Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 10. syyskuuta 2024

Lännen valtamedian propaganda Ukrainan sodassa ja Amerikan imperialismi – By Julius 'Juju' Kivi 9.9.2024 (VIDEOT)


Paljon puhutaan Venäjän propagandasta Ukrainan konfliktissa, mutta länsimainen propaganda on sivuutettu täysin. Myöskin jotkut puhuvat Venäjän imperialismista koskien Ukrainan sotaa, mutta taitaa totuus olla tässäkin väännetty valheeksi eli Amerikka on tosiasiassa se joka interventiopolitiikallaan on ekspansiivinen, kuten nähtiin v. 2014 jolloin jenkkien edustajia valtameren takaa kävi liehakoimassa Kiovassa kaataakseen vaaleilla valitun laillisen Ukrainan silloisen presidentin (+hallituksen), joka oli Venäjä-mielinen. Tässä Amerikka siis loi kaaosta ja epävakautta johtaen laittomaan vallankaappaukseen vieläpä uusnatseja hyväksi käyttäen. Ja nyt sitten länsi itkee kun Venäjä yrittää palauttaa tilanteen normaaliksi oman turvallisuutensa kannalta. Seuraavilla videoilla muusikko ja kansantaiteilija Juju alias Julius Kivi perehtyy ytimekkäästi propagandaan, jota länsimaissa levitetään Venäjän puolustussodasta lännen aggressiota vastaan.

Länsimainen Propaganda osa 1

https://www.youtube.com/watch?v=gFjOJj7Q99g



Eräs kommentti videoon:

@vesa3097, 20 tuntia sitten
En olisi 5 vuotta sitten villeimmissäkään kuvitelmissa osannut kuvitella, kuinka alas suomalainen media, poliitikot ja koko ”älymystö” voi vajota. Mutta heidät oli ostettu tietylle puolelle jo kauan sitten.

Ja vastaukseni palstalla heti perään:

@ollir1473, 16 tuntia sitten (muokattu)
Osuvasti sanottu. Voisi sanoa vielä, että suurin osa ostettu tietylle PUOLUEELLE ja tiedät mitä tarkoitan.

--------  

Länsimainen Propaganda osa 2

https://www.youtube.com/watch?v=nRx7VzGuKVk



Eräs kommentti videoon:

@PeterKreisler, 2 tuntia sitten
Propaganda toimii helposti kun alussa hämärretään todellisuus ja syy-seuraukset kehäpäätelmin ja kaksoiskehäpäätelmin, sen jälkeen luodaan yksimielisyysharha ja lopuksi tarjotaan ratkaisu luotuun "uhkaan", eli tässä tapauksessa Nato jäsenyys. Pitäisi muistaa, että Ukrainan sota on Kuuban kriisi käänteisenä, niin Yhdysvaltain toimet Kuuban kriisissä kuin Venäjän toimet Ukrainan suhteen ovat johdonmukaisia ja ymmärrettäviä, kukapa nyt haluaisi vihollismaan ydinaseita rajansa tuntumaan.


----------------

Siis videon tekijältä todella hyvää itsenäistä journalismia, jossa totuus yritetään tuoda esiin, kuten Raamatussakin kehotetaan.

"Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

5 kommenttia:

  1. USA:n ex-ministeri Nuland: Länsi määräsi Ukrainan hylkäämään rauhansopimuksen keväällä 2022 [Video]

    https://mvlehti.net/2024/09/10/usan-ex-ministeri-nuland-lansi-maarasi-ukrainan-hylkaamaan-rauhansopimuksen-kevaalla-2022-video/

    "Ukraina neuvotteli länsiliittolaistensa valtakirjalla keväällä 2022 Istanbulin rauhanneuvotteluissa Venäjän kanssa eskaloidun konfliktin lopettamisesta, mutta Zelenskyille kerrottiin, että Kiovan ja Moskovan valtuuskuntien saavuttama sopimusluonnos ei ollut lännen hyväksyttävissä. Tämän vahvisti Yhdysvaltojen varaulkoministerinä toiminut Victoria Nuland. Tiedetysti viestin sopimuksen hylkäämisestä toimitti Kiovan hallinnolle Britannian ex-pääministeri Boris Johnson."

    VastaaPoista
  2. MV-lehti uutisoi Julius Kiven videoista myöskin. Tässä uusin.

    Päivän video: ”Länsimainen propaganda” – Julius Kivi Podcast

    https://mvlehti.net/2024/09/10/paivan-video-lansimainen-propaganda-julius-kivi-podcast/

    "Yksi mielenkiintoisimmista viimeaikaisista ilmiöstä länsimaisessa mediassa on jatkuva puhe Venäjän propagandasta, mutta mikä länsimaissa tuntuu jäävän pahasti huomaamatta on länsimainen propaganda, sanoo "Juju", joka kartoittaa Suomen valtamedian vaiettua toimintaa uuden podcast-ohjelmasarjan kolmannessa osassa."

    VastaaPoista
  3. Tästä ei hyvä seuraa lännelle.

    BREAKING NEWS: Yhdysvallat ja Britannia hyväksyvät virallisesti pitkän kantaman hyökkäykset sotaa edeltäneelle Venäjälle

    https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/breaking-news-u-s-and-uk-to-officially-approve-long-range-attacks-into-pre-war-russia (10.9.2024)

    Suomennosta:

    "Yhdysvaltain ulkoministeri Blinken ja Britannian ulkoministeri David Lammy matkustavat Kiovaan ilmoittamaan Ukrainalle, että Venäjän aluetta vastaan ​​suunnattujen pitkän kantaman ohjusten käyttöä koskevat rajoitukset poistetaan.

    Aluksi tämä tarkoittaa, että amerikkalaisten toimittamaa ATACMS-järjestelmää (Advanced Tactical Missile System) yhdessä brittien toimittamien "StormShadow"-ohjuksien ja Ranskan toimittamien "SCALP"-ohjusten kanssa voidaan nyt käyttää hyökkäämiseen syvällä sotaa edeltävän Venäjän sisällä.

    HAL TURNER ANALYYSI

    Kuinka kauan kukaan järkevä ihminen voi odottaa Venäjän jäävän istumaan ja sallivan, että itseään vastaan hyökätään amerikkalaisilla, brittiläisillä, ranskalaisilla ja saksalaisilla aseilla, joita Ukraina ampuu?

    Reaalimaailmassa, jos henkilöt "A" ja "b" antavat aseen henkilölle "C", henkilö "C" menee ulos ja käyttää tätä asetta väkivallantekoon. . . ja hänet pidätetään. . . . sitten he kysyvät henkilöltä "C" "Mistä sait tämän aseen?" Kun henkilö "C" kertoo heille, niin SEURAAVAKSI pidätettävät ovat henkilöt "A" ja "B".

    On olemassa vastuu ja syyllisyys siitä, mitä Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ranska, Saksa ja Naton jäsenmaat tekevät. Ne ovat tarvikkeiden toimittajia ennen kaikkea.

    Jos ei olisi sitä tosiasiaa, että Yhdysvallat ja NATO rikkoivat lupausta, jonka presidentti George H.W. Bush (isä) teki. . . joka lupasi Mihail Gorbatšoville, että "NATO ei liiku senttiäkään itään", jos silloinen Neuvostoliitto hyväksyy Itä- ja Länsi-Saksan yhdistämisen, mitään näistä ongelmista ei tapahtuisi nyt.

    LUPASIMME neukuille, ettemme laajenna Natoa. Bill Clinton pääsi Yhdysvaltain presidentiksi, ja presidentin lupaus Neuvostoliitolle meni ulos ikkunasta.

    Emme laajentaneet Natoa vain yli tuuman itään, vaan laajensimme sitä Venäjän RAJALLE asti!

    Kun USA/EU ja Nato yrittivät saada Ukrainan liittymään Natoon vuosina 2013 ja 2014, Ukrainan demokraattisesti valittu presidentti Viktor Janukovitš sanoi "Kiitos, mutta ei kiitos". Joten Yhdysvallat – Barack Obaman alaisuudessa – EU ja NATO lietsoivat, rahoittivat ja auttoivat Janukovitšin väkivaltaista syrjäyttämistä.

    Se oli SILLOIN. . . . juuri silloin. . . . kun Venäjä tajusi, että Naton laajenemisen tarkoituksena oli laittaa amerikkalaiset ohjukset Ukrainan maaperälle - ja tehdä sen kaatamalla Ukrainan presidentti! ! ! ! Näillä ohjuksilla olisi viiden minuutin lentoaika Moskovaan.

    Venäjä huomautti myös, että vaikka ohjukset olisivat "tavanomaisia" ja "puolustettavia", kuten amerikkalaiset väittivät, ne voitaisiin myös varustaa uudelleen HYÖKKÄYKSELLISILLÄ YDINKÄRJILLÄ. Uudelleen asentaminen voidaan tehdä, kun ohjukset olivat kantoraketissaan, eikä kukaan tietäisi, että ohjukset on vaihdettu.

    Venäjä voisi sitten joutua ydinpommien kannalta epäedulliseen asemaan, jolloin ohjuksilla olisi viiden minuutin lentomatka Moskovaan ja hieman pidemmällä 7-10 minuutin lentoajalla Venäjän strategisiin ydinohjussiiloihin.

    Venäjä huomautti, että mikään maa maan päällä ei voi puolustautua ohjukselta viiden minuutin lentoajalla laukaisusta törmäykseen."

    jatkuu...

    VastaaPoista
  4. jatkoa...

    "Venäjä huomautti, että Yhdysvaltain presidentti John F. Kennedy loi ennakkotapauksen, kun hän määräsi Kuuban merisaarron, koska silloiset neuvostoliittolaiset olivat sijoittaneet Kuubaan ydinohjuksia viiden minuutin lentoajalla Washington DC:hen. (Kuuban ohjuskriisi.)

    Ellei Neuvostoliitto olisi suostunut poistamaan noita ohjuksia, presidentti Kennedy oli jo kokoamassa joukkoja Floridaan hyökätäkseen Kuubaan.

    Venäjä yritti ainakin KAHDESTI neuvotella "raudanlujat, laillisesti täytäntöönpanokelpoiset turvallisuustakuut" diplomaattisten ponnistelujen kautta joulukuussa 2021 ja tammikuussa 2022 suojellakseen kansallista turvallisuuttaan Naton laajentumiselta ja uusilta ohjuksilta. Kollektiivinen länsi nauroi ja sanoi Venäjälle "Ei". Joten toisella yrityksellä Venäjä kertoi kaikille: "Jos emme voi saada rautaisia, laillisesti toimeenpantavia turvallisuustakuita diplomaattisin keinoin, hankimme ne sotilaallisin tai sotilasteknisin keinoin." He kertoivat kaikille - kirjallisesti - käyttävänsä sotilaallista voimaa.

    Kollektiivinen länsi odotti noin kaksi viikkoa ja nauroi sitten taas venäläisille ja sanoi heille "ei".

    Venäjä teki selväksi, että tämä asia on "punainen viiva", eivätkä he salli Ukrainan liittyä Natoon.

    Viimeisessä pyrkimyksessään säilyttää rauha Venäjä soitti Ukrainalle ja sanoi heille "Teillä on viisi tuntia aikaa suostua olemaan liittymättä Natoon." Ukraina soitti Yhdysvalloille ja Britannialle, jotka molemmat sanoivat heille "jätä huomiotta Venäjän uhkavaatimus".

    Venäjä odotti. Kun viisi tuntia oli kulunut umpeen, Venäjä odotti vielä kaksi tuntia ja kuultuaan vain Ukrainan sanovan samaa mitä aiemminkin: "Olemme suvereeni maa, teemme mitä haluamme", Venäjä sanoi: "Vai niin? Tässä. Kohtaa Venäjän armeija."

    Venäjän joukot menivät sisään.

    Länsi kääntyy sitten ympäri ja huutaa kuin tyttömiehet: "Tämä on provosoimaton Venäjän aggressio." Ei, se ei ole sellainen. Se provosoitiin. Naton laajentuminen provosoi sodan. Prosessoi Ukrainan presidentin Janukovitšin väkivaltainen kaataminen. Ukrainan armeijan provosointi pommittamalla kranaatinheittimillä venäjänkielisiä siviilejä Luhanskissa ja Donetskissa.

    Venäjä PUOLUSTAA omaa kansallista turvallisuuttaan pysäyttämällä väkisin tämän Naton laajentumisen; syynä on se, että Yhdysvallat ja EU kaatoivat väkisin Ukrainan hallituksen. Venäjä puolustaa itseään amerikkalaisilta ohjuksilta, jotka olisivat Ukrainan maaperällä.

    Venäjä puolustaa Luhanskin, Donetskin, Hersonin ja Zaporozyhen venäjänkielistä väestöä, joista monet olivat jo joutuneet Ukrainan tykistöjen ja kranaatinheittimien hyökkäyksen kohteeksi. Itse asiassa Luhansk ja Donetsk olivat jo menettäneet noin 13 000 ihmistä Ukrainan hyökkäyksissä vuodesta 2014 lähtien, ennen kuin Venäjä astui auttamaan heitä taistelussa ukrainalaisia ​​vastaan.

    Venäjä on oikeassa siinä mitä tekee.

    Jos Venäjä antaa periksi, Nato yksinkertaisesti jatkaa laajentumistaan, kunnes koko Venäjä on ympäröity. Sitten eräänä päivänä Nato soittaa ja sanoo jotain sellaista, että sinulla on viisi minuuttia aikaa antautua tai pyyhimme maasi maan päältä ja otamme kaikki sen rikkaudet. Siinä vaiheessa Venäjälle olisi jo liian myöhäistä tehdä mitään.

    Venäjän oli nyt noustava seisomaan. Heillä ei ollut vaihtoehtoa.

    Me lännessä olemme hyökkääjiä täällä. Me lännessä siirsimme Naton tukikohtia aivan Venäjän rajalle. Me lännessä tähtäämme yhä enemmän ohjuksia Venäjälle kaikista noista tukikohdista. Ja juuri me lännessä olemme käyttäneet Ukrainaa välitysarmeijana hyökätäksemme Venäjälle MEIDÄN (NATOn) hyödyksi.

    Jos Venäjä päättää, että he ovat saaneet tarpeekseen meistä, niin me (täällä Amerikassa) olemme niitä, jotka saatamme joutua heidän ohjustensa iskukohteiksi. Kaikki siksi, että NATO haluaa laajentua.

    Sanon: Ei kiitos, NATO. Sinun ei tarvitse enää laajentua."

    ----------

    Eli tässä oli Hal Turnerin analyysi koko Ukrainan konfliktista uusimmassa uutisessaan 10.9.2024.

    VastaaPoista
  5. On tietysti mielenkiintoista pohtia syy ja seuraussuhteita inhimillisesti , jota myönnän itsekin tekeväni ainakin ajoittain.

    Mutta olen myös tullut pohdinnoissani raamatusta ja mm. vanhan testamentin kirjoituksista , jotka kertovat Israelin kansan vaiheita siihen ajatukseen , että kaikella on Jumalan sallimus ja kun kansakunnan syntienmitta tulee ikään kuin täyteen mittaansa ovat edessä kansakuntaa kohtaavat Jumalan sallimat kuritus/ tuomiot . Usein Jumala käytti Israelia kurittaessaan ympäröiviä kansoja siihen tehtävään . Jonka jälkeen , Israelin käännyttyä synneistään , hän yleensä tuomitsi tai kukisti hyökkääjän .

    Itseäni huolestuttaa erityisesti Suomen ja myös monien ennen kristittyinä olleiden kansojen kääntyminen pois Jumalan sanasta mm. hyväksymällä sen vastaisia lakeja . Joka ilmeisesti on johtamassa näitä kansoja kurituksen ja tuomioiden alle .

    Vaikkakaan en ole TV7 n ja sen kaiken ohjelmatarjonnan kanssa samoilla linjoilla , niin mielestäni meneillään oleva ja myös kanavan arkistosta (arkki) katsottavissa olevat ohjelmat , joissa kehoitetaan parannuksen tekoon on täysin ajankohtainen kysymys meille mm. Suomessa. Laitan tähän linkin ensimmäiseen ohjelmajaksoon , jossa käsitellään myös syitä ohjelmasarjan tekemiseen :

    https://www.tv7.fi/arkki/parannuksen-teko-ennen-heratysta/teemana-jumalan-sana-osa-1-7_p101032/

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com