Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 18. tammikuuta 2013

David Bay on harhassa ennustuksillaan – lykkää Jeesuksen takaisintuloa vuosilla eteenpäin!

Cutting Edge julkaisi eilen torstaina erikoistiedotuksen uusimmassa uutishälytyskirjeessään (17.1.2013) Obaman tuoreiden toimeenpanomääräysten (executive orders) vuoksi jotka koskevat asekontrollin kiristystä Amerikassa. David Bay rauhoittelee lukijoita ja vakuuttaa että todellista aseiden takavarikointia kansalaisilta ei tapahdu ainakaan seuraavaan 10 vuoteen koska 10 supervaltion muodostumiseen Eliitin suunnitelmassa menee ainakin tuo aika. Näin ollen myöskään taloudellista romahdusta ja Kolmatta maailmansotaa, jonka seurauksena aseet takavarikoidaan, ei tapahdu seuraavaan 10 vuoteen. David kirjoitti näin tiedoksiantoonsa:

"I have just rechecked the progress toward establishing all ten supernations and the Elite stands at least 10 more years away! Therefore, neither the economic collapse nor the real gun confiscation will occur for 10 years...Foreign forces will be needed to carry out door-to-door gun seizures, and that action is so radical it can only be carried out when the world is on fire from World War III. That is the plan and that is at least a decade away."

Suomeksi: “Minä olen juuri varmistanut etenemisen kohti kaikkien kymmenen supervaltion perustamista ja Eliitiltä vie ainakin 10 vuotta vielä siihen! Sen vuoksi, ei taloudellista romahdusta eikä todellista aseiden takavarikointia tule tapahtumaan seuraavaan 10 vuoteen …Ulkomaisia joukkoja tullaan tarvitsemaan ovelta ovelle asekaappauksien suorittamiseksi, ja tuo toiminta on niin radikaalia että se voidaan toteuttaa vasta kun maailma on tulessa Kolmannesta maailmansodasta johtuen. Tuo on suunnitelma ja se on ainakin vuosikymmenen päässä tästä hetkestä.”

Mitä roskaa! Miten David voi olla noin varma että ennustaa tai pikemminkin siirtää Kolmannen maailmansodan alkua vasta 10 vuoden päähän tai pidemmäksi ajaksi kun aikainmerkit puhuvat aivan muuta nykyään (mm. Syyrian tilanne ja ennustus Damaskosta, Jes. 17:1)? Minusta tuo on ihan hatusta vedetty luku jota perustellaan heiveröisesti lykkääntyneellä 10 supervaltion muodostumisella maailmaan. Entäpä jos Danielin kirjan 10 sarvea (Dan. 7) eivät tarkoitakaan näitä supervaltioita tai ne voidaan tulkita löyhästi (valtioliitot), ei liittovaltioina, jotka muodostuvat nopeaan tahtiin WWIII:n jälkeen? Muutoinkin minusta on parempi tulkita 10 kuningasta (10 sarvea) nousevaksi petovaltakunnasta eli EU:n sisältä (jonkinlainen hallitseva sisäpiiri). Daniel 7:24 sanoo: "Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta." Myöskin USA:n presidentit Eisenhowerista lähtien muodostavat 10 kuningasta (10 sarvea), jotka nousevat uudesta supervaltiosta 2. maailmansodan jälkeen, ja Barack Obama on 11. sarvi, eli pieni sarvi (antikristus), joka on erilainen kuin muut. Lue http://beforeitsnews.com/alternative/2013/01/obama-is-the-11th-king-in-daniel-2529834.html.

David Bay ei tietenkään mainitse sitä että hän laskelmillaan samalla viivyttää Jeesuksen takaisintulemusta omilleen tempauksen muodossa joka tapahtuu 3. maailmansodan yhteydessä. Cutting Edge nimittäin opettaa että uskovien tempaus tapahtuu vähän jälkeen Antikristuksen ilmestymisen, joka puolestaan nousee WWIII:n tuhkista kuin feenikslintu. Tempaus tapahtunee CE:n mukaan silloin kun Antikristus vahvistaa Lähi-idän valerauhan 7 vuodeksi (Dan. 9:27; 1 Tess. 5:3). Kuitenkin Ilmestyskirja 3:10 vihjaa että Kristuksen morsiamen tempaus tapahtuu ennen Kolmatta maailmansotaa joka on Jumalan vihan aikaa: ”Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.” Vahvistukseksi 1 Tess. 1:10 sanoo: ”… joka pelastaa meidät tulevalta vihalta.”

Näistä Cutting Edgen kirjoituksista johtuen, en voi ottaa enää kovinkaan vakavasti heidän sanomaansa. Myönnän toki että heidän uutiskirjeissään on paljon hyvää materiaalia joka auttaa ymmärtämään tätä maailmanmenoa joka tähtää kohti Uutta Maailman Järjestystä (NWO). Kuitenkin tämä ministeriö varastaa autuaallisen toivomme eli Messiaan pikaisen paluun. Parempi on että hylkään ainakin toistaiseksi Cutting Edgen. Pasi Toivosenkin (Cutting Edge Finland) suhteen David Bay on ollut leväperäinen eikä ole kritisoinut häntä uskonluopumuksensa vuoksi, josta Pasi vain ivailee sivuillaan. Jonkinlainen hengellinen sokeus riivaa CE:n pomoa. Tuskin siis suomennan heidän artikkeleitaan enää paitsi jos jotain merkittävää tapahtuu maailmalla ennen tempausta. Maranata!

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com