Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 8. joulukuuta 2009

Amerikka – halukkaiden orjien kansakunta!

Tässä pastori David J. Meyeriltä profeetallista sananjulistusta joulukuun 2009 uutiskirjeessä.


Last Trumpet Newsletter

Volume XXVIII, Issue XII, December 2009

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626, Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

Livenä:
http://video.google.com/videoplay?docid=-8190117074247272471
http://video.google.com/videoplay?docid=-2253622299174625521


Amerikka – halukkaiden orjien kansakunta!

”Teidän pahat tekonne käänsivät nämä pois, ja teidän syntinne estivät teitä saamasta hyvää. Sillä minun kansassani on jumalattomia; he väijyvät, niinkuin linnunpyytäjät kyykistyvät, he asettavat ansoja, pyydystävät ihmisiä. Niinkuin häkki on täynnä lintuja, niin heidän huoneensa ovat petosta täynnä. Siitä he ovat tulleet suuriksi ja rikkaiksi.. …Profeetat ennustavat valhetta, ja papit hallitsevat yksissä neuvoin heidän kanssaan, ja sitä minun kansani rakastaa. Mutta mitä te teette, kun tästä tulee loppu?”

Jeremia 5:25-27,31

”Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon. Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.”

Ilmestyskirja 13:8-10

”Mutta minä tunnen teidät, ettei teillä ole Jumalan rakkautta itsessänne. Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.”

Johannes 5:42-43


Tässä LTN:n numerossa, me tutkimme tilannetta joka on kehittynyt meidän muinaisessa suuressa kansakunnassamme, mikä on tuonut meidät aikaan, jollaista ei ole koskaan ollut. Me elämme ajassa joka on ainutlaatuinen meidän kansakuntamme historiassa, ja hyvin harvat ihmiset kiinnittävät huomiota. Amerikan Yhdysvallat perustettiin miehillä ja naisilla, jotka halusivat paeta sortoa ja olla vapaita, ja suurta ponnistusta vaadittiin saamaan tuo vapaus. Me elämme nyt vahvasti-aseistetun ja ahdistavan federalismin synkässä todellisuudessa, jolla on kaikki imperialistisen Babylonin, Meedo-Persian, Kreikan, ja Rooman luonteenpiirteet ja voima. Todellakin, me olemme aivan uuden maailmanjärjestyksen diktatuurin kynnyksellä, juuri kuten ennustettiin Kirjoitusten eri kohdissa. Kuinka tämä voi tapahtua täällä? Vain yksi sukupolvi sitten, sen ei olisi uskottu olevan mahdollista. Minä synnyin vuonna 1950 ja olen asunut Wisconsinin osavaltiossa koko elämäni ajan. Minä voin vilpittömästi sanoa, että tämä maa ei ole enää sellainen, johon minä synnyin. Me elämme ajassa, jolloin ihmiset haluavat olla hallinnon orjia, joka ruokkii heitä, lääkitsee heitä, viihdyttää heitä, iskostaa heitä, takavarikoi heidän työnsä hedelmän, ja hautaa heidät.

Me tiedämme Kirjoituksia lukemalla kuinka se vihastutti Kaikkivaltiaan Jumalan kun Israel valitti erämaassa ja halusi mennä takaisin ja olla orjina Egyptissä. Sen sijaan että olisivat etsineet Herran apua, he olivat hyvin hanakoita luovuttamaan vapautensa ja ihmisoikeutensa Egyptin niin kutsuttujen sosiaaliturvaetuuksien vuoksi. Se on sama tilanne Amerikassa nykyään. Missä on arvokkuus, lahjomattomuus, ja kunnia, joka oli kerran niin merkityksellistä vapauttamaan miehet ja naiset?

Kun minä ajattelen kaikkea tätä, minua muistutetaan illuministisen tulevaisuudennäkijän, Aldous Huxleyn, sanoista, joka kuoli vuonna 1963. Huxley oli käsikirjoittaja Illuminatille. Hän oli myös mystikko, joka puolsi psykedeelisten lääkkeiden käyttöä. Huxley kirjoitti myös Brave New World (Uljas uusi maailma) -kirjan ja lukuisia esseitä. Pohdi joitakin hänen sanojaan seuraavassa: ”Me olemme parhaillaan kehittelemässä kokonaista sarjaa tekniikoita, jotka tulevat mahdollistamaan hallitsevan harvainvallan (oligarkian) saamaan ihmiset itse asiassa rakastamaan heidän orjuuttaan. Todella tehokas totalitaarinen valtio olisi sellainen, missä poliittisten pomojen ja heidän johtaja-armeijansa kaikkivoipa toimeenpaneva elin kontrolloi orjaväestöä, johon ei tarvitse käyttää pakkovaltaa, koska he rakastavat orjina olemistaan. Saadakseen heidät rakastamaan sitä, tehtävä osoitetaan propagandaministeriöille, sanomalehtien toimittajille, ja koulunopettajille…..Propagandan suurimmat saavutukset on saatu aikaan, ei tekemällä jotakin, vaan jättämällä tekemättä. Suuri on totuus, mutta vielä suurempi, käytännölliseltä kannalta katsoen, on hiljaisuus totuuden suhteen.”

Kaikki asiat huomioon ottaen, me olemme mitä varmimmin ylittämässä kynnystä yhden-maailman diktatuuriin itsensä saatanan ohjauksessa. Saatana ja kaikki hänen alamaisensa tullaan nopeasti tuhoamaan meidän takaisintulevan Vapahtajamme, Herran Jeesuksen Kristuksen, toimesta. Eräs kiireellinen kysymys, joka vaatii välittömän vastauksen, on: missä sinä tulet viettämään ikuisuuden? Sinulla on nyt loistava tilaisuus luovuttaa sydämesi, sielusi, ja mielesi Herralle Jeesukselle. Hän hyväksyy sinut ja pelastaa sinut jos sinä teet näin. Tee se nyt, ennen kuin aika loppuu!

Syvä ahdistus valheiden isän taholta!

On tosiaankin sanottu, että ihmisen arvostelukyky on vain niin hyvä kuin hänen tietonsa. Joten, muuttaaksesi ihmisten arvostelukykyä, sinun täytyy hallita tietoa, jota he saavat. Huomautettakoon tässä, että Valkoinen Talo röyhkeästi ylpeili, että he kontrolloivat uutismediaa! Tämä paljastettiin Valkoisen Talon viestintäjohtajan (Communications Director), Anita Dunnin, taholta. Dunn vangittiin myös nauhalle puhuessaan lukio-opiskelijoille kesäkuussa, todeten, että yksi hänen kahdesta poliittisesta suosikkifilosofistaan oli kommunistisen Kiinan johtaja Mao Tse-tung. (1) Puhemies Mao, kuten hänet tunnettiin, oli häijy kommunisti ollen vastuussa kymmenien miljoonien ihmisten massamurhaamisesta, ja tämä on eräs Anita Dunnin, joka valittiin huolellisesti Barack Obaman toimesta, sankareista!

On surullinen tosiasia, että välittämättä siitä, mitä kontrolloitu lehdistö saattaa sanoa, Barack Obama mitä luultavimmin istuu laittomasti Valkoisessa Talossa. Hän ei ole laillinen, koska hän ei pysty esittämään aitoa ja pätevää kopiota hänen syntymätodistuksestaan, joka osoittaisi että hän on syntynyt Yhdysvalloissa. Huomautettakoon tässä, että sunnuntaina, kesäkuun 27. päivänä 2004, the East African Standard Newspaper julkaisi seuraavan otsikon: ”Kenialaissyntyinen Obama, kaikki pantu kohdalleen USA:n senaattia varten.” (2) Minulla on kopio tästä sivusta edessäni, mutta yrittäessäni löytää suuremman kopion, en ollut yllättynyt havaitessani, että se oli kadonnut Internetistä. Meidän täytyy myös huomioida, että vuoden 2004 senaatin keskustelun aikana Alan Keyes totesi, että Obama ei ollut Yhdysvaltojen syntyperäinen kansalainen. Obama nauroi ja sanoi Keyesille, ”Vain presidentin täytyy olla syntyperäinen USA:n kansalainen.” (3) [Eli Obama siis epäsuorasti myönsi, että hän ei ole syntynyt USA:ssa. Suom. huom.]

Obama ei ole amerikkalainen, paljon vähempää Amerikan presidentti. Hän on täysin vailla kosketusta Amerikkaan. Ensiluokkainen esimerkki tästä on hänen karkea tunteettomuutensa kauhistuttavaan ampumistapaukseen, joka sattui Fort Hoodin sotilastukikohdassa Teksasissa tämän vuoden 11. kuukauden 5. päivänä. Se tapahtui puolivälissä Halloweenia ja 1. maailmansodan päättymispäivää (Armistice Day), jota juhlitaan 11. kuukauden 11. päivän 11. hetkellä joka vuosi. Kaksi päivää tämän juhlapäivän jälkeen oli perjantai 13. päivä, ja suru oli voimakasta niiden kolmentoista tähden, jotka kuolivat ja monien haavoittuneiden vuoksi. Tämän veriuhrauksen okkultistiset viittaukset pitäisi olla selviä. Noidat ja vapaamuurarit, jotka hallitsevat meidän Liittovaltiotamme, työstävät aina suunnitelmansa taivaallisen kalenterin ympärille. Meidän täytyy huomauttaa, että kun Obamaa informoitiin, hän oli aloittamassa puhetta heimokansojen konferenssissa (Tribal Nations Conference), ja sen sijaan että olisi lopettanut ja puhunut traagisesta asiasta, hän avasi puheensa intiaaneille kevyellä, lähes vitsikkäällä asenteella, sisältäen ”huutamisen (shout out)” Tri. Joe (Medicine) Crowelle. Siellä ei ollut vakavaa tai synkkää reaktiota tragedialle lainkaan, kun hän lyhyesti mainitsi siitä. (4) Meidän täytyy myös panna merkille, että Obama vähätteli tosiasiaa, että ampuja, psykiatri tunnettu nimellä Major Hasan, on ääri-islamisti, joka huusi, ”Allahu Akbar”, kun hän aloitti lyijyn pumppaamisen sotilaiden ja Fort Hoodin esikunnan kehoihin. (5) Sanat Allahu Akbar tarkoittavat ”Allah on suuri”. Meidät saa uteliaiksi tietämään, että miten monia muita ääri-islamisteja on meidän armeijamme ja hallintomme ylemmillä tasoilla ohjelmoituina tuhoamisyksikköinä. On fakta, että majuri Nidal Malik Hasan oli valmistunut Virginia Tech -yliopistosta, missä 32 ihmistä massamurhattiin vuonna 2007. (6) Tässä kaikessa on olemassa hengellinen kytkentä, ja mielenhallinta on ohjelmointia, joka sisältää okkulttisen aktiviteetin.

Kaikki koskien Obaman hallintoa näyttää väärältä. Jopa ulkoministeri Hillary Clintonille ei ole annettu lupaa olla ulkoministeri Yhdysvaltain Perustuslain nojalla. Järjestö, tunnettu nimellä Judicial Watch (Juridinen vahtikoira), on nostanut oikeusjuttuja haastamaan Hillary Clintonin nimityksen, koska USA:n Perustuslaki selvästi toteaa seuraavaa: ”Ketään senaattoria tai kansanedustajaa ei pidä, sen ajan kuluessa jolle hänet vaaleilla valittiin, nimittää mihinkään siviilivirkaan Yhdysvaltojen määräysvallan alaisuuteen, joka on täytynyt synnyttää, tai palkkaetujen kohteeksi, joista on noustu sellaisen ajan kuluessa.” (No Senator or Representative shall, during the time for which he was elected, be appointed to any civil office under the authority of the United States, which shall have been created, or the Emoluments whereof have been increased during such time.) Tämä merkitsee sitä, että Hillary Clinton ei voisi laillisesti olla ulkoministerin viran haltija ennen vuotta 2013. (7) [Hillary on siis myös samalla tavalla laiton kuin Obamakin, eli antikristustyyppi (2 Tess. 2:8). Suom. huom.]

Välittääkö meidän USA:n Kongressimme todella mistään tai kenestäkään ulkopuolella heidän omasta pienestä oligarkkisen kontrollin maailmasta? Marraskuun 6:ntena 2009, Politico -lehti kertoi, että Kongressissa on 237 miljonääriä, ja monet lopuista eivät tarkalleen ottaen ole köyhiä. (8) Monet heistä eivät ole koskaan tehneet todellista työtä edes yhtä päivää elämässään. USA:n Kongressi työskentelee nyt hullun lailla pakottaakseen uuden terveydenhuoltojärjestelmän niiden ylle, joita he kutsuvat ”tavallisiksi amerikkalaisiksi”, samalla kun he itse kieltäytyvät menemästä sen alaisuuteen oman terveysohjelmansa hyväksi. He ovat julistaneet itsensä vapaiksi siltä mitä he yrittävät pakottaa sinua ja minua tekemään!

Lokakuun 29:ntenä 2009, the Washington Post -sanomalehti kertoi, että USA:n kongressitalon läntinen julkisivu (the West Front of the Capitol) olisi suljettu, koska suurta yleisöä ei oltu kutsuttu paljastustilaisuuteen koskien edustajainhuoneen versiota uudesta terveydenhuolto-ohjelmasta. (9) Kongressitalon läntinen julkisivu on aina avoinna yleisölle, mutta Nancy Pelosin määräysten mukaan, se oli vain kutsutilaisuus, ja vieraat täytyi valita huolellisesti. Mielenosoittajat huusivat uutta ja pahaa ohjelmaa vastaan. Raportoitiin että eräs mies häränsarvien kera huusi, ”Natsi Pelosi, sinä tulet palamaan helvetissä tämän vuoksi.”

Tämä häpeällinen Liittovaltion ajama terveydenhuoltosuunnitelma oli kasvanut 1,990 sivun mittaiseksi lokakuun 30:ntenä, ja se jatkoi paisumistaan yli 2000:een sivuun myöhemmin. Tässä terveydenhuoltolaissa on enemmän sivuja kuin on sivuja War and Peace (Sota ja rauha) -kirjassa, Atlas Shrugged -kirjassa, tai koko Taru sormusten herrasta trilogiassa. Kustannusten ollessa yli biljoona dollaria koko paketista, hinta yhtä sanaa kohden tässä dokumentissa on 2,2 miljoonaa dollaria! (10)

Marraskuun 7. päivänä, kun veriuhrirituaali Fort Hoodissa oli saatu päätökseen, edustajainhuone avasi keskustelun tästä uudesta laista, jolla on potentiaalia tuhota meidän maamme. (11) Edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi rikkoi nopeasti lupauksensa lähettää koko dokumentti Internetiin 72 tunniksi ennen äänestystä. (12) Lauantaiyön pimeydessä, vähemmän kuin 24 tuntia ajankohdasta, jolloin keskustelu alkoi, Pelosi vaati äänestystä ja lakiesitys hyväksyttiin täpärästi äänin 220-215. (13)

Kuinka vastenmielinen ja paha tämä laki on? Republikaanijohtaja John Boehner paljasti, että erillinen abortti-vakuutusmaksu (abortion premium) tullaan veloittamaan kaikilta, jotka tulevat uuden terveydenhuoltojärjestelmän piiriin, ja se tullaan laskuttamaan kuukausittain sellaisena! Boehner sanoi seuraavaa: ”Mikä on vieläpä hälyttävämpää, on se, että kuukausittainen abortti-vakuutusmaksu tullaan veloittamaan kaikilta järjestelmään kirjautuneilta hallituksen ajamassa ohjelmassa. Se on suoraan siellä rivillä 16, sivulla 96, osastolla 213, vakuutusluokitussääntöjen alla (under Insurance Rating Rules). Vakuutusmaksu tullaan maksamaan USA:n valtiovarainministeriön tilille, ja nämä Liittovaltion varat tullaan käyttämään aborttipalvelujen maksamiseen.” (14) Ajattele sitä! USA:n valtiovarainministeriön tili erityisesti abortteja varten lähtien tiettyyn tarkoitukseen varatusta vakuutusmaksusta jota sinun ja minun olisi pakotettu lailla maksamaan! Raamatulliset kiroukset ovat tämän kansakunnan yllä!

Mitä tapahtuu ihmisille, jotka vastustavat uutta Obama-Pelosi ohjelmaa? Edustajainhuoneen valtiovarainvaliokunnan (House Ways and Means Committee) johtavan jäsenen, Dave Campin mukaan, joka on republikaani Michiganin osavaltiosta, veroasioiden yhteisvaliokunta (Joint Committee on Taxation, tai JCT) vahvisti seuraavan: ”Laiminlyönti suostua henkilökohtaiseen mandaattiin hankkia sairausvakuutus sisältyi Pelosin terveydenhuolto-lakiesitykseen (H.R. 3962, korjattuna)….ja ketkä eivät halua maksaa lakiesityksen uutta henkilökohtaista mandaattiveroa (yleensä 2,5% tuloista) ovat alttiita lukuisille kansalais- ja rikosrangaistuksille, käsittäen kriminaalisakot korkeintaan 250,000 dollaria, ja vankeusrangaistuksen korkeintaan viisi vuotta.” (15) Ilmeisesti sanat ”ihmisoikeus ja vapaus (liberty and freedom)” ollaan määrittelemässä uudelleen amerikkalaisille.

Peto sinun verenkierrossasi!

Perjantaina, lokakuun 23. päivänä 2009, Barack Obama julisti kansallisen terveyshätätilan koskien H1N1-influenssavirusta. Valkoinen Talo julisti, että tuhat amerikkalaista oli kuollut virukseen ja miljoonat olivat saaneet tartunnan. Paine oli rokotuksia varten, ja pian rokotteen valmistajat nauttisivat kertoman mukaan seitsemän miljardin dollarin tuloista. Samaan aikaan, ihmisiä pidettäisiin pelon ja kauhun vankeudessa. Ainakin tuo oli suunnitelma. (16) Eräs kysymys joka nousee esiin, on se, että miksi Obama kieltäytyi rokottamasta omia tyttäriään, kuten kerrottiin Fox Newsin Valkoisen Talon blogissa?

On olemassa hyvin paljon vastaamattomia kysymyksiä ja vallalla olevia epävarmuuksia koskien rokotteita H1N1-influenssaa varten, joita ollaan tyrkyttämässä maailman ihmisten päälle. Miksi Saksan armeija saisi erityisen sikainfluenssarokotteen ilman lisäaineita, joita annetaan suurelle yleisölle? Immunology Today -lehden mukaan, painoksessa joka on rajattu pelkästään lääketieteen ammatinharjoittajille, julkaistu lokakuun 13:ntena 2009, Bundeswehrin sotilaille annettiin erikoisrokote nimeltään Celvapan, joka ei sisältänyt elohopeaa ja on vapaa lisäaineista. Puolustusministeriön tiedottaja Thomas Raabe lausui seuraavaa: ”Bundeswehrin täytyy pystyä nopeasti ja tasapuolisesti rokottamaan sotilaat ja heidän huollettavansa ulkomaan komennuksilla varmistaakseen, että heitä suojeltiin ilman että heidät saatetaan kuolemanvaaraan tai invaliditeettiin lisäaineiden johdosta.” (17) Miksi suuren yleisön pitäisi kohdata sellaiset riskit?

Me tiedämme myös, että Amerikassa tietyille niin kutsutuille korkean riskiluokan kategorioihin kuuluville ihmisille annetaan prioriteettiasema vastaanottaa H1N1-sikainfluenssapiikki. Yksi noista ryhmistä on raskaana olevat naiset. Kun minä kirjoitan tätä, minä katson monia sivuja todistajanlausuntoja nuorilta odottavilta äideiltä, jotka saivat keskenmenon ja menettivät heidän vauvansa pian sen jälkeen kun he ottivat sikainfluenssarokotuksen. Minun sydämeni särkyy näiden naisten ja heidän perheittensä puolesta. He erehdyksessä panivat luottamuksensa ihmisiin, jotka työskentelevät järjestelmälle, joka on saatanan ja hänen illuminististen käskyläisten ohjauksen alla, jotka miehittävät korkeimmat virat meidän hallinnosta. He ovat likaista sakkia!

Lokakuun 2009 painos amerikkalaisesta farmakologian aikakauslehdestä kertoo järisyttävästä ohjelmasta, jota ollaan parhaillaan kehittelemässä jättimäisen lääkeyhtiön, Ely Lilly & Co:n, toimesta. Se on suunnitelma sisällyttää antipsykoottisia lääkeaineita pikkulasten lääkeresepteissä eräänlaisena ”rokotuksena” ehkäisemään ADHD-oireyhtymän episodeja lapsissa kun he vanhenevat. Ely Lillyn tiedottaja sanoi seuraavaa: ”Tulee olemaan eettisiä kysymyksiä tietenkin, mutta eettisen kontrollin kanssa lääkkeen suhteen ja kohentuneen luottamuksen kanssa sen turvallisuudesta, olen varma siitä että vastaväitteet voidaan nujertaa. Me ennustamme että viidessä vuodessa, yhdellä kolmesta lapsesta vähintään neljään tulee olemaan antipsykoottisuuskuuri itsestään selvänä asiana…..” (18) On selvää, että lapsiin tähdätään monilla keinoilla ohjelmoimaan heidät esiintulevan Uuden Maailman Järjestyksen planeettakansalaisiksi!

Nämä ovat kummallisia aikoja, niin erilaisia kuin mikään muu historian aikakausi. Nämä ovat päiviä, jolloin Tri. Frankenstein voittaisi Nobelin palkinnon hänen hirviönsä luomisesta. Itse asiassa, on mielenkiintoista huomata, että Frankensteinin tarina tapahtui Ingolstadtin alueella, Saksassa, joka on paikka missä Tri. Adam Weishaupt aluksi loi Illuminatin, yhdessä Paroni von Kniggen ja kolmen muun kanssa, jotka tapasivat luolassa ja sovelsivat maagista rituaalia ottaakseen yhteyden erääseen, jota he kutsuivat ”tuntemattomaksi kontrolloijaksi”.

Tiedemiehet uhmaavat jatkuvasti Jumalan luomisjärjestystä. Lokakuun 29:ntenä 2009, the London Daily Mail julkaisi artikkelin seuraavalla otsikolla: ”Ketään miestä TAI naista ei tarvittu: Tiedemiehet luovat spermaa ja munasoluja kantasoluista.” (19) Mahdoton on tapahtumassa, ja kirous tulee sen mukana. Lapsia ilman vanhempia! Kuka kasvattaa heidät, ja kuka kontrolloi heitä?

Veli, voitko antaa kymmensenttisen?

Ne, jotka ovat tarpeeksi vanhoja muistaakseen tai ovat opiskelleet historiaa muistavat kuuluisan kuvan edesmenneestä presidentti Franklin Delano Rooseveltista ajamassa avoautolla pitäen suussaan pitkävartista sikaria ja pitäen yllään päällystakkia turkiskauluksen kanssa, kun hän kulki pitkin Fifth Avenueta New York Cityssä. Kuvateksti valokuvan alla sanoi, ”Brother, can you spare a dime?” (Veli, voitko antaa kymmensenttisen?) Yksinkertainen ja traaginen tosiasia on, että suurin osa ihmisistä ei voinut antaa kymmensenttistä. Se oli Suuren laman aikaa, ja Roosevelt oli monimiljonääri ”jumalihminen (god man)”, joka lupasi pelastaa maan. Me olemme nyt toisessa suuressa lamassa, vaikkakin hallitus kieltäytyy käyttämästä noita sanoja. Kuten ensimmäisessä Suuressa lamassa, tämänkertainen on yllämme salaliittolaisten, jotka me jo tunnistamme likaiseksi sakiksi, huolellisen suunnittelun ja hahmottelun tuloksena!

Lokakuun 19:ntenä 2009, CNN Money -uutisotsikot paljastivat, että FDIC (Liittovaltion talletusvakuutuslaitos), joka antaa vakuutuksen suojaamaan tallettajien tilit korkeintaan $250,000 per tili, on nyt vararikossa. Itse asiassa, se on punaisella ainakin vuoteen 2012 saakka! (20) Se on Liittovaltion vakuutusyhtiö, jolla ei ole mitään vararahastoja! Missä on tilin suoja? Lisäyksenä tuohon, pankit jatkavat kaatumistaan ja kaivavat kuoppaa syvemmälle! Marraskuun 6:ntena, the Associated Press raportoi että lisää pankkeja Georgiassa, Michiganissa, Minnesotassa, Missourissa, ja Kaliforniassa suljettiin tuona perjantaina, saattaen pankkikaatumisten kokonaismäärän 120:een tänä vuonna. (21) Juuri tuona samana päivänä, Freddie Mac, toiseksi suurin USA:n asuntolainojen järjestäjä, ilmoitti viiden miljardin dollarin tappiosta! (22) Todellakin, taloudellinen tilanne Amerikassa on niin huono, että NBC News Chicago raportoi lokakuun 30:ntenä 2009, että useat kauniit kodit Chicagon esikaupunkialueilla ovat myytävänä yhden dollarin hinnalla, mutta kukaan ei halua niitä. Ihmisillä ei ole varaa maksaa veroja ja pitää kunnossa niitä, joten ne lojuvat tyhjinä. (23) Kun minä luin tästä, minua muistutettiin Jesajan luvusta 5:9, jossa lukee seuraavaa: ”Minun korviini kuului Herran Sebaotin sana: Totisesti, ne monet talot tulevat autioiksi, ne suuret ja kauniit asujattomiksi.”

Minä olen kirjoittanut aikaisemmin Amerikan kansallisen velan ankaruudesta, joka on astronominen sanan aidoimmassa merkityksessä. Tämä velka on myös jatkuvasti nouseva suunnittelun tuloksena, kun osa välttämätöntä sabotaasia tarvittiin tuhoamaan kansakunnan ja maailman talouksia, mikä tekee välttämättömäksi uuden yhden-maailman talousjärjestelmän luomisen. Numerot ja päivämäärät asiaan liittyvänä eivät koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua. Juuri ajoissa noitien Samhain-sapattia, tai Halloweenia, varten, kansallisen velan kattoa nostettiin kolmeentoista biljoonaan dollariin. (24)

Amerikkalaisten työttömien lukumäärä on huikea, ja 80% työttömyysrahan vastaanottajista maassamme on parhaassa työiässä, 25 ja 59 ikävuoden välillä. Huippupalkansaajista, jotka menettivät työnsä, 57% oli työskennellyt teollisuudessa ja 24% oli rakennusalalla. (25) Samaan aikaan, punaisessa Kiinassa talous on kasvanut nopeasti, ja jopa heidän automyyntinsä lisääntyi 78%:lla syyskuussa. (26) Lokakuun 15:ntenä 2009, the FDIC kertoi the Associated Pressille, että USA:n pankit ovat alkamassa kärsiä toista vaikeuksien aaltoa, kun kaupalliset kiinteät maaomaisuuslainat jätetään maksamatta. Seitsemän miljoonan työpaikan menetyksen kanssa ja rakennusten lojuessa tyhjinä, kiinteän maaomaisuuden rakennuttajat eivät ole maksaneet pankeille, ja maanlaajuisesti on olemassa järisyttävä 500 miljardin dollarin summa, joka erääntyy vuosittain maksettavaksi. (27) Me näemme myös kullan hinnan huimaa nousua selvästi yli 1,100 dollariin unssilta! Lisäksi, Barrick of Canada -yhtiö, kullankaivuun jättiläinen, ilmoitti marraskuun 11. päivänä 2009, että maailman kultavarastot ovat loppumaisillaan. Uusi tuotanto on laskenut miljoonalla unssilla vuotta kohden lukuisia vuosia, ja kultamalmin laatu on muuttumassa hyvin köyhäksi ja alempiarvoiseksi. (28) Tämä on eräs aikainmerkki! Minua muistutetaan Jaakobin kirjeen luvusta 5:1-3, jossa lukee seuraavaa: ”Kuulkaa nyt, te rikkaat: itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa. Teidän rikkautenne on mädännyt, ja teidän vaatteenne ovat koin syömät; teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niinkuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä.”

Me emme ole kaukana pedonmerkistä ja uudesta rahattomasta järjestelmästä. Marraskuun 9:ntenä 2009, uutistoimisto Reuters kertoi, että uusi villitys kaikkialla Euroopassa on ”sirutusjuhlat (chipping parties)”, joita järjestetään yökerhoissa ja muissa viihdepaikoissa. Nuoriin ihmisiin, teini-ikäisiin ja kaksikymppisiin, on istutettu tuhansia mikrosiruja kun he osallistuvat näihin juhliin. He sanovat että elektronisen sirun työntäminen ihon alle on lähes kivutonta ja unohdetaan nopeasti. Heti kun se on sisällä, ei ole mitään tarvetta kuljettaa käteistä, luottokortteja, tai papereita iän todistamiseksi. Käsivarsi skannataan ovella, ja henkilön nimi sekä valokuva ilmestyy kuvaruudulle. Drinkkejä tilataan käsivarren skannauksen avulla, kuten on laita kaikkien muidenkin toimitusten kanssa. Yökerhojen omistajat Euroopassa sanovat, että se tulee olemaan pian pakollista omistaa mikrosiruimplantti tai sinä et pääse sisälle! (29)

http://www.youtube.com/watch?v=CyzfVosXdu8 (Klikkaa VIDEO!)


Tanskan maassa on jotakin mätää!

Tämä suosittu sanonta tulee näytelmästä Hamlet, kirjoittanut William Shakespeare, kun roolihenkilö Marcellus sanoi, ”There is something rotten in the state of Denmark.” (Tanskan maassa on jotakin mätää.) Se on otettu näytöksestä I, kohtauksesta IV. Mutta meillä on jotakin paljon vakavampaa tapahtumassa Tanskassa joulukuussa 2009, kun maailman johtajat kokoontuvat huippukokoukseensa koskien globaalia ilmaston lämpenemistä. Ilmastokokouksen todettu päämäärä Kööpenhaminassa on pelastaa ”Äiti Maa” ihmisen riistolta, saastuttamiselta, ja lopulliselta tuholta. Sitä kutsutaan virallisesti Yhdistyneitten Kansakuntien Kööpenhaminan ilmastonmuutoskonferenssiksi, ja se on ajoitettu joulukuun 7.-18. päiville 2009, Kööpenhaminassa. Huomautettakoon tässä, että kaikki puhe globaalista lämpenemisestä, ympäristöön kohdistuvasta iskusta, ja planeetan pelastamisesta on vain temppu kätkeä heidän todellinen päämääränsä. Kuulostaa siltä kuin sellainen jalo syy antaisi aiheen pelastaa ”Äiti Maa” ja yhdistää ihmiset ponnistuksen taakse valtavaksi yksiköksi. Aivan kuten ”German Fatherland (Saksalainen isänmaa)” -temppua käytettiin Adolf Hitlerin toimesta hitsaamaan hänen päämääränsä toisiinsa kiinni, niin tämä ”Äiti Maa” -tempun aikomus on yhdistää koko maailma. Sopimus (koskee ilmastokokousta) tosiaankin lausuu sanat, ”maailmanhallitus aiotaan perustaa”, ja tämä kirjoitetaan ensimmäiseksi kolmesta päämäärästä. Toinen konferenssin todettu päämäärä on siirtää vaurautta Lännen maista kolmannen maailman valtioihin hyvityksessä siitä mitä kutsutaan ”ilmastovelaksi”. Tämän salaliiton johtajat sanovat, että vain Lännen merkittävät valtiot ovat saastuttaneet koko maapallon, ei kolmannen maailman valtiot. Sen tähden, he sanovat, että me olemme velkaa heille sotakorvaukset. [Pääministeri Vanhanen myös käytti tätä illu-kieltä taannoin, kun hän sanoi, että suurituloisten suomalaisten tulisi osallistua sotakorvauksiin maksamalla viiden vuoden ajan suurempaa tuloveroa talouslaman kukistamiseksi. Suom. huom.] Kaikki tämä paljastettiin ja osoitettiin oikeaksi entisen Britannian pääministerin Margaret Thatcherin tiedeneuvonantajan, lordi Christopher Monctonin, toimesta. Moncton totesi selvästi ja nimenomaan, että tämän huippukokouksen todellinen päämäärä olisi luoda virallisesti Yhden-maailman Hallitus (One World Government) ja pakottaa kaikki sen alaisuuteen. (30) [Saapa nähdä mitä muuta maailmalla tapahtuu kokouksen aikana, jos tarkoitus on todellakin luoda Uusi maailmanjärjestys. Angloamerikkalaiset maat, Britannia ja USA, ovat UMJ:n tiellä ja ei ole sattumaa, että USA:n presidentti Obama aikoi alunperin vain pistäytyä ilmastokokouksessa sen alkupäivinä, samalla kun käy noutamassa Nobelin rauhanpalkintonsa Oslosta joulukuun 10. päivänä. Painostuksen tuloksena hän nyt sittenkin osallistuu kokoukseen sen loppuvaiheissa. Suom. huom.]

Se on kaikki toteutumassa hyvin pian nyt, ja kaikki palapelin osaset alkavat loksahtaa yhteen. Lokakuun 1. päivänä 2009, Englannin uutismediassa ilmoitettiin, että entistä pääministeriä Tony Blairia kannatetaan koko Euroopan presidentiksi johtamaan Euroopan Unionia. (31) Tony Blair on voimakkaasti sekaantunut metafyysiseen harjoitukseen ja noituuden eri muotoihin. [Eipä tullut Blairista EU:n presidenttiä, koska Britannia on UMJ:n tiellä ja vaalisi vain omia etuja. Ensimmäiseksi EU-pressaksi valittiin melko tuntematon belgialainen federalisti Herman Van Rompuy. Suom. huom.]

Amerikan lääketieteellisen yhdistyksen julkaisussa marraskuun 2009 numerossa, juttu julkaistiin seuraavalla otsikolla: ”VeriChip Markets RFID Microchip Implants to ID World International Congress (VeriChip -yhtiö markkinoi RFID-mikrosiruimplantteja kansainväliselle ID-tunnistus maailmankongressille).” Tämä maailmankonferenssi järjestettiin Milanossa, Italiassa, marraskuun 3.-5. päivinä 2009, missä VeriChip -yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Scott R. Silverman antoi esityksensä tälle asiantuntijoiden ja johtajien maailmanlaajuiselle kokoukselle. Aiheena oli, tietysti, elektroninen tunnistus. (32)

Missä ovat kirkot koskien tätä kaikkea? Ovatko kirkkojen johtajat niin vailla kosketusta Jumalaan ja Kirjoituksiin, etteivät he tiedä tai välitä Ilmestyskirjan luvusta 13:16-17, jossa lukee seuraavaa: ”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” Kuinka vakavaa tämä on? Ilmestyskirjan luvusta 14:9-11, me luemme siitä mitä tapahtuu niille, jotka ottavat tämän istutettavan merkin tai sirun heidän kehoonsa, josta seuraavassa: ”Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin." ”

Surullinen tosiasia on, että kirkot ovat mukana yhden-maailman hallituksen suunnitelmassa ja ovat kanssa-salaliittolaisia. Kirkkoherroista on tullut nykypäivän Juudas Iskarioteja, jotka Herran kavaltamisen sijaan 30 hopearahasta tekevät sitä uskomalla elektroniseen maailmanlaajuiseen kadotettujen rahaholviin (money vault)! Itse asiassa, marraskuun 12:ntena 2009, Kirkkojen Maailmanneuvosto kutsui jokaista kirkkoa maailmassa soittamaan kellojaan samanaikaisesti 350 kertaa Kööpenhaminan ilmastokokouksen aikana. Jokaista kirkonkelloa maailmassa aiotaan soittaa joulukuun 13. päivänä 2009. Kelloja täytyy soittaa 350 kertaa symbolisoimaan osamäärää 350 per miljoona, joka ilmaisee turvallista ylärajaa hiilidioksidin määrälle (osuudelle) ilmakehässä. (33) Joten, maailman kirkot aikovat osoittaa tukeaan uudelle Yhden-maailman Hallitukselle, joka on määrä synnyttää tuona päivänä!

Lopunajan merkkejä ja varoituksia!

On lopun aika ja asioita voi tapahtua hyvin äkisti. Marraskuun 10:ntenä 2009, sähkökatkos iski Brasiliaan, ja se jätti yhden kolmasosan tuon kansakunnan koko väestöstä pimeyteen. Noin 70 miljoonaa ihmistä oli ilman sähköä, ja tämä tapahtui vain viikkoja sen jälkeen kun maa valittiin vuoden 2016 olympialaisten kisaisännäksi. Sähköviranomaiset sanovat, että myrsky aiheutti katkoksen. (34) Ei ole epäilystäkään siitä, että Herra oli ilmaisemassa paheksuntaansa pakanallisista olympialaisista, jotka osoittavat kunnioitusta ”auringonjumalalle” ja muille väärille jumalille.

Useat sadat maanjäristykset jatkavat maapallon ravistelua, ja koko maapallo on vakaasti ja johdonmukaisesti murentumassa kun uusia halkeamia muodostuu eri paikkoihin. Taivaissa sattuu jatkuvasti tapahtumia, joiden pitäisi saada meidät kiinnittämään huomiota. Marraskuun 6:ntena 2009, aikaisemmin havaitsematon asteroidi näytti tulevan ei-mistään, ja se melkein osui maapalloomme. Vain 15 tunnin varoitusajalla, tämä massiivinen asteroidi tuli 8,700 mailin (1 maili = n. 1,6 km) päähän maapallosta, mikä on 30 kertaa lähempänä Maata kuin meidän Kuumme, joka on suunnilleen 250,000 mailin päässä. (35) Tämä oli läheltä piti -tilanne ja olisi voinut olla tuhoisa. NASA on suuresti huolissaan, että Maahan iskeytyisi jokin kappale ja sillä on ”Near Earth’s Object Program (Maan lähelle tuleva esine -ohjelma)” yrittääkseen selviytyä ongelmasta. He tietävät, että se on vain ajan kysymys kunnes mahdoton tapahtuu. Meidän ainoa toivomme on meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesus Kristus. Kaikki on Hänen kaikkivaltiaissa käsissään ja Hän pitää puikoista kiinni. Pidä katseesi ylhäällä kun sinä valvot ja rukoilet.

Lopuksi, minä haluan kiittää kaikkia teitä, jotka tuette tätä profeetallista ministeriötä. Jumala siunatkoon teitä nyt ja iankaikkisuudessa. Tämä numero päättää erään vuosijulkaisun, ja me odotamme kovasti Last Trumpet Newsletterin vuosikerran 29 alkamista ensi kuussa. Meidän esirukoilijatiimimme ovat aina valmiina antamaan teidän rukouspyynnöillenne yksilöllistä huomiota. Olkaa hyviä, ja muistakaa ilmoittaa uusimislomakkeessanne, jos haluatte saada LTN:n koko vuodeksi 2010. Me emme halua, että missaatte yhtäkään numeroa. Armo ja rauha olkoon moninkertaisena yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. WorldNetDaily, Oct. 18, 2009, by Aaron Klein, http://www.wnd.com.
02. The Sunday Standard, Jun 27, 2004, The East African Standard.
03. http://volubrjotr.com/2009/10/16/.
04. NBC News, Nov. 6, 2009, by Robert A. George, Chicago, IL.
05. Associated Press, Nov. 6, 2009, by Jeff Carlton, Ft. Hood, TX.
06. The London Times, Nov. 6, 2009, by Giles Whittell, London, England, UK.
07. Judicial Watch Magazine, Sep. 2009, by Tom Fitton, Washington, D.C.
08. Politico, Nov. 6, 2009, by Erika Lovley, Washington, D.C.
09. The Washington Times, Oct. 29, 2009, by Kara Rowland, Washington, D.C.
10. Politico, Oct. 29, 2009, by Jonathan Allen, Washington, D.C. + Dow Jones Newswires, Oct. 29, 2009 by Martin Vaughan. martin.vaughan@dowjones.com
11. Associated Press, Nov. 7, 2009, by Erica Werner, Washington, D.C.
12. The Weekly Standard, Nov. 6, 2009, Washington, D.C.
13. Associated Press, Nov. 8, 2009, by David Espo, Washington, D.C.
14. GOP Leader Office, http://republicanleader.house.gov/blog/?p=666.
15. House Ways and Means Committee, Nov.7, 2009, official press release.
16. Dr. Mercola Report, http://articles.mercola.com.
17. Immunology Today, Oct. 13, 2009, restricted edition for medical practitioners only.
18. American Journal of Pharmacology, Oct. 2009.
19. The London Daily Mail, Oct. 29, 2009, by Fiona Macrae, London, England, UK.
20. CNNMoney.com, Oct. 14, 2009, by David Ellis, staff writer CNN.
21. Associated Press, Nov. 6, 2009, by Ieva Augstums & Marcy Gordon, Charlotte, NC.
22. Reuters News Service, Nov. 8, 2009, by Al Yoon, New York, NY.
23. NBC News Chicago, Oct. 30, 2009, by Steve Rhodes, Chicago, IL.
24. Politico, Oct. 22, 2009, by Manu Raju, Washington, D.C.
25. The Milwaukee Journal Sentinel, Oct. 29, 2009, by Joel Dresang, Milwaukee, WI.
26. Associated Press, Oct. 14, 2009, Shanghai, China.
27. The Milwaukee Journal Sentinel, Oct. 15, 2009, by Marcy Gordon, AP, Washington, D.C.
28. The London Daily Telegraph, Nov. 11, 2009, by Ambrose Evans-Pritchard, London, England, U.K.
29. Reuters News Service, Nov. 9, 2009.
30. WorldNetDaily, Oct. 18, 2009, by Jerome R. Corsi, http://www.wnd.com.
31. The Sun, Oct. 1, 2009, by Graeme Wilson, London, England, U.K.
32. The Journal of the American Medical Association, Oct. 31, 2009.
33. AFP News Service, Nov. 12, 2009.
34. AFP News Service, Nov. 11, 2009, by Marc Burleigh, Sao Paulo, Brazil.
35. The London Daily Mail, Nov. 11, 2009, by Claire Bates, London, England, U.K.

http://lasttrumpetministries.org


8 kommenttia:

  1. "Ei ole epäilystäkään siitä, että Herra oli ilmaisemassa paheksuntaansa pakanallisista olympialaisista, jotka osoittavat kunnioitusta ”auringonjumalalle” ja muille väärille jumalille"

    Eikö?

    Kannattaako orjallisesti kääntää sellaistakin, mikä on mitä ilmeisimmin täyttä soopaa, mutta varmasti ainakin sellaista että se aiheuttaa uskottavuusongelman kaikelle muullekin?

    Asioiden ylihengellistäminen on yhtä tuhoisaa kuin kaiken selittäminen täysin maallisesti. Jälkimmäisen kristitty voi helpostikin ymmärtää, mutta ensimmäinen vaatii nöyryyttä. Ei nimittäin ole helppoa tunnustaa, että oma osuus Jumalan väkevänä työkaluna onkin joiltakin osin ollut täysin itsestä lähtöisin, eikä siis Jumalasta. Silloin mielellään vetoaa inhimilliseen heikkouteen, vanhaan aatamiin, yli-innokkuuteen ja hyvään tarkoitukseen, mutta näin vain peitetään todellinen syy, joka on siis ylpeys ja yritys varastaa kunnia Jumalalta. Ei siis tyydytä siihen osaan minkä Jumala on antanut, vaan vaaditaan enemmän - tuhoisin seurauksin.

    Toivoisinkin sinulta, Olli, että joskus selaisit vanhoja viestejä läpi ja listaisit mikä on toteutunut ja mikä ei. Kuten muistat, Raamattu varoittaa myös vääristä profeetoista. Silloin on hyvä varmistaa missä määrin on tukenut oikeita profeettoja, minkä verran vääriä, ja ketä tulisi nuhdella, tai kenen mielipiteistä irtisanoutua täysin ja tämäkin siis Raamatun mukaisesti.

    Luin joskus 'Lappeenrannan' profeetan eli Veijosen kirjoituksia, ja vaikka kirjoittajan epävakaus oli ilmeistä, se ei saanut olla syy väheksyä suhtautumista mahdolliseen sanomaan. Kuitenkin tuli kokolailla selväksi, että hän paitsi kehuu itseänsä estoitta, hän myös sivuuttaa täysin ne profetiansa, jotka ovat osoittautuneet täysin vääriksi. Kaiken lisäksi hän jopa haukkuu muut valehtelijoiksi, kun nämä mainitsevat asioista - ja luontevasti kehuu itseänsä tämän jälkeen maailman parhaaksi profeetaksi. Ei hyvä.

    Toivoisinkin tulossa olevan sellaisen kirjeen, jossa tarkastellaan tähän asti tehdyn työn jälkiä. Hmm... tämän ilmaiseminen oli sikäli hankalaa, että pyrin välttämään sen liittämistä mielikuvaan "Jokainen, joka tarttuu auraan, mutta katsoo taakseen, ei ole kelvollinen taivasten valtakuntaan". Mainitsin tämän silti, koska vastaavasti minun tulee olla itsekriittinen eli olkoon tämä esimerkki siitä mitä yritän tässä kertoa. Taakse katsominen ilmeisesti viittaa lähinnä siihen ettei pidä haikailla aikaan ennen omaa kristillisyyttä, joten sikäli tässä ei kaiketi pitäisi olla ongelmaa.

    Ystävällisin terveisin,

    matkakumppani

    VastaaPoista
  2. Tätäkö etsit:

    http://americayouaskedforit.wordpress.com/2009/10/14/2004-east-african-standard-article-states-obama-born-in-kenya/

    t. matkakumppani

    VastaaPoista
  3. Hyvä matkakumppani, tuntuu siltä että rinnastat minut tähän Lappeenrannan "profeettaan" Harri Veijoseen, jolla todellakin on ollut pasmat sekaisin profetioidensa suhteen. Minä en ole orjallisesti pysynyt kiinni "profetioissani" tai spekulaatioissani vain sen yhden kannan takana, joka kerran on tullut mieleen. Olen pystynyt muuntautumaan ajan mukaan ja sitäpaitsi ne päivämääräennustukset, joita olen aikaisemmin antanut (en enää), voivat toteutua myöhemmin. Pääasia on se kehityssuunta, jota olemme kulkemassa, eli kohti Uutta maailmanjärjestystä. Aikaisemmin on ollut paljon hätäilyä "profetoiden" suhteen, jonka voi panna yli-innokkuuden piikkiin. Kuitenkaan EN OLE KOSKAAN ennustanut Herran nimissä, vaan ne ovat olleet omia päätelmiäni. Luen itseni samanlaiseksi Herran tien näyttäjäksi kuin CE:n David Bay ja Last Trumpet -ministeriön David Meyer. Jumala on todellakin antanut minulle tämän käännösurakan, kun Pasi Toivonen luopui näistä käännöksistä omalla CEF-sivustollaan oman luopumuksensa ja epäuskonsa vuoksi. Nykyään hän suomentaa vain UFO-juttuja. Katso vertaus ymmärtäväisestä ja pahasta palvelijasta Matteus 24:ssä.

    Ja mikä sinä olet sanomaan, mikä on täyttä soopaa Davidin kirjoituksissa, kuten mainitsemasi esimerkki? On selvää, että antiikin olympialaiset pyhitettiin Zeus-jumalalle. Lue esim.

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Antiikin_olympialaiset

    Fakta on, että nämä nykyiset kisat ovat perineet entisaikojen kisojen käytännöt olympiasoihdun sytyttämisineen noilta ajoilta. Olet kyllä pahasti hakoteillä moittiessasi soopan kääntämisestä. Sinulta puuttuu profeetallinen ymmärrys, jota tarvitaan näiden uutiskirjeiden lukemisessa. Maailma vieroksuu ja vihaa tällaista julistusta, koska se ei siedä totuutta, vaan elää vääryyden vallassa ja viettelyksissä. Toivoisin että heräisit unestasi.

    t. Olli R.

    VastaaPoista
  4. Pitkä viestini katosi.

    Lyhyesti:

    Ärsyynnyit suotta.

    - "EN OLE KOSKAAN ennustanut Herran nimissä, vaan ne ovat olleet omia päätelmiäni."
    - "Sinulta puuttuu profeetallinen ymmärrys"

    Kumpaa näistä halusitkaan korostaa? Huomaa nyt, että mikäli jompaa kumpaa, niin silloin kritiikki on varmaan paikallaan, koska sinun täytyy ymmärtää miten tuossa on ristiriita. Mikäli molempia, niin eikö se sitten ole toisenlaisen kritiikin paikka?

    Ystävällisesti,
    matkakumppani

    VastaaPoista
  5. Kaiken kaikkiaan eletään kyllä mielenkiintoisia aikoja. Lissabonin-sopimuksen ja Köpenhaminassa allekirjoitettavan sopimuksen (joka tuo saatanallisen maailmanhallituksen) myötä kaikki Antikristuksen ilmestymiselle alkaa olla valmista. Siihen tarvitaan kuitenkin totaalinen kaaos maailmassa, joka on mahdollista vain kolmannen maailmansodan avulla. Itse uskon että tässä kuussa tulee vielä jysähtämään false-flagin muodossa USA:n maaperällä (kuten Ollikin on uumoillut)ja sen seurauksena alkaakin sitten tapahtua...

    VastaaPoista
  6. Selvitän tässä hiukan matkakumppanille, jolla mitä luultavimmin on vain halu haastaa riitaa näsäviisailla kommenteillaan.

    Aluksi täsmennän edelliseen viestiini, että hän mitä ilmeisimmin on samaa mieltä pakanallisista olympialaisista (toivottavasti), mutta Brasilian laajan sähkökatkoksen liittäminen olympiaisännyyden myöntämiseen maalle oli hänelle liikaa, eli ylihengellistämistä. Pitää kuitenkin muistaa, että Jumala voi aivan hyvin näpäyttää jostakin epäjumalanpalvonnasta, tässä tapauksessa olympialaiset, varsinkin kun eletään viimeisiä päiviä ennen Herramme paluuta. Muistettakoon, että ennen Pekingin olympialaisia, Kiina kärsi useista vitsauksista samana vuonna, joista Davidkin kirjoitti. Nämä olympialaiset ovat muutenkin paisuneet viime aikoina älyttömyyksiin. David Meyer on Herran tuomiosta tässä varma, mutta vaikka hän olisikin väärässä, niin ei se tee hänestä väärää profeettaa. Siihen on kriteerit aivan toisenlaiset. Kokonaisuus ratkaisee, eikä takertuminen tällaiseen yksittäiseen kohtaan hyödytä mitään. Pikemmin se kertoo kirjoittajasta jotakin, joka farisealaisesti nostaa tikun nokkaan jonkin vähäpätöisen seikan - inhimillisesti katsottuna. Tutkikaa ennemmin monien karismaatikkojen, kuten Benny Hinn, pieleen menneitä profetioita (Herran nimissä annettuja!), jotka voivat koskea koko kansakuntaa.

    En ymmärrä vielä, miksi matkakumppani sotki Veijosen tähän juttuun. Ei kai Veijosta kaiken järjen mukaan voi verrata Meyeriin tai minuun?! Osoittaa vain hyvin suppeaa profeetallisen julistajan tuntemusta, tai ihmisen ylipäätänsä, jos vertailee suoraan itseään kehuvaa "profeettaa" asiallisesti kirjoittavaan Jumalan Sanan tulkitsijaan. Nähtävästi arvostelukyky puuttuu, tai kyseessä on tahallinen mustamaalaaminen.

    Mitä tulee tuohon viimeisimpään matkakumppanin kysymykseen, niin edellä on jo vastausta, kun puhuin kokonaisuuden ymmärtämisestä ja Herran nimissä ennustamisesta, josta VT varoittaa. Omat päätelmäni menneisyydessä ovat koskeneet lähinnä Hoosean kahta päivää (Hoos. 6:1-2) ja Bushin 42 kuukautta (Ilm. 13), joiden ennustaminen on erittäin haasteellista. (Reino Savolakin teki arvioita omalla sivullaan.) Kuitenkin minun yleistä profeetallista ymmärrystä on turha epäillä varsinkin kun motiivi on epäilyttävä. Sanomisissani ei ole mitään ristiriitaa.

    VastaaPoista
  7. Poistin matkakumppanin viestejä, koska ne joiltakin osin olivat loukkaavia ja vihjailut kannattamani kristillisyyden aivopesusta, jota David Meyerin uutiskirjeet (+ce:t) edustavat, tekivät asian täysin selväksi. En siedä että blogiini tullaan vain rähjäämään ja esiintymään jonakin kaikkitietävänä tuomarina, jolle ei kelpaa aito fundamentalismi, vaan jaaritellaan ja viisastellaan mukamas oikean kristillisyyden puolesta, jolle tämänkaltaisten uutiskirjeiden lukijakunta näyttäytyy mielenvikaisena. Aikamoista aliarviointia lukijoiden kannalta, jos kuvitellaan että heitä käytetään hyväksi tai manipuloidaan näiden artikkelien kautta. Tiedetään että maailmalle aito kristinusko on hullutusta, ja siksi matkakumppanin kaltaiset liberaalikristityt eivät voi hyväksyä esim. sellaista, että Jumala puhuu myrskyjen ja sähkökatkosten kautta ilmaistessaan paheksuntaansa. David Meyerin vihjaaminen vääräksi profeetaksi on minusta aikamoista panettelua, jolle ei ole minkäänlaisia perusteita. Matkakumppani, jota en lue edes kristityksi, on nyt bannissa. Näitä saatanan lähettiläitä tulee ja menee (Ilm. 3:9):

    "Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan."

    VastaaPoista
  8. Turha häly nostettu yhdestä Meyerin lauseesta, jolla anonyymi leimaa koko Meyerin palvelutyön. Aika raukkamaista ja syyttelevää. Saatana on veljien syyttäjä. Lisäksi Jumala on suvereeni ja Kaikkivaltias ja mitään ei tapahdu hänen sallimatta. Epäilemättä Brasiliaa kohtasi kirous jumalattomuutensa vuoksi. Tämmöinen laaja sähkökatkos ei ole mikään pikku juttu (vrt. Ilm. 16:10-11 ja "pedon valtakunta pimeni"). Meyer on aivan hyvin voinut olla oikeassa.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com