Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Antikristuksen aika lähenee saatanallisen maailmanjärjestelmän edistymisen kanssa

Seuraavassa artikkelissa yhdysvaltalainen Raamatun profetioiden tutkija Don Koenig luettelee listan asioita tai aikainmerkkejä miksi tämä nykyinen maailmanjärjestelmä on nopeasti liikkumassa kohti Antikristuksen aikaa ja sitä myöten saatanan valtakauden päätöstä maapallolla. Aikamme todistaa itsestään. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------

Saatanallinen maailmanjärjestelmä on nopeasti etenemässä kohti Antikristusta
The Satanic world system is rapidly progressing toward Antichrist

Don Koenig
On April 17, 2013

Kun näinä päivinä niin monet kutsuvat itseään ”edistyksellisiksi”, niin luulisi, että nämä edistykselliset olisivat jonkin verran edistyneet vuosien mittaan, mutta minusta näyttää, kuin tämä saatanallinen maailmanjärjestelmä olisi nyt nopeasti edistymässä kohti Antikristusta ja omaa tuomiotaan.

1960-luvun hippisukupolvi luuli, että he olivat astumassa Vesimiehen aikaan, jossa rauha ohjaisi planeettoja ja rakkaus tähtiä. Vanhat kommunistiset hipit ja heidän edistykselliset jälkeläisensä hallitsevat nyt maailmaa ja nämä jumalattomat jääräpäät laulavat edelleen samaa utopistista laulua. Silti maaplaneetan päälle kaatuvalla tulevaisuudella on jonkin verran erilainen sanoitus, kuin tuossa vanhassa Fifth Dimension’in laulussa.
When the moon is blood red (Kun kuu on verenpunainen)
And Jupiter opposes Mars (Ja Jupiter vastustaa Marsia)
Then war will guide the planet (Silloin sota ohjaa planeettaa)
And hate will steer the movie stars (Ja viha ohjaa filmitähtiä)
This is the dawning of the age (Tämä on koitto aikakauden)
Of Antichrist, the age of Antichrist (Antikristuksen, Antikristuksen aikakauden)
Antichrist, Antichrist (Antikristuksen, Antikristuksen)
Jokaisen järkevän ihmisen pitäisi kyetä näkemään, että maailma on nyt matkalla kriisiin toisensa jälkeen. Jossakin vaiheessa joku, joka väittää olevansa kuin Jumala, tai Jumala, tulee mukaan jollakin sellaisella, joka näyttää, kuin se olisi kaikki ratkaisut tälle toimintahäiriöiselle maailmalle. Hän on saatanallinen vallan anastaja, jonka terävät kristityt tuntevat Antikristuksena.

Todellisuudessa hänellä ei ole ratkaisuja maailmalle, vaan sensijaan hänen sotansa Israelia ja luomakunnan Jumalaa vastaan vie maailman lähelle tuhoa. Vain Jeesuksen Kristuksen toinen tulemus pelastaa maailman täydelliseltä tuholta.

Ensiksi Jeesus tulee pelastamaan valitun seurakuntansa maan päällä ajasta, jolloin Saatanan voimaannuttama ihminen hallitsee. Sitten joitakin vuosia myöhemmin Jeesus tulee keskeyttämään Antikristuksen tuhon, jotta Israelin jäännös voi pelastua. Muutoin mikään liha maan päällä ei olisi edes selvinnyt elossa ajasta Antikristuksen hallinnan alla (Mt. 24:22).

Kun Jeesus tulee, niin ne, jotka vielä ovat elossa, pääsevät Valtakunnan Aikaan, eivätkä edistyksellisten, jotka eivät tunne luomakunnan Jumalaa, visioimaan saatanallispakanalliseen Uuteen Aikakauteen.

Kuinka voin olla niin varma? Kolmestakin syystä. Minä uskon, mitä Raamattu sanoo. Minä uskon, että nykyiset maailman trendit kaikki vahvistavat, mitä Raamattu sanoo viimeisistä päivistä ja minä uskon, että Pyhä Henki vahvistaa minulle, että nämä asiat ovat niin (ja aamen, suom. lisäys).

Aika, jota elämme, todistaa itsestään:
• Islam aiheuttaa sodankäyntiä ja terrorismia kaikkialla maailmassa. Islam sotii vastaan ja vainoaa kaikkia, jotka eivät alistu sen sortavaan fasistiseen antikristilliseen systeemiin. Islamia voidaan verrata 1950-luvun elokuvassa leviävään Mönjään (Blob, http://en.wikipedia.org/wiki/The_Blob). Elokuvassa The Blob hallitus myös hylkäsi raportit Mönjästä, kunnes oli melkein liian myöhäistä. Mönjän lailla Islamkin tuhotaan, ennenkuin se syö kaikki kollektiiviseen helvettiinsä.
• Eurooppa on moraalisessa ja taloudellisessa laskussa ja Islamilainen kumous on käynnissä. Antikristuksen tulevaisuus EU:n jäännöksille toteutuu tulevien sisällis- ja maailmansotien jälkeen, ei ennen.
• Amerikka on moraalisessa ja taloudellisessa laskussa. Useimmat sen poliitikoista ovat korruptoituneita, useimmat ihmiset ovat tylsistettyjä ja apaattisia ja sen köyhien kaupunginosat ovat jengien valvomia. Amerikan poliisi on militarisoitu. Ihmiset ovat jakautuneita. Amerikan päivät näyttävät olevan luetut. 
• Japani on hyljännyt kristinuskon ja on taloudellisessa laskussa. Yksin Japanin väestötilastot osoittavat hyvin ankeaa tulevaisuutta. 
• Fasistinen Kiina, jossa on 1.3 miljardia ihmistä, vainoaa kristittyjä militarisoituen ja uhkaillen naapureitaan. 
• Venäjää pyörittävät roistot ja se militarisoituu jälleen ja suunnittelee uutta fasistista liittoa korvaamaan vanhan kommunistisen Neuvostoliiton. 
• Maailmassa on muotoutumassa pahan liitto. Se, mikä yhdistää näitä kansoja, on yhteinen viha aitoa kristinuskoa, juutalaisia, Amerikkaa ja jokaista valtiota, joka sallii ihmisille yksilönvapauksia, kohtaan. 
• Arabit vihaavat Israelia ja arabiheimot toisiaan. Lähi-Idässä on sisällissotia kaikkialla, mutta on vain ajan kysymys, milloin he jälleen keskittyvät Israeliin. 
• Sunni- ja shiiamuslimien välinen viha tulee tuomaan islamilaisen sisällissodan. 
• Iran kehittää ydinaseita ja yrittää käynnistää maailmansodan, jos heidän ydinlaitoksiinsa hyökätään. Heitä vastaan tullaan hyökkäämään vuoden sisällä, ellei Iran pysäytä ydinaseohjelmaansa. 
• Pohjois-Korea kehittää ydinaseita ja mikä tahansa tapaus voi aiheuttaa suuren aasialaisen sodan ja EMP-hyökkäysyrityksiä Etelä-Korean, Japanin ja USA:n päällä. 
• Keski- ja Etelä-Amerikka ovat radikalisoitumassa ja huume- ja sosialistiroistot kontrolloivat niitä yhä enemmän. Murhatilastot ovat hirvittävät. 
• Afrikka on menossa kohti alueellista sotaa, koska muslimit jatkavat kristittyjen teurastamista Allahin nimessä. 
• Abortit ja vauvanmurhat ovat laajalle levinneitä maailmassa. Tämä kauhistus tuo tuomion. 
• Sairaudet, joita ei voida parantaa, tai ovat hyvin vaikeita parantaa, ovat lisääntymässä ja leviävät. Jotkut näistä hoitoa vastustavista sairauksista ovat nopeasti leviämässä johtuen laillisesta ja laittomasta huumeiden käytöstä, homouden harjoittamisesta, immuunisysteemin haitoista kärsivistä ja poliittisesti korrektin roskatieteen säännöksistä (esim. DDT-kielto). 
• Kristillisiä oppeja, symboleja ja käytäntöjä ollaan kieltämässä sekulaarien hallitusten toimesta useimmissa maissa, joita vielä hiljattain kutsuttiin kristityiksi maiksi. 
• Perherakennetta tuhotaan lisääntyvästi ”edistyksellisten” toimesta, jotka eivät koskaan nähneet syntiä siinä, etteivät yritä puolustaa perinteisiä perheitä ja vanhempia, joita he eivät yritä kontrolloida. 
• Suola on menettänyt makunsa. Useimmat Pastorit kristikunnassa eivät opeta kristinuskoa ja useimmat ihmiset, jotka kutsuvat itseään kristityiksi, eivät harjoita kristinuskoa. Aito kristinusko maailmassa on nopeasti menettämässä asemiaan sekularismille, kristillisille kulteille, New Age -panteismille ja Islamille huolimatta laajamittaisista herätyksistä ja kääntymyksistä, joita jotkut kristilliset organisaatiot väittävät olevan käynnissä. 
• Pakanallinen kristinusko on voittamassa asemia kaikkialla maailmassa väärien opettajien kautta uskonsanan teologian (= menestysevankeliumin) eri muodoissa. Se suuri herätys, jonka he väittävät olevan käynnissä, on väärä herätys, jonka ovat orkestroineet ahnaat sudet lammasten vaatteissa (This is no bum rap (Tämä ei ole mitään pyllyräppiä)). Sitten on myös vääriä opettajia, jotka korvaavat Jumalan kirjoitetun sanan ihmisten filosofioilla tai menetelmillä opettaa toisia saamaan mystisiä kokemuksia. 
• Ekumenikalismi voittaa asemia väärien opettajien kautta, liittoutuen epäuskoisten ja toista evankeliumia opettavien uskovien kanssa. Nämä väärät opettajat saarnaavat usein sellaista, jota usein kutsutaan sosiaaliseksi evankeliumiksi, joka ei lainkaan ole pelastuksen evankeliumi Jeesuksen Kristuksen kautta.
Tärkein alue, jolla ihminen edistyy tässä saatanallisessa maailmanjärjestelmässä, on Jumalan korvaamisessa saatanallisilla ihmistekoisilla korvikkeilla. Terävät kristityt kuitenkin tietävät minne nämä väärät korvikkeet johtavat. Ne johtavat Ilm. 17. luvun porttoon, tai Ilm. 11, 13, 14,15 ,16, 17, 19. ja 20. lukujen Antikristus-petoon!



Don Koenig perusti sivuston www.thepropheticyears.com vuonna 1999 tutkittuaan itsenäisesti Raamattua melkein 30 vuotta ja opittuaan monilta kristikunnan terävimmiltä opettajilta. Don loi sivustonsa kirjoittamaan Raamatun profetiasta, raamatullisesta erottamisesta ja omista kristillisistä maailmankatsomuksistaan. Vuonna 2004 Don kirjoitti ilmaisen Ilmestyskirjaa kommentoivan sähköisen kirjan nimeltä "The Revelation of Jesus Christ Through The Ages". Tämä blogi (World and Church and Bible Prophecy Blog) käynnistyi vuonna 2007.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com