Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 16. syyskuuta 2024

Israel on Jumalan taivaallinen kello joka kertoo missä kohdin historiaa olemme – By Daymond Duck 14.9.2024

PÄIVITETTY 18.9.2024 klo 0:30 (koskee Suomentajan lisäystä Daymondin profetiaraportin kohdassa 1 (Ensinnäkin))

Tässä pastori Daymond Duck'in tuoreessa profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla kerrotaan aluksi miten lopunaikojen merkit, joista Raamatun profetiat kertovat, ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti viime aikoina ja yleisemmin siitä lähtien kun moderni Israelin valtio perustettiin v. 1948. Israelia onkin monesti kutsuttu Jumalan taivaalliseksi kelloksi näyttämään missä kohtaa aikajanalla kuljemme koskien Jeesuksen paluuta maan päälle mikä aloittaa uuden aikakauden. Suomentamassani raportissa tämän jälkeen joitakin uutisjuttuja osoittamassa aikakauden lopun lähestymistä, ja aivan lopuksi kirjoittajan päivittäisiä päivityksiä Israelin ja Hamasin välisestä sodasta. 

---------------

Israel on aiheuttanut aikainmerkkiräjähdyksen (Israel Has Caused an Explosion of Signs) :: By Daymond Duck

Published on: September 14, 2024 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2024/09/14/israel-has-caused-an-explosion-of-signs-by-daymond-duck/

Syyskuun 2. päivänä 2024 John Bellam julkaisi verkkosivustollaan erinomaisen artikkelin nimeltä "Bible Prophecy Information (Raamatun profetioiden informaatio)".

Tässä on vain pieni näyte siitä, mitä Bellam sanoi:

>Lähes 20 vuosisadan ajan profeetalliset merkit Kristuksen paluusta olivat niin harvinaisia ​​ja satunnaisia, että ne olivat kuin harhainen sadepisara, joka putosi enimmäkseen kirkkaalta taivaalta. Jotain saattoi tuntea, mutta kukaan ei ollut varma, mikä se oli, koska ilmakehän olosuhteet eivät osoittaneet sateen olevan välitön. Noin vuodesta 1897 alkaen profeetallisia pilviä alkoi kuitenkin kerääntyä runsain mitoin, ja nyt, vuonna 2024, maailmaa lyövät niin voimakkaat lopunaikojen merkit, että ne muistuttavat enemmän meteorisuihkua kuin sadekuuroja. Mikä oli sysäys tälle lopunajan merkkien räjähdykselle? Kuinka voimme olla varmoja siitä, että todistamme Raamatun viimeisiä päiviä koskevien profetioiden täyttymistä? Vastaus voidaan tiivistää yhteen sanaan. ISRAEL!

>Hal Lindsey on viitannut Israeliin "Jumalan taivaallisena kellona", koska voimme kertoa missä olemme historiassa sen perusteella, mitä tälle pienelle juutalaiselle kansakunnalle tapahtuu. Joten… takaisin tämän artikkelin ensimmäiseen kappaleeseen: Vuosisatojen ajan emme voineet kertoa tarkalleen missä kohdin olimme historiaa, koska vuoden 70 jKr jälkeen Israel ei ollut siellä.

>14. toukokuuta 1948 oli se päivä, jolloin Israel syntyi uudelleen kansakuntana. Millään muulla valloitetulla kansakunnalla ei ole koskaan tapahtunut vastaavaa kahden vuosituhannen jälkeen.

>Tämä oli suuri merkki, jonka maailma tarvitsi tietääkseen, missä olemme Jumalan profeetallisella aikajanalla.

>Israel on juuri siellä, missä Jumala suunnitteli heidän olevan tällä hetkellä. Heitä ei ole hylätty. He eivät ole myöhempi lisä. He eivät ole siellä puhtaasti sattumalta. Heitä ei ole korvattu, eikä heitä ole hylätty. Heidät kootaan takaisin, ja Jumala käyttää heitä saattaakseen historian loppuun ja tuodakseen kallisarvoisen ja mahtavan Poikansa Daavidin valtaistuimelle hallitsemaan koko maailmaa ja täyttämään kaikki jäljellä olevat profetiat. Jumala käytti heitä tuodakseen Messiaan ensimmäisen kerran, ja Hän käyttää heitä tuodakseen Messiaan takaisin toisen kerran. Israelin kunnia on vasta edessä. Mutta aivan kuten meidän kaikkien, Israelin täytyy nöyrtyä ainoalle Vapahtajalle, jonka Jumala lupasi jo aikoja sitten 1. Moos. 3:15:ssä. Myrsky lähestyy kovaa vauhtia. Ja Israel täyttää pian kaikki Jumalan sille varatusta roolista.

Bellam'in artikkeli on pitkä, mutta se on täynnä hyödyllistä tietoa.

Tässä on linkki: https://www.rev310.net/post/israel

Tässä on joitain raportteja, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu on lähellä.

Ensinnäkin, koskien mahdollisuutta, että Tempaus tapahtuu Suuren Puhalluksen (viimeinen pasuuna) soidessa tulevana pasuunansoiton juhlana (Rosh Hashanah) (1. Kor. 15:51-52; 1. Tess. 4:13-18; Ilm. 4:1-2): Minulta on kysytty, milloin on pasuunansoiton juhla vuonna 2024?

Emme tiedä, tapahtuuko Tempaus vuonna 2024, mutta tiedämme, että juutalaiset puhaltavat pasuunaan 100 kertaa lokakuun 3.-4. päivinä 2024 ja Suuri Puhallus (100. pasuuna; viimeinen pasuuna) on 4.10. klo 18:19 Israelissa (klo 10:19 Yhdysvaltain keskistä aikaa).

Suomentajan lisäys:

Kuolleenmeren kääröissä olevan juutalaisen kalenterin mukaan vuoden 2024 Rosh Hashanah (Israelin uusivuosi) on Suomen aikaa 18. syyskuuta. Tämän paljastaa Steve Fletcher seuraavalla videolla.

FOOL ME TWICE - SEPTEMBER 17, 2024

https://www.youtube.com/watch?v=wEvegNqMPrI (15.9.2024)




PÄIVITYS 18.9.2024 klo 0:30

Ei, Steve Fletcher on väärässä. Tempaus ei ole tänään 18.9. Monta merkkiä täytyy vielä tapahtua ennen Tempausta. Ainakaan ennen lokakuun 2. päivän rengasmaista auringonpimennystä, joka näkyy täydellisenä Pääsiäissaarten yllä, ylöstempausta ei tapahdu. Katso seuraavat 2 videota.

Pet Goat ii Definitive Proof it’s 2024 (October Climactic Event)




Hurricane Isaac 🌀 will come before the Rapture .The last sign





Toiseksi, koskien maailmanhallitusta: Syyskuun 2024 alussa kerrottiin, että salainen toimittaja tallensi salaa YK:n virkamiehen (lakiasioiden toimistosta) sanomisia, joka ilmaisi mielipiteensä, että YK:n edustajat ovat kauhuissaan Trump'in uudelleenvalinnan mahdollisuudesta.

Artikkelin mukaan YK:n virkamies sanoi (minun sanoillani yksinkertaisuuden vuoksi):
  • YK:n viranomaiset haluavat muuttaa YK:n maailmanhallitukseksi.
  • Trump vastustaa maailmanhallitusta ja haluaa tehdä Amerikasta jälleen suvereenin kansakunnan.
  • Yhdysvaltojen vetäytyminen YK:sta aiheuttaisi sen, että YK menettää noin neljänneksen tuloistaan, mikä voisi johtaa YK:n romahtamiseen.
  • Trump'in halu sulkea Amerikan rajat on uhka rajattomalle maailmalle.
  • Trump on ilmoittanut vetävänsä Yhdysvallat pois Maailman terveysjärjestöstä (WHO) ja mahdollisesti pois Natosta (jos valtiot eivät maksa jäsenmaksujaan).
  • YK:n lakiasiaintoimisto valmistautuu saattamaan Trump'in YK:n ihmisoikeustuomioistuimen eteen, jos hän tulee valituksi ja rupeaa kulkemaan omia teitään (alkaa konnaksi).
(Tiedoksi: Tässä on linkki erityisen tärkeään videoon siitä, kuka johtaa Amerikkaa. Sen pituus on 49 minuuttia, mutta se on erittäin tärkeä. Katso, jos voit.)

https://agendaweekly.com/the-council-that-rules-america/

Kolmanneksi, koskien maailmanhallitusta: 9. syyskuuta 2024 raportoitiin, että YK kokoontuu 22.-23. syyskuuta 2024 pyytääkseen valtioita allekirjoittamaan Tulevaisuus-sopimuksen (YK 2.0), jossa sanotaan:

>"Me, valtion- ja hallitusten päämiehet, jotka edustamme maailman kansoja, olemme kokoontuneet Yhdistyneiden Kansakuntien päämajaan suojelemaan nykyisten ja tulevien sukupolvien tarpeita ja etuja tämän Tulevaisuus-sopimuksen (Pact for the Future) toimilla", asiakirja aloittaa.

>Tunnustamme, että monenvälistä järjestelmää ja sen instituutioita, joissa Yhdistyneet Kansakunnat ja sen peruskirja ovat keskiössä, on vahvistettava, jotta ne pysyisivät muuttuvan maailman tahdissa.

>Vahvistamme horjumattoman sitoutumisemme YK:ta, sen peruskirjaa, sen tavoitteita, periaatteita ja Agenda 2030:ta kohtaan. Ne lupaavat noudattaa YK:n kansainvälistä tuomioistuinta ja lupaavat uudistaa kansainvälisen rahoitusrakenteen.

>Kiitämme meneillään olevia uudistuspyrkimyksiä ja vaadimme entistä kiireellisempiä ja kunnianhimoisempia toimia sen varmistamiseksi, että kansainvälisestä rahoitusarkkitehtuurista tulee tehokkaampi, oikeudenmukaisempi, nykymaailmaan sopiva ja että se vastaa haasteisiin, joita kehitysmaat kohtaavat SDG:n rahoitusvajeen kuromisessa umpeen. Kansainvälisen rahoitusarkkitehtuurin uudistuksen tulisi asettaa Agenda 2030 sen keskipisteeseen kera horjumattoman sitoutumisen investoida köyhyyden poistamiseen sen kaikissa muodoissa ja ulottuvuuksissa.

>Jäsenvaltiot syventävät Yhdistyneiden Kansakuntien suhdetta kansallisten parlamenttien kanssa Yhdistyneiden Kansakuntien hallitustenvälisissä elimissä ja prosesseissa kansallisen lainsäädännön mukaisesti, sekä rakentavat Yhdistyneiden Kansakuntien ja parlamenttien välisen liiton pyrkimysten varaan saada parlamentaarikot mukaan ylläpitämään tukea asiaankuuluvien YK:n sopimusten ja päätöslauselmien toteuttamiseksi.

Ymmärtääkseni he haluavat kehittää uuden globaalin rahoitusjärjestelmän ja sitoa kansakunnat muuttamaan YK globaaliksi hallitukseksi.

(Tiedoksi: YK:n ja globalistien tavoitteena on tietääkseni edelleen perustaa maailmanhallitus vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin, jos mahdollista.)

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta: Syyskuun 5:ntenä 2024 palkittu kansainvälinen toimittaja Alex Newman kertoi, että 26 republikaanikuvernööriä lähetti yhteisen kirjeen presidentti Biden'ille joka sanoo:

>Kansainväliset terveyssäännökset ja kansainvälinen pandemiasopimus, joista ollaan neuvottelemassa hallitusten ja WHO:n toimesta, antavat YK:n virastolle ennennäkemättömät ja perustuslain vastaiset valtuudet, jotka ylittävät Yhdysvaltojen ja sen kansan itsemääräämisoikeuden.

>Nämä ehdotetut muutokset voisivat muuttaa radikaalisti kuvernöörien roolia vastauksena heidän tehtäviinsä osavaltioiden terveysviranomaisina.

>Näiden välineiden tavoitteena on antaa WHO:lle, erityisesti sen valvomattomalle pääjohtajalle, valtuudet rajoittaa Yhdysvaltain kansalaisten oikeuksia, jotka sisältävät monia vapauksia, kuten sananvapaus, yksityisyys, matkustaminen, sairaanhoidon valinta ja tietoinen suostumus, rikkoen näin perustuslakimme perusperiaatteita.

>Kuvernööreinä vahvistamme, että kansanterveyspolitiikka on varattu osavaltioille, ei liittovaltion hallitukselle, eikä todellakaan kansainvälisille elimille, kuten WHO.

>Olemme sitoutuneet vastustamaan kaikkia yrityksiä siirtää valtaa WHO:lle kansalaisiimme vaikuttavien yleisten käytäntöjen suhteen tai koskien WHO:n pyrkimyksiä vaatia tällaista määräysvaltaa heidän suhteen.

>Yksinkertaisesti sanottuna republikaanikuvernöörit eivät suostu.

(Minun mielipiteeni: Vaatisi äärimmäistä uhkaa Yhdysvalloille saada yli puolet kuvernööreistä lähettämään Yhdysvaltain presidentille kirje, jossa sanotaan, ettemme suostu.)

Viidenneksi, koskien arvotonta rauhansopimusta Lähi-idässä, joka voisi merkitä Ahdistuksen ajan alkua (1. Tess. 5:3), Luvatun maan jakamista ja Harmagedonin taistelun käynnistämistä (Joel 3:2): Syyskuun 5:ntenä 2024, Kamala Harris'in varapresidentti valinta, Tim Walz, sanoi:
  • Me (Yhdysvallat) emme voi sallia sitä, mitä Gazassa on tapahtunut.
  • Palestiinalaisilla itsellään on täysi oikeus elämään ja vapauteen.
  • Israelin hallitus pitäisi pakottaa hyväksymään Palestiinan valtio.
  • Tulitauon saaminen panttivankien palauttamisen myötä ja sitten siirtyminen kohti kestävää kahden valtion ratkaisua on ainoa tie eteenpäin.
Raamattu sanoo, että Jumala teki liiton antaakseen koko Luvatun maan Israelille ikuisiksi ajoiksi (1. Moos. 17:7-8), ja Hän lupasi siunata niitä, jotka siunaavat Israelia ja kirota ne, jotka Israelia kiroavat (1. Moos. 12:1-3).

(Minun mielipiteeni: Yhdysvallat saattaa pystyä pakottamaan rauhansopimuksen Israelille, mutta Yhdysvallat ei voi pakottaa Jumalaa hyväksymään sitä.)

(Lisätietoa: Syyskuun 8:ntena 2024, palestiinalaishallinto (PA) pyysi YK:n yleiskokousta hyväksymään päätöslauselman juutalaisten karkottamiseksi Juudeasta ja Samariasta. Syyskuun 9. päivänä 2024 Israelin ulkoministeri sanoi: "Jos palestiinalaishallinto toimii Israelia vastaan ​​täysin ristiriidassa sitoumuksiin, joihin se on lupautunut väliaikaisissa järjestelyissä, Israel toimii samalla tavalla ja lopettaa kaiken yhteistyön PA:n kanssa ja saa aikaan sen hajoamisen.")

Kuudenneksi, koskien demokraattipuolueen korruptiota: Vuosien 2016 ja 2020 presidentinvaaleissa demokraatit syyttivät republikaaneja yhteistyöstä venäläisten kanssa vaikuttaakseen lopputulokseen.

Vuoden 2020 presidentinvaalien aikana demokraatit ja monet tiedotusvälineissä kutsuivat Hunter Biden'in kannettavan tietokoneen tarinaa venäläiseksi disinformaatioksi ja painostivat sosiaalista mediaa sensuroimaan sen (Zuckerberg on nyt myöntänyt kirjallisesti, että häntä painostettiin).

Joe Biden ja FBI tiesivät, että kannettavan tietokoneen tarina oli totta, mutta 51 tiedusteluasiantuntijaa allekirjoitti asiakirjan, jonka mukaan venäläiset keksivät tarinan.

Joka tapauksessa 4. syyskuuta 2024 Biden'in hallintoviranomaiset nostivat syytteen kahta venäläistä työntekijää vastaan ​​ja takavarikoivat heidän RT (Russia Today) -netti-tv-verkostonsa, koska he kertoivat ei-länsimaisista näkemyksistä (juttuja, joita demokraatit haluavat sensuroida).

Yhdysvaltalaiset tutkijat syyttivät heitä entisen presidentin Trump'in suosimisesta yli kilpailijansa Kamala Harris'in tulevissa vaaleissa.

Seuraavana päivänä (5. syyskuuta 2024), Venäjän presidentti Putin sanoi tukevansa Harris'ia.

Putin sanoi Biden'in olevan hänen suosikkinsa, koska hän olisi ennustettavampi kuin Trump, mutta Biden putosi kilpailusta, joten hän tukee nyt Harris'ia.

Seitsemänneksi, koskien petosta, mahdollisuutta, että laittomat siirtolaiset äänestävät seuraavissa vaaleissa, ja sitä että hallinnolta kenties loppuu rahat ja se joudutaan sulkemaan ennen seuraavia vaaleja:

Tämän vuoden heinäkuussa republikaanien hallitsema edustajainhuone hyväksyi Save Act -nimisen lakiesityksen, jossa vaaditaan, että henkilöiden on todistettava Yhdysvaltain kansalaisuus rekisteröityäkseen äänestämään jotakuta vaaleissa liittovaltion virkaan, ja se ajaisi osavaltiot poistamaan ei-kansalaiset äänestäjäluetteloista.

Demokraattien hallitsema senaatti kieltäytyi harkitsemasta lakiesitystä; he ovat päästäneet miljoonia laittomia siirtolaisia tähän maahan, ja he toimivat kuin Save Act'ia ei olisi olemassa.

Biden'in hallinnolta loppuu rahat ennen vaaleja, ja he haluavat Kongressin hyväksyvän uuden lyhyen aikavälin menolain syyskuun loppuun mennessä.

Republikaanit ovat valmiita hyväksymään uuden lyhyen aikavälin menolain, mutta he haluavat Save Act'in liitteeksi, jotta vain Yhdysvaltain kansalaiset voivat äänestää liittovaltion vaaleissa.

Senaatin enemmistöjohtaja Chuck Schumer sanoi 8. syyskuuta 2024, ettei hän salli Save Act'ia liitettäväksi lyhytaikaiseen menolakiin, koska laittomien siirtolaisten äänestämisen estäminen liittovaltion vaaleissa on "republikaanien ekstremismiä".

Jos hän haluaisi, hän voisi sallia äänestyksen heinäkuun Save Act -lakiesityksestä, jota ei ole liitetty lyhytaikaiseen menolakiin, mutta hän ei halua tätä.

Jos republikaanit vaativat Save Act'in liittämistä lyhyen aikavälin menolakiin, hän uhkaa olla sallimatta senaatin äänestää siitä ja syyttää republikaaneja hallinnon sulkemisesta.

(Minun mielipiteeni: Amerikan ei pitäisi antaa miljoonien laittomien maahanmuuttajien päättää, kuka on Yhdysvaltain presidentti.)

Tässä on päivittäiset päivitykseni Israelin ja Hamasin välisestä sodasta.

Keskiviikkona, 4. syyskuuta 2024 (Päivä 334): Jatketun sodan 279. päivä. Rafahin hyökkäyksen 121. päivä.
  • Hizbollah ampui yli 100 rakettia Pohjois-Israeliin.
  • Hamas hylkäsi Amerikan tulitaukoehdotukset ja vaati, että Yhdysvallat pakottaa Israelin hyväksymään sen ehdot.
  • Biden'in edustaja sanoi, että Hamas uhkaa murhata lisää panttivankeja.
  • Israelin pääministeri Netanjahu sanoi, että Israelin täytyy hallita Philadelphi-käytävää, ei vain estääkseen aseiden salakuljetusta Gazaan, vaan estääkseen Hamasia siirtämästä panttivankeja pois Gazasta ja sitten Iraniin. (Hän perusti tämän asiakirjoihin, jotka Israelin joukot löysivät tunnelista, kun he löysivät kuusi murhattua panttivankia.)
Torstaina, 5. syyskuuta 2024 (Päivä 335): Jatketun sodan 280. päivä. Rafahin hyökkäyksen 122. päivä.
  • Trump sanoi, että jos Harris voittaa, terroristit tulevat käymään lakkaamatonta sotaa ajaakseen juutalaiset pois pyhästä maasta.
Perjantaina, 6. syyskuuta 2024 (Päivä 336): Jatketun sodan 281. päivä. Rafahin hyökkäyksen 123. päivä.
  • Israel tuhosi räjähdelaboratorion, joka oli piilotettu moskeijan alle Länsirannalla.
  • Israel tuhosi hylätyssä koulussa sijaitsevan Hamasin komento- ja valvontakeskuksen. Toimiminen siviilirakennuksista käsin on kansainvälisen oikeuden vastaista; muslimit rikkovat sitä systemaattisesti, mutta kansainvälinen yhteisö jättää heidän rikkomuksensa huomiotta.
  • Israelin sotilasviranomainen sanoi, että Israel valmistautuu toimimaan syvemmällä Libanonin sisällä.
Lauantaina, 7. syyskuuta 2024 (Päivä 337): Jatketun sodan 282. päivä. Rafahin hyökkäyksen 124. päivä.
  • Turkin presidentti Erdogan kehotti islamilaisia ​​valtioita muodostamaan liiton Israelin ekspansionismin pysäyttämiseksi.
  • Noin 500 000 ihmistä osoitti mieltään Tel Aviv'issa saadakseen Israelin suostumaan tulitaukoon.
Sunnuntaina, 8. syyskuuta 2024 (Päivä 338): Jatketun sodan 283. päivä. Rafahin hyökkäyksen 125. päivä.
  • Hizbollah ampui yli 50 rakettia Libanonista Israeliin.
  • Jordanialainen terroristi tappoi kolme israelilaista poliisia Jordanian ja Israelin välisellä rajanylityspaikalla.
  • Israel iski iranilaiseen tutkimuspaikkaan Syyriassa, tappoi ainakin 14 ja haavoitti 46 muuta.
  • Yhdysvaltain ja Britannian viranomaiset varoittivat, että Venäjän ja Iranin väliset suhteet syvenevät.
  • Israel sanoi, että mahdollisuus panttivankisopimukseen Hamasin kanssa on lähellä nollaa.
Maanantaina, 9. syyskuuta 2024 (Päivä 339): Jatketun sodan 284. päivä. Rafahin hyökkäyksen 126. päivä.
  • Perustuen oikeuslääketieteellisiin todisteisiin, Israel sanoi, että neljä murhattua miespanttivankia, jotka he löysivät tunnelista (he löysivät 4 miestä ja 2 naista), taistelivat vangitsijoidensa kanssa ennen kuin kaikki kuusi tapettiin.
  • Yhdysvaltain ja Israelin armeijan viranomaiset tapasivat keskustellakseen yhteistyötavoista Iranin ja Hizbollahin aiheuttamien uhkien torjumiseksi.
Tiistaina, 10. syyskuuta 2024 (Päivä 340): Jatketun sodan 285. päivä. Rafahin hyökkäyksen 127. päivä.
  • Israel tappoi kolme korkeaa Hamasin johtajaa, jotka piileskelivät komentokeskuksessa Gazan humanitaarisella vyöhykkeellä, ja kansainvälinen media sekä PA:n media ovat raivoissaan.
  • Israel löysi 2 Hamasin terroristia piileskelemästä YK:n saattueessa, joka toimitti humanitaarista apua.
  • Israel tarjosi turvallisen kulun Yahya Sinwar'ille ja hänen perheelleen vastineeksi kaikkien panttivankien vapauttamisesta.
  • Israel sanoi, että Hamas ei ole enää olemassa sotilaallisena muodostelmana, ja se käy nyt sissisotaa Israelia vastaan.
Tiedoksi: Jumala ei lähetä ketään helvettiin (me kaikki olemme syntyneet syntisen luonnon kanssa ja määrätty menemään helvettiin, koska teemme syntiä), mutta Jumala on valmistanut kaikille tien (Jeesus) mennä Taivaaseen (ja Hän on ainoa tie päästä sinne; Joh. 14:6).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com