Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 24. syyskuuta 2010

“Suuri Portto” on täällä!

Tässä Ilmestyskirjan Suuresta Portosta laveammalla kriteerillä kun sen oletetaan käsittävän koko nykyajan seurakunnan, joka ei odota tempausta eli Jeesuksen takaisintulemusta pilviin. Tämä seurakunta tunnetaan myös Laodikean seurakuntana, joka sanoo itseään rikkaaksi (Ilm. 3:14-22). Perinteisesti Suuri Portto (Ilm. 17) on yhdistetty Rooman kirkkoon, joka myös pitää sinällään paikkansa. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------

“Suuri Portto” on täällä!
The “Great Whore” is Here!

By Pastor Joseph Chambers
July 8th, 2010

Nykyajan seurakunnasta on yhdessä sukupolvessa tullut Ilmestyskirjan 17. luvun portto nainen. Tinkimättömiä pyhiä on kaikkialla ja heidän tunnuspiirteensä on, että he tietävät jonkin olevan hirvittävän väärin. Suuri joukko näitä Raamattuun uskovia on yrittänyt pysytellä noissa seurakunnissa ja auttaa niitä kääntymään takaisin, mutta se on toivotonta. Se ei ole sitä, mitä Herra tahtoo meidän tekevän. Hän sanoi: “Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa” (Ilm. 18:4). Joko teet sen, tai tulet tuomituksi ”hänen” kanssansa.

Tämä ”Suuri Portto” tuomitaan pian. Itseasiassa voi nähdä jo tuomion toimivan. Naisistuminen on on saanut otteen saarnamiehistä ja suuresta osasta seurakuntamaailman miespuolista johtoa. Naiset ovat täysin hyljänneet naiselliset tunnuspiirteet ja jumalisen elämän. On yllättävää nähdä miesten tulevan naisellisiksi ja naisten miehekkäiksi. Ainoa sana kuvailemaan sellaista hallitsevaa muutosta on Jumalan tuomio. Pyhä Henki on luovuttamassa heidät kieroutuneille lihallisille kunnianhimoisille pyrkimyksilleen ja intohimoilleen. Pahempaa on vielä tulossa.

Tarkastelkaamme sitä tuomiota, joka pian on lankeava tämän ”huorahtavan” seurakuntamaailman päälle. Jeesuksen Kristuksen käskystä, jonka Hän sai Isältä, enkeli puhui Johannekselle: “Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä” (Ilm.17:1). Jumalan Raamattu on erehtymätön ja jokainen palvelutyö, kirkkokunta tai paikallinen seurakunta, joka on hyljännyt jonkin osan totuutta, on kypsä tuomiolle. Jumalan poika ei jättänyt tilaa huolettomuudelle. Jeesus sanoi: “'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta Jumalan sanasta” (Lk. 4:4). Emme voi puolustella itseämme!

Juopumus on tullut vallitsevaksi mielentilaksi. Ei juopumus väkevistä juomista, vaan juopumus tämän maailman rakkaudesta, sen nautinnoista ja sen käsityksen mukaisesta menestyksestä. Sinun täytyy ymmärtää, että luja usko hurskauteen ja pyhyyteen on hävinnyt. Tämä on ensimmäinen merkki tuomiosta. Pyhää Henkeä on vääristelty, murehdutettu, loukattu ja matkittu niin kauan, että Herran käskystä Hän on poistunut melkein koko seurakuntamaailmasta. Jos yrität kertoa niille, joita se koskee – melkein koko seurakuntamaailmaa – että näin on käynyt, niin he vihaavat sinua ja tuhoavat sinut, jos suinkin voivat. Mikään ei ole ilmeisempää tässä ”Suuressa Portossa” kuin totaalinen juopumus ja kehittyvän tuomion ja Jumalan kutsun takaisin pyhään Jumalan Sanaan unohtaminen.

Se ei ole vain juovuksissa, vaan se on myös sokea. Seurakunnan suuri toivo on aina ollut Kristuksen paluu tempaamaan meidät ja ottamaan meidät pois tulevasta tuomiosta. Tämä on Uuden Testamentin teema. Ne seurakuntaryhmät, joka vielä sanovat uskovansa Tempaukseen, ovat tulleet kykenemättömiksi saarnaamaan totuutta. Ne hyvät pyhät, jotka yrittävät pysytellä tämän sokean seurakuntamaailman kanssa, kerjäävät alinomaa saarnamiehiä saarnaamaan Tempausta, mutta he saavat vain murusia. Saarnaajat sanovat pieniä mitättömyyksiä, mutta ne ovat vain muruja pyhien pitämiseksi petettyinä.

Ylistys on muuttunut hengellisestä sielulliseksi. Musiikki kiihottaa perushaluja lihalliseen tyydytykseen Kristuksen ja Hänen suloisen Henkensä kaipuun asemesta. Kun katselee nykymuusikoiden tekemisiä, niin se on kuin katselisi pyhittymättömän lihan pomppimista ja ajelehtimista. Tämä uusi musiikki saa uskonnolliset ihmiset tunneperäiseen kiihkoon, mutta jättää jumalisen tunteen tyhjäksi ja masennetuksi. Nykymusiikki on hengellisen musiikin ja ylistyksen jäljitelmä. Katso noita ihmisiä – laulajia ja ylistäjiä – heidän elämänsä on täydellinen kuva luisusta raamatullisesta jumalisuudesta täydelliseen kompromissiin.

Tämä Henki sanoi: “Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia”. (Ilm. 17:3-4). ”Suuren Porton” seurakunta on ”täynnä pilkkaavia nimiä”. Seuraavassa seitsemän tunnuspiirrettä sen nimessä:

Täynnä pilkkaavia nimiä:

1. Kieltää Pyhän Raamatun ehdottoman arvovallan.
2. Pilkkaa ainoata lähdettä ihmisen syntien puhdistamiseksi.
3. Hylkää Jumalan pelon, joka on Jumalan kestävä viisauden keino.
4. Kieltää ehdottoman pyhyyden vaatimuksen ihmisen temppelissä (ruumiissamme).
5. Pilkkaa mies- ja naissukupuolen luotua pyhyyttä.
6. Hylkää ihmishengen suuren syvyyden ja kauneuden.
7. Siirtää ihmiselämän keskuksen hengestä sieluun eli langenneeseen luontoon.


Älä anna pettää itseäsi! Alussa, kun sielullinen musiikki omaksutaan, näyttää, ettei se vaikuta teologiaan. Menee vain muutamia kuukausia ja sitten alkaa rankka muutos. Muutosta sanotaan mallin vaihtamiseksi (paradigm shift) ja siinä on harvoin mitään mahdollisuutta palata raamatulliseen mielentilaan.

”Suuri Portto” tullaan tuomitsemaan tämän Suuren Ahdistuksen seitsemän vuoden lopussa. Suurin osa seurakuntamaailmaa, jossa tämä nainen hallitsee, on joko hyljännyt Ilmestyskirjan, tai on hylkäämässä sen. Saarnaaminen tai opettaminen näistä vahvoista profetian linjoista puuttuu täysin, tai sille annetaan vain huulten höpinää. Kaikki synnistä ja maailmallisuudesta erottautumisen korostaminen on hyljätty. Miehen ja naisen ero on kateissa. Pukeutumistyyli on naisellinen miehillä ja iisebelmäinen naisilla ja he pitävät minua hulluna, kun sanon sellaisia asioita.

Se tulee palamaan tulessa: “Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.” (Ilm. 17:16-17). Jopa Johannes, Ilmestyskirjan kirjoittaja, oli vaikutettu hänen loistostaan ja häntä oli nuhdeltava. Sinulla voi olla samoja tunteita, mutta nyt hänet on paljastettu.

“Lähde siitä ulos!” Lakkaa hengailemasta seurakuntamaailmassa, jota Jumala Jeesuksen Kristuksen kautta kutsuu ”Suureksi Portoksi”. Ellet luovu siteistäsi tähän antikristuksen systeemiin, sinut tullaan tuomitsemaan sen kanssa. “Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.” (Ilm. 18:4). Älä toista tuota kulunutta puolustelua: “Odotan, että Jumala käskee minun lähteä ulos sovittelevasta seurakunnastani.” Hän on jo käskenyt. Sinun täytyy totella Häntä, tai tulet kärsimään tuomion, joka on pian lankeava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com