Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 21. tammikuuta 2011

Profeetalliset supervaltiot #7 ja #8 ovat muodostumassa!

Tässä Cutting Edgen tuoreessa viikkokirjeessä David Bay ruotii Pohjois-Afrikan ja Länsi-Afrikan nykytilannetta kun sekä Tunisiassa että Norsunluurannikossa on käynnissä pitkäaikaisten johtajien vallanvaihdos. Tämä liittyy illuminaattien suunnitelmaan kaataa vanhat diktatuurihallitukset Afrikan mantereelta, jotta laajemmat alueelliset hallinnot voitaisiin perustaa supervaltio-nimellä. Näitä supervaltioita eli vaikutuspiirejä luotaisiin maailmaan 10 kappaletta, mikä yhdistyy Danielin kirjan profetiaan viimeisestä 4. pedosta, jolla on 10 sarvea (Dan. 7:7-8, 19-20, 23-24). Tämä Danielin neljäs valtakunta on lopullisen Antikristuksen maailmanhallinto, joka jakautuu siis kymmeneen osaan (kymmenvaltioliitto). Hieman olen/olin skeptinen tämän New Age -kirjailijoiden (Mihajlo Mesarovic ja Eduard Pestel, kirjassa nimeltä "Mankind At The Turning Point (Ihmiskunta käännepisteessä)", vuonna 1974) kehittelemän teorian suhteen, jonka alkuunpanijana oli okkulttinen New Age -kirjailija Alice Bailey kirjassaan The Externalisation of the Hierarchy. Täytyykö meidän uskoa, että Illuminati tulee todellakin toteuttamaan tämän suunnitelman, jota tukee mm. ”Pentagonin uusi kartta” -strategia? Näin semminkin kun David Bay julkaisi äskettäin kirjoituksia joiden mukaan 10 supervaltion syntymiseen menee vielä vuosikausia (täysin valmiina vasta viisi supervaltiota) ja näin Antikristuksen (maailmanhallitsijan) ilmestyminen 11. sarvena (pieni sarvi) kaikkien supervaltioiden jälkeen olisi myöskin kaukana ja sen myötä myös Kristuksen toinen tulemus. Kuitenkin David kirjoitti artikkelissaan CE2377 seuraavaa:
”Meidän täytyy esittää vielä eräs näkökanta. Kun seurakunnan tempaus tapahtuu, niin Pyhän Hengen pidättävä voima otetaan "pois tieltä" (2. Ts. 2:3-8). Kun Pyhän Hengen hillitsevä voima ei ole pidättämässä maailman valtioita, niin kymmenvaltioliiton suunnitelma voisi horjahtaa eteenpäin nopeasti muodostaen kaikki 10 valtiota hyvinkin äkkiä. Koska Illuminaatti todella tietää seurakunnan tempauksen olevan hyvin todellinen tapahtuma, he voisivat oikein hyvin olla ikäänkuin tappamassa aikaa odottaen, että sadat miljoonat heidän leppymättömimmät vihollisensa katoavat "silmänräpäyksessä".”
Tämä voisikin olla totta, että tempauksen (seurakunnan ylösoton) jälkeen asioihin pistettäisiin vähän vauhtia ja näin kymmenvaltioliiton toteutuminen ei välttämättä olisikaan enää niin kaukana, koska tempaus voi tapahtua milloin vain. Tämän supervaltioteorian rinnalla pidän kuitenkin varteenotettavana sitä, että lopullinen petovalta (Danielin 4. peto) olisi Euroopan Yhdysvallat (nyk. EU), jonka sisältä nousee vaikkapa kymmenen euromaan ydin, joiden taloudet ovat vakaita. Antikristus pudottaisi siten EU:n rahaliitosta kolme velkaantunutta reunavaltiota (Dan. 7:8, 20, 24) ja muut lähtevät vapaaehtoisesti (toivottavasti myös Suomi). Seuraavan viikkokirjeen osion suomentaja: Olli R.Cutting Edgen viikkokirje 19.1.2011

---------- This Week's Hot News --------

Prophetic Supernations #7 and #8 Are Forming!

The World Indeed Is On Fire In the "Non-Integrating Gap"

---------- Tämän viikon kuumat uutiset --------

Profeetalliset supervaltiot #7 ja #8 ovat muodostumassa!

Maailma on todellakin tulessa “ei-integroituneen aukon” sisällä
I. Lakkaamattomat sodat ja uhat kaataakseen hallituksia jatkavat leviämistään kaikkialla läpi ”ei-integroituneen aukon” kansakuntien Pohjois-Afrikasta Lähi-itään (supervaltio #7) sekä keskisessä ja eteläisessä Afrikassa (supervaltio #8)!

Tunisian 50-vuotisen diktatuuriajan loppu on ensimmäinen ”hallinnonvaihdos (Regime Change)” tässä uudessa sodassa.

UUTISKATSAUS: ”Väkivallasta arpinen Tunisia ilmoittaa uudesta hallituksesta”, Excite News, 17. tammikuuta 2011

"TUNIS, Tunisia (AP) – Tunisia otti askeleen kohti demokratiaa ja sovintoa maanantaina, luvaten vapauttaa poliittiset vangit ja avata hallituksensa oppositiovoimille, jotka on pitkään pidetty poissa vallasta – mutta vanha kaarti piti kiinni avainviroista, suututtaen mielenosoittajat."

”Pentagonin uusi kartta” -toimintasuunnitelma (”Pentagon’s New Map” strategy) erikoisesti mainitsee yksittäisen diktaattorin, joka seisoo alueellistamissuunnitelman tiellä, poissiirtämisen tärkeydestä, mikä tulee lopulta johtamaan suunnitellun 10 supervaltion luomiseen (Daniel 7:7-8 kohdan täyttymys).

"Presidentti Zine El Abidine Ben Ali lensi perjantaina Saudi-Arabiaan kuukauden mittaisten protestien jälkeen työttömyyden ja korruption takia mikä johti hänen kukistumiseensa 23 vuoden vallassaolon jälkeen… Itsevaltaisen Ben Alin alaisuudessa, Tunisiaa johdettiin tehokkaasti yhden puolueen johdolla… Kerran niin pelätyt poliisivoimat ovat taistelleet sala-ampujia ja armeijan yksikköjä vastaan…"

Diktaattori, joka johti Tunisiaa 23 pitkää vuotta, luultavasti ei tiennyt mitään Illuminatin suunnitelmista poistaa sivuun hänenlaisiaan johtajia, mutta hän ei tuhlannut aikaa jättäen virkansa ennen kuin armeija siirrettiin häntä vastaan ja ennen kuin hänet voitaisiin murhata.

Nyt kun tämä diktaattori on poistettu Tunisiasta, maa voidaan helposti sulauttaa suunniteltuun supervaltioon #7, nimellä, ”Pohjois-Afrikka ja Lähi-itä” .

”Hallinnonvaihdos” Tunisiassa huolestuttaa muita kansakuntia, peläten että ne saattaisivat olla seuraavia. Muista, yksi pääopeista ”Pentagonin uuden kartan” -toimintasuunnitelmassa, on se, että kansakunnat tulevat tarkastelemaan maan invaasiota tai uhkaavaa invaasiota vaikutusalueellaan ja käsittävät että he voisivat olla seuraavia, elleivät tee niitä muutoksia, joita Globaali Eliitti haluaa heidän suorittavan.

[Tänään 20.1.2011 Tunisian uudessa väliaikaisessa hallituksessa tapahtui joukkoero kun entiseen valtapuolueeseen RCD:hen kuuluneet ministerit erosivat puolueesta. Joukkoero tapahtui, kun mielenosoittajat vaativat RCD:n hajottamista. Arvostelijoille ei riittänyt se, että ainoastaan itsevaltainen presidentti Zine al-Abidine Ben Ali väistyi vallasta viime viikolla. Ks. http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/01/1259274/tunisiassa-ministerien-joukkoero. Suom. huom]

UUTISKATSAUS: “Tunisian mullistus kipinöi levottomuutta läpi arabimaailman – joissakin johtajissa enemmän kuin muissa”, Fox News, 18. tammikuuta 2011

"RABAT, Marokko – Neljän päivän korvia huumaavan hiljaisuuden jälkeen, Marokko on liittynyt useisiin muihin arabivaltioihin ilmaistessaan ’syvää huolta’ poliittisen kuohunnan suhteen Tunisiassa….Ahmed Herzenni, Marokon hallituksen nimittämän neuvoa antavan ihmisoikeuksien komitean presidentti (president of Morocco’s government-appointed Advisory Committee on Human Rights), sanoi haastattelussa tiistaina, että astuttuaan valtaan vuonna 1999, kuningas Mohammed VI oli dramaattisesti kiihdyttänyt poliittista liberalisointia, jonka hänen isänsä, edesmennyt kuningas Hassan II, oli aloittanut. Herzenni sanoi, että se, mitä Tunisian kansa oli tehnyt, oli ”hyvin tärkeää”, sillä se oli näyttänyt että ”totalitarismilla ei ole mitään tulevaisuutta” alueella, ja että diktaattorit, kuten Ben Ali, olivat ”tuomittuja kaatumaan”."

Täsmälleen kuten ”Pentagonin uuden kartan” -strategia näkee ennakolta! Kaikkia sortodiktaattoreita tähdätään kukistumaan, yksinkertaisesti siksi, koska heidän yhden-miehen johtamistapa seisoo sulauttamisen tiellä alueelliseen hallintoon, tässä tapauksessa, supervaltio #7:ään.

Huomaa, myöskin, huoli Marokon johtajien keskuudessa, kun he kävivät debattia omien riviensä sisällä siitä, että tulisiko kiihkeys ”hallinnonvaihdokseen” iskemään heitä seuraavaksi. He tulivat siihen johtopäätökseen, että vastaus on ”ei”, koska he olivat jo panneet alulle ”poliittisen liberalisoinnin”.

Muista, yksi osa ”Pentagonin uuden kartan” -strategiasta, on se, että muut niskoittelevat kansakunnat alueella tulevat ymmärtämään että naapuri on juuri syösty vallasta ja nämä tulevat tekemään vapaaehtoisesti niitä muutoksia joita Globaali Eliitti haluaa. Näyttää siltä ikään kuin arabimaailma Pohjois-Afrikassa on saamassa sanoman!

Samoin, Libyan alistava diktaattori on vaikeuksissa.

"Alueen sortavista diktaattoreista pitkäaikaisin, Muammar al-Qaddafi, joka on johtanut öljyrikasta Libyaa vuosikymmeniä, tuomitsi Tunisian protestit, jotka johtivat hänen pitkäaikaisen liittolaisensa, Ben Alin, kukistumiseen. Qaddafin lausunnot heijastavat hermostuneisuutta hänen oman poliittisen elinkelpoisuutensa suhteen, jonka jakavat kovin monet maat alueella."

Kuka muu on huolissaan ”hallinnonvaihdoksesta” maassaan?

** Egypti – "Presidentti Hosni Mubarak, esimerkiksi, joka on 82-vuotias ja hänen sanotaan olevan sairas, on johtanut Egyptiä yli 30 vuotta. Mutta hän hautoo mielessään vielä yhtä virkaan asettumista tämän vuoden syksyllä. Verrattuna Tunisiaan, 84 miljoonaa egyptiläistä on keskimäärin vähemmän hyvin koulutettuja, vähemmän Internet-tajuisia ja paljon köyhempiä."

Asian ydin on se, että Tunisian kansalaiset olivat paljon paremmin koulutettuja ja varakkaampia kuin kansalaiset Egyptissä, mutta diktaattori seisoi alueellisen hallinnon tiellä, josta suunnitellaan tulevan supervaltio #7.

** Syyria-Jordania – "Tunisian tainnuttavien tapahtumien herätyksessä, useat itsevaltaiset arabivaltiot ottivat askeleita helpottaakseen taloudellista painetta kansalaisissaan. Sunnuntaina, Syyria korotti jyrkästi tukimaksujaan energiaa varten kasvattamalla lämmitysöljyn hinta-alennuksia julkisille työntekijöille 72 prosentilla."

"Jordaniassa, missä on myös nähty mielenosoituksia huimasti nousevien ruoka- ja asumiskustannusten sekä korkean työttömyyden vuoksi, Hashemiitti -kuningaskunta ilmoitti uudesta 125 miljoonan dollarin paketista tukiaisia polttoainetta ja tuotteita, kuten sokeria, varten, sen jälkeen kun jordanialaiset protestoivat tällä viikolla."

Kuten sinä voit nähdä, muut arabivaltiot tämän alueen sisällä katselevat ”hallinnonvaihdosta” Tunisiassa ja yrittävät kuumeisesti päättää mitä muutoksia niiden täytyy tehdä varmistaakseen, ettei tällaista tapahdu heille!

Eikö olekin kiehtovaa nähdä profetioiden toteutumista päivittäisissä uutisissa (Daily News)?

II. Norsunluurannikko jatkaa uhassa olemistaan hallituksen kaatumisen suhteen.

UUTISKATSAUS: ”AU:n (Afrikan Unioni) lähettiläs: Presidentti Gbagbo’n virassa pysyminen on isku demokratialle”, Forbes Business News, 17. tammikuuta 2011

"ABIDJAN, Norsunluurannikko – Afrikan Unionin lähettiläs sanoo, että sallimalla Norsunluurannikon virkaatekevän johtajan pysyä virassa olisi ’kuolettava isku’ maanosan demokratialle."

"Kenian pääministeri Raila Odinga suuntasi takaisin Norsunluurannikolle maanantaina vielä yhdessä yrityksessä taivutella Laurent Gbagbo’a luopumaan vallasta lähes kaksi kuukautta presidentinvaalien jälkeen. Hänen vierailunsa merkitsee viidettä kertaa yhtä monessa viikossa kun joku Afrikan johtaja on tullut puhumaan uhmakkaalle Gbagbo’lle."

Tämän artikkelin viimeinen lause ”sanoo sen kaiken”, osoittaen että Pentagonin strategiaa ollaan seuraamassa täsmälleen niin kuin professori Barnett näki ennalta!

"Alueelliset johtajat ovat uhanneet harkita sotilaallista väliintuloa syrjäyttääkseen Gbagbo’n, jos hän tarrautuu valtaan."

Hyvin pian, minä kuvittelisin, me tulemme kuulemaan uutisia ”hallinnonvaihdoksesta” Norsunluurannikossa tai invaasiosta Länsi-Afrikan sotajoukkojen toimesta. Supervaltio #7 tullaan luomaan, ja ei minkään yksittäisen valtion Afrikan mantereella sallita seistä sen tiellä.

2 kommenttia:

  1. http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Arabimaissa+uusia+protesteja+ja+polttoitsemurhia/1135263245829
    Terveisin Tauno

    VastaaPoista
  2. Nyt käydään teatteria suomen hallituksessa, jossa lopulta tulevat olemaan kokoomus demarit ja keskusta! Kokoomus "ostaa" molemmat globaalin eliitin politiikan taakse!

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com