaukseen ja tämän jälkeen alkaa tuomion ajanjakso, jolla on monta nimitystä. Pian siis Ilmestyskirjan ratsastajat lähtevät liikkeelle ja kirjoittaja mainitsee tälle joitakin syitä (viimeaikaiset tapahtumat maailmalla). Raportissa aivan lopuksi päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

--------------

Jumalan tuomio (The Judgment of God) :: By Daymond Duck

Published on: August 17, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/08/17/the-judgment-of-god-by-daymond-duck/

(Tiedoksi: Tässä artikkelissa "SE" viittaa tulevaan Tuomion/Ahdistuksen aikaan, ja "KUKA" viittaa Jeesukseen/Jumalaan.)

Hal Lindsey, yksi suosikkikirjoittajistani ja Raamatun profetioiden opettajista, kirjoitti äskettäin artikkelin nimeltä ”Älä pysy hiljaa, koska maailma juoksee päätä pahkaa kohti Jumalan tuomiota”.

Lindsey sanoi,
  • Tuomio on tulossa maailmaan.
  • Jumala sanoi sen, ja voit luottaa siihen.
  • Se määritellään pyhissä kirjoituksissa ajanjaksoksi, joka alkaa Tempauksen jälkeen ja on aika, jolloin ihmiskunta uskoo astuneensa rauhan ja turvallisuuden aikakauteen yksinään ja ilman Jumalaa.
  • Mutta rauha ja turvallisuus on illuusio, jota seuraa Jumalan tuomion vuodattaminen.
Raamattu kutsuu tätä Jumalan tuomion ajanjaksoa useilla nimikkeillä:

Jeremia 30:7 kutsuu sitä,
  • Jaakobin ahdistuksen ajaksi.
Sefanja 1:14-16 kutsuu sitä,
  • Herran suureksi päiväksi,
  • Vihan päiväksi,
  • Tuskan ja ahdistuksen päiväksi,
  • Häviön ja hävityksen päiväksi,
  • Pimeyden ja synkeyden päiväksi,
  • Pilven ja sankan sumun päiväksi,
  • Pasuunan ja hälytyksen päiväksi aidattuja kaupunkeja ja korkeita torneja vastaan.
Jesaja 26:20 kutsuu sitä,
  • Vihastukseksi.
Jesaja 34:8 kutsuu sitä,
  • Herran koston päiväksi.
Daniel 9:24-27,
  • Danielin seitsemäskymmenes vuosiviikko.
Jumalan tarkoitus tälle tuomion ajanjaksolle (70. vuosiviikko) paljastettiin profeetta Danielille enkeli Gabrielin kautta (sanansaattajaenkeli, joka paljastaa jotakin Jeesuksen ensimmäisestä tai toisesta tulemuksesta joka kerta, kun hän esiintyy Raamatussa).
  • "Seitsemänkymmentä viikkoa on säädetty sinun kansallesi ja pyhälle kaupungillesi; silloin luopumus päättyy, ja synti sinetillä lukitaan, ja pahat teot sovitetaan, ja iankaikkinen vanhurskaus tuodaan, ja näky ja profeetta sinetillä vahvistetaan, ja kaikkeinpyhin voidellaan" (Dan. 9:24).
Gabriel tuli taivaasta paljastamaan Danielille kuusi asiaa juutalaisista ja Jerusalemista:
  • Lopettaakseen luopumuksen (saattaakseen juutalaiset lopettamaan kapinoinnin Jumalaa vastaan),
  • Tehdäkseen lopun synneistä (saadakseen juutalaiset lopettamaan synninteon Jumalaa ja muita vastaan),
  • Sovittaakseen pahat teot (saadakseen juutalaiset hyväksymään Jeesuksen Messiaakseen ja Vapahtajakseen; hyväksymään Hänet ainoana pysyvänä sovituksena heidän syntiensä tähden),
  • Tuodakseen ikuisen vanhurskauden (aloittamaan tuhatvuotisen valtakunnan ja tekemään ikuisesta vanhurskaudesta todellisuutta pelastetuille juutalaisille),
  • Sinetöidäkseen näyn (viimeistelläkseen kaikki ennustukset jotka on saatava päätökseen tähän mennessä, mukaan lukien Israelin 490 vuoden rangaistuksen viimeiset seitsemän vuotta),
  • Voidellakseen kaikkein pyhimmän (jotkut asiantuntijat sanovat, että tämä tarkoittaa uuden Temppelin voitelemista, toiset sanovat sen tarkoittavan Jeesuksen voitelemista Messiaaksi, ja muut, mukaan lukien minä, sanovat, että se tarkoittaa luultavasti molempia).
Opetuslapset kysyivät Jeesukselta Hänen tulemuksensa merkeistä, ja Hän sanoi:
  • "Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen (Israelin; Jes. 45:4) tähden ne päivät lyhennetään" (Matt. 24:21-22).
Antikristuksen nousu tulevan Uuden maailmanjärjestyksen ohessa johtaa ydinsotaan, nälänhätään, ruttotauteihin, vainoon ja katastrofeihin, jotka tuhoaisivat jokaisen elävän olennon maan päällä ilman Jeesuksen toista tulemista.

Katsos, kyse ei ole vain siitä, MITÄ on tulossa (tuomio): Kyse on myös siitä, KUKA on tulossa (kaikkien asioiden Tuomari).

Hän on:
  • Se, joka puhui kaiken olemassaoloon,
  • Kuningasten kuningas ja herrain Herra,
  • Juutalaisten kuningas,
  • Israelin Pyhä,
  • Se, joka on kaikkivoipa, on kaikkialla, ja näkee sekä tietää kaiken,
  • Se, joka herättää kuolleet ja heittää kadotetut ulkoiseen pimeyteen,
  • Se, joka heittää Antikristuksen ja Väärän profeetan Tulijärveen,
  • Se, joka heittää Saatanan pohjattomaan kuiluun 1000 vuodeksi ja lopulta Tulijärveen,
  • Se, joka erottaa nisun lusteesta, lammaskansat vuohikansoista,
  • Ja paljon muuta.
Uskon, että Ilmestyskirjan neljä ratsastajaa (Ahdistuksen aika; Ilm. 6:1-8) ovat satuloituina, ratsumiehillä on jalat jalustimissa, hevoset kuopivat maata ja ne ovat valmiita ryntäämään esiin.

Tässä on joitain syitä miksi:

Ensinnäkin, koskien Israelin sotaa Irania vastaan ​​ja juutalaisia, jotka rakentavat Temppelin uudelleen aikakauden lopussa: 13. elokuuta 2024, Moshe Feiglin (yhden Israelin ortodoksijuutalaispuolueen johtaja) tuotti videon, jossa oli viesti Iranin ajatollah Khameneille. Feiglin sanoi muun muassa:
  • Olemme tulleet päivien loppuun.
  • Olemme saavuttaneet totuuden hetken.
  • Olemme päässeet historiallisen päätösosan loppuun.
  • Olemme saavuttaneet Tuomiopäivän.
  • Israelin Jumalan nimessä taistelemme totuuden, oikeuden ja vapauden puolesta.
  • Tuhoamme sinut kaikilla rintamilla.
  • Ja kun voitamme, saatamme päätökseen profeettojemme todellisen vision… me rakennamme Jumalan palatsin, pyhän temppelin Jerusalemiin, pääkaupunkiimme.
  • Sytytämme menoran ja tuomme vapauden, elämän ja rauhan koko maailmaan.
Tässä linkki koko artikkeliin:

https://israel365news.com/394554/israeli-leader-sends-end-days-message-to-iran-we-will-build-the-temple/

Toiseksi, koskien koko Israelin pelastusta Ahdistuksen ajan lopussa: Jatkuva hyökkäys Israelia vastaan ​​saa juutalaiset hengellisemmiksi.

Elokuun 8:ntena 2024 David Parsons, Jerusalemin kansainvälisen kristillisen suurlähetystön varapresidentti ja vanhempi tiedottaja, kertoi CBN News'ille,
  • Luulen, että kansakunnan luottamus on kasvanut, kun he ovat torjuneet jopa Iranin hyökkäykset Jumalan käsi heidän takanaan. Eli näyttää paremmalta.
Kolmanneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Yhdysvallat vahvisti 6. elokuuta 2024 lähettäneensä Iranille selkeän viestin, että suuren eskaloitumisen riski on erittäin korkea, jos maa käynnistää merkittävän kostohyökkäyksen Israelia vastaan.

Neljänneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Elokuun 8:ntena 2024 Israelin puolustusministeri lähetti varoituksen Libanonille (ennen kuin Israel päättää tuhota Libanonin).
  • Libanonin kansalaiset, shiialainen Iran ja [sen ideologialle] alistuneet, Hizbollahin johtamina, ovat ottaneet Libanonin ja sen kansan panttivangiksi kapeiden nurkkakuntaisten etujen vuoksi.
  • Israelin valtio haluaa rauhaa, vaurautta ja vakautta molemmin puolin pohjoista rajaa, eikä siksi anna Hizbollahin militanttien millään tavoin horjuttaa rajaa ja aluetta.
  • Jos Hizbollah jatkaa aggressiotaan, Israel taistelee sitä vastaan ​​kaikin voimin.
Viidenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Elokuun 8:ntena 2024 Iranin ydinohjelmaa koskevan neuvotteluryhmän johtava jäsen lupasi keskiviikkona "pyyhkiä pois" kaikki amerikkalaiset sotilastukikohdat Lähi-idässä, jos Yhdysvallat liittyy Israelin hyökkäykseen islamilaista tasavaltaa vastaan.

(Kommenttini: Yhdysvallat varoitti Irania 6. elokuuta, Israel varoitti Libanonia 8. elokuuta, ja Iran varoitti Yhdysvaltoja 8. elokuuta. Näyttää siltä, ​​​​että sota uhkaa.)

(Lisätietoa: Elokuun 9:ntenä 2024 Iran ilmoitti YK:lle, että se kunnioittaa mitä tahansa Hamasin hyväksymää Gazan tulitauko- ja panttivankisopimusta, mutta Iran aikoo silti rankaista Israelia Haniyeh'in tappamisesta.)

(Lisätietoa: 10. elokuuta 2024 ilmoitettiin, että Jordania sallii Israelin käyttää ilmatilaansa, jos se hyökkää Iraniin.)

(Lisätietoa: USA:n varoitusten jälkeen Israeliin kohdistuvasta suuresta hyökkäyksestä: Elokuun 9:ntenä 2024 ilmoitettiin, että Yhdysvaltain rajavartiolaitos on korkeassa valmiustilassa sen jälkeen kun saatiin raportteja, että Iran yrittää kuljettaa salaa rahaa ja materiaaleja Yhdysvaltoihin käytettäväksi terrori-iskuun.)

(Lisätietoa: 11. elokuuta 2024 ilmoitettiin, että Iran on suostunut lykkäämään hyökkäystään Israeliin, jotta neuvottelijoille jää hieman enemmän aikaa edistää tulitaukoa Gazassa.)

Kuudenneksi, koskien Amerikan rappeutumista ja Jumalan siunausta niitä kohtaan, jotka siunaavat Israelia, ja kirousta niitä kohtaan, jotka kiroavat Israelia: Elokuun 8:ntena 2024 Raamatun profetioiden opettaja Amir Tsarfati kirjoitti:
  • Juutalainen valtio tietää keitä sen ystävät ovat… ja niin tietää myös Israelin Jumala.
  • En ole huolissani Israelista. Jumala pitää meidät turvallisesti käsissään. Hän on kartoittanut tulevaisuutemme, ja Hän toteuttaa tahtonsa.
  • Olen paljon enemmän huolissani Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta ja muusta Euroopasta.
(Lisätietoa: Elokuun 13. päivänä 2024 Yhdysvallat hyväksyi 20 miljardin dollarin aseiden myynnin Israelille, mutta kestää vuosia, ennen kuin Yhdysvallat tuottaa ja toimittaa ne Israelille.)

(Lisätietoa: 13. elokuuta 2024 ilmoitettiin, että Israel valmistautuu tuottamaan sen omat raskaat pomminsa, koska he eivät voi enää luottaa Yhdysvaltoihin toimittamaan niitä. Israelilta kestää 2-3 vuotta ennen kuin se alkaa tuottaa tarvitsemaansa.)

Seitsemänneksi, koskien syytöstä, jonka mukaan entinen presidentti Trump on uhka demokratialle: 10. elokuuta 2024 kerrottiin, että Nancy Pelosi on vahvistanut, että hänen seuraansa liittyi entinen presidentti Obama ja senaatin enemmistöjohtaja Chuck Shumer pyrkiessään painostamaan presidentti Biden'iä jättämään kesken presidenttikisan, koska he eivät uskoneet, että hänet voitaisiin valita uudelleen ensi marraskuussa.

Kahdeksanneksi, koskien Venäjän, Iranin ja muiden liittymistä liittolaisiksi ja niiden hyökkäämistä Israeliin viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla: 9. elokuuta 2024 ilmoitettiin, että:
  • Kymmeniä venäläisiä sotilashenkilöitä koulutetaan Iranissa käyttämään lähietäisyydelle soveltuvaa ballistista Fath-360 -ohjusjärjestelmää.
  • Kaksi eurooppalaista tiedustelulähdettä sanoi odottavansa satojen satelliittiohjattujen aseiden välitöntä toimitusta Venäjälle sen Ukrainan sotaa varten.
Yhdeksänneksi, koskien maailmanhallitusta ja rajatonta maailmaa: 10. elokuuta 2024 Breitbart ilmoitti, että tulli- ja rajavartioviraston lähteen toimittama epävirallinen DHS-raportti sanoi:
  • Vuonna 2023 Yhdysvaltain etelärajalla otettiin kiinni 24 125 siirtolaista kommunistisesta Kiinasta.
  • Vuonna 2024, 35 300 siirtolaista kommunistisesta Kiinasta otettiin kiinni Yhdysvaltain etelärajalla.
Kamala Harris on Amerikan rajatsaari, ja suurin osa heistä on vapautettu Yhdysvaltoihin.

Kymmenenneksi, koskien synnytystuskien tavoin lisääntyviä luonnonkatastrofeja aikakauden lopulla: Elokuun 13. päivänä 2024 raportoitiin, että:
  • Kirkot kaikkialla Länsi-Yhdysvalloissa kohtaavat jyrkästi nousevia vakuutusmaksuja ja jopa mahdollisia sulkemisia, koska korkeat rakennuskustannukset ja äärimmäiset sääolot, mukaan lukien hurrikaanit, maastopalot, ankarat ukkosmyrskyt ja tulvat, koettelevat niiden alueita.
Yhdenneksitoista, Trumpin pelastumisesta: Elokuun 13:ntena 2024, the Daily Wire raportoi Trump'in sanoneen:

Se, että hän käänsi päänsä juuri sillä hetkellä, kun salamurhaajakandidaatti ampui, pitäisi saada ne, jotka eivät usko Jumalaan, harkitsemaan uudelleen heidän uskomuksiaan.
  • "Olen uskovainen", Trump sanoi.
  • "Nyt olen enemmän uskovainen."
  • Useita minuutteja myöhemmin Trump sanoi, että se seikka, että hän käänsi päänsä lukeakseen informaatiota, jota näytettiin hänelle hänen kampanjatilaisuudessaan, oli "Jumalan teko" ja "ihme".
Kahdenneksitoista, koskien antisemitismiä ja korruptiota YK:ssa: YK:n turvallisuusneuvosto kutsui 14. elokuuta 2024 koolle hätäistunnon keskustelemaan Israelin äskettäisestä hyökkäyksestä Gazan koulussa piileskeleviä terroristeja vastaan.

Israelin YK-suurlähettiläs antoi YK:lle kuvia ja tietoa surmatuista terroristeista ja sanoi:
  • Kutsuitte hätäistunnon koolle näiden terroristien vuoksi, jotka käyttivät koulua terroritukikohtanaan, mutta Hizbollahin rakettitulessa murhatuille Majdal Shams'in lapsille ette löytäneet ajankohtaa kiireelliseen istuntoon! Hävetkää!
  • Neuvosto kokoontui tänään keskustelemaan Hamasin vääristä väitteistä. Järkyttävästi ​​näyttää siltä, ​​että olette päättäneet omistaa aikanne terroristien valheiden kuuntelemiseen, samalla kun todellista huolta ei ole osoitettu sille kun Hizbollah murhasi äskettäin israelilaisia ​​lapsia.
Israelin suurlähettiläs antoi myös YK:n turvallisuusneuvostolle kuvia lapsista, jotka murhattiin Hizbollahin ohjuksella Majdal Shams'issa.

(Lisätietoa: 13. elokuuta 2024 huthi-terroristit Jemenissä tekivät ratsian YK:n toimistoon, ottivat YK:n henkilöstön jäseniä panttivangeiksi ja varastivat tärkeitä YK:n asiakirjoja.)

(Minun mielipiteeni: YK on antikristillinen ja Israelin vastainen. Sen Uusi maailmanjärjestys joutuu Jumalan kirouksen alle; 1. Moos. 12:1-3)

(Tiedoksi: Katso 2 ½ minuutin video Keeping God’s Land'ista tästä linkistä: https://keepgodsland.com/)

Tässä päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta:

Keskiviikkona, 7. elokuuta 2024 (Päivä 306): Jatketun sodan 251. päivä. Rafahin hyökkäyksen 93. päivä.
  • Turkki vetosi YK:n kansainväliseen tuomioistuimeen, jotta se antaisi Turkin liittyä oikeudenkäyntiin Israelia vastaan, ja maa vaati kansainvälisen yhteisön (maailmanhallituksen matkija) väliintuloa Israelin ja Hamasin välisessä sodassa Israelia vastaan.
  • Israelin viranomaiset sanoivat, etteivät he usko Hamasin haluavan tulitaukoa Gazaan. Sinwar johtaa nyt Hamasin politbyroota ja hän haluaa laajentaa sotaa.
Torstaina, 8. elokuuta 2024 (Päivä 307): Jatketun sodan 252. päivä. Rafahin hyökkäyksen 94. päivä.
  • Israel tuhosi sala-ansoitetun rakennuksen ja useita terroristeja Rafahissa.
  • Israel iski kahteen kouluun ja tappoi 15 terroristia Gazassa.
Perjantaina, 9. elokuuta 2024 (Päivä 308): Jatketun sodan 253. päivä. Rafahin hyökkäyksen 95. päivä.
  • Israel salamurhasi taas yhden korkean Hamasin komentajan Libanonissa.
  • Yhdysvaltalaisen kyselyn mukaan 70 prosenttia amerikkalaisista äänestäjistä tukee Israelia ja uskoo, että Hamas pitäisi poistaa Gazasta.
Lauantaina, 10. elokuuta 2024 (Päivä 309): Jatketun sodan 254. päivä. Rafahin hyökkäyksen 96. päivä.
  • Israelin lentokoneet tappoivat 19 Hamasin jäsentä, jotka olivat piilossa Gazan koulussa.
Sunnuntaina, 11. elokuuta 2024 (Päivä 310): Jatketun sodan 255. päivä. Rafahin hyökkäyksen 97. päivä.
  • Yhdysvaltain puolustusministeri määräsi ohjatun ohjussukellusveneen (aseistettu yli 150 tomahawk-ohjuksella) sekä toisen lentotukialuksen ja iskujoukon lisälentokoneiden kanssa Lähi-itään.
  • Hamas ilmoitti, ettei se osallistu tulitaukoneuvotteluihin, joiden on määrä alkaa tulevana torstaina.
Maanantaina, 12. elokuuta 2024 (Päivä 311): Jatketun sodan 256. päivä. Rafahin hyökkäyksen 98. päivä.
  • Israel sanoi, että Iran salakuljettaa lisää aseita ja rahaa Jordanian kautta Israelissa oleville terroristeille kera käskyn lisätä terrori-iskuja Israelin sisällä Iranin ja Hizbollahin Israeliin kohdistuvan kostohyökkäyksen aikana.
  • Britannia, Ranska ja Saksa varoittivat Irania ja sen liittolaisia ​​lopettamaan hyökkäykset Israelia vastaan, koska se vaarantaa tulevat tulitaukoneuvottelut.
  • Hamas myönsi, että vartija tappoi yhden miespuolisen panttivangin ja haavoitti vakavasti kahta naispanttivankia.
Tiistaina, 13. elokuuta 2024 (Päivä 312): Jatketun sodan 257. päivä. Rafahin hyökkäyksen 99. päivä.
  • Hamas ampui Gazasta kaksi rakettia Israelin Tel Aviviin. Vahinkoja ei aiheutunut.
  • Iran torjui Britannian, Ranskan ja Saksan varoituksen Iranille ja sen liittolaisille lopettaa Israeliin hyökkääminen. Iran sanoi, että siitä puuttuu poliittinen logiikka ja se on ristiriidassa kansainvälisten oikeusperiaatteiden kanssa.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

keskiviikko 14. elokuuta 2024

Ajanmerkkejä elokuun alkupuoliskolla 2024 (mm. Trumpin murhayritys oli hallituksen palkkamurha ja Thomas Crooks syntipukki kuten Lee Harvey Oswald aikoinaan, Maailman (kansojen) merten ja aaltojen pauhina nykyään, Pariisin olympialaiset ennakoivat tuomiota maailmalle, Onko Putin Raamatun Goog?, Vaaditaan kriisi Amerikassa NWO:ta varten, Vasemmistolaisten mukaan Trump lavasti oman murhayrityksensä saadakseen suosiota, Tekoälypohjaiset älypuhelimet ja tietokoneet huolenaiheena, 10 erilaista argumenttia ennen Ahdistusta tapahtuvan Tempauksen puolesta, Juutalaisten paluu Diasporastaan Israelin maahan tärkein profeetallinen merkki, Suvaitsevaisuus nyky-yhteiskunnassa vie kohti ikuista kuolemaa, Omaat siunauksen kun seuraat Raamatun profetian toteutumista ajassamme) – Samuel Korhosen lukijaposti 10.8.2024

Tässä helluntailaisen Samuel Korhosen (alias Bileamin Aasi) viimeisin lukijapostaus veljille ja sisarille, jossa Aasin ajankohtaisprofeetallisia artikkelisuomennoksia tärkeistä aiheista osoittaen ajan lyhyyteen ennen seurakunnan Tempausta ja sen jälkeistä Ahdistuksen aikaa maapallolla. Tallensin nämä suomennokset CEF-kotisivuilleni, joten klikkaa vain seuraavassa Samuelin viestissä esiteltäviä artikkeleita, jotka hän liitti postiinsa.

-------------------

Lähettäjä: Samuel Korhonen <smlkorhonen@protonmail.com>
Lähetetty: sunnuntai 11. elokuuta 2024 8.59
Aihe: LOOK UP 10.8.2024


Tässä postissa:
  • Kaksi Gary Ritter'in Rumble-videoiden transkriptiota hänen blogiltaan LOOKING UP. Gary on AOG:n (Assemblies of God, suurin helluntaiseurakuntien yhteisö USA:ssa) valtuutettu pastori:
Oliko ampuja todella ampuja ja muita salaliittokysymyksiä (klik)
Milloin he ymmärtävät sen (klik)
  • Kaksi Hal Lindsey'n (94 v) sähköpostiartikkelia:
Globaali mullistus (klik)
Tuomio (klik)
  • Kolme Terry James'in artikkelia:
Googin kalastusta (klik)
Amerikan lähestyvä apokalypsi (klik)
Jumalallinen demonstraatio ja Trump-hulluuden draama (klik)
  • Kaksi David Bowen'in artikkelia sivustolta Harbingers Daily:
Henkilökohtainen tekoäly: Vaarallinen uhka vapaudelle hyväksytään avosylin (klik)
Varoittiko Jumala teknologian ja tekoälyn nopeasta kasvusta? (klik)
  • Lee Brainard'in kirjan Ten Potent Proofs for the Pretribulation Rapture arvostelu Terry James'in sivustolta:
Kymmenen vahvaa todistetta Tempaukselle ennen Ahdistusta (klik)
  • David Reagan'in artikkeli sivustolta Harbinger's Daily:
Kaikista tärkein profeetallinen merkki on kukkinut silmiemme edessä (klik)
  • Jan Markell'in artikkeli Terry James'in sivustolta:
Onko meillä aikaa tehdä Amerikasta jälleen suuri (klik)
  • Alex McFarland'in artikkeli Suvaitsevaisuus on kohtelias tapa sanoa:
”Minulle sopii, että ihmiset viettävät ikuisuuden helvetissä” sivustolta Harbinger's Daily: 
Suvaitsevaisuus (klik)
  • Jonathan Brentner'in artikkeli sivustolta Harbinger's Daily:
Älä menetä siunausta seurata Raamatun profetian toteutumista (klik)

Tässä jälleen ajanmerkkejä, mutta älkäämme unohtako, että ensimmäinen Jeesuksen mainitsema ajanmerkki on eksytys. Jos tänä päivänä emme pysty nimeltä mainitsemaan yhtään eksyttäjää, niin se on varma merkki, että olemme eksytettyjä.



https://www.youtube.com/watch?v=8yAVki1OphQ&t=2717s (Mauno Mattila puhuu Markku Veilosta)

On toivottavaa, että mahdollisimman moni lähettäisi näitä posteja eteenpäin totuuden edistämiseksi, koska suuri eksytys on jo suuressa määrin vallannut Suomen Siionin.

Bileamin Aasi

Sent with Proton Mail secure email.


-------------------------

Samuel Korhosen edelliset tämän vuoden lukijapostit tässä blogissa:

http://nokialainen.blogspot.com/2024/01/ajanmerkkeja-tammikuun-alussa-2024-mm.html (lukijaposti 5.1.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/01/ajanmerkkeja-tammikuun-lopussa-2024-mm.html (lukijaposti 26.1.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/02/aikamedia-aivan-pihalla-kun-on.html (lukijaposti 10.2.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/02/ajanmerkkeja-helmikuun-lopussa-2024-mm.html (lukijaposti 21.2.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/03/ajanmerkkeja-maaliskuun-puolivalissa.html (lukijaposti 15.3.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/04/silmaterakansan-uusin-ihme-koskee.html (lukijaposti 18.4.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/05/ajanmerkkeja-huhtikuun-puolivalissa.html (lukijaposti 13.4.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/05/ajanmerkkeja-toukokuun-puolivalissa.html (lukijaposti 13.5.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/06/ajanmerkkeja-toukokuun-lopussa-2024-mm.html (lukijaposti 28.5.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/06/ajanmerkkeja-kesakuun-puolivalissa-2024.html (lukijaposti 15.6.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/07/ajanmerkkeja-heinakuun-alkupuoliskolla.html (lukijaposti 11.7.2024)

sunnuntai 11. elokuuta 2024

Mitä tapahtuu seuraavaksi Lähi-idässä kun Iran on suunniltaan raivosta Israelin suorittamasta Ismail Haniyehin salamurhasta keskellä Teherania?! – By Daymond Duck 10.8.2024

Tämänkertaisessa profetiaraportissaan Rapture Ready -sivustolla pastori Daymond Duck käy aluksi läpi viimeaikaisia tapahtumia ja uutisjuttuja Lähi-idästä, jossa Israel on suorittanut merkittäviä vihollistensa salamurhia, jotka voivat sytyttää koko alueen täysimittaiseen sotaan. Näyttää siltä että suursodan alkaminen on erittäin lähellä ja se tulee olemaan mittakaavaltaan sellainen, joista mainitaan Raamatun aikakauden loppua koskevissa profetioissa. Suomentamani raportin pääteeman jälkeen muistakin viimeaikaisista tapahtumista ollen merkkejä aikakauden lopusta ja aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

--------------

Suunniltaan raivosta (Hopping Mad) :: By Daymond Duck

Published on: August 10, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/08/10/hopping-mad-by-daymond-duck/

Heinäkuun 30. päivänä 2024 Michael Snyder (kirjoittelija; puhuja; The Economic Collapse Blog'in julkaisija) kirjoitti:
  • Elämme aikaa, jolloin koko maailma on tulossa hulluksi, ja olen täysin vakuuttunut siitä, ettei kestä kauaa, ennen kuin sota Lähi-idässä ottaa apokalyptisen käänteen. Jopa CNN myöntää, että olemme vaarallisen lähellä todistaaksemme Israelin ja Hizbollahin välistä täysimittaista sotaa, ja tällaisessa sodassa kumpikaan osapuoli ei säästelisi mitään (Daymondin lihavoimat sanat painotusta varten).
Breitbart ilmoitti 3. elokuuta 2024, että:
  • "Pyhä viha" on tulossa Israelia vastaan, Iranin islamilaisen vallankumouskaartin (IRGC) raivoissaan olevan päällikön, kenraalimajuri Hossein Salami'n, mukaan.
Miksi he sanovat näin?

Viime viikon artikkelini sanoi:
  • Heinäkuun 28:ntena 2024 Turkin presidentti Erdoğan näytti uhkaavan hyökätä Israeliin palestiinalaisten tukemiseksi ja lopettaa lähes 10 kuukautta kestänyt sota, jossa Israel taistelee Hamasia vastaan ​​Gazassa.
  • Heinäkuun 30:ntenä 2024 Israelin lentokoneet suorittivat vastaiskun Libanonin Beirutissa ja tappoivat Hizbollahin yhden johtajan (Fuad Shukr), joka oli vastuussa Golanin kukkuloille ampumisesta, mikä tappoi 12 lasta jalkapallokentällä.
  • Israel salamurhasi Ismail Haniyeh'in 31. heinäkuuta 2024 Iranin pääkaupungissa. Haniyeh oli PA:n (palestiinalaishallinto) entinen pääministeri ja Hamasin politbyroon puheenjohtaja. Iran ja Hamas lupasivat kostaa hänen kuolemansa.
Yllä olevan kirjoittamisen jälkeen olen nähnyt seuraavia uutisartikkeleita:
  • Heinäkuun 31:senä 2024 oli vahvistamattomia raportteja, joiden mukaan Israel murhasi Iranin islamilaisen vallankumouskaartin huippuhenkilön Damaskoksessa.
  • Heinäkuun 31:senä 2024 Pentagonin virkamies sanoi, että olemme kiireesti mobilisoineet 12 sotalaivaa Lähi-itään Ismail Haniyeh'in salamurhan ja Beirutin pommituksen jälkeen. Hälytystaso on maksimissaan ja olemme valmiita. (Huomaa: Näillä sota-aluksilla on monia lentokoneita, pommeja, ohjuksia ja 4 000 Yhdysvaltain merijalkaväen sotilasta ja merimiestä.)
Kahden päivän aikana Israel murhasi kolme voimakasta terroristijohtajaa Libanonissa, Iranissa ja Syyriassa, ja Iran on suunniltaan raivosta (ilmaus, joka tarkoittaa hyppäämistä ylös ja alas raivosta; olla sotajalalla; olla hyvin vihainen).

Jotkut ystävistäni saattavat sanoa, että Iranin johtajat sihisevät kiukusta (vihanpurkaus; raivokohtaus).

Ismail Haniyeh'in (Hamasin terroristien poliittinen johtaja, joka raiskasi juutalaisnaisia, tappoi juutalaisia ​​lapsia, sieppasi juutalaisia ​​panttivankeja, jne.) kuoleman jälkeen ajatollah Ali Khamenei (Iranin ylin johtaja) määräsi joukkonsa käynnistämään suoran hyökkäyksen Israelia vastaan.

Khamenei sanoi iranilaisille:
  • Rikollinen, terroristinen sionistinen hallinto (Israel) teki meidän rakkaasta vieraastamme marttyyrin alueellamme ja on aiheuttanut surumme, mutta se on myös valmistanut maaperää ankaralle rangaistukselle, ja pidämme velvollisuutenamme kostaa hänen verensä, koska hän koki marttyyrikuoleman Iranin islamilaisen tasavallan alueella.
Mitä tapahtuu seuraavaksi?

En tiedä, mutta Israel on korkeassa valmiustilassa, ja se on lähettänyt lisää tankkeja, joukkoja ja aseita Libanonin rajalleen.

Yksikin harha-askel keneltä tahansa voi saada tämän konfliktin räjähtämään, ja useat merkittävät aikakauden lopun ennustukset voisivat toteutua muutamassa päivässä.

Aika näyttää.

Tässä on päivittäiset päivitykseni sodan mahdollisuudesta:
  • Elokuun 1:senä 2024 Hizbollahin pääsihteeri Hassan Nasrallah sanoi, että Israelin on odotettava raivoa ja kostoa kaikilla Gazaa tukevilla rintamilla… Israelilaiset tulevat itkemään kauheasti tulevina päivinä.
  • Ynet News'in mukaan Israel välitti 1. elokuuta 2024 Iranin pääedustajalle Hizbollahille länsimaisten ja alueellisten viranomaisten kautta viestin, jossa korostettiin, että IDF tähtää vain sotilaallisiin kohteisiin ja neuvoi Hizbollahia tekemään samoin. Massiivinen hyökkäys siviilejä vastaan ​​tarkoittaisi täysimittaista sotaa, Israelin viranomaiset korostivat.
  • Elokuun 2:sena 2024 Jerusalem Post raportoi, että läntisellä tiedustelupalvelulla on todisteita siitä, että Iran aikoo hyökätä Tisha B'Av -päivänä – juutalainen paastoamisen ja surun muistopäivä ensimmäisen ja toisen Temppelin tuhon vuoksi – 12.-13. elokuuta 2024, tänä vuonna.
  • Elokuun 2:sena 2024 ilmoitettiin, että Hizbollah on siirtämässä komentokeskustaan ​​pois Beirutista.
  • Elokuun 2:sena 2024 Kreikan tiedusteluviranomaisten varoitusten jälkeen Kreikka meni korkeaan valmiustilaan peläten hyökkäystä Israelin kohteisiin Kreikassa.
  • Elokuun 3:ntena 2024 Iran sanoi odottavansa, että Libanonin Hizbollah iskee syvemmälle Israelin sisään eikä enää rajoitu sotilaallisiin kohteisiin sen jälkeen, kun Israel tappoi Hizbollahin komentajan.
  • Elokuun 4:ntenä 2024 Iran varoitti arabi-muslimimaita, että jos ne yrittävät puuttua tulevaan hyökkäykseen Israelia vastaan, myös niitä vastaan ​​hyökätään.
  • Elokuun 4:ntenä 2024 Israelin armeijalle annettiin lupa käynnistää ennalta ehkäisevä isku Irania vastaan, jos Israelin tiedustelupalvelulla on ilmatiiviitä todisteita siitä, että Iran on hyökkäämässä Israelia vastaan.
  • Elokuun 4:ntenä 2024 Iranin ajatollah vaati veristä hyökkäystä Yhdysvaltoja vastaan.
  • Elokuun 5:ntenä 2024 Iran torjui maailman johtajien kehotuksen käyttää malttia ja sanoi, että he aikovat edelleen hyökätä Israelia vastaan, vaikka se tarkoittaisi täysimittaista sotaa.
  • Saudi-Arabia ja Jordania ilmoittivat 5. elokuuta 2024 Iranille, että ne aikovat toimia kaikkia niiden ilmatilan läpi kulkevia ohjuksia tai drooneja vastaan.
  • Elokuun 6:ntena 2024 Pakistan ilmoitti aikovansa toimittaa Iranille kehittyneitä ohjuksia.
Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien sotia ja sotahuhuja: Heinäkuun 31. päivänä 2024 Netanjahu kertoi Israelin kansalle:
  • Viime päivinä ja tunteina Israelin asevoimat ovat hyökänneet onnistuneesti ja tappaneet kolme maailman pahimpiin, tappavimpiin ja vaarallisimpiin kuuluvaa terroristia.
  • Israel ei kumarra niitä ympäri maailmaa, jotka vaativat juutalaisen valtion antautumista pahan voimille ja suostumaan ennenaikaisiin tulitaukoihin.
  • Israel jatkaa taistelua ja menestymistä, kunnes voitto saavutetaan ja kaikki Israelin panttivangit palautetaan kotiin.
  • Se, joka teurastaa lapsiamme, maksaa hinnan.
Toiseksi, koskien kaikkia kansakuntia, jotka kääntyvät Israelia vastaan ​​aikakauden lopussa, sekä Amerikan alamäestä: 2. elokuuta 2024 Daily Wire raportoi, että presidentti Joe Biden uhkasi leikata Yhdysvaltain tukea Israelille yksityispuhelussa (jossa oli mukana Kamala Harris) Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun kanssa tällä viikolla sen jälkeen, kun Israel tappoi useita alueen huipputerroristeja (terroristeja, jotka ovat tappaneet juutalaisia).

Raportin mukaan uutissivusto Axios sanoi, että Biden ja hänen avustajansa olivat raivoissaan siitä, että Israel tappoi Shukr'in ja Haniyeh'in, ja Biden (Harris'in kanssa puhelimessa) uhkasi leikata Israel-tukea, jos he jatkavat terroristijohtajien tappamista.

(Minun mielipiteeni: On uskomatonta, että Biden ja Harris uhkasivat katkaista tukensa Israelille, koska Yhdysvalloilla oli 5 miljoonan dollarin palkkio Shukr'in päästä johtuen vuoden 1983 pommi-iskusta, jossa kuoli 241 Yhdysvaltain merijalkaväen sotilasta, ja Haniyeh oli tunnustettu terroristi. Miksi he olisivat raivoissaan Israelia kohtaan, koska se tappoi jonkun, joka tappoi 241 Yhdysvaltain merijalkaväen sotilasta?)

(Lisätietoa: Elokuun 2:sena 2024 Daily Mail raportoi, että Yhdistynyt kuningaskunta on ottanut käyttöön salaisen asevientikiellon Israelia vastaan, kun he määrittävät, syyllistyikö Israel sotarikoksiin hyökätessään Gazaan.)

Kolmanneksi, koskien antisemitismiä ja korruptiota YK:ssa: 3. elokuuta 2024 ilmoitettiin, että Israel kieltäytyi pidentämästä viisumeja huomattavalle määrälle YK:n henkilöstöä, koska he soveltavat Israeliin kaksoisstandardia (asettumalla Hamasin puolelle, tekemällä vain vähän Hamasin saamiseksi vapauttamaan panttivangit, ym.).

Neljänneksi, koskien antisemitismiä ja pyrkimyksiä tuhota Israel aikakauden lopussa: Elokuun 4:ntenä 2024 korkea-arvoinen iranilainen virkamies sanoi:
  • Israel ei tule näkemään 80-vuotispäiväänsä nykyaikaisena maana (Israelin 80-vuotisjuhlapäivä on 14. toukokuuta 2028).
(Oma spekulaationi: Israelia ei voida tuhota, mutta kuinka kauan päätesukupolvi on vielä olemassa?)

Viidenneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua (Venäjä, Iran ja muut, jotka hyökkäävät Israeliin viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla; Hes. 38-39): Elokuun 5. päivänä 2024 Venäjän turvallisuusneuvoston sihteeri vieraili Iranissa ja sanoi: "Olemme valmiita täysimääräiseen yhteistyöhön Iranin kanssa alueellisissa kysymyksissä."

On myös kerrottu, että Venäjä on alkanut toimittaa hävittäjiä, kehittyneitä ilmapuolustusjärjestelmiä ja tutkalaitteita Iraniin.

Kuudenneksi, koskien rajatonta maailmaa, Uutta maailmanjärjestystä (maailmanhallitus), jne.: Melkein 3 vuotta sitten Teksas ja Missouri haastoivat Biden'in hallinnon, Yhdysvaltojen sisäisen turvallisuuden viraston (DHS) johtajan Mayorkas'in ja muita Yhdysvaltain piirioikeudessa Teksasissa saattamaan päätökseen rakennusurakan koskien osaa muurista Yhdysvaltain ja Meksikon rajalle.

He väittivät, että Biden ja Mayorkas rikkoivat liittovaltion lakia pysäyttämällä rakentamisprojektin, joka oli hyväksytty ja rahoitettu kongressin toimesta.

Toukokuun 29. päivänä 2024, tuomari päätti Teksasin ja Missourin hyväksi ja antoi Biden'ille ja Mayorkas'ille 60 päivää aikaa valittaa päätöksestään.

60 päivän valitusaika päättyi 29. heinäkuuta 2024 ilman valitusta, ja nyt he ovat oikeuden määräyksen alaisena hankkeen loppuun saattamiseksi.

Biden ja Mayorkas ovat antaneet ostettujen tarvikkeiden ruostua maassa, myyneet osan materiaaleista, käyttäneet osan rahoista muihin projekteihin, Biden eroaa pian virastaan, Biden'in varapresidentti ja rajatsaari (Kamala Harris) haluaa korvata hänet, ja kuka tietää, miten tämä kaikki päättyy.

(Lisätietoa: Tuoreen Harvard'in Harris'ia koskevan kyselyn mukaan 56% demokraateista, 82% republikaaneista ja 69% riippumattomista uskoo, että Harris tukee avointa rajaa.)

Seitsemänneksi, koskien Syyrian Damaskoksen tuhoa yhdessä yössä (Jes. 17):
  • Elokuun 2:sena 2024 Israel iski Syyrian lentokentälle, jota käytettiin Libanonissa olevan Hizbollahin aseiden varastointiin ja kuljettamiseen.
  • Elokuun 3:ntena 2024 eräs luotettava lukija lähetti minulle sähköpostilla seuraavan viestin: Israel varoittaa Hizbollahia: IDF tuhoaa Damaskoksen, tähtää Syyrian presidentti Assadiin, jos Hizbollah liittyy sotaan; Yhdysvaltain sota-alukset tukevat Israelia sodassa. Viesti välitetty Ranskan kautta (lähde: Ynet)
Kahdeksanneksi, koskien aaltojen ja merten pauhaamista aikakauden lopussa (jotkut näkevät tämän rajuina myrskyinä valtameressä ja toiset näkevät sen ihmiskunnan mellakoivana merenä, ja joidenkin mielestä se voidaan tulkita kummallakin tavalla): Mielenosoitukset ja väkivalta leviävät monissa EU-maissa.

Syy ei ole aina selvä, mutta monet sanovat osoittavansa mieltään hallitsemattoman islamilaisen maahanmuuton, rikollisuuden ja väkivallan vuoksi.

(Huomaa: Nooan päivinä Jumala näki, että ihmisten pahuus oli suurta.)

(Lisätietoa: 8. elokuuta 2024, ennakoidessaan satoja maahanmuuton vastaisia ​​mielenosoituksia, Yhdistynyt kuningaskunta lähetti noin 6 000 poliisia ympäri maata ja laittoi 1 300 asiantuntijaa päivystykseen Lontoossa vakavien ongelmien varalta.)

Yhdeksänneksi, koskien maailmanlaajuista talouden romahdusta Ahdistuksen aikana (Ilm. 6:5-6),
  • Perjantaina, 2. elokuuta 2024, Dow Jones Industrial Average -indeksi putosi yli 600 pistettä.
  • Maanantaina, 5. elokuuta 2024, se putosi noin 1 034 pistettä.
  • Tiistaina, 6. elokuuta 2024, se sai takaisin noin 294 pistettä.
  • Keskiviikkona, 7. elokuuta 2024, tätä kirjoitettaessa, se oli laskenut noin 134 pistettä.
Huoli talouden hidastumisesta tai taantumasta Yhdysvalloissa kasvaa, ja Yhdysvaltojen talous on niin suuri, että sillä olisi maailmanlaajuisia vaikutuksia.

En tiedä osakemarkkinoista mitään, mutta lukemani perusteella se saattaa rauhoittua hetkeksi, mutta horisontissa on enemmän turbulenssia.

Tässä päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta:

Torstaina, 1. elokuuta 2024 (Päivä 300): Jatketun sodan 245. päivä. Rafahin hyökkäyksen 87. päivä.
  • Useat suuret lentoyhtiöt peruuttivat väliaikaisesti lentoja Israeliin peläten sodan leviämistä.
  • Hizbollah ampui ainakin 60 rakettia Israeliin.
  • 300 päivää kestäneen vankeuden jälkeen Israelin presidentti Herzog kehotti Gazaan rauhaa haluavia maailmanjohtajia ryhtymään toimiin panttivankien vapauttamiseksi.
Perjantaina, 2. elokuuta 2024 (Päivä 301): Jatketun sodan 246. päivä. Rafahin hyökkäyksen 88. päivä.
  • Israel ilmoitti tappaneensa Palestiinan Islamilaisen Jihadin (PIJ) asevalmistuksen apulaisjohtajan.
  • YK vahvisti, että Hizbollah on vastuussa 12 lapsen kuolemasta jalkapallokentällä Golanin kukkuloilla äskettäin.
  • Israel tappoi yli 30 Hamasin terroristia lähitaisteluissa Rafahissa.
Lauantaina, 3. elokuuta 2024 (Päivä 302): Jatketun sodan 247. päivä. Rafahin hyökkäyksen 89. päivä.
  • Israelin suihkukone tuhosi ajoneuvon Länsirannalla ja tappoi Hamasin komentajan ja neljä terroristia hänen kanssaan.
  • On olemassa vahvistamattomia huhuja, että Israel on tappanut Hamasin Al-Qassam-prikaatien (sotilaallisen ryhmän) tiedottajan Gazassa.
Sunnuntaina, 4. elokuuta 2024 (Päivä 303): Jatketun sodan 248. päivä. Rafahin hyökkäyksen 90. päivä.
  • Israel löysi kymmeniä uusia tunneleita Gazan ja Egyptin rajalta. Yksi tunneli oli Egyptin armeijan postiaseman alla, ja se oli riittävän suuri ajoneuvojen läpi ajamiseen. Siinä oli jopa rautatiekiskoja, joilla ajoneuvot saattoivat vetää lastattuja vaunuja. Israelilla on nyt enemmän syitä olla palauttamatta rajavalvontaa Gazalle ja Egyptille.
  • Netanjahu sanoi, että Iran yrittää ympäröidä meidät ja hyökätä meidän kimppuun proksien avulla. Hyökkäämme heitä vastaan ​​missä he ovatkin.
Maanantaina, 5. elokuuta 2024 (Päivä 304): Jatketun sodan 249. päivä. Rafahin hyökkäyksen 91. päivä.
  • Israel tappoi Hamasin talousministerin (miehen, joka oli vastuussa Palestiinan humanitaarisen avun varastamisesta ja hallinnasta, Hamasin rahojen jakamisesta, jne.).
  • Israel salamurhasi taas yhden Hizbollahin komentajan Libanonissa.
  • UNRWA on tutkinut 19 työntekijää, joiden epäillään osallistuneen Hamasin hyökkäykseen Israelia vastaan ​​7. lokakuuta 2023. Kaksi heistä on kuollut, 9 on erotettu ja loput 8 ovat edelleen tutkinnan alla.
Tiistaina, 6. elokuuta 2024 (Päivä 305): Jatketun sodan 250. päivä. Rafahin hyökkäyksen 92. päivä.
  • Israelin valtiovarainministeri takavarikoi 26 miljoonaa dollaria verorahoja, jotka PA normaalisti antaisi vangittujen terroristien perheille ja antaa rahat lokakuun 7. päivän 2023 panttivankien perheille.
  • Hamas nimesi Yahya Sinwar'in Ismail Haniyeh'in tilalle.
  • Hizbollah hyökkäsi Israeliin drooniparvella, mutta sanoi, että heidän kostonsa Haniyeh'in kuolemasta on vielä tulossa.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

maanantai 5. elokuuta 2024

Asioista, jotka kristityillä ja juutalaisilla ovat yhteisiä perintömme ja arvojemme suhteen eli juutalais-kristilliset juuret ja arvot – By Daymond Duck 3.8.2024

Tämänkertaisessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla muistutetaan aluksi juutalaisten ja kristittyjen yhteisestä perinnöstä ja arvoista, joihin länsimainen sivilisaatio on nojannut tähän saakka, mutta näitä juutalais-kristillisiä juuria ja arvoja ollaan nyt repimässä alas varsinkin Amerikassa, jossa demokraatit ovat hylänneet Jumalan ja suuntaavat jumalattomaan Uuteen maailmanjärjestykseen, johon ei kuulu kristinusko eikä sen alkulähteenä ollut juutalaisuus, jotka palvovat samaa Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa. Jäljempänä suomentamassani raportissa viimeaikaisia tapahtumia osoittaen aikakauden loppuun ja aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

-------------

Yhteinen perintömme ja arvomme (Our Common Heritage and Values) :: By Daymond Duck

Published on: August 3, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/08/03/our-common-heritage-and-values-by-daymond-duck/

Maanantaina 22. heinäkuuta 2024 Israelin pääministeri Netanjahu saapui Yhdysvaltoihin:
  • Tavatakseen kristittyjen johtajien ryhmän tiistaina.
  • Puhuakseen kongressin yhteisistunnossa keskiviikkona.
  • Tavatakseen presidentti Biden'in torstaina.
  • Ja tavatakseen entisen presidentin Trump'in perjantaina.
Tiistain tapaamisessaan kristittyjen johtajien ryhmän kanssa, Netanjahu sanoi:
  • Meillä ei ole parempia ystäviä kuin te, enkä sano sitä kevyesti tai sattumanvaraisesti. Se tulee sydämestä. Se tulee myös tietämyksestä, kuinka syvästi olette sitoutuneita Israeliin ja kuinka vahvasti puolustatte Israelia, puolustatte totuutta, puolustatte yhteistä perintöämme ja yhteisiä arvojamme.
Muutamia asioita, jotka kristityillä ja juutalaisilla ovat yhteisiä perintömme ja arvojemme suhteen (joita kutsutaan myös juutalais-kristillisiksi juuriksi tai arvoiksi), ovat:
  • Molemmat uskovat, että on vain yksi Jumala, Hän on Jehova, ja Hän loi meidät omaksi kuvakseen.
  • Molemmat uskovat, että Hän antoi kymmenen käskyä, me tarvitsemme näitä Jumalan antamia sääntöjä ja olemme tilivelvollisia Hänelle.
  • Molemmat uskovat, että meillä on vapaa tahto ja teemme syntiä, mutta kristityt uskovat, että juutalainen (Jeesus) kuoli ristillä sovittaakseen syntimme.
  • Useimmat juutalaiset kieltävät Jeesuksen olleen heidän Messiaansa, mutta muutamat juutalaiset (kutsutaan messiaanisiksi juutalaisiksi) uskovat, että Jeesus oli Messias, kristityt uskovat, että Jeesus oli Messias, kristityt uskovat, että kirkko alkoi juutalaisista, ja koko Israel hyväksyy Hänet lopulta.
  • Molemmat uskovat, että joku, jota kutsutaan Juutalaisten Kuninkaaksi (Messias), tulee pian hallitsemaan tällä maaplaneetalla.
  • Juutalaiset uskovat, että Jehova innoitti Vanhan testamentin, kristityt uskovat, että Hän innoitti Vanhaa ja Uutta testamenttia, ja molemmat uskovat, että heidän Raamattunsa ovat Jumalan tahto elämäämme varten.
  • Juutalaiset uskovat olevansa Aabrahamin fyysisiä jälkeläisiä, ja kristityt uskovat olevansa Aabrahamin hengellisiä jälkeläisiä uskon kautta.
  • Juutalaiset uskovat, että Jehova teki liiton Aabrahamin kanssa perustaakseen heidän kansakuntansa, kristityt perustivat Yhdysvallat, ja monet kansalaiset viittaavat Amerikkaan Jumalan alaisena kansakuntana. [Eiköhän tuo Amerikka ole moderni Babylon (Ilm. 18), jonka perustivat lähinnä vapaamuurarit+ruusuristiläiset. Trump ei ole kristitty. Suom. huom.]
Tunnetun juutalaisen kirjailijan, Dennis Prager'in, mukaan:
  • Kristityt ja juutalaiset tarvitsevat toisiaan.
  • Ilman Vanhaa testamenttia ei ole Uutta testamenttia.
  • Käytännössä jokainen kristillinen moraaliperiaate on peräisin heprealaisesta Raamatusta (juutalaiset Kirjoitukset).
Keskiviikkoisessa puheessaan kongressin edessä Netanjahu sanoi:
  • Kun seisomme yhdessä, tapahtuu jotain hyvin yksinkertaista; me voitamme, he häviävät. Tulin tänne vakuuttamaan teille, ystäväni, yhdestä asiasta – me voitamme.
  • Monet Israelin vastaiset mielenosoittajat päättävät puolustaa pahuutta. Monet kannattavat Hamasia. He seisovat raiskaajien kanssa. Heidän pitäisi hävetä itseään.
  • Eivätkö he tiedä, että Israelin maa on siellä, missä Aabraham, Iisak ja Jaakob rukoilivat, missä Jesaja ja Jeremia saarnasivat, ja missä Daavid ja Salomo hallitsivat?
  • Lähes neljän tuhannen vuoden ajan Israelin maa on ollut juutalaisten kotimaa. Se on aina ollut kotimme; se tulee aina olemaan kotimme.
  • Iranin ajatollah Khomeini sitoutui levittämään islamilaista vallankumousta maailmanlaajuisesti. Khomeini sanoi, että Amerikka on suurin este näille tavoitteille, ja hän kutsui Amerikkaa "läntisen sivilisaation vartijaksi" ja "maailman suurimmaksi vallaksi".
  • Iranille Israel on ensimmäinen, Yhdysvallat on seuraava. Kun Israel taistelee Hamasia vastaan, me taistelemme Irania vastaan. Kun Israel taistelee Hizbollahia vastaan, me taistelemme Irania vastaan. Kun taistelemme hutheja vastaan, taistelemme Irania vastaan.
  • Kun toimimme estääksemme Irania saamasta ydinasetta, suojelemme teitä, koska Israelin viholliset ovat Amerikan vihollisia. Näin ollen voittomme on teidän voittonne.
  • Tiedän, että Amerikka tukee meitä. Kiitän teitä siitä – käytävän kaikilla puolilla. Amerikan sotilaallinen apu ja tiedustelu hyödyttävät molempia kansoja. Autamme pitämään amerikkalaiset saappaat irti maasta, ja Yhdysvaltojen nopea apu voi jouduttaa sodan loppua.
Netanjahun torstaisessa tapaamisessa presidentti Biden'in ja varapresidentti Harris'in kanssa:
  • Biden painotti, että on aika naulata kiinni panttivankien vapauttaminen ja solmia tulitaukosopimus Hamasin kanssa.
  • Harris kuvaili tapaamistaan ​​Netanjahun kanssa "rehellisenä ja rakentavana".
  • Harris sanoi, ettei hän aio olla hiljaa palestiinalaisten kärsimyksistä Gazassa.
  • Harris painotti, että kahden valtion ratkaisu on ainoa tie, joka varmistaa, että Israel pysyy turvallisena juutalaisena ja demokraattisena valtiona, ja joka varmistaa, että palestiinalaiset voivat vihdoin saada vapauden, turvallisuuden ja vaurauden, jonka he oikeutetusti ansaitsevat.
  • Harris'in huomautukset nostivat raivoisia israelilaisia ​​valituksia siitä, että ne voivat vaikeuttaa pyrkimyksiä päästä sopimukseen Hamasin kanssa panttivankien vapauttamiseksi ja sodan lopettamiseksi Gazassa.
Netanjahun perjantain tapaamisessa entisen presidentin Trump'in kanssa:
  • Trump kehotti Netanjahua lopettamaan nopeasti sodan Hamasia vastaan. (Minun mielipiteeni: En usko, että Trump kehotti Netanjahua tekemään myönnytyksiä Hamasille tai hyväksymään kahden valtion ratkaisun. Luulen, että Trump kehotti Netanjahua kukistamaan Hamasin niin nopeasti kuin pystyy.)
Netanjahu aikoi odottaa sapatin loppuun asti (lauantaipäivä Israelissa), mutta hän lähti Yhdysvalloista aikaisin kiirehtiäkseen takaisin Israeliin käsittelemään sydäntä särkevää Hizbollahin hyökkäystä kansaansa vastaan.

(Lisää: 27. heinäkuuta 2024 Trump syytti heikkoa ja tehotonta Biden'iä ja Harris'ia hyökkäyksestä, joka tappoi ja haavoitti kymmeniä ihmisiä.)

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: Ancestry.com perustettiin vuonna 1996.

Sen AncestryDNA-verkostossa on nyt yli 22 miljoonaa ihmistä, ja sillä on yli 20 miljardia tietuetta ihmisistä.

Joulukuussa 2020 Blackstone-niminen yritys (ei BlackRock, vaikka yhteyksiä on) osti Ancestry.com'in.

25. heinäkuuta 2024 ilmoitettiin, että Blackstone'n toimitusjohtaja Steven Schwarzman on Maailman talousfoorumin (WEF) kansainvälisen yritysneuvoston jäsen.

Tämä tekee hänestä WEF:n hallituksen jäsenen ja asettaa hänet avustajaksi toteuttamaan WEF:n globaalin agendan.

Tämä tarkoittaa, että WEF:llä on nyt pääsy miljooniin DNA-tietueisiin ja miljardeihin muihin tietueisiin, joiden avulla he voivat tunnistaa ihmiset, jos he saavat hallintaansa maailman terveydenhuollon, raha-asiat, ruoan kulutuksen, jne.

Toiseksi, tuleva Uusi maailmanjärjestys tulee olemaan jumalaton maailmanhallitus ja väärä uskonto on Antikristuksen ja Väärän profeetan alaisuudessa, ja uskon, että Antikristus tulee esiin EU:sta (elvytetty Rooman valtakunta).

Olympialaisten avajaisissa 26. heinäkuuta 2024 Pariisissa, Ranskassa (yksi EU:n 27 maasta), esitettiin vastenmielinen jumalaton parodia viimeisestä ehtoollisesta homojen kanssa, jotka olivat pukeutuneet drageiksi (drag queen).

Tämä jumalanpilkka, epäraamatullinen seremonia lähetettiin maailmanlaajuisesti (ehkä yli 3 miljardia ihmistä katsoi sen).

(Minun mielipiteeni: Näiden transsukupuolisten ihmisten ei tarvinnut pilkata Jeesusta – tai olympiakomitean sallia sitä – mutta he tekivät sen, ja he tulevat katumaan sitä ikuisesti, jos he eivät kadu syntejään ja hyväksy Jeesusta Vapahtajakseen. Jeesus jätti taivaan, eli kovan elämän, antoi itsensä lyötäväksi, riisua itsensä alastomaksi, ja salli ristiinnaulita itsensä heidän syntiensä tähden, ja se, mitä he tekivät, loukkasi kaikkivoipaa Jumalaa, joka rakastaa Poikaansa käsittämättömällä intohimolla. Nämä ihmiset tarvitsevat paljon rukousta.)

(Huomaa: Pariisin olympialaisten järjestäjät esittivät erittäin heikon anteeksipyynnön tästä Jumalaa pilkkaavasta tapahtumasta.)

(Lisätietoa: 29. heinäkuuta 2024 lähtien paavi Franciscus on ollut vaiti asiasta.)

(Lisää: 29. heinäkuuta 2024 Jill Biden sanoi, että avajaisseremonia oli upea.)

Koskien Mark Hitchcock'in erinomaisia kommentteja tästä, katso 7 min. video osoitteessa:

https://grandmageri422.me/2024/07/29/christian-raw-reaction-to-olympic-opening-ceremony-with-mark-hitchcock/

Kolmanneksi, koskien Yhdysvaltain salaisen palvelun korruptiota tai epäpätevyyttä: On raportoitu, että agentit antoivat miehen, jolla oli kivääri, kiivetä 5 metrin tikkailla katolle, josta oli selkeä näkymä Trump'in puhujalavalle. He antoivat tuon aseistetun miehen olla siellä noin 20 minuuttia, he antoivat Trump'in mennä puhujalavalle ja antoivat ampujan ampua noin 16 sekuntia ennen kuin he eliminoivat hänet.

On järkevää ajatella, että päät putoaisivat, mutta 23. heinäkuuta 2024 uutisoitiin salaisen palvelun ehdottaneen, että Trump'in kampanjan pitäisi lopettaa suurien kampanjatilaisuuksien järjestäminen.

Salainen palvelu syytti Trump'ia, mutta yksi hänen tukijoistaan ​​ehdotti, että heidän on keskityttävä työnsä tekemiseen.

Senaattori Ron Johnson ehdotti, että Trump'in kampanjaan tulisi palkata riippumaton turvallisuusasiantuntija valvomaan salaisen palvelun tarjoamaa turvallisuutta.

(Kysymykseni: Jos salainen palvelu on niin korruptoitunut tai kykenemätön, että Trump'in kampanjan on palkattava joku valvomaan heidän toimintaansa, niin miksi heitä tarvitaan?)

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta: Heinäkuun 24:ntenä 2024 Activist Post julkaisi Derrick Broze'n (toimittaja, kirjailija, radiojuontaja ym.) artikkelin otsikolla "The UN Will Sign the Pact of the Future in 60 Days – Here’s Why It Matters (YK allekirjoittaa Tulevaisuus-sopimuksen 60 päivässä – Tässä se miksi asialla on väliä)."

Koko artikkeli löytyy osoitteesta:

https://www.activistpost.com/2024/07/the-un-will-sign-the-pact-of-the-future-in-60-days-heres-why-it-matters.html

Tässä on vain muutamia asioita, joita Broze mainitsi:
  • Tulevaisuus-huippukokouksesta (The Summit of the Future) äänestetään 79. YK:n yleiskokouksen istunnossa New Yorkissa 22.-23. syyskuuta.
  • Jäsenvaltioiden odotetaan julistavan planetaarisen hätätilan osana niin sanottua Tulevaisuus-sopimusta.
  • Summit of the Future -sivustolla sanotaan, että Tulevaisuus-sopimuksen tuloksena on "maailma – ja kansainvälinen järjestelmä – joka on paremmin valmistautunut vastaamaan nyt kohtaamiimme haasteisiin".
  • Se on todennäköisesti jälleen yksi osa muutosta kohti maailmaa, jota hallitsevat valitsemattomat internationalistiset poliitikot.
  • YK:n jäsenvaltiot äänestävät todennäköisesti myös muuttaakseen radikaalisti itse YK:ta – mitä jotkut kutsuvat YK 2.0:ksi – ja sen luonnetta kuinka kansallisvaltiot tekevät päätöksiä planeetan tulevaisuudesta.
On enemmänkin, mutta lopullisena tavoitteena näyttää olevan maailmanhallituksen kehityksen nopeuttaminen.

Tämä on vain yksi askel tässä prosessissa, mutta se on valtava askel.

Viidenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 27. heinäkuuta 2024 Hizbollah ampui Libanonista iranilaisvalmisteisen ohjuksen, joka putosi jalkapallokentälle druusien kylässä Golanin kukkuloilla (nykyisin osa Israelia).

12 lasta kuoli, noin 40 ihmistä loukkaantui, ja:
  • Israelin puolustusministeri sanoi Israelin iskevän lujaa Hizbollahia vastaan.
  • Useat israelilaiset poliitikot vaativat rajua vastausta.
  • Israelin oppositiojohtaja vaati, että Israel lopettaa juutalaisten hylkäämisen Pohjois-Israelissa.
  • Netanjahu lupasi, että Israel ei anna tämän mennä ohi hiljaisuudessa.
Yhdysvallat sanoi pelkäävänsä, että tämä tapaus voi muuttua täysimittaiseksi sodaksi Israelin ja Hizbollahin välillä.

Iran on sanonut menevänsä osalliseksi Hizbollahin puolelle, jos Israel käynnistää täysimittaisen sodan Hizbollahia vastaan.

Yhdysvallat ja Britannia ovat luvanneet tukea Israelia täysimittaisessa sodassa Hizbollahin kanssa.
  • Israelin turvallisuuskabinetti kokoontui 28. heinäkuuta 2024 ja antoi Netanjahulle sekä puolustusministeri Gallant'ille valtuudet päättää, milloin ja miten Hizbollahille kostetaan, koska se ampui ohjuksen, joka tappoi ja haavoitti ihmisiä jalkapallokentällä. Israel iski useisiin paikkoihin syvällä Libanonissa, ja viranomaiset sanoivat, että tämä ei ole Israelin koston loppu. Hizbollah on korkeassa valmiustilassa, kun se odottaa lisää hyökkäyksiä.
  • Heinäkuun 28. päivänä 2024 ilmoitettiin, että ensinnäkin "Iran on rynnännyt toimittamaan Hizbollahille sähkömagneettisia pommeja, jotka voivat halvaannuttaa yhteydenpidon – Israelissa – ja poistaa tutkat käytöstä, koska riski siitä, että rajayhteenotto Israelin kanssa muuttuu täysimittaiseksi sodaksi, kasvaa." Toiseksi, "Iran saattaa yrittää mobilisoida joukkoja Syyriassa uhkaamaan Golania luodakseen toisen rintaman siinä tapauksessa, että Galilean rintamalla tapahtuu eskalaatiota."
  • Heinäkuun 29. päivänä 2024, Yhdysvaltain Libanonin suurlähetystön virkamiehet kehottivat amerikkalaisia ​​lähtemään, ja he varoittivat Yhdysvaltain kansalaisia ​​olemaan vierailematta siellä sukulaistensa luona.
  • Iranin uusi presidentti varoitti 29. heinäkuuta 2024, että Israelin hyökkäyksellä Libanoniin tulee olemaan vakavia seurauksia.
  • Heinäkuun 30:ntenä 2024 Israelin suihkukoneet suorittivat vastaiskun Libanonin Beirutissa ja tappoivat Hizbollahin johtajan (Fuad Shukr), joka oli vastuussa ohjuksen ampumisesta Golanin kukkuloille, joka tappoi 12 lasta jalkapallokentällä. Shukr oli Hassan Nasrallah'in sotilaallinen neuvonantaja ja oli mukana Yhdysvaltain merijalkaväen kasarmin pommituksessa vuonna 1983, joka tappoi 241 merijalkaväen sotilasta Libanonissa. Häntä etsivät sekä Yhdysvallat että Israel. Yhdysvalloilla oli 5 miljoonan dollarin palkkio hänen päästään, ja useat kongressin jäsenet kiittivät Israelia hänen eliminoimisestaan.
  • Heinäkuun 31:senä 2024 Israel salamurhasi Ismail Haniyeh'in Iranin pääkaupungissa. Haniyeh oli PA:n (palestiinalaishallinto) entinen pääministeri ja Hamasin politbyroon puheenjohtaja. Iran ja Hamas lupasivat kostaa hänen kuolemansa. (Huomaa: Israel salamurhasi 12 tunnissa tärkeitä terroristijohtajia Libanonin ja Iranin pääkaupungeissa. Haniyeh tapettiin talossa noin 150 metrin päässä Iranin presidentin asunnosta. Israel on korkeassa valmiustilassa.)
(Minun mielipiteeni: Shukr ja Haniyeh ymmärtävät jo, etteivät he ole paratiisissa 72 neitsyen kanssa ja toivovat, ettei enempää heidän perheensä jäseniä enää liittyisi heidän joukkoonsa. Surullista.)

Kuudenneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Venäjä, Iran, Turkki ja muut hyökkäävät Israeliin viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla.

Heinäkuun 28:ntena 2024 Turkin presidentti Erdoğan näytti uhkaavan hyökätä Israeliin palestiinalaisten tukemiseksi ja uhkasi lopettaa lähes 10 kuukautta kestäneen sodan, jota Israel käy Hamasia vastaan Gazassa.

Erdoğan sanoi:
  • Turkin on oltava erittäin vahva, jotta Israel ei voi tehdä näitä asioita palestiinalaisille. Aivan kuten tulimme [Vuoristo-]Karabahiin, aivan kuten tulimme Libyaan, saatamme tehdä saman heille. Ei ole mitään, mitä emme voi tehdä. Meidän tulee vain olla vahvoja.
(Minun mielipiteeni: On paljon mitä Turkki ei voi tehdä, ja yksi niistä on Israelin voittaminen. Jumala teki liiton Israelin suojelemiseksi, eikä mikään kansakunta voi tuhota heitä.)

(Lisää: Israelin ulkoministeri kehotti 29. heinäkuuta 2024 Natoa karkottamaan Turkin. Sitä ei todennäköisesti tapahdu, mutta näemme kasvavaa vihamielisyyttä Israelin ja Turkin välillä.)

(Lisää: 31. heinäkuuta 2024 kerrottiin, että jos Turkki hyökkää Israeliin, Turkki käyttää joitain aseita, jotka Biden'in hallinto on myynyt ja siirtänyt Turkille.)

Seitsemänneksi, koskien petosta: 22. heinäkuuta 2024 ilmoitettiin, että Kamala Harris puhuu kuin hän tukisi Israelia, mutta hän on selvästi yhtynyt juutalaisvastaisiin palestiinalaismielenosoittajiin ja tukenut heitä Yhdysvalloissa, jotka huutavat "joelta merelle" ja vaativat intifadaa.

Kahdeksanneksi, koskien tulevaa maailmantalouden romahdusta: Yhdysvaltojen velka on nyt virallisesti ylittänyt 35 biljoonaa dollaria, ja velan korko on lähes 5 miljardia dollaria päivässä.

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 24. heinäkuuta 2024 (Päivä 292): Jatketun sodan 237. päivä. Rafahin hyökkäyksen 79. päivä.
  • Israel löysi viiden panttivangin, jotka oli siepattu 7. lokakuuta 2023, ruumiit Khan Younis'ista. Israelin tiedustelutietojen mukaan Hamas tappoi näistä neljä lokakuun 7. päivän hyökkäyksessä ja murhasi yhden sen jälkeen kun hänestä tuli panttivanki.
  • Yhdysvallat ja Britannia tuhosivat kolme huthi-ohjusten laukaisulaitetta Jemenissä.
Torstaina, 25. heinäkuuta 2024 (Päivä 293): Jatketun sodan 238. päivä. Rafahin hyökkäyksen 80. päivä.
  • Kerrottiin, että viiden 7. lokakuuta otetun panttivangin ruumiit löydettiin tunnelista humanitaarisella alueella Khan Younis'issa. Israelin joukkoja on arvosteltu humanitaarisille vyöhykkeille saapumisesta, ja nyt näemme miksi: Ne saattavat olla alueita, missä Hamas ja osa panttivangeista ovat.
Perjantaina, 26. heinäkuuta 2024 (Päivä 294): Jatketun sodan 239. päivä. Rafahin hyökkäyksen 81. päivä.
  • Israel vei 63-vuotiaan Hamasin johtajan, joka oli Israelin vankilassa, sairaalaan, jossa hän kuoli, ja Hamas vaati väkivaltaisia ​​hyökkäyksiä juutalaisia ​​vastaan kostaakseen hänen kuolemansa.
  • Israel tappoi vielä 2 korkeaa Hizbollahin komentajaa Etelä-Libanonissa.
Lauantaina, 27. heinäkuuta 2024 (Päivä 295): Jatketun sodan 240. päivä. Rafahin hyökkäyksen 82. päivä.
  • Perustuen tiedustelutietoihin, joiden mukaan Hamasin joukot olivat Khan Younis'issa ja jotkut olivat humanitaarisella vyöhykkeellä, Israel kehotti palestiinalaisia poistumaan osasta humanitaarista aluetta.
  • Israel iski Hamasin terroristeja ja sotilaslaitoksia vastaan kaikkialla Gazassa.
  • YK:n asiantuntija hyväksyi twiitin, jossa Netanjahua verrattiin Hitleriin.
Sunnuntaina, 28. heinäkuuta 2024 (Päivä 296): Jatketun sodan 241. päivä. Rafahin hyökkäyksen 83. päivä.
  • Biden'in hallinto varoitti Israelia olemaan hyökkäämättä Beirutiin, koska se on punainen viiva Hizbollahille ja voi laukaista täysimittaisen sodan.
Maanantaina, 29. heinäkuuta 2024 (Päivä 297): Jatketun sodan 242. päivä. Rafahin hyökkäyksen 84. päivä.
  • Israel ampui alas Hizbollahin droonin, joka oli matkalla kohti rannikon lähellä olevaa israelilaista maakaasun porauslautaa.
Tiistaina, 30. heinäkuuta 2024 (Päivä 298): Jatketun sodan 243. päivä. Rafahin hyökkäyksen 85. päivä.
  • USA:n puolustusministeri Lloyd Austin sanoi, että Yhdysvallat auttaa Israelia puolustautumaan, jos täysimittainen sota syttyy Libanonissa.
  • Israelin armeija ilmoitti tuhonneensa yli 60 mailin verran Gazan kaistan alla olevia tunneleita siitä lähtien kun sota syttyi lokakuun 7. päivänä 2023.
Keskiviikkona, 31. heinäkuuta 2024 (Päivä 299): Jatketun sodan 244. päivä. Rafahin hyökkäyksen 86. päivä.
  • Yhdysvallat sanoi, että Israel ei ilmoittanut sille etukäteen Haniyeh'in salamurhasta.
  • Israelin turvallisuuskabinetti kokoontui keskustelemaan Iranin, Hizbollahin ja Hamasin reaktiosta Haniyeh'in salamurhaan.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com