Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Norjan tappaja Breivik on vapaamuurari ja CIA:n mielenhallintatekniikoiden uhri -- samoihin aikoihin kuoli tunnettu pop-laulaja Amy Winehouse vain 27 vuoden ikäisenä

Norway Shooter in Full Masonic Garb


Kokoan tähän kirjoitukseen eräänlaisen yhteenvedon nettisivuista, joissa kerrotaan totuus Norjan joukkosurmaajasta Anders Breivik'istä ja hänen suorittamistaan terrori-iskuista, jotka paljastuvat monivyyhtiseksi jutuksi. Takana voi olla useita syitä eikä vain valtamedian suoltamaa propagandaa Breivik'in syyllisyydestä yksin tekoihin. Lavastetun eli False-Flag -iskun puolesta puhuu mm. seuraava kirjoitus: http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/07/norjan-poliisi-tiesi-tekijan-nimen-jo.html. Lisäksi Oslossa pidettiin terrori-iskuryhmän harjoitus vain 48 tuntia ennen Norjan hallintorakennuksen pommi-iskua (http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/07/oslossa-terrori-iskuryhman-harjoitus.html), mikä on samankaltaista kuin aikaisemmissa 2000-luvun terrori-iskuissa maailmalla. Nyt tällä teolla kansainvälinen eliitti yrittää todennäköisesti panna kuriin yksinäiset toisinajattelijat, jotka eivät hyväksy valtioiden hallitusten päätöksiä ja Uuden Maailmanjärjestyksen agendaa puoltavia toimenpiteitä. Internetin sensuuri ja valvonta mm. kristillisille fundamentalistisille sivustoille (lopunaikoja seuraavat sivustot) voisi olla seuraava askel hiljentää totuudenpuhujat, jotka leimataan nyt Breivik'in kaltaisiksi vaarallisiksi psykopaateiksi. Ensimmäinen uutinen muuten, jonka luin Breivik'istä, oli se, kun poliisi väitti häntä fundamentalistikristityksi. Haloo!! Tosiasiassa fundamentalisti-käsite on saanut väärän merkityksen mediassa. Se on nykyään vain haukkumasana uskonkiihkoilijasta, vaikka alunperin se käsitettiin aivan toisin 1920-luvun Amerikassa, jossa alettiin puolustaa raamatullista kristinuskoa liberalismin vallatessa alaa. Fundamentalistinen kristitty ottaa Raamatun tosissaan ja uskoo kristinuskon perusfundamentit koskien Jeesuksen pelastustyötä ja Hänen paluutaan maan päälle. Liberaali kristitty puolestaan vesittää Raamatun kirjoitukset ja uskoo että Raamattu on aikojen kuluessa muuttanut sanomaansa kullekin aikakaudelle sopivaksi. Kuitenkin Raamattu itsessään sanoo, että Jumala (Jeesus Kristus) on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti (Hebr. 13:8).

Seuraavassa sitten lainaan Vieraskirja-kirjoituksiani tältä päivältä (aikajärjestyksessä), joissa tuon esille mielenkiintoisia linkkejä koskien Norjan joukkomurhaa ja Anders Breivik'iä. Myöskin kerron pop-laulaja Amy Winehouse'n äkillisestä kuolemasta, joka ajallisesti nivoutuu mielenkiintoisesti yhteen Norjan teurastuksen kanssa. Elämme hyvin kohtalokkaita aikoja ja väkivallan ja okkultismin kasvu on ominaista juuri Nooan päiville (Matt. 24:37-39). Luuk.17:26, "Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä." Miten maa oli Nooan aikana?

Katso, ei edempää kuin 1. Moos. 6:11, "Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa."

http://www.reinosav.net/2nd-com-signs.htm



Vieraskirja


Nimi : Pera, Hvalta

Viesti : Olli ei kirjoittanut pitkään aikaan, onko sille käynyt kuten Teemulle?

27. heinäkuuta 2011 13:31:32



Nimi : Olli

Viesti : Höpsistä Pera, kai minäkin saan välillä pitää lomaa. Olin kesämökillä ja poissa Vantaalta vähän aikaa. Minun viimeisestä kirjoituksesta on vain 10 päivää ja heti aletaan epäillä...

Olin tosiaan mökkisaarellani kun Breivikin hirmuteot alkoivat. Arvasin heti että kyseessä on aivopesty Illuminatin ja saatanan uhri, jonka avulla voitaisiin syyttää kaikkia fundamentalistikristittyjä sekopäiksi ja arvaamattomiksi. Breivikiä kuvailtiin heti tiedotusvälineissä uskonkiihkoilijaksi ja jyrkän kristilliseksi, jota hän ei missään nimessä ole, vaan darwinilainen yli-ihmisen ihannointiin sortuva murhanhimoinen psykopaatti, kuten Adolf Hitler. Lue Terrorist proclaimed himself 'Darwinian,' not 'Christian'. Hitler sanoi nojaavansa kristinuskoon Breivikin lailla, mutta todellisuudessa molemmat ovat tuhansien juonten mestarin, Luciferin, väärennöksiä, jotka saavat kristinuskon huonoon valoon suuren yleisön silmissä. Oklahoman väitettyä pommittajaa, syntipukkia, Timothy McVeigh'iä kuvailtiin myös äärikristityksi. Miten oiva juoni saatanan johtamalta CIA:lta onkaan panna kristittyjen syyksi terroriteot, vaikka he itse mielenhallintatekniikoillaan ovat syypäitä iskuihin ja syyllisiä näiden raukkojen sekaisin saattamiseen (vrt. Pasi Toivosen tapaus, paha palvelija). Kannattaapi lukea Cutting Edgen tuoreimpia uutisia:

The Order of the Death Cult

"These terrorists, like Breivik, use a political cause simply as a means and a camouflage to sacrifice themselves and others to their god of death, sacrifices their pagan deity demands."

Hitler oli Thule-seuran eli saksalaisen Kuoleman veljeskunnan jäsen. Breivik seurasi samaa rataa. Hänhän on vapaamuurari. Lue mielenhallinnasta joka saa aikaan murhanhimon: Norway’s Mass Killer Copied the Unabomber Word for Word – Ted Kaczynski Known Victim of CIA Mind Control Experiments.

Anders Breivik siis kopioi joiltakin osin 1500-sivuisen manifestinsa Unabomberilta eli Theodore Kaczynski'lta.

jatkuu..

27. heinäkuuta 2011 15:05:47



Nimi : Olli

Viesti : jatkoa..

Breivikin vapaamuurariuteen liittyen lue Masonic Symbolism Behind Norway Shooter sekä False-Flag iskun mahdollisuudesta Norway Terror Attacks a False Flag: More Than One Shooter on Island; Oslo Police Drilled Bomb Blasts; Was It NATO’s Revenge for Norway’s Decision to Stop Bombing Libya?.

Vapaamuurari ja Illuminati valitsee katastrofipäivän huolellisesti okkulttisten kaavojen ja päivämäärien mukaan. Nytkin iskujen päivämäärästä 22.7.11 on laskettavissa luvut 6, 11 ja 13, jotka ovat rappareiden ja juonittelijoiden lempilukuja. Nimittäin 2+2+7=11 ja 2+2+7+1+1=13 ja 22.7.2011 -> 2+2+7+2+0+1+1=15 -> 1+5=6, mikä on ihmisen ja pedon luku. Itsessään 22. päivä on 2x11, ja kuinka sopivasti samana (tai seuraavana) päivänä kuoli brittiläinen suosittu pop-laulaja Amy Winehouse selittämättömästi vain 27 vuoden ikäisenä, mikä on jokin Illuminatin merkkipaalu nuorena kuolleisiin rock-artisteihin, jotka ovat uhreja saatanalle.

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/musiikki.shtml/1364553/amy-winehouse-kuoli-syy-selittamaton

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Amy+Winehouse+on+kuollut/1135268004794

Katso vielä seuraavat linkit liittyen Illuminatin osuuteen Winehousen kuolemassa:

http://www.youtube.com/watch?v=6V-fqRnFn5U

http://www.youtube.com/watch?v=iZsaFbVRG2Y

http://www.youtube.com/watch?v=O_N463d2xMM&feature=related

Why did the Illuminati kill Amy Winehouse?

Voi naisparkaa, kunpa hänkin olisi kuullut ja ottanut vaarin Jeesuksen evankeliumista ja välttynyt tuolta kohtalolta. Nyt tulee mieleen vain tämä raamatunkohta:

"Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa? Sillä mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?" Mark. 8: 36,37


27. heinäkuuta 2011 15:26:57



Lopuksi Pasi Turusen (Patmos Lähetyssäätiö) näkökulma Norjan veritekojen tekijään ja median luonnehdintaan hänestä äärikristittynä. Jokaisen ateistin kannattaa lukea tämä blogikirjoitus, joka poissulkee Anders Breivik'in kristillisyyden: http://uskonpuolesta.blogspot.com/2011/07/anders-breivik-oslon-terroristi-ei.html

Turunen ei kuitenkaan rupea selittelemään teon syitä, vaan vetoaa henkisen tasapainon järkkymiseen ja ihmisen perisynnilliseen taipumukseen. Siitä pitkä miinus. Jokaiselle tämäntyyppiselle teolle on olemassa aivan painava syy, joka löytyy pimeyden henkivalloista ja maallisista vaikuttajista. Suomen kouluampumiset 2000-luvulla ovat melko samankaltaisia tapauksia tämän kanssa. Niissä molemmissa ihannoitiin yli-ihmiskulttuuria ja oman käden oikeutta. Natsismi paistaa läpi. Onko Jumala antanut Pohjoismaat saatanan kuritettaviksi väkivallan muodossa johtuen moraalittoman ja vapaamielisen nuorison nykymenosta? Vaikeat ajat joka tapauksessa ovat edessäpäin.

Murhaaja Breivik'illä on huolettomat ajat tiedossa:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/anders-breivik-paatynee-luksusvankilaan/art-1288403757416.html

-------------------------

PÄIVITYS 29.7.2011

Puhuin jo aikaisemmin okkulttisesta allekirjoituksesta (numerologia) tämän Norjan tragedian yllä. Nyt asiaan toi lisävahvistusta todennäköinen kuolonuhrien määrä verilöylyssä, joka tänä päivänä vahvistettiin lukemaan 77 aikaisemman 76:n sijaan. Iskuista on kulunut jo viikko, joten kuolleiden määrä tuskin nousee enää, ja sitä voitaneen pitää lopullisena.

http://yle.fi/uutiset/teemat/Norjan_tragedia/2011/07/norjan_terrori-iskujen_uhrimaara_kasvoi_yhdella_2757207.html

http://www.ksml.fi/uutiset/ulkomaat/norjan-poliisi-kuulustelee-behring-breiviki%C3%A4/690625

Nyt siis luku 77 on merkki Illuminatilta ja okkultisteilta, koska se on luvun 11 kerrannainen (7x11). Lainaan sivulta http://lampuri.fi/numerologia.htm:

"Okkultistille numero 11 on kaikkein tärkein, koska se on mahdollisen pahan korkein numero ja se edustaa heidän vapaamuurarillisen Kristuksensa numeroa. Luvun 11 kerrannaiset 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99 ovat myös äärimmäisen tärkeitä."

Raamatussa luku 7 tarkoittaa hengellistä täydellisyyttä eli Kristusta ja luku 11 Jumalan tuomiota ja epäjärjestystä. Lue http://www.reinosav.net/numerolog.htm.

2 kommenttia:

  1. Uskomaton myllytys tosiuskovia ja patriootteja kohtaan menossa..
    esim..
    http://mertsilanki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/79128-norjan-joukkomurhaaja-oli-vapaamuurareiden-jasen
    Mertsiä ei tunnu puolustava kukaan..

    http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/114241-ulkoministeri-lehdelle-%E2%80%9Dtimo-soinin-kannettava-vastuu%E2%80%9D
    Ja tämä jumalankieltäjä pitää totuudenpuhumista viharikoksena..

    http://www.opsti.net/lohko.htm
    vaikka itse ovat aivopesemässä nuorisoa todellisiin viharikoksiin..

    http://framework.latimes.com/2011/07/22/37286/
    siis vielä kerran tämä..autossa ei mitään palojälkiä,katto paikallaan jne ......ja miksiköhän kukaan ,eikä missään ole kysynyt valvontakamerakuvia..koska ko. paikan joka nurkalla niitä varmasti on...
    Ennen sanottiin että totuuden puhujille ei yösijaa tarjota...eikä kohta enää nettitilaakaan...

    VastaaPoista
  2. Breivik on homo,vaikka iltalehti ja
    muu media vaikenee siitä täysin.

    http://lopunaika.blogspot.com/2011/08/breikvik-homo-ja-muslimien-ystava.html

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com