Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 7. syyskuuta 2012

Obaman syrjäyttäminen ja poikkeustilan julistaminen mahdollista syksyllä 2012 venäläisen sotilasviranomaisen mukaan – myös false-flagia kaavaillaan USA:ssa

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean ajankohtainen uutisartikkeli jossa paljastetaan USA:n armeijan sisällä kytevä salamurhahanke presidentti Obaman kaatamiseksi johtuen Obaman aikomuksista keventää USA:n sotataloutta. Venäläiset sotilashenkilöt ovat tehneet yhteistyötä amerikkalaisten kanssa ja raportoineet Kremlille kuulemisistaan. Eräs sisäpiiriläinen Amerikan hallinnossa on vielä paljastanut että Kotimaan turvallisuusvirasto suunnittelee FalseFlag -iskua USA:n maaperällä jotta Obama voisi julistaa poikkeustilan maahan. Jotakin tulee varmasti tapahtumaan ennen vuoden 2012 loppua ja tässä on pari teoriaa venäläisestä tietolähteestä otettuna. Artikkelin suomensi: Olli R.

-----------------------------------------------



World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."  


September 2, 2012

Obaman vallastasyöksemisjuoni avartuu kun USA:n Martial Law (poikkeustila) -pelot kasvavat


By: Sorcha Faal, ja kuten raportoitiin hänen (her) läntisille tilaajille


   

Uusi raportti jonka julkaisi Venäjän federaation laitos sotilaallista ja teknistä yhteistyötä varten (the Federal Service for Military-Technical Cooperation (MTC), eli liittovaltion viranomainen joka valvoo ja kontrolloi Venäjän sotilaallista ja teknistä yhteistyötä muiden maiden kanssa) kiertää Kremlissä tänä päivänä todeten että yleisesikunnan upseereja varoitettiin tänä menneenä viikkona heidän amerikkalaisten kollegojensa taholta Pohjois-Amerikan ilmapuolustuskomentokeskuksesta (the North American Aerospace Defense Command (NORAD)) että uhka syöstä presidentti Obama vallasta ”tiettyjen ainesten” taholta USA:n armeijan sisällä on ”lähempänä kuin voi aluksi kuvitella” ja voisi vallan hyvin aiheuttaa poikkeustilan julistamisen Yhdysvalloissa.

Venäläiset upseerit jotka raportoivat Kremlille tästä tyrmistyttävästä tapahtumien käänteestä olivat harjoittelemassa USA:n ja Kanadan sotilashenkilökunnan NORAD’issa kanssa heidän vuosittaisen Vigilant Eagle (Valpas kotka) -terroristiharjoituksen aikana ja huomauttivat että tämä on toinen varoitus jonka he ovat saaneet tänä kesänä suunnitelmasta kaataa Obama, ja kuten me aikaisemmin kerroimme meidän heinäkuun 20. päivän raportissa, USA:n armeija paljastaa vallankaappaussuunnitelman kukistaa Obama (vrt. NL:n vallankaappausyritykseen v. 1991 eli tuskin Mitt Romney on Obaman seuraaja jos Amerikka muuttuu sosialistiseksi mikä vastaa NL:n muuttumista jeltsiniläiseksi rosvokapitalismiksi 1990-luvulla! Suom. huom.)

Perimmäiseen syyhyn nähden miksi nämä toisinajattelevat ainekset USA:n armeijan sisäpuolella suunnittelevat syrjäyttävänsä Obaman me olimme, niin ikään, panneet merkille meidän heinäkuun 22. päivän raportissa että Obaman suunnitelma pirstoa ”pysyvä sotatalous” aiheuttaa paniikkia Globaalin Eliitin keskuudessa.

Yksityiskohdat liittyen Yhdysvaltain pysyvän sotatalouden (Permanent War Economy) rakentamiseen 2. maailmansodan jälkimainingeissa olivat, ehkäpä, parhaiten ilmaistu tunnetun amerikkalaisen emeritusprofessorin Columbian yliopistosta Seymour Melman’in (1917-2004) toimesta joka hänen vuoden 1976 merkittävässä kirjassaan nimeltä The Permanent War Economy: American Capitalism in Decline (Pysyvä sotatalous: Amerikkalainen kapitalismi laskussa) ennusti globaalin talousromahduksen joka on parhaillaan käynnissä ja varoitti kauhistuttavasta, todellakin apokalyptisesta, maailmansodasta joka pian seuraisi.

Professori Melman’in mukaan, joka kirjoitti nämä varoituksen sanat 36 vuotta sitten, Yhdysvaltain pysyvä sotatalous olisi taloudellisesti niin tuhoisaa USA:lle, että vuoteen 2015 mennessä, yli 3,5 miljoonaa tehdasteollisuustyöpaikkaa siirrettäisiin ulkomaille uhaten tämän maan koko hengissä pysymistä kun sen pääomamarkkinat eivät pystyisi tukemaan äkkijyrkkää puolustusbudjetin taakkaa jolla pyritään kontrolloimaan koko maailmaa, kun taas samaan aikaan tuetaan eloisaa siviilien kulutustaloutta.

Valitettavasti Yhdysvaltain vuoksi, professori Melman’in arviot tehdasteollisuustyöpaikoista joita menetettäisiin vuoteen 2015 mennessä, ovat reilusti ylitetyt uusilla arvioilla osoittaen että yli 5,7 miljoonaa niistä on menetetty viimeisten 12 vuoden aikana yksistään, järisyttävä luku, joka saa vaikuttamaan pieniltä jopa ne menetykset, joista Amerikka kärsi Suuren Laman (the Great Depression) aikana.

Samaan aikaan, ja kun Amerikan talous jatkaa kiitämistään kohti taloudellista unholaa, sen asevoimat miehittävät nyt lähes koko planeettaa uusien arvioiden osoittaessa että 60,000 USA:n erikoispalvelujoukkoihin kuuluvaa sotilasta tekevät nykyään salamurhia, yöllisiä rynnäkköjä (night-raids), koulutustehtäviä, yhteisoperaatioita ja -harjoituksia 120 maassa ympäri maailman, kaksi kertaa niin paljon kuin silloin kun Obama tuli valtaan, sotilasjoukkojen sijoittamisten kanssa noin 70 maahan minä tahansa sovittuna ajankohtana.

Niin hirvittävän taloudellisesti tehokas kuin USA:n armeijasta on tullutkin, tämä MTC’n raportti kertoo, että sen kustantamiseksi USA:n liittovaltio lisäsi 2,33 dollaria velkaa jokaista 1 dollarin lisäystä kohden bruttokansantuotteessa tänä kuluneena vuotena ainoastaan saaden Vanguard Group’in, yhden Yhdysvaltojen suurimmista yhteisten varojen komplekseista (mutual fund complex), varoittamaan tällä menneellä viikolla että heidän maataan johdetaan kohti fiskaalista junatörmäystä (fiscal train wreck, valtion ylivelkaantuminen)” ja suosittu amerikkalainen poliitikko Wayne Allyn Root, samalla tavoin, varoittaa että Amerikka on kaikkien aikojen suurimman laman kynnyksellä.

Venäjän federaation turvallisuuspalvelun (Federal Security Services (FSB)) liite tähän MTC’n raporttiin huomauttaa että USA:n liittovaltion poliisivoimat ovat alkaneet koettaa eristää ja vangita USA:n armeijan roistoaineksia jotka juonivat Obaman salamurhaa ja hänen regiiminsä kukistamista jäsenten avulla jotka kuuluvat erääseen miliisiryhmään nimeltä F.E.A.R., joka tarkoittaa Forever Enduring Always Ready, ollen pidätettynä tänä kuluneena viikkona, ja joiden kaikkien kerrottiin olevan aktiivipalveluksessa olevia sotilaita USA:n armeijassa.

Pelkoja koskien Obamaa julistamassa poikkeustilaa maahan ei ole, myöskään, suljettu pois tästä MTC’n raportista kun monet vaihtoehtoiset uutisjakelupisteet Yhdysvalloissa varoittavat samasta, sisältäen vaikutusvaltaisen InfoWars.com’in joka heidän elokuun 30. päivän artikkelissa otsikolla Bullets, False Flags and Biological Warfare: What Is the US Government Planning? (Luoteja, false-flageja ja biologista sodankäyntiä: Mitä USA:n hallinto suunnittelee?) perustaa sen viimeisimmän varoituksensa hallinnon sisäpiiriläiseen joka sanoo “It’s Going Hot” (Asiat ovat kärjistymässä) ja:





Merkittävä Kremlin tiedusteluanalyytikko Igor Panarin, Venäjän ulkoministeriön oppilaitoksen tulevia diplomaatteja varten dekaani, myös, uskoo että Obama tulee julistamaan poikkeustilan vuoden 2012 loppuun mennessä. Hän selittää: On olemassa 45-55%:n mahdollisuus juuri nyt että hajoaminen tulee tapahtumaan. Vuonna 2009, Panarin luennoi diplomaattiakatemiassa (Diplomic Academy) missä hän sanoi uskoneensa että USA alkaa romahtaa vuonna 2010. Hän vertasi Amerikkaa natsi-Saksaan ja syytti USA:ta globaalista finanssikriisistä joka tuhosi Venäjän talouden.

Kaikkein pahaenteisintä tässä MTC’n raportissa, ehkäpä, on sen varoitus että Obaman vallastasyökseminen saatetaan ajaa läpi suunniteltua aikaisemmin johtuen ruuan hintojen kiihtymisestä kun kesäkuusta heinäkuuhun tänä vuonna sekä maissin että vehnän hinta nousi kumpikin 25%:lla kun taas soijapavun hinta nousi 17%:lla; hinnat, venäläiset asiantuntijat sanovat, voisivat oikein hyvin panna alulle globaalin sodan luonnonvaroista kun ei edes Yhdysvalloilla ole varaa ruokkia sen mitä kovimmassa tarpeessa olevia kansalaisia.


September 2, 2012 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Toimittajan huomautus: Läntiset hallitukset ja heidän tiedustelupalvelunsa kampanjoivat ahkerasti informaatiota vastaan jota löydetään näissä raporteissa, ettei se pelästyttäisi heidän kansalaisiaan monista katastrofaalisista Maan muutoksista ja tapahtumista joita on tulossa, asennoituminen, josta Sisters of Sorcha Faal on vahvasti eri mieltä uskoessaan että on jokaisen ihmisen oikeus tietää totuus. Meidän missioittemme ristiriitojen noiden hallitusten kanssa tuon asian suhteen johdosta, heidän ’agenttiensa’ reagointi meitä vastaan on ollut pitkäkestoinen disinformaatio/harhaanjohtamis -kampanja joka on suunniteltu mustamaalaamaan ja josta puhutaan raportissa ”Kuka on Sorcha Faal?”.] 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com