Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Last Trumpet Newsletter -- lokakuu 2010

Tässä viime kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta lokakuun 2010 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXIX, Issue X, October 2010

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626 Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:
http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c


Amerikka – väärän uskonnon ja orjuuden vaikutuksen alla! (America - Under the Influence Of False Religion and Bondage!)

”Niin Herra kysyi saatanalta: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi Herralle ja sanoi: "Maata kiertämästä ja siellä kuljeksimasta".”

Job 1:7

”Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.' Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan.”

Jesaja 14:12-15

”Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa. Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos. Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti. Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"”

Ilmestyskirja 12:9-12

”Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan.”

1. Pietarinkirje 4:7


Tässä LTN:n numerossa, me tutkimme aikamme ajankohtaisia tapahtumia näinä viimeisinä päivinä ja syytä siihen miksi asiat ovat menneet sillä tavalla kuin ne ovat tapahtuneet. Me katselemme alkuperää ja syytä kaikelle tuskalle, kurjuudelle, erimielisyydelle, ja synnille, jonka me näemme hitaasti kuluttavan ja syövyttävän tätä maailmaa ja ihmisiä jotka elävät siinä. ”Kuinka asiat menivät tällä tavoin?” sinä saatat ihmetellä. Lopulta, jokainen ongelma, jonka tämä maailma kohtaa tänään, johtuu synnin vaikutuksista.

Ihka ensimmäisen synnin teki Lucifer sillä aikaa kun hän vielä oli Taivaassa. Hän oli mahtava enkeli ja ylpeyden kohottamana, hän päätti että hän aikoi olla ”kuten kaikkein korkein”. Pohjimmiltaan, hän halusi kukistaa Jumalan ja ottaa Hänen paikkansa taivaallisella valtaistuimella. Jumala sysäsi Saatanan ulos Taivaasta johtuen hänen kauhistuttavasta synnistään, yhdessä joidenkin enkelien kanssa, jotka olivat liittoutuneet Luciferin kanssa. Samalla kun enkeleitä heitettiin ulos Taivaasta, toiset lähtivät vapaaehtoisesti. Yhteensä, kolmasosa enkeleistä jätti Taivaan ja heistä tuli niitä, joita me nykyään kutsumme ”demoneiksi”. [Nykypäivän seurakuntamaailmassa kapinalliseen Luciferiin rinnastuvat ns. pahat palvelijat eli luopiot syyttäen kanssapalvelijoitaan, joista Jeesus mainitsi Öljymäen puheessaan kun opetuslapset kysyivät Hänen tulemuksensa ja maailman lopun merkkiä (Matt. 24:48-51). Nämä viheliäiset tulevat ankarasti tuomituiksi kun ovat tahallaan poikenneet totuuden tieltä vääryyksiin ja häpäisseet näin Vapahtajansa nimen. Suom. huom.]

Tietysti, ulosheittäminen Taivaasta ei hillinnyt Saatanan himoa vallalle. Tuosta hetkestä lähtien hän on pyrkinyt valtaamaan ja kontrolloimaan Jumalan luomakuntaa kun hän kuljeksii ”edestakaisin maapallolla”. Hänen päämääränsä on aina ollut kontrolloida ja orjuuttaa maailman väestöä, ja tehdäkseen tuota hän tarvitsisi maailmanhallituksen. Saatana on inspiroinut monia pahoja miehiä läpi aikakausien tekemään hänen tahtonsa. Oli miehiä, sellaisia kuten Aleksanteri Suuri, muinaisen Rooman keisarit, uskonnollisia johtajia kuten Rooman paavit, Muhammed, ja tuoreempien vuosien tyranneja, sellaisia kuten Adolf Hitler ja Benito Mussolini. Lukuisat pahat ihmiset alkoivat muodostaa salamyhkäisiä veljeskuntia ja salaseuroja, joista jotkut ovat yhä olemassa tänä päivänä. Lisäksi, lukemattomia muita miehiä ja naisia on manipuloitu ja käytetty hyväksi Saatanan taholta ilman että he edes tajusivat sitä.

Hyvä uutinen on se, että sinun ei tarvitse olla Saatanan orjuuden alaisena. Meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, kautta meillä on voitto synnin, kuoleman, ja Helvetin suhteen. Minä kehotan sinua luovuttamaan sydämesi Jumalalle sillä aikaa kun vielä voit. Me emme tiedä kuinka paljon aikaa meillä on jäljellä, mutta ajankohta on myöhäinen, ajat ovat pahoja, ja aika on lyhyt. Kenellekään meistä ei luvata huomista. Käänny Herran puoleen, kadu syntejäsi, ja Hän tulee vapauttamaan sinut.

Taloudellinen orjuus!

Kun me tarkastelemme Yhdysvaltain ja maailman eri maiden talouksia, asiat näyttävät kovinkin synkiltä useimmille ihmisille. Varmasti, Barack Obama yhä vakuuttaa, että asiat ovat paranemassa, mutta useimmille meistä tuo parantuminen tapahtuu niin hitaalla vauhdilla, että me emme edes huomaa sitä.

Obaman pelastusohjelman hinta on ollut räjähdysmäinen, ja monet ohjelmat, joita se rahoitti, ovat olleet epäonnistuneita. Tähän päivään mennessä, me olemme nähneet vähän parannusta työttömyysasteessa, ja asuntomarkkinat kadottivat kaiken voimansa sen jälkeen kun ensiasunnon ostajien veroluototus umpeutui. Meidän täytyy kysyä itseltämme: oliko se todella satojen miljardien tuhlauksen arvoista koskien pelastuspakettia, joka tähän asti on tuottanut vain hyvin minimaalisen määrän taloudellista kasvua? Sitä paitsi, on moraalitonta stimuloida kasvua meidän kansakuntamme tulevien sukupolvien kustannuksella. Kaikki raha minkä Obama lainasi pelastuspakettia varten ja kaikki muu velka jota kasataan tuon huipun päälle, tullaan lopulta maksattamaan meidän lapsillamme, meidän lastenlapsillamme, ja meidän lastenlastenlapsillamme, jos tämän maailman pitäisi vitkastella noin pitkään. Meidän hallintomme kuluttaa enemmän rahaa kuin me omistamme ja siirtää takaisinmaksun kuormaa amerikkalaisille jotka eivät ole edes syntyneet vielä!

Yhdysvaltojen täytyy vain ylläpitää näitä äärimmäisiä velkatasoja hyvin pitkän aikaa. Lopulta, ei tule olemaan mitään muuta keinoa kuin nostaa amerikkalaisten veroja. David Stockman, entinen presidentti Reagan’in taloushallinto- ja budjettitoimiston johtaja, lausui haastattelussa, ”Meidän on tarkoitus olla rehellisiä amerikkalaisille ja sanoa, että meidän, valitettavasti, täytyy maksaa paljon enemmän veroja rahoittaaksemme hallintoa.” (1)

Yksinkertainen verojen korotus ei tule kuitenkaan olemaan tarpeeksi. Liittovaltion täytyy myös panna täytäntöön uusia veroja. Eräs sellainen vero on tuleva vaatimus siitä, että kaikki amerikkalaiset hankkivat sairausvakuutuksen. Vaikka Obama alun perin vakuutti, että uuden sairausvakuutuksen vaatimukset eivät olisi veroa, hänen hallintonsa väittää nykyään, että se itse asiassa on vero, ja koska se on harjoitusta Liittovaltion ”vallasta asettaa ja kerätä veroja”, niin vaatimus on laillinen maanlaajuisesti, eikä alamainen säännöksille koskien osavaltioiden välistä kaupankäyntiä. Se oli vasta viime syyskuussa, kun Obama totesi, ”Meidän sanomisemme että teidän täytyy ottaa vastuu sairausvakuutuksen hankkimisesta, ei ollenkaan tarkoita lisäveroa.” (2) Selvästi, se olisi aina vero. Miksi muutoin IRS (USA:n verovirasto) olisi virasto joka kerää rahasakkoa, jos me kieltäydymme hankkimasta vakuutusta?

Me elämme ajassa, jolloin me olemme alkaneet nähdä oikean amerikkalaisen yhteiskuntarakenteen purkautumista. Etelä-Dakotan, Michiganin, Alabaman, ja Pennsylvanian osavaltioiden alueilla, paikalliset hallinnot ovat niin rahapulassa, että heillä ei ole enää varaa pitää kunnossa heidän paikallista tieverkostoaan. Heidän ratkaisunsa on ollut muuttaa päällystetyt tiet sorateiksi. (3)

Oakland’issa, Kalifornian osavaltiossa, budjettirajoitukset ovat pakottaneet poliisilaitoksen irtisanomaan 80 poliisivirkailijaa. Johtuen tästä valitettavasta vähennyksestä lakia valvovassa henkilökunnassa, Oakland’in poliisilaitos on luonut listan 44:stä rikoksesta joihin he eivät enää kykene vastaamaan henkilökohtaisesti. Nämä rikokset käsittävät suuret ryöstöt, murtovarkaudet, ajoneuvojen törmäykset, identiteettivarkaudet, ja vandalismin. Sen sijaan, uhreja ohjataan raportoimaan noista rikoksista tietokoneitse. (4)

Yhdysvalloissa yli 120 koulua on pakotettu luovuttamaan opettajansa pakollisille lomille leikatakseen kustannuksia. Tämä on vähentänyt kouluviikon neljään päivään viiden päivän sijasta monille lapsille. Muita kuntia halki maan on pakotettu leikkaamaan julkisia kuljetuspalveluja, ja Colorado Springs, Coloradon osavaltiossa, on katkaissut valot yhdestä kolmasosasta sen 24,512:sta katulampusta. (5)

On hyvin tunnettu tosiasia, että korkeamman koulutuksen kustannukset ovat nousseet huimasti viimeisten muutaman vuosikymmenen aikana. Itse asiassa, amerikkalaisten lukumäärä jotka yhä maksavat pois yli 20,000 dollarin opintolainoja kymmenen vuotta valmistumisensa jälkeen on kaksinkertaistunut vuodesta 1990 lähtien. (6) College-kustannukset julkisissa yliopistoissa ovat puolestaan nousseet 30%:lla vuodesta 1980 lähtien. (7) Nyt, johtuen näistä kovista taloudellisista ajoista, collegesta valmistuneilla on vaikeat ajat työpaikan löytämisessä, ja 80% heistä muuttaa takaisin vanhempiensa luokse valmistumisensa jälkeen. (8)

Työttömyysaste on tällä hetkellä 9,6%:ssa. Samalla kun Liittovaltion keskuspankin (FED) puheenjohtaja Ben Bernanke pysyy optimistisena siinä, että talous jatkaa kohenemistaan, Goldman Sachs’in ja Bank of America’n (BofA) ekonomistit Merrill Lynch’in globaalissa tutkimuksessa arvioivat keskimääräiseksi talouskasvuksi vähemmän kuin 2% vuonna 2011. Monet muut ekonomistit näyttävät melko apeilta yhtälailla. Nariman Behravesh, pääekonomisti IHS Inc.:ssä, sanoi, ”Talous polkee paikallaan. Kuluttaminen ei liiku minnekään. Työttömyyden ennakoidaan laskevan hyvin hitaasti, joten me tulemme olemaan kiinnijuuttuneita 9,5 prosentin paikkeille jonkin aikaa.” Jonathan Basile’lla, Credit Suisse -pankin ekonomistilla New Yorkissa oli tämä sanottavanaan, ”Syy synkemmälle mielialalle on se, että siellä on hidastumista useammalla kuin yhdellä talouden alueella samaan aikaan. Kysyntä ei ole kiihtyvää, ja firmat näkevät epätasaista elpymistä ja kaiken tämän epävarmuuden, joten ne ovat epävarmoja investoimaan ja palkkaamaan väkeä. (9)

Iso osa syystä, miksi meidän työttömyytemme on niin korkea, on se, että hyvin monet työpaikat, joita ennen miehittivät amerikkalaiset, ovat siirtyneet Intiaan, Kiinaan, ja muualle ympäri maailman. On mielenkiintoista panna merkille, että äskettäisessä Fox News’in mielipidekyselyssä, 62% vastaajista ilmaisi tuntevansa, että Yhdysvallat on laskusuunnassa. (10) [Näinhän sen ennen pitkää pitikin olla, sillä USA on auringonlaskun maa, jonka auringonnoususta tulevat maat päihittävät (Ilm. 16:12). Suom. huom.] Huomautettakoon tässä, että Kiina on nyt saattanut Japanin varjoon maailman toiseksi suurimpana taloutena, ja arvioidaan, että Kiina tulee ohittamaan Yhdysvaltojen rahanielun maailman suurimpana taloutena kymmenen vuoden sisällä. (11)

Olisi paljon enemmän jota voitaisiin sanoa taloudesta. Minä ymmärrän että näiden raporttien lukeminen saattaa tehdä positiiviset tulevaisuudennäkymät vaikeaksi ylläpitää. Kuitenkin, me palvelemme mahtavaa Jumalaa, ja Hän on kykenevä täyttämään meidän jokaisen tarpeemme. Suurin osa meistä ei luultavasti tule olemaan koskaan rikas tässä maailmassa. Mutta kun me työskentelemme Jumalalle, me kokoamme aarteita Taivaaseen. Ei kukaan voi ottaa näitä pois, ja tämän maailman maalliset hallitukset eivät pysty verottamaan niitä!

Islam – ”rauhan” väärä uskonto (The False Religion Of “Peace”)

On ollut paljon kiistaa Islam-uskonnon suhteen viime aikoina. Suurta osaa viimeaikaisesta suuttumuksesta Islamia kohtaan on yllytetty suunnitelmilla rakentaa islamilainen kulttuurikeskus ja moskeija vain muutaman korttelin päähän Ground Zero -paikasta New York Cityssä, missä muslimiterroristit lensivät kaapatuilla matkustajalentokoneilla päin World Trade Center’iä syyskuun 11. päivänä 2001. Monet merkittävät hahmot, käsittäen presidentti Obaman, ovat astuneet esiin julkisesti puolustamaan uuden islamilaisen rakennuksen rakentamista. Samalla kun on totta, että laillisesta näkökulmasta katsoen rakennuksella on oikeus olla olemassa, niin sen rakentaminen hyvin lähelle Ground Zero’a tuntuu paljolti yritykseltä tuntea vahingoniloa hyökkäyksestä, johon syyllistyivät äärimuslimit yhdeksän vuotta sitten.

Imaami (islamilainen opettaja) moskeijan rakentamissuunnitelmien takana lähelle Ground Zero’a, nimeltään Feisal Abdul Rauf, lähetettiin ”kolmen kansakunnan palveluntarjonta (three-nation outreach)” -matkalle Lähi-itään elokuussa 2010 USA:n ulkoministeriön toimesta. Tämän matkan kaikki kulut maksettiin, ja 16,000 dollarin lasku rahoitettiin amerikkalaisilla verodollareilla. (12) Minä mietin, josko tämä USA:n ulkoministeriö haluaisi myös lähettää kristittyjä lähetyssaarnaajia julkisesti rahoitetulle ”palveluntarjontamatkalle (outreach trip)”. Kuitenkin, tuo olisi vain oikeudenmukaista!

On olemassa paljon ihmisiä, jotka vakuuttavat, että Islam on rauhaarakastava uskonto. Barack Obama, huolimatta hänen vakuutteluistaan olevansa kristitty, näyttää erityisesti kiintyneen Islamiin. Puheensa aikana, joka pidettiin kesäkuun 4:ntenä 2009, Obama sanoi, ”Amerikka ja Islam eivät ole pois sulkevia ja niiden ei tarvitse kilpailla keskenään. Sen sijaan, ne asettuvat limittäin, ja jakavat yhteiset periaatteet oikeudesta ja kehityksestä, suvaitsevaisuudesta ja arvokkuudesta koskien kaikkia ihmisiä.” Obama totesi myös samassa puheessa, ”Poikasena, minä vietin useita vuosia Indonesiassa ja kuulin azanin kutsun (rukouskutsu) aamusarastuksen koittaessa ja iltahämärän laskeutuessa. Nuorena miehenä, minä toimin Chicagon yhteisöissä, joissa monet löysivät arvokkuuden ja rauhan heidän muslimiuskostaan.” Obama myös siteerasi Koraania tuon puheensa aikana. (13)

Jos Islam on rauhanuskonto, niin miksi heidän seuraajansa vainoavat kristittyjä valtioissa, jotka ovat pääasiallisesti islamilaisia? Indonesiassa, kristilliset kirkkotoimitukset usein keskeytetään muslimien huutaessa ”vääräuskoiset!” ja ”lähtekää nyt!”. Muslimit ovat heittäneet kenkiä ja vesipulloja kristittyjä kohden, ja syyskuun 12. päivänä 2010, yksi kristitty uskovainen puukotettiin ja pastoria taottiin päähän puisella lankulla. (14)

Miksi se on niin, että jos sinä piirrät kuvan Muhammed’ista, niin muslimit yrittävät tappaa sinut? Miksi se on niin, että jos sinä uhkaat polttaa Koraanin, niin muslimit tulevat huutamaan ”kuolema kristityille!”? [Tähän liittyen, melkoinen metakka nousi siitä kun floridalaispastori uhkasi vastikään polttaa koraaneja 9/11 -iskujen vuosipäivänä ja ehkä vain USA:n hallituksen väliintulo Obaman johdolla muutti pastorin mielen. Tuskin samaa olisi koettu muslimimaissa jos raamattuja olisi aiottu polttaa julkisesti. Suom. huom.] Nämä tuskin näyttävät rauhallisen ihmisryhmän reaktioilta. Mutta jos me todella haluamme ymmärtää miksi he toimivat sellaisella tavalla, meidän ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin Koraaniin itseensä. Niin kutsuttu ”pyhä kirja” lausuu, ”Ja teurastakaa heidät mistä tahansa löydättekään heidät, ja ajakaa heidät ulos paikoista, joista he ajoivat teidät ulos, sillä muslimien vaino on pahempaa kuin ei-uskovan teurastus… ja taistelkaa heitä vastaan kunnes vainoa ei enää ole ja uskonto on Allahia varten.” Toisessa jakeessa Koraanissa lukee seuraavaa, ”Minä tulen synnyttämään kauhua niiden sydämiin, jotka eivät usko. Sen tähden iskekää heidän päänsä poikki ja katkaiskaa heidän jokainen sormenpäänsä.” (15) On olemassa lukuisia muita jakeita Koraanissa pitkin noita samoja rajalinjoja.

Barack Obama ja useat vallassa olevat poliitikot tahtovat yleensä vakuuttaa, että väkivaltaiset muslimit ovat vain ”ääriaineksia”. Itse asiassa, äärimuslimit ovat uskonnon totisimpia kannattajia, koska he seuraavat Koraania tarkemmin kuin heidän vähemmän innokkaat uskonveljensä. Muslimien enemmistö Yhdysvalloissa ei ole terroristeja ja eivät luultavasti tule koskaan olemaankaan. He ovat, suurimmaksi osaksi, amerikkalaistuneet. Kuitenkin, on olemassa suuri määrä väkivaltaisia äärimuslimeja kaikkialla maailmassa, ja jotkut heistä ovat todennäköisimmin Amerikassa. Yksi sellainen esimerkki on majuri Nidal Malik Hasan, USA:n armeijan psykiatri, joka ampui ja tappoi kaksitoista ihmistä ja haavoitti vielä kolmeakymmentäyhtä Fort Hood’in sotilastukikohdassa, Teksasissa, marraskuussa 2009. (16)

Minä uskon että se on osa Saatanan suunnitelmaa panna kristikunta ja Islam toisiaan vastaan aiheuttamaan molemmissa uskonnoissa vahinkoa ja tuhoa. Tämä raivaisi paljon pelikenttää, näin puhutaan, ja tekee hänen [Luciferin] maailmanhallituksen ja Uuden maailmanjärjestyksen päämäärästä paljon helpomman toteuttaa. [NWO on uskonnoton, ateistinen järjestelmä, jossa ihminen korotetaan Jumalaksi New Age -oppien mukaisesti. Suom. huom.]

Maan palvonnan väärä uskonto! (The False Religion Of Earth Worship!)

Vaikka usein puhutaan paljon ääri-islamista, on olemassa toinen ryhmä vaarallisia radikaaleja ekstremistejä, jotka eivät saa suurta huomiota. Nämä ihmiset palvovat ”Äiti Maata”, ja he uskovat, että tämä planeetta on ylikansoitettu ja tuhottu ihmisten toimesta. Tämän uskonnon kannattajat pitävät ihmisolentoja ”syöpänä maapallolle” ja he uskovat että maailman väestöä täytyy voimakkaasti supistaa.

Eräs sellainen ekstremisti oli vastikään kuollut James J. Lee, joka teki rynnäkön Discovery Channel’in päämajaan Silver Springs’issä, Marylandin osavaltiossa, syyskuun 1. päivänä 2010. Lee tuli sisään ase kädessä ja kantaen niitä mitä hän väitti räjähtäviksi laitteiksi. Hän otti kolme Discovery Channel’in työntekijää panttivangeiksi ja vaati että kanava ja sen tytäryhtiöt lopettavat sen mitä hän piti aivopesuna, joka kannatti ihmissuvun lisääntymistä. Lee oli aikaisemmin kirjoittanut verkkosivulleen, ”Planeetan pelastaminen tarkoittaa sen pelastamista mitä on jäljellä ei-ihmismäisestä luonnosta vähentämällä ihmisväestöä. Tuo tarkoittaa sitä, että pysäytetään ihmisrotu siittämästä yhtään enempää inhottavia ihmisvauvoja!” (17) Lee myös viittasi vauvoihin ”loismaisina ihmisalkioina (parasitic human infants)” ja sanoi, että Discovery Channel’in pitäisi lähettää ”ohjelmia rohkaisten ihmisten sterilisaatioon ja hedelmättömyyteen”. (18) Poliisivirkailijat lopulta ampuivat ja tappoivat Leen lähes neljän tunnin pattitilanteen jälkeen. (19)

Samalla kun useimmat ihmiset ovat samaa mieltä siitä, että James J. Lee oli mielenvikainen hullu, niin harvat näyttävät käsittävän, että jotkut maailman merkittävimmistä miljardööreistä jakavat samat näkemykset ihmisväestöstä. He ovat sellaisia miehiä kuten Bill Gates, Maurice Strong, ja Ted Turner, jotka johtuen heidän valtavasta vauraudestaan myös käyttävät paljon voimaansa ja vaikutusvaltaansa. Se oli Bill Gates, joka totesi äskettäisen seminaarin aikana, ”Maailmassa on tänään 6,8 miljardia ihmistä. Tuo määrä on kulkemassa kohti 9 miljardia. Nyt, jos me teemme todella paljon työtä uusien rokotteiden, terveydenhuollon, ja synnytyspalveluiden eteen, me voisimme alentaa tuota lukemaa ehkäpä kymmenellä tai viidellätoista prosentilla.” (20) Maurice Strong on mahtava kanadalainen bisnesmies ja miljardööri joka on hyvin intiimissä suhteessa Yhdistyneitten Kansakuntien kanssa. Hän lausui kerran, ”Oikeudet vauvojen saamiseen sattumalta on jotakin jossa jouduin vaikeuksiin jokunen vuosi sitten, ehdottamalla jopa Kanadassa, että tämä saattaisi olla välttämätöntä jossakin pisteessä, ainakin joku rajoitus oikeuteen omistaa lapsi.” (21) Maurice Strong on ylistänyt Ted Turner’ia monta kertaa, ja jotkut spekuloivat että se oli itse asiassa Ted Turner, joka oli vastuussa Georgian Opaskivien (Georgia Guidestones) pystyttämisestä.

Georgian Opaskivet on laaja graniittinen monumentti sijaiten Elbert’in piirikunnassa, Georgian osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Siellä on kymmenen opaskiveä, jotka on varustettu kaiverruksilla englannin, espanjan, swahilin, hindin, heprean, arabian, kiinan, ja venäjän kielellä. Opaskivet vaativat, muiden asioiden ohella, maapallon väestön supistamista ja säilyttämistä tasolle, joka on alle 500 miljoonaa ihmistä yhtä hyvin kuin uuden maailmankielen perustamista ja maailmantuomioistuimen muodostamista jossa käsiteltäisiin kiistoja. Viimeinen opaskivi toteaa, ”Älä ole syöpä maapallolle – jätä tilaa luonnolle – jätä tilaa luonnolle.” (22) On mielenkiintoista huomauttaa että siellä on juuri kymmenen kehotusta kaiverrettuna kiveen, mitkä pohjimmiltaan esittelevät Saatanan suunnitelmia tälle maailmalle. Tämä näyttää kuin suoralta irvikuvalta Jumalan kymmenestä käskystä, jotka olivat myös alun perin kaiverrettu kiveen.

Jatkuva yksityisyyden mureneminen!

Joka kuukausi minä näen uutisjuttujen törmäävän työpöydälleni, jotka seikkaperäisesti selostavat jatkuvaa ja kiihtyvää yksityisyyden murenemista Yhdysvalloissa ja maailmassa. Liittovaltion hallitus, osavaltioiden hallitukset, kunnanhallitukset, ja globaalit yritykset ovat nousemassa aina vain rohkeammiksi, kun ne yrittävät löytää uusia tapoja tungetella meidän elämiin. Olen varma siitä, että jos ihmiset vain muutama sukupolvi sitten olisivat kyenneet näkemään mitä on tapahtumassa näinä päivinä, niin he katsoisivat hämmästyksellä ja kauhulla. Jos tämä maailma pysyy pystyssä vielä viisikymmentä vuotta, niin onko meillä yhtään yksityisyyttä jäljellä silloin?

Viime kuussa, Time Magazine kertoi että Liittovaltion agenteille on nyt laillista yhdeksässä osavaltiossa kannella omaisuudestasi, kiinnittää GPS-laite autosi pohjaosaan, ja jäljittää sinua minne tahansa sinä menetkin. Tämä olisi tekniikkaa, jota käytettiin salaa vuonna 2007, kun DEA-agentit Oregonissa kantelivat Juan Pineda-Moreno’n omaisuudesta, miehen, jonka he epäilivät kasvattavan marihuanaa. He liittivät GPS-laitteen hänen maastoautoonsa sillä välin kun se oli parkkeerattuna hänen ajotiellään ja jäljittivät häntä minne tahansa hän menikin. Kun Pineda-Moreno sai selville heidän toimensa, hän haastoi DEA:n (Drug Enforcement Administration) oikeuteen. Kolmen tuomarin paneeli ohjeisti tammikuussa 2010, että tämä oli hyväksyttävä valvonnan muoto ja DEA:n toimet olivat täysin laillisia. (23)

Heinäkuussa 2010, ilmoitettiin että Unilever oli lisännyt GPS-paikannuslaitteita 50:een heidän Omo pyykinpesuaine-pakkaukseen Brasiliassa. GPS-laite aktivoituu kun asiakas poistaa pesuainelaatikon kaupan hyllystä. Yhtiön agentit sitten käyttävät laitetta jäljittämään asiakasta hänen (his or her) kotiinsa, ja sitten he antavat heille taskuvideokameran palkinnoksi. (24) Voisiko tämä kilpailu olla tapa testata teknologiaa tulevaisuuden käyttöä varten? Henkilökohtaisesti, minä olisin järkyttynyt tietääkseni että tavaroita, joita minä olin ostanut supermarketista, käytettiin jäljittämään minua kotiini.

Cleveland’issa, Ohion osavaltiossa, kaupungin virkailijat ovat tuomassa esiin uutta huipputeknistä jäteastiaa ja kierrätyskärryjä, joihin on istutettu radiotaajuustunnistussiruja (RFID). Siruja ollaan toteuttamassa niin, että kaupungin työntekijät voivat jäljittää kuinka usein kotitaloudet panevat roskia kierrätyskärryihin. Jos tilastot osoittavat että kierrätyskärryä ei ole palautettu kiinnikkeeseen pidennetyn aikajakson sisällä, kaupungin työntekijät tulevat sitten lajittelemaan asukkaan jätteet. Jos siellä on enemmän kuin 10% kierrätettävää materiaalia roska-astiassa, niin haittaa tuottavaa kotitaloutta voitaisiin sakottaa 100 dollarilla. Kaupungin virkailijat Alexandria’sta, Virginian osavaltiosta, ilmoittivat suunnitelmista aikaisemmin tänä vuonna toteuttaakseen samanlaisen roskanjäljitysteknologian, ja jotkut kaupungit Englannissa ovat kuulemma käyttäneet samaa teknologiaa melko pitkän aikaa. (25) [No huh huh, mihin tämä maailma onkaan menossa järjettömyydessään?! Suom. huom.]

Useat kunnat Wisconsinin osavaltiossa, erityisesti Milwaukeen alueen ympärillä, ovat hyväksyneet uusia kaupunkiasetuksia, mitkä vaativat kaupoilta, jotka ostavat käytettyjä tavaroita, ottamaan kuvia kauppatavarasta, jonka he ostavat, ja kuvia ihmisistä, joilta he hankkivat nämä tarvikkeet. Sitten heitä vaaditaan antamaan valokuvat, jotka he ottivat, paikalliselle poliisilaitokselle. Samalla kun joillakin kunnilla on erivapauksia vaate- ja kirjakaupoille, toiset kunnat ovat jyrkempiä, vaatien jokaisen käytetyn kirjan ja vaatekappaleen raportoimista poliisille. Kauppoja vaaditaan sitten pitämään omanaan kauppatavaraa määrätyn aikajakson verran – kymmenestä kolmeenkymmeneen päivään – ennen kuin he voivat jälleenmyydä tavarat. Chuck Fletcher, poliisietsivä Greenfield’issä, Wisconsinin osavaltiossa, totesi, ”Jos sinä otat jotakin käytettyä, sinun täytyy tietää asiakkaasi rehellisyys. He sanovat, ’99% asiakkaistani on rehellisiä’ mutta miten on loppujen 1% :n laita?” (26)

Lisää ruoan saastumista!

Tänä modernina massatuotetun ruoan ja nopean maanlaajuisen tavarakuljetuksen aikakautena, on tulossa lisääntyvästi vaikeammaksi estää meidän ruokatarvikkeidemme saastumista. Joten me olemme nähneet massiivisia ruoan poisvetämisiä myynnistä suurella frekvenssillä, kun Lääke- ja elintarvikevirasto (FDA) kamppailee ylläpitääkseen turvallista ruokavarastoa Yhdysvalloissa.

Elokuussa 2010 tässä maassa oli massiivinen kananmunien poisvetäminen kaupoista kun enemmän kuin 1,500 tapausta salmonellan aiheuttamasta ruokamyrkytyksestä raportoitiin sen jälkeen kun amerikkalaiset söivät pilaantuneita munia. Poisvetäminen käsitti 550 miljoonaa kananmunaa yli tusinassa osavaltioita, ja siihen sisältyi yli kaksikymmentä kananmunamerkkiä. (27)

Mutta ruoan poisvetämiset eivät pysähtyneet vain kananmuniin. Buffalossa, New Yorkin osavaltiossa, sijaitseva yhtiö nimeltään Zemco, joka on Tyson Foods’in yksikkö, veti pois yli 380,000 naulaa (1 naula = 454 grammaa) valmislihaa (deli meat), jota oli jaettu Wal-Mart’in myymälöihin, johtuen mahdollisesta Listeria-saastumisesta. (28) Cargill Inc. on vetänyt pois myynnistä yli 8,500 naulaa perusnaudanlihaa, sen jälkeen kun havaittiin sen olevan pilaantunutta johtuen harvinaisesta E. coli bakteerilajista (kolibakteeri). (29) Jopa lemmikkieläinruoka on ollut altis myynnistä poisvetämiseen kun Proctor and Gamble’s Iams’in lemmikkiruokamerkin huomattiin olevan mahdollisesti salmonellan saastuttamaa. (30)

Tärisevä, järisevä ja purkautuva luomakunta!

Me edelleen näemme merkittäviä luonnonkatastrofeja tapahtuvan kaikkialla maapallolla näinä viimeisinä päivinä. Amerikkalaiset Tennesseen, Arkansasin, Iowan, ja New Mexicon osavaltiot; yhtä hyvin kuin Brasilian, Kiinan, Pakistanin, ja useat muut valtiot ovat kaikki nähneet huomattavaa tulvimista vuonna 2010. Viime päivinä on ollut myös maastopaloja, maanjäristyksiä, ja jopa tulivuorenpurkauksia.

Mount Sinabung’in tulivuori Indonesiassa purkautui ensimmäistä kertaa neljäänsataan vuoteen elokuun 29:ntenä 2010. Tulivuori purkautui uudestaan syyskuun 3:ntena 2010, ja syöksi tuhkaa enemmän kuin mailin (1 maili = n. 1,6 km) korkeuteen ilmassa samalla kun kuulemma käynnisti yli 50 maanjäristystä. (31) Kolumbiassa viime kuussa oli myös tulivuorenpurkaus, mikä johti 8,000 ihmisen evakuoimiseen. (32) Maanjäristykset tulevat jatkossa olemaan ongelma. AFP uutistoimisto raportoi viime kuussa, että tutkijat California-Irvine yliopistossa ja Arizonan osavaltion yliopistossa ovat havainneet, että maanjäristykset Kaliforniassa ovat tiheämpiä kuin niiden aikaisemmin käsitettiin olevan, ja ”suuri maanjäristys (big one)” voisi iskeä milloin tahansa San Andreaksen siirroslinjaa pitkin. (33) Kun me katselemme luonnonkatastrofien jatkavan lisääntymistään, niin sen pitäisi palvella ainaisena muistutuksena siitä, että meidän tarvitsee katsoa ylös, sillä meidän ruumiinlunastuksemme on lähellä!

Lopuksi, minä haluan rohkaista kaikkia teitä panemaan toivonne ja luottamuksenne Jeesukseen. Meidän maailmamme on käymässä rumaksi, niin kyllästetyksi synnistä, ja siellä on merkityksellisiä asioita tapahtumassa kun me pääsemme aina vain lähemmäksi meidän Vapahtajamme kunniakasta paluuta. [Chilen kaivosturma elokuussa 2010 (klikkaa linkki) oli selvä merkki lähestyvästä Kristuksen morsiamen tempauksesta, kun kaivosmiesten pelastus tulee ylhäältä ahdingon jälkeen. Suom. huom.] Kun me valvomme ja rukoilemme ja näemme kaiken tuon tapahtuvan, niin tulee helpommaksi nähdä Saatanan jalanjäljet kaikkialla maailmassa samalla kun hän saa aikaan tuhoa ja sekamelskaa ilmeisesti joka käänteessä. Mutta ei ole mitään pelättävää jos me pysymme Kristuksen rakkaudessa, sillä kuten opetuslapsi Johannes kirjoitti, ”Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon.” (1. Joh. 4:18) Kiitokset kaikille teille, jotka tuette tätä ministeriötä. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, niin olkaa vapaita lähettämään niitä meille, ja meidän esirukoilijatiimimme tulevat antamaan niille kullekin yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Bloomberg Businessweek, August 12, 2010, by Tom Keene, New York, NY.
02. New York Times, July 18, 2010, by Robert Pear, Washington, D.C.
03. The Wall Street Journal, July 17, 2010, by Lauren Etter, Spiritwood, ND.
04. CBS 5 / KCBS / Associated Press, July 15, 2010. Oakland, CA.
05. New York Times, August 7, 2010, by Michael Cooper, New York, NY.
06. Financial Times, July 31, 2010, by Edward Luce.
07. Marketwatch, September 7, 2010, by Kurt Brouwer, http://marketwatch.com.
08. The Baltimore Sun, June 20, 2010, by Jessica Anderson, Baltimore, MD.
09. Bloomberg News, September 11, 2010, by Shobhana Chandra and Alex Tanzi, Washington, D.C.
10. Fox News, July 30, 2010, by Dana Blanton, http://foxnews.com.
11. Associated Press, August 17, 2010, by Joe McDonald, Beijing, China.
12. Associated Press, August 19, 2010, by Matthew Lee, Washington, D.C.
13. Huffington Post, June 4, 2009, by Jennifer Loven, Cairo, Egypt.
14. Associated Press, September 12, 2010, by Associated Press, Bekasi, Indonesia.
15. The Religion of Peace, http://thereligionofpeace.com.
16. Fox News, November 6, 2009, by Michelle Maskaly, http://foxnews.com.
17. Afro Briefs, September 4, 2010, by Afro Staff, http://afro.com.
18. Los Angeles Times, September 2, 2010, by Yvonne Villarreal, Los Angeles, CA.
19. Afro Briefs, September 4, 2010, by Afro Staff, http://afro.com.
20. YouTube Video, http://youtube.com/watch?=-0gvDkVcFkl.
21. BrainyQuote, http://brainyquote.com.
22. Wikipedia, http://wikipedia.org.
23. Time Magazine, August 25, 2010, by Adam Cohen.
24. AdvertisingAge, July 29, 2010, by Laurel Wentz, New York, NY. http://adage.com.
25. Cleveland.com, August 20, 2010, by Mark Gillispie, Cleveland, OH.
26. Milwaukee Journal Sentinel, August 8, 2010, by Doris Hajewski, Milwaukee, WI.
27. RightPundits, August 30, 2010, by Andrew Zarowny, http://rightpundits.com.
28. Associated Press, August 24, 2010, by Associated Press, Buffalo, NY.
29. Associated Press, September 3, 2010, by Martiga Lohn, St. Paul, MN.
30. RightPundits, August 30, 2010, by Andrew Zarowny, http://rightpundits.com.
31. World News Examiner, September 5, 2010, by Rebecca Kelley, Indonesia.
32. AFP, August 25, 2010, by AFP, Pasto, Colombia.
33. AFP, August 21, 2010, by AFP, Los Angeles, CA.


Erikoishuomautus: Uusi kunnianosoitus-nettisivu (tribute website) pastori David J. Meyer’iä varten voidaan nyt ladata osoitteesta: http://pastormeyer.org.

http://lasttrumpetministries.org


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com