Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Palestiinan valtion yksipuolinen julistus syyskuussa 2011 – Mitt Romney edeltävalittu republikaanien ehdokas vuoden 2012 vaaleihin – presidentti Obama ajaa Pohjois-Amerikan Unionia politiikallaan

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay ottaa esille kuuman päivänpolttavan aiheen Lähi-idästä, kun Palestiinan johto suunnittelee yksipuolista itsenäisen valtion julistusta YK:n yleiskokouksessa ensi syksynä. Tämä toteuttaisi erään Raamatun profetian lopunaikana ja olisi askel suursotaan alueella mikä puolestaan valmistelisi Antikristuksen tulemusta. Toiseksi kirjoittaja valaisee oman maansa eli USA:n tämänhetkistä presidentinvaalien ehdokasasettelua republikaanien keskuudessa, joka näyttää melko selvältä. Mitt Romney lienee Obaman päähaastaja vuonna 2012. Lopuksi lyhyt katsaus Obaman sisäpolitiikkaan kun hän määräyksillään edesauttaa eliitin suunnitelmaa kymmenvaltioliitosta, jossa Pohjois-Amerikan Unioni (NAU) tulisi olemaan yksi alueellinen hallinto, kuten EU. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

--------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 27.7.2011

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


Trailer

I. Palestiinan johto saattaa olla valmis toteuttamaan merkittävän profetian tämän vuoden syyskuussa!

Jos Palestiinan valtio julistetaan yksipuolisesti, Jesaja 34:12 toteutetaan, suoritetaan valmistelut Obadja 15-18:lle ja Psalmille 83 sekä loppuosa Jesajan luvusta 34 tullaan kirjaimellisesti toteuttamaan.

UUTISKATSAUS: Palestiina asettaa rajat yksipuolisesti syyskuussa, Israel National News, 25. heinäkuuta 2011

”Juuri kun Palestiinan viranomaiset varoittavat Israelia kumoamasta Oslon sopimuksia se suunnittelee yksipuolisesti säätävänsä omat rajansa syyskuussa … Rajat, vanhemman Palestiinan virkailijan mukaan, tullaan vetämään Palestiinan ja arabivaltioiden toimesta seuraten ’loppuun saattamista’ koskien sen pyrkimystä itsenäisen valtion asemaan Yhdistyneissä Kansakunnissa.”

Vuosien ajan, me olemme tarkkailleet Jesajan luvun 34:12 profetiaa pääindikaattorina mitä tulee siihen miten lähellä profetoidun nykypäivän palestiinalaisten tuhon alku voisi olla. Mitä tämä profetia lausuu?

”Ei ole siellä enää ylimyksiä huutamassa ketään kuninkaaksi, kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.” (Jesaja 34:12, KR 33/38)

"They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there, and all its princes shall be no more." (Isaiah 34:12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Suomennos: “He kutsuvat sen ylimykset julistamaan valtakunnan, mutta ei mitään ole siellä, ja kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.”

Tämä profetia sisältää kolme osaa:

1) Palestiinan johto kuuluttaa ”valtakunnan”, valtion;

2) Ei kerrassaan mitään tule tästä tyhjästä ilmoituksesta. Ei mitään valtiota tulla tosiasiallisesti koskaan muodostamaan;

3) Palestiinan johto, joka julisti tyhjän valtion, poistetaan yhtäkkiä vallasta, surmataan mahdollisesti.

Tämä tyhjä kuulutus Palestiinan valtiosta siten luultavasti käynnistää viimeisen ”ikiaikaisen vihanpitosodan (Ancient War of Hatred)” palestiinalaisten ja Israelin välille vetäen näin Libanonin, Syyrian, Jordanian ja Egyptin kohtalokkaaseen välienselvittelyyn.

Profetiat jotka on selitetty ”Isralestine” -teoksessa toteutetaan sitten. Nämä ovat jännittäviä aikoja olla elossa todistamassa, eikö vain?

Palatessamme esitettyyn uutisjuttuumme, niin mikä yllyttää Palestiinan presidentti Abbasia ottamaan tämän mitä epätavallisimman askeleen julistamaan aseman itsenäisenä valtiona uhmaten Israelin päättäväistä vastustusta?

”Bassam Al Salehi, Palestiinan kansanpuolueen pääsihteeri, kertoi toimittajille että johto on menettänyt uskonsa rauhanneuvotteluihin mikä on syynä siihen, että he lähestyvät asiaa YK:n välityksellä. … ’Tähän saakka me olemme varmistaneet noin 120 valtion hyväksymisen ympäri maailman tukemaan itsenäistä Palestiinan valtiota vuoden 1967 rajaviivoille’, hän lisäsi.”

” ’Me tulemme esittelemään Israelin miehitysvoimana YK:ssa. Me emme voi sitoa itsenäisen Palestiinan valtion kohtaloa israelilaisten tahtoon’, hän sanoi.”

Tässä kohtaa, me voimme nähdä miksi YK:n yleiskokouksen ilmoitus Palestiinan valtion tukemisesta tulee olemaan arvoton ja tyhjä.

”Mutta Palestiinan aloite kohtaa todennäköisesti USA:n veto-oikeuden käyttämisen YK:n turvallisuusneuvostossa, mikä kääntäisi minkä tahansa tuen jonka se saa YK:n yleiskokouksen käsittelyssä.”

Meidän täytyy katsella tätä kehitystä huolellisesti, sillä Israel on raamatullinen avain määriteltäessä kuinka lähellä maailma on suursodan kipinää joka aloittaisi Kolmannen maailmansodan, lopulliset ”synnytystuskat” synnyttämään Antikristus!


DVD

II. Mitt Romney paljastetaan liberaalien republikaanien kuninkaaksi jota konservatiivit ovat kauan tykänneet vihata!

Aitoja kristittyjä kielletään tukemasta häntä koska hän on mormoni!

UUTISKATSAUS: Mitt Romney: Valtaapitävien mies ja liberaalien asioiden ystävä, The New American, 25. heinäkuuta 2011

”Mitt Romney tuli ensimmäiseksi Ohion osavaltion mielipidekyselyssä viime perjantaina koskien mahdollisia republikaaniehdokkaita presidentinvaaleissa. Romney keräsi 25 prosenttia äänistä Tim Pawlenty'n tullessa kaukana toiseksi 16 prosentilla … Ohion mielipidekyselyn tulokset olivat enemmän heijastusta siitä kuinka republikaanipuolueen sisäpiiriläiset näkivät kandidaatit toisin kuin osoitusta kandidaattien organisatorisesta vahvuudesta tai kansansuosiosta … On olemassa hieman epäilystä siitä että republikaanipuolueen vallanpitäjät ovat tyytyväisiä entisen Massachusetts’in kuvernöörin esiintymiseen, koska ollaan tehty kasvavassa määrin selväksi heidän valtavirran mediakanaviensa kautta että hän on heidän miehensä. Puolueen äänitorvet julistavat häntä hyvin säännöllisesti.”

Miksi tämä uutinen on niin erityinen?

”Otaksuen että haastajien ehdokaslista kilpailee republikaanien ehdokkuudesta presidentinvaaleihin vuonna 2012, on omituista, että tuon puolueen vallanpitäjät olisivat jo panneet toivonsa yhteen mieheen tähän mennessä esivaalien edellä.”

Me olemme kaukana seuraavan vuoden presidentinvaaliehdokkuuksista, joten on tavattoman erikoista että republikaanien sisäpiirivoimat ryhmittyvät näin äkisti Romney’n taakse. Kuitenkin, kun Romney veti hänen vuoden 2008 maitomuki-kampanjaansa (milk toast campaign), ja tosiaankin kun hän keskeytti sen, minusta tuntui sitten että hänen ponnistelunsa oli tähdätty vakiinnuttamaan hänen pyrkimyksensä presidentiksi vuonna 2012.

Tapahtumat tähän saakka näyttävät vahvistavan tätä uskomusta. Republikaanivoimat ovat tosiaankin rohkeasti julistamassa heidän mieltymystään mormoni Mitt Romney’iin presidenttiyttä varten. Koska mielipidekyselyjä kontrolloidaan valtion ja kansallisten johtajien taholta kummastakin puolueesta, he voivat rakentaa kandidaatin siihen pisteeseen saakka missä enemmistö kansalaisista tulee johtopäätökseen että heidän täytyy äänestää miestä jonka asiantuntijat haluavat.

Tässä tapauksessa, vuotta 2012 varten, tuo mies on Mitt Romney.

III. Presidentti Obama vetää esiin älykkään niksin käsilaukustaan jouduttaakseen Pohjois-Amerikan Unionin asiaa!

UUTISKATSAUS: Dream Act -säädös: Obama hyväksyy yleisen armahduksen toimeenpanevalla määräyksellä (executive order), Tea Party Tribune, 23. kesäkuuta 2011

”Viime perjantaina ilman mitään fanfaareita, ilman lehdistön seurantaa, ja jokainen vaivannäkö tehty kätkemään hänen toimensa Amerikan kansalta, presidentti Obama sääti DREAM Act -lakiesityksen toimeenpanevalla määräyksellä. Amerikkalaisten enemmistön vastustamana ja kahdesti romutettuna Kongressissa, the DREAM Act -asetus hyväksyy armahduksen kenelle tahansa laittomalle siirtolaiselle joka asuu Yhdysvalloissa jos hän (s/he) suostuu värväytymään USA:n armeijaan tai menee yliopistoon (college).”

Kahden vuosikymmenen ajan, suurin osa konservatiiveista on tuskaillut visaisen kysymyksen ympärillä eli miksi Amerikan raja- ja maahanmuuttokäytäntöjä ei valvota. Bill Clintonin, George W. Bushin ja Barack Obaman presidenttiyksien aikana, konservatiivit ovat vaatineet vastauksia tähän kysymykseen, vain ollakseen sysättyjä sivuun hallinnon virkailijoiden toimesta.

Me esitämme että viimeiset kolme hallintoa ovat valvoneet maahanmuutto- ja rajamenettelytapoja; ainoa syy miksi konservatiivit ovat ymmällään, on se, että todellinen toimintaperiaate on paljon erilaisempi kuin mitä konservatiivit luulevat sen olevan.

Konservatiivit uskovat että maahanmuuttoperiaatteet, mitkä on merkitty kirjoihin säätelemään Meksikon rajoja, ovat käytäntöjä joihin pitäisi pakottaa. Varmastikin, nämä ovat virallisia lakeja. Kuitenkin, hallinnot Bill Clintonin ajoista lähtien ovat salaisesti sivuuttaneet nämä viralliset lait koska he ovat täsmälleen yhtä salaisesti ajamassa kovin erilaista agendaa.

TODELLINEN agenda on poistaa nykyiset rajat Meksikon ja Yhdysvaltojen sekä Kanadan ja Yhdysvaltojen väliltä niin että Pohjois-Amerikan Unioni voidaan perustaa!

Heti kun sinä käsität että tämä on Clinton/Bush/Obama -akselin todellinen päämäärä, niin sitten maahanmuutto- ja rajakäytännöissä viimeisten 19 vuoden aikana on mieltä! Sen tähden, kun presidentti Obama järkytti konservatiiveja hänen ”Dream Act” -toimeenpanomääräyksellään, hän oli loogisesti työstämässä suunnitelmaa Pohjois-Amerikan Unionia varten.

Koska Pohjois-Amerikan Unioni on supervaltio #1 Rooman Klubin suunnitelmassa, tämä on agenda joka tullaan järjestämään toteen, koska se täyttää Raamatun avainprofetian (Daniel 7:7-8).

Nyt sinä tiedät totuuden tämän jutun takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com