Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 3. tammikuuta 2013

Last Trumpet Newsletter -- Tammikuu 2013

Tässä noin kaksi ja puoli vuotta sitten kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta tammikuun 2013 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXII    Issue I    January 2013

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3933070609859717363#
http://video.google.com/videoplay?docid=-4929140595016030990#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-----------------------------

Epidemian luonteinen kaaos, eksymys, ja peljättäviä näkyjä!
(An Epidemic Of Chaos, Error, And Fearful Sights!)

”Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.”

Roomalaiskirje 1:26-32

”Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu. Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä; ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut; niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen. Koska te siis, rakkaani, tämän jo edeltäpäin tiedätte, niin olkaa varuillanne, ettette rietasten eksymyksen mukaansa tempaamina lankeaisi pois omalta lujalta pohjaltanne, ja kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänen olkoon kunnia sekä nyt että hamaan iankaikkisuuden päivään.”

2. Pietarinkirje 3:13-18

”Me tiedämme, että olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa. Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.”

1. Johanneksenkirje 5:19-20


Tässä LTN:n numerossa, me tarkastelemme viimeaikaisia tapahtumia jotka osoittavat että maapallon ihmiset elävät lisääntyvästi epätoivoisessa ja pahassa aikakaudessa. Kun minä kirjoitan tätä uutiskirjettä, uusi vuosi on lähestymässä, ja tämä on ollut monien hämmästyttävien tapahtumien yhtälailla kuin lukuisten välikohtauksien vuosi, joita kuvaa sanoin kuvaamaton pahuus, petollisuus, ja sydänsuru. Tämän uutiskirjeen sisältö saattaa meidät kasvokkain tämän maailman hyvin ankarien realiteettien kanssa, ja minun rukoukseni on että tekemällä niin, me kaikki tunnemme vahvasti olemaan pakotettuja siirtymään lähemmäksi Jumalaa ja etsimään Häntä kokosydämisesti.

Roomalaiskirjeen luvusta 1, me luemme monista pahoista luonteenpiirteistä jotka vaivaavat tätä syntistä maailmaa. Jokainen näistä halveksittavista synneistä oli yleinen jo apostoli Paavalin päivinä, mutta kun me menemme lähemmäksi aikojen loppua, tämä pahuuden ylenpalttisuus on suuresti voimistunut. Surullista kyllä, lukuisia julmuuksia tehtiin vuonna 2012, sisältäen useita järjettömiä surmia Yhdysvalloissa.

Yksi sellainen kauhistuttava välikohtaus tapahtui heinäkuun 20:ntenä 2012, jolloin asemies astui elokuvateatteriin Aurorassa, Coloradon osavaltiossa, ja aloitti murhaavan riehumisen, mikä vaati kahdentoista ihmisen hengen ja haavoitti lisäksi 58 muuta. (1) Vähemmän kuin kuukautta myöhemmin, elokuun 5:ntenä 2012, asemies meni sisälle sikhitemppeliin Oak Creek’issä, Wisconsinin osavaltiossa, ja ryhtyi sitten murhaamaan kuutta ihmistä kylmäverisesti haavoittaen samalla neljää muuta. (2)

Kuitenkin, vuoden kaikkein järkyttävin massa-ampuminen sattui joulukuun 14. päivänä 2012, jolloin häiriintynyt 20-vuotias mieshenkilö murhasi brutaalisti oman äitinsä ja sitten matkusti Sandy Hookin peruskoulun ala-asteelle Newtown’issa, Connecticutin osavaltiossa, missä hän säälimättömästi teurasti 20 nuorta lasta ja kuusi aikuista. (3) Kuolleiden joukossa oli kaksitoista tyttöä ja kahdeksan poikaa jotka kaikki olivat iältään kuuden ja seitsemän vuoden välillä. (4) Minusta ei ole epäilystäkään siitä että tähän brutaaliin hyökkäykseen rohkaistiin demonisen vaikutuksen kautta. Itseasiassa, nyt on tullut päivänvaloon että on olemassa synkkä yhteys heinäkuun 20. päivän 2012 joukkoampumisen Aurorassa, Coloradossa, ja joukkoampumisen, joka tapahtui Sandy Hookin peruskoulussa, kesken. Filmi, jota oltiin näyttämässä Coloradon elokuvateatterissa kun massamurha tapahtui, oli The Dark Knight Rises. On uutisoitu että tässä elokuvassa, yhden tunnin ja 58 minuutin kohdalla, näytetään lyhyesti karttaa joka esittää iskualuetta, ja ainoa näkyvä sijainti kartalla on Sandy Hook. (5) Myynninedistämismateriaali The Dark Knight Rises’ille, jota levitettiin vuonna 2011, esittää myös kartan joka silmäänpistävästi osoittaa Sandy Hookin olevan sijoitettuna lähelle ”Iskuvyöhykettä 1 (Strike Zone 1)” mikä on hyökkäämispaikka elokuvan juonen sisällä. (6) Onko tämä vain sattumaa? Monet ihmiset väittäisivät kivenkovaan että se on; kuitenkin, minä uskon että se viittaa demoniseen yhteisvaikutukseen kahden massa-ampumistapauksen välillä.

http://www.youtube.com/watch?v=_fLwgRlMbvE (CONNECTICUT SCHOOL SHOOTING AND AURORA COLORADO MOVIE THEATER)

http://batmangothamcity.net/wp-content/uploads/2012/04/Gotham-map-Dark-Knight-Rises.jpg




http://www.ugo.com/movies/the-dark-knight-rises-viral-package-strike-1

Vaikka Yhdysvallat on kokenut joukkoampumisia ennenkin, tämä välikohtaus oli erilainen kuin useimmat muut koska enemmistö uhreista oli niin nuoria iältään. Tämä kauhistuttava tapahtuma on saanut aikaan suuttumusta kaikkialla Yhdysvalloissa, ja jotkut poliitikot käyttävät sitä verukkeena säätääkseen tiukkoja asekontrollisäädöksiä. Koskien asekontrollia, New York Cityn pormestari Michael Bloomberg totesi seuraavaa, ”On aika presidentille, minä luulen, nousta esiin ja johtaa ja sanoa tälle maalle mitä meidän pitäisi tehdä – ei mennä Kongressiin ja sanoa, ’Mitä te kaverit haluatte tehdä?’ Tämän pitäisi olla hänen ykkösagendansa.” (7)

Lukuisat kuuluisuudet ovat myös ilmaisseet kannatusta jyrkemmille asesäädöksille. Itseasiassa, kokosivun mainos, jonka on allekirjoittanut yli 100 huomattavaa julkisuuden hahmoa, julkaistiin joulukuun 19:ntenä 2012, New York Times’in painoksessa. Mainos lausuu seuraavaa, ”On tullut aika rohkeudelle. Rohkeutta tehdä meidän kouluista ja työpaikoista, meidän kauppakeskuksista ja elokuvateattereista – kaikista paikoista joita me jaamme yhteisesti joka päivä – turvallisia aseväkivallalta. Rohkeutta vastustamaan NRA’ta (Kansallinen kivääriyhdistys) – asettamaan ihmiselämä ääri-ideologian edelle. Rohkeutta kieltämään massamurha-aseet jotka milloin tahansa, missä tahansa, voivat muuttaa Amerikan surmaamistantereeksi.” (8) Vastauksena kansan valitukselle, Barack Obama on vannonut tekevänsä asekontrollista painopisteen hänen toisella virkakaudellaan. ”Tällä kertaa, sanojen täytyy johtaa toimintaan. Minä tulen käyttämään kaikkia tämän viran valtuuksia edesauttamaan yrityksiä jotka on tähdätty estämään tämänkaltaisia lisätragedioita”, Obama julisti. (9)

Valitettavasti, tuliaseiden kieltäminen yksityisomistajuudelta tekisi vain vähän lievittääkseen väkivaltarikollisuutta. Väkivaltaiset hyökkääjät jotka tekevät näitä rikoksia ovat jo rikkomassa lakia, ja aseille on aina olemassa maanalaiset markkinat vaikka niiden omistaminen tehtäisiin laittomaksi. Meidän pitää muistaa että Yhdysvaltojen perustajaisät kirjoittivat Yhdysvaltain perustuslain kymmenen ensimmäisen lisäyksen (Bill of Rights) toisen lisäpöytäkirjan vastatoimenpiteenä tyrannimaiselle hallinnon nousulle. Samalla kun on turvallista sanoa että mikä tahansa vastarinta nousevaa yhden-maailman antikristillistä hallintoa vastaan voisi olla massiivisesti alakynnessä, niin kansan riisuminen aseista tekisi sellaisesta kaappauksesta vain paljon tuota helpomman. Se oli George Mason, Virginian edustaja Yhdysvaltain perustuslailliselle konventille, joka kerran antoi seuraavan ajatuksia kiihottavan lausunnon, ”Kun päätöslauselmaa Amerikan orjuuttamisesta muotoiltiin Iso-Britanniassa, Britannian parlamenttia neuvoi ovela mies, joka oli Pennsylvanian kuvernööri, käskien riisumaan kansan aseista; koska se oli paras ja tehokkain tapa orjuuttaa heitä; mutta niin että heidän ei pitäisi tehdä sitä avoimesti, vaan heikentää heitä, ja antaa heidän vajota vaiheittain.” (10)

On huomionarvoista että Xinhua News Service Kiinassa, joka on Kiinan kommunistisen hallinnon virallinen äänitorvi, on julkaissut artikkelin otsikolla, ”Viaton veri vaatii ilman mitään viivettä USA:n asekontrollia”. (11) Se on jokseenkin ironista että Kiinan hallinto toisi julki huolta viattomien nuorten elämien menetyksen takia Yhdysvalloissa koska he usein pakottavat raskaana olevia äitejä läpikäymään abortteja mukautumaan hallinnon tiukkaan rajoitukseen koskien perhekokoa. Kiinan hallinto tunnetaan hyvin myös kristittyjen pidättämisestä jotka osallistuvat ei-hyväksyttyihin jumalanpalvelusmenoihin maassaan. Venäjän pääministeri Dmitry Medvedev teki myös selväksi sen että hän kannattaa tavallisen kansan riisumista aseista. ”Minä olen täysin samaa mieltä niiden kanssa jotka ovat vapaata aseiden kierrätystä vastaan. Tämä on minun periaatteellinen kantani”, Medvedev kirjoitti Facebook-sivullaan. (12)

Selvästikin, me elämme hyvin epävakaassa ja epävarmassa ajassa Yhdysvalloissa. Kuitenkin, on tärkeää muistaa että vaikka maan mahtavat ovat menestyksellisiä amerikkalaisten aseistariisumisessa, me voimme yhä turvautua meidän Herraamme ja Vapahtajaamme ja luottaa siihen että Hänen täydellinen tahtonsa tehdään aina. Meidän ei tarvitse olla peloissamme siitä mitä tulevaisuus saattaa tuoda, sillä kuten sanotaan 5. Mooseksenkirjan luvussa 31:6, ”Olkaa lujat ja rohkeat, älkää peljätkö älkääkä säikähtykö heitä, sillä Herra, sinun Jumalasi, käy itse sinun kanssasi; hän ei jätä eikä hylkää sinua.”

Homoseksuaalisuus: Valtavirran elämäntapa! (Homosexuality: A Mainstream Lifestyle!)

Vuosi 2012 oli huomattava monien syiden tähden. Eräs muutoksista, jonka me näemme nyt ilmenevän selvästi Amerikan Yhdysvalloissa, on valtavirran syleily koskien homoseksuaalisuutta. Äskettäinen CBS News’in julkaisema tutkimus havaitsi että 51 prosenttia vastaajista kannatti gay-avioliittojen sallimista Yhdysvalloissa.Vastaajista jotka olivat 18-29 vuoden ikäisiä, hämmästyttävät 72 prosenttia ilmaisi tukeaan gay-avioliitoille. (13) Toinen esimerkki muutoksesta amerikkalaisten asenteessa tuli ilmeiseksi marraskuun 6:ntena 2012, jolloin kolmen osavaltion, Washingtonin, Marylandin, ja Mainen, kansalaiset äänestivät laillistamaan samaa sukupuolta olevien avioliitot. (14)

Washingtonin osavaltio on kokosydämisesti ottanut vastaan samaa sukupuolta olevien avioliitot. Itseasiassa, kaupungintalo Seattle’ssa, Washingtonin osavaltiossa, pystytti viisi kappelia jotka nimenomaan on suunnattu samaa sukupuolta oleville pareille. ”Juhlallisuuksien valmisteluissa, paikalliset taiteilijat Jennifer Zeyl ja Celeste Cooning, kaupungin henkilökunnan avustuksella, koristelivat rakennuksen suurta aulaa tehdäkseen koristeita noin 140 suunnitellulle hääseremonialle. Koristelut käsittävät useita erillisiä alueita jotka toimivat yksittäisinä ’kappeleina’ eteishallitilan sisällä”, ilmoitti kaupunki verkkosivustonsa kautta. (15) Nämä seremoniat toteutuivat joulukuun 9. päivänä 2012, joka oli ensimmäinen päivä jolloin gay-parien sallittiin avioitua Washingtonin osavaltiossa. Yksi homoseksuaalisista miehistä, joka avioitui tuona päivänä, kuvaili tapahtumaa seuraavasti, ”Me olemme totaalisen innoissamme. Me olimme katsoneet tätä kenties päivänä jolloin me allekirjoittaisimme palan paperia ja sinetöisimme sopimuksen, ja sen sijaan meillä on tämä valtava juhla joka on järjestetty meidän kunniaksi. Se on vain häkellyttävää.” (16)

Vielä yksi historiallinen tapahtuma sattui joulukuun 1:senä 2012, kun samaa sukupuolta oleva pari avioitui ensimmäistä kertaa Yhdysvaltain sotilasakatemiassa West Point’issa. (17) Laitoksen kappelin käyttäminen pareille tehtiin mahdolliseksi Barack Obaman kumotessa ”Älä kysy, älä kerro” -käytännön viime vuonna. Syyskuussa 2011, Pentagon antoi lausunnon julistaen että ”määritykset liittyen puolustusministeriön kiinteän omaisuuden ja laitosten käyttöön yksityisille tilaisuuksille, käsittäen uskonnollisia ja muita seremonioita, pitäisi tehdä sukupuolineutraalilla perustalla, edellyttäen että sellaista käyttöä ei kielletä käytettävissä olevilla osavaltio- ja paikallislaeilla.” (18)

On olemassa kasvavaa konsensusta republikaanipoliitikkojen ja republikaanijulkkisten joukossa että heidän täytyy ottaa avosylin vastaan samaa sukupuolta olevien avioliitot jos sillä saadaan aikaan jotakin toivoa siitä että heidän poliittinen puolueensa tulee selviytymään. Puhuessaan gay-avioliitoista, entinen edustajainhuoneen puhemies ja republikaanikandidaatti presidentiksi, Newt Gingrich lausui seuraavaa, ”Se koskee jokaista perhettä. Se koskee jokaista yhteisöä. Vauhti on selvästi kohti jonkin tien löytämistä sovittaa ja käsitellä todellisuutta. Ja todellisuus tulee olemaan se että useissa Amerikan osavaltioissa – ja se tulee lisääntymään vuoden 2014 jälkeen – gay-suhteet tullaan laillistamaan, piste.” Mr. Gingrich edelleen jatkoi sanoen, ”Minä en ajatellut että gay-avioliitot olivat väistämättömiä 10-15 vuotta sitten… Se ei tuntunut ajalta ollakseen yhtään samanlainen kuin muutoksen aalto jota me olemme nyt näkemässä.” (19)

Kristittyinä, me tiedämme että Pyhä Raamattu tuomitsee selvästi homoseksuaalisuuden syntinä. Kuitenkin, homoseksuaalisen yhteisön taholta on olemassa uusi yritys mitätöidä Kirjoitukset jotka eivät hyväksy heidän elämäntapaansa. Joulukuun 27:ntenä 2012 julkaistiin lehdistötiedote joka ilmoitti uuden Raamatun nimeltä ”Queen James Bible” julkistamisesta. Tämän niin kutsutun Raamatun etukantta kaunistetaan sateenkaaren väreillä olevalla ristillä (20), ja ollessaan muutoin identtinen King James -käännöksen (KJV) kanssa, se muokkaa avainjakeita jotka liittyvät homoseksuaaliseen elämäntapaan. (21) Julkaisijan merkintöjen mukaan, muokatut jakeet ovat Genesis 19:5, Leviticus 18:22, Leviticus 20:13, Room. 1:26-27, 1. Kor. 6:9-10, 1. Tim. 1:10 ja Juuda 1:17. (21) Julkaisijan merkintöihin sisältyy myös tämä harhaoppinen lausunto dokumentin lopussa, ”Me emme muuttaneet mitään muuta luodaksemme tämän Queen James Bible -painoksen. The Queen James Bible ratkaisee mitkä tahansa Raamatun homofobiset tulkinnat, mutta Raamattu on yhä täynnä eriarvoisuutta ja jopa ristiriitaisuuksia joista me emme ole puhuneet. Ei mikään Raamattu ole täydellinen, käsittäen tämänkin. Me halusimme tehdä kirjan joka on täynnä Jumalan sanaa jota kukaan ei voisi käyttää tuomitsemaan virheellisesti Jumalan LGBT (lesbo, homo, biseksuaali, transseksuaali) -lapsia, ja me onnistuimme.” (22)

Katso http://queenjamesbible.com/

Onko Jumala muuttanut mieltään homoseksuaalisuudesta? Malakian luvusta 3:6, me luemme, ”Sillä minä, Herra, en muutu…” On olemassa hyvin vakavia seuraamuksia niille jotka yrittävät muuttaa Jumalan Sanaa sopimaan heidän henkilökohtaisiin uskomuksiin. Roomalaiskirjeen luvussa 1:25 meitä varoitetaan niistä jotka ”vaihtoivat Jumalan totuuden valheeseen”. Huomattavaa kyllä, seuraavat kaksi jaetta luvussa nimenomaan identifioivat homoseksuaalit osaksi ryhmää joka tekisi näin. Meitä myöskin varoitetaan 5. Mooseksenkirjan luvussa 4:2, ”Älkää lisätkö mitään siihen, mitä minä teille määrään, älkääkä ottako siitä mitään pois, vaan noudattakaa Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä teille annan.” [Myöskin Ilm. 22:18-19 on otettava huomioon kun Jumalan Sanaa väännellään. Suom. huom.]

Amerikka – Valtionhallinnosta riippuvainen maa! (America - A Land Of Government Dependency!)

Suurelle osalle Amerikan kansalaisia, elämänlaatu on suuresti heikentynyt viime vuosina. Me olemme nyt alkamassa nähdä Obaman hallinnon kehnon talouspolitiikan seurauksia mikä on pakottanut miljoonat ihmiset tulemaan riippuvaiseksi hallinnon huolenpidosta heidän tarpeitaan varten. Samalla kun Barack Obama jatkaa vakuutteluaan että Amerikka on takaisin raiteilla, tosiasioiden lähempi tutkistelu kertoo erilaisen tarinan.

Yhdysvalloissa, on nyt yli 100 miljoonaa ihmistä jotka vastaanottavat jonkin muotoista sosiaalitukea. (23) Itseasiassa, sosiaalitukimenot ovat kasvaneet 32 prosentilla siitä lähtien kun Barack Obama aloitti hänen ensimmäisen kautensa presidenttinä vuonna 2009. (24) Avustusohjelmien nopeasta laajenemisesta on tullut syy hälytyskellojen soimiselle Jeff Sessions’ille, republikaanisenaattorille Alabaman osavaltiosta. ”Meidän ei pitäisi enää mitata myötätuntoa sillä miten paljon rahaa hallinto kuluttaa vaan sillä miten monia ihmisiä me autamme nousemaan pois köyhyydestä. Sosiaalitukiavustus pitäisi nähdä väliaikaisena aina kun mahdollista, ja tavoitteena täytyy olla ennemminkin auttaa meidän toverikansalaisia pääsemään tuottavaan työpaikkaan ja taloudelliseen riippumattomuuteen”, Sessions sanoi. (25) Hämmästyttävää kyllä, 62 prosenttia liittovaltion budjetista verovuodelle 2012 kulutettiin avustusohjelmiin. (26) On mielenkiintoista huomauttaa että vuonna 1969, vain 2,8 miljoonaa amerikkalaista vastaanotti ruokakuponkeja. Vuoteen 2009 mennessä, tuo lukema oli noussut 31,9 miljoonaan vastaanottajaan, ja tuosta ajasta saakka se on saavuttanut 47 miljoonan ihmisen ennätyskorkean tason. (27) Hiljattaisen uutisraportin mukaan, ruokakuponkien saajat ylittävät nyt kokonaan yhdistetyt väestömäärät Alaskassa, Arkansasissa, Connecticutissa, Delawaressa, Columbian piirikunnassa, Hawaijilla, Idahossa, Iowassa, Kansasissa, Mainessa, Mississippissä, Montanassa, Nebraskassa, Nevadassa, New Hampshiressä, New Mexicossa, Pohjois-Dakotassa, Oklahomassa, Oregonissa, Rhode Islandissa, Etelä-Dakotassa, Utahissa, Vermontissa, Länsi-Virginiassa, ja Wyomingissa. (28)

Surullista kyllä, hiljattainen artikkeli New York Times’issä tekee väitteen että monet perheet Yhdysvalloissa ovat tulleet niin riippuvaisiksi hallinnon almuista että he ovat halukkaita uhraamaan lastensa koulutuksen. Itseasiassa, jotkut vanhemmat ovat tarkoituksellisesti poistaneet lapsensa lukutaito-ohjelmista koska se vaarantaa heidät menettämään heidän kuukausittaiset shekkinsä joita he vastaanottavat koska heidän lapsensa eivät osaa lukea tai kirjoittaa. ”Yksi keinoista, joilla sinä pääset tähän sosiaalitukiohjelmaan, on omata ongelmia koulussa. Jos sinä suoriudut hyvin koulussa, sinä uhkaat vanhempiesi tuloja. Se on hirvittävä kannustin”, sanoi Richard V. Buckhauset, ekonomisti Cornell-yliopistossa. (29) Tänäpäivänä on enemmän kuin 1,2 miljoonaa lasta jotka saavat täydentäviä turvatuloja (Supplemental Security Income or SSI) Yhdysvalloissa. Vaikkakin jotkut näistä lapsista kärsivät oikeutetusta kykenemättömyydestä, toiset ohjelmassa eivät tee niin, ja he todennäköisesti tulevat olemaan riippuvaisia valtionhallinnosta loppuelämänsä ajan. Vuoden 2009 tutkimuksen mukaan, noin kaksi kolmasosaa noista lapsista saa edelleen SSI-tukea siirryttyään aikuisuuteen. (30)

Raamattu ei ohjeista meitä olemaan anteliaita ja auttamaan köyhiä. Kuitenkin, avustusta, jota annetaan niille jotka ovat tarpeessa, pitäisi suorittaa pyrkien auttamaan heitä nousemaan pois köyhyydestä, ei pitäen heitä siinä. Minä uskon että Obama on tarkoituksellisesti laajentanut sosiaalitukiohjelmia Yhdysvalloissa koska hän haluaa ihmismassojen olevan riippuvaisia hallinnosta. Sellaiset ihmiset tulevat olemaan paljon mukautuvaisempia liittovaltion vaatimuksiin ja ovat halukkaita tekemään mitä tahansa saadakseen heidän almunsa. Monet luultavasti jopa hyväksyisivät merkin oikeaan käteensä tai otsaansa jos se olisi vaatimuksena etuuksien vastaanottamiselle erilaisista sosiaalitukiohjelmista.

Yrityksiä tehdä tieteiskirjallisuudesta tieteisfaktaa! (Efforts To Make Science Fiction Into Science Fact!)

Tässä modernissa maailmassa, teknologia kehittyy niin nopeasti että on usein vaikeaa pysyä tahdissa kaikkien viimeisimpien kehitysaskeleiden kanssa. Samalla kun monia teknologioita on kehitetty meidän elämiemme tekemiseksi helpommaksi varjolla, paljon siitä ollaan myös vaivihkaa suunniteltu palvelemaan infrastruktuurina tulevaa antikristillistä petojärjestelmää varten.

Miten teknologiateollisuus kuvittelee tulevaisuuden? Paljastava artikkeli, joka julkaistiin lokakuun 15. päivänä 2012, kuvailee sitä mitä Eric E. Schmidt, Googlen hallituksen puheenjohtaja, uskoo tulevaisuuden pitävän sisällään. Hän kuvailee maailmaa kuskittomien autojen, laitteiden jotka vastaavat puhelinsoittoihin ja aikataulukyselyihin automaattisesti soveltamalla tekoälyä, ja mikrorobotin, jonka hän nielee niin että se tulee valvomaan hänen terveyttään, kanssa. Mr. Schmidt kuvailee systeemiä joka sulkee sisäänsä jokaisen ihmiselämän aspektin ja myöntää välittömän pääsyn kaikkeen saatavilla olevaan informaatioon jokaiselle miehelle, naiselle ja lapselle maailmanlaajuisesti, jopa niille kolmannen maailman maissa joilta nykyisin riistetään kaikki teknologiset edistysaskeleet. ”Kuvittele menemistä informaatiotyhjyydestä kaikkeen maailman informaatioon yhdellä laitteella. Ei mistään oppikirjoista kaikkiin oppikirjoihin. Ei mistään kielenoppimisesta kaikkeen kielenoppimiseen”, Schmidt sanoi. Se on Googlen toive että teknologiasta tulee niin yhteenkietoutunutta meidän ihmiskokemuksemme kanssa, että siitä tulee toinen luonto ja että ihmiset tulevat unohtamaan että se on edes olemassa. ”Lopulta teknologia vain katoaa. Se on perimmäinen saavutus”, Schmidt selitti. [Ukkohan on täysin suuruudenhullu utopisti. Suom. huom.]

Kansallisen intelligenssineuvoston (National Intelligence Council) jäsenet ovat myöskin tarjoilleet heidän ennustuksiaan koskien sitä minkälaisen he uskovat maailman olevan tulevaisuudessa. Yksi teknologia jonka he näkevät kehitetyksi vuoteen 2030 mennessä ovat keinoraajat jotka kytketään ihmisen neurologiseen järjestelmään. ”Kun vararaajateknologia kehittyy, ihmiset voivat valita parantamaan heidän fysikaalisia minuuksiaan kuten he tekevät kosmetiikkakirurgiassa tänäpäivänä. Tulevaisuuden silmän verkkokalvoimplantit voisivat mahdollistaa yönäkemisen, ja neuro-lisäykset voisivat tarjota ylivertaisen muistikyvyn tai ajattelunopeuden. Aivokoneistoliitännät voisivat tarjota ’yli-ihmisen’ kyvyt, nostaen voimaa ja nopeutta, yhtä hyvin kuin tarjoamalla toimintoja jotka eivät aikaisemmin ole olleet saatavilla”, sanoivat neuvoston jäsenet kirjoitetussa lausunnossa. (32)

Samaan aikaan, tiedemiehet ovat tekemässä merkittäviä harppauksia geneettisen insinöörityön kentällä. Lokakuussa 2012, uutisoitiin että kaksi tyyppiä geneettisesti muokattuja eläimiä oli syntynyt. Yksi eläin on geneettisesti muokattu lehmä joka tuottaa maitoa mikä on vapaa allergiaa aiheuttavasta proteiinista nimeltään beetaglobuliini. Toinen eläin on sika sekoitetuilla geeneillä jonka he toivovat olevan hyödyllinen ihmisen valtimon haurauskovetustaudin tutkimuksessa. Tiedemiehet, jotka ovat mukana prosessissa, ovat hyvin ylpeitä heidän tuloksistaan. ”Pohjimmiltaan, me olemme vain jäljittelemässä evoluutioprosessia tarkoilla ihmistekoisilla tietokone-editoreilla”, totesi Bruce Whitelaw, molekyylibiologi Roslin-instituutissa Iso-Britanniassa. (33)

Raportteja on myös noussut pinnalle osoittamaan että ihmiskloonaus voi olla mahdollista ei kovinkaan kaukaisessa tulevaisuudessa. Sir John Gurdonin mukaan, tiedemiehen joka on työskennellyt laajasti koskien kloonausta, ihmiskopiot voivat miehittää tätä planeettaa seuraavien 50 vuoden sisällä. Hän on esittänyt että vanhemmat jotka ovat menettäneet lapsen voivat pian kyetä saamaan uuden laboratoriossa tuotetun kloonin. ”Minä olen sitä mieltä että kaikki mitä sinä voit tehdä lievittääksesi kärsimystä tai parantaaksesi ihmisterveyttä tullaan yleensä laajasti hyväksymään yleisön taholta – tuo on sanoakseni sitä että jos kloonaus todella osoittautuisi ratkaisemaan joitakin ongelmia ja olisi hyödyllinen ihmisille, minä luulen että se hyväksyttäisiin”, Gurdon totesi. (34) Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Keskimääräinen äänimäärä koskien tuota on 60 prosenttia puolesta. Syyt ’ei-äänelle’ ovat tavallisesti sitä että uusi lapsi tuntisi että he olisivat jonkin sortin varaosa jollekin ja kelpaamaton heidän omien ansioiden perusteella. Mutta jos äiti ja isä, jos se on relevanttia, haluavat seurata tuota reittiä, niin miksi sinun tai minun pitäisi pysäyttää heidät?” (35)

Nopea teknologinen kehitys on myös saanut aikaan edistyksellisiä uusia aseita, senkaltaisia, joita ei ole koskaan ennen nähty. Yksi sellainen ase on uusi ohjus varustettuna mikroaalloilla, joilla on kyky vammauttaa tietokonejärjestelmiä vahingoittamatta ihmisiä tai rakennusrakenteita. Projektia, joka on koodinimeltään Counter-Electronics High Power Microwave Advanced Missile Project, tai CHAMP, testattiin hiljattain Utahin autiomaassa avaruus- ja puolustusurakoitsija Boeingin toimesta. Boeingin edustaja nimeltään Keith Coleman oli haltioitunut heidän testinsä tulosten suhteen. ”Lähitulevaisuudessa, tätä teknologiaa voidaan käyttää tekemään vihollisen elektroniikka- ja tietojärjestelmät hyödyttömiksi jopa ennen kuin ensimmäiset maajoukot tai lentokoneet saapuvat. Me iskimme jokaiseen kohteeseen johon halusimme ja teimme tieteiskirjallisuudesta tieteisfaktaa. Kun tietokoneet sammuivat, se käytännössä poisti kamerat yhtälailla. Se oli fantastista”, Coleman selitti. (36) Vaikka tämä teknologia kuulostaa ainutlaatuiselta, se voisi olla tuhoisaa Yhdysvalloille ja muille kehittyneille kansakunnille läntisessä maailmassa jos se päätyisi vääriin käsiin. Professori Trevor Taylor Royal United Services Institute’sta ilmaisi vakavan huolen tämän mahdollisuuden suhteen. ”Historian kirjat osoittavat että tärkeitä teknologioita, joita on kehitetty yhdessä maassa, kehitetään muualla lyhyen aikajakson sisällä – katso mitä tapahtui koskien Neuvostoliittoa ja ydinaseita. Jos USA:n tiedetään kehittäneen sellaista teknologiaa tuotantovaiheeseen saakka, se ajaisi muut maat yrittämään toimimaan samalla tavalla. Länsimaat ovat riippuvaisempia elektroniikkaan pohjautuvasta tietotekniikasta kuin muut maat ja ne olisivat helposti haavoittuvia laaja-alaiselle häiriölle”, professori Taylor arveli. (37)

Kristittyjen lisääntyvä vaino viimeisinä päivinä! (Intensifying Persecution Of Christians In The Last Days!)

Vielä yhdessä indikaattorissa ajasta jossa me elämme, kristittyjen vaino ympäri maailman on jatkanut lisääntymistään näinä viimeisinä päivinä. Matteuksen luvussa 24:9 Jeesus varoitti meitä että sellaista vainoa tapahtuisi kun Hän sanoi meille, ”Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.”

Raportin mukaan joka julkaistiin joulukuussa 2012, suunnilleen 200 miljoonaa kristittyä vainotaan halki maailman tänä nykyisenä aikana. ”On yleisesti hyväksyttyä että monet uskoon perustuvat ryhmät kohtaavat syrjintää tai vainoa jollakin tasolla. Paljon vähemmän yleisesti ymmärretty tosiasia on että kristityt ovat kohteena useammin kuin mikään muu joukko uskovista”, totesi raportti ajatushautomo Civitas’in toimesta. (38) Vaino on yleistä Kiinassa, missä jumalaton kommunistinen hallinto uskoo että kristinuskon maanlaista kasvua joudutetaan manipuloinnin avulla länsimaista. ”Länsivallat, Amerikan vetämänä, tarkoituksellisesti vievät kristinuskoa Kiinaan ja suorittavat kaikenlaisia laittomia evankelisia toimia. Heidän peruspyrkimyksensä on käyttää kristinuskoa hyväksi muuttamaan hallinnon luonnetta… Kiinassa ja kaataa kumoon se”, väitti Ma Hucheng, Kiinan hallinnon neuvonantaja. (39) Vaino kristittyjä vastaan on äärimmäisintä islamin hallitsemissa Lähi-idän maissa. Itseasiassa, ne jotka kääntyvät kristinuskoon Saudi-Arabiassa, Mauritaniassa, ja Iranissa kohtaavat usein kuolemanrangaistuksen islamilaisen uskon hylkäämisen vuoksi. Vaino Lähi-idässä on niin ankaraa että aikaisemmin siteerattu Civitas’in raportti väittää että kristinusko voisi pian kuolla sukupuuttoon alueella. ”Nyt on olemassa vakava vaara että kristinusko tulee häviämään sen raamatullisilta ydinalueilta”, raportti toteaa. (40)

Monet meistä ovat siunattuja elääkseen maailman alueella missä me voimme harjoittaa meidän kristillisiä uskomuksia avoimesti ilman pelkoa kostotoimista suurimmaksi osaksi. Kuitenkin, meidän pitää muistaa että me myös voimme kohdata vainoa tulevaisuudessa. Joka tapauksessa, meidän pitäisi aina muistaa Jeesuksen tallennetut sanat Matteuksen luvussa 5:11-12, ”Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.”

Lopuksi, minä tiedän että olisi paljon enemmän mitä voitaisiin sanoa hämmästyttävistä tapahtumista joita sattuu kaikkialla ympärillämme jok’ikinen päivä. Vuosi 2012 oli todellakin merkittävä aikajakso historiassa sikälikin kun Luukas 21:10-11 antaa hyvin tarkan kuvauksen viimeisestä kahdestatoista kuukaudesta. Nämä Kirjoitukset varoittavat meitä, ”Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.” On äärimmäisen tärkeää että me edelleen valvomme ja rukoilemme kun me näemme aikainmerkkien levittäytyvän kaikkialla ympärillämme jotka osoittavat että Jeesus Kristus on pian tulossa takaisin. Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kiitokset kaikille teille jotka niin jalomielisesti tuette tätä ministeriötä. On todella siunaavaa voida palvella jok’ikistä teistä, ja me olemme kiitollisia siitä että Jumala on antanut meille resursseja tehdä niin. Minä odotan vuoden 2013 olevan hyvin tapahtumarikas vuosi, ja me Last Trumpet -ministeriössä tulemme jatkamaan työskentelemistä niin uskollisesti kuin vain voimme Kristuksen tähden. Kuten tavallista, jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, please tuntekaa tervetulleiksi lähettämään niitä meidän suuntaan. Jokaiselle pyynnölle suodaan aina yksilöllistä huomiota ja me uskomme täysin rukouksen voimaan. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Wikipedia, 2012 Aurora Shooting, http://wikipedia.org/wiki/2012_Aurora_shooting.
02. Wikipedia, Wisconsin Sikh Temple Shooting, http://wikipedia.org/wiki/Wisconsin_Sikh_temple_shooting.
03. CBS News, December 14, 2012, By CBS News, http://newyork.cbslocal.com.
04. The Huffington Post, December 17, 2012, By The Huffington Post, http://huffingtonpost.com.
05. Natural News, December 18, 2012, By Jon Rappoport, http://naturalnews.com.
06. Ugo, December 16, 2011, By Greg Katzman, http://ugo.com.
07. The Washington Post, December 16, 2012, By Sean Sullivan, http://washingtonpost.com.
08. The Huffington Post, December 19, 2012, By The Huffington Post, http://huffingtonpost.com.
09. The New York Times, December 19, 2012, By Michael D. Shear, Washington, D.C.
10. Quotes from the Founding Fathers and Their Contemporaries, http://guncite.com/gc2ndfqu.html.
11. Xinhua, December 14, 2012, By Xinhua, http://xinhuanet.com/english/.
12. RT News, December 17, 2012, By RT News, http://rt.com.
13. CBS News, November 30, 2012, By Jennifer De Pinto and Stephanie Condon, http://cbsnews.com.
14. The Atlantic, November 7, 2012, By Ashley Fetters, http://theatlantic.com.
15. CNS News, December 10, 2012, By Penny Starr, http://cnsnews.com.
16. Associated Press, December 9, 2012, By Associated Press, Seattle, WA.
17. USA Today, December 21, 2012, By Paul Singer, http://usatoday.com.
18. Ibid.
19. The Huffington Post, December 20, 2012, By The Huffington Post, http://huffingtonpost.com.
20. Amazon.com, Queen James Bible, http://amazon.com.
21. PR Web, December 12, 2012, By PR Web, San Francisco, CA.
22. The Queen James Bible Official Website, Editor's Notes, http://queenjamesbible.com.
23. The Weekly Standard, August 8, 2012, By Daniel Halper, http://weeklystandard.com.
24. The Washington Times, October 18, 2012, By Stephen Dinan, http://washingtontimes.com.
25. Ibid.
26. The Heritage Foundation, October 16, 2012, http://heritage.org.
27. Breitbart, November 23, 2012, By Wynton Hall, http://breitbart.com.
28. Ibid.
29. The New York Times, December 7, 2012, By Nicholas D. Kristof, Jackson, KY.
30. Ibid.
31. The New York Times, October 15, 2012, By Claire Cain Miller, http://nytimes.com.
32. Wired Magazine, December 10, 2012, By Noah Shachtman, http://wired.com.
33. Nature.com, October 2, 2012, By Amy Maxmen, http://nature.com.
34. The Telegraph, December 18, 2012, By Nick Collins, http://telegraph.co.uk.
35. Ibid.
36. The Daily Mail, December 1, 2012, By Ben Ellery, http://dailymail.co.uk.
37. Ibid.
38. The Telegraph, December 23, 2012, By Edward Malnick, http://telegraph.co.uk.
39. Ibid.
40. Ibid.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com