Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Itke, meidän rakastettu Amerikkamme!

Tässä Berit Kjos suree syntisen Amerikan kohtaloa. Jumalan tuomiot ovat pian lankeamassa Amerikan ylle ja seurauksena on Uusi Maailmanjärjestys, jossa fasistinen poliisivaltio (ns. kolmas tie) ottaa muotoaan USA:ssa. Aikaa ei ole enää paljon jäljellä.

-------------------------------------------------

Itke, meidän rakastettu Amerikkamme!
(Cry, our beloved America)

Luisuminen kommunitaarista rinnettä alas

By Berit Kjos – 2. maaliskuuta 2010
Korostukset lisätty lihavoinneilla jäljempänä



Muistanet Kommunitaarisen KOLMIJALKAISEN JAKKARAN: Pakollinen kumppanuus julkisen sektorin (hallinto), yksityisen sektorin (liiketoiminta), ja sosiaalisen sektorin (kunta, kirkot, koulut, jne.) välillä – hoidetaan globaalien standardien ja lakien kautta, jotka kansalliset ja kansainväliset hallitukset ovat luoneet. Tämä Kommunitaarinen (kollektiivinen) systeemi on pikatahtia johdattamassa ihmismassoja kontrolliverkkoon käsittäen ruuan, terveydenhoidon (henkisen yhtä hyvin kuin fyysisenkin), uskomukset, arvot, koulutuksen, elämäntavat, liiketoiminnan, jne.



Se ei ole aivan Kommunismia.
Se ei varmastikaan ole amerikkalaista
Kapitalismia!
Se on (puhaltakaa pasuunoihin) Kommunitarismia! Kolmas tie! Ja se muuttaa kaiken, aivan kuten meidän presidenttimme lupasi.


Daniel Henninger valaisee tätä uutta systeemiä hyvin hänen äskettäisessä Wall Street Journal -lehden artikkelissaan otsikolla ”Obama’s Business Buyout (Obaman lunastusosuus liiketoiminnasta)”:

”Presidentti Obaman kannatti kerta kaikkiaan puhua eilen yritysmaailman pyöreälle pöydälle (Business Roundtable). Isoihin ja pieniin liikeyrityksiin voitaisiin soveltaa kannustuspuhetta juuri nyt… Mutta sen sijaan, että pitäisi puheen yritystoiminnan luottamuksen elvyttämisestä taloudessa, Mr. Obama piti puheen bisnesuskon heräämisestä hänessä itsessään.”

”Illalla ennen puhettaan, Mr. Obama järjesti pienehkön Valkoisen Talon päivällistapaamisen joillekin pääjohtajille kaikkien tuntemista yrityksistä, sellaisista kuten AT&T, Xerox, State Farm, Verizon, PepsiCo ja GE. Syy pellava-pöytäliinaiseen päivällistapaamiseen, jota seurasi suuri puhe todella isoille yrityksille, on Valkoinen Talo, joka on tehnyt sen johtopäätöksen, että se nähdään vääränlaisesti bisnesvastaisena.”

”Olen samaa mieltä. Tämä Valkoinen Talo on bisnesmyönteinen. Itse asiassa, se on niin bisnesmyönteinen, että se esittää virtuaalista yhteensulautumista yksityisen sektorin kanssa. Hyvät naiset ja herrat bisnesyhteisöstä, kohdatkaa uusi partnerinne – Uncle Sam (Setä Samuli).”

”Ehdotetun sopimuksen termeillä, Valkoinen Talo ajaa Amerikan talouden veturia ja USA:n liikeyritykset kulkevat matkustajavaunuissa. Sinulle kerrotaan päästäksesi siitä perille.” [1]

Enää ei amerikkalainen vapaus, aloitekyky, kannustin ja maalaisjärki tule inspiroimaan uusia ideoita, pystyttämään uusia firmoja, moninkertaistamaan työpaikkoja ja palkitsemaan kovasta työstä. Kuten presidentti Obama (
Alinsky’n opetuslapsi ja entinen marxilaisen ”Uuspuolueen (New Party)” jäsen) selitti,

”Kolmen viime vuosikymmenen jälkimmäisellä puoliskolla, kansakunnan vaurauden epäsuhtaista jakoa on kasvatettu rikkaiden toimesta. Teknologiset edistysaskeleet ja kasvava globaali kilpailu, samalla kun kokonaiset teollisuudenalat muuntuvat – ja synnyttäen uusia – on painottanut trendiä kohti kasvavaa epätasa-arvoa.”

”Minä luulen tämän tarkoittavan”, Mr. Henninger kirjoitti, ”että sillä aikaa kun viimeisten neljän presidenttikauden verotus- ja talouspolitiikka työskenteli talouden hyväksi – synnyttäen kokonaisia teollisuudenaloja – niin se oli pahasta yhteiskunnalle, kuten Mr. Obama käsittää sen.” [1]

Tämä on pelottavaa. Samalla kun Mr. Obama vakuutti kuuntelijoilleen että tämä uusi politiikka ei ole “kaappausta Liittovaltion taholta”, hänellä on jotakin vielä pahempaa mielessään. Se voisi jopa ”toimia” kieroutuneella tavalla. Liittovaltio voi omistaa GM:n (General Motors), mutta se ei omista kaikkea. Sen sijaan, se sääntelee, verottaa ja manipuloi kaikkea. Tuo merkitsee sitä, että se voi rusentaa tai voimistaa mitä yhtiötä tahansa tahtonsa mukaan. On paljon helpompaa antaa käskyjä kun on vapaa todellisen omistajuuden vastuunkannoista. [Tämä on fasistinen talousjärjestelmä, mutta se on vain Jumalan tuomiota viimeisen 15 vuoden yltiökapitalismista ja mammonanpalvonnasta, jossa kaikki on tehty vain rikastuttamaan osakkeenomistajia ja eliittiä. Wall Street on Amerikan kultainen vasikka. Berit Kjos varmaan ymmärtää tämän vaikka hänen kirjoituksistaan ei välity inhoa tätä ahneuden aikakautta vastaan. Edellinen presidentti George W. Bush, ”pieni sarvi”, oli tämän rosvokapitalismin ajan ilmentymä ja huipentuma. Barack Obama on hänen vastakohtansa talouspolitiikassa ja vain toisenlainen antikristus. Suom. huom.]

Kommunitarismin musertava käsi

Jos sinä epäilet tämän leviävän agendan todellisuutta, ole hyvä ja lue meidän artikkelisarjamme
Reinventing the World (uudelleenkeksimässä maailmaa). Se näyttää Kommunitaarisen rakenteen kolme pääelementtiä:

Osa 1: The Seamless Communitarian SYSTEM
(Saumaton Kommunitaarinen järjestelmä) – Koulujen, yhteisöjen, yritysten, kansakuntien ja kirkkojen mukauttaminen globaaliin agendaan, joka sulkee pois Raamatullisen totuuden ja kristillisen elämäntavan.

Osa 2:
The Mind-Changing Dialectic PROCESS (Mieltä-muokkaava dialektinen prosessi) – Ihmismassojen kouluttaminen ajattelemaan kollektiivisesti ja palvelemaan Suurempaa Kokonaisuutta.

Osa 3:
The Rising Wall of Global STANDARDS (Globaalien standardien kasvava muuri) – Ihmismassojen käsitteleminen globaalien standardien ja alituisten arviointien avulla.

Nuo standardit on jo luonnosteltu merkittävissä YK:n sopimuksissa, aloitteissa ja julistuksissa. Ymmärtääksesi heidän rajoituksensa koskien vapautta, lue nämä neljä artikkelia:

Trading U.S. Rights for UN Rules (USA:n kansalaisoikeuksien vaihtaminen YK:n sääntöihin)

The UN Seizure of Parental Rights (YK:n kaappaus vanhempien oikeuksiin)

Local Agenda 21- The U.N. Plan for Your Community (Paikallinen Agenda 21 – YK:n suunnitelma sinun yhteisöäsi varten)

The U.N. Plan For Global Control: The Habitat II Agenda (YK:n suunnitelma globaalille kontrollille: Elinympäristö II Agenda)

Tämän valvovan verkon lonkerot ovat leviämässä ympäri maailman. Turmeltunut Yhdistyneet Kansakunnat
alueellisten haarojensa kanssa (Euroopan Unioni, Afrikan Unioni, jne.) tarjoaa hallinnoivan rungon. Kuten susi lammasten vaatteissa, se puhuu nätisti, mutta sillä on terävät hampaat. Se on olemassa pääasiassa vallannälkäisten eliittijohtajien vuoksi, joilla on vähän tunnonvaivoja massamurhan suhteen. Itse asiassa, sen ”rauhanturvaajajoukot” tunnetaan paremmin tappamisesta ja raiskauksista kuin rauhan saavuttamisesta.

Mentäessä takaisin vuoteen 2003,
Thomas Sowell kirjoitti tämän viisaan varoituksen, jonka meidän hallintomme suureksi osaksi sivuuttaa:

”Kun sinä näet neljävuotiaan komentelevan kaksivuotiasta, sinä olet näkemässä perustavaa laatua olevan ongelman koskien ihmisrotua – ja syyn miksi niin monet idealistiset liikkeet paremman maailman puolesta ovat päätyneet massamurhaamis-diktatuureihin. Antamalla johtajille tarpeeksi valtaa luoda ’sosiaalista oikeudenmukaisuutta’ on suoda heille tarpeeksi voimaa tuhota kaikki oikeudenmukaisuus, kaikki vapaus, ja kaikki ihmisarvo.”

”Useimmilla ihmisillä, jotka lukevat ’Kommunistista Manifestia’, ei luultavasti ole mitään käsitystä siitä, että se kirjoitettiin parin nuoren miehen toimesta, jotka eivät olleet koskaan työskennelleet päivääkään elämässään, ja jotka siitä huolimatta puhuivat rohkeasti ’työläisten’ nimissä. [Oikeastaan,
Marx’illa oli vähän sympatioita ”työläisiä” kohtaan] Samanlaiset perityn vaurauden jälkeläiset ovat toistuvasti varustaneet radikaalien liikkeiden johtoa, samanlaisilla pyrkimyksillä puhuessaan ’kansan’ puolesta.” [2]

Toivo tyrannian keskellä

Kuten minun luokkatoverini Norjassa, minä kerran opin ulkoa suositun runon, jota kutsuttiin nimellä ”Flugten til America” (Pakeneminen Amerikkaan). Se on hassu tarina pienestä pojasta jolla oli huono päivä ja hän päätti karata, seurata utopistista unelmaansa ja suunnata Amerikkaan. Hän pakkaa suosikkitavaransa ja aloittaa matkansa. Ennen pitkää, hänen masuaan kalvaa ja hänen jalkansa väsyvät. Joten hän hylkää unelmansa ja palaa kotiinsa elämään todellisuuden kanssa.

Tämän päivän globaalista ”unelmasta” on nopeasti tulossa traaginen todellisuus. Ja ei ole olemassa mitään helppoa keinoa livistää Amerikkaan, joka aikaansai aidon toivon ja vapauden ihmisille ympäri maailman enemmäksi kuin kahdeksi vuosisadaksi. Mutta älä sano ettemme varoittaneet. Jumala kertoi meille Sanassaan:

”Kun sinä syöt ja tulet ravituksi, niin ylistä Herraa, sinun Jumalaasi, siitä hyvästä maasta jonka hän on antanut sinulle… niin älköön sydämesi ylpistykö, äläkä unhota Herraa sinun Jumalaasi… Älä ajattele sydämessäsi: ’Oma voimani ja oman käteni väkevyys on hankkinut minulle tämän rikkauden.’…jos sinä unhotat Herran, sinun Jumalasi, ja seuraat muita jumalia…niin minä vakuutan teille tänä päivänä, että te peräti hukutte, kun ette kuulleet Herraa, teidän Jumalaanne.” (5. Moos. 8:10-20)

Monet väittävät tuntevansa Jumalan, käsittäen presidentti Obaman. Silti, harvat näyttävät todella tuntevan Raamatullisen Jumalan joka puhuu meille Sanansa kautta. Obama valaisee tätä sekaannusta hyvin:

”Minä olen kristitty… Minä uskon että on olemassa useita teitä samaan paikkaan… Minä olen meidän perustamiskirjamme suuri ihailija… ja ihailen sen päätöstä estää fundamentalismin repiviä piirteitä saamasta jalansijaa tässä maassa… Minä ajattelen, että Gandhi on hyvä esimerkki syvällisesti hengellisestä miehestä joka… ei koskaan livennyt suvaitsemattomuuteen tai dogmaattisuuteen.” [3] [Obama on kuin kaksoiskappale presidentti Tarja Halosesta. Suom. huom.]

Jopa kirkot, jotka kuuluttavat uskoaan Jumalaan, vääntävät totuutta sopimaan populaarikulttuuriin, aivan kuten Hän varoitti meitä kauan sitten: [Huom. Suomen luterilaisen kansankirkon suosimat metallimessut kirkoissa. Suom. huom.]

”Tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.” (2. Tess. 2:9-12)

”Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin.” (2. Tim. 4:3-4)

”Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.” (Matt. 24:24)

Ehkäpä, jos Jumalan kansa todella ”nöyrtyy ja rukoilee… ja kääntyy pahoilta teiltään pois” [4] – asettaen sivuun aikaamme turmelevat epäjumalat (idols) – Hän tulee osoittamaan sääliä meitä kohtaan ja myöntää meille lykkäyksen tuomiosta, jonka me ansaitsemme. Mutta, vaikka niinkin, globaali prosessi tulee lopulta
liikkumaan eteenpäin loppuasetelmiinsa.

Silti, tulevan pimeyden lävitse, Jumalan valo ja Hänen iankaikkisuutensa tulevat varmasti paistamaan aina kirkkaammin niille, jotka saavat iloa Hänen Sanastaan ja ”etsivät Hänen kasvojaan”. Aivan kuten öinen taivas valaisee ylhäältä kun me jätämme hyvin valaistut kaupunkimme, niin Hänen järkkymättömät lupauksensa tulevat olemaan sitä kallisarvoisempia, kun maailman illuusiot katoavat. Vaarojen, vainojen ja menetysten edessä, Hänen rauhansa ja huolenpitonsa tulevat sitä kallisarvoisemmiksi!

”Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.” (Room. 8:37-39)



Huomautus: Tämän artikkelin otsikko on muistutus bestselleri-kirjasta Cry, The Beloved Country (Itke, rakastettu maa), jonka on kirjoittanut Alan Paton, valkoihoinen, kristitty eteläafrikkalainen opettaja, joka rakasti maataan syvästi ja tunsi surua sen rasistisista jaoista. Kun hän kuoli vuonna 1985, miljoonia kopioita hänen kirjastaan oli myyty yli 20 kielellä ympäri maailman. Hän ei elänyt nähdäkseen Apartheidin loppua, mutta vuosina, jotka seurasivat Mandelan valintaa, hänen rakastettu maansa ei muuttunut ”paremmaksi”. Sen sijaan se kohtasi kasvavaa väkivaltaa ja laittomuutta sen uusien marxilais/sosialististen johtajien alaisuudessa. Vuonna 1998, kohdattuaan toistuvia murtovarkauksia, pahoinpitelyjä ja terroria, hänen leskensä, Anne Paton, muutti Englantiin. Tässä kaksi mieleen painuvaa lausuntoa Alan Paton’in kirjasta:

”Minulla on yksi suuri pelko sydämessäni; se että eräänä päivänä kun he ovat kääntyneet rakastamaan, he tulevat huomaamaan että me olemme kääntyneet vihaamaan.”

”Totuus on se, että meidän sivilisaatiomme ei ole kristillinen; se on traaginen yhdistelmä suurta ihannetta ja hirvittävää käytäntöä, hyväntekeväisyyden ihannoimista ja hirvittävää tarrautumista omaisuuksiin.”
[Selvää kaksinaismoralismia, Suom. huom.]



Lähteet:
1. Daniel Henninger, "Obama's Business Buyout",
Wall Street Journal, 2-25-10.
2. Thomas Sowell, "Random Thoughts (Satunnaisajatuksia)", Townhall, 11-27-03,
http://townhall.com/Common/PrintPage.aspx?g=87a24713-9408-4f45-8b09-0be8c795f1ef&t=c
3. Cathleen Falsani, haastattelu Illinoisin osavaltion senaattorin Barack Obaman kanssa, 27. maaliskuuta 2004,
http://blog.beliefnet.com/stevenwaldman/2008/11/obamas-interview-with-cathleen.html
4. 2. Aikakirja 7:14



Article Provided by Berit Kjos

If you have accepted Jesus Christ as your personal Savior, but have been very lukewarm in your spiritual walk with Him, you need to immediately ask Him for forgiveness and for renewal. He will instantly forgive you, and fill your heart with the joy of the Holy Spirit. Then, you need to begin a daily walk of prayer and personal Bible Study.

If you have never accepted Jesus Christ as Savior, but have come to realize His reality and the approaching End of the Age, and want to accept His FREE Gift of Eternal Life, you can also do so now, in the privacy of your home. Once you accept Him as Savior, you are spiritually Born Again, and are as assured of Heaven as if you were already there. Then, you can rest assured that the Kingdom of Antichrist will not touch you spiritually.

If you would like to become Born Again, turn to our
Salvation Page now.

Finally, we would love to hear from you.


You can contact us by mail or email.

God bless you.

Kääntäjä: Olli R. – “nokialainen”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com