Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 14. syyskuuta 2012

9/11 – päivä joka muutti maailman ja sen jälkeinen myllerrys 2000-luvulla

Tässä erään amerikkalaisen valvovan kristityn nimeltä Randy mietteitä viikkoa ennen juutalaisten Rosh Hashanah -juhlaa tänä vuonna, jonka päättyessä pitäisi tämän Randyn mielestä tapahtua maailmanlaajuinen uskovien ylösotto. Hän on kertonut tarinansa ja kiehtovan profeetallisen tulkintansa Dow Jones -indeksin putoamisesta 777.68 pisteellä omalla webbisivustollaan, josta minulla on tuore suomennos blogissani. Nyt Randylla on myös blogi sivustollaan jossa hän viikoittain julkaisee selostuksia ajankohtaisista profeetallisista uutisaiheista, jotka ovat päivittäistä Raamatun profetioiden täyttymystä ja johtavat Jeesuksen takaisintuloon ajassamme. Suomensin yhden mielenkiintoisen blogikirjoituksen, jonka Randy julkaisi maanantaina 10.9.2012. Siinä puidaan lyhyesti 9/11 -terrori-iskujen profeetallisia jälkiseuraamuksia maailmalle joka on ollut myllerryksessä sotineen ja talouskriiseineen koko 2000-luvun. Randyn kirjoitus on myös tiivistelmä Obaman aikaisen Amerikan moraalisesta rappiokierteestä joka eräällä tavalla huipentui äskettäin Demokraattien kansallisessa puoluekokouksessa, jossa puolueohjelmasta poistettiin maininnat Jumalasta ja Jerusalemista Israelin pääkaupunkina. Julkisuuden paineessa (eli äänten kalastelussa) Obama joutui kuitenkin ”pakottamaan” kuulijakunnan hyväksymään sanamuotojen takaisinoton puolueohjelmaan.

Israelin ja Iranin kiistan ollessa kärjistymispisteessä Randy odottaa kovasti tempausta Rosh Hashanah’ina 2012. Kaikki aikainmerkit osoittavat tulevaan apokalypsiin. Randy on oikeassa siinä että maailmastamme ei ole tullut parempi paikka viimeisten 15 vuoden aikana ja kohta on tuomioiden vuoro. Muutenkin Randyn ajatukset peilaavat aikalailla omia ajatuksiani ja allekirjoitan monet hänen mielipiteensä. Aika on todellakin lähellä! Come, Lord Jesus!

-------------------------------------

9-11….päivä joka MUUTTI maailman
9-11....the day that CHANGED the World.



Weekly Update: September 10, 2012
8 Päivää ennen Rosh Hashanah’ia 2012, syyskyyn 16.-18. päivä – juutalaisen juhlan 2. päivää (18. syyskuuta)
1 VIIKKO JÄLJELLÄ!

9-11…..Päivä joka MUUTTI MAAILMAN! (On olemassa jopa TV-show tuolla nimellä….se on pyörinyt the Smithsorian Channel’illa nyt viikkojen ajan.)

9-11 oli yksitoista vuotta sitten….11 vuotta tulee huomenna, tiistaina…AIVAN KUTEN 9/11/2001 oli tiistaina. Ja aivan kuten silloin, niin nyt, Rosh Hashanah on viikkoa myöhemmin.

(Rosh Hashanah 2001 – 18.-19. syyskuuta…. Rosh Hashanah 2012 – 17.-18. syyskuuta. Samankaltainen, mutta ei täydellinen sopivuus. Ei ole olennaista analyysilleni, vain mielenkiintoista panna merkille.)

Muuttiko 911 TODELLAKIN maailman? Minä luulen niin…

Ja minkälainen maailma meillä on ollut noina 11 vuotena siitä lähtien!

1) Taloudellinen Harmagedon – 2000-maaliskuu 2003….(ennen toipumista joka kesti vuoteen 2008 saakka)
2) Taloudellinen Harmagedon – 2007-2012 - USA:n asuntomarkkinoiden kupla….Eurooppa myös!
3) Taloudellinen Harmagedon – USA:n ja maailman osakemarkkinat – 2008 (ja sitten toipuminen jota on kestänyt aina tähän päivään asti)
4) Taloudellinen Harmagedon – USA:n velkakriisi – (torjuttiin vuonna 2011? Mutta EI ole ratkaistu vielä!)
5) Taloudellinen Harmagedon – USA:n pankkitoiminnan kriisi – 2008---yhä käynnissä
6) Taloudellinen Harmagedon – Euroopan velkakriisi – 2010-2012---yhä käynnissä
7) Taloudellinen Harmagedon – Euroopan pankkitoiminnan kriisi – 2010-2012---yhä käynnissä
8) USA:n ja maailman moraalinen kriisi – Obama, ensimmäinen Amerikan gay-presidentti (Time Magazine’n kansikuva)
9) USA:n ja maailman moraalinen kriisi – Tel Aviv, MERKITTÄVÄ Israelin kaupunki maailmassa homoseksuaalien matkustuskohteille
10) Sotia ja sanomia sodista – Israel vs. Iran… sekä kaikkialla muualla!!
[10a) Sotia ja sanomia sodista – Afganistanin ja Irakin sodat (terrorisminvastainen sota) – 2001-2012---yhä käynnissä Afganistanissa, Irakissa päättyi virallisesti 15.12.2011]
[10b) Sotia ja sanomia sodista – Arabikevät 2011-2012 – Tunisian, Egyptin, Libyan ja Syyrian vallankumoukset – Kuolonuhreja yli 30,000 tähän mennessä] [Suom. huom.]
11) Synnytystuskia maailmanlaajuisesti – Tsunami – tappoi 250,000 ihmistä – Joulu 2004
12) Synnytystuskia maailmanlaajuisesti – Amerikka – Hurrikaani Katrina – Elokuu 2005
13) Synnytystuskia maailmanlaajuisesti – Maanjäristys – Haiti, tappoi 200,000 ihmistä – Tammikuu 2010
14) Synnytystuskia maailmanlaajuisesti – Maanjäristys – Christchurch, Uusi-Seelanti – Helmikuu 2011
15) Synnytystuskia maailmanlaajuisesti – Maanjäristys ja tsunami ja ydinonnettomuus – Japani – Maaliskuu 2011

Elokuun 21. päivänä 2012, minä katsoin YouTube-videon (linkitetty sivustolta www.FiveDoves.com) joka näytti säätä joka puolelta maailmaa AINOASTAAN elokuun kahden ensimmäisen viikon ajalta. Kuivuusjaksoista, tulviin, maanjäristyksiin, jääpeitteen sulamiseen Grönlannissa….KAIKKI ENNENNÄKEMÄTTÖMILLÄ tasoilla ja lukumäärillä. Puhetta Raamatun profetioiden täyttymisestä! Ja tuo on VAIN YHDEN 2-viikkoisen jakson aikana!

Time Magazine’lla oli kansisivu joulukuussa 2009…kun he katsoivat taaksepäin 21. vuosisadan ensimmäiselle vuosikymmenelle, ja heidän otsikkonsa oli: THE DECADE FROM HELL! (Vuosikymmen helvetistä!) Kuinka sinä voit katsoa kaikkea tuota mitä on tapahtunut ja ET usko että Raamatun profetiaa pelataan loppuun aivan meidän elinaikojemme edessä?

SELLAISTA AIKAA VARTEN KUTEN TÄMÄ NYKYINEN….

Viime viikolla DNC’ssä (Demokraattien kansallisessa puoluekokouksessa) oli YKSI todella hämmästyttävä tapahtuma joka esiintyi. Pystytkö arvaamaan mistä tapahtumasta aion puhua? Kuulitko siitä? Minä puhun ”saliäänestyksestä (floor vote)” lisäämään jonkin muotoilun Demokraattien puolueohjelmaan. Jollakin tavalla, Demokraatit jättivät pois muotoilun, muotoilu joka oli heidän puolueohjelmassaan 4 vuotta sitten vuoden 2008 vaaleja varten. (Ensiksikin: Minä ihmettelen miten se jätettiin pois alun alkaenkaan!) DNC’n puheenjohtajaa haastateltiin Piers Morgan’in taholta ja hän kysyi häneltä (Wasserman Schultz), ”Oliko se vahinko että DNC jätti pois tämän muotoilun koskien Jumalaa ja Israelin pääkaupunkia joka oli vuoden 2008 puolueohjelmassa?” Hän (she) ei edes pystynyt taivuttamaan itseään sanomaan ”kyllä, se oli virhe”. Hänen sanansa olivat: ”Se mitä minä voin kertoa teille, on se, että meidän käytäntömme ja arvomme kuvastuvat monissa uskon traditioissa ja tuo on se mistä meidän puolueohjelmassa on kokonaan kyse.” Huh…. mikä kertomishetki Demokraattisen puolueen historiassa.

Tässä on linkki tuohon haastatteluun: http://www.youtube.com/watch?v=8slLTwmHOGk&feature=related

Tämä äänestys piti suorittaa KOLME KERTAA salissa, sanamuodon hyväksymiseksi. Se on ikäänkuin Jumala antaisi ”asian tulla selväksi” ja ilmoittaa julkisesti…kaikille jotka kuulisivat…että Amerikan poliitikkojen nykyinen johto, puolue, joka onnistui valitsemaan nykyisen Yhdysvaltain presidentin…jätti (tahallaan tai ei) pois muotoilun Jumalasta sen vuoden 2012 puolueohjelmassa. Ja kun äänestys tuotiin saliin, tarviten huutoäänestyksen kahden kolmasosan enemmistön, niin puhemies EI vain kyennyt saamaan kahden kolmasosan enemmistöä (kuuntele sitä itse) ja hänen täytyi sitten TYRKYTTÄÄ SE heille hyväksytyksi tulleena…..koska heidän TÄYTYI SAADA SE LÄPI. Muutoin, ajattele minkä sotkun se olisi todella saanut aikaan. UUTISOTSIKKO: ”Demokraatit äänestävät EI Jumalalle.” (sis. videon kokouksen kolminkertaisesta äänestyksestä)

Linkki äänestykseen: http://www.youtube.com/watch?v=vgQNPsmziR0&feature=related (huomatkaa miten yleisö buuasi puhemiehen päätöksen jälkeen)

Kuinka sinä voit olla vakaumuksellinen kristitty…..Uskoen Jeesukseen Kristukseen, Jumalaan, Pyhään kolminaisuuteen… kaikkeen siihen… ja silti äänestää Demokraattia (Obamaa, tai ketä tahansa muuta Demokraattia) Yhdysvaltojen presidentin virkaan?? Minä en vain pysty kuvittelemaan miten kristitty voisi tehdä tuon….ei TÄMÄN äänestyksen jälkeen. (Puhumattakaan hyvin monista asennoitumisista joita Demokraatit kannattavat….tai jopa asenteista joita presidentti Obama tukee.) Minä uskallan sanoa, että jos tämänkaltaisen äänestyksen täytyisi tulla esiin Republikaanien kokouksessa….siellä ei olisi ollut EPÄILYSTÄKÄÄN siitä missä Republikaaninen puolue seisoisi koskien kysymystä Jumalan roolista elämässä ja Amerikan Yhdysvaltojen historiassa!!

Minä olen huolissani siitä että Demokraattisesta puolueesta on tullut ”jokaisen puolue….jokainen jolla on MIKÄ TAHANSA valtavirrasta poikkeava näkökanta…on tervetullut tänne. TÄÄLLÄ sinä voit toimia äänitorvena….TÄÄLLÄ sinä voit puhua asiasi puolesta….EI HAITTAA MITEN VASTAKKAINEN sinun näkökantasi on arvoihin jotka ovat YHÄ ”valtavirran arvoja” amerikkalaisessa yhteiskunnassa…LIITY MEIHIN ja omista äänivaltaa.” Huh…. TUO on sitä miten sinä päädyt tapaukseen kuten tähän edelläkerrottuun DNC’n aikana. Minä en voisi koskaan äänestää Demokraattia….Minä en vain pystyisi siihen. [Sama kuin Suomessa äänestäisi Sosiaalidemokraatteja tai Vasemmistoliittoa. Suom. huom.] Muuten, minä en sano että Republikaanit ovat ”parempia ihmisiä”… tai ”suuria Raamattu-uskovia kristittyjä” …. mutta, vertailussa, minun tuoliltani katsoen he ovat parempi ”kristillinen” vaihtoehto….ainakin minulle.

Kansakuntana, käsittäen meidät KAIKKI…me olemme liukuneet hyvin paljon alaspäin moraalisen rappion kaltevaa pintaa…me olemme liikkuneet hyvin kauaksi olemasta ”Uskova, kristillinen kansakunta” viimeisten 50 vuoden aikana. Rakas Jumala, Obama, hänen ”maailmanlaajuisella anteeksipyyntökiertueellaan” hänen ensimmäisen virkakautensa aikana…hänen puheessaan Kairossa…hän lähti matkaan sillä, ettei ”Amerikka ole enää kristitty kansakunta…” Rakas Kaikkivaltias Jumala…. SUORITA MIELIPIDEKYSELY.…please…ja Amerikan kansa pysyy kannassaan, SUURELLA SUURELLA SUURELLA prosenttiosuudella….kun he YHÄ SANOVAT että he OVAT KRISTILLINEN KANSAKUNTA. Vaikkakin he ovat teologiassaan väärässä koskien sitä mitä ON olla kristitty, ainakin he edelleen sanovat että ”Me olemme kristitty kansakunta!” Minä olin niin pettynyt hänen puheeseensa Kairossa.

Ja vain pari vuotta myöhemmin….”kuinka asiat työskentelevät sinua varten nykyään muslimimaissa, Hra. Presidentti?” Onko Iran yhtynyt sinun ystävyyden sanoihisi? Ovatko muslimimaat syleilleet sinua vielä? Ovatko muslimimaat vähemmässä sekasorrossa nyt kuin silloin kun astuit virkaan? [Kuin ivallisesti muistuttaen muslimimaiden vihasta Yhdysvaltoja kohtaan, niin Obaman tukeman Libyan vallankumouksen islamistikapinalliset polttivat äskettäin USA:n konsulaatin Libyan Bengasissa ja surmasivat neljä amerikkalaista (mukana USA:n Libyan-suurlähettiläs) kostoksi amerikkalaisten profeetta Muhammedia rienaavasta elokuvasta. Ja tämä episodi (taistelu) tapahtui WTC-iskujen 11. vuosipäivänä 11.9.2012, sattumaako vain? Lue http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288498970424.html?ref=rss ja http://www.wired.com/dangerroom/2012/09/libya-fast-team/. Suom. huom.]

MUTTA….MUTTA…MUTTA…. Minä uskon että dominopalikat ovat KAIKKI ASETTUNEET RIVIIN. Minä uskon että Jumalalla on palikat juuri siellä missä HÄN haluaa niiden olevan… juuri ennen kuin HÄN toimii…..juuri ennen tempausta, ja vaivanaikaa (Tribulation). Jumala EI ole yllättynyt irtaantumisella Hänestä jota on tapahtunut USA:ssa viimeisen 50 vuoden kuluessa. Jumala EI ole yllättynyt vihollisten kokoontumisesta kaikkialle Israelin ympärille viimeisten 64 vuoden aikana…eikä noiden maiden nykyisestä vihan kasvusta Israelia vastaan….Iranista, Syyriaan, Egyptiin, Turkkiin…jne., jne…jne..

Muuten….Katsellessani 911-tapahtuman TV-show’ita jälleen kerran nyt, he siteerasivat Bin Ladenin ensimmäistä TV-haastattelua kulkien taaksepäin vuoden 1998 tienoille (?) missä hän sanoi kaikille amerikkalaisille että hän ”aikoi hyökätä meidän kimppuun tavalla joka olisi pahempaa kuin me voisimme koskaan kuvitella.” Ja juontaja vastasi…. ”katsoen taaksepäin, meidän luultavasti olisi pitänyt ottaa hänet vakavammin” tai jotakin sitä sivuavaa.

Hmmmmmmm….Iran on sanonut Israelille VUOSIEN ajan nyt, että heidät ”pyyhkäistäisiin pois kartalta, hyvin pian.” Se iski minuun, että eräänä päivänä….siellä olisi TV-juontaja sanomassa että ”katsoen taaksepäin, meidän luultavasti olisi pitänyt ottaa hänet vakavammin.” DANG…. KUKA EI PYSTY YMMÄRTÄMÄÄN TÄTÄ NYT?? Israel varmasti ymmärtää!! Mutta sitten, VAIN ISRAEL on (lopussa) todella huolissaan Israelin tulevasta olemassaolosta!

Kiitos Jumala… Benjamin Netanyahu TIETÄÄ TÄMÄN. Sellaista aikaa varten kuten tämä nykyinen…. Netanyahu on oikea johtaja…oikeaan aikaan…Israelissa.

(Muuten….tiesitkö että eräs YK-jäsenyyden säännöistä on se, että maan EI VOIDA sallia jatkaa olla tuon ”ylevän elimen”…(yök)… jäsen jos he puhuvat toista kansakuntaa vastaan kuten Iran on tehnyt Israelin suhteen. Mikä vitsi!)

ODOTA VAIN KUNNES myöhemmin tässä kuussa Netanyahu puhuu Yhdistyneiden Kansakuntien avajaisissa tänä vuonna. Tuo tapahtuu myöhemmin viikolla Rosh Hashanah’ista….mutta minulla ”saattaa” olla ennen sitä tapaaminen (taivaallisissa) tuolla viikolla joka voisi estää minua voimasta katsoa hänen puhettaan….me tulemme pian näkemään.

Minä olen HÄMMÄSTYNYT siitä kuinka kauaksi harhaan vain YKSI USA:n presidentti voisi viedä meidät, lyhyessä 3,5 vuoden ajanjaksossa. Mutta silloin, Obama on erilainen kuin kukaan toinen entinen presidentti joka meillä on koskaan ollut. [Vrt. Danielin kirjan ”pieneen sarveen” joka on erilainen kuin edelliset sarvet, Dan. 7:24, Suom. huom.] Hänen taustansa, kasvatuksensa, henkilökohtaiset ystävät ja poliittiset kantansa, ja hänen kokemuksensa ovat erilaisia kuin kenenkään aikaisemman presidentin….ikinä. Minä toivon että tempaus tapahtuu pian…. kyllä, Rosh Hashanah 7-8-9 päivässä olisi mukavaa!! Miksi? Vakavasti ottaen minä en vain halua nähdä mitä hänen hallintonsa toiset 4 vuotta tekevät tälle maalle. Mutta, minä uskon että Jumala on sijoittanut hänet asemaan, aivan kuten Netanyahun…sellaista aikaa varten kuin tämä nykyinen.

TICK TOCK…... 7 päivää Rosh Hashanah’in alkuun: Auringonlaskuun sunnuntaina, syyskuun 16:ntena. Se on ohi tiistaina, syyskuun 18:ntena auringon laskiessa. Ystävät…Minä haluan vain tämän odottamisen olevan ohi. Minä olen tutkinut Raamatun lopunajan profetioita vuodesta 1996 saakka. Se alkoi Left Behind -kirjoilla, reissulla Israeliin ja paljolla lukemisella ja Raamatun profetioiden tutkimisella. Ja, 16 vuotta myöhemmin….Israel on lähestymässä sen 70:nnettä syntymäpäiväänsä…ja maailma EI ole parempi paikka kuin se oli vuonna 1996. Maailma EI ole turvallisempi paikka….Ja minä uskon että ajan vain TÄYTYY olla lähellä. Me tulemme pian näkemään onko MINUN tarinani webbisivustolla totta….hyvin pian.

YFIC, Randy

PS….MILLOIN Israel hyökkää Iraniin? Jos sinä olisit Netanyahu…niin milloin sinä tekisit sen? ”Punainen linja” jonka Israel (ja jopa USA) on julistanut YLITTÄMÄTTÖMÄKSI…ON….KÄSILLÄ!! Israel TIETÄÄ TÄMÄN! Netanyahu TIETÄÄ TÄMÄN! (Yhdistä artikkeliin isosta, pahasta purkauksesta Netanyahun ja USA:n suurlähettilään (Dan Shapiro) välillä viimeisinä parina viikkona: http://mobile.wnd.com/2012/08/netanyahu-time-has-run-out-on-iran/ 

LAINAUS: Se oli diplomaattinen huutelumatsi: Lähde joka otti osaa tapaamiseen, sanoi että erityisen kiukkuinen ja stressaantunut Netanyahu aloitti ryöpytyksen USA:n presidenttiä vastaan, käyden hänen kimppuunsa sen johdosta, ettei Obama ole tehnyt tarpeeksi Iranin suhteen. ”Iranin painostamisen sijaan tehokkaalla tavalla, Obama ja hänen kumppaninsa painostavat meitä olemaan hyökkäämättä ydinlaitoksiin”, lähde siteerasi Netanyahun sanomisia. Katso: ”Aika on loppunut diplomatialta”

Netanyahun puheen myötä YK:n yleiskokouksessa vähemmän kuin kahden viikon päästä, hän ei tule tekemään sitä (iskua Iraniin) ennen silloista puhettaan.

Obaman kanssa on aikataulutettu tapaaminen sillä välin kun hän on USA:ssa…..ja YK:ssa. Obama puhuu myöskin YK:ssa. Ja niin tekee Iranin presidentti….Ahmadinglewad…. (lol)

Joten, ehkä….jos Netanyahu ei saa YHTÄÄN APUA YK:lta (ja hän ei tule saamaan mitään) niin sitten kenties Israel iskee ENNEN USA:n vaaleja. Tuskinpa myöhemmin kuin tuo ajankohta? Ja Iran on ylittänyt tuon punaisen linjan liian kauaksi ollakseen mahdollinen pysäytettäväksi. (Muuten…sinun tarvitsee tietää…hän ei todellakaan odota saavansa mitään apua…hänen täytyy vain tehdä YKSI LOPULLINEN JUTTU ja pyytää israelilaisia avuksi pysäyttämään Iran pyyhkäisemästä heitä olemattomiin ydinpommilla….ennen kuin se todellakin on liian myöhäistä!)

Mutta hei…jos tempaus tapahtuu Rosh Hashanah’ina…. Vihreä valo on tarjolla 2 ryhmälle:

1) Iran ja KAIKKI Israelin arabiviholliset. USA:n ollessa kaaoksessa tempauksen jälkeen…mitä heillä olisi hävittävänään jos he hyökkäävät Israeliin silloin? Ja,
2) Israel….Israelin TÄYTYISI toimia jos USA ei ole enää kykenevä auttamaan heitä.

MITEN KIEHTOVAA AIKAA OLLA USKOVAINEN KRISTITTY….TIETÄMÄLLÄ ENEMMÄN KUIN HITUSEN RAAMATUN LOPUNAJAN PROFETIOISTA….JA NÄKEMÄLLÄ NIIDEN TOTEUTUMISTA PÄIVITTÄISISSÄ UUTISISSA….AIVAN SILMIEMME EDESSÄ!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com