Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 11. elokuuta 2024

Mitä tapahtuu seuraavaksi Lähi-idässä kun Iran on suunniltaan raivosta Israelin suorittamasta Ismail Haniyehin salamurhasta keskellä Teherania?! – By Daymond Duck 10.8.2024

Tämänkertaisessa profetiaraportissaan Rapture Ready -sivustolla pastori Daymond Duck käy aluksi läpi viimeaikaisia tapahtumia ja uutisjuttuja Lähi-idästä, jossa Israel on suorittanut merkittäviä vihollistensa salamurhia, jotka voivat sytyttää koko alueen täysimittaiseen sotaan. Näyttää siltä että suursodan alkaminen on erittäin lähellä ja se tulee olemaan mittakaavaltaan sellainen, joista mainitaan Raamatun aikakauden loppua koskevissa profetioissa. Suomentamani raportin pääteeman jälkeen muistakin viimeaikaisista tapahtumista ollen merkkejä aikakauden lopusta ja aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

--------------

Suunniltaan raivosta (Hopping Mad) :: By Daymond Duck

Published on: August 10, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/08/10/hopping-mad-by-daymond-duck/

Heinäkuun 30. päivänä 2024 Michael Snyder (kirjoittelija; puhuja; The Economic Collapse Blog'in julkaisija) kirjoitti:
  • Elämme aikaa, jolloin koko maailma on tulossa hulluksi, ja olen täysin vakuuttunut siitä, ettei kestä kauaa, ennen kuin sota Lähi-idässä ottaa apokalyptisen käänteen. Jopa CNN myöntää, että olemme vaarallisen lähellä todistaaksemme Israelin ja Hizbollahin välistä täysimittaista sotaa, ja tällaisessa sodassa kumpikaan osapuoli ei säästelisi mitään (Daymondin lihavoimat sanat painotusta varten).
Breitbart ilmoitti 3. elokuuta 2024, että:
  • "Pyhä viha" on tulossa Israelia vastaan, Iranin islamilaisen vallankumouskaartin (IRGC) raivoissaan olevan päällikön, kenraalimajuri Hossein Salami'n, mukaan.
Miksi he sanovat näin?

Viime viikon artikkelini sanoi:
  • Heinäkuun 28:ntena 2024 Turkin presidentti Erdoğan näytti uhkaavan hyökätä Israeliin palestiinalaisten tukemiseksi ja lopettaa lähes 10 kuukautta kestänyt sota, jossa Israel taistelee Hamasia vastaan ​​Gazassa.
  • Heinäkuun 30:ntenä 2024 Israelin lentokoneet suorittivat vastaiskun Libanonin Beirutissa ja tappoivat Hizbollahin yhden johtajan (Fuad Shukr), joka oli vastuussa Golanin kukkuloille ampumisesta, mikä tappoi 12 lasta jalkapallokentällä.
  • Israel salamurhasi Ismail Haniyeh'in 31. heinäkuuta 2024 Iranin pääkaupungissa. Haniyeh oli PA:n (palestiinalaishallinto) entinen pääministeri ja Hamasin politbyroon puheenjohtaja. Iran ja Hamas lupasivat kostaa hänen kuolemansa.
Yllä olevan kirjoittamisen jälkeen olen nähnyt seuraavia uutisartikkeleita:
  • Heinäkuun 31:senä 2024 oli vahvistamattomia raportteja, joiden mukaan Israel murhasi Iranin islamilaisen vallankumouskaartin huippuhenkilön Damaskoksessa.
  • Heinäkuun 31:senä 2024 Pentagonin virkamies sanoi, että olemme kiireesti mobilisoineet 12 sotalaivaa Lähi-itään Ismail Haniyeh'in salamurhan ja Beirutin pommituksen jälkeen. Hälytystaso on maksimissaan ja olemme valmiita. (Huomaa: Näillä sota-aluksilla on monia lentokoneita, pommeja, ohjuksia ja 4 000 Yhdysvaltain merijalkaväen sotilasta ja merimiestä.)
Kahden päivän aikana Israel murhasi kolme voimakasta terroristijohtajaa Libanonissa, Iranissa ja Syyriassa, ja Iran on suunniltaan raivosta (ilmaus, joka tarkoittaa hyppäämistä ylös ja alas raivosta; olla sotajalalla; olla hyvin vihainen).

Jotkut ystävistäni saattavat sanoa, että Iranin johtajat sihisevät kiukusta (vihanpurkaus; raivokohtaus).

Ismail Haniyeh'in (Hamasin terroristien poliittinen johtaja, joka raiskasi juutalaisnaisia, tappoi juutalaisia ​​lapsia, sieppasi juutalaisia ​​panttivankeja, jne.) kuoleman jälkeen ajatollah Ali Khamenei (Iranin ylin johtaja) määräsi joukkonsa käynnistämään suoran hyökkäyksen Israelia vastaan.

Khamenei sanoi iranilaisille:
  • Rikollinen, terroristinen sionistinen hallinto (Israel) teki meidän rakkaasta vieraastamme marttyyrin alueellamme ja on aiheuttanut surumme, mutta se on myös valmistanut maaperää ankaralle rangaistukselle, ja pidämme velvollisuutenamme kostaa hänen verensä, koska hän koki marttyyrikuoleman Iranin islamilaisen tasavallan alueella.
Mitä tapahtuu seuraavaksi?

En tiedä, mutta Israel on korkeassa valmiustilassa, ja se on lähettänyt lisää tankkeja, joukkoja ja aseita Libanonin rajalleen.

Yksikin harha-askel keneltä tahansa voi saada tämän konfliktin räjähtämään, ja useat merkittävät aikakauden lopun ennustukset voisivat toteutua muutamassa päivässä.

Aika näyttää.

Tässä on päivittäiset päivitykseni sodan mahdollisuudesta:
  • Elokuun 1:senä 2024 Hizbollahin pääsihteeri Hassan Nasrallah sanoi, että Israelin on odotettava raivoa ja kostoa kaikilla Gazaa tukevilla rintamilla… Israelilaiset tulevat itkemään kauheasti tulevina päivinä.
  • Ynet News'in mukaan Israel välitti 1. elokuuta 2024 Iranin pääedustajalle Hizbollahille länsimaisten ja alueellisten viranomaisten kautta viestin, jossa korostettiin, että IDF tähtää vain sotilaallisiin kohteisiin ja neuvoi Hizbollahia tekemään samoin. Massiivinen hyökkäys siviilejä vastaan ​​tarkoittaisi täysimittaista sotaa, Israelin viranomaiset korostivat.
  • Elokuun 2:sena 2024 Jerusalem Post raportoi, että läntisellä tiedustelupalvelulla on todisteita siitä, että Iran aikoo hyökätä Tisha B'Av -päivänä – juutalainen paastoamisen ja surun muistopäivä ensimmäisen ja toisen Temppelin tuhon vuoksi – 12.-13. elokuuta 2024, tänä vuonna.
  • Elokuun 2:sena 2024 ilmoitettiin, että Hizbollah on siirtämässä komentokeskustaan ​​pois Beirutista.
  • Elokuun 2:sena 2024 Kreikan tiedusteluviranomaisten varoitusten jälkeen Kreikka meni korkeaan valmiustilaan peläten hyökkäystä Israelin kohteisiin Kreikassa.
  • Elokuun 3:ntena 2024 Iran sanoi odottavansa, että Libanonin Hizbollah iskee syvemmälle Israelin sisään eikä enää rajoitu sotilaallisiin kohteisiin sen jälkeen, kun Israel tappoi Hizbollahin komentajan.
  • Elokuun 4:ntenä 2024 Iran varoitti arabi-muslimimaita, että jos ne yrittävät puuttua tulevaan hyökkäykseen Israelia vastaan, myös niitä vastaan ​​hyökätään.
  • Elokuun 4:ntenä 2024 Israelin armeijalle annettiin lupa käynnistää ennalta ehkäisevä isku Irania vastaan, jos Israelin tiedustelupalvelulla on ilmatiiviitä todisteita siitä, että Iran on hyökkäämässä Israelia vastaan.
  • Elokuun 4:ntenä 2024 Iranin ajatollah vaati veristä hyökkäystä Yhdysvaltoja vastaan.
  • Elokuun 5:ntenä 2024 Iran torjui maailman johtajien kehotuksen käyttää malttia ja sanoi, että he aikovat edelleen hyökätä Israelia vastaan, vaikka se tarkoittaisi täysimittaista sotaa.
  • Saudi-Arabia ja Jordania ilmoittivat 5. elokuuta 2024 Iranille, että ne aikovat toimia kaikkia niiden ilmatilan läpi kulkevia ohjuksia tai drooneja vastaan.
  • Elokuun 6:ntena 2024 Pakistan ilmoitti aikovansa toimittaa Iranille kehittyneitä ohjuksia.
Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien sotia ja sotahuhuja: Heinäkuun 31. päivänä 2024 Netanjahu kertoi Israelin kansalle:
  • Viime päivinä ja tunteina Israelin asevoimat ovat hyökänneet onnistuneesti ja tappaneet kolme maailman pahimpiin, tappavimpiin ja vaarallisimpiin kuuluvaa terroristia.
  • Israel ei kumarra niitä ympäri maailmaa, jotka vaativat juutalaisen valtion antautumista pahan voimille ja suostumaan ennenaikaisiin tulitaukoihin.
  • Israel jatkaa taistelua ja menestymistä, kunnes voitto saavutetaan ja kaikki Israelin panttivangit palautetaan kotiin.
  • Se, joka teurastaa lapsiamme, maksaa hinnan.
Toiseksi, koskien kaikkia kansakuntia, jotka kääntyvät Israelia vastaan ​​aikakauden lopussa, sekä Amerikan alamäestä: 2. elokuuta 2024 Daily Wire raportoi, että presidentti Joe Biden uhkasi leikata Yhdysvaltain tukea Israelille yksityispuhelussa (jossa oli mukana Kamala Harris) Israelin pääministeri Benjamin Netanjahun kanssa tällä viikolla sen jälkeen, kun Israel tappoi useita alueen huipputerroristeja (terroristeja, jotka ovat tappaneet juutalaisia).

Raportin mukaan uutissivusto Axios sanoi, että Biden ja hänen avustajansa olivat raivoissaan siitä, että Israel tappoi Shukr'in ja Haniyeh'in, ja Biden (Harris'in kanssa puhelimessa) uhkasi leikata Israel-tukea, jos he jatkavat terroristijohtajien tappamista.

(Minun mielipiteeni: On uskomatonta, että Biden ja Harris uhkasivat katkaista tukensa Israelille, koska Yhdysvalloilla oli 5 miljoonan dollarin palkkio Shukr'in päästä johtuen vuoden 1983 pommi-iskusta, jossa kuoli 241 Yhdysvaltain merijalkaväen sotilasta, ja Haniyeh oli tunnustettu terroristi. Miksi he olisivat raivoissaan Israelia kohtaan, koska se tappoi jonkun, joka tappoi 241 Yhdysvaltain merijalkaväen sotilasta?)

(Lisätietoa: Elokuun 2:sena 2024 Daily Mail raportoi, että Yhdistynyt kuningaskunta on ottanut käyttöön salaisen asevientikiellon Israelia vastaan, kun he määrittävät, syyllistyikö Israel sotarikoksiin hyökätessään Gazaan.)

Kolmanneksi, koskien antisemitismiä ja korruptiota YK:ssa: 3. elokuuta 2024 ilmoitettiin, että Israel kieltäytyi pidentämästä viisumeja huomattavalle määrälle YK:n henkilöstöä, koska he soveltavat Israeliin kaksoisstandardia (asettumalla Hamasin puolelle, tekemällä vain vähän Hamasin saamiseksi vapauttamaan panttivangit, ym.).

Neljänneksi, koskien antisemitismiä ja pyrkimyksiä tuhota Israel aikakauden lopussa: Elokuun 4:ntenä 2024 korkea-arvoinen iranilainen virkamies sanoi:
  • Israel ei tule näkemään 80-vuotispäiväänsä nykyaikaisena maana (Israelin 80-vuotisjuhlapäivä on 14. toukokuuta 2028).
(Oma spekulaationi: Israelia ei voida tuhota, mutta kuinka kauan päätesukupolvi on vielä olemassa?)

Viidenneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua (Venäjä, Iran ja muut, jotka hyökkäävät Israeliin viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla; Hes. 38-39): Elokuun 5. päivänä 2024 Venäjän turvallisuusneuvoston sihteeri vieraili Iranissa ja sanoi: "Olemme valmiita täysimääräiseen yhteistyöhön Iranin kanssa alueellisissa kysymyksissä."

On myös kerrottu, että Venäjä on alkanut toimittaa hävittäjiä, kehittyneitä ilmapuolustusjärjestelmiä ja tutkalaitteita Iraniin.

Kuudenneksi, koskien rajatonta maailmaa, Uutta maailmanjärjestystä (maailmanhallitus), jne.: Melkein 3 vuotta sitten Teksas ja Missouri haastoivat Biden'in hallinnon, Yhdysvaltojen sisäisen turvallisuuden viraston (DHS) johtajan Mayorkas'in ja muita Yhdysvaltain piirioikeudessa Teksasissa saattamaan päätökseen rakennusurakan koskien osaa muurista Yhdysvaltain ja Meksikon rajalle.

He väittivät, että Biden ja Mayorkas rikkoivat liittovaltion lakia pysäyttämällä rakentamisprojektin, joka oli hyväksytty ja rahoitettu kongressin toimesta.

Toukokuun 29. päivänä 2024, tuomari päätti Teksasin ja Missourin hyväksi ja antoi Biden'ille ja Mayorkas'ille 60 päivää aikaa valittaa päätöksestään.

60 päivän valitusaika päättyi 29. heinäkuuta 2024 ilman valitusta, ja nyt he ovat oikeuden määräyksen alaisena hankkeen loppuun saattamiseksi.

Biden ja Mayorkas ovat antaneet ostettujen tarvikkeiden ruostua maassa, myyneet osan materiaaleista, käyttäneet osan rahoista muihin projekteihin, Biden eroaa pian virastaan, Biden'in varapresidentti ja rajatsaari (Kamala Harris) haluaa korvata hänet, ja kuka tietää, miten tämä kaikki päättyy.

(Lisätietoa: Tuoreen Harvard'in Harris'ia koskevan kyselyn mukaan 56% demokraateista, 82% republikaaneista ja 69% riippumattomista uskoo, että Harris tukee avointa rajaa.)

Seitsemänneksi, koskien Syyrian Damaskoksen tuhoa yhdessä yössä (Jes. 17):
  • Elokuun 2:sena 2024 Israel iski Syyrian lentokentälle, jota käytettiin Libanonissa olevan Hizbollahin aseiden varastointiin ja kuljettamiseen.
  • Elokuun 3:ntena 2024 eräs luotettava lukija lähetti minulle sähköpostilla seuraavan viestin: Israel varoittaa Hizbollahia: IDF tuhoaa Damaskoksen, tähtää Syyrian presidentti Assadiin, jos Hizbollah liittyy sotaan; Yhdysvaltain sota-alukset tukevat Israelia sodassa. Viesti välitetty Ranskan kautta (lähde: Ynet)
Kahdeksanneksi, koskien aaltojen ja merten pauhaamista aikakauden lopussa (jotkut näkevät tämän rajuina myrskyinä valtameressä ja toiset näkevät sen ihmiskunnan mellakoivana merenä, ja joidenkin mielestä se voidaan tulkita kummallakin tavalla): Mielenosoitukset ja väkivalta leviävät monissa EU-maissa.

Syy ei ole aina selvä, mutta monet sanovat osoittavansa mieltään hallitsemattoman islamilaisen maahanmuuton, rikollisuuden ja väkivallan vuoksi.

(Huomaa: Nooan päivinä Jumala näki, että ihmisten pahuus oli suurta.)

(Lisätietoa: 8. elokuuta 2024, ennakoidessaan satoja maahanmuuton vastaisia ​​mielenosoituksia, Yhdistynyt kuningaskunta lähetti noin 6 000 poliisia ympäri maata ja laittoi 1 300 asiantuntijaa päivystykseen Lontoossa vakavien ongelmien varalta.)

Yhdeksänneksi, koskien maailmanlaajuista talouden romahdusta Ahdistuksen aikana (Ilm. 6:5-6),
  • Perjantaina, 2. elokuuta 2024, Dow Jones Industrial Average -indeksi putosi yli 600 pistettä.
  • Maanantaina, 5. elokuuta 2024, se putosi noin 1 034 pistettä.
  • Tiistaina, 6. elokuuta 2024, se sai takaisin noin 294 pistettä.
  • Keskiviikkona, 7. elokuuta 2024, tätä kirjoitettaessa, se oli laskenut noin 134 pistettä.
Huoli talouden hidastumisesta tai taantumasta Yhdysvalloissa kasvaa, ja Yhdysvaltojen talous on niin suuri, että sillä olisi maailmanlaajuisia vaikutuksia.

En tiedä osakemarkkinoista mitään, mutta lukemani perusteella se saattaa rauhoittua hetkeksi, mutta horisontissa on enemmän turbulenssia.

Tässä päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta:

Torstaina, 1. elokuuta 2024 (Päivä 300): Jatketun sodan 245. päivä. Rafahin hyökkäyksen 87. päivä.
  • Useat suuret lentoyhtiöt peruuttivat väliaikaisesti lentoja Israeliin peläten sodan leviämistä.
  • Hizbollah ampui ainakin 60 rakettia Israeliin.
  • 300 päivää kestäneen vankeuden jälkeen Israelin presidentti Herzog kehotti Gazaan rauhaa haluavia maailmanjohtajia ryhtymään toimiin panttivankien vapauttamiseksi.
Perjantaina, 2. elokuuta 2024 (Päivä 301): Jatketun sodan 246. päivä. Rafahin hyökkäyksen 88. päivä.
  • Israel ilmoitti tappaneensa Palestiinan Islamilaisen Jihadin (PIJ) asevalmistuksen apulaisjohtajan.
  • YK vahvisti, että Hizbollah on vastuussa 12 lapsen kuolemasta jalkapallokentällä Golanin kukkuloilla äskettäin.
  • Israel tappoi yli 30 Hamasin terroristia lähitaisteluissa Rafahissa.
Lauantaina, 3. elokuuta 2024 (Päivä 302): Jatketun sodan 247. päivä. Rafahin hyökkäyksen 89. päivä.
  • Israelin suihkukone tuhosi ajoneuvon Länsirannalla ja tappoi Hamasin komentajan ja neljä terroristia hänen kanssaan.
  • On olemassa vahvistamattomia huhuja, että Israel on tappanut Hamasin Al-Qassam-prikaatien (sotilaallisen ryhmän) tiedottajan Gazassa.
Sunnuntaina, 4. elokuuta 2024 (Päivä 303): Jatketun sodan 248. päivä. Rafahin hyökkäyksen 90. päivä.
  • Israel löysi kymmeniä uusia tunneleita Gazan ja Egyptin rajalta. Yksi tunneli oli Egyptin armeijan postiaseman alla, ja se oli riittävän suuri ajoneuvojen läpi ajamiseen. Siinä oli jopa rautatiekiskoja, joilla ajoneuvot saattoivat vetää lastattuja vaunuja. Israelilla on nyt enemmän syitä olla palauttamatta rajavalvontaa Gazalle ja Egyptille.
  • Netanjahu sanoi, että Iran yrittää ympäröidä meidät ja hyökätä meidän kimppuun proksien avulla. Hyökkäämme heitä vastaan ​​missä he ovatkin.
Maanantaina, 5. elokuuta 2024 (Päivä 304): Jatketun sodan 249. päivä. Rafahin hyökkäyksen 91. päivä.
  • Israel tappoi Hamasin talousministerin (miehen, joka oli vastuussa Palestiinan humanitaarisen avun varastamisesta ja hallinnasta, Hamasin rahojen jakamisesta, jne.).
  • Israel salamurhasi taas yhden Hizbollahin komentajan Libanonissa.
  • UNRWA on tutkinut 19 työntekijää, joiden epäillään osallistuneen Hamasin hyökkäykseen Israelia vastaan ​​7. lokakuuta 2023. Kaksi heistä on kuollut, 9 on erotettu ja loput 8 ovat edelleen tutkinnan alla.
Tiistaina, 6. elokuuta 2024 (Päivä 305): Jatketun sodan 250. päivä. Rafahin hyökkäyksen 92. päivä.
  • Israelin valtiovarainministeri takavarikoi 26 miljoonaa dollaria verorahoja, jotka PA normaalisti antaisi vangittujen terroristien perheille ja antaa rahat lokakuun 7. päivän 2023 panttivankien perheille.
  • Hamas nimesi Yahya Sinwar'in Ismail Haniyeh'in tilalle.
  • Hizbollah hyökkäsi Israeliin drooniparvella, mutta sanoi, että heidän kostonsa Haniyeh'in kuolemasta on vielä tulossa.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com