Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Obama kääntyneenä obeliskiin päin virkaanastujaisissaan – Israel on Lähi-idän alueen ainoa demokratia – Israelilainen poliitikko kuuluttaa Kalliomoskeijan räjäyttämistä

Kirjoitin vähän aikaa sitten artikkelissani että hylkään Cutting Edgen toistaiseksi enkä suomenna heidän kirjoituksiaan, koska he opettavat mielestäni väärin kristinuskon tempausoppia eli ajankohtaa uskovien ylösotosta ennen vaivanaikaa. Heidän opetuksensa nykyaikana, jolloin eletään hyvin epävarmoja aikoja, on mielestäni epäinhimillinen koska he asettavat ehtoja tempausajankohdalle vuosimäärien muodossa. Heidän mukaansa menee vielä ainakin 10 vuotta ennen kuin tempaus voi tapahtua, koska 3. maailmansota ei ala vielä ainakaan 10 vuoteen johtuen viivästyksestä 10 supervaltion (huom. Danielin kirjan 10 sarvea) muodostumisessa Illuminatin taholta. He eivät toki suoraan sano tuosta tempauksesta mutta heidän opetuksensa tuntien he liittävät tempauksen 3. maailmansotaan ja näin siihen menee vielä pitkä aika. Kuitenkin kaikki voi alkaa juuri milloin tahansa tapahtuvasta uskovien ylösotosta, joka panisi vauhtia myös illujen suunnitelmiin ja 3. maailmansodan alkuun. David Bayn olisi pitänyt mainita tämä viimeviikkoisessa kirjoituksessaan. Illut ehkäpä odottavatkin juuri tuota tempauskristittyjen ”poistumaa” Maan päältä joka pidättää heitä (2 Tess. 2:6-7). Voi olla että Davidkin ajattelee sisimmässään noin, mutta ei kerro siitä julkisesti. Näin ollen ja koska Cutting Edge kirjoittaa hyvin ajankohtaisia Raamatun profetiaan nojautuvia uutiskirjeitä, minä en voi olla suomentamatta joitakin heidän tuoreita uutisanalyysejaan joissa paljastetaan hyvin mielenkiintoisia asioita.

Esim. tässä on Cutting Edgen tuore uutishälytyskirje (News Alert) jossa paneudutaan aluksi Barack Obaman toisiin virkaanastujaisiin joihin liittyy eräs pakanallinen tapa jota USA:n presidentit ovat noudattaneet yli sadan vuoden ajan. Aina virkaanastujaisissaan presidentit ovat ikään kuin kumartamassa mahtavaa egyptiläistä obeliskia eli Washington-monumenttia, kun he vannovat virkavalansa kääntyneenä obeliskiin päin. Presidentti Obama ei tehnyt poikkeusta ja vaalii perinteistä tapaa. Raamatun Vanha Testamentti todistaa että nämä obeliskit (fallossymbolit) ovat epäjumalan patsaita jotka täytyy hävittää. Niinpä Amerikka täyttää joka päivä Jumalan tuomion maljaa kunnes se on täynnä kaadettavaksi sen päälle. Toisessa uutiskirjeen osiossa siteerataan Freedom Housen tutkimusta jonka mukaan Israel on epädemokraattisten arabivaltioiden keskellä ainut demokratia ja vapaa maa Lähi-idässä. Tosin David mainitsee Israelin kytkökset Illuminatiin, mutta se on silti Jumalan valittu maa jota suojellaan. Viimeiseksi otetaan esille uutinen Israelin vaalikampanjan keskeltä jossa suurta myrskyä on aiheuttanut israelilaisen äärioikeistopuolueen edustajan kommentit muslimien Kalliomoskeijasta, joka pitäisi poistaa uuden juutalaisen temppelin tieltä. Tällä tavalla tulee paljastetuksi valaistuneiden vapaamuurarien vanha suunnitelma Salomonin temppelin uudelleenrakentamisesta Jerusalemiin Antikristusta varten. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

---------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, January 21, 2013

UPDATED 9:30AM


DVD

I. Eilen, kun presidentti Obama vannoi yksityisesti hänen toisen virkavalansa, hän ”oli obeliskiin päin” kuten hän teki ensimmäisellä kerralla, ja kuten jokainen presidentti on tehnyt lähtien Ronald Reagan’ista vuonna 1981.

Mikä on presidentin ”kääntyneenä obeliskiin päin” – Washington-monumenttiin – merkitys?

UUTISKATSAUS: ”Obama vannoo valan, jota seuraa gaala tänään”, Boston Globe, 20. tammikuuta 2013

”Presidentti Obama vannoi virkavalan sunnuntaina toiselle kaudelle lyhyessä, yksityisessä Valkoisen Talon seremoniassa kun tuhannet juhlijat virtasivat Auringon pärskäyttämään kansakunnan pääkaupunkiin valmistelussa maanantaisia virkaanastujaisjuhlallisuuksia varten. Vasemmassa kädessään Raamattu joka kuului Michelle Obaman isoäidille, Obama vannoi valan Sinisessä huoneessa (Blue Room), ollen Washington-monumenttiin päin.”

Kun presidentti Obama vannoi valan Valkoisen Talon sisällä, hän oli obeliskiin (Washington-monumenttiin) päin. Koska Barak Hussein Obama on 32. asteen Prince Hall -vapaamuurari, ja koska hän on osoittanut itsensä illuminaatiksi ensimmäisen kautensa aikana, minä en ole yllättynyt nähdessäni että hän jälleen kerran kääntyi kohti obeliskia kun hän vannoi virkavalansa.

Kaikkein tärkein näkökulma presidentti Obaman virkaanastujaisista on se, että hän tulee ”olemaan obeliskiin päin” koko virkaanastujaisseremonian aikana. Kaikki kunnon pakanat kääntyvät kohti obeliskia niin usein kuin mahdollista, joten tosiasia että presidentti Obama tulee olemaan päin obeliskia – Washington-monumenttia – koko virkaanastujaisseremoniansa aikana edelleen leimaa hänet illuministiseksi pakanaksi. Lisäksi, kunnioittamalla obeliskia, Barack Obama viestittää okkultisteille kautta maailman että hän jatkaa yhden-maailman hallituksen, talouden, ja uskonnon tavoittelemista joka tulee lopulta mahdollistamaan vapaamuurarikristuksen ilmestymisen perustaakseen hänen profetoidun valtakuntansa, Uuden Maailman Järjestyksen (NWO).

Johtuen meidän illuministisista vapaamuurari- ja ruusuristiläisperustajaisien okkulttisesta luonteesta, meidän hallintomme on okkultismin läpitunkema. Washington-monumentti on maailman kuuluisin fallossymboli, myös tunnetaan saatanismissa obeliskina. Vapaamuurarit ja muut okkultistit ehdottomasti kunnioittavat suuresti tätä fallosta. Itse asiassa, aloita hautausmaiden katsomisesta monien vanhojen keskeisten protestanttikirkkojen takana ja sinä näet obeliski-hautatunnusten täplittävän hautausmaata, Loosin symboli, joka kertoo sinulle että tuo mies joka on haudattuna sinne, oli vapaamuurari.

Washington-monumentti sijoitetaan strategisesti niin että Kongressin ja Valkoisen Talon johtajat voivat ”olla obeliskiin päin” päivittäin, aivan kuten kaikkien hurskaiden okkultistien edellytetään tekevän. Kuten me kerromme uutisessa NEWS1040 (kannattaa lukea Washingtonin symboliikasta), vapaamuurarisymbolit esitetään hallintokeskuksessa (Government Center) tavalla jossa alkuperäiset katusommittelusuunnitelmat luotiin. Niin kuin me raportoimme uutisessa NEWS1399, koko Washingtonin kansallispuisto (Government Mall) on luotu saatanallisen symbolin, Sephiroth-elämänpuun (Sephiroth Tree of Life), hahmotelmassa, tunnettu myös vapaamuurarien ruumisarkkuna!

Government Mall

Trailer

Mutta, tietenkin, meidän hienoin ja täydellisin raportti koskien kaikkia vapaamuurari- ja ruusuristiläissymboleita Washington D.C:ssä, näytetään meidän DVD’llämme, "Riddles In Stone: The Secret Architecture of Washington, D.C." (Arvoituksia kivessä: Washington D.C:n salainen arkkitehtuuri) sekä meidän uusimmalla DVD’llä "Freemasonry: Fatal In The First Degree" (Vapaamuurarius: Kohtalokasta ensimmäisellä asteella), osoitettu vasemmalla.

Me kulutamme paljon aikaa keskustelemalla siitä todellisuudesta että Washington-monumentti ei ole enempää, eikä vähempää, kuin egyptiläinen mystinen obeliski, mikä on Baal-jumalan (=Lucifer) erektiossa oleva fallos! Mutta, miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä tästä paljastuksesta, koska Baalin kuvia ja symboleja vilisee pääkaupungissa?

Kuten usea meidän asiantuntija todistaa "Freemasonry: Fatal In The First Degree" -raportissa, vapaamuurarius ei ole enempää, eikä vähempää, kuin fallistista auringonpalvontaa. Vaikka jokainen presidentti 20. ja 21. vuosisadalla oli moderni ja sivistynyt, he kaikki ovat vanhimman ja kaikkein primitiivisimmän salaseuroista, vapaamuurariuden, jäseniä, ja he palvovat kuvia Baalista ja Auringosta, aivan kuten johtajat tekivät Egyptissä, Babyloniassa ja kaldealaiset 3,000 vuotta sitten. Kuinka Raamattu puhuu tästä realiteetista?

”… Ei ole mitään uutta auringon alla.” (Saarnaaja 1:9)

"... there is nothing new under the sun." (Ecclesiastes 1:9)

Jokainen presidentti vihitään virkaan (inaugurate), kuten me kutsumme sitä; Tämä sana tulee latinankielisestä sanasta, inaugurare, joka tarkoittaa ”ottaa ennusmerkkejä (take omens)” [Tormont Webster Illustrated Encyclopedic Dictionary], ollen mitä okkulttisin termi. Tämä tosiasia merkitsee sitä että presidentti Obama otti ennusmerkin virkavalana. Amerikan hallinto on todellakin okkultismin kyllästämä. Amerikan kulttuuri on kristinuskon kyllästämä, johtuen ”suuresta herätyksestä (Great Revival)” joka alkoi vuonna 1741; mutta liittovaltion perustivat vapaamuurarit masonistisilla arvoilla ja tähtäsivät kohti masonistisia tulevaisuuden suunnitelmia.

Tästä syystä, jopa eksakti presidentin virkaanastujaispäivä suunnitellaan okkultististen laskelmien mukaan. Presidentti on valalla vahvistettu virkaan joka neljäs vuosi tammikuun 20. päivänä. Jokaisena kuukautena, 20. päivä on astrologian okkulttisen syklin alku! Edelleen, on olemassa täsmälleen 13 päivää tammikuun 20. päivän ja korkean saatanallisen päivän, jota kutsutaan Imbolg’iksi [Groundhog’s Day], välillä.

Lopuksi, presidentin virkaanastujaiset pidetään tarkasti keskipäivällä (Noon), tammikuun 20:ntenä, koska tuo aika sijoittaa virkaan astumisen täsmälleen 19,5 päivää uuteen vuoteen (the New Year). Okkultismin maailmassa, 19,5 ja 39 (2x19,5) ovat hyvin pyhiä lukuja. [Tähän täytyy lisätä vielä se että tammikuun 19.-20. päivänä Aurinko siirtyy aina Kauriin tähtikuviosta Vesimiehen tähtikuvioon, joka on 11. merkki eläinradalla sekä Antikristuksen New Age -satama. Lue esim. http://www.heinola.org/~patato/last_trumpet/trump29[1].php ja väliotsikon ”Esikoisen uusi hallitus” alta. Suom. huom.]

Tänä päivänä, obeliski, joka tunnetaan Washington-monumenttina, on meidän kansakuntamme pääkaupungin ja Amerikan suosituin symboli. Mitä Kaikkivaltias Jumala ajattelee tästä Baalin erektiossa olevasta fallossymbolista?

"They [righteous King Jehu's men] brought out the pillars or obelisks of the house of Baal and burned them." [II Kings 10:26; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible]

”He [oikeamieliset Kuningas Jehun miehet] toivat ulos Baalin temppelihuoneen pilarit tai obeliskit ja polttivat ne.” [2. Kuningastenkirja 10:26; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible]

”Sitten he menivät Baalin temppelilinnaan ja toivat ulos Baalin temppelin patsaat ja polttivat ne.” [2. Kuningastenkirja 10:25-26, KR 33/38]

Tämä jae kertoo meille että, ei ainoastaan sitä että Jumala määräsi oikeamielisen kuningas Jehun polttamaan obeliskit, vaan että sellainen palvonta on peräisin vihatusta saatanallisesta jumalasta, Baalista. Siispä, kun Barack Obama kuuliaisesti kääntyy päin ”Baalin fallistista symbolia” kun hän vannoo virkavalansa, se ei ole hyvä merkki erityisesti kristityille, tai amerikkalaisille yleensä, koska se on selvä merkki siitä että presidentti tulee jatkamaan Illuminatin agendan, Antikristuksen valtakunnan, eli Uuden Maailman Järjestyksen, tavoittelemista.

"Israel is a luxuriant vine that puts forth its material fruit. According to the abundance of his fruit he has multiplied his altars to idols: according to the goodness and prosperity of their land they have made good pillars or obelisks to false gods. Their heart is divided and deceitful; now shall they be found guilty and suffer punishment. The Lord will smite ..." [Hosea 10:1; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible]

”Israel on vehmas viini joka pane esiin sen aineellisen hedelmänsä. Sen hedelmän runsauden mukaan se on moninkertaistanut alttarinsa epäjumaliin: heidän maansa erinomaisuuden ja vaurauden mukaan he ovat tehneet hienoja pilareita tai obeliskeja väärille jumalille. Heidän sydämensä on jakautunut ja petollinen; nyt heidät löydetään syyllisinä ja he kärsivät rangaistusta. Herra tulee lyömään …” [Hoosea 10:1; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible]

”Israel oli rehevä viiniköynnös, joka teki hedelmiä. Mitä runsaampi sen hedelmä oli, sitä runsaammin se teki alttareita; mitä parempi sen maa oli, sitä parempia patsaita se pystytti. Liukas oli heidän sydämensä; nyt he saavat siitä kärsiä: hän särkee heidän alttarinsa, hävittää heidän patsaansa.” [Hoosea 10:1-2, KR 33/38]

Nyt, please käsitä tämä raamatullinen periaate: jos Barack Obama on todella kristitty, kuten hän väittää olevansa, ja häntä ohjaa Pyhä Henki, hän ryhtyisi oikeamielisen kuningas Jehun kaltaisiin toimiin, hävittämällä Washington-monumentin! Hän olisi allekirjoittanut toimeenpanomääräyksen ensimmäisenä päivänä virassa hävittääkseen ja polttaakseen tämän valtavan obeliskin. Edelleen, jos kaikki pastorit, jotka ovat työskennelleet presidentti Obaman kanssa, olisivat antaneet hänelle aidon raamatullisen neuvon, he neuvoisivat häntä niin että hänen täytyisi hävittää tuo obeliski, ja aloittaa kaikkien vapaamuurarisymboleiden tuhoaminen jotka nyt saastuttavat Amerikkaa!

Jumala on vihainen synnin suhteen joka päivä. Amerikan tuomion maljaa Jumalalta täytetään korkeammaksi joka ainut päivä. Niin kauan kuin meidän kansalliset johtajamme osoittavat kunnioitustaan tälle saastaiselle egyptiläiselle obeliskille, saatanan henki tulee jatkamaan Amerikan kontrolloimista!

Vihdoin, muista yksi lopullinen tosiasia presidentti Obamasta. Hän ei ole oma itsensä; Illuminati kontrolloi häntä jokaisessa yksittäisessä toimessa johon hän ryhtyy ja jokaista virallista sanaa jonka hän ilmaisee. Hän pelkästään seuraa Illuminatin suunnitelmaa Amerikkaa varten, aivan kuten Mitt Romney tekisi jos hän olisi voittanut vaalit. Kuuntele osaa Suunnitelmasta joka osoittaa että Yhdysvaltain presidentti on ainoastaan noudattamassa käsikirjoitusta joka on laadittu häntä varten.

”Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis, riippuvainen vain viimeisten minuuttien editoinnista ja lavaohjauksista. Näyttämö itse, vaikkakin vielä pimeydessä, on lähes valmiina. Alhaalla montussa, maanalainen orkesteri on jo virittäytymässä. Viimeisten minuuttien sivuosarooleja ollaan vieläkin täyttämässä. Suurin osa päänäyttelijöistä, joku epäilee, on jo ryhtynyt rooliinsa. Pian tulee olemaan aika heille saapua lavalle, valmiina kun esirippu nousee.”

”Ajankohta toiminnalle saa tulla.” [Peter Lemesurier, ’Armageddon Script’ -kirja, s. 252, kirjoitettu vuonna 1981, kertoen ennalta globaalin pelin globaalilla näyttämöllä, jossa jokaisen näyttelijän ja näyttelijättären rooli on huolellisesti käsikirjoitettu]

Ennustaako Raamattu että aikakauden lopun johtajat tekevät yhteistyötä globaalisti, kuten tämä kirja selkeästi toteaa tapahtuvaksi nykyisin? Kyllä, se tekee sen mitä varmimmin.

"And the ten horns that you saw ... God has put it into their hearts to carry out His own purpose by acting in harmony in surrendering their royal power and authority to the beast, until the prophetic words (intentions and promises) of God shall be fulfilled." (Revelation 17:16-17; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

”Ja ne kymmenen sarvea jotka sinä näit … Jumala on pannut sen heidän sydämiinsä toteuttamaan Hänen aivoituksensa toimimalla harmoniassa (sopusoinnussa) luovuttaessaan heidän kuninkaallisen valtansa ja voimansa pedolle, kunnes Jumalan profeetalliset sanat (aikomukset ja lupaukset) tullaan täyttämään.” (Ilmestyskirja 17:16-17; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

”Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.” (Ilm. 17:16-17; KR 33/38)

Illuminati julkisti vuonna 1972 suunnitelman jossa he hahmottelivat globaalia suunnitelmaa uudelleenorganisoida maailma tismalleen 10 supervaltioksi, jolla kullakin on oma johtaja. Tätä ollaan hitaasti mutta varmasti toteuttamassa. Huomaa että Jeesus ennusti tässä että maapallon viimeiset 10 superkuningasta tulevat ”toimimaan harmoniassa”, mikä on mahdollista vain luomalla ensiksi suunnitelma ja sitten seurata sitä tiiviisti!

Tämän vuoksi, presidentti Barack Obama tulee edelleen lukemaan hänen päivittäistä käsikirjoitustaan. Jos Mitt Romney olisi voittanut vaalit, hän myöskin lukisi pelkästään päivittäistä käsikirjoitusta joka hänelle toimitetaan. Ei kukaan presidentti toimi omin päin, olipa hän republikaani taikka demokraatti.

Sinä säästät itsesi paljolta ajalta ja ärtymykseltä jos sinä muistat tämän tosiasian.


Trailer

II. Moderni Israelin valtio tunnustetaan ainoana vapaana valtiona koko Lähi-idän alueella!

UUTISKATSAUS: ”Israelia ylistetään hiljaa ’Ainoaksi vapaaksi valtioksi’ Lähi-idässä”, Israel National News, 21. tammikuuta 2012

”Israelin valtio ’jää alueen ainoaksi vapaaksi maaksi’, viimeisimmän vuosittaisen raportin mukaan jonka on tehnyt Freedom House, demokratian vahtikoirajärjestö jolla on tukikohtansa Yhdysvalloissa. Raportti, 'Freedom in the World 2013' (Vapaus maailmassa vuonna 2013), pohti globaalin vapauden tilaa, käsittäen arabikevään kansannousujen vaikutuksen Lähi-idässä ja muilla alueilla seikkaperäisessä johtotason yhteenvedossa kotisivuillaan.”

Maiden joukossa jotka putosivat nimikkeen, ’pahimmat pahimmista (Worst of the Worst)’, alle, käsittäen listan 47 kansakunnasta, jotka nimettiin ’ei-vapaiksi’, yhdeksälle oli annettu tutkimuslaitoksen alhaisin mahdollinen rankkaus koskemaan sekä poliittisia oikeuksia että kansalaisvapauksia. Niiden joukossa olivat Eritrea, Pohjois-Korea, Saudi-Arabia, Somalia, Sudan, ja Syyria. Huomiota herättävästi, siellä ei ollut ainuttakaan mainintaa Israelin valtiosta Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan (MENA) osastossa. Mutta haravoimalla täyden raportin ensimmäisen osaston läpi, joku löytää suorasukaisen lausunnon että ”Israel jää alueen ainoaksi vapaaksi maaksi”.

Vaikkakin Illuminati ohjailee Israelia – kuten saatanallinen heksagrammi sen lipussa todistaa – se on yhä demokratia. Samalla kun Israel tekee virheitä kuten mikä tahansa valtio, se on silti vapaa ja sitä johdetaan lainsäädännöllä. Lisäksi, Israel on yhä Jumalan valittu maa, se tuotiin takaisin muinaisille mailleen profetian täyttymyksessä ja se on menossa suoraan eteenpäin kohti ennennäkemätöntä aikaa joka tunnetaan ”Jaakobin ahdistuksen aikana” (Tribulation Period), minkä aikana Jumala sallii Antikristuksen surmata kaksi kolmasosaa juutalaisista.

Samalla kun minulla ei ole mitään käyttötarkoitusta nykyiselle Illuminati-hallitukselle, minä rukoilen vahvasti että Jumala jatkaisi Israelin suojelemista jotta se voi kulkea läpi vaivanajan ja tulla pisteeseen jolloin se tunnustaa Jeesuksen juutalaisena Messiaana jota he ovat pitkään odottaneet. Rukoile päivittäin rauhaa Jerusalemille!


III. Israelilainen oikeansiiven poliitikko toi julki TODELLISEN masonistisen suunnitelman islamilaista Kalliomoskeijaa (Dome of the Rock) varten.

Hänen kommenttinsa ovat aikaansaaneet voimakkaan tulimyrskyn, sekä Islamin että juutalaisten rivien sisäpuolella.

UUTISKATSAUS: ”Jerusalemin temppeli tekee ilmaantumisen vaalipuheenaiheena”, Israel Today, 21. tammikuuta 2013

”Keskellä kaikkea vaaleja edeltävää väittelyä koskien diplomatian, turvallisuuden ja talouden kysymyksiä, Jerusalemin temppelin uudelleenrakentaminen teki hetkellisen näyttäytymisen tulisen debatin puheenaiheena kahden israelilaisen kandidaatin välillä. Episodi alkoi kun Israelin Channel 2 News -uutiskanava sen perjantai-illan vaalireportaasissaan lähetti videon ilmoille näyttäen oikeansiiven Juutalaisten koti -puolueen jäsentä joka ilmeisesti lausui että ’olisi uskomatonta’ jos Kalliomoskeija aiottaisiin räjäyttää ja juutalainen temppeli rakennettaisiin uudelleen sen paikalle. Kommentin antoi amerikkalaissyntyinen Jeremy Gimpel, joka sijoittuu numeroon 14 Juutalaisten kodin puoluelistalla, ja sen vuoksi hänellä on hyvin realistinen mahdollisuus tulla Knessetin jäseneksi.”

Kaikkein uskomattomin osa tästä jutusta on se, että Illuminati todellakin suunnittelee hävittävänsä Kalliomoskeijan jotta vapaamuurarikristus – Uusi Daavid – voi saapua näyttämölle minuuttien sisällä sen jälkeen kun se on jyrätty, ja, ”seisomalla keskellä Kalliomoskeijan raunioita” hän tulee julistamaan itsensä maailmalle ”Uutena Daavid ” -messiaana. Tälle sijaintipaikalle, Uusi Salomonin temppeli tullaan jälleenrakentamaan!

Me julkaisimme uskomattoman jutun mitä tulee siihen kuinka ja miksi Kalliomoskeija tullaan hävittämään valaistuneen vapaamuurariuden globaalien sotajoukkojen avulla. Sellainen hävitys on välttämätön vapaamuurariuden hengissä pysymiselle! Tiesitkö että vapaamuurarijohtajat uskovat että heidät tullaan hävittämään liikkeenä ja heidän vaikutusvaltansa tuhotaan jos he eivät jälleenrakenna Salomonin temppeliä?

Ole hyvä ja vietä muutama minuutti lukeaksesi meidän arkistoidun Headline News -artikkelin otsikolla:

”KIIHKEÄ VAPAAMUURARIEN HALU JÄLLEENRAKENTAA SALOMONIN TEMPPELI ON ETEENPÄIN TYÖNTÄVÄ VOIMA LÄHI-IDÄN TAPAHTUMIEN TAKANA TÄNÄ PÄIVÄNÄ.”NEWS1643 (suomennettu)

Tämä israelilainen poliitikko lausuu rohkeasti Globaalin Eliitin Suunnitelman, Israelin televisiossa, ei vähemmässä. Onko tämä mies typerä vai hullu, vetääkseen puoleensa intensiivistä tulta sekä israelilaisilta että islamilaisilta joukoilta? Tullaanko hänet salamurhaamaan kommenttiensa vuoksi?

Me voimme vain odottaa nähdäksemme kuinka tämä tapahtumien kulku pelataan loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com