Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 28. syyskuuta 2010

Kuka on David Hall?

Kuka on David Hall?
Keneltä: Samuel Korhonen
Kenelle: Undisclosed-Recipient:;@domain.invalid
Lähetetty: 26.09.2010 8:19


Rauhan tervehdys!

Helluntailiikkeen eksytyskeskus Isokirjassa pidettiin taas nuorten Youth Celebration –bileet. (http://www.yc.isokirja.fi/ohjelma) Tänä vuonna siellä oli pääpuhujana David Hall Australiasta. Hän johtaa seurakuntaa nimeltä Lifepoint Church, jonka nimi aikaisemmin oli Miracle City Church. Seurakunta kuuluu Australian (AoG:n) helluntaiseurakuntiin, joiden nimi nykyisin on Australian Christian Churches (ACC) ja ne edustavat maailman korruptoituneinta helluntailaisuutta. Sitä ei ole vaikea uskoa, kun vierailee tuon seurakunnan ja David Hall'in nettisivuilla. (http://www.lifepointchurch.com.au/lifepointchurch-pastors.html, http://www.davidhall.com.au/) Sopii vain kysyä, mihin Suomenkin helluntailiike on menossa, kun tällaisen riiviön sallitaan ottaa haltuunsa 2500 nuortamme.

Tässä linkki erään luotettavan australialaisen kristityn omakohtaisiin kokemuksiin em. seurakunnasta ja alla Bileamin Aasin (Samuel Korhonen) tekemä suomennos sivun tekstiosuudesta: http://www.lifepointchurch.info/

--------------------------

Kokemukseni Etelä-Australian Adelaide'n Lifepoint-seurakunnasta

Minulla oli tapana käydä Adelaide'n Life Point-seurakunnassa ja kokemukseni aikana seurakunnasta olin tyrmistynyt siitä jumalattomasta ja epäraamatullisesta tavasta, jolla tämä seurakunta toimi. Lifepoint Church on hiljattain muuttanut nimensä. Se käytti nimeä Miracle City Church (Miracle = Ihme) ja kun siellä ei koskaan tapahtunut mitään ihmeitä, tarvittiin nimen muutos. Tämä ei ole negatiivisuutta vaan totuus.

Heidän pastorinsa David Hall on tunnettu huijari kotimaassaan Australiassa. Oli tapaus, kun David Hall juoksutti hyvin vanhaa naista, jolla oli niveltulehdus, edestakaisin lavalle ylös ja sieltä alas ja nainen kaatui ja valitti, että David oli kiskonut häntä ja nyt hänellä oli kipuja. Tunsin sääliä tuota naista kohtaan, joka vilpittömästi halusi ihmettä ja luotti tähän huijariin.

Ihmepula ei ole ainoa ongelma Lifepoint-seurakunnassa. Hiljattain heidän ylistyksen johtajansa myönsi, että oli ollut ja edelleen on pitkäaikainen homoseksuaali. Ennen kuin tämä synti paljastui, David Hall oli kehunut ylistyksenjohtajaansa monta kertaa sanoen pitävänsä hänestä, koska hän aina kaatui, kun David rukoili hänen puolestaan. Toinen tapaus oli, kun eräs nuorisopastori kutsuttiin ottamaan haltuunsa Lifepoint-seurakunnan nuoret. Uusi nuorisopastori iski silmänsä nuoreen naiseen ja välittömästi aloitti seksisuhteen nuoren 19-vuotiaan tytön kanssa. Yksitoista kuukautta myöhemmin tämä asia nousi pintaan ja nuoriso-”pastori” jäi kiinni. Yrityksiä tehtiin asian salaamiseksi olemalla julkistamatta tapahtunutta ja paljastaen vain, että he olivat erottamassa syntistä johtotehtävästään nimeämättömän tapauksen vuoksi.

Seurakunnan naiset, naisjohtajat mukaan lukien, pukeutuvat häpeällisesti ja vetävät miehiä seurakuntaan. Tulin tietämään, että monet ihmiset huorailevat, juopottelevat ja käyvät kapakoissa viikonloppuisin. Minulle selvisi, että tämä ”seurakunta” täynnä ”kristittyjä” oli enemmän kiinnostunut juhlimisesta.

Raha on keskeinen asia seurakunnassa ja joskus he saavat sinut nostamaan kätesi tai kävelemään eteen, jos aiot panna rahaa uhrikoppaan. Tämä sitten paljastaa jokaiselle, kuka antaa säännöllisesti ja kuka ei. Jonkin aikaa heillä oli myös läpinäkyvät uhrikopat, uhraajien ”haastamiseksi”.

David Hall'illa ja Lifepoint-seurakunnalla on hyvin vähän Raamatun ymmärrystä ja he möhläävät usein puhuen hölynpölyä. Seurakunnan pöntöstä ei puhuta mitään muuta kuin vaahtoa ja lepertelyä, joka keskittyy vitseihin ja toisten kirkkokuntien ja yksityisten henkilöiden pilkkaamiseen. David puolustelee olematonta Raamatun tuntemustaan sillä, että hän on hengellinen mies täynnä Pyhää Henkeä eikä Raamatun tuntemus ole hänen alaansa. Pyhyydestä ja vanhurskaudesta puhuminen katsotaan lakihenkiseksi ja oppia ja teologiaa sanotaan demoniseksi ja pidetään Pyhän Hengen vastaisena. Raamattu ei ole lopullinen auktoriteetti ja vain se, mikä on suosittua, kiinnostaa tässä seurakunnassa. Tämä raamatunkohta soi jatkuvasti mielessäni: ”Olkaa pyhät, kuten minä olen pyhä.”

Lyhyesti: kokemukseni Adelaide'n Lifepoint-seurakunnassa avasi silmäni ja auttoi minua ymmärtämään, että elämme viimeisiä päiviä. Tämä ei ole Jumalan seurakunta, koska jos olisi, niin Jumalan Sanaa kunnioitettaisiin, mutta sen sijaan Jumalan Sanaa halveksitaan.

Tiedän, että tämä voi tuntua arvostelevalta, mutta olen kertonut totuuden. Annan myös oikealla linkkejä muihin palvelutyöjärjestöihin, joita olen itse tutkinut ja todennut erinomaisiksi.

Bileamin Aasi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com