Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Kun evankelikaalit ja pahat kokoontuvat yhteen

Tässä Samuel Korhosen suomennoksessa analysoidaan amerikkalaisen Willow Creekin "etsijäystävällisen" megaseurakunnan johtajakokousta vuonna 2009 ja siihen osallistuneita vieraita.

--------------------------------

Guest Editorial
Kun evankelikaalit ja pahat tulevat yhteen
When Evangelicals Dine With The Wicked

Dr. Reagan & Jan Markell

Jan Markell

(Toimittajan huomautus: Jan Markell on kristitty juutalainen, joka aloitti täysiaikaisen palvelutyön vuonna 1975 Jews for Jesus-järjestön palveluksessa. Vuonna 1982 hän perusti järjestön nimeltä Olive Tree Ministries Minnesota'n Maple Grove'iin. Hän vetää radiossa maanlaajuista keskusteluohjelmaa “Understanding the Times”. Hän on kirjoittanut kahdeksan kirjaa ja yli 300 artikkelia ja julkaisua, joita on julkaistu monissa aikakauslehdissä kaikkialla maailmassa. Hänen palvelujärjestönsä verkko-osoite on: http://www.olivetreeviews.org/)


Harvat ovat eri mieltä siitä, että Willow Creek Community Church on viimeiset yli 30 vuotta ollut yksi Amerikan vaikutusvaltaisimmista seurakunnista. Seurakunta ja pastori ovat vaikuttaneet jokaiseen seurakuntaan maassa. Vuosi sitten Willow Creek’in pastori, Bill Hybels, myönsi, että ”etsijäystävällinen” ajattelutapa, jota hän on levittänyt kaikkialla maassa, ei olekaan ollut kovin tehokas Willow Creek'issä. . . Hyvä, se oli myöntäminen, josta monet meistä olivat tyytyväisiä.

Itsestään selvä kysymys oli, mikä on uusi ajattelutapa? Yksi asia on varma: Hänen jokavuotiset johtajakokouksensa eivät ole muuttuneet hiukkaakaan. Olen seurannut tarkasti hänen johtajakokouksiaan. Puhujavieraat ovat aina olleet ongelmallisia — kuten Jimmy Carter — eikä tämä vuosi ole poikkeus. Eikö ”johtajakokouksen” pitäisi kouluttaa ihmisiä, kuinka olla kristittyjä johtajia uskon teillä? Tai varustaa oasanottajia auttamaan muita uskovia kasvamaan uskossaan tässä tapahtumassa esitetyn informaation tuloksena? Ilmeisesti ei.


Kun tämä on kirjoitettu, niin vuoden 2009 kokous on kokoontumassa kuulemaan Tony Blair'iä. Mitä väärää siinä on? Blair on yksi pääpelureista globalistisessa maailmanuskonnon ohjelmassa. Tony Blair'in uskontosäätiö (The Tony Blair Faith Foundation) kirkuu ”yhteyttä” joka lauseella, mutta ei mitään raamatullista yhteyttä. Blair sanoo: ”Jumalan Henki liikkuu meidän ja maailman läpi vauhdilla, jota ei koskaan voida jarruttaa millään uskonnollisella paradigmalla. Suhtaudu hyvin varovasti ihmisiin, jotka luulevat, että heillä on ainoa tie.”

Hänen johtokuntaansa kuuluu, zen-buddhisti, eräs hindu Minnesota'sta, anglikaani, Rick Warren (evankelikaali), rabbi, ynnä muita. Päämäärä on ”parantaa eripuraisuus maailmassa”. Tämä ruokkii Raamatussa ennustettua lopunajan ekumeniaa.

Aivan yhtä huolestuttavaa on rock-tähti Bono'n esiintyminen. Hänen U2-bändinsä on ollut julkean saatanistinen.

Kiitos Good Fight Ministries'ille, että voimme mennä heidän verkkosivullensa (http://www.goodfight.org/) ja kirjoittaa sisään sanan Bono tai U2. Bono näytetään videolla pitämässä ristiä ylösalaisin ja laulamassa ylistystä Charles Manson'ille laululla ”Helter Skelter”. Onko Bono'lla kääntymiskokemus? Jos on, niin hän ei ole muuttanut musiikkityylinsä nimeä, joka on edelleen U2 julkean saatanismin ajoilta.

Bono’n pyrkimykset on suunnattu yhteiskunnalliseen muutokseen ja hän myös yrittää rakentaa siltaa kaikille uskonnoille. Bono sanoo: ”Katsokaa, Jumala-kysymyksessä minun on oltava todella varovainen, koska en ole kovin hyvä mainos. En halua, että istut siellä ja sanot, että minä olen uskon mies. Luin juuri yhtä Paavalin kirjeistä, jossa kuvaillaan kaikkia hengen hedelmiä ja huomasin, ettei minulla ole niistä mitään.”

Hän sanoo myös: ”Lakkasin menemästä kirkkoihin ja jouduin erilaiseen uskontoon. Sitä on olla rock-bändi: showbisnes, shamanismi ja musiikki on palvontaa.” U2-bändin Vertigo'n kierros vuonna 2005 mainosti Bono'n New Age- ja yleisuskonnollista (all-faith) ohjelmaa. Sana ”COEXIST” näkyi jättiläismäisellä taululla – C-kirjainta edusti islamilainen kuunsirppi, X-kirjainta Daavidin tähti ja T-kirjainta risti. Sitten iso taulu näytti esiintulevan/New Age-kirkon suosikkimantran/valheen: ”Kaikki, mitä tiedät on väärin.” Bono johti yleisön joikuun: ”Jesus, Jew, Mohammed — all true (Jeesus, juutalainen, Muhammed – kaikki oikeassa)!”

Kuinka Bono kasvattaa johtajakokouksen osallistujia hengellisesti ja johtamistaidoissa?

Muita puhujia tässä muka evankelikaalisessa johtajakokouksessa ovat kolme hyvin energistä bisnesnaista: tyttö, joka Wall Street Journal'in mukaan oli vuoden 2008 bisnes-ajattelija numero yksi, Fortune -lehden ”voimakkain nainen bisneksessä” ja eräs bisnes-nainen, joka on säännöllinen vieras Oprah Winfrey'n (uusiaikalainen ja okkultisti) ohjelmassa.

Kuinka tämä edistää Jumalan Valtakuntaa tänä päivänä? Jos tässä olisi takana NCC (National Council of Churches), se menisi jakeluun, mutta Bill Hybels on evankelikaalinen ikoni, vaikkakin ”vasemmalta”. Olisi myös asiallista kysyä, miksi evankelikalismissa edes on vasemmisto? Se tuli vasta 20 vuotta sitten.

Kannustavatko nämä puhujat osallistujia kertomaan uskostaan suuremmalla innolla? Ja miksi Hybels alistaa väkensä siihen, että jotkut näistä puhujista mahdollisesti varastavat joitakin lampaita? Luultavasti, koska ekumeeninen pyrkimys on vahva myös hänen ohjelmassaan. Silti kymmenet tuhannet seurakunnat ovat liittyneet hänen verkostoonsa.

Pastori Bill Hybels'in pitäisi tietää paremmin. Muiden evankelikaalisten johtajien täytyy korottaa äänensä ja pysäyttää joidenkin lampaiden mahdollinen teurastus. Hetki on liian myöhäinen käyttää joka kesä useita päiviä hullujen kuuntelemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com