Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 2. syyskuuta 2024

Uudesta kansainvälisestä järjestyksestä ja sen kehittymisestä Raamatun profetiassa – By Daymond Duck 31.8.2024

Tässä suomentamassani pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla aluksi asiaa globalistien suunnitelmista luoda uusi kansainvälinen järjestys eli Uusi maailmanjärjestys muuttamalla YK:n olemusta kohti profeetallista maailmanhallitusta, jonka yläpuolelle Antikristus lopulta nousee. Pian alkavassa YK:n yleiskokouksessa New Yorkissa on tarkoitus äänestää näistä muutoksista. Raportissa sitten tuttuun tapaan viimeaikaisia uutisjuttuja osoittaen aikakauden lopun olevan lähellä, ja aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

-------------

Uusi kansainvälinen järjestys (The New International Order) :: By Daymond Duck

Published on: August 31, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/08/31/the-new-international-order-by-daymond-duck/

Vaaleilla valitsemattomat virkamiehet, joita kutsutaan globalisteiksi, globaaliksi eliitiksi, varjohallitukseksi ja useilla muilla nimillä, haluavat luoda ja johtaa Uutta maailmanjärjestystä.

Uusi maailmanjärjestys merkitsee nykyisen maailmanjärjestyksen kaatumista.

Monien globalistien (mukaan lukien Biden'in hallinto, YK ja paavi Franciscus) iskulause on ollut "Build Back Better (Rakenna takaisin paremmin)", mutta rakentaakseen takaisin nykyinen maailmanjärjestys on ensin tuhottava.

Build Back Better vihjaa parempaan maailmaan, mutta globalistit todellisuudessa yrittävät saada valvontaansa kaikki ihmiset maan päällä (uskonnollisen järjestelmämme, poliittisen järjestelmämme, talousjärjestelmämme; sen mitä ostamme, mitä myymme, mitä sanomme, mitä omistamme, missä asumme, missä työskentelemme, ketä palvomme ja paljon muuta).

Mitä tulee maailmanhallitukseen: 24. heinäkuuta 2024 Activist Post julkaisi Derrick Broze'n (toimittaja, kirjailija, radiojuontaja ym.) artikkelin otsikolla "YK allekirjoittaa Tulevaisuus-sopimuksen (Pact of the Future) 60 päivässä – Tässä se miksi sillä on väliä."

Tässä on vain muutamia asioita, joita Broze sanoi:
  • The Summit of the Future -huippukokouksessa äänestetään YK:n 79. yleiskokouksen yhteydessä New Yorkissa 22.–23. syyskuuta.
  • Jäsenvaltioiden odotetaan julistavan planetaarisen hätätilan osana niin sanottua Tulevaisuus-sopimusta.
  • Summit of the Future -sivustolla sanotaan, että Tulevaisuus-sopimuksen tuloksena tulee olemaan "maailma – ja kansainvälinen järjestelmä – joka on paremmin valmistautunut vastaamaan nyt kohtaamiimme haasteisiin".
  • YK:n jäsenvaltiot äänestävät todennäköisesti myös itse YK:n radikaalista muuttamisesta – jota jotkut kutsuvat YK 2.0:ksi – ja sen perusluonteesta, kuinka kansallisvaltiot tekevät päätöksiä planeetan tulevaisuudesta.
Tämän sanottuani ajattelin antaa teille käsitykseni siitä, kuinka tämä uusi kansainvälinen järjestelmä (viimeinen pakanamaailman hallitus) tulee kehittymään.

Ymmärtääkseni se kehittyy vaiheittain tai asteittain (Dan. 7:23-28).

Vaihe 1: Valtakunta nielaisee koko maapallon (luultavasti muutettu YK).
  • YK ei ole nyt maailmanhallitus (olen usein kutsunut sitä nimellä United Nothing (Yhdistyneet ei-mikään)).
  • Mutta monet ihmiset työskentelevät muuttaakseen sen maailmanhallitukseksi.
Vaihe 2: Tämä maailman valtakunta jaetaan kymmeneen alueeseen (luultavasti kymmenen poliittista, taloudellista tai terveydellistä aluetta, joilla on yksi johtaja jokaisella alueella (Se tulee olemaan G-10).
  • Se ei ole kymmenen aluetta elvytetyssä raudan valtakunnassa (EU).
  • Se on kymmenen aluetta raudan sekä saven valtakunnassa (EU ja muut; kymmenen aluetta maailmassa, ei kymmentä aluetta EU:ssa).
Vaihe 3: Jokainen alue nimittää johtajan tai kuninkaan, jolloin meille annetaan kymmenen johtajaa tai kymmenen kuningasta (yksi johtaja kutakin kymmentä aluetta kohden).

Vaihe 4: Kun kymmenen kuningasta tai kymmenen aluetta on ilmestynyt, yhdestoista johtaja (Antikristus) nousee valtaan (Euroopan alueelta, Daniel 9:26:n mukaan).
  • Tämä yhdestoista kuningas on erilainen kuin nämä kymmenen edellistä (Dan. 9:24).
  • Hän ei ole yksi kymmenestä.
  • Hän on yhdestoista (Antikristus).
Vaihe 5: Antikristus kukistaa kolme kuningasta (ottaa väkisin haltuunsa kolme kymmenestä alueesta; Dan. 7:24).

Vaihe 6: Seitsemän muun alueen päämiehet suostuvat antamaan voimansa ja auktoriteettinsa Antikristukselle (Ilm. 17:12-13).
  • Raamatun mukaan Antikristus nousee valtaan erittäin arvostettuna rauhan miehenä, mutta saatuaan hallinnan koko maailmasta, hän muuttaa hallituksensa saatanalliseksi maailmanhallitukseksi (Dan. 9:26-27; Ilm. 6:2; 17:11).
Vaihe 7: Antikristus pilkkaa Jumalaa ja vainoaa pyhiä (juutalaisia ​​ja Tempauksen jälkeen pelastuneita; Jes. 45:4; Ilm. 12:17) kolmen ja puolen vuoden ajan (Dan. 7:25; Ilm. 13:5-7).

Vaihe 8: Hänen valtansa otetaan häneltä pois (Dan. 2:34-35; 7:26; Ilm. 19:11-21).

Vaihe 9: Jumala perustaa tuhatvuotisen valtakunnan.

Vaihe 10: Morsiusseurakunta ja Ahdistuksen ajan pyhät hallitsevat Jeesuksen kanssa tuhatvuotisen valtakunnan aikana (Ilm. 20:6).

Mitä kovemmin ihmiset yrittävät perustaa maailmanhallituksen, sitä enemmän asiat näyttävät menevän päin mäntyä.

Liian monilla ihmisillä on omat agendansa.

Liian monet yrittävät pakottaa tahtonsa kaikille muille.

Joka tapauksessa se, mitä tapahtuu Tulevaisuuden huippukokouksessa (Summit of the Future) YK:n 79. yleiskokouksen yhteydessä New Yorkissa 22.–23. syyskuuta, voi olla uskomattoman merkittävää.

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​raportteja, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien kaikkia kansoja, mukaan lukien Yhdysvaltoja, jotka kääntyvät Israelia vastaan ​​aikakauden lopussa: Jumala voi tuoda hyvää jokaisesta kriisistä, ja tällä tavalla Hän tekee sen:
  • Jumala opettaa juutalaisia ​​luottamaan Häneen, ja heistä on tulossa hengellisempiä.
  • Jumala saa lisää juutalaisia ​​muuttamaan Israeliin.
  • Kun Yhdysvallat alkoi kieltäytyä antamasta raskaita pommeja ja hidastaa pienempien pommien toimittamista, Jumala inspiroi Israelia rakentamaan laitokset, joita se tarvitsee kehittääkseen ja tuottaakseen pommeja, joita sillä on oltava sen sijaan, että se olisi riippuvainen muista kansoista.
  • Jumala on innoittanut Israelia laajentamaan huomattavasti asevalikoimaansa (lisäämään panssarivaunujen, tankkiammusten, laivojen, suihkukoneiden, jne. varastoa).
(Lisätietoa: Elokuun 25:ntenä 2024 ilmoitettiin, että 600 juutalaisen ulkomailla asuvan – 200 Yhdysvalloista ja Kanadasta – odotetaan muuttavan Israeliin tällä viikolla.)

(Lisätietoa: 27. elokuuta 2024 ilmoitettiin, että 30 000 juutalaista on muuttanut Israeliin 11 kuukauden aikana Hamasin 7. lokakuuta tekemän hyökkäyksen jälkeen.)

(Tiedoksi: Jumala teki ikuisen liiton antaakseen koko Luvatun maan Aabrahamille ja hänen jälkeläisilleen Iisakin ja Jaakobin kautta ikuisiksi ajoiksi; 1. Moos. 17:7-8, 18-21; 28:13. Jumala sanoi, että Hän karkottaisi tottelemattomat juutalaiset eri yhteyksissä, mutta Hän toisi heidät takaisin ennen Ahdistuksen aikaa, eikä heitä enää koskaan poistettaisi; 1. Moos. 17:7-8, 18-21; 28:13; Jes. 11:11-12; 54:7-8; 66:7-10; Hes. 36:24-28; 37:21-22; Aamos 9:14-15. Juutalaisten paluu Israeliin on Jumalan teko. Israelin on rakennettava ja laajennettava siirtokuntia tarjotakseen kansalaisille asuntoja, kouluja, julkisia palveluja, vettä, lääkintä- ja ostosmahdollisuuksia, jne. Ne, jotka vastustavat siirtokuntien rakentamista ja laajentamista, vastustavat sitä, mitä Jumala tekee, eikä mikään Israelia vastaan ​​valmistettu ase menesty, koska Jumalan lupaukset on täytettävä; Jes. 54:17. Ja osa tästä Lännen vastustuksesta johtuu osittain siitä, että saarnaajat eivät ymmärrä tai puhu siitä, mitä Jumala on tekemässä.)

Toiseksi, koskien Amerikan suhtautumista Israeliin: Elokuun 22:sena 2024, Yhdysvaltain varapresidentti Kamala Harris kertoi demokraattien kansalliskokoukselle (DNC):
  • Haluan tehdä selväksi: Puolustan aina Israelin oikeutta puolustaa itseään ja varmistan aina, että Israelilla on kyky puolustaa itseään.
  • Samaan aikaan se, mitä Gazassa on tapahtunut viimeisen 10 kuukauden aikana, on tuhoisaa. Niin monia viattomia ihmishenkiä on menetetty. Epätoivoiset, nälkäiset ihmiset pakenevat etsien turvaa yhä uudelleen ja uudelleen. Kärsimyksen mittakaava on sydäntäsärkevää.
  • Me (Biden ja hän) työskentelemme lopettaaksemme tämän sodan siten, että Israel on turvassa, panttivangit vapautetaan, kärsimys Gazassa päättyy, ja palestiinalaiset voivat toteuttaa oikeutensa ihmisarvoon, turvallisuuteen, vapauteen ja itsemääräämisoikeuteen.
Richard Goldberg, Foundation for Defense of Democracies -järjestön (uuskonservatiivinen ajatushautomo ja rekisteröity lobbausjärjestö) vanhempi neuvonantaja, ymmärsi Harris'in sanoman näin:
  • Harris teki juuri selväksi, että hän puolustaa Israelia terroristeja vastaan, mutta vastustaa sen hyökkäystä terroristeja vastaan.
Hän tukee Israelia, kun juutalaiset puolustavat kansaansa, mutta hän ei tue juutalaisia, kun he hyökkäävät vihollisiaan vastaan.

(23. elokuuta 2024 kerrottiin, että Abraham Foxman, Anti-Defamation League'n pitkäaikainen johtaja, joka toimii nyt emeritusjohtajana, sanoi: "Taisteltuani 50 vuotta antisemitismiä vastaan ​​Amerikassa, en olisi voinut kuvitella aikaa, jolloin juutalaisten täytyisi tavata salaisissa paikoissa Chicagossa DNC:n aikana.")

Kolmanneksi, koskien korruptiota Washingtonissa ja tulevia vaaleja: 23. elokuuta 2024 Robert F. Kennedy, Jr. vetäytyi vuoden 2024 presidentinvaaleista ja antoi tukensa entiselle presidentille Donald Trump'ille.

Hän sanoi, että kolme asiaa sai hänet jättämään demokraattisen puolueen ja asettumaan riippumattomaksi ehdokkaaksi ja nyt tukemaan presidentti Trump'ia: Demokraattien hyökkäys sananvapautta vastaan, heidän tukensa Ukrainan sodalle ja heidän hyökkäyksensä lapsiamme vastaan.

Kennedy sanoi, että demokraattinen puolue on hylännyt demokratian ja amerikkalaiset arvot, joiden puolesta hänen isänsä ja setänsä elivät ja kuolivat.

Hän sanoi, että hänen kuvaamansa demokraattinen puolue on hylännyt juurensa työväenluokan puolueena, hallinnon läpinäkyvyyden ja ympäristönhoidon.

Hän kutsui demokraatteja sodan, sensuurin, korruption, Big Pharma'n (iso lääketeollisuus), Big Tech'in (iso teknologiateollisuus) ja suuren rahan puolueeksi.

Neljänneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Elokuun 18. päivänä 2024 Global Research julkaisi Peter Koenig'in artikkelin otsikolla "Naton hyökkäys ydinaseistettua Venäjää vastaan on parhaillaan käynnissä, eikä maailma ole tietoinen siitä, että se on kolmannessa maailmansodassa."

Koenig kysyi: "Onko presidentti Putin'in kärsivällisyys saavuttanut rajansa?"

Hän sanoi: "Askel askeleelta Washington ja sen Nato-kumppanit ovat ylittäneet punaisen viivan toisensa jälkeen."
  • Ensinnäkin Naton aseet Ukrainassa.
  • Sitten Naton joukot Ukrainassa.
  • Sitten F-16-hävittäjät Ukrainassa.
  • Sitten Naton sotilaat komentamassa Lännen toimittamia kehittyneitä aseita.
  • Sitten Naton joukot Venäjän alueilla; sitten Naton droonit ja lentokoneet hyökkäävät Venäjän kohteisiin Venäjän alueella – ja lopuksi Naton joukot yrittävät vallata kokonaisen venäläisen piirikunnan, ottavat venäläisiä vankeja ja tappavat venäläisiä.
Viidenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: 23. elokuuta 2024 Saksa ilmoitti havainneensa droneja (joiden he uskovat olevan venäläisiä valvontalennokkeja) lentämässä toistuvasti lentokieltoalueella Saksan tärkeimpien ydinvoimaloiden yläpuolella.

Kuudenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Elokuun 24. päivänä 2024, Venäjä syytti Ukrainaa yrityksestä hyökätä venäläiseen ydinvoimalaan dronella.

Seitsemänneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Elokuun 23:ntena 2024 Israelin tiedustelupalvelu sai tietää, että Hizbollah valmistautui laukaisemaan suuren määrän raketteja ja ohjuksia Israeliin.

Israel iski ensimmäisenä noin 100 hävittäjällä, jotka hyökkäsivät tuhansiin Hizbollahin raketinheittimiin (monet siviilialueilla).

Pääministeri Netanjahu sanoi: "Se, mitä tapahtui tänään, ei ole tarinan loppu."

Elokuun 25:ntenä 2024 Hizbollah ampui noin 320 rakettia ja itsemurhadronea Israeliin, mutta Israel tuhosi suurimman osan niistä.

Hizbollah kutsui tätä ensimmäiseksi vaiheeksi sen vastauksesta Israelille yhden sen huippujohtajan salamurhan vuoksi.

(Minun mielipiteeni: Se saa minut ihmettelemään, kuinka monta iskua Israel tarvitsee ja kuinka monta vaihetta Hizbollah tarvitsee, ennen kuin kutsumme tätä täysimittaiseksi sodaksi.)

(Lisätietoa: Aiemmin Hizbollah sanoi, että he lopettavat hyökkäämisen Israelia vastaan, kun Gazassa vallitsee tulitauko, mutta 25. elokuuta 2024, kun Israel oli hyväksynyt viimeisimmän tulitaukoehdotuksen, Hamas hylkäsi sen.)

(Lisätietoa: 27. elokuuta 2024 Israelin armeijan edustaja sanoi, että Hamas on shokissa siitä, kuinka monta lentokonetta Israel käytti ja kuinka moneen kohteeseen he osuivat lyhyessä ajassa.)

Kahdeksanneksi, koskien sotia ja sotahuhuja, Iranin pyrkimystä tuhota Israel sekä YK:n epäonnistumista: 25. elokuuta 2024 Danny Danon, Israelin YK-suurlähettiläs, lähetti YK:n turvallisuusneuvostolle (UNSC) kirjeen, joka sanoi osittain seuraavaa:
  • Libanonin valtio ja Iranin ohjauksessa toimiva Hizbollah-terrorijärjestö ovat vastuussa turvallisuustilanteen heikkenemisestä pohjoisrintamalla.
  • Lokakuun 7. päivän verilöylyn jälkeisestä päivästä lähtien Hizbollah on ampunut Israelia kohti yli 7 500 rakettia ja satoja räjähtäviä miehittämättömiä ilma-aluksia (UAVs), mikä on aiheuttanut laajoja vahinkoja ja käynnissä olevan yli 60 000 siviilin evakuoinnin Pohjois-Israelista.
  • Nämä toimet on toteutettu osana Iran-akselin laajempaa strategiaa, jonka tavoitteena on tuhota Israel useiden rintamien hyökkäyksillä.
  • Täksi aamuksi suunniteltu Hizbollahin hyökkäys Israelia vastaan ​​osoittaa yksiselitteisesti laittomien aseiden olemassaolon Etelä-Libanonissa, mikä rikkoo räikeästi YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmaa 1701 (vuodelta 2006), ja se on muistutus uhista, joita israelilaiset ovat kohdanneet päivittäin viimeisten 11 kuukauden ajan.
  • Tämä tilanne korostaa kiireellistä tarvetta demilitarisoida Litani-joen eteläpuolinen alue ja saada aikaan Hizbollahin ja muiden Etelä-Libanonissa toimivien aseellisten militioiden aseistariisuminen.
  • Kehotan turvallisuusneuvoston jäseniä tuomitsemaan jyrkästi Hizbollahin ja sen iranilaisen suojelijan suorittamat jatkuvat vihollisuudet ja niiden hellittämättömät yritykset horjuttaa aluetta.
(Minun mielipiteeni: Yhdysvaltojen lahjoitukset YK:lle ovat rahan tuhlausta.)

Yhdeksänneksi, koskien valehtelua ja petosta Valkoisessa talossa sekä FBI:ssa: 24. elokuuta 2024, Metan (Facebook) toimitusjohtaja Mark Zuckerberg käynnisti tulimyrskyn lähettämällä kirjeen Yhdysvaltain edustajainhuoneen oikeuskomitealle, jossa hän myönsi antaneensa periksi Biden-Harris'in hallinnon painostukselle ja sensuroi Yhdysvaltain kansalaisten viestejä Covid-19:stä.

Zuckerberg tunnusti myöskin antaneensa periksi FBI:n painostukselle ja vaikeutti Hunter Biden'in kannettavaa tietokonetta koskevan tarinan tietojen löytämistä vuoden 2020 presidentinvaalien aikana (FBI väitti virheellisesti, että kannettavan tietokoneen tarina oli venäläistä disinformaatiota).

(Lisää: Samana päivänä, kun Zuckerberg lähetti kirjeensä oikeuskomitealle, Telegramin toimitusjohtaja Pavel Durov pidätettiin Ranskassa, koska hän ei sensuroinut hyväksymätöntä puhetta.)

(Minun mielipiteeni: Biden'in, Harris'in ja FBI:n tahallinen valehteleminen Yhdysvaltain kansalaisille ja heidän sensurointi yrittäessään saada totuus julki on todellinen uhka demokratialle. Amerikkalaisten on kipeästi kuivattava suo vaalipäivänä.)

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 21. elokuuta 2024 (Päivä 320): Jatketun sodan 265. päivä. Rafahin hyökkäyksen 107. päivä.
  • Israelin ja Hizbollahin rajat ylittävät hyökkäykset eskaloituvat.
  • Israelin puolustusministeri sanoi, että Israel on kukistanut Hamasin Rafah-prikaatin.
  • Israelin puolustusministeri määräsi Israelin joukot tuhoamaan kaikki jäljellä olevat tunnelit.
  • Sanottuaan, että tuhannet palestiinalaisten kuolemat seuraten hänen hyökkäystään Israeliin olivat välttämättömiä uhrauksia, Yahya Sinwar vaati, että Israel säästäisi hänen henkensä kaikissa panttivankisopimuksissa.
  • Yhdysvaltain viranomaiset uskovat, että Sinwar on loukussa maan alla, tarvikkeet ja ammukset ovat loppumassa, ja hän haluaa tehdä sopimuksen.
Torstaina, 22. elokuuta 2024 (Päivä 321): Jatketun sodan 266. päivä. Rafahin hyökkäyksen 108. päivä.
  • Kostona Ismail Haniyeh'in kuolemasta, Hamas ilmoitti aloittavansa juutalaisten tappamisen ulkomailla.
Perjantaina, 23. elokuuta 2024 (Päivä 322): Jatketun sodan 267. päivä. Rafahin hyökkäyksen 109. päivä.
  • Israel iski yli 30 kohteeseen Gazassa, ja joukot sanoivat tappaneensa kymmeniä terroristeja viimeisen 24 tunnin aikana.
  • Libanonin Hizbollah ampui noin 100 rakettia Pohjois-Israeliin.
  • Yhdysvallat murhasi Al-Qaida-terroristiryhmän keskeisen johtajan Syyriassa.
Lauantaina, 24. elokuuta 2024 (Päivä 323): Jatketun sodan 268. päivä. Rafahin hyökkäyksen 110. päivä.
  • Israel murhasi terroristin, joka teki aseita Hamasille.
Sunnuntaina, 25. elokuuta 2024 (Päivä 324): Jatketun sodan 269. päivä. Rafahin hyökkäyksen 111. päivä.
  • Hamas hylkäsi virallisesti viimeisimmät tulitauko-panttivankineuvottelut.
  • Yhdysvallat on liittynyt Israelin kanssa Yahya Sinwar'in etsintään.
Maanantaina, 26. elokuuta 2024 (Päivä 325): Jatketun sodan 270. päivä. Rafahin hyökkäyksen 112. päivä.
  • Amerikan yhteisesikuntapäälliköiden puheenjohtaja sanoi, että Israelin ennaltaehkäisevä isku Hizbollahia vastaan Libanonissa lievensi tilapäisesti täysimittaisen sodan uhkaa siellä.
  • Hizbollah käynnisti lisää rajat ylittäviä hyökkäyksiä Israelia vastaan, ja Israel vastasi uusilla rajat ylittävillä hyökkäyksillä.
  • Israelilainen drooni räjäytti Hamasin komentokeskuksen Samariassa ja tappoi viisi Hamasin terroristia.
Tiistaina, 27. elokuuta 2024 (Päivä 326): Jatketun sodan 271. päivä. Rafahin hyökkäyksen 113. päivä.
  • Israel pelasti lokakuun 7. päivän panttivangin Gazan tunnelissa.
Keskiviikkona, 28. elokuuta 2024 (Päivä 327): Jatketun sodan 272. päivä. Rafahin hyökkäyksen 114. päivä.
  • Israelin ulkoministeri kehotti Netanjahun hallitusta harkitsemaan siviilien väliaikaista evakuointia palestiinalaisleireillä Israelissa, samalla kun joukot ovat tekemisissä terroristien kanssa näissä paikoissa.
  • Sadat israelilaiset joukot suorittivat terrorismin vastaisia ​​operaatioita useissa palestiinalaiskohteissa Israelin Länsirannalla (9 asemiestä tapettiin, useita etsintäkuulutettuja terroristeja pidätettiin, pommeja räjäytettiin ja aseita takavarikoitiin).
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com