Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 26. elokuuta 2024

Palestiinan valtion perustaminen on Venäjän ensisijainen tavoite Lähi-idässä + pohdintaa Googin ja Maagogin taistelusta (Hes. 38-39) – By Daymond Duck 24.8.2024

Tämänkertaisessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla paljon asiaa räjähdysherkästä Lähi-idän tilanteesta, jonne yritetään saada tulitauko- ja panttivankisopimus estämään nykyisen Gazan sodan laajentuminen alueelliseksi sodaksi, jossa Iran ja sen liittolaiset hyökkäävät Israeliin. Kuitenkin Raamatun profetia puhuu ns. Googin sodasta, joka on kirjoittajan mukaan lähellä (tapahtuu ennen Antikristuksen nousua ja Ahdistuksen aikaa), koska profetian pääpelurit Venäjä, Iran ja Turkki tukevat Hamasia sen sodassa Israelia vastaan. Venäjä on lisäksi erittäin palestiinalaismielinen ja haluaa Palestiinan valtion, jonka pääkaupunki on Itä-Jerusalem. Ei liene vaikea päätellä, että tämä nykyinen Gazan sota on alkusoittoa Googin sodalle. Suomentamassani raportissa muistakin aikainmerkeistä koskien aikakauden loppua ja aivan lopuksi Daymondin päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

-------------

Venäjän ensisijainen tavoite (A Russian Priority) :: By Daymond Duck

Published on: August 24, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/08/24/a-russian-priority-by-daymond-duck/

Elokuun 13. päivänä 2024 Palestiinan Auktoriteetin presidentti Mahmoud Abbas vieraili Venäjän presidentin Vladimir Putin'in luona Moskovassa keskustellakseen heidän suhteestaan, Lähi-idän tilanteesta ja Israelin sodasta Hamasia vastaan ​​Gazassa.

Putin sanoi,
  • Teemme kaikkemme tukeaksemme palestiinalaisia.
  • Uskomme, että kestävän ja vakaan rauhan turvaamiseksi alueella on välttämätöntä panna täytäntöön kaikki YK:n päätöslauselmat ja täysimittaisen Palestiinan valtion perustaminen on ensisijainen tavoite.
Abbas sanoi,
  • Venäjä on yksi rakastetuimmista ystävistämme.
  • Arvostamme syvästi huomiota ja merkitsevyyttä, jota venäläiset ystävämme ja veljemme kohdistavat ongelmiimme ja kärsimyksiimme, erityisesti liittyen humanitaariseen tilanteeseen ja turvallisuushaasteisiin joita kohtaamme.
  • Voit olla varma; seisomme horjumatta Venäjän federaation rinnalla.
Moskovasta lähdön jälkeen Abbas matkusti Turkkiin tapaamaan Erdogan'ia, joka on uhannut hyökätä Israeliin.

Ja samalla kun Abbas tapasi Putin'in ja sitten Erdogan'in, Yhdysvallat ja EU keskittyivät yritykseen estää Irania hyökkäämästä Israelia vastaan.

Venäjän tuki Palestiinan valtiolle samalla kun Turkki ja Iran uhkaavat hyökätä Israelia vastaan, saa miettimään, onko Googin ja Maagogin taistelu horisontissa (Hes. 38-39).

Tässä on joitain ennakkoehtoja tälle suurelle taistelulle:
  • Maagogin maata (maa, johon Nooan pojanpoika Maagog asettui: 1. Moos. 10:2) täytyy hallita diktaattori (Googia tulkitaan joskus mieheksi huipulla tai diktaattoriksi. Maa, johon Maagog asettui, on Venäjä.).
  • Maagogin maan on oltava Israelin pohjoispuolella (Venäjä on, sekä Venäjällä, Iranilla ja Turkilla on joukkoja Syyriassa, joka on Israelin pohjoispuolella).
  • Venäjän on oltava linjassa Iranin (muinainen nimi on Persia) ja Turkin (Toogarman heimo) kanssa.
  • Hyökkäyksen täytyy tapahtua vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä, ja ne ovat saapuneet (Hes. 38:8, 16).
  • Israelin kansakunnan on oltava jälleen olemassa (se on).
  • Israelilla täytyy olla hopeaa ja kultaa, karjaa ja tavaroita (sillä on, ja myös öljyä).
  • Israelin täytyy asua turvallisesti (Israeliin voidaan hyökätä, mutta Jumala ei salli Israelin tuhoamista).
  • Israelilla täytyy olla muurittomia kyliä (monilla kylillä ei ole muureja).
  • Petolintujen on palattava Israeliin (Ne muuttavat Israeliin joka vuosi).
Jotkut profetianopettajat uskovat Googin ja Maagogin taistelun tapahtuvan ennen Ahdistuksen aikaa, ja jotkut uskovat sen tapahtuvan Ahdistuksen aikana.

Tässä minun mielipiteeni:
  • Goog ja Maagog ei voi tapahtua Ahdistuksen ajan viimeisellä puoliskolla, koska Juudean juutalaiset pakenevat erämaahan Ahdistuksen ajan puolivälissä (Dan. 9:26; Matt. 24:16), ja ne, jotka pakenevat, eivät tule olemaan siellä polttamassa aseita ja hautaamassa kuolleita (Hes. 39:12-15).
  • Juutalaiset, jotka eivät pakene erämaahan, eivät voi polttaa aseita ja haudata kuolleita Ahdistuksen ajan viimeisellä puoliskolla, koska Antikristus yrittää tappaa heidät (Ilm. 12:17).
  • Googia ja Maagogia ei todennäköisesti tapahdu Ahdistuksen ajan ensimmäisellä puoliskolla, koska aseiden polttaminen kestää seitsemän vuotta (Hes. 39:9), mutta juutalaiset eivät voi polttaa aseita Israelissa Ahdistuksen ajan viimeisellä puoliskolla (sama syy kuin edellä; Antikristuksen pelko).
  • Goog ja Maagog esiintyy luultavasti ennen kuin Antikristus nousee valtaan, koska häntä ei mainita Hesekielin luvuissa 38-39. On vaikea uskoa, että meillä on maailmanhallitus, eikä maailman näyttämön kuuluisinta miestä edes mainita.
  • Goog ja Maagog esiintyy luultavasti ennen kuin Antikristus nousee valtaan, koska on epätodennäköistä, että Venäjä, jne. hyökkäävät Israelin kimppuun, jos Israel on Antikristuksen kanssa tehdyn liiton alaisuudessa.
  • Goog ja Maagog ei ole Harmagedonin taistelu, koska Goog ja Maagog on suunnilleen 10 maan hyökkäys Israelia vastaan, mutta Harmagedon on kaikkien kansojen hyökkäys Israelia vastaan.
  • Goog ei ole Antikristus, koska Goog kuolee Israelin vuorilla, mutta Antikristus heitetään elävältä Tulijärveen (Hes. 39:4; Ilm. 19:20).
  • Goog ja Maagog tapahtuu ennen Ahdistuksen aikaa, koska Venäjän, Turkin, Iranin ja heidän islamilaisten liittolaistensa tappio poistaa suuren osan vastustuksesta Antikristuksen nousulle maailmanhallituksen yli. Venäjä, Iran, Turkki ja niiden islamilaiset liittolaiset eivät todennäköisesti antaisi periksi eurooppalaiselle johtajalle, ellei jokin merkittävä tapahtuma ole heikentänyt heitä suuresti.
Miksi Jumala tuhoaa heidät?
  • "Jotta pakanakansat tulisivat tuntemaan minut" (Hes. 38:16).
  • Saadakseen kaikkien ja kaiken huomion (Hes. 38:20).
  • Kirkastaakseen ja paljastaakseen itsensä (Hes. 38:23).
  • Jotta ihmiset tietäisivät, että Hän on Herra (Hes. 39:6).
  • Ilmoittaakseen Hänen nimensä Israelille (Hes. 39:7).
  • Antaakseen kadotukseen matkalla olevien tietää, että Israelin Jumala on Jumala (Hes. 39:7).
  • Antaakseen maailman nähdä Hänen tuomionsa (Hes. 39:21).
  • Ilmoittaakseen Israelille, että hän on heidän Jumalansa (Hes. 39:22).
  • Jotta Israel tietäisi, että se oli Jumala, joka kokosi kansan jälleen omaan maahansa (Hes. 39:28-29).
Tässä on ratkaiseva näkökohta koskien Iranin nykyistä uhkausta hyökätä Israeliin:
  • Googin ja Maagogin taistelu ei voi tapahtua, jos Yhdysvallat, EU, Saudi-Arabia, jne. suojelevat Israelia, koska profetian mukaan ne kyseenalaistavat hyökkäyksen, mutta eivät auta Israelia (Hes. 38:13).
  • Jos Yhdysvallat ja muut päättävät, etteivät ne auta suojellakseen Israelia, Iranin hyökkäys voi muuttua Googin ja Maagogin taisteluksi.
(Minun mielipiteeni: Voin helposti nähdä Biden'in/Harris'in kääntyvän Israelia vastaan, mutta minun on vaikea nähdä Trump'in kääntyvän Israelia vastaan. Jos olen oikeassa, Goog ja Maagog voi olla ennen Trump'in virkaanastumista, jos hänet valitaan, tai hän ei ehkä tule valituksi, tai hänen ei sallita astua virkaan. Tämä on vain yksi ajatuksistani.)

(Lisätietoa: Elokuun 20:ntenä 2024 demokraattien puoluekokous isännöi ryhmää palestiinalaisia, jotka haluavat Yhdysvaltojen lopettavan aseiden myymisen Israelille Gazan sotaa varten. Demokraattien johtajat tapaavat palestiinalaisryhmiä, koska he haluavat arabien äänet tänä syksynä. Kun presidentti Biden nousi lavalle, joukko osallistujia avasi suuren julisteen, jossa luki "Lopeta Israelin aseistaminen" protestoidakseen Amerikan tukea Israelin hallitukselle.)

(Lisätietoa: 20. elokuuta 2024 ilmoitettiin, että vaalien eheysryhmä väittää, että kaikissa vaa'ankieliosavaltioissa on 500 000–1.4 miljoonaa laitonta äänestäjää vauhdissa, eikä Trump voi voittaa, jos asialle ei tehdä jotain.)

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia, joilla näyttää olevan vaikutuksia aikakauden lopulle.

Ensinnäkin, koskien Iranin/Hizbollahin hyökkäystä Israeliin: 16. elokuuta 2024 Israelin ulkoministeri (Israel Katz) tapasi kollegansa Isosta-Britanniasta ja Ranskasta.

Katz kertoi heille,
  • Israel odottaa Ranskan ja Britannian ilmoittavan julkisesti Iranille, että se ei saa hyökätä Israeliin ja että jos Iran hyökkää, USA:n johtama liittouma liittyy Israeliin, ei vain puolustukseksi vaan myös hyökkäykseksi merkittäviä Iranin kohteita vastaan.
  • Iranin on ymmärrettävä, että jos se ei lopeta suoraa ja välillistä aggressiotaan Israelia vastaan, se maksaa raskaan strategisen ja taloudellisen hinnan – ja se on ainoa mahdollisuus pysäyttää kaiken kattava sota.
En tiedä auttaako Ranska ja/tai Yhdistynyt kuningaskunta puolustamaan Israelia Iranin ja Hizbollahin hyökkäystä vastaan ​​vai ei, mutta tiedän, että Ranska/Britannia ei auta puolustamaan Israelia Googin ja Maagogin taistelussa (Hes. 38:13), eikä Israel tarvitse heidän apuaan, koska Jumala puolustaa Israelia.

(Lisätietoa: Äskettäisellä Israel-aamiaisella Kanadassa, entinen Kanadan pääministeri Harper sanoi: "Meidän ei pitäisi kysyä, tukevatko poliitikot Israelia... Meidän pitäisi odottaa sitä.)

(Lisätietoa: 15. elokuuta 2024 israelilaiset lentokoneet harjoittelivat tankkausta ilmassa valmistautuakseen pitkän matkan lentoihin, mikä nähtiin jyrkkänä varoituksena Iranille.)

(Lisätietoa: 16. elokuuta 2024 Yhdysvaltain virkamies varoitti Irania, että se joutuisi kohtaamaan katastrofaalisia seurauksia ja raiteiltasuistumisriskin kohti Gazan aselepoa, jos se iskee Israeliin vastauksena Hamasin korkean virkamiehen murhaan.)

Toiseksi, Israelin ydinpelote (noin 90 taistelukärkeä ja ohjusta, jotka voivat saavuttaa Iranin, ydinaseistetut sukellusveneet, pommikoneet, jotka voidaan tankata ilmassa, jne.) sekä Israelin "ei koskaan enää" -asenne (Simsonin optio) ovat saaneet Iranin järkyttymään.

Iranin armeija tietää, että Israel voi poistaa heidät.

Kolmanneksi, Jordania ei salli Iranin käyttää Jordanian ilmatilaa Israeliin hyökkäämiseen, mutta Jordania sallii Israelin käyttää Jordanian ilmatilaa puolustautuakseen Iranin hyökkäystä vastaan.

Neljänneksi, koskien Jumalan lupausta siunata niitä, jotka siunaavat Israelia, ja kirota ne, jotka kiroavat Israelia (1. Moos. 12:3) ja Hänen liittoaan antaa koko Luvattu maa Aabrahamille ja hänen jälkeläisilleen ikuisesti (1. Moos. 17:7-8): Puheessaan New Jersey'ssä 16. elokuuta 2024, entinen presidentti Trump sanoi,
  • Kun palaan ovaalitoimistoon (presidentin työhuone), tuen Israelin oikeutta voittaa terrorismin vastainen sotansa. Heillä on oltava oikeus voittaa sota.
  • Ja annan Israelille sen tuen, jota se tarvitsee voittaakseen, mutta haluan heidän voittavan nopeasti. Eikö olisikin mukavaa, jos he voisivat voittaa nopeasti?
(Lisätietoa: 17. elokuuta 2024, kampanjoidessaan Pennsylvaniassa, Trump sanoi: "Holokaustin jälkeen ei ole koskaan ollut vaarallisempaa aikaa, jos satut olemaan juutalainen Amerikassa.")

Viidenneksi, koskien ruttotautien lisääntymistä ja maailmanhallituksen nousua aikakauden lopun lähestyessä: Maailman terveysjärjestö (WHO) ilmoitti 14. elokuuta 2024, että apinarokko (woke-kulttuuri ei halua kutsua tautia, joka vaikuttaa enimmäkseen homoihin, nimellä Monkeypox (apinarokko), joten jotkut ovat alkaneet kutsua sitä nimellä Mpox) on virallisesti luokiteltu kansainvälistä huolta aiheuttavaksi kansanterveyshätätilanteeksi.

Elokuun 15:ntenä 2024 ilmoitettiin, että jotkut terveysviranomaiset varoittavat Yhdysvaltain kouluja valmistautumaan uuteen pandemiaan ja joukkorokotuksiin.

Bill Gates, Big Pharma (iso lääketeollisuus) ja Maailman talousfoorumi (WEF) ovat antaneet samanlaisia ​​varoituksia.

Jotkut profetianopettajat (minä olen yksi heistä) uskovat, että WHO, WEF, Bill Gates, Big Pharma ja muut käyttävät niin kutsuttuja kansanterveyshätätilanteita pelottelutaktiikkana yrittääkseen saada kansakunnat luovuttamaan suvereniteettinsa maailmanhallitukselle.

On todennäköistä, että yhteiskunnalle kerrotaan pian, että heidän on valvottava ja rokotettava kaikki, jotta tauti ei leviäisi.

(Lisätietoa: Elokuun 15:ntenä 2024, WHO ilmoitti löytäneensä erittäin vaarallisen Mpox-tapauksen Ruotsista.)

(Lisätietoa: Elokuun 16. päivänä 2024, Mpox-tapaus löydettiin Pakistanista, ja Kiina ilmoitti alkavansa tarkkailla ihmisiä ja tavaroita, jotka saapuvat maahan, Mpox'in vuoksi.)

(Lisätietoa: 16. elokuuta 2024 ilmoitettiin, että tutkimuksessa, joka koski 528 tartunnan saanutta ihmistä epidemian alkamisen jälkeen, havaittiin, että 98% oli joko seksuaalisesti aktiivisia homoja tai biseksuaalisia miehiä tai muita, jotka ovat harrastaneet seksiä miesten kanssa.)

Kuudenneksi, useita vuosia sitten, israelilainen asiantuntija teki 2 hopeista pasuunaa (4. Moos. 10:2) puhallettaviksi tulevassa uudelleenrakennetussa Temppelissä sodan aikana.

Pasuunoihin on puhallettu useita kertoja erityisissä tilaisuuksissa, mutta ei koskaan Temppelivuorella.

Tänä vuonna, Tisha B'Av -päivänä, niihin puhallettiin rakennuksessa, joka oli Länsimuuria päin, ja joka työntyy esiin osasta Temppelivuorta.

Ensimmäistä kertaa 2000 vuoteen, pasuunat soivat Temppelivuorella.

Seitsemänneksi, koskien sitä, että Jumala tekee Jerusalemista juovuttavan maljan ja väkikiven koko maailmalle Ahdistuksen aikana (Sak. 12:2): Elokuun 15:ntenä 2024 ilmoitettiin, että palestiinalaishallinnon presidentti Mahmoud Abbas sanoi työskentelevänsä saadakseen maailman tunnustamaan Palestiinan valtion, jonka pääkaupunki on Itä-Jerusalem.

Israel sanoo, että koko Jerusalem on Israelin jakamaton pääkaupunki.

Kahdeksanneksi, koskien nälänhätää ja taloudellista romahdusta Ahdistuksen aikana (Ilm. 6:5-6): CNN on hyvin liberaali ja usein pyörittää tapahtumia demokraattipuolueen hyväksi, mutta 16. elokuuta 2024 Kamala Harris ilmoitti, että hän haluaa elintarvikkeiden hintavalvontaa, ja CNN raportoi, että hänen ehdotuksensa johtavat korkeampiin ruoan hintoihin, elintarvikepulaan ja epävarmuuteen.

Yhdeksänneksi, koskien antisemitismiä ja luopumusta kirkossa: Äskettäisessä esiintymisessään Pietarin aukiolla, Paavi Franciscus kutsui Israelin sotilaallista toimintaa Gazassa "terrorismiksi".

Kymmenenneksi, koskien korruptiota Valkoisessa talossa: 19. elokuuta 2024 kolme Yhdysvaltain edustajainhuoneen komiteaa julkaisi 292-sivuisen raportin, jonka mukaan on olemassa musertavia todisteita siitä, että Biden'in perheelle ja sen kumppaneille on maksettu 27 miljoonaa dollaria ulkomaisilta yksityishenkilöiltä tai yhteisöiltä vuodesta 2014 lähtien.

Tämä seuraa todistetta siitä, että 51 nykyistä ja entistä tiedustelu-upseeria allekirjoitti vuonna 2020 kirjeen, jonka mukaan Hunter'in kannettavalla tietokoneella olevat tiedot olivat venäläistä disinformaatiota.

Se seuraa myös todistetta siitä, että entinen varapresidentti Joe Biden oli "Big Guy", joka mainittiin tekstiviesteissä ja televisiossa vuoden 2020 vaalikampanjan aikana.

Vaikuttaa oudolta, että raportti on julkaistu juuri tähän aikaan, koska on liian myöhäistä nostaa virkasyytettä Biden'iä vastaan.

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 14. elokuuta 2024 (Päivä 313): Jatketun sodan 258. päivä. Rafahin hyökkäyksen 100. päivä.
  • Yhdysvaltain viranomaiset sanoivat, että Iranin hyökkäys Israelia vastaan ​​on edelleen todennäköinen, ja tulitaukoa ja panttivankisopimusta tarvitaan edelleen sodan estämiseksi.
Torstaina, 15. elokuuta 2024 (Päivä 314): Jatketun sodan 259. päivä. Rafahin hyökkäyksen 101. päivä.
  • Yhdysvalloilla ja EU:lla on Qatarissa korkean tason valtuuskunta ajamassa tulitaukoa ja panttivankisopimusta Hamasin ja Israelin välille.
Perjantaina, 16. elokuuta 2024 (Päivä 315): Jatketun sodan 260. päivä. Rafahin hyökkäyksen 102. päivä.
  • Viimeisten 30 päivän aikana Israel on tuhonnut ainakin 50 tunnelia, joita käytettiin aseiden salakuljetukseen Egyptistä Gazaan.
Lauantaina, 17. elokuuta 2024 (Päivä 316): Jatketun sodan 261. päivä. Rafahin hyökkäyksen 103. päivä.
  • Israel tuhosi Hizbollahin asevaraston ja rakennuksen Libanonissa.
  • Israel murhasi Hizbollahin komentajan pian sen jälkeen, kun Hizbollah ampui 55 rakettia Israeliin.
Sunnuntaina, 18. elokuuta 2024 (päivä 317): Jatketun sodan 262. päivä. Rafahin hyökkäyksen 104. päivä.
  • Yhdysvaltain ulkoministeri Blinken suuntasi Israeliin yrittääkseen saada panttivankisopimuksen yhdeksännen kerran sen jälkeen, kun Hamas hyökkäsi Israeliin 7. lokakuuta 2023.
  • Netanjahun mukaan painostuksen panttivankisopimusta varten tulisi kohdistua Hamasiin, ei Israeliin.
  • Islamilainen Jihad ja Hamas (2 Iranin tukemaa terroristiryhmää) ottivat vastuun pommin räjäyttämisestä lähellä synagoogaa Tel Avivissa. Jotkut viranomaiset uskovat, että pommi räjähti vahingossa, ennen kuin terroristi saavutti kohteensa, ja spekuloivat, että kyseessä voi olla jumalallinen väliintulo.
Maanantaina, 19. elokuuta 2024 (Päivä 318): Jatketun sodan 263. päivä. Rafahin hyökkäyksen 105. päivä.
  • Blinken sanoi, että meneillään olevat neuvottelut saattavat olla viimeinen mahdollisuus tulitaukoon Gazassa.
  • Libanonista saapunut Hizbollahin drone tappoi israelilaisen päätoimiupseerin ja haavoitti vakavasti toista upseeria.
  • Israelin joukot pommittivat useita Hizbollahin asevarastoja Libanonissa ja tapahtui monia toissijaisia ​​räjähdyksiä.
  • Netanjahu hyväksyi Yhdysvaltojen ehdottaman tulitauon Gazaan, johon Hamas ei ole suostunut.
  • Israel löysi kuuden panttivangin ruumiit.
Tiistaina, 20. elokuuta 2024 (Päivä 319): Jatketun sodan 264. päivä. Rafahin hyökkäyksen 106. päivä.
  • Hizbollah ampui noin 115 rakettia ja useita droneja Libanonista Pohjois-Israeliin.
  • Egypti sallii Israelin jäädä rajalleen lähellä Rafahia, jos sen ei tarvitse tunnustaa sitä julkisesti.
  • Hamas hylkäsi Yhdysvaltain viimeisimmän tulitaukoehdotuksen Gazassa.
  • Hamas käytti panttivankien matkapuhelimia soittaakseen heidän perheilleen ja vaatiakseen lunnaita.
Keskiviikkona, 21. elokuuta 2024 (Päivä 320): Jatketun sodan 265. päivä. Rafahin hyökkäyksen 107. päivä.
  • Hizbollah ampui noin 50 rakettia Golanin kukkuloille Israelissa.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com