Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 16. syyskuuta 2024

Israel on Jumalan taivaallinen kello joka kertoo missä kohdin historiaa olemme – By Daymond Duck 14.9.2024

Tässä pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla kerrotaan aluksi miten lopunaikojen merkit, joista Raamatun profetiat kertovat, ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti viime aikoina ja yleisemmin siitä lähtien kun moderni Israelin valtio perustettiin v. 1948. Israelia onkin monesti kutsuttu Jumalan taivaalliseksi kelloksi näyttämään missä kohtaa aikajanalla kuljemme koskien Jeesuksen paluuta maan päälle mikä aloittaa uuden aikakauden. Suomentamassani raportissa tämän jälkeen joitakin uutisjuttuja osoittamassa aikakauden lopun lähestymistä, ja aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

---------------

Israel on aiheuttanut aikainmerkkiräjähdyksen (Israel Has Caused an Explosion of Signs) :: By Daymond Duck

Published on: September 14, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/09/14/israel-has-caused-an-explosion-of-signs-by-daymond-duck/

Syyskuun 2. päivänä 2024 John Bellam julkaisi verkkosivustollaan erinomaisen artikkelin nimeltä "Bible Prophecy Information (Raamatun profetioiden informaatio)".

Tässä on vain pieni näyte siitä, mitä Bellam sanoi:

>Lähes 20 vuosisadan ajan profeetalliset merkit Kristuksen paluusta olivat niin harvinaisia ​​ja satunnaisia, että ne olivat kuin harhainen sadepisara, joka putosi enimmäkseen kirkkaalta taivaalta. Jotain saattoi tuntea, mutta kukaan ei ollut varma, mikä se oli, koska ilmakehän olosuhteet eivät osoittaneet sateen olevan välitön. Noin vuodesta 1897 alkaen profeetallisia pilviä alkoi kuitenkin kerääntyä runsain mitoin, ja nyt, vuonna 2024, maailmaa lyövät niin voimakkaat lopunaikojen merkit, että ne muistuttavat enemmän meteorisuihkua kuin sadekuuroja. Mikä oli sysäys tälle lopunajan merkkien räjähdykselle? Kuinka voimme olla varmoja siitä, että todistamme Raamatun viimeisiä päiviä koskevien profetioiden täyttymistä? Vastaus voidaan tiivistää yhteen sanaan. ISRAEL!

>Hal Lindsey on viitannut Israeliin "Jumalan taivaallisena kellona", koska voimme kertoa missä olemme historiassa sen perusteella, mitä tälle pienelle juutalaiselle kansakunnalle tapahtuu. Joten… takaisin tämän artikkelin ensimmäiseen kappaleeseen: Vuosisatojen ajan emme voineet kertoa tarkalleen missä kohdin olimme historiaa, koska vuoden 70 jKr jälkeen Israel ei ollut siellä.

>14. toukokuuta 1948 oli se päivä, jolloin Israel syntyi uudelleen kansakuntana. Millään muulla valloitetulla kansakunnalla ei ole koskaan tapahtunut vastaavaa kahden vuosituhannen jälkeen.

>Tämä oli suuri merkki, jonka maailma tarvitsi tietääkseen, missä olemme Jumalan profeetallisella aikajanalla.

>Israel on juuri siellä, missä Jumala suunnitteli heidän olevan tällä hetkellä. Heitä ei ole hylätty. He eivät ole myöhempi lisä. He eivät ole siellä puhtaasti sattumalta. Heitä ei ole korvattu, eikä heitä ole hylätty. Heidät kootaan takaisin, ja Jumala käyttää heitä saattaakseen historian loppuun ja tuodakseen kallisarvoisen ja mahtavan Poikansa Daavidin valtaistuimelle hallitsemaan koko maailmaa ja täyttämään kaikki jäljellä olevat profetiat. Jumala käytti heitä tuodakseen Messiaan ensimmäisen kerran, ja Hän käyttää heitä tuodakseen Messiaan takaisin toisen kerran. Israelin kunnia on vasta edessä. Mutta aivan kuten meidän kaikkien, Israelin täytyy nöyrtyä ainoalle Vapahtajalle, jonka Jumala lupasi jo aikoja sitten 1. Moos. 3:15:ssä. Myrsky lähestyy kovaa vauhtia. Ja Israel täyttää pian kaikki Jumalan sille varatusta roolista.

Bellam'in artikkeli on pitkä, mutta se on täynnä hyödyllistä tietoa.

Tässä on linkki: https://www.rev310.net/post/israel

Tässä on joitain raportteja, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien mahdollisuutta, että Tempaus tapahtuu Suuren Puhalluksen (viimeinen pasuuna) soidessa tulevana pasuunansoiton juhlana (Rosh Hashanah) (1. Kor. 15:51-52; 1. Tess. 4:13-18; Ilm. 4:1-2): Minulta on kysytty, milloin on pasuunansoiton juhla vuonna 2024?

Emme tiedä, tapahtuuko Tempaus vuonna 2024, mutta tiedämme, että juutalaiset puhaltavat pasuunaan 100 kertaa lokakuun 3.-4. päivinä 2024 ja Suuri Puhallus (100. pasuuna; viimeinen pasuuna) on 4.10. klo 18:19 Israelissa (klo 10:19 Yhdysvaltain keskistä aikaa).

Suomentajan lisäys:

Kuolleenmeren kääröissä olevan juutalaisen kalenterin mukaan vuoden 2024 Rosh Hashanah (Israelin uusivuosi) on Suomen aikaa 18. syyskuuta. Tämän paljastaa Steve Fletcher seuraavalla videolla.

FOOL ME TWICE - SEPTEMBER 17, 2024

https://www.youtube.com/watch?v=wEvegNqMPrI (15.9.2024)



Toiseksi, koskien maailmanhallitusta: Syyskuun 2024 alussa kerrottiin, että salainen toimittaja tallensi salaa YK:n virkamiehen (lakiasioiden toimistosta) sanomisia, joka ilmaisi mielipiteensä, että YK:n edustajat ovat kauhuissaan Trump'in uudelleenvalinnan mahdollisuudesta.

Artikkelin mukaan YK:n virkamies sanoi (minun sanoillani yksinkertaisuuden vuoksi):
  • YK:n viranomaiset haluavat muuttaa YK:n maailmanhallitukseksi.
  • Trump vastustaa maailmanhallitusta ja haluaa tehdä Amerikasta jälleen suvereenin kansakunnan.
  • Yhdysvaltojen vetäytyminen YK:sta aiheuttaisi sen, että YK menettää noin neljänneksen tuloistaan, mikä voisi johtaa YK:n romahtamiseen.
  • Trump'in halu sulkea Amerikan rajat on uhka rajattomalle maailmalle.
  • Trump on ilmoittanut vetävänsä Yhdysvallat pois Maailman terveysjärjestöstä (WHO) ja mahdollisesti pois Natosta (jos valtiot eivät maksa jäsenmaksujaan).
  • YK:n lakiasiaintoimisto valmistautuu saattamaan Trump'in YK:n ihmisoikeustuomioistuimen eteen, jos hän tulee valituksi ja rupeaa kulkemaan omia teitään (alkaa konnaksi).
(Tiedoksi: Tässä on linkki erityisen tärkeään videoon siitä, kuka johtaa Amerikkaa. Sen pituus on 49 minuuttia, mutta se on erittäin tärkeä. Katso, jos voit.)

https://agendaweekly.com/the-council-that-rules-america/

Kolmanneksi, koskien maailmanhallitusta: 9. syyskuuta 2024 raportoitiin, että YK kokoontuu 22.-23. syyskuuta 2024 pyytääkseen valtioita allekirjoittamaan Tulevaisuus-sopimuksen (YK 2.0), jossa sanotaan:

>"Me, valtion- ja hallitusten päämiehet, jotka edustamme maailman kansoja, olemme kokoontuneet Yhdistyneiden Kansakuntien päämajaan suojelemaan nykyisten ja tulevien sukupolvien tarpeita ja etuja tämän Tulevaisuus-sopimuksen (Pact for the Future) toimilla", asiakirja aloittaa.

>Tunnustamme, että monenvälistä järjestelmää ja sen instituutioita, joissa Yhdistyneet Kansakunnat ja sen peruskirja ovat keskiössä, on vahvistettava, jotta ne pysyisivät muuttuvan maailman tahdissa.

>Vahvistamme horjumattoman sitoutumisemme YK:ta, sen peruskirjaa, sen tavoitteita, periaatteita ja Agenda 2030:ta kohtaan. Ne lupaavat noudattaa YK:n kansainvälistä tuomioistuinta ja lupaavat uudistaa kansainvälisen rahoitusrakenteen.

>Kiitämme meneillään olevia uudistuspyrkimyksiä ja vaadimme entistä kiireellisempiä ja kunnianhimoisempia toimia sen varmistamiseksi, että kansainvälisestä rahoitusarkkitehtuurista tulee tehokkaampi, oikeudenmukaisempi, nykymaailmaan sopiva ja että se vastaa haasteisiin, joita kehitysmaat kohtaavat SDG:n rahoitusvajeen kuromisessa umpeen. Kansainvälisen rahoitusarkkitehtuurin uudistuksen tulisi asettaa Agenda 2030 sen keskipisteeseen kera horjumattoman sitoutumisen investoida köyhyyden poistamiseen sen kaikissa muodoissa ja ulottuvuuksissa.

>Jäsenvaltiot syventävät Yhdistyneiden Kansakuntien suhdetta kansallisten parlamenttien kanssa Yhdistyneiden Kansakuntien hallitustenvälisissä elimissä ja prosesseissa kansallisen lainsäädännön mukaisesti, sekä rakentavat Yhdistyneiden Kansakuntien ja parlamenttien välisen liiton pyrkimysten varaan saada parlamentaarikot mukaan ylläpitämään tukea asiaankuuluvien YK:n sopimusten ja päätöslauselmien toteuttamiseksi.

Ymmärtääkseni he haluavat kehittää uuden globaalin rahoitusjärjestelmän ja sitoa kansakunnat muuttamaan YK globaaliksi hallitukseksi.

(Tiedoksi: YK:n ja globalistien tavoitteena on tietääkseni edelleen perustaa maailmanhallitus vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin, jos mahdollista.)

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta: Syyskuun 5:ntenä 2024 palkittu kansainvälinen toimittaja Alex Newman kertoi, että 26 republikaanikuvernööriä lähetti yhteisen kirjeen presidentti Biden'ille joka sanoo:

>Kansainväliset terveyssäännökset ja kansainvälinen pandemiasopimus, joista ollaan neuvottelemassa hallitusten ja WHO:n toimesta, antavat YK:n virastolle ennennäkemättömät ja perustuslain vastaiset valtuudet, jotka ylittävät Yhdysvaltojen ja sen kansan itsemääräämisoikeuden.

>Nämä ehdotetut muutokset voisivat muuttaa radikaalisti kuvernöörien roolia vastauksena heidän tehtäviinsä osavaltioiden terveysviranomaisina.

>Näiden välineiden tavoitteena on antaa WHO:lle, erityisesti sen valvomattomalle pääjohtajalle, valtuudet rajoittaa Yhdysvaltain kansalaisten oikeuksia, jotka sisältävät monia vapauksia, kuten sananvapaus, yksityisyys, matkustaminen, sairaanhoidon valinta ja tietoinen suostumus, rikkoen näin perustuslakimme perusperiaatteita.

>Kuvernööreinä vahvistamme, että kansanterveyspolitiikka on varattu osavaltioille, ei liittovaltion hallitukselle, eikä todellakaan kansainvälisille elimille, kuten WHO.

>Olemme sitoutuneet vastustamaan kaikkia yrityksiä siirtää valtaa WHO:lle kansalaisiimme vaikuttavien yleisten käytäntöjen suhteen tai koskien WHO:n pyrkimyksiä vaatia tällaista määräysvaltaa heidän suhteen.

>Yksinkertaisesti sanottuna republikaanikuvernöörit eivät suostu.

(Minun mielipiteeni: Vaatisi äärimmäistä uhkaa Yhdysvalloille saada yli puolet kuvernööreistä lähettämään Yhdysvaltain presidentille kirje, jossa sanotaan, ettemme suostu.)

Viidenneksi, koskien arvotonta rauhansopimusta Lähi-idässä, joka voisi merkitä Ahdistuksen ajan alkua (1. Tess. 5:3), Luvatun maan jakamista ja Harmagedonin taistelun käynnistämistä (Joel 3:2): Syyskuun 5:ntenä 2024, Kamala Harris'in varapresidentti valinta, Tim Walz, sanoi:
  • Me (Yhdysvallat) emme voi sallia sitä, mitä Gazassa on tapahtunut.
  • Palestiinalaisilla itsellään on täysi oikeus elämään ja vapauteen.
  • Israelin hallitus pitäisi pakottaa hyväksymään Palestiinan valtio.
  • Tulitauon saaminen panttivankien palauttamisen myötä ja sitten siirtyminen kohti kestävää kahden valtion ratkaisua on ainoa tie eteenpäin.
Raamattu sanoo, että Jumala teki liiton antaakseen koko Luvatun maan Israelille ikuisiksi ajoiksi (1. Moos. 17:7-8), ja Hän lupasi siunata niitä, jotka siunaavat Israelia ja kirota ne, jotka Israelia kiroavat (1. Moos. 12:1-3).

(Minun mielipiteeni: Yhdysvallat saattaa pystyä pakottamaan rauhansopimuksen Israelille, mutta Yhdysvallat ei voi pakottaa Jumalaa hyväksymään sitä.)

(Lisätietoa: Syyskuun 8:ntena 2024, palestiinalaishallinto (PA) pyysi YK:n yleiskokousta hyväksymään päätöslauselman juutalaisten karkottamiseksi Juudeasta ja Samariasta. Syyskuun 9. päivänä 2024 Israelin ulkoministeri sanoi: "Jos palestiinalaishallinto toimii Israelia vastaan ​​täysin ristiriidassa sitoumuksiin, joihin se on lupautunut väliaikaisissa järjestelyissä, Israel toimii samalla tavalla ja lopettaa kaiken yhteistyön PA:n kanssa ja saa aikaan sen hajoamisen.")

Kuudenneksi, koskien demokraattipuolueen korruptiota: Vuosien 2016 ja 2020 presidentinvaaleissa demokraatit syyttivät republikaaneja yhteistyöstä venäläisten kanssa vaikuttaakseen lopputulokseen.

Vuoden 2020 presidentinvaalien aikana demokraatit ja monet tiedotusvälineissä kutsuivat Hunter Biden'in kannettavan tietokoneen tarinaa venäläiseksi disinformaatioksi ja painostivat sosiaalista mediaa sensuroimaan sen (Zuckerberg on nyt myöntänyt kirjallisesti, että häntä painostettiin).

Joe Biden ja FBI tiesivät, että kannettavan tietokoneen tarina oli totta, mutta 51 tiedusteluasiantuntijaa allekirjoitti asiakirjan, jonka mukaan venäläiset keksivät tarinan.

Joka tapauksessa 4. syyskuuta 2024 Biden'in hallintoviranomaiset nostivat syytteen kahta venäläistä työntekijää vastaan ​​ja takavarikoivat heidän RT (Russia Today) -netti-tv-verkostonsa, koska he kertoivat ei-länsimaisista näkemyksistä (juttuja, joita demokraatit haluavat sensuroida).

Yhdysvaltalaiset tutkijat syyttivät heitä entisen presidentin Trump'in suosimisesta yli kilpailijansa Kamala Harris'in tulevissa vaaleissa.

Seuraavana päivänä (5. syyskuuta 2024), Venäjän presidentti Putin sanoi tukevansa Harris'ia.

Putin sanoi Biden'in olevan hänen suosikkinsa, koska hän olisi ennustettavampi kuin Trump, mutta Biden putosi kilpailusta, joten hän tukee nyt Harris'ia.

Seitsemänneksi, koskien petosta, mahdollisuutta, että laittomat siirtolaiset äänestävät seuraavissa vaaleissa, ja sitä että hallinnolta kenties loppuu rahat ja se joudutaan sulkemaan ennen seuraavia vaaleja:

Tämän vuoden heinäkuussa republikaanien hallitsema edustajainhuone hyväksyi Save Act -nimisen lakiesityksen, jossa vaaditaan, että henkilöiden on todistettava Yhdysvaltain kansalaisuus rekisteröityäkseen äänestämään jotakuta vaaleissa liittovaltion virkaan, ja se ajaisi osavaltiot poistamaan ei-kansalaiset äänestäjäluetteloista.

Demokraattien hallitsema senaatti kieltäytyi harkitsemasta lakiesitystä; he ovat päästäneet miljoonia laittomia siirtolaisia tähän maahan, ja he toimivat kuin Save Act'ia ei olisi olemassa.

Biden'in hallinnolta loppuu rahat ennen vaaleja, ja he haluavat Kongressin hyväksyvän uuden lyhyen aikavälin menolain syyskuun loppuun mennessä.

Republikaanit ovat valmiita hyväksymään uuden lyhyen aikavälin menolain, mutta he haluavat Save Act'in liitteeksi, jotta vain Yhdysvaltain kansalaiset voivat äänestää liittovaltion vaaleissa.

Senaatin enemmistöjohtaja Chuck Schumer sanoi 8. syyskuuta 2024, ettei hän salli Save Act'ia liitettäväksi lyhytaikaiseen menolakiin, koska laittomien siirtolaisten äänestämisen estäminen liittovaltion vaaleissa on "republikaanien ekstremismiä".

Jos hän haluaisi, hän voisi sallia äänestyksen heinäkuun Save Act -lakiesityksestä, jota ei ole liitetty lyhytaikaiseen menolakiin, mutta hän ei halua tätä.

Jos republikaanit vaativat Save Act'in liittämistä lyhyen aikavälin menolakiin, hän uhkaa olla sallimatta senaatin äänestää siitä ja syyttää republikaaneja hallinnon sulkemisesta.

(Minun mielipiteeni: Amerikan ei pitäisi antaa miljoonien laittomien maahanmuuttajien päättää, kuka on Yhdysvaltain presidentti.)

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 4. syyskuuta 2024 (Päivä 334): Jatketun sodan 279. päivä. Rafahin hyökkäyksen 121. päivä.
  • Hizbollah ampui yli 100 rakettia Pohjois-Israeliin.
  • Hamas hylkäsi Amerikan tulitaukoehdotukset ja vaati, että Yhdysvallat pakottaa Israelin hyväksymään sen ehdot.
  • Biden'in edustaja sanoi, että Hamas uhkaa murhata lisää panttivankeja.
  • Israelin pääministeri Netanjahu sanoi, että Israelin täytyy hallita Philadelphi-käytävää, ei vain estääkseen aseiden salakuljetusta Gazaan, vaan estääkseen Hamasia siirtämästä panttivankeja pois Gazasta ja sitten Iraniin. (Hän perusti tämän asiakirjoihin, jotka Israelin joukot löysivät tunnelista, kun he löysivät kuusi murhattua panttivankia.)
Torstaina, 5. syyskuuta 2024 (Päivä 335): Jatketun sodan 280. päivä. Rafahin hyökkäyksen 122. päivä.
  • Trump sanoi, että jos Harris voittaa, terroristit tulevat käymään lakkaamatonta sotaa ajaakseen juutalaiset pois pyhästä maasta.
Perjantaina, 6. syyskuuta 2024 (Päivä 336): Jatketun sodan 281. päivä. Rafahin hyökkäyksen 123. päivä.
  • Israel tuhosi räjähdelaboratorion, joka oli piilotettu moskeijan alle Länsirannalla.
  • Israel tuhosi hylätyssä koulussa sijaitsevan Hamasin komento- ja valvontakeskuksen. Toimiminen siviilirakennuksista käsin on kansainvälisen oikeuden vastaista; muslimit rikkovat sitä systemaattisesti, mutta kansainvälinen yhteisö jättää heidän rikkomuksensa huomiotta.
  • Israelin sotilasviranomainen sanoi, että Israel valmistautuu toimimaan syvemmällä Libanonin sisällä.
Lauantaina, 7. syyskuuta 2024 (Päivä 337): Jatketun sodan 282. päivä. Rafahin hyökkäyksen 124. päivä.
  • Turkin presidentti Erdogan kehotti islamilaisia ​​valtioita muodostamaan liiton Israelin ekspansionismin pysäyttämiseksi.
  • Noin 500 000 ihmistä osoitti mieltään Tel Aviv'issa saadakseen Israelin suostumaan tulitaukoon.
Sunnuntaina, 8. syyskuuta 2024 (Päivä 338): Jatketun sodan 283. päivä. Rafahin hyökkäyksen 125. päivä.
  • Hizbollah ampui yli 50 rakettia Libanonista Israeliin.
  • Jordanialainen terroristi tappoi kolme israelilaista poliisia Jordanian ja Israelin välisellä rajanylityspaikalla.
  • Israel iski iranilaiseen tutkimuspaikkaan Syyriassa, tappoi ainakin 14 ja haavoitti 46 muuta.
  • Yhdysvaltain ja Britannian viranomaiset varoittivat, että Venäjän ja Iranin väliset suhteet syvenevät.
  • Israel sanoi, että mahdollisuus panttivankisopimukseen Hamasin kanssa on lähellä nollaa.
Maanantaina, 9. syyskuuta 2024 (Päivä 339): Jatketun sodan 284. päivä. Rafahin hyökkäyksen 126. päivä.
  • Perustuen oikeuslääketieteellisiin todisteisiin, Israel sanoi, että neljä murhattua miespanttivankia, jotka he löysivät tunnelista (he löysivät 4 miestä ja 2 naista), taistelivat vangitsijoidensa kanssa ennen kuin kaikki kuusi tapettiin.
  • Yhdysvaltain ja Israelin armeijan viranomaiset tapasivat keskustellakseen yhteistyötavoista Iranin ja Hizbollahin aiheuttamien uhkien torjumiseksi.
Tiistaina, 10. syyskuuta 2024 (Päivä 340): Jatketun sodan 285. päivä. Rafahin hyökkäyksen 127. päivä.
  • Israel tappoi kolme korkeaa Hamasin johtajaa, jotka piileskelivät komentokeskuksessa Gazan humanitaarisella vyöhykkeellä, ja kansainvälinen media sekä PA:n media ovat raivoissaan.
  • Israel löysi 2 Hamasin terroristia piileskelemästä YK:n saattueessa, joka toimitti humanitaarista apua.
  • Israel tarjosi turvallisen kulun Yahya Sinwar'ille ja hänen perheelleen vastineeksi kaikkien panttivankien vapauttamisesta.
  • Israel sanoi, että Hamas ei ole enää olemassa sotilaallisena muodostelmana, ja se käy nyt sissisotaa Israelia vastaan.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

lauantai 14. syyskuuta 2024

Nato lähestyy sotaa Venäjän kanssa (VIDEO)

Putin sanoi torstaina (12.9.) Pietarissa, että Ukrainan saama lupa iskeä länsiaseilla Venäjälle tietäisi sotaa Naton kanssa. Lue https://yle.fi/a/74-20010573/64-3-245022

Tästä mainitaan seuraavalla Julius 'Juju' Kiven tuoreella videolla, jossa käsitellään Ukrainan ja Venäjän välisen konfliktin tuoreimpia tapahtumia sekä Kurskin tilannetta. Kiven videolla tosiasiat on hyvin paketissa. Hyvää tilannepäivitystä ja neutraalia journalismia.

Ukrainan tilanne: Kurskin länsirintama murtuu.

https://www.youtube.com/watch?v=ry3SzbtfzvQ (13.9.2024)

perjantai 13. syyskuuta 2024

Ajanmerkkejä syyskuun alussa 2024 (mm. Gary Ritterin Israelia koskevia artikkeleita joissa esim. kahden valtion ratkaisusta ja Israelin suhteesta Amerikkaan, Ihmisen ongelmallinen kloonaus, Israel on ydinaseisiin perustuva ”väkikivi”, Iran pidättelee kostohyökkäystään Israeliin kunnes on suotuisampi aika, Kirkon nykyinen penseys Raamatun profetialle, Jumala pidättelee vielä toistaiseksi apokalyptisia sotatapahtumia yms., Totuuden etsiminen tärkeää nyt ja vaihtoehtomedia on suositeltava lähde, Kapitalismin vastaisen WEF:n juuret löytyy 100 vuoden takaa) – Samuel Korhosen lukijaposti 7.9.2024

Tässä helluntailaisen Samuel Korhosen (alias Bileamin Aasi) viimeisin lukijapostaus veljille ja sisarille, jossa Aasin ajankohtaisprofeetallisia artikkelisuomennoksia tärkeistä aiheista osoittaen ajan lyhyyteen ennen seurakunnan Tempausta ja sen jälkeistä Ahdistuksen aikaa maapallolla. Tallensin nämä suomennokset CEF-kotisivuilleni, joten klikkaa vain seuraavassa Samuelin viestissä esiteltäviä artikkeleita, jotka hän liitti postiinsa.

---------------

Lähettäjä: Samuel Korhonen <smlkorhonen@protonmail.com>
Lähetetty: lauantai 7. syyskuuta 2024 9.53
Aihe: LOOK UP 7.9.2024


Tässä postissa:
  • Viisi Gary Ritter'in Rumble-videoiden transkriptiota hänen blogiltaan LOOKING UP. Gary on AOG:n (Assemblies of God, suurin helluntaiseurakuntien yhteisö USA:ssa) valtuutettu pastori:
Israel kamppailee Jumalan kanssa (klik)
Israelin pieksentä jatkuu (klik)
Israelin siunaukset kansoille (klik)
Israelin strateginen itsenäisyys (klik)
Kloonaus – Ihmiskunta – Pelastus (klik)
  • Kolme Terry James'in artikkelia:
Pelottavan tulevaisuuden tarkastelua XII (klik)
Ydinkivi (klik)
Persian ruhtinaan lykkäys (klik)
  • Kaksi Jonathan Brentner'in artikkelia sivustolta Harbingers Daily:
Miksi niin monet uskovat päättävät olla tietämättä maailmamme vaaroista (klik)
Jumala hillitsee sotia, laittomuutta ja kaaosta... kunnes (klik)
  • Hal Lindsey'n (94 v) artikkeli sivustolta Harbinger's Daily:
Ilman totuuden varmuutta ihmisillä ei ole vakaata pohjaa kestää petosta (klik)
  • David Bowen'in artikkeli sivustolta Harbinger's Daily:
Maailman Talousfoorumin ylisuuressa agendassa ei ole mitään uutta (klik)
  • Mark Hitchcock'in artikkeli sivustolta Harbinger's Daily:
Tektonisia muutoksia: Käyttikö Jumala maanjäristystä Lähi-Idässä estämään hyökkäyksen Israeliin (klik)
  • Timothy Rabinek'in artikkeli sivustolta Harbinger's Daily:
Aivan kuten Raamattu profetoi Venäjä on valinnut puolensa (klik)

Aasi suosittelee: https://www.youtube.com/watch?v=_AoBzIUonrE




Tällä kanavalla on Aasin mielestä Suomen parasta HENGELLISTÄ musiikkia ja hyviä puheita, jotka eivät ole pituudella pilattuja.

Ismo Keskitapio

On toivottavaa, että mahdollisimman moni lähettäisi näitä posteja eteenpäin totuuden edistämiseksi, koska suuri eksytys on jo suuressa määrin vallannut Suomen Siionin.

Bileamin Aasi

Sent with Proton Mail secure email.


-------------------------

Samuel Korhosen edelliset tämän vuoden lukijapostit tässä blogissa:

http://nokialainen.blogspot.com/2024/01/ajanmerkkeja-tammikuun-alussa-2024-mm.html (lukijaposti 5.1.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/01/ajanmerkkeja-tammikuun-lopussa-2024-mm.html (lukijaposti 26.1.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/02/aikamedia-aivan-pihalla-kun-on.html (lukijaposti 10.2.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/02/ajanmerkkeja-helmikuun-lopussa-2024-mm.html (lukijaposti 21.2.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/03/ajanmerkkeja-maaliskuun-puolivalissa.html (lukijaposti 15.3.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/04/silmaterakansan-uusin-ihme-koskee.html (lukijaposti 18.4.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/05/ajanmerkkeja-huhtikuun-puolivalissa.html (lukijaposti 13.4.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/05/ajanmerkkeja-toukokuun-puolivalissa.html (lukijaposti 13.5.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/06/ajanmerkkeja-toukokuun-lopussa-2024-mm.html (lukijaposti 28.5.2024)

https://nokialainen.blogspot.com/2024/06/ajanmerkkeja-kesakuun-puolivalissa-2024.html (lukijaposti 15.6.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/07/ajanmerkkeja-heinakuun-alkupuoliskolla.html (lukijaposti 11.7.2024)

http://nokialainen.blogspot.com/2024/08/ajanmerkkeja-elokuun-alkupuoliskolla.html (lukijaposti 10.8.2024)

tiistai 10. syyskuuta 2024

Lännen valtamedian propaganda Ukrainan sodassa ja Amerikan imperialismi – By Julius 'Juju' Kivi 9.9.2024 (VIDEOT)


Paljon puhutaan Venäjän propagandasta Ukrainan konfliktissa, mutta länsimainen propaganda on sivuutettu täysin. Myöskin jotkut puhuvat Venäjän imperialismista koskien Ukrainan sotaa, mutta taitaa totuus olla tässäkin väännetty valheeksi eli Amerikka on tosiasiassa se joka interventiopolitiikallaan on ekspansiivinen, kuten nähtiin v. 2014 jolloin jenkkien edustajia valtameren takaa kävi liehakoimassa Kiovassa kaataakseen vaaleilla valitun laillisen Ukrainan silloisen presidentin (+hallituksen), joka oli Venäjä-mielinen. Tässä Amerikka siis loi kaaosta ja epävakautta johtaen laittomaan vallankaappaukseen vieläpä uusnatseja hyväksi käyttäen. Ja nyt sitten länsi itkee kun Venäjä yrittää palauttaa tilanteen normaaliksi oman turvallisuutensa kannalta. Seuraavilla videoilla muusikko ja kansantaiteilija Juju alias Julius Kivi perehtyy ytimekkäästi propagandaan, jota länsimaissa levitetään Venäjän puolustussodasta lännen aggressiota vastaan.

Länsimainen Propaganda osa 1

https://www.youtube.com/watch?v=gFjOJj7Q99g



Eräs kommentti videoon:

@vesa3097, 20 tuntia sitten
En olisi 5 vuotta sitten villeimmissäkään kuvitelmissa osannut kuvitella, kuinka alas suomalainen media, poliitikot ja koko ”älymystö” voi vajota. Mutta heidät oli ostettu tietylle puolelle jo kauan sitten.

Ja vastaukseni palstalla heti perään:

@ollir1473, 16 tuntia sitten (muokattu)
Osuvasti sanottu. Voisi sanoa vielä, että suurin osa ostettu tietylle PUOLUEELLE ja tiedät mitä tarkoitan.

--------  

Länsimainen Propaganda osa 2

https://www.youtube.com/watch?v=nRx7VzGuKVk



Eräs kommentti videoon:

@PeterKreisler, 2 tuntia sitten
Propaganda toimii helposti kun alussa hämärretään todellisuus ja syy-seuraukset kehäpäätelmin ja kaksoiskehäpäätelmin, sen jälkeen luodaan yksimielisyysharha ja lopuksi tarjotaan ratkaisu luotuun "uhkaan", eli tässä tapauksessa Nato jäsenyys. Pitäisi muistaa, että Ukrainan sota on Kuuban kriisi käänteisenä, niin Yhdysvaltain toimet Kuuban kriisissä kuin Venäjän toimet Ukrainan suhteen ovat johdonmukaisia ja ymmärrettäviä, kukapa nyt haluaisi vihollismaan ydinaseita rajansa tuntumaan.


----------------

Siis videon tekijältä todella hyvää itsenäistä journalismia, jossa totuus yritetään tuoda esiin, kuten Raamatussakin kehotetaan.

"Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

maanantai 9. syyskuuta 2024

Olemme vaarallisen lähellä monia Raamatun profetiassa mainittuja ikäviä tapahtumia, jotka muuttavat elämän maapallolla täysin toisenlaiseksi saaden lopulta aikaan Jeesuksen toisen tulemuksen maan päälle – By Daymond Duck 7.9.2024

Tämänkertainen pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla varoittaa aluksi ajan lyhyydestä kunnes todella katastrofaalisia tapahtumia alkaa esiintymään ja maailma siirtyy Antikristuksen aikaan mikä kaikki on ennustettu Raamatun aikakauden loppua koskevissa profetioissa. Tämän jälkeen suomentamassani raportissa tuoreita uutisjuttuja osoittamassa aikakauden loppuun ja aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

--------------

Vaarallisen lähellä (Dangerously Close) :: By Daymond Duck

Published on: September 7, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/09/07/dangerously-close-by-daymond-duck/

Elokuun 25:ntenä 2024 Michael Snyder (endoftheamericandream.com) julkaisi seuraavaa:
  • Eräänä päivänä ei liian kaukaisessa tulevaisuudessa joku Lähi-idässä tulee työntämään asioita liian pitkälle, ja se laukaisee tuhotsunamin, joka järkyttää koko planeetan. Israel on aseistettu hampaisiin asti, ja Israelin viholliset ovat myöskin hampaisiin asti aseistettuja. Täysimittaisen sodan Lähi-idässä ei pitäisi olla vaihtoehto kenellekään, mutta olemme nyt vaarallisen lähellä tällaista konfliktia.
Tiedän, että Snyder kirjoitti sodasta Israelin ja Hizbollahin välillä Libanonissa, ja olen täysin samaa mieltä hänen kanssaan, mutta kun ajattelin sitä, tuli mieleeni, että olemme vaarallisen lähellä näitä asioita:
  • Iran hankkii ydinaseita.
  • USA menettää suvereniteettinsa.
  • Arvoton rauhansopimus, joka jakaa Luvatun maan.
  • Maailmantalouden romahdus.
  • Venäjä käyttää ydinaseita.
  • Toinen valepandemia.
  • Maailmanlaajuinen valuutta ja Pedon merkki.
Se antaa minulle vaikutelman, että elämme vaarallisia aikoja (2. Tim. 3:1).

Tässä on viimeaikaisia ​​raportteja siitä, miksi uskon aikakauden lopun olevan lähellä.

Ensinnäkin, koskien jatkuvaa sodan uhkaa Iranin Libanonissa olevan edustajan Hizbollahin ja Israelin välillä: YK:n turvallisuusneuvosto kokoontui 28. elokuuta 2024 jatkaakseen UNIFILin mandaattia Etelä-Libanonissa vielä yhdellä vuodella.

Israelin YK-suurlähettiläs Danny Danon esitti kokouksessa todisteita siitä, että Hizbollah laukaisee raketteja Israeliin YK:n Libanonin tukikohtien vierestä.

Danon'illa oli viesti YK:lle:
  • YK sallii Hizbollahin käyttää YK:n sotilaita ihmiskilpinä.
  • YK:lla on Libanonissa 10 000 rauhanturvaajaa 40 maasta, mikä maksaa yli puoli miljardia dollaria vuodessa. (Huomautukseni: He ovat olleet siellä vuodesta 2006, heidän on tarkoitus riisua aseista kaikki aseistetut ryhmät, he eivät ole tehneet sitä eivätkä he ole tehneet mitään rauhan tuomiseksi.)
Danon'illa oli viesti Libanonin suurlähettiläälle:
  • Sinun ja sinun hallituksesi on tehtävä valinta. Kohtaa Hizbollah tai katso, kun maasi on vedetty kaaokseen ja tuhoon. Toimien aika on nyt. Älä anna Hizbollahin ja Iranin sanella tulevaisuuttasi. Jos et toimi, tuho, joka seuraa, on sinun käsissäsi.
Danon'illa oli viesti Hizbollahille:
  • Vetäydy nyt, tai tulet olemaan vastuussa Libanonin kivuista ja raunioista. Valinta on sinun!
(Lisätietoa: YK:n turvallisuusneuvosto hyväksyi päätöslauselman, jossa vaadittiin Israelia ja Hizbollahia lopettamaan kaikki vihollisuudet. He varoittivat, että lisäeskalaatio "sisältää suuren riskin johtaakseen laajaan konfliktiin.")

(Lisää: 30. elokuuta 2024 Hizbollah sanoi jäädyttävänsä sen suunnitelmat hyökätä Israeliin toistaiseksi.)

Toiseksi, koskien Israelin ja Saudi-Arabian välistä normalisointisopimusta (jonka jotkut uskovat johtavan rauhanliittoon Lähi-idässä): Elokuun 28:ntena 2024 Worthy News raportoi, että "Yhdysvaltojen eroavan presidentin Joe Biden'in hallinto uskoo edelleen, että se voi välittää normalisointisopimuksen Israelin ja Saudi-Arabian välille ennen marraskuun Yhdysvaltain presidentinvaaleja."

Kolmanneksi, koskien Syyrian Damaskoksen tuhoa yhdessä yössä: 31. elokuuta 2024 raportoitiin, että useiden israelilaisten turvallisuusasiantuntijoiden mukaan Israel ei ole kyennyt vähentämään iranilaisten aseiden virtaa Hizbollahille Syyrian kautta, joten Israelin täytyy ehkä laajentaa hyökkäyksiään Syyriaan.

Neljänneksi, koskien retkiä Temppelivuorella ja siellä palvovia juutalaisia: Elokuun 26. päivänä 2024 Israelin kulttuuriperintöministeriö ilmoitti suunnitelmistaan ​​käynnistää opastettuja kierroksia Temppelivuorelle.

Elokuun 28:ntena 2024 Jordania pyysi YK:n turvallisuusneuvostoa ja globaalia yhteisöä lopettamaan välittömästi Israelin toimet, jotka sen mukaan ovat laittomia ja häiritsevät historiallista ja oikeudellista status quoa Jerusalemin pyhissä paikoissa.

Viidenneksi, koskien pyrkimyksiä tuhota Israel lisääntyneiden terrori-iskujen johdosta Juudeassa ja Samariassa (Israel): Syyskuun 3:ntena 2024 Israelin turvallisuusjoukot ilmoittivat alkavansa kohdella Juudeaa ja Samariaa taistelualueena.

Kuudenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja sekä Venäjän uhkaa käyttää ydinaseita: 28. elokuuta 2024 raportoitiin, että:
  • Vastauksena Ukrainan etenemiseen Kurskiin (Venäjän alueelle) Vladimir Putin lähettää rintamalle vielä 30 000 sotilasta ja hän tuo joukkoja, tankkeja ja kuorma-autoja Valko-Venäjältä.
  • Ukraina varoitti Valko-Venäjää, että "kaikki joukkojen keskittämiset, sotilastilat ja toimitusreitit Valko-Venäjällä tulevat Ukrainan asevoimien laillisiksi kohteiksi".
  • Pohjois-Korea on lisännyt huomattavasti liikkuvien raketinheittimien, ohjusten ja muiden aseiden toimituksia Venäjälle.
(Lisää: Venäjän ulkoministeri sanoi syyskuun 1:senä 2024, että Venäjä muuttaa ydinaseiden käyttöä koskevaa doktriiniaan vastauksena siihen, mitä se pitää lännen aiheuttamana Ukrainan sodan eskaloitumisena.)

Seitsemänneksi, koskien Amerikan taantumista: 23. elokuuta 2024 raportoitiin, että:
  • Yhdysvaltain kongressin kansallisen puolustusstrategiakomission asiantuntijat julkaisivat heinäkuun lopulla 312-sivuisen arvion, jossa varoitetaan, että Yhdysvaltain armeijalta puuttuu sekä valmiuksia että kapasiteettia, joita tarvitaan tuntemaan varmuutta, että se voi pelotella vastustajia ja voittaa taistelussa.
  • Raportin mukaan hypoteettisessa tulevaisuuden konfliktissa Kiinan kanssa viimeksi mainittua (Kiinaa) todennäköisesti auttaisivat ainakin taloudellisesti ja mahdollisesti myös sotilaallisesti Venäjän, Iranin tai Pohjois-Korean kaltaiset maat. Tämä tekisi Yhdysvaltain voiton todennäköisyydestä yhä pienemmän, armeijan asiantuntijat ennustivat.
  • Ei-salaiset julkiset sotapelit viittaavat siihen, että konfliktissa Kiinan kanssa Yhdysvallat kuluttaisi suurelta osin sotatarvikevarastonsa loppuun vain kolmessa tai neljässä viikossa, ja jotkin tärkeät ammukset (esim. laivoja vastaan suunnatut ohjukset) riittäisivät vain muutamaksi päiväksi.
Artikkelin mukaan entinen presidentti Trump väittää, että Yhdysvalloista on loppumassa aseet ja ammukset, koska hallituksemme lähettää varmuusvarastomme tarvikkeet Ukrainaan eikä korvaa niitä (ja se perustuu kongressin raporttiin).

Kahdeksanneksi, koskien Amerikan taantumista: Elokuun 30. päivänä 2024 yli 30 000 shiiamuslimia (muslimit, jotka uskovat siihen, mitä Iranin terroristimullahit uskovat) marssi Michiganin Dearborn'in kaduilla heiluttaen muslimilippuja (Yhdysvaltojen maaperällä), puiden nyrkkejään ja protestoiden Iranin presidentti Raisi'n kuolemaa vastaan (Teheranin teurastaja).

Shiiamuslimit kutsuvat Israelia Pikku Saatanaksi ja Amerikkaa Suureksi Saatanaksi.

He pakottavat ihmiset kääntymään omaan islamin haaraansa, ja raportin mukaan Michiganin viranomaiset olivat näennäisesti osallisia siihen, mitä nämä mielenosoittajat olivat tekemässä.

(Lisätietoa: 29. elokuuta 2024 kerrottiin, että Saksan liittovaltion poliisiunionin (DpolG) varapuheenjohtaja sanoi, ettei hän voi enää olla hiljaa; Saksan avoimien rajojen politiikka on saanut aikaan islamilaisen väkivalta-aallon Saksassa, ihmiset eivät ole enää turvassa, ja Saksan hallituksen virkamiehet ovat valkopesemässä ongelmaa.)

Yhdeksänneksi, koskien jumalattomuutta aikakauden lopussa: 27. elokuuta 2024 Israel vapautti lokakuun 7. päivän panttivangin, joka oli pidätettynä sala-ansoitetussa tunnelissa Gazassa.

Panttivanki kertoi israelilaisille viranomaisille, että häntä ammuttiin jalkaan, kun hänet siepattiin; hänet vietiin Gazaan ja luoti poistettiin ilman, että hän sai särkylääkettä.

Hän sanoi myös olleensa erään toisen panttivangin vieressä, kun hän kuoli, luultavasti siksi, että he kielsivät häneltä välttämättömiä lääkkeitä.

Kymmenenneksi, koskien ruttotauteja: EU:ssa tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että 12–15-vuotiaiden lasten kuolemat ovat lisääntyneet 335 prosentilla siitä lähtien, kun Covid-rokotukset hyväksyttiin viikolla 21 vuonna 2021.

Yhdenneksitoista, koskien maailmanhallitusta ja vapauksiemme menettämistä: Syyskuun 1:senä 2024 Emmitt Barry, Worthy News'in kirjeenvaihtaja, kirjoitti, että viimeisen kuukauden aikana sananvapautta vastaan ​​on hyökätty huomattavalla tavalla, mistä on osoituksena:
  • Telegramin toimitusjohtajan pidätys Ranskassa,
  • X-alustan kieltäminen Brasiliassa,
  • Se että Saksassa määrättiin raskaat sakot, ja
  • Paljastukset Biden'in hallinnon aktiivisesta sensuurista Facebookissa ja Instagramissa.
(Minun mielipiteeni: Olemme vaarallisen lähellä demokratian tuhoa Amerikassa, ja nykyinen hallinto, FBI, CIA ja muut tekevät kaikkensa pysäyttääkseen MAGA-liikkeen. Jos he onnistuvat, ei ehkä koskaan tule uusia rehellisiä vaaleja Amerikkaan. Oli miten oli, vallitsee laaja yksimielisyys siitä, että salamurhayritys entistä presidenttiä Trump'ia vastaan näyttää epäilyttävältä.)

(Lisätietoa: 1. syyskuuta 2024 oli raportti (Dave Hodges, Hal Turner), että liittovaltion joukkoja lähetetään New Yorkiin, koska entinen presidentti Trump tullaan tuomitsemaan vankilaan, pidätetään ja vangitaan 18. syyskuuta 2024. Tämä näyttää olevan yritys estää häntä kampanjoimasta ja saada hänet häviämään vaalit. Tammikuun 6. päivän 2021 (J6) mielenosoittajien pidätykset ja syytteeseenpanot pääkaupungissa olivat selvä varoitus niille, jotka uskovat vaalien olleen varastetut.)

(Minun mielipiteeni: En tiedä, joutuuko Trump vankilaan vai ei, mutta jos hän joutuu, mietin, onko hänellä salaisen palvelun suojelua vankilassa. Salamurhayritys näyttää epäilyttävältä samoin kuin Jeffrey Epstein'in kuolema hänen ollessaan vankilassa. Rukoile, että tämä kaikki on väärin eikä mitään tapahtuisi.)

Kahdenneksitoista, koskien Amerikan taantumista ja maailmanlaajuista talouden romahdusta: 31. elokuuta 2024 raportoitiin, että:
  • Noin 126 maata osallistuu BRICS-huippukokoukseen Venäjällä lokakuussa. Kaikki maat ovat osoittaneet kiinnostuksensa liittyä blokkiin ja luopua Yhdysvaltain dollarista.
  • Kun valtiot tutkivat vaihtoehtoisia valuuttoja ja taloudellisia suhteita, Yhdysvaltain dollarin dominointi – jota pidettiin pitkään maailman varantovaluuttana – on vaarassa Dinar Chronicles -tiedustelusivuston mukaan.
(Minun mielipiteeni: Ymmärtääkseni vaikutus ei välttämättä ole välitön, mutta lopulta se heikentää jo ennestään haurasta Yhdysvaltain taloutta.)

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 28. elokuuta 2024 (Päivä 327): Jatketun sodan 272. päivä. Rafahin hyökkäyksen 114. päivä.
  • Hamasin edustaja Khaled Mashal vaati itsemurhapommitusten jatkamista Länsirannalla.
Torstaina, 29. elokuuta 2024 (Päivä 328): Jatketun sodan 273. päivä. Rafahin hyökkäyksen 115. päivä.
  • Israel ilmoitti löytäneensä yli 150 tunnelia Gazan ja Egyptin väliseltä rajalta ja on tuhonnut niistä noin 80 prosenttia.
  • 12 Israelin ministeriä kehotti Netanjahua lopettamaan Punaisen Ristin sallimisen vierailla Hamasin terroristien luona Israelin vankiloissa, kunnes Hamas alkaa sallia Punaisen Ristin vierailla lokakuun 7. päivän panttivankien luona.
Perjantaina, 30. elokuuta 2024 (Päivä 329): Jatketun sodan 274. päivä. Rafahin hyökkäyksen 116. päivä.
  • Muslimien 2 erillisessä terrori-iskussa Israelissa haavoittui kolme juutalaista.
  • Israel iski useisiin Hizbollahin kohteisiin Libanonissa.
  • Iranin tukemat huthit hyökkäsivät taas yhden aluksen kimppuun Punaisellamerellä (ei henkilövahinkoja tai muuta merkittävää vahinkoa).
Lauantaina, 31. elokuuta 2024 (Päivä 330): Jatketun sodan 275. päivä. Rafahin hyökkäyksen 117. päivä.
  • Israel ilmoitti, että Libanonista on ammuttu Israeliin noin 40 rakettia.
  • Israel on nyt tappanut 26 terroristia ja pidättänyt yli 30 epäiltyä Länsirannalla (Israelissa).
Sunnuntaina, 1. syyskuuta 2024 (Päivä 331): Jatketun sodan 276. päivä. Rafahin hyökkäyksen 118. päivä.
  • Kerrottiin, että 6 panttivangin ruumiit löydettiin 65 jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) syvästä tunnelista Rafahissa paria päivää aikaisemmin, ja heidät kaikki oli äskettäin murhattu. Oikeuslääketieteen asiantuntijat sanoivat, että heitä kaikkia oli ammuttu päähän useita kertoja, ja heidät tapettiin noin 2 päivää aiemmin. Israel on nyt löytänyt 12 panttivangin ruumiit viimeisen kahden viikon aikana.
  • Netanjahu sanoi, että ne, jotka murhaavat panttivankeja, eivät halua sopimusta.
  • Maailman johtajat ja muut jatkavat tulitauon ja kaikkien panttivankien vapauttamisen ajamista, mutta Hamas torjuu kaikki tarjoukset.
  • Ajoammuskelussa palestiinalaisterroristit ampuivat ja tappoivat 3 israelilaista poliisia Israelissa.
Maanantaina, 2. syyskuuta 2024 (Päivä 332): Jatketun sodan 277. päivä. Rafahin hyökkäyksen 119. päivä.
  • Israelin YK-suurlähettiläs lähetti YK:n turvallisuusneuvostolle kirjeen, jossa hän pyysi, että se kokoontuisi pikaisesti tuomitsemaan Hamasin mahdollisimman ankarasti ja käsittelisi Gazassa edelleen vankeudessa olevien 101 panttivangin vakavaa tilannetta.
  • Hamas julkaisi videon kuudesta panttivangista ja heidän viimeisestä viestistään maailmalle ennen kuin Hamas murhasi heidät.
  • Netanjahu vannoi, että Hamas maksaa raskaan hinnan kuuden panttivangin tappamisesta.
  • Biden ja Harris tarjoavat lopullisen ota tai jätä -sopimuksen Hamasille tänään, mikä voi olla tulitaukoneuvottelujen loppu, jos Hamas hylkää sen.
  • Iranin tukemat huthit hyökkäsivät vielä 2 alukseen Punaisellamerellä (ei loukkaantuneita ja vain pieniä vaurioita).
Tiistaina, 3. syyskuuta 2024 (Päivä 333): Jatketun sodan 278. päivä. Rafahin hyökkäyksen 120. päivä.
  • Israel ohjeisti diplomaattejaan vaatimaan Israelin kumppaneita toimimaan Hamasia ja Irania vastaan ​​kuuden panttivangin tappamisen vuoksi, koska heidän murhaamisensa ylittää punaisen linjan ja on murhaavan terroristijärjestön järkyttävä sotarikos.
  • Israel tappoi Hamasin komentajan ja 8 terroristia lähellä sairaalaa Gazan kaupungissa (komentaja oli kuvattu tappamassa panttivankia kahden poikansa edessä).
  • Yhdysvaltain oikeusministeriö ilmoitti terrorismia, murhasalaliittoa ja pakotteiden kiertämistä koskevien syytteiden avaamisesta kuutta Hamasin korkeaa johtajaa vastaan.
  • Kerrottiin, että iranilaiset toimittavat rahaa ja aseita Länsirannalle, ja Israelin johtajat valmistautuvat suureen terrori-iskuun Israelissa.
  • Vaikka Israel on tappanut tuhansia terroristeja Gazassa, Hamas on värvännyt ja lähettänyt noin 3 000 uutta terroristia Pohjois-Gazaan.
Keskiviikkona, 4. syyskuuta 2024 (Päivä 334): Jatketun sodan 279. päivä. Rafahin hyökkäyksen 121. päivä.
  • Israelin kansallisen turvallisuuden ministeri sanoi vastustavansa tulitaukosopimusta Hamasin kanssa, koska hän ei usko, että Israelin pitäisi neuvotella murhaajien kanssa.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

maanantai 2. syyskuuta 2024

Uudesta kansainvälisestä järjestyksestä ja sen kehittymisestä Raamatun profetiassa – By Daymond Duck 31.8.2024

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla aluksi asiaa globalistien suunnitelmista luoda uusi kansainvälinen järjestys eli Uusi maailmanjärjestys muuttamalla YK:n olemusta kohti profeetallista maailmanhallitusta, jonka yläpuolelle Antikristus lopulta nousee. Pian alkavassa YK:n yleiskokouksessa New Yorkissa on tarkoitus äänestää näistä muutoksista. Raportissa sitten tuttuun tapaan viimeaikaisia uutisjuttuja osoittaen aikakauden lopun olevan lähellä, ja aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

-------------

Uusi kansainvälinen järjestys (The New International Order) :: By Daymond Duck

Published on: August 31, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/08/31/the-new-international-order-by-daymond-duck/

Vaaleilla valitsemattomat virkamiehet, joita kutsutaan globalisteiksi, globaaliksi eliitiksi, varjohallitukseksi ja useilla muilla nimillä, haluavat luoda ja johtaa Uutta maailmanjärjestystä.

Uusi maailmanjärjestys merkitsee nykyisen maailmanjärjestyksen kaatumista.

Monien globalistien (mukaan lukien Biden'in hallinto, YK ja paavi Franciscus) iskulause on ollut "Build Back Better (Rakenna takaisin paremmin)", mutta rakentaakseen takaisin nykyinen maailmanjärjestys on ensin tuhottava.

Build Back Better vihjaa parempaan maailmaan, mutta globalistit todellisuudessa yrittävät saada valvontaansa kaikki ihmiset maan päällä (uskonnollisen järjestelmämme, poliittisen järjestelmämme, talousjärjestelmämme; sen mitä ostamme, mitä myymme, mitä sanomme, mitä omistamme, missä asumme, missä työskentelemme, ketä palvomme ja paljon muuta).

Mitä tulee maailmanhallitukseen: 24. heinäkuuta 2024 Activist Post julkaisi Derrick Broze'n (toimittaja, kirjailija, radiojuontaja ym.) artikkelin otsikolla "YK allekirjoittaa Tulevaisuus-sopimuksen (Pact of the Future) 60 päivässä – Tässä se miksi sillä on väliä."

Tässä on vain muutamia asioita, joita Broze sanoi:
  • The Summit of the Future -huippukokouksessa äänestetään YK:n 79. yleiskokouksen yhteydessä New Yorkissa 22.–23. syyskuuta.
  • Jäsenvaltioiden odotetaan julistavan planetaarisen hätätilan osana niin sanottua Tulevaisuus-sopimusta.
  • Summit of the Future -sivustolla sanotaan, että Tulevaisuus-sopimuksen tuloksena tulee olemaan "maailma – ja kansainvälinen järjestelmä – joka on paremmin valmistautunut vastaamaan nyt kohtaamiimme haasteisiin".
  • YK:n jäsenvaltiot äänestävät todennäköisesti myös itse YK:n radikaalista muuttamisesta – jota jotkut kutsuvat YK 2.0:ksi – ja sen perusluonteesta, kuinka kansallisvaltiot tekevät päätöksiä planeetan tulevaisuudesta.
Tämän sanottuani ajattelin antaa teille käsitykseni siitä, kuinka tämä uusi kansainvälinen järjestelmä (viimeinen pakanamaailman hallitus) tulee kehittymään.

Ymmärtääkseni se kehittyy vaiheittain tai asteittain (Dan. 7:23-28).

Vaihe 1: Valtakunta nielaisee koko maapallon (luultavasti muutettu YK).
  • YK ei ole nyt maailmanhallitus (olen usein kutsunut sitä nimellä United Nothing (Yhdistyneet ei-mikään)).
  • Mutta monet ihmiset työskentelevät muuttaakseen sen maailmanhallitukseksi.
Vaihe 2: Tämä maailman valtakunta jaetaan kymmeneen alueeseen (luultavasti kymmenen poliittista, taloudellista tai terveydellistä aluetta, joilla on yksi johtaja jokaisella alueella (Se tulee olemaan G-10).
  • Se ei ole kymmenen aluetta elvytetyssä raudan valtakunnassa (EU).
  • Se on kymmenen aluetta raudan sekä saven valtakunnassa (EU ja muut; kymmenen aluetta maailmassa, ei kymmentä aluetta EU:ssa).
Vaihe 3: Jokainen alue nimittää johtajan tai kuninkaan, jolloin meille annetaan kymmenen johtajaa tai kymmenen kuningasta (yksi johtaja kutakin kymmentä aluetta kohden).

Vaihe 4: Kun kymmenen kuningasta tai kymmenen aluetta on ilmestynyt, yhdestoista johtaja (Antikristus) nousee valtaan (Euroopan alueelta, Daniel 9:26:n mukaan).
  • Tämä yhdestoista kuningas on erilainen kuin nämä kymmenen edellistä (Dan. 9:24).
  • Hän ei ole yksi kymmenestä.
  • Hän on yhdestoista (Antikristus).
Vaihe 5: Antikristus kukistaa kolme kuningasta (ottaa väkisin haltuunsa kolme kymmenestä alueesta; Dan. 7:24).

Vaihe 6: Seitsemän muun alueen päämiehet suostuvat antamaan voimansa ja auktoriteettinsa Antikristukselle (Ilm. 17:12-13).
  • Raamatun mukaan Antikristus nousee valtaan erittäin arvostettuna rauhan miehenä, mutta saatuaan hallinnan koko maailmasta, hän muuttaa hallituksensa saatanalliseksi maailmanhallitukseksi (Dan. 9:26-27; Ilm. 6:2; 17:11).
Vaihe 7: Antikristus pilkkaa Jumalaa ja vainoaa pyhiä (juutalaisia ​​ja Tempauksen jälkeen pelastuneita; Jes. 45:4; Ilm. 12:17) kolmen ja puolen vuoden ajan (Dan. 7:25; Ilm. 13:5-7).

Vaihe 8: Hänen valtansa otetaan häneltä pois (Dan. 2:34-35; 7:26; Ilm. 19:11-21).

Vaihe 9: Jumala perustaa tuhatvuotisen valtakunnan.

Vaihe 10: Morsiusseurakunta ja Ahdistuksen ajan pyhät hallitsevat Jeesuksen kanssa tuhatvuotisen valtakunnan aikana (Ilm. 20:6).

Mitä kovemmin ihmiset yrittävät perustaa maailmanhallituksen, sitä enemmän asiat näyttävät menevän päin mäntyä.

Liian monilla ihmisillä on omat agendansa.

Liian monet yrittävät pakottaa tahtonsa kaikille muille.

Joka tapauksessa se, mitä tapahtuu Tulevaisuuden huippukokouksessa (Summit of the Future) YK:n 79. yleiskokouksen yhteydessä New Yorkissa 22.–23. syyskuuta, voi olla uskomattoman merkittävää.

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​raportteja, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien kaikkia kansoja, mukaan lukien Yhdysvaltoja, jotka kääntyvät Israelia vastaan ​​aikakauden lopussa: Jumala voi tuoda hyvää jokaisesta kriisistä, ja tällä tavalla Hän tekee sen:
  • Jumala opettaa juutalaisia ​​luottamaan Häneen, ja heistä on tulossa hengellisempiä.
  • Jumala saa lisää juutalaisia ​​muuttamaan Israeliin.
  • Kun Yhdysvallat alkoi kieltäytyä antamasta raskaita pommeja ja hidastaa pienempien pommien toimittamista, Jumala inspiroi Israelia rakentamaan laitokset, joita se tarvitsee kehittääkseen ja tuottaakseen pommeja, joita sillä on oltava sen sijaan, että se olisi riippuvainen muista kansoista.
  • Jumala on innoittanut Israelia laajentamaan huomattavasti asevalikoimaansa (lisäämään panssarivaunujen, tankkiammusten, laivojen, suihkukoneiden, jne. varastoa).
(Lisätietoa: Elokuun 25:ntenä 2024 ilmoitettiin, että 600 juutalaisen ulkomailla asuvan – 200 Yhdysvalloista ja Kanadasta – odotetaan muuttavan Israeliin tällä viikolla.)

(Lisätietoa: 27. elokuuta 2024 ilmoitettiin, että 30 000 juutalaista on muuttanut Israeliin 11 kuukauden aikana Hamasin 7. lokakuuta tekemän hyökkäyksen jälkeen.)

(Tiedoksi: Jumala teki ikuisen liiton antaakseen koko Luvatun maan Aabrahamille ja hänen jälkeläisilleen Iisakin ja Jaakobin kautta ikuisiksi ajoiksi; 1. Moos. 17:7-8, 18-21; 28:13. Jumala sanoi, että Hän karkottaisi tottelemattomat juutalaiset eri yhteyksissä, mutta Hän toisi heidät takaisin ennen Ahdistuksen aikaa, eikä heitä enää koskaan poistettaisi; 1. Moos. 17:7-8, 18-21; 28:13; Jes. 11:11-12; 54:7-8; 66:7-10; Hes. 36:24-28; 37:21-22; Aamos 9:14-15. Juutalaisten paluu Israeliin on Jumalan teko. Israelin on rakennettava ja laajennettava siirtokuntia tarjotakseen kansalaisille asuntoja, kouluja, julkisia palveluja, vettä, lääkintä- ja ostosmahdollisuuksia, jne. Ne, jotka vastustavat siirtokuntien rakentamista ja laajentamista, vastustavat sitä, mitä Jumala tekee, eikä mikään Israelia vastaan ​​valmistettu ase menesty, koska Jumalan lupaukset on täytettävä; Jes. 54:17. Ja osa tästä Lännen vastustuksesta johtuu osittain siitä, että saarnaajat eivät ymmärrä tai puhu siitä, mitä Jumala on tekemässä.)

Toiseksi, koskien Amerikan suhtautumista Israeliin: Elokuun 22:sena 2024, Yhdysvaltain varapresidentti Kamala Harris kertoi demokraattien kansalliskokoukselle (DNC):
  • Haluan tehdä selväksi: Puolustan aina Israelin oikeutta puolustaa itseään ja varmistan aina, että Israelilla on kyky puolustaa itseään.
  • Samaan aikaan se, mitä Gazassa on tapahtunut viimeisen 10 kuukauden aikana, on tuhoisaa. Niin monia viattomia ihmishenkiä on menetetty. Epätoivoiset, nälkäiset ihmiset pakenevat etsien turvaa yhä uudelleen ja uudelleen. Kärsimyksen mittakaava on sydäntäsärkevää.
  • Me (Biden ja hän) työskentelemme lopettaaksemme tämän sodan siten, että Israel on turvassa, panttivangit vapautetaan, kärsimys Gazassa päättyy, ja palestiinalaiset voivat toteuttaa oikeutensa ihmisarvoon, turvallisuuteen, vapauteen ja itsemääräämisoikeuteen.
Richard Goldberg, Foundation for Defense of Democracies -järjestön (uuskonservatiivinen ajatushautomo ja rekisteröity lobbausjärjestö) vanhempi neuvonantaja, ymmärsi Harris'in sanoman näin:
  • Harris teki juuri selväksi, että hän puolustaa Israelia terroristeja vastaan, mutta vastustaa sen hyökkäystä terroristeja vastaan.
Hän tukee Israelia, kun juutalaiset puolustavat kansaansa, mutta hän ei tue juutalaisia, kun he hyökkäävät vihollisiaan vastaan.

(23. elokuuta 2024 kerrottiin, että Abraham Foxman, Anti-Defamation League'n pitkäaikainen johtaja, joka toimii nyt emeritusjohtajana, sanoi: "Taisteltuani 50 vuotta antisemitismiä vastaan ​​Amerikassa, en olisi voinut kuvitella aikaa, jolloin juutalaisten täytyisi tavata salaisissa paikoissa Chicagossa DNC:n aikana.")

Kolmanneksi, koskien korruptiota Washingtonissa ja tulevia vaaleja: 23. elokuuta 2024 Robert F. Kennedy, Jr. vetäytyi vuoden 2024 presidentinvaaleista ja antoi tukensa entiselle presidentille Donald Trump'ille.

Hän sanoi, että kolme asiaa sai hänet jättämään demokraattisen puolueen ja asettumaan riippumattomaksi ehdokkaaksi ja nyt tukemaan presidentti Trump'ia: Demokraattien hyökkäys sananvapautta vastaan, heidän tukensa Ukrainan sodalle ja heidän hyökkäyksensä lapsiamme vastaan.

Kennedy sanoi, että demokraattinen puolue on hylännyt demokratian ja amerikkalaiset arvot, joiden puolesta hänen isänsä ja setänsä elivät ja kuolivat.

Hän sanoi, että hänen kuvaamansa demokraattinen puolue on hylännyt juurensa työväenluokan puolueena, hallinnon läpinäkyvyyden ja ympäristönhoidon.

Hän kutsui demokraatteja sodan, sensuurin, korruption, Big Pharma'n (iso lääketeollisuus), Big Tech'in (iso teknologiateollisuus) ja suuren rahan puolueeksi.

Neljänneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Elokuun 18. päivänä 2024 Global Research julkaisi Peter Koenig'in artikkelin otsikolla "Naton hyökkäys ydinaseistettua Venäjää vastaan on parhaillaan käynnissä, eikä maailma ole tietoinen siitä, että se on kolmannessa maailmansodassa."

Koenig kysyi: "Onko presidentti Putin'in kärsivällisyys saavuttanut rajansa?"

Hän sanoi: "Askel askeleelta Washington ja sen Nato-kumppanit ovat ylittäneet punaisen viivan toisensa jälkeen."
  • Ensinnäkin Naton aseet Ukrainassa.
  • Sitten Naton joukot Ukrainassa.
  • Sitten F-16-hävittäjät Ukrainassa.
  • Sitten Naton sotilaat komentamassa Lännen toimittamia kehittyneitä aseita.
  • Sitten Naton joukot Venäjän alueilla; sitten Naton droonit ja lentokoneet hyökkäävät Venäjän kohteisiin Venäjän alueella – ja lopuksi Naton joukot yrittävät vallata kokonaisen venäläisen piirikunnan, ottavat venäläisiä vankeja ja tappavat venäläisiä.
Viidenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 23. elokuuta 2024 Saksa ilmoitti havainneensa droneja (joiden he uskovat olevan venäläisiä valvontalennokkeja) lentämässä toistuvasti lentokieltoalueella Saksan tärkeimpien ydinvoimaloiden yläpuolella.

Kuudenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Elokuun 24. päivänä 2024, Venäjä syytti Ukrainaa yrityksestä hyökätä venäläiseen ydinvoimalaan dronella.

Seitsemänneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Elokuun 23:ntena 2024 Israelin tiedustelupalvelu sai tietää, että Hizbollah valmistautui laukaisemaan suuren määrän raketteja ja ohjuksia Israeliin.

Israel iski ensimmäisenä noin 100 hävittäjällä, jotka hyökkäsivät tuhansiin Hizbollahin raketinheittimiin (monet siviilialueilla).

Pääministeri Netanjahu sanoi: "Se, mitä tapahtui tänään, ei ole tarinan loppu."

Elokuun 25:ntenä 2024 Hizbollah ampui noin 320 rakettia ja itsemurhadronea Israeliin, mutta Israel tuhosi suurimman osan niistä.

Hizbollah kutsui tätä ensimmäiseksi vaiheeksi sen vastauksesta Israelille yhden sen huippujohtajan salamurhan vuoksi.

(Minun mielipiteeni: Se saa minut ihmettelemään, kuinka monta iskua Israel tarvitsee ja kuinka monta vaihetta Hizbollah tarvitsee, ennen kuin kutsumme tätä täysimittaiseksi sodaksi.)

(Lisätietoa: Aiemmin Hizbollah sanoi, että he lopettavat hyökkäämisen Israelia vastaan, kun Gazassa vallitsee tulitauko, mutta 25. elokuuta 2024, kun Israel oli hyväksynyt viimeisimmän tulitaukoehdotuksen, Hamas hylkäsi sen.)

(Lisätietoa: 27. elokuuta 2024 Israelin armeijan edustaja sanoi, että Hamas on shokissa siitä, kuinka monta lentokonetta Israel käytti ja kuinka moneen kohteeseen he osuivat lyhyessä ajassa.)

Kahdeksanneksi, koskien sotia ja sotahuhuja, Iranin pyrkimystä tuhota Israel sekä YK:n epäonnistumista: 25. elokuuta 2024 Danny Danon, Israelin YK-suurlähettiläs, lähetti YK:n turvallisuusneuvostolle (UNSC) kirjeen, joka sanoi osittain seuraavaa:
  • Libanonin valtio ja Iranin ohjauksessa toimiva Hizbollah-terrorijärjestö ovat vastuussa turvallisuustilanteen heikkenemisestä pohjoisrintamalla.
  • Lokakuun 7. päivän verilöylyn jälkeisestä päivästä lähtien Hizbollah on ampunut Israelia kohti yli 7 500 rakettia ja satoja räjähtäviä miehittämättömiä ilma-aluksia (UAVs), mikä on aiheuttanut laajoja vahinkoja ja käynnissä olevan yli 60 000 siviilin evakuoinnin Pohjois-Israelista.
  • Nämä toimet on toteutettu osana Iran-akselin laajempaa strategiaa, jonka tavoitteena on tuhota Israel useiden rintamien hyökkäyksillä.
  • Täksi aamuksi suunniteltu Hizbollahin hyökkäys Israelia vastaan ​​osoittaa yksiselitteisesti laittomien aseiden olemassaolon Etelä-Libanonissa, mikä rikkoo räikeästi YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmaa 1701 (vuodelta 2006), ja se on muistutus uhista, joita israelilaiset ovat kohdanneet päivittäin viimeisten 11 kuukauden ajan.
  • Tämä tilanne korostaa kiireellistä tarvetta demilitarisoida Litani-joen eteläpuolinen alue ja saada aikaan Hizbollahin ja muiden Etelä-Libanonissa toimivien aseellisten militioiden aseistariisuminen.
  • Kehotan turvallisuusneuvoston jäseniä tuomitsemaan jyrkästi Hizbollahin ja sen iranilaisen suojelijan suorittamat jatkuvat vihollisuudet ja niiden hellittämättömät yritykset horjuttaa aluetta.
(Minun mielipiteeni: Yhdysvaltojen lahjoitukset YK:lle ovat rahan tuhlausta.)

Yhdeksänneksi, koskien valehtelua ja petosta Valkoisessa talossa sekä FBI:ssa: 24. elokuuta 2024, Metan (Facebook) toimitusjohtaja Mark Zuckerberg käynnisti tulimyrskyn lähettämällä kirjeen Yhdysvaltain edustajainhuoneen oikeuskomitealle, jossa hän myönsi antaneensa periksi Biden-Harris'in hallinnon painostukselle ja sensuroi Yhdysvaltain kansalaisten viestejä Covid-19:stä.

Zuckerberg tunnusti myöskin antaneensa periksi FBI:n painostukselle ja vaikeutti Hunter Biden'in kannettavaa tietokonetta koskevan tarinan tietojen löytämistä vuoden 2020 presidentinvaalien aikana (FBI väitti virheellisesti, että kannettavan tietokoneen tarina oli venäläistä disinformaatiota).

(Lisää: Samana päivänä, kun Zuckerberg lähetti kirjeensä oikeuskomitealle, Telegramin toimitusjohtaja Pavel Durov pidätettiin Ranskassa, koska hän ei sensuroinut hyväksymätöntä puhetta.)

(Minun mielipiteeni: Biden'in, Harris'in ja FBI:n tahallinen valehteleminen Yhdysvaltain kansalaisille ja heidän sensurointi yrittäessään saada totuus julki on todellinen uhka demokratialle. Amerikkalaisten on kipeästi kuivattava suo vaalipäivänä.)

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 21. elokuuta 2024 (Päivä 320): Jatketun sodan 265. päivä. Rafahin hyökkäyksen 107. päivä.
  • Israelin ja Hizbollahin rajat ylittävät hyökkäykset eskaloituvat.
  • Israelin puolustusministeri sanoi, että Israel on kukistanut Hamasin Rafah-prikaatin.
  • Israelin puolustusministeri määräsi Israelin joukot tuhoamaan kaikki jäljellä olevat tunnelit.
  • Sanottuaan, että tuhannet palestiinalaisten kuolemat seuraten hänen hyökkäystään Israeliin olivat välttämättömiä uhrauksia, Yahya Sinwar vaati, että Israel säästäisi hänen henkensä kaikissa panttivankisopimuksissa.
  • Yhdysvaltain viranomaiset uskovat, että Sinwar on loukussa maan alla, tarvikkeet ja ammukset ovat loppumassa, ja hän haluaa tehdä sopimuksen.
Torstaina, 22. elokuuta 2024 (Päivä 321): Jatketun sodan 266. päivä. Rafahin hyökkäyksen 108. päivä.
  • Kostona Ismail Haniyeh'in kuolemasta, Hamas ilmoitti aloittavansa juutalaisten tappamisen ulkomailla.
Perjantaina, 23. elokuuta 2024 (Päivä 322): Jatketun sodan 267. päivä. Rafahin hyökkäyksen 109. päivä.
  • Israel iski yli 30 kohteeseen Gazassa, ja joukot sanoivat tappaneensa kymmeniä terroristeja viimeisen 24 tunnin aikana.
  • Libanonin Hizbollah ampui noin 100 rakettia Pohjois-Israeliin.
  • Yhdysvallat murhasi Al-Qaida-terroristiryhmän keskeisen johtajan Syyriassa.
Lauantaina, 24. elokuuta 2024 (Päivä 323): Jatketun sodan 268. päivä. Rafahin hyökkäyksen 110. päivä.
  • Israel murhasi terroristin, joka teki aseita Hamasille.
Sunnuntaina, 25. elokuuta 2024 (Päivä 324): Jatketun sodan 269. päivä. Rafahin hyökkäyksen 111. päivä.
  • Hamas hylkäsi virallisesti viimeisimmät tulitauko-panttivankineuvottelut.
  • Yhdysvallat on liittynyt Israelin kanssa Yahya Sinwar'in etsintään.
Maanantaina, 26. elokuuta 2024 (Päivä 325): Jatketun sodan 270. päivä. Rafahin hyökkäyksen 112. päivä.
  • Amerikan yhteisesikuntapäälliköiden puheenjohtaja sanoi, että Israelin ennaltaehkäisevä isku Hizbollahia vastaan Libanonissa lievensi tilapäisesti täysimittaisen sodan uhkaa siellä.
  • Hizbollah käynnisti lisää rajat ylittäviä hyökkäyksiä Israelia vastaan, ja Israel vastasi uusilla rajat ylittävillä hyökkäyksillä.
  • Israelilainen drooni räjäytti Hamasin komentokeskuksen Samariassa ja tappoi viisi Hamasin terroristia.
Tiistaina, 27. elokuuta 2024 (Päivä 326): Jatketun sodan 271. päivä. Rafahin hyökkäyksen 113. päivä.
  • Israel pelasti lokakuun 7. päivän panttivangin Gazan tunnelissa.
Keskiviikkona, 28. elokuuta 2024 (Päivä 327): Jatketun sodan 272. päivä. Rafahin hyökkäyksen 114. päivä.
  • Israelin ulkoministeri kehotti Netanjahun hallitusta harkitsemaan siviilien väliaikaista evakuointia palestiinalaisleireillä Israelissa, samalla kun joukot ovat tekemisissä terroristien kanssa näissä paikoissa.
  • Sadat israelilaiset joukot suorittivat terrorismin vastaisia ​​operaatioita useissa palestiinalaiskohteissa Israelin Länsirannalla (9 asemiestä tapettiin, useita etsintäkuulutettuja terroristeja pidätettiin, pommeja räjäytettiin ja aseita takavarikoitiin).
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com