Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 23. maaliskuuta 2010

Varoitus koskien Twilight-kirjasarjaa

Lisää eksytysten rintamalta. Berit Kjos varoittaa nyt nuorisoa villitsevästä okkulttispohjaisesta kirjasarjasta Twilight (Houkutus). Seuraava tietopaketti on poimittu Wikipediasta:

Houkutus (engl. Twilight) on yhdysvaltalaisen kirjailijan Stephenie Meyerin kirjoittama kirjasarja. Houkutus-sarjan kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli 42 miljoonaa kappaletta, ja se on nousemassa kaikkien aikojen parhaiten myyneiden kirjasarjojen joukkoon. Sitä on käännetty yli 37 kielelle. Suomeksi kirjasarjan on kustantanut WSOY ja kääntäneet Tiina Ohinmaa ja Pirkko Biström.

Tämän artikkelin suomentaja: Samuel Korhonen

--------------------------------

Varoitus koskien Stephenie Meyer'in bestselleriä: Twilight
Suomeksi nimellä Houkutus (23. painos vuonna 2010).

Seitsemän syytä karttaa tätä vampyyritarinaa

Berit Kjos - November 2008



"...kaikki ystäväni lukevat niitä myös ja ovat yhtä pihkassa niihin kuin minäkin. Niinpä lopulta annoin taas periksi ja sain ne takaisin ja aloitin taas lukemisen. Aluksi mikään ei muuttunut. Rakastin kirjoja vieläkin enemmän ja minussa oli jälleen alkamassa kehittyä pakkomielle niihin, mutta sitten minulle alkoi tapahtua outoja asioita..." Lue Meag'in paljastava todistus: "Twilight ja miksi ei ole olemassa "pahan kaunista puolta"

"Edward on poika, jonka kaltaista Bella ei koskaan ollut kohdannut.... Missään vaiheessa he eivät ollenkaan joudu intohimoiseen ja selvästi epäsovinnaiseen romanssiin – epäsovinnaiseen, koska Edward todellakaan ei ole toisten poikien kaltainen. Hän voi juosta nopeammin kuin vuoristoleijona. Hän voi pysäyttää liikkuvan auton pelkillä käsillään ja hän ei ole vanhentunut vuoden 1918 jälkeen. Kuten kaikki vampyyrit, hän on kuolematon.... Hänellä ei kuitenkaan ole myrkkyhampaita... Eikä hän juo ihmisverta, vaikkakin Edward ja hänen perheensä ovat vampyyrien keskuudessa poikkeavia valitessaan moisen elämäntavan."
[1] "Kielletty hedelmä on makein"

"Bella ja Edward olivat aivan kirjaimellisesti ääniä päässäni. Ne kertakaikkiaan eivät vaienneet. Valvoin niin kauan kuin jaksoin yrittäen saada sen kaiken kirjoitetuksi ulos mielestäni... se on ollut todellinen rakkauden työ, rakkaudesta Edwardia ja Bellaa ja kaikkia muita kuviteltuja ystäviäni kohtaan..." [2] Kirjailija saa sanoman

"'Twilight' tähtää teini-ikäisen Amerikan kollektiiviseen sieluun ja tulee varmasti siinä onnistumaan." [3] Wall Street Journal

Sähköpostia huolestuneilta vanhemmilta: "Olen nähnyt paljon uskovia tyttöjä, jotka lukevat tätä ja muita Stephenie Meyer'in kirjoja. Ne ovat niin pahoja! Tyttäreni kertoo minulle, että useimmat tytöt kristillisessä koulussa lukevat niitä.” Eräs toinen vanhempi kirjoitti: ”Kaikki tytöt koulussa lukevat noita kirjoja. Ja se on kristillinen koulu.”

"Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: "Onko Jumala todellakin sanonut: 'Älkää syökö kaikista paratiisin puista'?" Niin vaimo vastasi käärmeelle: "Me saamme syödä muiden puiden hedelmiä paratiisissa, mutta sen puun hedelmästä, joka on keskellä paratiisia, on Jumala sanonut: 'Älkää syökö siitä älkääkä koskeko siihen, ettette kuolisi'." Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan". Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä; ja hän otti sen hedelmästä ja söi." (1. Moos. 3:1-6)



Jos päämääräni olisi viedä kristinuskolta pohja, kiihottaa kapinaan vanhempia vastaan, tuhota raamatullisia arvoja ja levittää moraalista kaaosta, niin minä kehottaisin teinejä lukemaan Twilight-sarjaa. Kehottaisin heitä upottamaan mielensä ja tunteensa aistillisen okkultismin pimeään, tunneperäiseen pyörteeseen. Enkä varoittaisi heitä seurauksista.

Todellinen päämääräni on tietysti päinvastainen: paljastaa tämä hyökkäys raamatullista uskoa vastaan ja varustaa mahdolliset lukijat tiedoilla, jotka tekevät heille mahdolliseksi vastustaa kiusausta liittyä kollektiiviseen matkaan okkultismin mielenmuuttavaan valtakuntaan. Seuraavat kohdat osoittavat sen riehuvan hengellisen sodan, joka varmasti tulee voimistumaan tulevina vuosina.


1. VAMPYYRIT & IHMISSUDET ovat juurtuneet pakanakulttuureihin kaikkialla maailmassa.

Näiden myyttisten olioiden erilaisia historiallisia ilmaisuja olivat pelätyt pahojen henkien verenhimoiset manifestaatiot. Pimeyteen yhdistettyinä ne nähtiin yön yliluonnollisina olioina. Tämän päivän tutummat muodot olivat kansantarinoiden, satujen ja ikimuistettavien kreivi Dracula'n kaltaisten konnien muotoilemia. Molemmille annettiin uusi inhimillisempi muoto Harry Potter -kirjoissa ja Anne Rice'in suosituissa Vampyyri-aikakirjoissa (Vampire Chronicles).

Ne eivät kuitenkaan ole vaarattomia. Bella'n intohimoinen rakkaus salaperäisen komeaan Edward'iin on ehkä tarua, mutta se pakkomielle, jota Bella'n taajuudella ”värähtelevät” teini-ikäiset lukijat tuntevat, on hyvin todellinen! Nuoret super-fanit (Twilighter'it) samaistuvat hänen ahdinkoonsa, pelkoihinsa ja ”tuntevat” hänen intohimoaan. He rakastavat tarinaa, koska se nostattaa vahvoja, unohtumattomia tunteita – sellaisia lumoavia väristyksiä, joita parhaiden voi jakaa vertaisryhmän sisällä, ei vanhempien kanssa.


Siinä prosessissa he oppivat myös ikävöimään niitä mystisiä, paranormaaleja kiihokkeita, jotka kuuluvat siihen kiellettyyn valtapiiriin, jota Jumala kutsuu pahaksi. Tietäessään hyvin inhimilliset taipumuksemme, Hän kehottaa meitä karttamaan kaikkia
okkultismin todellisia tai kuviteltuja muotoja:

"... älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä. Sillä häpeällistä on jo sanoakin, mitä he salassa tekevät." (Ef. 5:11-12)

"... sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? ´... Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani." (2. Kor. 6:14-17)


2. Fantasia ja kuvittelu voivat muuttaa uskomuksia ja arvoja nopeammin kuin todellisuus.

Monet lukijoistamme puolustelevat rakkauttaan okkulttiseen huvitteluun tällä tavanomaisella oikeutuksella: ”Tiedän eron toden ja fantasian välillä.” Se ei kuitenkaan riipu siitä! Tiedät, tai et, niin houkutteleva taru ja virtuaalinen kokemus voivat muuttaa mieliä ja istuttaa kestäviä muistoja tehokkaammin kuin todellinen kokemus!

Suositut fantasiat rajattomine kiihokkeineen ja unohtumattomine kuvineen ohittavat loogisen ajattelun. Niiden vaikeasti havaittavat ehdotukset kohtaavat vain vähän tietoista vastarintaa. Suunniteltuina kiihottamaan tunteita ja saamaan aikaan tunneperäisiä reaktioita ne luovat uusia todellisuuksia tämän päivän ”avoimissa” mielissä!” Kuten Harvard'in professori, Chris Dede, globaali johtaja koulutustekniikkaohjelmien kehittämisessä, kirjoitti: ”Aistien upottaminen (sensory immersion) auttaa oppijoita käsittämään todellisuuden illuusion kautta.”
[4]

Millaisen ”todellisuuden” ”oppijat” sitten löytävät illuusion kautta? Ja kuinka nuo illuusiot muotoilevat heidän elämäänsä? Seuraavat raamatunpaikat antavat siitä vihjeen:

"Sillä niinkuin hän mielessään laskee, niin hän menettelee." (Snl. 23:7)

"Mutta he eivät kuulleet eivätkä korvaansa kallistaneet, vaan vaelsivat kukin pahan sydämensä
paatumuksessa (KJV: imagination = kuvittelu)... (Jer. 11:8)

"Te olette kuulleet sanotuksi: 'Älä tee huorin'. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa.” (Mt. 5:27-28)

”Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Joka lihaansa kylvää, se lihasta turmeluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää.” (Gal. 6:7-8)


3. Jumala kehottaa meitä ”kammoamaan pahaa” ja ”riippumaan hyvässä kiinni”. (Room. 12:9)

Kun tämän päivän nuoriso rakastaa suositun okkultismin tunneperäisiä kiihotuksia, he turruttavat mielensä sen pahuudelle. He kääntävät Jumalan totuuden päälaelleen. Se kaikki sopii
globalististen johtajiemme ja Genesiksen vanhan käärmeen suunnitelmiin.

"Uusi yhteiskunta voi tulla vain, jos nuoremman sukupolven kasvatus muutetaan,” kirjoitti Marilyn Ferguson kirjassaan, The Aquarian Conspiracy (Vesimiehen salaliitto).
[5] Tuo prosessi vaatii, että ihmiset hylkäävät Jumalan viisaat rajat ja "kammoavat" sitä, mitä Hän sanoo hyväksi. Se muutos on nyt käynnissä! [6]

"Sinä rakastat pahaa etkä hyvää..." (Ps. 52:3)


"Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi.... Voi niitä, jotka ovat viisaita omissa silmissään ja ymmärtäväisiä omasta mielestänsä!” (Jes. 5:20-21)


4. Twilight'in hyvältä tuntuva okkultismi tuo "älyllisen riitasoinnun (cognitive dissonance)".

Sitoutuneet kristityt (toisin kuin
kulttuurilliset kristityt) kohtaavat eräänlaisen henkisen ja moraalisen hämmennyksen joutuessaan vastakkain sopimattomien arvojen kanssa. Koska Twilight'in maailmankatsomus kolaroi Raamatun totuuden kanssa, niin lukijoiden on tehtävä valinta: Ottavatko he vaarin kotona opituista arvoista vai kirjojen ja elokuvan houkuttelevasta sanomasta?

Monet valitsevat kompromissin. Tämä moraalinen "
riitasointu" kehottaa kristittyjä muokkaamaan arvojaan konfliktin ratkaisemiseksi. Hehän eivät halua menettää ystäviään eivätkä ryhmänsä hyväksymistä. Silti ainoa tie Jumalan voittoon on halu asettautua totuuden puolelle – mitä se sitten maksaakaan.

"Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin. Mutta ole sinä raitis kaikessa..." (2.Tim. 4:2-5)


5. Kompromissin seuraus on uusi uskomussysteemi.

"Nämä kirjat ovat niin riippuvuutta aiheuttavia – kuin huumeita,” kirjoittaa eräs kävijä. ”Jos ne voivat hullaannuttaa uskovia, joiden pitäisi tietää paremmin, niin mitä ne voivatkaan saada aikaan uskomattomissa lukijoissa.”

Hän on oikeassa. Narkkareiden lailla twilighter'it oppivat halajamaan yhä lisää sitä samaa lajia – tai jotakin vieläkin hurjempaa ja sensaatiomaisempaa. Ainoa tietämäni uskomussysteemi, joka voi tukea sellaisia aistillisia ja hengellisiä halajamisia on tämän päivän "
Uusi Hengellisyys" [7], joka nousee sellaisten okkulttisten kirjailijoiden sanomasta, kuin Neale Donald Walsch, Marianne Williamson ja Barbara Marx Hubbard. Mainostaessaan vääriä jumalia ja harjoituksia ”Aabrahamin”, ”Jumalan” ja väärän ”Jeesuksen” nimissä he täydentävät käärmeen alkuvalheita.

Muutosten tuulten ajamina Amerikan menestyksen takana olevat usko ja arvot ovat nopeasti katoamassa. Tyhjiötä on täyttämässä moraaliton, valtahakuinen, kiihokeriippuvainen ideologia, joka on törmäyskurssilla kaiken kanssa, mitä olemme pitäneet kallisarvoisena maassamme. Ei ihme, että edessämme on yhteiskunnallinen ja moraalinen anarkia, mutta Jumala hallitsee edelleen! Hän on edelleen
turvapaikka niille, jotka Häntä etsivät!

"... Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia.... Senkaltaisia karta.
... Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi. Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen. Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut..." (2.Tim. 3:1-14)


6. Pahuus määritellään uudelleen.

Harvat Twilighter'it näkevät intohimonsa pahana. Edward'han on suhteellisen ”hyvä” vampyyri, eikö totta? Vaikka himoitseekin Bella'n verta, hän hillitsee himonsa. Toiset tarinan vampyyrit (ja jotkut ihmissusista) ovat kertakaikkiaan murhaajia, mutta hän on hyvä tyyppi! Eikö vain? Sitäpaitsi tarina on poikinut jalon yrityksen.

Artikkelin, "
Twilight-fani tietää, etteivät ainoastaan vampyyrit tarvitse verta", mukaan collegen ensiluokkalainen Kayla Urban on ”koukussa vampyyreihin.” Hän on myös verenluovuttaja, joka on ”sitoutunut verenluovutukseen” piirikunnassaan. Hänelle ”vampyyreja rakastavat Twilighter'it ja tarve saada lisää verta” ovat täysin yhteensopivat.” [8] Hänellä on jalo tehtävä, jollaisia näinä päivinä ovat monet yleishyödylliset projektit. Se kaikki riippuu siitä, kuka asettaa normit oikealle ja väärälle – Jumala vai ihminen! Kun Jumalan normi on kuin ankkuri myrskyssä, niin ihmisen arvot vaihtuvat tuulten mukana. Sillä:

"Petollinen on sydän ylitse kaiken ja pahanilkinen; kuka taitaa sen tuntea?" (Jer. 17:9)

Alusta saakka inhimillinen luonto on etsinyt vaihtoehtoja Jumalalle ja Hänen ohjeilleen. Hengellinen petos antoi nousun valtaville okkulttisille uskomussysteemeille ja taukoamattomalle manipulaatiolle pimeyden voimien taholta. Siten pakanalliset uhrit – Jumalan täydellisen suunnitelman turmeleminen kansaansa varten – tulivat normiksi asutetun maailman kaikissa osissa. Nämä huomautukset ehkä auttavat selittämään Jumalan kieltoa koskien ”
yhteyttä.... pimeyden... [ja] epäjumalien kanssa” verenhimoiset vampyyrit mukaan lukien. [9]

Kun veri vuodatetaan kuiviin ihmisestä tai eläimestä, niin elämä loppuu. Vanhan Testamentin uhrissa (joka nyt on korvattu Jeesuksen Kristuksen kuolemalla ja ylösnousemuksella) tahraton karitsa kuoli Jumalan kansan asemesta. Sen sijaiskuolema palveli sovituksena (maksoi synnin rangaistuksen) tuoden lunastuksen. Rajoitetun ajan synti oli puhdistettu, anteeksianto suotu ja pyhitetty ihminen saattoi ilolla palata Jumalan pyhään läsnäoloon.

Sitä vastoin pakanalliset rituaalit sisälsivät usein ihmisuhreja. Demoniset voimat
Moolokin, Baalin ja muiden ”jumalien” taustalla vaativat ihmisverta. Sykkivä sydän voitiin leikata elävästä uhrista ja valuttaa sen veri kulhoon, joka tarjoiltiin verenhimoiselle ”jumalalle”, niiden toimesta, jotka toivoivat tulevia suosionosoituksia. Toiset joivat ihmisverta saadakseen uhriensa voiman. (See Modern Missions)

Kammottava hindu-jumalatar Kali – käärmehiuksineen, pääkallokaulakoruineen ja pitkine verisine kielineen – muistuttaa meitä ihmisen ajattomasta ilosta kuolemassa, julmuudessa, käärmesymboleissa ja pahuuden pimeissä voimissa.

Historian kylmät, kalpeat, verenhimoiset vampyyrit olivat noiden lumoavien voimien ilmauksia. Tämän päivän imartelevammat mallit tekevät ne entistäkin viettelevimmiksi.

Ihmisuhri on kielletty Raamatussa. Jumala itse asiassa varoitti kansaansa toistuvasti: ”Älkää syökö verta, sillä veri on elämä.” Mutta Hänen kansansa ei kuunnellut. Niinpä kun he alkoivat matkia pakanallisten naapuriensa julmia lapsiuhreja, Jumala ”nosti” Babylonin armeijat valloittamaan maan ja karkottamaan sen kansan. (See
Blood and Judgment)

Jeesuksen Kristuksen (Jumalan pyhä, ”tahraton Karitsa”) itsensä antava kuolema eroaa jyrkästi noista pakanallisista uhreista. Hän antoi alttiisti oman elämänsä meidän sovituksenamme ja sitten nousi voittajana kuolleista – siten vaihtaen vanhan tilapäisen ihmisen turmeluksen ratkaisemisen ikuiseen lunastukseen. Synnistä vapautettuina uskovat on yhdistetty Häneen Hänen Henkensä kautta – kunniakas lahja suotu niille, jotka luottavat Häneen, rakastavat ja seuraavat Häntä!

"Minä otan tänä päivänä taivaan ja maan todistajiksi teitä vastaan, että minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Niin valitse siis elämä, että sinä ja sinun jälkeläisesi eläisitte. Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kuule hänen ääntänsä ja riipu hänessä kiinni, sillä siinä on sinun elämäsi..." (5. Moos. 30:19-20)


7. Jumalan tie rauhaan ja voittoon.

Kun päätämme seurata Hänen teitään, Hän antaa meille sydämen, joka rakastaa Häntä, hengelliset silmät, jotka voivat tuntea ja rakastaa Hänen Sanaansa, Hänen läsnäolonsa lohdutuksen ja luottamuksen Hänen alinomaiseen huolenpitoonsa – siitä riippumatta, mitä ympärillämme tapahtuu. Twilight'in petolliset kiihokkeet ovat vähemmän kuin arvottomia verrattuna niihin ihmeellisiin rikkauksiin, joita
Paimenemme lupaa niille, jotka kääntävät selkänsä pahalle ja vaeltavat Hänen kanssansa.

”Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa.” (Fil. 4:8)




Kommentti Jane'lta, Lake Forest, Kalifornia: Meidän kylästämme on lähes mahdotonta löytää teini-ikäistä tyttöä, joka ei olisi lukenut Twilight'ia. Nyt olen huomaamassa, että 20-30 vuotiaat naiset ovat koukussa. Joka ainut heistä on ollut elokuvassa....

17-vuotias tyttäreni totesi elokuvan hävettäväksi ja naurettavaksi. Häntä nolotti, kun kaikki tytöt kirkuivat ja menivät tajuttomiksi mielikuvitushahmo Edward'ista.

Luulen, että osa siitä, mistä puhut, on, että kirjan lukeminen, mieltemme salliminen tuoda painettu sana eloon ja personoida se sopimaan jokaiseen meistä, on paljon voimakkaampi ja kestävämpi kuin jonkin elokuvan nopeat visuaaliset kuvat. Kuvat, jotka eivät ehkä vastaa sitä, kuinka me kuvittelimme kirjan. Tyttäreni reaktio EI ollut samanlainen kuin toisilla elokuvan katsojilla. He rakastivat sitä. He ovat valmiita hyväksymään mitä tahansa moskaa sisäänsä....

Kysyin eräältä pojalta, montako nuorta miestä oli teatterissa? ”Ähhh, pitääkö laskea mukaan innokkaat homot?” ”Ei.” ”Yksi vain, minä. Ja sinun olisi pitänyt myös nähdä ne innokkaat kirkumassa ja käymässä Edward'in päälle!”

Bet you didn't see that one coming. I know I didn't.

En ollut osannut yhdistää sitä äkilliseen teinityttöjen lisääntyneeseen verenluovutukseen. Olen varma, ettei Punainen Risti välitä syistä, mutta minäpä välitän. Niin monesti, kun olin Saddleback'issa, niin ilmoitettu syy joillekin typerille, kalliille ja epäraamatullisille projekteille oli: ...jos yksikin pelastuu, niin se oli sen arvoinen.” Kun katselin ja opin, näin monia pelastumattomia; he joko kääntyivät pois inhoten, olivat siellä vain kaiken ilmaisen ja hauskan vuoksi, tai mikä vielä pahempi, luulevat pelastuneensa, mutta heille ei annettu Jeesuksen Kristuksen täyttä evankeliumia.

Niinpä tulen vihaiseksi, kun kuulen heikkoja puolusteluja anteeksiantamattomalle käytökselle. Kaikki nämä toiminnat johtavat täsmälleen siihen mistä puhuit – KOMPROMISSIIN. Kutsun paikkaa, jossa asumme ”Kompromissin laaksoksi”. Nyt minun on sanottava, että elämme kompromissin kansassa. Maailmankatsomuksesta seuraa, että kompromissi on itse asiassa päämäärä aina ja jokaisella.

Ehkä sinun kirjoituksesi antaa joillekin vanhemmille vinkin heidän nuorensa käytöksestä (sekä tyttöjen, jotka etsivät kiellettyä rakkautta, että poikien, jotka mallintuvat tyttömagneetti Edward'in mukaan).

Tyttäremme korkeakoulussa oli Punaisen Ristin verenluovutuskampanja.

Kuka olisi osannut ajatella, että tulisi vielä olemaan uudelleen elpynyt romanttisen/kauhukirjallisuuden laji? Uskon jo, että monet 'ihmisten tyttäret' voisivat todella suostua demonia haluihin. Kuinka traagista onkaan, että monet päättävät pysyä tietämättöminä ja aktiivisesti tavoittelevat pimeyttä ja pahaa. Oletko pannut merkille, kuinka rohkeiksi ja sotaisiksi homot ovat käyneet?

Kyllä olen. Se muistuttaa minua Sodomasta Ja Gomorrasta – ja tuomiosta, joka seurasi.

--------------------------------------------

Garrett'ista: Sinun TÄYTYY lukea tämä: http://twilightmoms.com/About.php

Nainen, joka kirjoitti tämän [ilmeisesti Twilight-mammojen ryhmän perustaja] tunnustaa jopa olevansa entinen mormonilähetyssaarnaaja. Tässä on joitakin aika silmiäavaavia lausuntoja, kuinka helposti ihmiset ovat petettävissä.

"Luuletko olevasi ainoa, jonka elämä kääntyi päälaelleen, luettuasi Twilight'ia?..."

"Wayyyyy, silloin kun ensi kerran luin kirjoja, olin välittömästi koukussa, mutta ainoat muut koukussa olevat, joille saatoin puhua siitä, olivat teini-ikäiset tytöt lähiössäni. Minusta tuntui epämukavalta ja mielettömältä, etten voinut saada näitä hahmoja ulos päästäni. Etsin internetistä tuntikausia, tutkin fanisivuja, myspace-ryhmiä, Stephenien verkkosivua... En vain voinut saada tarpeekseni!"

"Minusta tuntui, kuin olisin ollut ainoa ikäiseni koko maailmassa, joka oli täydellisesti koukussa näihin kirjoihin ja että minussa oli jotakin pahasti pielessä."

"Lopulta myspace-ryhmässä, "Henry Cavill IS Edward", sain rohkeuden julkaista uuden aiheen. Määrittelin otsikon tarkasti ja sanoin etsiväni jokaista 30+ naimisissa olevaa, lapsellista tai lapsetonta naista, joka olisi yhtä koukussa kuin minä...."



Lähdeviitteet:

1. "The forbidden fruit tastes the sweetest" at www.fanforum.com/f14/twilight-2-forbidden-fruit-tastes-sweetest-62826868/
2. "The author receives the message" at www.stepheniemeyer.com/twilight.html
3. Wall Street Journal at http://online.wsj.com/article_email/SB122722557296045953-lMyQjAxMDI4MjI3MTIyMjE1Wj.html
4. Chris Dede, "The Transformation of Distance Education to Distributed Learning. While this and other papers by Professor Chris Dede focus on education technology, it emphasizes the value of sensory immersion into synthetic environments as a tool to mold minds by instilling a programmed perception of "reality." http://www.gsu.edu/~wwwitr/docs/distlearn/index.html
5. Marilyn Ferguson, The Aquarian Conspiracy (New York: J.P. Tarcher, Inc.,1980): 280.
6. For example, "Transforming the World by Subverting the Church" at www.crossroad.to/articles2/006/conspiracy3.htm and "Why hate crimes laws would ban Biblical Christianity" at www.crossroad.to/articles2/007/hate-crimes.htm
7. http://www.crossroad.to/charts/new-spirituality.htm
8. http://www.jsonline.com/news/waukesha/33865639.html
9. "Come out from them and be separate" at www.crossroad.to/HisWord/verses/topics/separate.htm




Article Provided by Berit Kjos

If you have accepted Jesus Christ as your personal Savior, but have been very lukewarm in your spiritual walk with Him, you need to immediately ask Him for forgiveness and for renewal. He will instantly forgive you, and fill your heart with the joy of the Holy Spirit. Then, you need to begin a daily walk of prayer and personal Bible Study.

If you have never accepted Jesus Christ as Savior, but have come to realize His reality and the approaching End of the Age, and want to accept His FREE Gift of Eternal Life, you can also do so now, in the privacy of your home. Once you accept Him as Savior, you are spiritually Born Again, and are as assured of Heaven as if you were already there. Then, you can rest assured that the Kingdom of Antichrist will not touch you spiritually.

If you would like to become Born Again, turn to our
Salvation Page now.

Finally, we would love to hear from you.

You can
contact us by mail or email.

God bless you.

Kääntäjä: Samuel Korhonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com