Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Nainen ratsastaa pedolla

Seuraavassa Christian Witness Ministriesin (CWM) Philip Powell todistaa kristillisten kirkkokuntien luopumusta roomalaiskatolisuuteen tänä aikana. Hän sanookin Rooman kirkkoa Ilmestyskirjan portoksi (Ilm. 17). Artikkelin suomentaja: Samuel Korhonen



Nainen ratsastaa pedolla
A woman rides the beast

Ilm. 17:7

Kirjoittaessani tätä mielipideartikkelia paavin vierailu tärkeimpänä uskonnollisena johtajana maailman nuorison päivässä (World Youth Day = WYD) Australian Sydney'ssä on juuri päättynyt (15-20.6. -08). Tapahtuman virallinen verkkosivu (http://www.wyd2008.org/) julistaa:

”World Youth Day on kutsu paavilta maailman nuorisolle juhlia uskoaan tietyn teeman ympärillä. Jokainen on tervetullut osallistumaan.”

Mikä silkan vehkeilyn ja petoksen mestariteos. Ne, jotka uskaltavat vastustaa sellaista ulkoisen hilpeyden ja juhlinnan mahdollisuutta, luokitellaan välittömästi ”ilon tappajiksi”. Kristityt ja seurakunnat on sokaistu sille tosiasialle, että tämä oli pääasiassa julkisuuden harjoitus roomalaiskatoliselle kirkolle, jonka Dave Hunt toisessa mestarillisessa ja vanhemmassa kirjassaan paljastaa Ilmestyskirjan naiseksi (portoksi), joka ratsastaa ”pedolla”. Voit levätä rauhassa, että Islamin uhka petkutetaan läpi Rooman vehkeilyllä ja vetovoimalla ja Rooma tulee lopulta hallitsemaan kaikkea uskonnollista toimintaa uudessa maailmanjärjestyksessä. Se tulee tapahtumaan. On surullista, että aivan kuten maailma ja seurakunta yleisesti ottaen on niellyt valheen Islamista, niin ne ovat myös nielleet valheen roomalaiskatolisuudesta. Rooma on vanhastaan kompromissin ja sovittelun mestari — peto julmuudessaan ja kameleontti valepuvussaan. Se ei koskaan anna periksi, voittaa aina ja kuitenkin lopulta häviää eikä se ole yksin.

Yksi katkerimmista pettymyksistä, mitä pitkäaikaisena helluntaisaarnaajana olen kohdannut, on todistaa sitä lähes täydellistä entisen suuntani Australian Assemblies of God'in (AoG) luopumusta roomalaiskatolisuuteen. AoG:lle on sittemmin annettu uusi nimi Australian Christian Churches (ACC). Hillsong on suurin ja tunnetuin Australian AoG;n edustaja. (TV7:n ansiosta se on Suomessakin hyvin tunnettu, kun se jatkuvasti lähettää Hillsongin hillumisia ja Mal Fletcherin ohjelmia parhaaseen katseluaikaan. Suom. huom.) Darlene Zschech on Hillsong'in johtava vokalisti ja ylistyksenjohtaja ja Brian Houston, Australian AoG'n presidentti pääpastori. Darlene esiintyi WYD:ssä, kuten myös popidoli Guy Sabastian, joka kuuluu tunnettuun Australian AoG.n Paradise Church'iin Adelaide'ssa ja jota johti Andrew Evans ja nyt hänen poikansa Ashley Darlene sanoi:

"Me näemme maailman nuorison päivän (WYD) suurena tilaisuutena palvella katolista kirkkoa sen näyssä esittää evankeliumia ja saavuttaa yhteydessä kaupunkimme, kansamme ja maailmamme.”

Nykyisen paavin, Benediktus XVI, virkaanastujaisissa kohta Johannes Paavali II:n kuoltua, CWM julkaisi vuonna 2005 seuraavan lausunnon:

”Että luopumus leviää uskomatonta vauhtia, sitä ei enää voida vakavasti epäillä. Voisiko kukaan muu kuin konfirmoitu roomalaiskatolinen koskaan sanoa: ”Me myös rukoilemme, että tälle paaville, kuten edeltäjillensä olisi tunnusmerkillistä sitoutuminen näkemään kristillisen sanoman jatkuva eteneminen ja ihmisten muuttuminen evankeliumin totuuden ja voiman kautta.” Jos sanat merkitsevät mitään, niin tämä väite sisältää, että kaikki aikaisemmat paavit ovat sitoutuneet evankeliumiin, joka muuttaa ihmisiä. Niin ajattelee Brian Houston, Australian AoG:n johtaja. Uskomatonta! Hänen absurdi ja luopio lausuntonsa on osa mediajulkilausumaa 21.4.2005. Se on ennenkuulumatonta AoG:n johtajalta ...”

Koko lausunto on luettavissa CWM:n verkkosivullamme sisältäen yhtä pahat lausunnot johtavilta evankelikaalisilta seurakuntajohtajilta: http://www.christian-witness.org/archives/cetf2005/evangpope33.html

Terävät raamatuntutkijat, kuten Dave Hunt ja monet muut, ovat kauan opettaneet, että roomalaiskatolinen kirkko ja sen kumppanit ovat helposti tunnistettavissa Ilmestyskirjan Babyloniksi kaupallisuudessaan, epäjumalien palveluksessaan ja moraalittomuudessaan. Ei tarvitse ihmetellä, että rahakeskeinen Hillsong Brian Houston'in huolimattomine raamatuntulkintoineen menee paavin ansaan. Tuomio tulee ja minua murehduttaa suunnattomasti ajatella seurauksia siitä, mitä nämä ihmiset ovat tehneet ja mihin he ovat matkalla:

”Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat" ” (Ilmestyskirja 14:8).

Ilmestyskirjan luku 18, jakeet 1-5:

”Sen jälkeen minä näin tulevan taivaasta alas erään toisen enkelin, jolla oli suuri valta, ja maa valkeni hänen kirkkaudestaan. Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta." Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa." ”

Jakeet 21-24:

”Ja väkevä enkeli otti kiven, niinkuin suuren myllynkiven, ja heitti sen mereen sanoen: "Näin heitetään kiivaasti pois Babylon, se suuri kaupunki, eikä sitä enää löydetä". Ei kuulla sinussa enää kanteleensoittajain ja laulajain, huilun- ja torvensoittajain ääntä; ei löydetä sinusta enää minkään ammatin taituria; ei kuulla sinussa enää myllyn jyrinää; ei loista sinussa enää lampun valo; ei kuulla sinussa enää huutoa yljälle eikä huutoa morsiamelle; sillä sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, ja sinun velhoutesi villitsi kaikki kansat; ja hänestä on löydetty profeettain ja pyhien veri ja kaikkien veri, jotka maan päällä ovat tapetut.”

1 kommentti:

  1. Kiitos. Katsoin äsken ensimmäistä kertaa Hillsongin kokousta (TV7) ja Houstonin puhe sai minut ihmettelemään mikä mies hän oikein on. En ole ennemmin tutustunut tähän porukkaan ja heti kyllä havahduin. Läksinkin nyt etsimään lisää tietoa netistä ja tulin näillekin sivuille. Ok. Kiitos vielä kerran tiedosta. Terv. Eeva Mikkelistä

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com