Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Mitt Romney haluaa keskittyä presidentinvaaleissa talouteen – Pakistan uhmaa Yhdysvaltoja kostoksi – Hollywood esittelee elokuvan jossa Nefilit valtaavat maapallon

Heikentynyt taloustilanne USA:ssa viime aikoina nakertaa Obaman suosiota ja tämän takia hänen luultavin päävastustajansa ensi vaaleissa, republikaani Mitt Romney, mormoni, tarttuu tilaisuuteen korostaakseen talouden merkitystä presidentinvaalien ykkösteemana. Tässä melko tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay kertoo myös Pakistanin ja USA:n viilentyneistä suhteista, jotka alkoivat siitä kun Osama bin Laden löydettiin keskeltä Pakistania piileskelemästä. Viimeiseksi esitellään tuore Hollywood-elokuva, joka valmentaa ihmispopulaatiota omaksumaan avaruuden muukalaiset todellisina olentoina Antikristuksen ilmestymistä varten. Ihmisistä yritetään tehdä ufo-uskovaisia. Tämän viikkokirjeen suomensi: Olli R.

----------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 13.7.2011

-------- This Week's Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Republikaanipuolueen vahvin ehdokas Mitt Romney haluaa keskittyä vuoden 2012 presidentinvaaleissa talouteen.

Muistatko Bill Clintonin viittauksen hänen virkakautensa edellä? ”It’s the economy stupid (Se on talous hölmö)”!

UUTISKATSAUS: Romney haluaa vuoden 2012 vaalien olevan kansanäänestys taloudesta, NHPR News, 5. heinäkuuta 2011

”Mitt Romney on kritisoinut presidentin talouspolitiikkaa viikkojen ajan. Ja tapaamisessa liikemiesten kanssa Hampton’issa entinen Massachusetts’in kuvernööri jälleen todisteli että Obama on saanut taantuman pahemmaksi … Romney lisäsi että yleisöllä on kaikki oikeus olla turhautunut.”

” ’Ihmisille Amerikassa kerrotaan asioita kuten, ’Hei katso asiat ovat muuttumassa paremmiksi, mieti vain, asiat voisivat olla pahemmin.’ Tuo uppoaa kauttaaltaan kuten kakkua kansalle (let them eat cake). Tässä taloustilanteessa me emme todella voi vain riippua pysymällä kurssissa ja vallitsevassa tilassa’.”

Mitt Romney’n päävahvuus amerikkalaisen äänestäjän suhteen on sen tajuaminen että hän on taitava liikemies, toisin kuin puhtaasti poliittinen Obama. Kun talous jatkaa pieleen menemistään, Romney’n vetovoiman pitäisi yksinkertaisesti nousta huimasti.

Republikaaniehdokkaiden joukossa, Romney’n ymmärretään olevan mitä taitavin liikemies, johtaja, joka on kuin kotonaan johtokunnan kokoushuoneessa ja, lopulta, presidentin virkahuoneessa. Romney, äänestäjät uskovat, voisi kääntää tämän taloustilanteen ympäri.

Itse asiassa, Obama on hyvin haavoittuvainen tässä taloudellisessa kysymyksessä.

UUTISKATSAUS: Aneemiset työpaikkojen kasvuluvut uhkaavat presidentti Obaman vuoden 2012 vaalikilpaa, NY Daily News, 9. heinäkuuta 2011

”Presidentti Obama kapuili eilen toisen katastrofaalisen työttömyysraportin seurauksena peruuttaakseen Amerikan taloudellisen romahduksen – ja pelastaakseen hänen vuoden 2012 tulevaisuudennäkymät … Huolimatta toipuvista osakemarkkinoista ja 2 miljoonasta työpaikasta jotka on luotu Obaman vartiovuorolla, uusi työttömyysluku oli alhaisin yhdeksään kuukauteen – antaen Obaman ’momentum-teorialle’ kiusallisen iskun.”

Normaalisti, virassa oleva presidentti aloittaa yhteisponnistuksen noin 18 kuukautta ennen uudelleenvalintaa ryhtyäkseen toimenpiteisiin talouden stimuloimiseksi niin että kansallinen moottori hurisee aikana jolloin ihmiset menevät äänestämään. Kun presidentti Obama toi 30 miljoonaa barrelia raakaöljyä markkinoille, yhdessä EU:n kanssa joka vapautti identtisen määrän, minä uskoin että tämä perinteinen presidentin kannustin oli meneillään. Meidän täytyy odottaa nähdäksemme, mutta jos talousuutiset alkavat raksuttamaan ylöspäin pian, Obama saattaisi olla vielä yhden kauden presidentti!

DVD

II. Pakistan ja Amerikka jatkavat polkuaan kohti erillisiä teitä kun Obaman hallinto odottamattomasti jäädytti 800 miljoonan dollarin avun.

Pakistanin reaktio oli avoin uhma.

UUTISKATSAUS: USA rankaisee Pakistanin armeijaa merkittävässä muutoksessa, by Shaheen Sehbai, The International News, 11. heinäkuuta 2011

”USA vahvisti sunnuntaina että suora ja epäsuora apu arvoltaan 800 miljoonaa dollaria Pakistanin armeijalle oli jäädytetty samalla kun Pakistanin diplomaatit paljastivat että 10 kohdan lista oli annettu GHQ:lle (General Headquarters), jonka noudattaminen määräisi sen kuinka paljon ja milloin rahavirta alkaisi uudelleen.”

Näetkö ylimielisyyden millä Washington tarkastelee liittolaisiaan terrorisminvastaisessa sodassa? Pakistanin ajatellaan selvästi olevan alempiarvoisessa asemassa suhteessa Washingtoniin. Kun minä luin kirjaa, ”Pentagon’s New Map”, joka jakaa maailman ”toimivaan ytimeen” ja ”ei-integroituneeseen aukkoon”, ja suunnittelee sotaa jälkimmäistä vastaan, Pentagonin merivoimien tutkija kerta toisensa jälkeen paljastaa hänen röyhkeän asenteensa, ettei mikään kansakunta Kolmannessa maailmassa merkitse mitään – erikoisesti koskien Amerikkaa!

Pakistanin kansa on kirjaimellisesti ”sotajalalla (up in arms)” pöyhkeän asenteen suhteen jota Washington osoittaa koskien Pakistania. Kerta toisensa jälkeen Amerikan asevoimat rikkovat Pakistanin suvereenia maaperää ja päätyvät tappamaan viattomia siviilejä kuitenkin!

Nyt, Pakistan tekee julkiseksi 10 kohdan vaatimuslistan Valkoiselta Talolta, siten näyttäen julkisesti omalle kansalleen että se ei ole Washingtonin nukkevaltio!

UUTISKATSAUS: Pakistan uhmakas, sanoo kykenevänsä operaatioihin ilman USA:n tukea, Times of India, 11. heinäkuuta 2011

”ISLAMABAD: Pakistanin armeija on sanonut että leikkaus USA:n avussa ei tule vaikuttamaan sen vastaterrori-ponnisteluihin kun Washington vahvisti että se epäisi jonkun 800 miljoonaa dollaria avustuksessa maan asevoimille … Pakistanin armeija kärsi suunnattoman iskun sen maineelle kun bin Laden löydettiin piileskelemästä kahden tunnin ajomatkan etäisyydeltä pääkaupungista, Islamabadista, ja sen kykenemättömyydestä havaita USA:n helikoptereita kun ne lensivät metsästämään maailman pääkarkulaista.”

Tuo jahti Osama bin Ladenia vastaan oli nöyryyttävä isku Pakistanin armeijan kyvykkyyttä vastaan. Hallitus kosti.

”Kiristyneiden suhteiden merkissä, Pakistan karkotti enemmän kuin 100 USA:n sotilaskouluttajaa, rajoitti viisumeja USA:n virkailijoille ja keskeytti CIA:n operaatiot sen lentotukikohdasta Baluchistanin maakunnassa …”

Jos Pakistan siirtyy täysin pois Washingtonin kontrollista, tuo siirto kantaisi merkittäviä profeetallisia seuraamuksia, kuten tämä Headline News -artikkeli kertoo: uutinen NEWS2446, otsikolla, ”Pakistan näyttää irtaantuvan Yhdysvalloista, kotiutuen Kiinaan: Jos Pakistan jatkaa sen perinteistä liittolaissuhdetta Kiinan kanssa, profetia ”idän kuninkaista” Ilmestyskirjan luvussa 16:12 voi toteutua.”


DVD

III. Nefilit (The Nephilim) tosiaankin kulkevat keskuudessamme jälleen, kun Hollywood esittelee näitä vieraita demonisia olentoja uudessa elokuvassa!

Valmentamista, valmentamista, ja lisää valmentamista!

UUTISKATSAUS: Tulokas Katharine McEvan näyttelee pääosaa Hollywoodin toimintatrillerissä Alien Armageddon, PR Web, 9. heinäkuuta 2011

”Upouusi toimintatrilleri Alien Armageddon sai ensi-iltansa Hollywoodissa tällä viikolla. Kaunis punapää Katharine McEvan esiintyy pääosassa sinkkuäiti Jodie Elliot’ina, vastarintataistelija, joka etsii tytärtään alien-invaasion seurauksena … tässä kiehtovassa filmissä Nefilit, alienit, joita kerran palvottiin jumalina, ovat tulleet takaisin orjuuttamaan ihmiskuntaa. Hirvittävän sodan jälkeen, yksi kaupunki jää jäljelle: Los Angeles. Nefilit haravoivat kukistettua väestöä harvinaisen verityypin tähden. Los Angelesin eloonjääneet ovat muodostaneet maanalaisen vastarintaliikkeen taistellakseen valloittaja-alieneita vastaan sisältä käsin.”

”Nefilit” ovat langenneita enkeleitä jotka tulivat maapallolle 1. Mooseksen kirjan 6. luvussa yhtyäkseen ihmisten tyttäriin, jotka synnyttivät ”jättiläisiä maan päälle”. Raamatun tutkijat uskovat että yksi lopunaikojen merkeistä on se, että näitä Nefileitä tuodaan takaisin vaivaamaan ihmiskuntaa ennen Antikristuksen ilmestymistä.

Sopeuttamisfilmit, kuten tämä juuri mainittu, ovat vahvoja indikaattoreita siitä että tämä valmennus on alkanut. New Age -kirjallisuus lausuu toistuvasti että ”Kristus” ei voi ilmestyä ennen kuin ”merkittävää osaa ihmisiä” on valmennettu hyväksymään hänet. Sopeuttaminen hyväksymään ajatus alieneista, jotka tulevat muista maailmoista, on ollut käynnissä nyt useita vuosikymmeniä, tieteiskirjoissa ja -aikakauslehdissä, sarjakuvalehdissä, radiossa, TV:ssä ja elokuvissa.

Miksi tämä materiaali johtaa Antikristuksen käsivarsille? Yksinkertaisesti ilmaistuna, Antikristus tulee lausumaan väitteitä jotka ovat niin eriskummallisia että, elleivät maailman kansat jo nyt usko alieneiden ja ufojen olemassaoloon, he eivät usko häntä. Antikristus tulee väittämään että hän on ylösnoussut mestari (Ascended Master), joka on elänyt monia elämänkertoja hänen reinkarnaatio-syklinsä aikana, edistyen hengellisesti kussakin elämänjaksossa. Nyt, hän tulee toteamaan, että hän on täysin kykenevä johtamaan tämän maailman väestön uuteen, korkeamman tason ”hengelliseen tietoisuuteen”. Jotkut hänen aikaisemmista elämänkerroista olivat luultavasti tällä maapallolla, mutta monet niistä olivat muilla planeetoilla; sen vuoksi, jos ihmiset eivät jo usko muissa maailmoissa asuviin alieneihin, niin he eivät todennäköisesti usko Antikristusta.

New Age -kirjailija, Bill Cooper, kirjassaan, nimeltä ”Behold A Pale Horse”, totesi yksiselitteisesti että ”… salaseurat aikoivat niinkin kauan sitten kuin vuonna 1917 keksiä keinotekoisen uhan ulkoavaruudesta saattaakseen ihmiskunnan yhteen maailmanhallituksessa jota he kutsuvat Uudeksi Maailmanjärjestykseksi.” ["Behold A Pale Horse", by Milton William Cooper, sivu 27]. Cooper myöhemmin selostaa seikkaperäisesti miten vapaamuurarius on hyvin, hyvin voimakas osa tämän Uuden Maailmanjärjestyksen suunnitelman globaalista huippujohdosta, ja joku voi tulla vain siihen johtopäätökseen että vapaamuurarius on luultavasti se ”salaseura (secret society)” josta Cooper puhuu, edellä.

Tuoko tämä informaatio yhtään uutta valoa Orson Welles’in radio-ohjelmaan, ”War of the Worlds (Maailmojen sota)”, missä useat miljoonat amerikkalaiset vakuutettiin siitä että marsilaiset tosiaan olivat laskeutumassa Maahan vallatakseen sen? Aivan kuten tuo ohjelma oli valmennustyökalu, niin ovat myös monet meidän nykyisistä elokuvista ja TV-show’ista.

Uuden-Englannin teosofisen seuran johtaja, Bill Lambert, totesi seminaarissa elokuun 18. päivänä 1991, että ”Ufot ja alienit ovat osa Uutta Maailmanjärjestystä. Ne ovat hyväntahtoisia olentoja jotka tulevat auttamaan ihmissukua pääsemään tavoitteeseen koskien tulemista yhdeksi ihmiskunnaksi. Ne tulevat näyttäytymään sopivalla ajalla mahdollistaakseen ihmissuvun tehdä tuo kollektiivinen tietoisuuden kvanttihyppy – kun Kristus ilmestyy.” (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1052).

Tämä sopeuttaminen on täällä ja on todellista – ja se merkitsee sitä että New Age -kristuksen ilmestyminen on lähellä.


---------------------

Katso YouTube-traileri Alien Armageddon -elokuvasta:

http://www.youtube.com/watch?v=kMb41FCzIjU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com