Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 5. elokuuta 2024

Asioista, jotka kristityillä ja juutalaisilla ovat yhteisiä perintömme ja arvojemme suhteen eli juutalais-kristilliset juuret ja arvot – By Daymond Duck 3.8.2024

Tämänkertaisessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla muistutetaan aluksi juutalaisten ja kristittyjen yhteisestä perinnöstä ja arvoista, joihin länsimainen sivilisaatio on nojannut tähän saakka, mutta näitä juutalais-kristillisiä juuria ja arvoja ollaan nyt repimässä alas varsinkin Amerikassa, jossa demokraatit ovat hylänneet Jumalan ja suuntaavat jumalattomaan Uuteen maailmanjärjestykseen, johon ei kuulu kristinusko eikä sen alkulähteenä ollut juutalaisuus, jotka palvovat samaa Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa. Jäljempänä suomentamassani raportissa viimeaikaisia tapahtumia osoittaen aikakauden loppuun ja aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

-------------

Yhteinen perintömme ja arvomme (Our Common Heritage and Values) :: By Daymond Duck

Published on: August 3, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/08/03/our-common-heritage-and-values-by-daymond-duck/

Maanantaina 22. heinäkuuta 2024 Israelin pääministeri Netanjahu saapui Yhdysvaltoihin:
  • Tavatakseen kristittyjen johtajien ryhmän tiistaina.
  • Puhuakseen kongressin yhteisistunnossa keskiviikkona.
  • Tavatakseen presidentti Biden'in torstaina.
  • Ja tavatakseen entisen presidentin Trump'in perjantaina.
Tiistain tapaamisessaan kristittyjen johtajien ryhmän kanssa, Netanjahu sanoi:
  • Meillä ei ole parempia ystäviä kuin te, enkä sano sitä kevyesti tai sattumanvaraisesti. Se tulee sydämestä. Se tulee myös tietämyksestä, kuinka syvästi olette sitoutuneita Israeliin ja kuinka vahvasti puolustatte Israelia, puolustatte totuutta, puolustatte yhteistä perintöämme ja yhteisiä arvojamme.
Muutamia asioita, jotka kristityillä ja juutalaisilla ovat yhteisiä perintömme ja arvojemme suhteen (joita kutsutaan myös juutalais-kristillisiksi juuriksi tai arvoiksi), ovat:
  • Molemmat uskovat, että on vain yksi Jumala, Hän on Jehova, ja Hän loi meidät omaksi kuvakseen.
  • Molemmat uskovat, että Hän antoi kymmenen käskyä, me tarvitsemme näitä Jumalan antamia sääntöjä ja olemme tilivelvollisia Hänelle.
  • Molemmat uskovat, että meillä on vapaa tahto ja teemme syntiä, mutta kristityt uskovat, että juutalainen (Jeesus) kuoli ristillä sovittaakseen syntimme.
  • Useimmat juutalaiset kieltävät Jeesuksen olleen heidän Messiaansa, mutta muutamat juutalaiset (kutsutaan messiaanisiksi juutalaisiksi) uskovat, että Jeesus oli Messias, kristityt uskovat, että Jeesus oli Messias, kristityt uskovat, että kirkko alkoi juutalaisista, ja koko Israel hyväksyy Hänet lopulta.
  • Molemmat uskovat, että joku, jota kutsutaan Juutalaisten Kuninkaaksi (Messias), tulee pian hallitsemaan tällä maaplaneetalla.
  • Juutalaiset uskovat, että Jehova innoitti Vanhan testamentin, kristityt uskovat, että Hän innoitti Vanhaa ja Uutta testamenttia, ja molemmat uskovat, että heidän Raamattunsa ovat Jumalan tahto elämäämme varten.
  • Juutalaiset uskovat olevansa Aabrahamin fyysisiä jälkeläisiä, ja kristityt uskovat olevansa Aabrahamin hengellisiä jälkeläisiä uskon kautta.
  • Juutalaiset uskovat, että Jehova teki liiton Aabrahamin kanssa perustaakseen heidän kansakuntansa, kristityt perustivat Yhdysvallat, ja monet kansalaiset viittaavat Amerikkaan Jumalan alaisena kansakuntana. [Eiköhän tuo Amerikka ole moderni Babylon (Ilm. 18), jonka perustivat lähinnä vapaamuurarit+ruusuristiläiset. Trump ei ole kristitty. Suom. huom.]
Tunnetun juutalaisen kirjailijan, Dennis Prager'in, mukaan:
  • Kristityt ja juutalaiset tarvitsevat toisiaan.
  • Ilman Vanhaa testamenttia ei ole Uutta testamenttia.
  • Käytännössä jokainen kristillinen moraaliperiaate on peräisin heprealaisesta Raamatusta (juutalaiset Kirjoitukset).
Keskiviikkoisessa puheessaan kongressin edessä Netanjahu sanoi:
  • Kun seisomme yhdessä, tapahtuu jotain hyvin yksinkertaista; me voitamme, he häviävät. Tulin tänne vakuuttamaan teille, ystäväni, yhdestä asiasta – me voitamme.
  • Monet Israelin vastaiset mielenosoittajat päättävät puolustaa pahuutta. Monet kannattavat Hamasia. He seisovat raiskaajien kanssa. Heidän pitäisi hävetä itseään.
  • Eivätkö he tiedä, että Israelin maa on siellä, missä Aabraham, Iisak ja Jaakob rukoilivat, missä Jesaja ja Jeremia saarnasivat, ja missä Daavid ja Salomo hallitsivat?
  • Lähes neljän tuhannen vuoden ajan Israelin maa on ollut juutalaisten kotimaa. Se on aina ollut kotimme; se tulee aina olemaan kotimme.
  • Iranin ajatollah Khomeini sitoutui levittämään islamilaista vallankumousta maailmanlaajuisesti. Khomeini sanoi, että Amerikka on suurin este näille tavoitteille, ja hän kutsui Amerikkaa "läntisen sivilisaation vartijaksi" ja "maailman suurimmaksi vallaksi".
  • Iranille Israel on ensimmäinen, Yhdysvallat on seuraava. Kun Israel taistelee Hamasia vastaan, me taistelemme Irania vastaan. Kun Israel taistelee Hizbollahia vastaan, me taistelemme Irania vastaan. Kun taistelemme hutheja vastaan, taistelemme Irania vastaan.
  • Kun toimimme estääksemme Irania saamasta ydinasetta, suojelemme teitä, koska Israelin viholliset ovat Amerikan vihollisia. Näin ollen voittomme on teidän voittonne.
  • Tiedän, että Amerikka tukee meitä. Kiitän teitä siitä – käytävän kaikilla puolilla. Amerikan sotilaallinen apu ja tiedustelu hyödyttävät molempia kansoja. Autamme pitämään amerikkalaiset saappaat irti maasta, ja Yhdysvaltojen nopea apu voi jouduttaa sodan loppua.
Netanjahun torstaisessa tapaamisessa presidentti Biden'in ja varapresidentti Harris'in kanssa:
  • Biden painotti, että on aika naulata kiinni panttivankien vapauttaminen ja solmia tulitaukosopimus Hamasin kanssa.
  • Harris kuvaili tapaamistaan ​​Netanjahun kanssa "rehellisenä ja rakentavana".
  • Harris sanoi, ettei hän aio olla hiljaa palestiinalaisten kärsimyksistä Gazassa.
  • Harris painotti, että kahden valtion ratkaisu on ainoa tie, joka varmistaa, että Israel pysyy turvallisena juutalaisena ja demokraattisena valtiona, ja joka varmistaa, että palestiinalaiset voivat vihdoin saada vapauden, turvallisuuden ja vaurauden, jonka he oikeutetusti ansaitsevat.
  • Harris'in huomautukset nostivat raivoisia israelilaisia ​​valituksia siitä, että ne voivat vaikeuttaa pyrkimyksiä päästä sopimukseen Hamasin kanssa panttivankien vapauttamiseksi ja sodan lopettamiseksi Gazassa.
Netanjahun perjantain tapaamisessa entisen presidentin Trump'in kanssa:
  • Trump kehotti Netanjahua lopettamaan nopeasti sodan Hamasia vastaan. (Minun mielipiteeni: En usko, että Trump kehotti Netanjahua tekemään myönnytyksiä Hamasille tai hyväksymään kahden valtion ratkaisun. Luulen, että Trump kehotti Netanjahua kukistamaan Hamasin niin nopeasti kuin pystyy.)
Netanjahu aikoi odottaa sapatin loppuun asti (lauantaipäivä Israelissa), mutta hän lähti Yhdysvalloista aikaisin kiirehtiäkseen takaisin Israeliin käsittelemään sydäntä särkevää Hizbollahin hyökkäystä kansaansa vastaan.

(Lisää: 27. heinäkuuta 2024 Trump syytti heikkoa ja tehotonta Biden'iä ja Harris'ia hyökkäyksestä, joka tappoi ja haavoitti kymmeniä ihmisiä.)

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: Ancestry.com perustettiin vuonna 1996.

Sen AncestryDNA-verkostossa on nyt yli 22 miljoonaa ihmistä, ja sillä on yli 20 miljardia tietuetta ihmisistä.

Joulukuussa 2020 Blackstone-niminen yritys (ei BlackRock, vaikka yhteyksiä on) osti Ancestry.com'in.

25. heinäkuuta 2024 ilmoitettiin, että Blackstone'n toimitusjohtaja Steven Schwarzman on Maailman talousfoorumin (WEF) kansainvälisen yritysneuvoston jäsen.

Tämä tekee hänestä WEF:n hallituksen jäsenen ja asettaa hänet avustajaksi toteuttamaan WEF:n globaalin agendan.

Tämä tarkoittaa, että WEF:llä on nyt pääsy miljooniin DNA-tietueisiin ja miljardeihin muihin tietueisiin, joiden avulla he voivat tunnistaa ihmiset, jos he saavat hallintaansa maailman terveydenhuollon, raha-asiat, ruoan kulutuksen, jne.

Toiseksi, tuleva Uusi maailmanjärjestys tulee olemaan jumalaton maailmanhallitus ja väärä uskonto on Antikristuksen ja Väärän profeetan alaisuudessa, ja uskon, että Antikristus tulee esiin EU:sta (elvytetty Rooman valtakunta).

Olympialaisten avajaisissa 26. heinäkuuta 2024 Pariisissa, Ranskassa (yksi EU:n 27 maasta), esitettiin vastenmielinen jumalaton parodia viimeisestä ehtoollisesta homojen kanssa, jotka olivat pukeutuneet drageiksi (drag queen).

Tämä jumalanpilkka, epäraamatullinen seremonia lähetettiin maailmanlaajuisesti (ehkä yli 3 miljardia ihmistä katsoi sen).

(Minun mielipiteeni: Näiden transsukupuolisten ihmisten ei tarvinnut pilkata Jeesusta – tai olympiakomitean sallia sitä – mutta he tekivät sen, ja he tulevat katumaan sitä ikuisesti, jos he eivät kadu syntejään ja hyväksy Jeesusta Vapahtajakseen. Jeesus jätti taivaan, eli kovan elämän, antoi itsensä lyötäväksi, riisua itsensä alastomaksi, ja salli ristiinnaulita itsensä heidän syntiensä tähden, ja se, mitä he tekivät, loukkasi kaikkivoipaa Jumalaa, joka rakastaa Poikaansa käsittämättömällä intohimolla. Nämä ihmiset tarvitsevat paljon rukousta.)

(Huomaa: Pariisin olympialaisten järjestäjät esittivät erittäin heikon anteeksipyynnön tästä Jumalaa pilkkaavasta tapahtumasta.)

(Lisätietoa: 29. heinäkuuta 2024 lähtien paavi Franciscus on ollut vaiti asiasta.)

(Lisää: 29. heinäkuuta 2024 Jill Biden sanoi, että avajaisseremonia oli upea.)

Koskien Mark Hitchcock'in erinomaisia kommentteja tästä, katso 7 min. video osoitteessa:

https://grandmageri422.me/2024/07/29/christian-raw-reaction-to-olympic-opening-ceremony-with-mark-hitchcock/

Kolmanneksi, koskien Yhdysvaltain salaisen palvelun korruptiota tai epäpätevyyttä: On raportoitu, että agentit antoivat miehen, jolla oli kivääri, kiivetä 5 metrin tikkailla katolle, josta oli selkeä näkymä Trump'in puhujalavalle. He antoivat tuon aseistetun miehen olla siellä noin 20 minuuttia, he antoivat Trump'in mennä puhujalavalle ja antoivat ampujan ampua noin 16 sekuntia ennen kuin he eliminoivat hänet.

On järkevää ajatella, että päät putoaisivat, mutta 23. heinäkuuta 2024 uutisoitiin salaisen palvelun ehdottaneen, että Trump'in kampanjan pitäisi lopettaa suurien kampanjatilaisuuksien järjestäminen.

Salainen palvelu syytti Trump'ia, mutta yksi hänen tukijoistaan ​​ehdotti, että heidän on keskityttävä työnsä tekemiseen.

Senaattori Ron Johnson ehdotti, että Trump'in kampanjaan tulisi palkata riippumaton turvallisuusasiantuntija valvomaan salaisen palvelun tarjoamaa turvallisuutta.

(Kysymykseni: Jos salainen palvelu on niin korruptoitunut tai kykenemätön, että Trump'in kampanjan on palkattava joku valvomaan heidän toimintaansa, niin miksi heitä tarvitaan?)

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta: Heinäkuun 24:ntenä 2024 Activist Post julkaisi Derrick Broze'n (toimittaja, kirjailija, radiojuontaja ym.) artikkelin otsikolla "The UN Will Sign the Pact of the Future in 60 Days – Here’s Why It Matters (YK allekirjoittaa Tulevaisuus-sopimuksen 60 päivässä – Tässä se miksi asialla on väliä)."

Koko artikkeli löytyy osoitteesta:

https://www.activistpost.com/2024/07/the-un-will-sign-the-pact-of-the-future-in-60-days-heres-why-it-matters.html

Tässä on vain muutamia asioita, joita Broze mainitsi:
  • Tulevaisuus-huippukokouksesta (The Summit of the Future) äänestetään 79. YK:n yleiskokouksen istunnossa New Yorkissa 22.-23. syyskuuta.
  • Jäsenvaltioiden odotetaan julistavan planetaarisen hätätilan osana niin sanottua Tulevaisuus-sopimusta.
  • Summit of the Future -sivustolla sanotaan, että Tulevaisuus-sopimuksen tuloksena on "maailma – ja kansainvälinen järjestelmä – joka on paremmin valmistautunut vastaamaan nyt kohtaamiimme haasteisiin".
  • Se on todennäköisesti jälleen yksi osa muutosta kohti maailmaa, jota hallitsevat valitsemattomat internationalistiset poliitikot.
  • YK:n jäsenvaltiot äänestävät todennäköisesti myös muuttaakseen radikaalisti itse YK:ta – mitä jotkut kutsuvat YK 2.0:ksi – ja sen luonnetta kuinka kansallisvaltiot tekevät päätöksiä planeetan tulevaisuudesta.
On enemmänkin, mutta lopullisena tavoitteena näyttää olevan maailmanhallituksen kehityksen nopeuttaminen.

Tämä on vain yksi askel tässä prosessissa, mutta se on valtava askel.

Viidenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 27. heinäkuuta 2024 Hizbollah ampui Libanonista iranilaisvalmisteisen ohjuksen, joka putosi jalkapallokentälle druusien kylässä Golanin kukkuloilla (nykyisin osa Israelia).

12 lasta kuoli, noin 40 ihmistä loukkaantui, ja:
  • Israelin puolustusministeri sanoi Israelin iskevän lujaa Hizbollahia vastaan.
  • Useat israelilaiset poliitikot vaativat rajua vastausta.
  • Israelin oppositiojohtaja vaati, että Israel lopettaa juutalaisten hylkäämisen Pohjois-Israelissa.
  • Netanjahu lupasi, että Israel ei anna tämän mennä ohi hiljaisuudessa.
Yhdysvallat sanoi pelkäävänsä, että tämä tapaus voi muuttua täysimittaiseksi sodaksi Israelin ja Hizbollahin välillä.

Iran on sanonut menevänsä osalliseksi Hizbollahin puolelle, jos Israel käynnistää täysimittaisen sodan Hizbollahia vastaan.

Yhdysvallat ja Britannia ovat luvanneet tukea Israelia täysimittaisessa sodassa Hizbollahin kanssa.
  • Israelin turvallisuuskabinetti kokoontui 28. heinäkuuta 2024 ja antoi Netanjahulle sekä puolustusministeri Gallant'ille valtuudet päättää, milloin ja miten Hizbollahille kostetaan, koska se ampui ohjuksen, joka tappoi ja haavoitti ihmisiä jalkapallokentällä. Israel iski useisiin paikkoihin syvällä Libanonissa, ja viranomaiset sanoivat, että tämä ei ole Israelin koston loppu. Hizbollah on korkeassa valmiustilassa, kun se odottaa lisää hyökkäyksiä.
  • Heinäkuun 28. päivänä 2024 ilmoitettiin, että ensinnäkin "Iran on rynnännyt toimittamaan Hizbollahille sähkömagneettisia pommeja, jotka voivat halvaannuttaa yhteydenpidon – Israelissa – ja poistaa tutkat käytöstä, koska riski siitä, että rajayhteenotto Israelin kanssa muuttuu täysimittaiseksi sodaksi, kasvaa." Toiseksi, "Iran saattaa yrittää mobilisoida joukkoja Syyriassa uhkaamaan Golania luodakseen toisen rintaman siinä tapauksessa, että Galilean rintamalla tapahtuu eskalaatiota."
  • Heinäkuun 29. päivänä 2024, Yhdysvaltain Libanonin suurlähetystön virkamiehet kehottivat amerikkalaisia ​​lähtemään, ja he varoittivat Yhdysvaltain kansalaisia ​​olemaan vierailematta siellä sukulaistensa luona.
  • Iranin uusi presidentti varoitti 29. heinäkuuta 2024, että Israelin hyökkäyksellä Libanoniin tulee olemaan vakavia seurauksia.
  • Heinäkuun 30:ntenä 2024 Israelin suihkukoneet suorittivat vastaiskun Libanonin Beirutissa ja tappoivat Hizbollahin johtajan (Fuad Shukr), joka oli vastuussa ohjuksen ampumisesta Golanin kukkuloille, joka tappoi 12 lasta jalkapallokentällä. Shukr oli Hassan Nasrallah'in sotilaallinen neuvonantaja ja oli mukana Yhdysvaltain merijalkaväen kasarmin pommituksessa vuonna 1983, joka tappoi 241 merijalkaväen sotilasta Libanonissa. Häntä etsivät sekä Yhdysvallat että Israel. Yhdysvalloilla oli 5 miljoonan dollarin palkkio hänen päästään, ja useat kongressin jäsenet kiittivät Israelia hänen eliminoimisestaan.
  • Heinäkuun 31:senä 2024 Israel salamurhasi Ismail Haniyeh'in Iranin pääkaupungissa. Haniyeh oli PA:n (palestiinalaishallinto) entinen pääministeri ja Hamasin politbyroon puheenjohtaja. Iran ja Hamas lupasivat kostaa hänen kuolemansa. (Huomaa: Israel salamurhasi 12 tunnissa tärkeitä terroristijohtajia Libanonin ja Iranin pääkaupungeissa. Haniyeh tapettiin talossa noin 150 metrin päässä Iranin presidentin asunnosta. Israel on korkeassa valmiustilassa.)
(Minun mielipiteeni: Shukr ja Haniyeh ymmärtävät jo, etteivät he ole paratiisissa 72 neitsyen kanssa ja toivovat, ettei enempää heidän perheensä jäseniä enää liittyisi heidän joukkoonsa. Surullista.)

Kuudenneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Venäjä, Iran, Turkki ja muut hyökkäävät Israeliin viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla.

Heinäkuun 28:ntena 2024 Turkin presidentti Erdoğan näytti uhkaavan hyökätä Israeliin palestiinalaisten tukemiseksi ja uhkasi lopettaa lähes 10 kuukautta kestäneen sodan, jota Israel käy Hamasia vastaan Gazassa.

Erdoğan sanoi:
  • Turkin on oltava erittäin vahva, jotta Israel ei voi tehdä näitä asioita palestiinalaisille. Aivan kuten tulimme [Vuoristo-]Karabahiin, aivan kuten tulimme Libyaan, saatamme tehdä saman heille. Ei ole mitään, mitä emme voi tehdä. Meidän tulee vain olla vahvoja.
(Minun mielipiteeni: On paljon mitä Turkki ei voi tehdä, ja yksi niistä on Israelin voittaminen. Jumala teki liiton Israelin suojelemiseksi, eikä mikään kansakunta voi tuhota heitä.)

(Lisää: Israelin ulkoministeri kehotti 29. heinäkuuta 2024 Natoa karkottamaan Turkin. Sitä ei todennäköisesti tapahdu, mutta näemme kasvavaa vihamielisyyttä Israelin ja Turkin välillä.)

(Lisää: 31. heinäkuuta 2024 kerrottiin, että jos Turkki hyökkää Israeliin, Turkki käyttää joitain aseita, jotka Biden'in hallinto on myynyt ja siirtänyt Turkille.)

Seitsemänneksi, koskien petosta: 22. heinäkuuta 2024 ilmoitettiin, että Kamala Harris puhuu kuin hän tukisi Israelia, mutta hän on selvästi yhtynyt juutalaisvastaisiin palestiinalaismielenosoittajiin ja tukenut heitä Yhdysvalloissa, jotka huutavat "joelta merelle" ja vaativat intifadaa.

Kahdeksanneksi, koskien tulevaa maailmantalouden romahdusta: Yhdysvaltojen velka on nyt virallisesti ylittänyt 35 biljoonaa dollaria, ja velan korko on lähes 5 miljardia dollaria päivässä.

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 24. heinäkuuta 2024 (Päivä 292): Jatketun sodan 237. päivä. Rafahin hyökkäyksen 79. päivä.
  • Israel löysi viiden panttivangin, jotka oli siepattu 7. lokakuuta 2023, ruumiit Khan Younis'ista. Israelin tiedustelutietojen mukaan Hamas tappoi näistä neljä lokakuun 7. päivän hyökkäyksessä ja murhasi yhden sen jälkeen kun hänestä tuli panttivanki.
  • Yhdysvallat ja Britannia tuhosivat kolme huthi-ohjusten laukaisulaitetta Jemenissä.
Torstaina, 25. heinäkuuta 2024 (Päivä 293): Jatketun sodan 238. päivä. Rafahin hyökkäyksen 80. päivä.
  • Kerrottiin, että viiden 7. lokakuuta otetun panttivangin ruumiit löydettiin tunnelista humanitaarisella alueella Khan Younis'issa. Israelin joukkoja on arvosteltu humanitaarisille vyöhykkeille saapumisesta, ja nyt näemme miksi: Ne saattavat olla alueita, missä Hamas ja osa panttivangeista ovat.
Perjantaina, 26. heinäkuuta 2024 (Päivä 294): Jatketun sodan 239. päivä. Rafahin hyökkäyksen 81. päivä.
  • Israel vei 63-vuotiaan Hamasin johtajan, joka oli Israelin vankilassa, sairaalaan, jossa hän kuoli, ja Hamas vaati väkivaltaisia ​​hyökkäyksiä juutalaisia ​​vastaan kostaakseen hänen kuolemansa.
  • Israel tappoi vielä 2 korkeaa Hizbollahin komentajaa Etelä-Libanonissa.
Lauantaina, 27. heinäkuuta 2024 (Päivä 295): Jatketun sodan 240. päivä. Rafahin hyökkäyksen 82. päivä.
  • Perustuen tiedustelutietoihin, joiden mukaan Hamasin joukot olivat Khan Younis'issa ja jotkut olivat humanitaarisella vyöhykkeellä, Israel kehotti palestiinalaisia poistumaan osasta humanitaarista aluetta.
  • Israel iski Hamasin terroristeja ja sotilaslaitoksia vastaan kaikkialla Gazassa.
  • YK:n asiantuntija hyväksyi twiitin, jossa Netanjahua verrattiin Hitleriin.
Sunnuntaina, 28. heinäkuuta 2024 (Päivä 296): Jatketun sodan 241. päivä. Rafahin hyökkäyksen 83. päivä.
  • Biden'in hallinto varoitti Israelia olemaan hyökkäämättä Beirutiin, koska se on punainen viiva Hizbollahille ja voi laukaista täysimittaisen sodan.
Maanantaina, 29. heinäkuuta 2024 (Päivä 297): Jatketun sodan 242. päivä. Rafahin hyökkäyksen 84. päivä.
  • Israel ampui alas Hizbollahin droonin, joka oli matkalla kohti rannikon lähellä olevaa israelilaista maakaasun porauslautaa.
Tiistaina, 30. heinäkuuta 2024 (Päivä 298): Jatketun sodan 243. päivä. Rafahin hyökkäyksen 85. päivä.
  • USA:n puolustusministeri Lloyd Austin sanoi, että Yhdysvallat auttaa Israelia puolustautumaan, jos täysimittainen sota syttyy Libanonissa.
  • Israelin armeija ilmoitti tuhonneensa yli 60 mailin verran Gazan kaistan alla olevia tunneleita siitä lähtien kun sota syttyi lokakuun 7. päivänä 2023.
Keskiviikkona, 31. heinäkuuta 2024 (Päivä 299): Jatketun sodan 244. päivä. Rafahin hyökkäyksen 86. päivä.
  • Yhdysvallat sanoi, että Israel ei ilmoittanut sille etukäteen Haniyeh'in salamurhasta.
  • Israelin turvallisuuskabinetti kokoontui keskustelemaan Iranin, Hizbollahin ja Hamasin reaktiosta Haniyeh'in salamurhaan.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Daymond Duck kirjoittaa: "kristityt perustivat Yhdysvallat"

    Ettei kenellekään jäisi epäselväksi mikä Amerikka on ollut aivan alusta lähtien.

    Meidän vapaamuurari-perustajaisämme omistivat Amerikan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle

    https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/CE1487_--_Meidan_vapaamuurari-perustajaisamme_omistivat_Amerikan_Saatanalle_vuodesta_1791_1890-luvun_loppupuolelle.pdf

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com