Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Last Trumpet Newsletter -- Heinäkuu 2011

Tässä viime vuoden kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta heinäkuun 2011 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXX    Issue VII    July 2011

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

--------------------------

Syntinen maailma muuttumassa aina vain pahemmaksi!
(A Sinful World Waxing Worse And Worse!)

”Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin. Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut. Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko. Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.”

Matteus 24:23-27

”Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?' Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.”

Matteus 7:21-23

”Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi. Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.”

2. Timoteuskirje 3:12-13


Tässä LTN:n numerossa, me tulemme jälleen kerran tutkistelemaan tapahtumien kehitystä jotka johtavat meidät aina vain lähemmäksi tämän aikakauden, jossa me nyt elämme, loppua. Kun me Jumalan lapsina noudatamme raamatullista kehotusta valvoa ja rukoilla, meidän ei tarvitse katsoa kauaksi nähdäksemme pahuuden tulvan joka on nielaissut suurimman osan tästä muinaisesta kauniista planeetasta. Saatanan jalanjälkiä on kaikkialla kun ne tulevat ilmi moraalin turmeluksen, sotien ja kansannousujen, väärien uskontojen, sortavien itsevaltaisten poliittisten hallintojen, ja muiden ongelmien ylitarjonnan muodossa jotka ovat liian runsaita lueteltaviksi tässä uutiskirjeessä. Kristittyinä, me käsitämme että olosuhteet tässä maailmassa jatkavat huonontumistaan ennen meidän Vapahtajamme takaisintulemusta, sillä kuten Paavali kirjoitti 2. Timoteuskirjeen luvussa 3:13, ”Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.” Me elämme nyt ajassa jolloin saatana työskentelee hullun lailla yrityksessä kaapata koko maailma pystyttääkseen oman paholaismaisen yhden-maailman hallituksensa. Hän on paniikissa ja ”nostamassa meteliä (raising hell)”, niin sanoaksemme, koska kuten Ilmestyskirjan kohta luvussa 12:12 kertoo meille, ”Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"” Saatanalla on vain vähän aikaa jäljellä työstää suunnitelmaansa, ja me tiedämme että lopulta hän tulee epäonnistumaan saamaan valmiiksi sitä mitä hän on ryhtynyt tekemään.

Valitettavasti, otollinen hetki synnintekijöille katua on myös päättymässä ja saattaa pian olla täysin umpeutunut. Jos sinä et ole vielä katunut syntejäsi ja luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä rohkaisen sinua tekemään niin nyt. Kuten profeetta Jesaja kirjoitti Jesajan kirjan luvussa 55:6-7, ”Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on. Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta.”

Kummallinen uskonto viimeisinä päivinä!

Matteuksen luvussa 24 Jeesus varoitti meitä viitaten moniin olosuhteisiin joita me kohtaisimme viimeisinä päivinä. Meidän Vapahtajamme puhui sodista, sotien sanomista, kansoista nousemassa kansoja vastaan ja valtakunnista valtakuntia vastaan, nälänhädästä, kulkutaudeista, ja maanjäristyksistä. Minä olen tarkastellut monia näistä keskustelunaiheista perusteellisesti aikaisemmissa LTN:n numeroissa. Kaiken lisäksi, Matteus 24 varoittaa meitä siitä että vääriä profeettoja nousisi viimeisinä päivinä, ja siellä olisi joku joka väittäisi jopa olevansa Jeesus Kristus. Me totisesti elämme päiviä jolloin monenlaisia muotoja oudosta uskonnosta on nousemassa esiin.

Läpi useiden viime kuukausien, eräs mies, joka on saanut paljon huomiota mediassa ja julkisen mielipiteen käräjillä, on 89-vuotias radiopersoonallisuus Harold Camping. Hra. Camping ennusti että tempaus tapahtuisi toukokuun 21. päivänä 2011, ja johtuen hänen opetuksistaan, monet hänen seuraajistaan myivät omaisuutensa ja tuhlasivat kaiken mitä heillä oli yrityksessä antaa hälytys. Toukokuun 21. päivä on saapunut ja mennyt, ja valitettavasti monet Hra. Campingin suurimmista tukijoista on nyt vararikossa ja pennittömiä. Eräs uutisartikkeli, joka julkaistiin toukokuun 7:ntenä 2011, siteerasi Campingin seuraajaa sanoen, ”Me budjetoimme kaiken niin että, toukokuun 21. päivänä, meillä ei ole mitään enää jäljellä.” (1) Tämä on hyvin surullista ja minun sydämeni on surullinen niiden puolesta joita petettiin näillä väärillä opetuksilla. Mitä tulee Hra. Camping’iin, niin hän pysyy katumattomana ja väittää nyt että maailma tulee tuhoutumaan täysin lokakuun 21. päivänä 2011. (2) Mielenkiintoista kyllä, Camping kärsi sydänkohtauksen kesäkuun 9. päivänä 2011. Enimmäkseen, hän näyttää voivan hyvin vaikkakin hänen puheensa on kangerrellut. (3) Ehkä tämä on Jumalan tapa varoittaa ihmistä pysymään hiljaa.

Harold Camping ei ollut ensimmäinen mies joka on ennustanut tuomiopäivää, ja on epätodennäköistä että hän tulee olemaan viimeinen. Kuitenkin, jos Jeesus olisi halunnut meidän tietävän Hänen paluunsa päivämäärän, Hän olisi kertonut meille sen. Raamattu ei koskaan anna meille tuota tietoa koska se ei ole sitä tietoa jota meidän tarvitsee tietää, ja se voisi olla vahingollista meidän hengelliselle terveydelle jos me tietäisimme. Jos päivämäärä annettaisiin, monet kristityt jättäisivät heidän suojauksensa alas, ja mahdollisesti jopa vajoaisivat syntiin. Matteus 25:13 kertoo meille, ”Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.” Mieluummin kuin yrittää tulkita salaisia koodeja Raamatussa tai soveltaa numerologiaa nähdäkseen meidän Vapahtajamme paluun päivämäärän kuten Hra. Camping oli tehnyt, meidän pitäisi olla jatkuvassa valmiustilassa kohdataksemme Jumalamme.

Vielä osoittaaksemme että me elämme viimeisissä päivissä, siellä on nyt mies Australiassa joka väittää olevansa Jeesuksen Kristuksen reinkarnaatio. Kuitenkin, mies on itse asiassa Alan John Miller, ja hänen vaimonsa, joka väittää olevansa Maria Magdaleenan reinkarnaatio, on todellisuudessa nainen nimeltä Mary Suzanne Lock. Pari on perustanut ”seurakuntansa” lähelle Kingaroy’n kaupunkia Queensland’issa, Australiassa. Ympäröivä omaisuus on hankittu noin 30-40 seuraajan kautta joita Miller on vetänyt keskuuteensa vuosien kuluessa. (4) Verkkosivuillaan, Hra. Miller toteaa, ”Vain vähän yli 2000 vuotta sitten, me saavuimme maapallolle ensimmäistä kertaa. Johtuen minun henkilökohtaisesta kaipauksesta ja intohimosta Jumalaa kohtaan, kun minä kasvoin, minä en tiedostanut ainoastaan sitä, että minä olin Messias, josta kerrottiin edeltä muinaisten profeettojen kautta, vaan että minä olin myös Jumalan kaavailemassa prosessissa, jota kaikki ihmiset voisivat seurata jos he niin haluaisivat.” (5) The Daily Mailin raportti lainaa Milleriä sanoen, ”On olemassa luultavasti miljoona ihmistä jotka sanovat olevansa Jeesuksia ja suurin osa heistä asuu mielisairaaloissa. Mutta jonkun meistä täytyy olla. Mistä minä tiedän että minä olen? Koska minä muistan kaiken (entisestä) elämästäni.” (6)

Jeesus varoitti meitä siitä että miehiä sellaisia kuten Alan John Miller nousisi. Matteuksen luvusta 24-26 me luemme, ”Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin. Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut. Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.” Väärien kristusten olemassaolo on vielä yksi profetian täyttymys ja eräs merkki ajasta jossa me elämme.

Suurin osa meistä on luultavasti kuullut pääuskonnoista maailmassa nykypäivänä. Siellä on kristinusko, judaismi, Islam, ja monia muita. Silti, se mikä saattaa olla kummallisin uskonto tässä modernissa aikakaudessa, on se, mitä sinä voisit kutsua Apple-kultiksi. BBC:n dokumentissa nimeltä ”Secrets of the Superbrands (superbrändien salaisuudet)”, toimittajilla oli toimitusohjelma Apple-tuotteiden julkistamistilaisuudesta jossa läpikäytiin MRI (Magnetic Resonance Imaging eli aivojen magneettikuvaus). Toimittajat havaitsivat, että kun ihminen katsoi Applen tuotteita hänen aivojensa alueet, jotka tulivat aktiivisiksi, olivat tavallisesti samoja ihmisaivojen alueita jotka olisivat aktiivisia uskonnollisen ylistyksen aikana. Dokumentti myös pani merkille että Apple-kaupan avaaminen Lontoossa oli ”enemmän evankelikaalinen rukouskokous kuin tilaisuus ostaa puhelin tai kannettava tietokone” Apple-fanaatikkojen ”hyppiessä ylös ja alas, taputtaen käsiään ja huutaen”. (7) [Vrt. urheilutilaisuuksiin, esim. NHL-peleihin, joissa valtava yleisömassa mylvii ja taputtaa käsiään ym. kun jokin tähtipelaaja palkitaan tai jos joukkue voittaa tärkeän ottelun tai mestaruuden. Yleisö nousee kirjaimellisesti seisomaan ja on hypnoosissa kuten karismaattisissa uskonnollisissa kokouksissa. Ihmispalvonta on huipussaan ja ”Rooman gladiaattorit” temmeltävät esiintymisareenalla. Suom. huom.]

Vaikka monet ihmiset tulisivat siihen käsitykseen että Apple on uskonto ollakseen tippaakaan kaukaa haettua, uskollisuus, jota jotkut suovat Apple-tuotteille, ei ole mitään paitsi järkyttävää. Uutisjuttu joka alkoi levitä kesäkuun alussa, kertoo miten 17-vuotias poika Kiinassa oli niin epätoivoinen iPad2:sen (Applen uusi tablettitietokone) hankkimisessa että hän myi yhden munuaisistaan pimeillä markkinoilla saadakseen varat ostoon. ”Minä halusin ostaa iPad2:sen, mutta minulla ei ollut rahaa. Kun minä surffailin Internetissä minä löysin ilmoituksen jonka oli julkaissut nettiin agentti sanoen että he voisivat ostaa munuaisen”, poika sanoi. (8)

Apple-tuotteiden käyttämisessä ei ole mitään väärää jos se tehdään oikean mielenlaadun kanssa. Minä omistan itse muutamia Applen laitteita. Kuitenkin, on tärkeää että me emme salli fanatismin vallata sydämiämme, olipa se elektroniikkaa, elokuvia, televisiota, urheilujoukkueita [Huom. Jokerit-jääkiekkojoukkue Suomen HellSingissä ja sen uskolliset fanit. Suom. huom.], tai mitä tahansa muuta varten. Kristittyinä meidän pitää olla vihkiytyneitä Jumalalle, ei meidän iPad:lle, iPod:lle, tai kannettaville tietokoneille.

Suomentajan kommentti: Tämä oli hyvä osuus Samuelilta. Todellakin nykyajan teknologia on muodostunut joillekin uskonnoksi. Lähetin Samuel David Meyerille viime kuussa kirjeen, jossa kerroin miten Nokia-yhtiöstä on tullut monille suomalaisille epäjumala ja Jumala onkin pannut liikkeelle voimavirran, jolla tämä firma ajetaan alas. Kirjoitin vähän jälkeen Nokian tulosvaroituksen, joka oli laajin sitten Nokian menestystarinan alkamisen Jorma Ollilan kaudella. Nokian kurssi on laskenut tänä vuonna Helsingin pörssissä yli 40%. Kerroin Samuelille Nokian ja Ollilan yhteyksistä Illuminatiin ja pedonlukuun. Liekö tämä kirjeeni saanut siten kannustetta tähän Samuelin juttuun Applesta, joka on Nokian ohella viimeisten päivien kummallinen uskonto?

Kristittyjen vaino – voimistumassa viimeisinä päivinä!

Eräs lopun aikojen olotila josta meidän Vapahtajamme varoitti meitä, on vallitseva kristittyjen vaino. Matteuksen luvusta 24:9 me luemme, ”Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.” Vaikkakin me vielä nautimme kohtuullisesta määrästä uskonnonvapautta Yhdysvalloissa tänä päivänä, kristittyjä ympäri maailman vainotaan joka päivä. Monet tarinoista joita minä olen löytänyt eri uutislähteiden kautta, ovat äärimmäisen kauhistuttavia.

Äskettäistä vallankumousta Egyptissä, mikä johti entisen presidentin Hosni Mubarakin syrjäyttämiseen, juhlittiin monien taholta suurena voittona demokratialle. Valitettavasti, seurannut valtatyhjiö on sallinut kovanlinjan islamilaisen elementin nousta esiin ja kaapata vallan. Sortava uusi hallinto, jota ohjataan tuon maan armeijan taholta, on vanginnut noin 7000 ihmistä siitä lähtien kun se otti vallan. (9) Egyptin viranomaiset ovat erityisen vihamielisiä kristityille, ja he tekevät hyvin vähän, jos lainkaan, suojellakseen heitä harmeilta. Itse asiassa, nuo, jotka ovat käskyvallan viroissa, usein avustavat niiden vainoamisessa jotka seuraavat Kristusta.

Yksi sellainen esimerkki vainosta sattui tammikuussa 2011 kun ei-työvuorossa ollut poliisiviranomainen raivostui useiden kristittyjen läsnäolosta junassa matkalla Kairoon. Poliisiviranomainen ampui ja tappoi 71-vuotiaan kristityn miehen samalla kun haavoitti miehen vaimoa ja neljää muuta ihmistä. (10) Barry Rubin’illa, Global Researh in International Affairs’in (Kansainvälisten suhteiden globaali tutkimus) johtajalla, oli tällaista sanottavanaan hyökkäyksen suhteen, ”Kriittinen osatekijä on se, että ampuja oli matkalla työpaikallensa, ja siten se ei ollut suunniteltu juttu. Jos se olisi ollut suunniteltu juttu, hän olisi tehnyt sen joskus illalla tai muuna aikana. Minä luulen että hän oli raivon ja vihan valtaama.” (11) Daniel Pipes, Lähi-idän Foorumin johtaja, sanoi ampujasta: ”Hän on jihadisti ja yksi niistä jotka eivät halua yhtään kristittyjen läsnäoloa Egyptissä. Hän uskoo että Egyptin pitäisi olla täysin muslimimaa.” (12)

Surullista kyllä, vihamielisyys kristittyjä kohtaan ulottuu kauas Egyptin rajojen tuolle puolen. Toukokuussa 2011, hyökkäys kristittyä kylää vastaan Nigeriassa jätti kuusitoista ihmistä kuolleiksi. ”Siellä oli hyökkäys Kurum’in kylää vastaan tuntemattomien asemiesten taholta ja raporttien mukaan, jotka saavuttavat minut, 16 ihmistä on tapettu ja 20 taloa poltettu hyökkäyksessä”, totesi Amama Abakasanga, Bauchi’n osavaltion poliisipäällikkö. (13)

Vielä yksi hyökkäys tapahtui huhtikuussa 2011 afrikkalaisessa Somalian maassa kun kaksi äärimuslimia murhasi brutaalisti 21-vuotiaan miehen joka oli hiljattain kääntynyt kristinuskoon. Nuori mies oli kuulemma kiskottu talostaan ja sitten häntä oli ammuttu useita kertoja. Kristityn miehen tappamisen jälkeen, islamistiset militantit huusivat, ”Allahu Akbar [Jumala on suuri]” ja pakenivat tapahtumapaikalta. (14)

Kiinan hallinto on myös hyvin vihamielinen kristinuskolle, ja huhtikuussa 2011 he pidättivät ja ottivat vangeiksi suunnilleen 50 kristittyä rekisteröimättömän seurakunnan kokouksen järjestämisestä. Vaikka Kiina väittää sallivansa kristillisen jumalanpalveluksen maassaan, kannattajien sallitaan osallistua vain valtion hyväksymiin ja kontrolloimiin kirkonmenoihin. Huomattavaa kyllä, kristinusko kukoistaa Kiinassa huolimatta hallinnon vainosta. Siellä on noin 60 miljoonaa kiinalaista kristittyä jotka palvelevat Jumalaa rekisteröimättömissä ”koti”-kirkoissa, joita sortava kommunistinen hallinto pitää laittomina. (15)

Yhdysvalloissa me olemme siunattuja omaamalla helpon pääsyn meidän Raamattuihin ja voidaksemme järjestää seurakunnan jumalanpalveluksia ilman että liittovaltio on särkemässä ovea. Kuitenkaan, evankeliumin ei sallita virrata aivan niin vapaasti, kuten sillä oli tapana Amerikassa. Ei ole epätavallista kuulla katusaarnaajista joita ollaan pidättämässä ”rauhan häirinnän” vuoksi tai kristityistä joita vangitaan ”vihapuheen” vuoksi jos he yrittävät todistaa homoseksuaalille. Minä kiitän Jumalaa tilaisuuksista joita meillä on levittämään evankeliumia, ja silti minä käsitän että me emme ehkä aina voi tehdä niin. Me Last Trumpet -ministeriössä tunnemme ajan, jossa me elämme, kiireellisyyden, ja tuon syyn takia me olemme päättäväisempiä kuin koskaan työskentelemään niin lujasti kuin me ikinä voimme Jumalan valtakunnan tähden.

Amerikan vapaus poljettu jalkoihin! (American Freedom Trampled Underfoot!)

Jokaisena kuukautena on useita satoja uutisjuttuja joihin minä törmään kirjoituspöydälläni. Poikkeuksetta, minä huomaan että monet näistä jutuista ovat tyrmistyttäviä ja osoittavat että meidän yksityisyyden, vapauden, ja oikeuksiemme murenemista Amerikan kansalaisina tapahtuu yhä lisääntyvällä ja hälyttävällä tahdilla.

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi, tai FBI, on tarkistamassa heidän käsikirjaansa, tunnettu nimellä Domestic Investigations and Operations Guide (Kotimaan tutkimusten ja operaatioiden opas), yrityksessä suoda heidän agenteilleen enemmän liikkumavaraa tutkimusten suorittamiseksi. Uusien ohjeiden alaisuudessa, agentit eivät tarvitse mitään vankkaa todistusaineistoa, todennäköistä perustetta, tai jopa vihjettä epäilykseen tutkia tietokantarekistereitä, seurata amerikkalaisia vakoilutiimien avulla, tai penkoa läpi henkilön paperiroskia. Uudet säännökset myös höllentävät välttämättömiä vaatimuksia valheenpaljastuskokeiden hallinnoimiseksi. (16)

Vain viikkoja ennen kuin FBI ilmoitti heidän uusista säännöksistä, Barack Obama allekirjoitti laajennuksen tietyille kiistanalaisille osuuksille Patriot Act -laeista, joita pidetään niin tungettelevina että ne täytyy uusia joka neljäs vuosi. (Suurin osa Patriot Act’ista on pysyvää osaa Yhdysvaltojen perustuslaista.) Liittyen Patriot Act’iin, Obama lausui, ”Se on tärkeä työkalu meille käsitellä edelleen käynnissä olevaa terroriuhkaa.” (17) Muut hahmot Washingtonissa, kuitenkin, olivat kaikkea muuta kuin ilahtuneita. Senaattori Dick Durbin (D-Illinois) surkutteli hänen päätöstään äänestää Patriot Act -lakiesityksen puolesta vuonna 2001, sanomalla, ”Minä tajusin pian että se antoi liian paljon valtaa liittovaltiolle ilman riittävää oikeudellista ja kongressin valvontaa.” (18)

Ei ole enää epätavallista kuulla lakivalvontaviranomaisten rikkovan syyttömien amerikkalaisten ovia. Itse asiassa, viimeaikainen tapaus sattui Stocktonissa, Kaliforniassa, missä agenttitiimi, toimien opetusministeriön (Department of Education) nimissä, rikkoi miehen kotioven, raahasi hänet ulos talostaan, ja lukitsi hänet kuumaan poliisiautoon kuudeksi tunniksi sen jälkeen kun oli kovistellut häntä hänen vieraantuneen vaimonsa maksamattomista yliopistolainoista. (19)

Vielä yksi hävytön tapaus sattui Vernal’issa, Utahin osavaltiossa, toukokuun 27. päivänä 2011, kun miehelle annettiin sakkolappu (citation) yritettyään maksaa kiistanalaisen 25 dollarin laskun klinikalla 2500 pennillä. Poliisi syytti miestä ”sotkuisesta suorituksesta”. (20)

Jos sinä joskus vietät aikaasi Chicagon suurkaupungissa, on olemassa suuri mahdollisuus että Isoveli (Big Brother) tulee tarkkailemaan sinua. Kaupungilla on yli 10,000 vakoilukameran verkosto, ja suunnitelmia on tekeillä lisätä niitä vielä. Koskien vakoilulaajennusohjelmia, Chicagon pormestari Rahm Emanuel totesi, ”Työtä ollaan tehty. Meidän pitäisi täydentää sitä koska se koetaan tärkeäksi Kotimaan turvallisuusviraston raporteissa. Kameraverkosto on osa turvatoimia ja turvallisuutta kaupunkia varten.”

Ovatko tiedemiehet tulleet hulluiksi?

Läpi historian keston, on aina ollut tiedemiehiä jotka tunnettiin hieman omituisina. Kuitenkin, projektit, joiden kanssa monet tiedemiehet nyt työskentelevät tänä päivänä, voittavat vähäiset omituisuudet taikka määrittelevät uudelleen hulluuden maailman. Ovatko tiedemiehet tulleet hulluiksi?

Tiedemiehet ovat ottaneet valoa-säteileviä proteiineja meduusasta ja yhdistäneet niitä yksittäiseen ihmissoluun luodakseen sellaista mitä eräs uutisraportti kutsui ”eläväksi, biologiseksi laseriksi”. ”Tämä on ensimmäinen kerta kun me olemme käyttäneet biologisia ainesosia rakentamaan laser ja tuottamaan valoa jostakin joka on elävä”, sanoi Seok-Hyun Yun, optikko ja fyysikko Harvardin lääketieteellisestä tiedekunnasta. (22)

Uutta järjestelmää, tunnettu nimellä Nutrismart, joka sallisi syötäviksi kelpaavien RFID-tagien (radiotaajuustunnistus) tulla upotetuksi ruokaan, ollaan kehittämässä. Tiedemiehet väittävät että systeemi olisi hyödyllinen ravinne- ja ruoka-allergioiden jäljittämiseksi, siten tehden ihmisille helpommaksi pitää tilastoa siitä mitä he syövät. (23)

Tiedemiehet Kiinassa ovat synnyttäneet lauman geneettisesti muokattuja lehmiä jotka tuottavat maitoa, jolla on samoja ominaisuuksia kuin ihmisen tuottamalla maidolla. Professori Li Ning, projektin vetäjä ja johtava tutkija totesi, ”Geneettisesti muokattu lehmän maito on 80-prosenttisesti samaa kuin ihmisen rintamaito. Meidän muokattu lehmän maito sisältää useita tärkeitä ominaisuuksia ihmisen maidosta, erityisesti proteiineja ja vasta-aineita joiden me uskomme olevan hyviä meidän terveydelle ja voivan parantaa meidän immuunijärjestelmää.” (24)

AgResearch Uudessa-Seelannissa on tuottanut geneettisesti valmistettuja transsukupuolisia vuohia, joita he kutsuvat vuohittariksi (goys). Vuohia, joiden sanotaan olevan naaraspuolisia lisääntymiskyvyttömissä uroskehoissa, tullaan suostuttelemaan lypsämiseen tutkijoiden toimesta jotka ovat vastuussa projektista. (25)

Tämä seuraava juttu on niin vastenmielinen että minä olen vastahakoinen edes sisällyttämään sitä tähän osioon. On vaikea lukea tätä tuntematta hieman pahoinvoivaksi, ja tuon vuoksi minä pyydän anteeksi etukäteen. Japanilainen tutkija nimeltään Mitsuyuki Ikeda on kehittänyt synteettisen lihatuotteen joka on valmistettu proteiineista jotka löydetään ”jäteveden mudasta”, tai toisin sanoen ihmisjätteestä. ”Minä myönnän että harvat ihmiset olisivat halukkaita syömään sitä tietäen että se on tehty ihmisulosteesta. Sikäli kuin hinnasta ollaan kiinnostuneita, koska tällä hetkellä siihen sisältyy tutkimuskustannukset, meidän keinotekoinen liha on 10 tai 20 kertaa kalliimpaa kuin normaali liha. Mutta heti kun tutkimus on valmis ja liha pannaan markkinoille, me luultavasti voimme hinnoitella sen karkeasti ottaen samalle tasolle kuin normaalin lihan”, sanoi Ikeda haastattelussa. (26)

Maailmanlaajuinen ruokavarasto kriisissä!

Yksi asia mikä jokaiselle miehelle, naiselle, ja lapselle on yhteistä tässä maailmassa, on se, että heidän kaikkien täytyy syödä. Kuitenkin, me huomaamme tässä modernissa aikakaudessa kun uuden teknologian oletetaan tekevän ruokamme turvallisemmaksi ja runsaammaksi, että sen johdosta on todellisesti vaikeampaa saada terveellistä, ravitsevaa, ja edullista ruokaa. Itse asiassa, raportti, jonka on julkaissut Taloudellinen yhteistyö- ja kehittämisjärjestö, tai OECD, toteaa että he odottavat ruoan hinnan edelleen nousevan seuraavien kymmenen vuoden aikana. ”Ihmisiä aiotaan pakottaa, joko kirjaimellisesti syömään vähemmän, tai löytämään muita tulonlähteitä”, sanoi Angel Gurria, OECD:n johtaja. (27) Jim Borel’illa, DuPont’in varatoimitusjohtajalla oli tällaista sanottavaa, ”Ihmiset alkavat oivaltaa että ruoantarve ylittää varastot. Jos maailma ei tajua miten selviytyä tehokkaasti tämän haasteen kanssa, niin sitten tulokset ovat rumia.” (28)

Suuri osa ruoasta, joka on kuluttajien saatavilla, on todellisesti vaarallista kulutusta varten. Äskettäin havaittiin että huomattava määrä ruokaa Kiinassa on pilaantunut, käsittäen sairaat siat joista oli tapana tehdä pekonia; nauhamakaronit, joita valmistettiin maissin, musteen ja parafiinin sekoituksesta; riisin, joka saastui raskasmetalleista; makkarat, joita valmistettiin pilaantuneesta lihasta ja lannoitteesta; ja sianlihan, joka on niin täynnä bakteereja että se kajastaa outoa sinistä väriä pimeässä. (29)

Saksassa, uuden E.coli -bakteerikannan puhkeaminen on sairastuttanut 3408 ihmistä ja tappanut lisäksi 39 kesäkuun 18. päivästä 2011 lukien. (30) Tämän sinnikkään uuden E.coli -kannan alkuperä on mysteeri, jonka selvittämisessä Saksan viranomaisilla on ollut vaikeita hetkiä. Aluksi he ajattelivat että pilaantunut ruokasalaatti, pilaantuneet kurkut, ja tomaatit olivat syypäitä. Tuon jälkeen he käänsivät epäilynsä mung-papujen ituihin, parsakaaliin, herneisiin, kikherneisiin, valkosipuliin, linsseihin, ja retiiseihin. Samaan aikaan pelästyminen on jättänyt monet eurooppalaiset pelokkaiksi vihannesten syömiselle, erityisesti, jos ne sattuvat olemaan biodynaamista (organic) alkuperää. Saadessaan tietää että monet epäillyt satolajikkeet kasvatettiin biodynaamisilla tiloilla (luomutilat), saksalaista miestä siteerattiin sanomalla, ”Tämä kaikki on hieman pelottavaa, etenkin kun tuotteet tulevat biodynaamisilta kasvupaikoilta. Ei enää luomuruokaa minulle tästä eteenpäin.” (31)

Huomautettakoon tässä että The Atlantic’in raportti väittää, että uusi E.coli -kanta, joka tunnetaan nimellä O104:H4, sisältää geneettistä ainesosaa eri E.coli -kannoista yhtälailla kuin DNA-jaksoja ruttobakteerista. (32) Kun me tarkastelemme kaikkia tosiasioita joita me tiedämme koskien tätä tappavaa uutta bakteerikantaa, jota jotkut raportit kutsuivat pahimmaksi E.coli -taudin puhkeamiseksi ikinä, minä en voi ajatella muuta kuin että se luotiin jossakin laboratoriossa.

Maissin hinnat Yhdysvalloissa ovat jatkaneet kasvuaan, ja maissin bushelihinta (1 busheli = 35,23907017 litraa) on nyt enemmän kuin kaksinkertainen verrattuna siihen mitä se oli vain vuosi sitten. Varastot ovat myös tasoilla, jotka ovat noin puolet siitä mitä viranomaiset haluaisivat niiden olevan, mikä osittain johtuu tulvimisesta, jota tapahtui aikaisemmin tänä vuonna ja se tuhosi satoja monilla alueilla. (33) Samaan aikaan, muut alueet Yhdysvalloissa ovat kärsineet ankarasta kuivuudesta, ja tämä on uhannut meidän kansallista vehnävarastoa. Viljan tavaraluetteloiden odotetaan putoavan 8,8 prosentilla hinnannousun kanssa, joka on niinkin korkea kuin 20 prosenttia vuoden 2011 loppuun mennessä. Muilla maailman alueilla, kuten Kiinalla, osalla Eurooppaa, Ukrainalla ja Venäjällä on myös ollut äskettäisiä vaikeuksia vehnän kasvattamisessa. Dan Basse’a, AgResource Co’n johtajaa, siteerattiin sanomalla, ”432 vuoteen, minä en ole koskaan nähnyt niin paljon ongelmia niin monissa paikoissa. Me olemme huolissamme maailman kertomuksen suhteen nyt.” (34)

Maailman vehnävarasto kohtaa myös uuden haasteen sienikannasta nimeltä Ug99. Sieneen viitataan vehnän ruosteena, ja heti kun sitä kiinnittyy vehnäsatoon, kasvit tulevat peitetyiksi punertavan ruskeista rakkuloista, mikä tekee ne käyttökelvottomiksi. UG99:ää havaittiin ensiksi Ugandassa vuonna 1999. Tuosta ajasta lähtien se on levinnyt kaikkiin Afrikan eteläisiin ja itäisiin seutuihin, ja tiedemiehet ovat kasvavassa määrin huolissaan siitä että se voi saavuttaa maailman muut alueet, kuten Pakistanin, Intian, Australian, tai jopa Amerikat. Johtuen Ug99:n tuhoavasta potentiaalista, tutkijat työskentelevät kiihkeästi kehittääkseen uusia vehnälajeja jotka ovat vastustuskykyisiä sienille. (35)

Maapallo – lyöty ja pahoinpidelty luonnonkatastrofeilla!

International Displacement Monitoring Center’in (Kansainvälinen siirtolaisuuden valvontakeskus) raportin mukaan, vuosi 2010 oli musertavin vuosi koskaan joka on tilastoitu, 42 miljoonan ihmisen ollessa pakotettu pakenemaan kodeistaan johtuen luonnononnettomuuksista. (36) Suuntaus on jatkunut vuonna 2011 merkittävien maanjäristysten eri maailman alueilla, tulvimisen useissa maissa, kuivuusjaksojen, tulivuorenpurkauksien Chilessä ja muissa paikoissa, sekä järkyttävien myrsky- ja tornadomäärien Yhdysvalloissa kanssa. Itse asiassa, asiantuntijat väittävät nyt, että huhtikuu 2011 oli erilainen kuin mikään kuukausi Amerikan historiassa. ”Samalla kun samankaltaisia äärisääilmiöitä on tapahtunut läpi Amerikan modernin historian, eivät ne koskaan ennen ole sattuneet yhdessä ainoassa kuukaudessa”, sanoo raportti, jonka on julkaissut National Climate Data Center (Kansallinen sääkeskus). (37)

Äärimmäinen sää ei rajoittunut huhtikuuhun, kuitenkaan. Toukokuun 22:ntena 2011, yksi tappavimmista tornadoista joita on koskaan tilastoitu sattui Joplinissa, Missourin osavaltiossa. Tämä voimakas myrsky viilsi lähes neljätoista mailia (1 maili = n. 1,6 km) pitkän hävityspolun, ja traagisesti, ainakin 153 ihmistä sai surmansa. (38) Muut Yhdysvaltojen alueet kärsivät vieläkin merkittävän tulvimisjakson seurauksista, ja suuri osa lounaista Yhdysvaltoja kärsii yhä merkittävästä kuivuudesta. Valitettavasti, ankara kuivuus on luonut ihanneolosuhteet maastopaloille, ja useita sellaisia paloja alkoi kesäkuussa 2011. The Wallow -maastopalo itäisessä Arizonassa on suurin jonka osavaltio on koskaan nähnyt leviten 773 neliömailin, tai 495,016 eekkerin (1 eekkeri = 0,4 hehtaaria) alueelle, joka on nyt tuhoutunut. Tästä kirjoittamishetkestä lukien, siellä on enemmän kuin 4600 palomiestä yrittäen saada roihun hallintaan. (39)

Siellä on monia muita esimerkkejä luonnononnettomuuksista ympäri maailman joista voitaisiin keskustella, kuten Chilen tulivuori, joka on ripotellut tuhkaa koko matkan halki Tyynenmeren ja estänyt lentoliikenteen Australiassa; (40) [Chilen tulivuorenpurkaus aiheutti muuten poikkeuksellisen kuunpimennyksen Aasiassa, kun Kuu värjäytyi todella verenpunaiseksi ilmassa olleen tuhkan vuoksi 15.-16. kesäkuuta 2011. Suom. huom.] maanjäristykset ja jälkijäristykset Christchurchin kaupungissa (Christchurch = ”Kristuksen kirkko”), Uudessa-Seelannissa, mikä on turhauttanut kaupungin asukkaat siihen pisteeseen, että monet haluavat jättää alueen täysin; (41) ja tulviminen Kiinassa, mikä on pakottanut yli 555,000 ihmistä seitsemässä provinssissa evakuoitaviksi kodeistaan ja tappanut lisäksi yli 100. (42) Varmastikin näyttää siltä että luonnonkatastrofit ja äärimmäinen sää ovat vain tihentäneet otettaan näinä viimeisinä päivinä, ja tuo trendi tulee todennäköisesti jatkumaan kun me liikumme ajassa eteenpäin ja lähestymme meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, tulemusta.

Synkkä näkymä taloudelle!

Asiantuntijat ja keskiverto amerikkalaiset ovat ottaneet karun, synkän äänensävyn koskien taloutta viime aikoina. Uuden tutkimuksen mukaan, jonka on tehnyt tutkimusyhtiö nimeltä AlixPartners, 61 prosenttia vastaajista uskoo että he eivät kykene palaamaan heidän taantumaa edeltävään elämäntapaansa kunnes vasta vuonna 2014 tai myöhemmin, samalla kun 10 prosenttia vastaajista uskoo että he eivät tule koskaan toipumaan taantumasta. (43) Samaan aikaan, the Misery Index (kurjuusindeksi), joka yhdistelee työttömyys- ja inflaatiodataa mitatakseen kurjuustasoa Yhdysvalloissa, on nyt 28 vuoden korkeimmassa lukemassa. (44) Kesäkuun 5:ntenä 2011, CBS News julkaisi jutun väittäen että pitkäaikaistyöttömyys on nyt pahempi kuin se oli Suuren Laman (the Great Depression) aikana. Raportti sanoo että 6,2 miljoonaa amerikkalaista, mikä edustaa 45,1 prosenttia työttömistä Yhdysvalloissa, on nyt ollut työttömänä enemmän kuin kuusi kuukautta. (45)

Tilanne täällä Yhdysvalloissa voisi huonontua nopeasti jos liittovaltio alkaa laiminlyödä sen velkoja. Monet asiantuntijat, sellaiset kuten Jim Rogers, Rogers Holdings’in pääjohtaja, uskovat että Yhdysvallat voi pian kohdata kriisin joka on pahempi kuin vuoden 2008 taantuma. (46) [Ja sehän kriisi tulee tavalla tai toisella, joka syöksee maailman Uuteen Maailmanjärjestykseen (NWO), mikä tunnetaan raamatullisesti 7 vuoden vaivanaikana, jolloin lopull. Antikristus hallitsee. Suom. huom.] Olisi niin paljon enemmän jota voisin kirjoittaa talouden suhteen, mutta valitettavasti minulta loppuu tila tässä numerossa. Se mitä minä voin kertoa teille, on, että me tarvitsemme Jeesusta enemmän kuin koskaan suojelemaan meitä tämän elämän myrskyiltä. Me tiedämme Raamatustamme että olosuhteet täällä maapallolla tulevat vain muuttumaan pahemmiksi kun me siirrymme lähemmäksi meidän Vapahtajamme tulemusta, mutta me myös tiedämme että Hän tulee tarkkailemaan meitä ja varjelemaan meitä jos me panemme luottamuksemme Häneen.

Lopuksi, minä haluan kiittää kaikkia teitä jotka tuette tätä ministeriötä. Me olemme kiitollisia kullekin meidän lukijoista, ja me jatkamme tämän uutiskirjeen julkaisemista niin kauan kuin Herra sallii meidän tehdä niin. Minä tiedän että suuri osa keskustelun kohteena olevista asioista on hyvin raskaita ja joskus vaikea kestää, mutta minä vakaasti uskon että meidän täytyy edelleen pitää itsemme ja kanssakristittymme tietoisina ajankohtaisista tapahtumista, joita sattuu näinä koettelevina aikoina kun me valvomme ja rukoilemme. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, pieniä tai suuria, please tuntekaa tervetulleiksi lähettämään niitä meidän suuntaan, joko postinkuljetuksen tai sähköpostisoitteen, joka on merkitty alhaalla, välityksellä. Meidän esirukoilijatiimimme tulevat antamaan kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota. Me tiedämme että Jumala vastaa rukoukseen, ja me olemme nähneet rukoustuloksia kerta toisensa jälkeen. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. National Public Radio, May 7, 2011, By Barbara Hagerty, http://npr.org/.
02. Christian Post, May 31, 2011, By Elena Garcia, http://christianpost.com/.
03. CBS News, June 13, 2011, By David S. Morgan, http://cbsnews.com/.
04. The Daily Mail, May 18, 2011, By Daily Mail Reporter, http://dailymail.co.uk/.
05. AOL News, May 16, 2011, By AOL News, http://weirdnews.aol.com/.
06. The Daily Mail, May 18, 2011, By Daily Mail Reporter, http://dailymail.co.uk/.
07. South Florida Sun-Sentinel, May 23, 2011, By Sun Sentinel Staff, http://sun-sentinel.com/.
08. The Daily Mail, June 2, 2011, By Daily Mail Reporter, http://dailymail.co.uk/.
09. National Public Radio, June 14, 2011, By Eric Westervelt, http://npr.org/.
10. Associated Press, January 11, 2011, By Hamza Hendawi, Cairo, Egypt.
11. WorldNetDaily, May 10, 2011, By WorldNetDaily, http://wnd.com/.
12. Ibid.
13. AFP, May 6, 2011, By AFP, Kano, Nigeria.
14. Christian Post, April 21, 2011, By Compass Direct News, http://christianpost.com/, Nairobi, Kenya.
15. The Telegraph, April 18, 2011, By The Telegraph, http://telegraph.co.uk/.
16. The New York Times, June 12, 2011, By Charlie Savage, Washington, D.C.
17. Associated Press, May 27, 2011, By Jim Abrams, Washington, D.C.
18. Ibid.
19. NewsOne, June 10, 2011, By NewsOne Staff, http://newsone.com/.
20. Associated Press, June 5, 2011, By Associated Press, Vernal, Utah.
21. Chicago Sun Times, June 15, 2011, By Fran Spielman, http://suntimes.com/.
22. Fox News, June 13, 2011, By Fox News, http://foxnews.com/.
23. Dvice, June 6, 2011, By Dvice, http://dvice.com/.
24. Reuters News Service, June 16, 2011, By Haze Fan, Beijing, China.
25. Scoop Independent News, June 12, 2011, By Scoop Staff, http://scoop.co.nz/.
26. Natural News, June 16, 2011, By Ethan A. Huff, http://naturalnews.com/.
27. The Telegraph, June 18, 2011, By Emma Rowley, http://telegraph.co.uk/.
28. Reuters News Service, June 7, 2011, By Carey Gillam, Kansas City, Missouri.
29. Los Angeles Times, April 29, 2011, By David Pierson, http://latimes.com/.
30. Associated Press, June 17, 2011, By Kirsten Grieshaber, Berlin, Germany.
31. Associated Press, June 5, 2011, By Kirsten Grieshaber and Tomislav Skaro, Hamburg, Germany.
32. The Atlantic, May 31, 2011, By Adam Martin, http://theatlantic.com/.
33. Associated Press, June 15, 2011, By Michael J. Crumb, Des Moines, Iowa.
34. The Wichita Eagle, June 6, 2011, By Beccy Tanner, http://kansas.com/.
35. CBS News, June 10, 2011, By CBS News, Minneapolis, Minnesota.
36. The Japan Times, June 19, 2011, By The Japan Times, http://japantimes.co.jp/.
37. MSNBC, June 15, 2011, By Dave Martin, Washinton, D.C.
38. CNN News Blog, June 13, 2011, By CNN, http://cnn.com/.
39. The Washington Post, June 17, 2011, By Associated Press, Albuquerque, New Mexico.
40. Associated Press, June 14, 2011, By Sarah DiLorenzo, Sydney, Australia.
41. Stuff.co.nz, June 19, 2011, By Iain McGregor, http://stuff.co.nz/.
42. Reuters News Service, June 17, 2011, By Royston Chan, Zhuji, China.
43. CNBC, June 3, 2011, By Christine Cheddar Berk, http://cnbc.com/.
44. CNBC, June 17, 2011, By Jeff Cox, http://cnbc.com/.
45. CBS News, June 5, 2011, By Ben Tracy, http://cbsnews.com/.
46. CNBC, June 8, 2011, By Margo D. Beller, http://cnbc.com/.


Erikoishuomautus: Uusi kunnianosoitus-nettisivu pastori David J. Meyer’iä varten voidaan nyt ladata osoitteesta http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com