Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Israelissa verisiä kuita ja auringonpimennyksiä 2014/15 sekä meteorien yleinen lisääntyminen

Tässäpä ystävät erittäin mielenkiintoinen profeetallinen artikkeli Raamatun ennustamista kosmisista ilmiöistä jotka lisääntyvät mentäessä aikakauden loppua kohti. Eräs messiaaninen juutalainen on tehnyt hämmästyttäviä löytöjä vuosille 2014 ja 2015 NASA:n webbisivuilta joissa näytetään erityisesti Kuun pimennysten eli ”veristen kuiden” yhdistyvän juutalaisen kalenterin samoihin juhlapyhiin peräkkäisinä vuosina. Näillä on eskatologista merkitystä koska Auringon ja Kuun pimennyksistä puhutaan Raamatun Israelia koskevissa profetioissa. Professori Johan Malan kertoo artikkelissaan miten näitä harvinaisia peräkkäisten vuosien ”veristen kuiden” vierekkäisiä esiintymisiä on tapahtunut Israelin valtion tärkeissä profeetallisissa tapahtumissa 2. maailmansodan jälkeen. Lopuksi kerrotaan ”tähtien” eli meteorien, asteroidien ja komeettojen putoamisista maan päälle Ilmestyskirjan mukaisesti ennen Jeesuksen paluuta. Esimerkkitapaukseksi otetaan viime helmikuinen tulipallo Venäjän taivaalla joka räjähtäessään Tsheljabinskin kaupungin yllä aiheutti suurta vahinkoa ihmisille ja rakennuksille. Se oli varmastikin alkua apokalyptiselle meteorisateelle (tähdenlennot). Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------

Verisiä kuita, auringonpimennyksiä ja meteoreja
Blood Moons, Eclipses of the Sun, and Meteors

Johan Malan, Mossel Bay, South Africa (May 2013)


On kaksi tärkeää syytä, miksi on olemassa uudistunut mielenkiinto sellaisiin kosmisiin ilmiöihin kuin auringon ja kuun pimennykset ja myös siihen todelliseen vaaraan, jonka meteorit ja asteroidit muodostavat tiheästi asutetulle maailmalle. Yksi syy on pääasiassa messiaanisten juutalaisten julkaisema tieto, joka osoittaa, että on oleva erilaisia ns. “verisiä kuita” ja auringonpimennyksiä, jotka sattuvat yhteen tärkeiden juutalaisten juhlien kanssa ja siksi niillä on eskatologinen merkitys. Toinen syy on kasvava tietoisuus vaaroista, joita meteorit ja asteroidit muodostavat elämälle maan päällä.

Pastori Mark Biltz, messiaaninen juutalainen El Shaddai Ministries'istä Washingtonin lähellä, teki hämmästyttävän löydön koskien auringon ja kuun pimennyksiä liittämällä niitä Raamatun Israelia koskeviin profetioihin. Hän viittaa eri 'verisiin kuihin', joita esiintyy vuosina 2014 ja 2015 nykyisen vuosiviikon sapattivuonna. Hän tulkitsee tätä ilmiötä jakeella Joel 2:31, jossa Jumala sanoo: “Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.”

Mark johti tietonsa sivustolta NASA Eclipse Website ja löysi selvän mallin pimennysten järjestyksessä ajoittamalla ne juutalaisen kalenterin mukaisesti. Neljän verisen kuun vierekkäinen esiintyminen peräkkäisinä vuosina on harvinainen tapaus historiassa. Se tapahtui vuosina 1949/50 sen jälkeen, kun Israel oli palannut maahansa vuonna 1948 ja jälleen vuosina 1967/68 sen jälkeen, kun Israel valtasi jälleen raamatullisen Jerusalemin (vanhan kaupungin) kesäkuussa 1967. Seuraavan kerran se tapahtuu vuosina 2014/15 ja on mitä todennäköisintä, että se voisi tapahtua samanaikaisesti tärkeiden profeetallisten tapahtumien kanssa Israelissa. (NASA on laittanut sivustolleen seuraavan artikkeli kuun pimennyksestä, joka tapahtuu vuonna 2015: http://eclipse.gsfc.nasa.gov/LEplot/LEplot2001/LE2015Sep28T.pdf).

Ei voida pitää sattumana, että kaikki vuosien 2014/15 neljä veristä kuuta esiintyvät Israelin uskonnollisten juhlien aikaan yhdessä kahden auringonpimennyksen kanssa myös tärkeinä päivinä vuonna 2015. Verinen kuu esiintyy nisan-kuun 14. päivänä 2014, jolloin Israelissa vietetään pääsiäistä (vrt. 3. Moos. 23:5). Nisan on Israelin uskonnollisen kalenterin ensimmäinen kuukausi. Seitsemännen kuukauden (tishri) 15. päivänä, jolloin lehtimajanjuhla alkaa (vrt. 3. Moos. 23:34) on toinen verinen kuu. Täsmälleen sama malli toistuu vuonna 2015. Johtuen Israelin kuukalenterista kaikki nämä päivämäärät sattuvat täyteen kuuhun – näissä tapauksissa kuu tulee verenpunaiseksi. Paitsi kuunpimennyksiä, vuonna 2015 on myös kaksi auringonpimennystä – nisan-kuun ensimmäisenä päivänä ja jälleen tishri-kuun ensimmäisenä. Rosh Hashanah'aa (juutalainen uusi vuosi) juhlitaan 1. päivänä tishri-kuuta, joka on heidän siviilikalenterinsa alku.

Mark Biltz'in löydöt ovat sitäkin merkittävämpiä, kun otetaan huomioon, että vuosi syyskuun 25. päivästä 2014 syyskuun 13. päivään 2015 on sapattivuosi, joka päättää vuosiviikon, joka alkoi Rosh Hashanah'lla 30. päivä syyskuuta 2008. Neljä veristä kuuta peräkkäisinä vuosina ei milloinkaan esiinny uudelleen koko 21. vuosisadalla. Se vahvistaa odotusta, että vuosiviikko, joka alkoi 30. syyskuuta 2008 ja päättyy syyskuussa 2015 voi hyvinkin olla viimeinen vauhditus ahdistuksen ajan (Danielin 70. vuosiviikko) synkkiin päiviin.

ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi..
 ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku
















Auringon pimennykset yhdistetään synkkiin aikoihin Israelin historiassa, varsinkin, kun ne tapahtuvat av-kuussa (heinä-/elokuu). Juutalaiset paastoavat tässä kuussa ja valittavat ensimmäisen temppelin tuhoa Nebukadnessarin toimesta av-kuun 9. päivänä sekä toisen temppelin tuhoa roomalaisten toimesta samana päivänä vuonna 70.

On erilaisia merkkejä siitä, että Israelin ja sen musliminaapurien väliset jännitykset lähestyvät katkeamispistettä. Iranin presidentti ja uskonnolliset johtajat ovat esittäneet uudistettuja vaatimuksia Israelin täydelliseksi tuhoamiseksi. Heidän ydinohjelmaansa on kiihdytetty ja he ovat aseistaneet Hizbollahin Libanonissa hampaisiin. Tällä terroristiryhmällä on nyt suuri arsenaali nykyaikaisia raketteja, jotka voivat iskeä jokaiseen kohteeseen Israelissa. He ovat uudistaneet sitoutumisensa juutalaisvaltion täydelliseen tuhoamiseen. Sama vihakampanja kohdistuu myös USA:ta vastaan.

Maailmanlaajuinen painostus jakaa Israelin maa ja Jerusalemin kaupunki Palestiinan valtion perustamiseksi myös jouduttaa tulevaa Hesekielin lukujen 38 ja 39 kuvailemaa sotaa Israelia vastaan. Se on oleva ankara kamppailu eloonjäämisestä Israelissa, mutta Herra tulee väliin lopettamaan tämän sodan. Tämän jumalallisen väliintulon jälkeen Antikristus ilmestyy näyttämölle ja valheellisesti ottaa ansion sodan estämisestä. Johtuen näistä väitteistä hänet myös hyväksytään Israelin Messiaaksi (vrt. John 5:43; Dan. 9:27).

Mitä tulee verisiin kuihin ja auringon pimennyksiin, niin pitäisi muistaa, että johtuen sodasta, tulipaloista ja luonnonkatastrofeista (varsinkin tulivuorenpurkauksista) suuren ahdistuksen aikana tulee esiintymään voimakasta ilman saastumista pitkiä aikoja. Paksut savupilvet saavat kuun näyttämään punaiselta kuin veri, samalla kun aurinko näyttää mustalta kuin säkkikangas. Nämä merkit ovat hyvin dramaattisia ja kaikki näkevät ne. Joel sanoo: “Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä” (Joel 2:31).

Ilmestyskirjassa Johannes sanoo: “Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakileensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa” (Ilm. 6:12-13).

Ilm. 8:12 viittaa aikaan, jolloin kolmannes taivaankappaleista pimenee Jumalan tuomioista, samalla kun maan päällä sen seurauksena vallitsee jopa täysi pimeys (Ilm. 16:10).

Suuren ahdistuksen lopussa Kristuksen toisen tulemuksen aikana nämä kosmiset merkit saavuttavat huippunsa: “Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa ja tähdet putoavat taivaalta ja taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella” (Mt. 24:29-30).

Israelin vuosiviikot

3. Moos. 25:1-8 mukaan Israelin kronologiassa on peräkkäisiä vuosiviikkoja. Ne ovat seitsemän vuoden jaksoja, joiden seitsemäs vuosi on sapattivuosi. Israelin kuukalenteri alkaa joka vuosi 1. päivänä tishri-kuuta, jolloin on Rosh Hashanah (Uusi Vuosi). Yleensä tuo päivä gregoriaanisessa kalenterissa osuu johonkin päivään syyskuussa.

Vuosiviikot huomioidaan nykyajan Israelin kronologiassa. Edellinen vuosiviikko alkoi syyskuussa 2001 ja päättyi syyskuussa 2008, kun nykyinen vuosiviikko päättyy syyskuussa 2015. Ortodoksijuutalaiset odottavat, että tärkeitä eskatologisia tapahtumia tapahtuu vuosiviikon alussa. Daniel vahvistaa sen tosiasian, että väärä messias vahvistaa liiton Israelin ja kansojen kanssa “yhdeksi viikoksi”, mikä viittaa seitsemän vuoden vuosiviikkoon.

Meteoreja

Ilmestyskirja puhuu “tähdistä”, jotka putoavat maan päälle aikana, jolloin aurinko ja kuu ovat pimentyneet. Tähti on kuitenkin vain yleissana taivaankappaleille ja tässä tapauksessa viittaa meteoreihin, asteroideihin ja komeettoihin. Kun meteori saapuu maan ilmakehään, se hajoaa jättäen jälkeensä loistavan vanan kaasuja ja sulaneita partikkeleita. Tästä ilmiöstä puhutaan arkikielessä “tähdenlentona”, tai “putoavana tähtenä”. Sen väri voi vaihdella oranssista keltaiseen, siniseen/vihreään, sinipunaiseen ja punaiseen, riippuen meteorin kemiallisesta koostumuksesta.

Jos meteori kestää hankauksen saapumisestaan ilmakehään ja törmää maahan, niin sitä kutsutaan meteoriitiksi. Jos suuri määrä meteoreja liikkuu poikki taivaan ja osa niistä putoaa maahan, niin tästä ilmiöstä puhutaan meteorisateena. Erityisen kirkasta meteoria kuvaillaan tulipallona. Tavallisesti meteorit saapuvat maan ilmakehään kovalla pamauksella, koska ne liikkuvat nopeammin kuin ääni.

Esimerkkitapaus Venäjällä

Varhain aamulla helmikuun 15. päivänä 2013 meteori kiisi poikki taivaan Venäjän Ural-vuorten yllä ja räjähti noin 25 – 30 km teollisuuskaupunki Tsheljabinskin yläpuolella – 1500 km itään Moskovasta. Meteori liikkui arvioidulla nopeudella 18.6 km/s (yli 66 000 km/t), kun se räjähti. Tulipallo leimusi poikki horisontin jättäen pitkän valkoisen vanan, joka voitiin nähdä niin kauas kuin 200 kilometrin päähän.

Amatöörivideoissa näkyy iso tulipallo, jota seurasi kova jyrinä useita minuutteja jälkeenpäin. Silminnäkijät tunsivat myös kovan kuumuuden tulipallosta. Meteorin häikäisevä valo oli aurinkoa kirkkaampi. Tulipallo räjähti vahingoittaen yli 1500 ihmistä – enimmäkseen sekundäärisistä syistä, kuten rikkoutuneista ikkunoista.

Esinettä ei havaittu ennen sen ilmakehään saapumista ja sen räjähtäminen synnytti huomattavaa hämmennystä paikallisten asukkaiden keskuudessa. Noin 7200 rakennusta kuudessa kaupungissa alueella vaurioitui räjähdyksen paine-aallosta ja viranomaiset ryntäilivät pakkasessa auttamaan rakennusten korjaamisessa. Vaurioituneisiin rakennuksiin sisältyy 6040 kerrostaloa, 293 lääkintärakennusta, 718 koulua ja yliopistoa, 100 kulttuurillista organisaatiota ja 43 urheilulaitosta. Järven jäähän tuli kuusimetrinen reikä.

Johtuen suunnattomasta nopeudestaan ja loivasta ilmakehään saapumiskulmastaan esine räjähti ilmassa Tsheljabinsk Oblast'in yllä noin 25 kilometrin korkeudessa. Räjähdys synnytti kirkkaan välähdyksen tuottaen monta pientä sirpalemeteoriittia ja voimakkaan paine-aallon. Onneksi ilmakehä absorboi suurimman osan esineen energiasta kokonaisliike-energian ennen törmäystä ollessa arviolta 440 kilotonnia trotylia (noin 20—30 kertaa enemmän energiaa, kuin mitä vapautui Hiroshimassa räjäytetystä pommista).

Arvioidulla 10 000 tonnin törmäysmassallaan ja 17 – 20 metrin koollaan se on suurin luonnollinen esine, jonka tiedetään tulleen maan ilmakehään sitten vuoden 1908 Tunguskan tapauksen, joka tuhosi laajan kaukaisen metsä-alueen Siperiassa. Tsheljabinskin meteori on myös ainut meteori, jonka on vahvistettu aiheuttaneen suuren määrän henkilövahinkoja.

Yritäpä kuvitella vahinkoa, jonka apokalyptinen meteorisade voisi aiheuttaa!

  

  

Valokuvia meteorista, joka räjähti Venäjän yläpuolella
helmikuussa 2013. Tuhansia meteoriitteja iski sen
jälkeen maahan.


Seuraavassa piirroksia ja valokuvia muista meteoreista sekä meteorin aiheuttamasta kraatterista:

  

  

  

Hoba -meteoriitti Grootfontein'in lähellä Namibiassa
painaa noin 60 tonnia ja on suurin tunnettu meteoriitti
maan päällä. Sen koostumus on 84% rautaa
ja 16% nikkeliä.
Williamette -meteoriitti putosi USA:han ja painaa
 noin 15.5 tonnia. Se sisältää 91% rautaa
ja 7.6% nikkeliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com