Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 10. joulukuuta 2011

Israelin ja Syyrian välinen sota tulossa pian – Suursota Iranin ja Israelin (+länsimaiden) välillä mahdoton nyt? – Rooman paavi vastuussa katolilaisten pappien seksuaalirikoksista

Tässä tuoreessa Cutting Edgen viikkokirjeessä David Bay paljastaa aluksi DEBKAfile-uutisen jonka mukaan Israel ja Syyria varautuvat sotaan lähiaikoina. Sekä Syyrian että Israelin tukijat ovat tuoneet merisotakalustoaan lähelle Syyrian rannikkoa ja Venäjä on varustanut ohjuksilla Syyriaa. Kolmas maailmansota voisi alkaa sodalla Israelin ja sen arabinaapureitten välillä. Toiseksi käsitellään hyökkäyksen mahdollisuutta Iraniin Israelin ja/tai länsimaiden taholta näinä aikoina. David Bay torppaa koko ajatuksen, kuten hän on tehnyt vuodesta 2003 lähtien perustuen Raamatun profetian (Hes. 38-39) suojeluun muinaisen Persian (Iran) tapauksessa. Länsi levittää Iranin ydinohjelmasta propagandaa tiettyjen tarkoitusperien vuoksi. Lopuksi esitellään roomalaiskatolista kirkkoa koskeva uutinen jonka mukaan paavia ja Vatikaanin joitakin huippuvirkailijoita vastaan vaaditaan syytteen nostamista johtuen katolilaisten pappien suorittamien seksuaalirikosten painamisesta villaisella kirkon huippujohdon taholta. Uutisjutussa myös selvitellään kuinka roomalaiskatolisen kirkon sisällä oleva syntiongelma ajoittuu vuosisatojen taakse. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 7.12.2011

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


Trailer

I. Onko Lähi-Itä räjähtämäisillään alueelliseen suursotaan Israelin ja Syyrian välillä?

Vapaamuurarijohtajalla, Albert Pike’lla, oli näky henkioppaalta (Guiding Spirit) vuonna 1870 jossa Kolmas maailmansota alkaisi sodalla Israelin ja sen arabinaapureitten välillä.

Raamattu myöskin ennustaa että Damasko, Syyria, tullaan muuttamaan ”rauniokasaksi”. (Jes. 17:1)

Onko tämä nykyinen diplomaattinen konflikti Israelin ja Syyrian kesken alkusoittoa sodalle?

UUTISKATSAUS: Israel ja Syyria varautuvat alueelliseen sotaan välillä joulukuun puoliväli 2011 ja tammikuun puoliväli 2012, DEBKA Intelligence, 5. joulukuuta 2011

”Israelin pääministeri Benjamin Netanyahun ja Syyrian johtajan Bashar Assadin toimenpiteet ja sanat viimeisten 72 tunnin aikana osoittavat että he ovat valmiita alueelliseen sotaan, käsittäen hyökkäyksen Iraniin, joskus joulukuun puolivälin 2011 ja tammikuun puolivälin 2012 välisenä aikana. Erilaisilla tavoillaan, molemmat ovat panneet esille tiemerkkejä nopeasti lähestyvälle konfliktille..”

”Lauantaina, joulukuun 3:ntena, Syyria järjesti suurimittaisen sotaharjoituksen itäisessä Palmyra’n kaupungissa, minkä läntiset ja Israelin asiantuntijat tulkitsivat varoitukseksi sen naapureille, ensisijaisesti Turkille ja Israelille, että kansannousu Assadin hallintoa vastaan ei ollut murtanut sen pitkälle kehitettyjä ohjuskykyjä.”

Syyrian presidentti Assad joutuu kategoriaan pitkänajan juurtuneesta diktaattorista, joka vastustaa Rooman Klubin suunnitelmaa sulautua Alueelliseen Hallintoon #7, siten luovuttaen kansallisen itsemääräämisoikeutensa. Sen vuoksi, hänestä on tullut ”Arabikevät” -kaltaisen kansainvälisen painostuksen alainen, yhdistettynä länsimaisiin uhkiin, aivan kuten Egyptin Mubarak ja Libyan Gaddafi. Kuitenkaan, Assad ei tunnu olevan valmis kukistettavaksi aivan vielä. Hän on ryhtynyt sotilaalliseen uhitteluun jonka on määrä kohdistua Israeliin ja lähettää viesti ulkopuoliselle maailmalle jättää hänet rauhaan.

Minkä tyyppistä ”sotilaallista uhittelua” presidentti Assad on näyttänyt maailmalle?

”Syyrian armeija on järjestänyt kovapanosammuntaharjoituksen (live-fire drill) maan itäosassa sodan kaltaisissa olosuhteissa pyrkimyksenään testata sen ammusaseita joutuessaan vastatusten minkä tahansa hyökkäyksen kanssa … He näyttivät nelivaiheisen harjoituksen, missä ohjusten ampuminen oli vähäinen tunnusmerkki. Painopiste oli itseliikkuvien 120 millisten tykkien massiivisessa tulituksessa, prikaatinvahvuisella 600 millisten ja 300 millisten monilaukaisurakettijärjestelmien (MLRS) harjoituksella sekä Syyrian panssariprikaatien hyökkäysliikkeillä joita tukivat maasta maahan laukaistavat ohjukset lyhyillä 150-200 kilometrin kantomatkoilla. He harjoittelivat taktiikkaa lyödäkseen takaisin vihollisen vahvistusjoukot jotka ovat rynnänneet taisteluareenoille.”

”Kaikki tämä merkitsi mahtipontista Syyrian näytöstä sen kyvystä torjua hyökkäys Syyrian maaperälle kääntämällä puolustava taistelujärjestys hyökkääväksi työntymiseksi viemällä taistelu riidanaloittajan maaperän ylle, joko turkkilaisten tai Israelin armeijoiden tai yhdistyneen Arabiliiton joukkojen, joita tukee NATO, alueille.”

Ilmeisesti, Syyrian viranhaltijat tarkkailivat Libyan offensiivia joka levittäytyi NATO’n ilmayksikköjen hyökätessä sotilas- ja siviilikohteita vastaan ja he näyttävät päättäneen estää NATO’a toteuttamasta samaa päämäärää Syyrian sisällä.

Israelin viranomaiset eivät tuhlanneet aikaa vastaamalla Syyrian provokaatioon.

”Israel antoi vastauksensa Syyrian sotaviestille 24 tuntia myöhemmin. Puhuessaan seremoniassa kunnioittaen Israelin perustajaisän David Ben-Gurionin muistoa, Netanyahu sanoi … ’On olemassa aikoja jolloin päätös saattaa tuoda mukanaan raskaan hinnan, mutta hinta päättämättömyydelle olisi raskaampaa’.”

Joten pääministeri Netanyahu varoitti Syyrian presidentti Assadia että hän ei tule epäröimään puolustaessaan sotilaallisesti Israelia. Sitten, varmistaakseen että Assad sai viestin, pääministeri määräsi uudet vaalit paljon aikaisemmin kuin hänen todella kuuluisi. Tätä toimenpidettä pidetään alkusoittona sodalle, koska pääministeri voi saada mandaatin äänestäjiltä sotaa varten jota hänen ehkä täytyisi käydä Syyriaa vastaan. [Lue http://news.nationalpost.com/2011/12/05/analysis-early-israeli-election-would-let-netanyahu-check-a-victorious-obama/ ja http://www.globalpost.com/dispatches/globalpost-blogs/the-casbah/benjamin-netanyahu-calls-early-elections-sparks-outrage, Suom. huom.]

Venäjä kiirehti välittömästi Syyrian tueksi.

”Moskova kiiruhti sitten Syyrian puolustuksen avuksi kuljettamalla ilmateitse 72 merisotalaivoja vastaan suunnattua (anti-ship) Yakhont-ohjusta (läntisesti koodattuna SSN-26) Damaskokseen. Nämä vettä viistävät aseet voivat iskeä laivaston kohteisiin 300 kilometrin etäisyydeltä. Tuon jälkeen lentotukialus USS George H.W. Bush, jonka pääsyä lähestymään Syyrian ja Libanonin rannikkoalueita oli rajoitettu uudella Syyriaan saapuvalla aseella, lähti tuntemattomaan määränpäähän, samalla kun lentotukialus USS Carl Vinson’in iskuryhmä asettui asemiin Irania vastapäätä.”

The Vinson -lentotukialuksen ryhmän oli parempi olla varovainen Iranin rannikkovesillä, koska venäläiset kuljettivat laivateitse SSN-26 -ohjuksia Iraniin useita vuosia sitten.

Venäjän Putin ilmoitti vuosia sitten että hän pitäisi hyökkäystä Iraniin hyökkäyksenä Venäjää itseään vastaan; tuossa kohtaa, presidentti Bush perääntyi oitis, koska hänellä ei ollut aikomustakaan käynnistää sotaa Venäjän kanssa.

Syyria, samaan aikaan, jatkaa sotaisana, sen omia toisinajattelijoitaan ja Lännen johtajia vastaan jotka vaativat hänen eroaan.

Jos Syyria lähtee sotaan Israelin kanssa, profetia Damaskoksesta voisi oikein hyvin täyttyä. Kuuntele:

”Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.” (Jesaja 17:1; KR 33/38)

"THE MOURNFUL (=valitettava), inspired prediction (a burden to be lifted up = kuorma nostettavaksi) concerning Damascus [capital of Syria]. Behold, Damascus will cease to be a city and will become a heap of ruins." (Isaiah 17:1; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Kuinka lähellä Syyria ja Israel saattaisivat olla ryhtyäkseen sotaan? Menemällä takaisin meidän esille ottamaan juttuumme, me luemme:

”Ei Yhdysvallat eikä Venäjä olisi keskittänyt kahta vaikuttavaa laivuetta Syyrian ja Iranin lähelle, elleivät ne olisi varmoja siitä että sotilaallinen yhteenotto olisi pian odotettavissa oleva.”

On vaikea nähdä miten konflikti Israelin ja Syyrian välillä voitaisiin pitää kurissa niin, ettei se vetäisi mukaansa Egyptiä, Libanonia, ja Jordaniaa, siten pannen alulle vapaamuurarien suunnitelman 3. maailmansodasta, joka synnyttäisi heidän vapaamuurarikristuksensa.

Sen tähden, juuri nyt, tarkastelkaamme kehitystä kohti maailman uudelleenjärjestelyä kymmeneksi supervaltioksi, Illuminatin suunnitelma joka, kun saatetaan päätökseen, tulee toteuttamaan Danielin luvun 7:7-8, ja joka tulee sallimaan Antikristuksen nousun. Me julkaisimme artikkelin koskien tätä aihetta viime vuonna – NEWS2363, otsikolla, ”On olemassa vain YKSI vaiheittain toteutuva profetia joka tarjoaa meille selvän mittarin jonka avulla me voimme tietää suunnilleen ajankohdan jolloin Antikristus tulee nousemaan!”

Siitä lähtien kun me julkaisimme tuon artikkelin, useita muutoksia on tapahtunut joista meidän täytyy mainita:

Supervaltio #7 – Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka – on horjahtanut eteenpäin tullakseen yhdeksi valtioksi. Juurtuneet diktaattorit on kukistettu Tunisiassa, Libyassa ja Egyptissä. Monarkkiset hallinnot Bahrainissa ja Saudi-Arabiassa ovat olleet niin kauhuissaan että heidän johtajansa ovat suostuneet olemaan vastustelematta sulautumista tähän supervaltioon, niin kauan kuin raha jatkaa virtaamistaan! Sodat Jemenissä ja Somaliassa edelleen raivoavat, koska nuo vastustelevat diktaattorit yrittävät kovasti pitää kiinni vallankahvasta.

Supervaltio #8 – Keski- ja Etelä-Afrikka – Sodat Sudanissa, Nigerissä, Nigeriassa, ja Somaliassa riehuvat juuri parhaillaan pakottaakseen diktaattorit luopumaan vallasta jotta kaikki kansakunnat tällä alueella voitaisiin sulauttaa yhdeksi hallinnoksi.

Supervaltio #5 – Venäjä ja entiset neuvostotasavallat neuvottelevat nyt vakavasti supervaltion muodostamisesta. Koska nämä valtiot ovat diktatorisia ja ei-demokraattisia, minä ennakoin että aika ei ehkä ole kovin pitkä ennen kuin tämä supervaltio muodostetaan.

Supervaltio #6 – Keski- ja Etelä-Amerikka, sisältäen Kuuban – näiden kansakuntien johtajat tapailevat nyt säännöllisemmin kuin koskaan ennen suunnitellakseen pehmeää siirtymistä supervaltioon. Jälleen, useimmat näistä johtajista ovat diktaattoreita, joten tämän supervaltion muodostamisprosessi ei luultavasti veisi kovin kauan aikaa.

Kuitenkin, Kolumbia on länsimielinen ja varmastikin Yhdysvaltojen liittolainen. Se ehkä vaatii sodan aggression sen naapureilta poistaa tämä este.

Supervaltio #2 – Euroopan Unioni – Vaikkakin kamppailu synnyttää yksi valtio yhden valuutan ja yhden poliittisen johdon kanssa on ollut käynnissä joulukuun 31. päivästä 1992 saakka, niin tämä supervaltio ei silti todella ole vielä valtio.

Kerta toisensa jälkeen viime vuosikymmenellä, äänestäjät eri maissa ovat hylänneet kansanäänestykset joissa he luovuttaisivat viimeisetkin itsemääräämisoikeuden jäänteet. Nyt, Euroopan johtajat ovat tarkoituksellisesti luoneet hirvittävän taloudellisen kriisin jotta he voivat pakottaa viimeiset muutokset ilman äänestäjien hyväksymistä. [Tulevien kriisien ehkäisemiseksi Ranska ja Saksa ovat vaatineet EU:n perussopimuksen (Maastrichtin sopimus) muuttamista, joka loisi tiiviimmän talousunionin, jossa valtioiden budjetit viedään EU-komission tarkastettaviksi. Euroopan päättäjät sopivatkin äsken huippukokouksessaan uudesta ”finanssipoliittisesta perussopimuksesta”, johon tulee mukaan 17 euromaata. Saksan ja Ranskan alulle panemat suunnitelmat EU:n perussopimuksen muuttamisesta jakoivat jäsenmaat kahteen leiriin, minkä seurauksena EU-johtajat yrittävät saattaa uudet säännökset voimaan erillisen, euroaluetta koskevan sopimuksen avulla. Mukaan on tulossa lisäksi kuusi muuta EU-maata. Lue uudesta rahapoliittisesta liittoumasta ja huippukokouksen annista seuraavassa: http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2011/12/09/uusi-sopimus-jakaa-eun-kahteen-leiriin/201118665/12. Suom. huom.]

Tämä skenaario on avautumassa päivittäisissä uutisissasi. Muistatko suunnattomat pelastuspaketit joita Bush’in ja Obama’n hallinnot olivat antamassa tärkeille pankeille, vakuutusyhtiöille ja amerikkalaisille autonvalmistajille? Korvaa Kreikka ja Italia ja Portugali ja Espanja näillä amerikkalaisilla yhtiöillä ja sinä käsität mitä on tapahtumassa Euroopassa juuri nyt.

”Päällimmäinen” tosiasia on se, että Illuminatilla on pitkä matka kuljettavanaan vielä ennen kuin nämä supervaltiot täysin luodaan ja toimivat tyystin yksinä ainoina valtioina. Ennen kuin tämä tapahtuu, Antikristus ei voi nousta, Danielin luvun 7:7-8 mukaisesti.

Tämän vuoksi, samalla kun näyttää mahdolliselta että Israel ja Syyria käyvät sotimaan, niin tuo sota ei tule laukaisemaan Kolmatta maailmansotaa jonka päättyessä vapaamuurarikristus tulee astelemaan esiin. Maailmantapahtumat eivät ole vielä kypsiä tuota lopullista maailmanpaloa varten. [Jaaha, mitähän tähän oikein sanoisi. Ehkä David erehtyy arvioinneissaan. Jos Israelin arabinaapurit hyökkäävät sitä vastaan Psalmin 83 mukaisesti, niin kyllä se aikaansaa 3. maailmansodan, jossa käytetään ydinaseita puolin ja toisin. Tämä maailmansota tulee varmasti panemaan vauhtia maailman kymmenvaltioliiton (10 supervaltiota) muodostumiselle, jonka jälkeen 11. sarvi eli ”pieni sarvi” (Antikristus) voi nousta. Kuitenkin mielestäni edelleen jonkinlaisen terrori-iskun (false-flag) pitäisi kohdistua USA:han ensin, jotta se ryhtyisi sotimaan kunnolla ja että Amerikka vajoaisi tavallisten kansakuntien joukkoon. Ks. Dan. 7:4 ja leijonapeto, jolta ”reväistiin siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niin kuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän”. Leijonapedolla eli Amerikalla (+Britannia) on kotkan siivet, jotka kuvaavat sotilaallista ja taloudellista voimaa. Kun nämä siivet reväistään irti, Amerikasta jää jäljelle vain torso (Babylonin kukistuminen, Ilm. 18). Suom. huom.]


Trailer

II. Yhtäkkiä, sotarummut lyövät sotaa Iranin ja Israelin välille. Kesästä 2003 lähtien, me olemme riistäneet sädekehää konseptilta koskien perinteistä suursotaa muinaisen Persian (Iran) ja Israelin välillä, mutta näyttää siltä että meidän täytyy tehdä sitä jälleen. Meillä on paljon uusia lukijoita jotka eivät ehkä ole kuulleet meidän kantaamme tähän oletettuun hyökkäykseen Iranin ydinlaitoksia vastaan.

Aluksi, tarkastelkaamme ajankohtaisia uutisia. Painotus näyttää nyt olevan mahdollisissa salaisissa hyökkäyksissä Israelin tiedustelupalvelun taholta.

UUTISKATSAUS: KELLO ON TIKITTÄMÄSSÄ: ”Varjosota” kuumenee. Sota Iranin kanssa: Provokaation päässä?”, by Tom Burghardt, Global Researh, 5. joulukuuta 2011

”Ristiriitaisten raporttien keskellä siitä että valtava räjähdys Iranin uraaninkonvertointilaitoksessa Isfahan’issa tapahtui viime viikolla, spekulointi oli yleistä että Israel ja Yhdysvallat olivat lisäämässä salaisia hyökkäyksiä puolustus- ja ydinasetukikohtia vastaan.”

”… jotkut Iranin viranomaiset ovat kieltäneet että räjähdystä edes tapahtui … Tiistaina kuitenkin, The Times raportoi että ’satelliittikuvat … vahvistivat että räjähdys, joka ravisutti Isfahan’in kaupunkia maanantaina, iski uraaninrikastuslaitokseen siellä, huolimatta Teheranin kieltävistä vastauksista.’”

” ’Kuvat’, Times’in toimittaja Sheera Frenkel vakuutti, ”näyttivät selvästi kohoavaa savua ja hävitystä, tehden tyhjäksi Iranin väitteet eilen siitä, ettei mitään räjähdystä ollut sattunut. Israelin tiedusteluvirkailijat sanoivat The Times’ille että ei ollut ’epäilystäkään’ siitä, että räjähdys iski Isfahan’in ydinlaitoksiin ja että se ei ollut ’mikään onnettomuus’.”

Me emme ole koskaan sulkeneet pois salaisia hyökkäyksiä iranilaisia ydinlaitoksia vastaan, ja tämä saattaa olla ainoa keino johon Länsi voi kurottautua lamauttaakseen Iranin ydinlaitokset, yksinkertaisesti siksi koska monet avainlaitoksista on hajautettu syvälle maan alle.

Kuitenkin, muistanet että tämä koko skenaario koskien Iranin itsenäistä ydinaseohjelmaa on suunnaton propagandavalhe! Iran osti ydinkärkiä ”suoraan kaupan hyllyltä” Pakistanista ja taisteluohjuksia Pohjois-Koreasta vuosina 2001-2002, kuten me demonstroimme meidän arkistoidussa uutisartikkelissa, NEWS2120, otsikolla, ”Ydinaseistettu Amerikka vs. Ydinaseistettu Iran: Kumpaa maailman tulisi pelätä?”

Miksi läntinen maailma tahallaan tyrkyttäisi propagandavalhetta koko maailmalle lähes kymmenen vuoden ajan nyt? Jos Lännen johtajat tietävät – kuten he tekevät – että Iran on omistanut militarisoidun ydinasekapasiteetin, niin miksi he kohdistavat meihin tätä rasittavaa propagandaa?

Doc Marquis antaa meille vastauksen DVD’llä joka on kuvattu edellä, ”Illuminati toteuttaa Raamatun profetioita”. Doc sanoo, että yksi Globaalin Eliitin tavoitteista on kyllästyttää meidät tunnepitoisesti ja henkisesti sillä tavalla että me tulemme helpommin antamaan myöten kun viimeiset vaiheet suunnitellusta absoluuttisesta diktatuurista potkaistaan käyntiin.

Tämä kymmenvuotinen propagandan rummunpärinä siitä että Iran on viimeistelemäisillään ydinaseita, ellei joko Israel tai Yhdysvallat tai molemmat käynnistä sotilaallista suurhyökkäystä sotalentokoneillaan ja ohjuksillaan, on käymässä hyvin väsyttäväksi, eikö vain?

Tuo henkinen uupumus on yksi Eliitin päämääristä.


Trailer

III. Ensimmäistä kertaa koskaan, laillisia asiakirjoja on jätetty oikeuteen jotka väittävät että katolisten pappien seksuaalirikosten vastuu kohoaa suoraan ylös Pietarin Valtaistuimelle – koskemaan paavi Benedictus XVI:aa!

UUTISKATSAUS: PAAVI, PAPISTO, JA LASTEN SEKSUAALINEN HYVÄKSIKÄYTTÖ: Mittaamaton tarina, by Edgar Davie, Salem News, 4. joulukuuta 2011

”Syyskuun 13:ntena 2011, kymmenen vuotta ensimmäisistä raporteista papin seksuaalisesta hyväksikäytöstä Bostonissa, ihmisoikeusjuristit Perustuslaillisten Oikeuksien Keskuksen (Center for Constitutional Rights) ja Pappien hyväksikäytöstä selvinneiden verkoston (Survivors Network of Those Abused by Priests) kanssa jättivät sisään 84-sivuisen valituksen ja yli 20,000 sivua sitä tukevia asiakirjoja Kansainvälisen rikostuomioistuimen luona Haag’issa, kehottaen sitä tutkimaan ja asettamaan syytteeseen paavi Benedictus XVI:n ja kolme Vatikaanin huippuvirkailijaa rikoksista ihmisyyttä vastaan, joita syytetään tietoisesta selibaatissa elävien pappien suorittamien naisten ja lasten raiskaus- ja seksuaalihyökkäysten avustamisesta ja peittelystä.”

”Kyseenalaiset Vatikaanin tilastot lukien vuodesta 2009 paljastavat että ainakin 20,529 pappia on hyväksikäyttänyt lapsia. Pohtimalla sitä että monet syylliset hyväksikäyttivät useita uhreja, vaarassa olevien lasten lukumäärä on todennäköisesti kymmenissä, tai jopa sadoissa tuhansissa.”

Cutting Edge on ollut etualalla tässä yrityksessä paljastaa ”selibaatissa elävien” roomalaiskatolisten pappien kauhistuttava hengellinen synti. Tämän artikkelin lopussa, me luettelemme joitakin tärkeimpiä artikkeleita siitä lähtien kun me aloimme julkaista niitä vuonna 1999. Sinä huomaat meidän tutkimustulostemme olevan melko yllättäviä.

Nyt, palatkaamme tähän esitettyyn juttuun. Tämä seuraava kappale paljastaa sen mitä me olemme sanoneet nyt vuosikymmenen ajan: tämä nykyinen fiasko papeista saalistamassa naisia ja nuoria poikia kirkon sisäpuolella ei ole uusi ongelma; se on katastrofi joka alkoi noin 1,000 vuotta sitten!

DVD

”Pennsylvanian osavaltion lasten hyväksikäyttöskandaali kalpenee vertailussa vuosisatoihin jolloin sellaista hyväksikäyttöä suorittivat selibaatissa elävät katolilaiset papit, ensimmäiseksi kuvailtu St. Peter Damian’in kirjassa Book of Gomorrah vuodelta 1050. Nykypäivän katolilaiset ovat tietämättömiä siitä että yletön seksuaalinen hyväksikäyttö, jota tekevät selibaatissa elävät papit ja piispat, on vaivannut kirkkoa vuodesta 1139 lähtien kun papin avioliitto lopullisesti estettiin; vain modernin median saapumisella ja sen paljastuksilla selibaattipappien (ja nunnien) seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuonna 2002 on tämän ongelman suuruus tullut yleisesti tunnetuksi katolilaisten maallikoiden taholta ensimmäistä kertaa kirkon historiassa.”

Kuinka monet papit ovat seksuaalisesti poikkeavia? Valmistaudu järkyttymään sisimmältäsi.

”Tämän päivän laiton seksuaalinen aktiviteetti selibaattipappien ja -piispojen toimesta ratkaistaan luotettavalla tavalla seuraavasti: ainakin puolet on seksuaalisesti aktiivisia kaiken aikaa, neljäkymmentä prosenttia on aktiivisia satunnaisesti. Ainoastaan kymmenen prosenttia toteuttaa menestyksellisesti heidän selibaattivalaansa.”

Meidän tutkimuksemme on osoittanut että, viimeisten muutaman vuosisadan aikana, 75% roomalaiskatolisista papeista on homoja, samalla kun noin 40% heistä on seksuaalisesti aktiivisia heidän uhriensa kanssa.

”Pakollinen selibaatti voidaan jäljittää ensisijaiseksi syyksi pappien harjoittamaan seksuaaliseen hyväksikäyttöön siitä saakka kun käytäntö aluksi määrättiin paavin toimesta. Lopulta, selibaattilaki asetettiin voimaan keinoksi kontrolloida papistoa ja heidän yksityistä omistusoikeutta kirkon omaisuudesta joka voitaisiin testamentata perheen perillisille, siten riistäen Vatikaanin valtavaa varallisuutta.”

Monien katolilaisten järjestöjen yrityksiä vastustaa tätä kauhistuttavaa lainvastaista ja synnillistä seksuaalista menettelytapaa on tehty tyhjiksi koko matkan ylös katolilaista hierarkiaa, käsittäen Pietarin Valtaistuimen.

”Näitä yrityksiä on horjutettu joka käänteessä meidän paaviemme taholta, ja mikä tärkeintä, historia paljastaa tämän päivän skandaalin lähteen joka voidaan jäljittää suoraan paaviuteen – ei piispoihin, jotka ovat ainoastaan maaorjia sitoutuneina palvelemaan paavillista herraa (Papal Lord), mutta joita asetetaan syytteeseen osallisuudesta rikokseen suostumalla paavillisiin vaatimuksiin, samalla kun paavi nauttii poliittista koskemattomuutta.”

Mikä on heidän suunnitelmansa ratkaista tämä hankala kysymys? Palaamalla avaustekstiin, me luemme:

”Syyskuun 13:ntena 2011, kymmenen vuotta ensimmäisistä raporteista papin seksuaalisesta hyväksikäytöstä Bostonissa, ihmisoikeusjuristit Perustuslaillisten Oikeuksien Keskuksen (Center for Constitutional Rights) ja Pappien hyväksikäytöstä selvinneiden verkoston (Survivors Network of Those Abused by Priests) kanssa jättivät sisään 84-sivuisen valituksen ja yli 20,000 sivua sitä tukevia asiakirjoja Kansainvälisen rikostuomioistuimen luona Haag’issa, kehottaen sitä tutkimaan ja asettamaan syytteeseen paavi Benedictus XVI:n ja kolme Vatikaanin huippuvirkailijaa rikoksista ihmisyyttä vastaan, joita syytetään tietoisesta selibaatissa elävien pappien suorittamien naisten ja lasten raiskaus- ja seksuaalihyökkäysten avustamisesta ja peittelystä.”

Tuleeko Kansainvälinen rikostuomioistuin todella juoksemaan paavi Benedictuksen ja hänen Vatikaanin huippuvirkailijoidensa perässä?

Minä epäilen sitä, koska Illuminati päätti vuoden 1991 alussa että roomalaiskatolinen paavi, kuka tahansa hän onkaan silloin, olisi uskonnollinen huippujohtaja Uuden Maailmanjärjestyksen uskonnossa (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1052 (suomennettu)).

Sen vuoksi, paavi on täysin linjassa Illuminatin huippuvirkailijoiden kanssa mitä tulee tulevaisuuden rooliin jota hän aikoo näytellä heti kun Antikristus saapuu maailman näyttämölle.

Koska tämä on asianlaita, korkein rikostuomioistuin Haag’issa ei tule liikkumaan heidän valittuaan, Rooman paavia, vastaan.

Heti kun paavi Benedictus XVI astuu syrjään, niin voiko katolinen kirkko löytää miehen paaviksi joka ei ole arpeutunut tämän tuhat vuotta vanhan seksiskandaalin kautta? Jos he voisivat, julkinen rakkauden ja mielenliikutuksen tulva tälle uudelle paaville olisi ennennäkemätöntä!

Täten, hänen uusi työnsä Uuden Maailmanjärjestyksen uskonnon uskonnollisena huippujohtajana saisi suunnattoman julkisen mielipiteen alkusysäyksen!

Arkistoituja Headline News -artikkeleita

NEWS1614”ROOMALAISKATOLISET PAPIT KÄYTTÄVÄT LAPSIA SEKSUAALISESTI HYVÄKSI JATKUVASTI! PAHA RIPPI-ISÄ”

NEWS1646”MIKSI KATOLILAISTEN PAPPIEN SEKSUAALISESTI HYVÄKSIKÄYTETYT LAPSIUHRIT PYSYVÄT HILJAISINA VUOSIKYMMENIÄ, MIELUUMMIN KUIN VÄLITTÖMÄSTI KERTOISIVAT SIITÄ HEIDÄN VANHEMMILLEEN?”

NEWS1656”PEDOFIILI KATOLILAINEN PAPPI TUNNUSTI SUORAAN PAAVILLE VUONNA 1973, MUTTA ”HÄNEN PYHYYTENSÄ” EI RYHTYNYT TOIMENPITEISIIN. MYÖHEMMIN, YLI 50:tä LASTA AHDISTELTIIN SEKSUAALISESTI JA RAISKATTIIN!”

NEWS1670, NEWS1671 – ”TODISTEITA SIITÄ ETTÄ ROOMALAISKATOLISUUDEN SEKSUAALISYNNIT OVAT OLLEET OLEMASSA PALJON AIKAISEMMIN KUIN 40 VUODEN AJALTA JOKA ON TUNNUSTETTU NYKYPÄIVÄN PAPPIEN TAHOLTA” - Osa 1Osa 2

NEWS1676”ROOMALAISKATOLISEN INKVISITION TODELLISET KASVOT – MÄDÄT HENGELLISET HEDELMÄT HELVETIN SYVYYDESTÄ”

NEWS1679”SELIBAATTI KATOLILAISUUDESSA EI OLE ASIAN YDIN: PAKOTETTU SELIBAATTI ON PÄÄASIA! TÄRKEÄ YMMÄRRYS!”

NEWS2422”KATOLILAISTEN PAPILLISTA SEKSUAALISTA HYVÄKSIKÄYTTÖÄ ON NYT VUOTAMASSA JULKISUUTEEN JOKAISESSA MAANOSASSA MAAPALLOLLA!”

Luettuasi nämä arkistoidut uutisartikkelit, sinä tulet olemaan valmis entisen saatanistin/katolilaisen/vapaamuurarin Bill Schnoebelen’in ja entisen saatanistin Doc Marquis’in todistajanlausunnolle, jotka loivat DVD-esityksen näistä artikkeleista ja meidän kirjakaupasta hakusanan, ”Catholic (katolilainen)”, nojalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com