Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 29. kesäkuuta 2013

Yhdysvalloista Sodoma ja Gomorra Korkeimman oikeuden päätöksellä – Israel valmistautuu jakamaan maansa palestiinalaisten kanssa

Tässä tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert), jossa David Bay kertoo shokeeraavan uutisen kotimaastaan kun USA:n Korkein oikeus kumosi homoliitot kieltävän liittovaltion lain, joka määrittelee avioliiton vain miehen ja naisen väliseksi. Tämä merkitsee sitä että Amerikka on kertaheitolla heittänyt Raamatun Jumalan ulos maastaan joka tuomitsee homoseksuaalisuuden yksiselitteisesti Pyhässä Sanassaan. Amerikkalaisten enemmistö muodostaa nyt jumalansa vain omassa mielikuvassaan joka on myötämielinen synninharjoitukselle. Amerikan kansa on turmeltunut ja vääristynyt mieleltään aiheuttaen maan saastumisen josta seuraa pian Taivaan Jumalan tuomiot, kuten tapahtui muinaisessa Sodomassa. Ei siis mitään uutta auringon alla. Amerikka on nykyajan suuri Babylon (Ilm. 18). David ottaa kirjoituksessaan esille monia Raamatun kohtia joissa varoitetaan homoseksuaalisuudesta joka on kauhistus Herralle. Toisessa uutiskirjeen osiossa lainataan uutista jonka mukaan Israelin valtio pääministeri Netanyahun johdolla on valmis luovuttamaan suuren osuuden maa-alueestaan palestiinalaisille osana rauhansopimusta joka tulisi jakamaan Jumalan pyhän maan. USA ja erityisesti presidentti Obama on painostanut Israelia tähän häpeälliseen tekoon. Siksi Jumala tulee pian vuodattamaan kaikkien niiden maiden ylle tuomionsa jotka ovat olleet osallisina Israelin raamatullisten alueiden luovuttamiseen pakanakansoille. Raamatun Vanhan Testamentin profetiat tulevat toteutumaan prikulleen. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

PÄIVITYS 29.6.2013 klo 15

Lumipalloefekti käynnistyi Korkeimman oikeuden päätöksestä tällä viikolla: http://yle.fi/uutiset/kalifornia_sallii_homoliitot_-_keskustelu_kay_kuumana_useissa_muissakin_osavaltioissa/6710858

----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, June 27, 2013


(Vain 50 vuodessa, Amerikka on muuttunut ’vaaleanpunaiseksi’!)


I. Korkein oikeus rekonstruoi Amerikasta Sodoman ja Gomorran eilen kun oikeuden tuomarit toistelivat vahvasti gay/lesbo -elämäntapaa.

Tuomarit saattoivat päätökseen Raamatun Jumalan ulosheittämisen tästä maasta, korvaten hänet jumalalla joka on valmistettu ihmisen mielikuvassa.


”Korkein oikeus antoi kaksipiippuista vauhtia aatteelle koskien samaa sukupuolta olevia avioliittoja Mainesta Kaliforniaan keskiviikkona toimimalla rohkeasti yhdessä tapauksessa ja löysäämällä toisessa. Täsmälleen vuosikymmen sen jälkeen kun se kaatoi kaikki jäljellä olevat osavaltiolait kieltäen sodomian, oikeusistuin julisti keskeisen osan liittovaltion Defense of Marriage Act (DOMA) -säädöksestä perustuslainvastaiseksi tasapuolisen kohtelun perusteella.”

Tuomarit sitten epäsuorasti kaatoivat Kalifornian lakiehdotuksen 8, joka kielsi samaa sukupuolta olevat avioliitot.

”… tuomarit eivät ottaneet kantaa Kalifornian samaa sukupuolta olevien avioliittojen kiellon ansioihin, jättäen alemman tuomioistuimen päätöksen voimaan joka kumosi Proposition 8:n viimeisenä sanana.”

Homo- ja lesboparit läpi koko tämän entisen suuren maan riemuitsivat uudesta todellisuudesta että Amerikka näkee nyt samaa sukupuolta olevat suhteet täsmälleen samalla tavalla kuin jossa Sodoma ja Gomorra näkivät ne. Homo/lesbo-suhteet ovat nyt oikeudellisesti identtisiä Jumalan säätämään heteroseksuaalisuuteen nähden. Näitä aktiviteetteja mitä varmimmin pidettiin normaaleina Sodomassa ja harjoitettiin säännöllisesti. Tämänkaltaiset aktiviteetit olivat epäilemättä myötävaikuttamassa ”rääkäisyyn ja huutoon” jonka Jumala kuuli ennen kuin Hän päätti fyysisesti tuhota nämä kaupungit. Kuuntele Raamatun ilmoitusta:

Niin Herra sanoi: "Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat. Sentähden minä menen alas katsomaan, ovatko he todella tehneet kaiken sen, josta huuto on minun eteeni tullut, vai eivätkö; minä tahdon sen tietää.” [1. Moos. 18:20-21; KR 33/38]

"And the LORD said, Because the cry of Sodom and Gomorrah is great, and because their sin is very grievous; I will go down now, and see whether they have done altogether according to the cry of it, which is come unto me; and if not, I will know." [Gen 18:20-21 (KJV)]

The Parallel Bible antaa the Amplified Bible -kommentaarin käännöksen:

"And the Lord said, Because the shriek of the sins of Sodom and Gomorrah is great and their sin is exceedingly grievous, I will go down now and see whether they have done altogether as vilely and wickedly as is the cry of it which has come to Me; and if not, I will know." [Genesis 18:20-21 (Amp); Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary - Parallel feature also available in Thompson Chain Reference Computer Library]

Aiheuttavatko homoseksuaalisuuden seksikäytännöt huutoa ja rääkäisyä? Normaali peräsuoliyhdyntä tuottaa sellaista parkumista, sillä kudosta noissa ruumiinosissa ei koskaan ole tarkoitettu yhdyntää varten. Lisäksi, jotkut muut käytännöt joita homoseksuaalit suorittavat tuottavat äärimmäistä kipua joka aiheuttaa sellaisen valituksen.

Oliko olemassa todisteita mies-poika rakastelusta Sodomassa? Varmasti oli; kuuntele Raamatun ilmoitusta:

Ennenkuin he olivat laskeutuneet levolle, piirittivät kaupungin miehet, sodomalaiset, sekä nuoret että vanhat, koko kansa kaikkialta, talon. Ja he huusivat Lootia sanoen hänelle: "Missä ne miehet ovat, jotka tulivat luoksesi yöllä? Tuo heidät tänne meidän luoksemme, ryhtyäksemme heihin." (1. Moos. 19:4-5)

"But before they lay down, the men of the city of Sodom, both young and old, all the men from every quarter, surrounded the house. And they called to Lot and said, Where are the men who came to you tonight? Bring them out to us, that we may know (be intimate with) them." (Genesis 19:4-5, Parallel Bible.)

Sodoman miehet – sekä nuoret että vanhat – ympäröivät Lootin talon vaatien että enkelit tulevat ulos harrastamaan julkista seksiä. Kyllä, minä uskon että mies-poika homoseksuaalisuutta harjoitettiin Sodomassa. Eräs gay-mielinen kirjailija totesi että meidän kulttuurillinen ”ennakkoasenne” homoseksuaalisia tekoja vastaan juontaa juurensa juutalaiskristillisyyden läpitunkevasta vaikutuksesta. Kuuntele:

”Monet kommentaattorit ilmaisivat tyytymättömyytensä moraalisiin vaikutteisiin jotka kohdistuivat yhteiskuntaan juutalaiskristillisen perinnön kautta, joka on perinteisesti leimannut lasten seksuaalisuuden … Läntistä maailmaa hallitsi kerran juutalaiskristilliset periaatteet, ja meillä oli tapana tuomita erityiset seksuaaliteot kuten aviorikos, sodomia, ja sadomasokistinen seksi itsessään vääränä. Mutta nyt nuo vanhat ’ennakkoluulot’, hän sanoo, ovat kuihtumassa pois. Sitä mitä joku päättää tehdä seksuaalisesti toisen henkilön kanssa pidetään tänä päivänä moraalisesti hyväksyttävänä kunhan on pätevä sopimus josta neuvotellaan.” ["International Academy of Sex Research Joins the Debate: Is Pedophilia a Mental Disorder?", NARTH, http://www.narth.com/docs/debate2.html]

Olemme tässä keskustelussa ainoastaan ja yksinkertaisesti siksi että perinteisiä “juutalaiskristillisiä periaatteita”, jotka ovat aina ohjanneet läntistä yhteiskuntaa, ollaan nyt syövyttämässä pois sillä tahdilla, että kaikenlaisia poikkeavuuksia on ”tulossa kaapista ulos”, puettuina hyväksyttäviksi. Tänä päivänä, jokainen tekee sitä minkä itse kokee oikeaksi. Mitä Raamattu sanoo tuon kaltaisesta henkilöstä?

Hullun tie on hänen omissa silmissään oikea, mutta joka neuvoa kuulee, on viisas.” [Sananlaskut 12:15] Tuo ”neuvo” on Jumalan raamatullinen neuvo.

Kaikki miehen tiet ovat hänen omissa silmissään oikeat, mutta Herra tutkii sydämet.” [Sananlaskut 21:2]

”Pelkää, poikani, Herraa ja kuningasta, älä sekaannu kapinallisten seuraan.” [Sananlaskut 24:21]

Sillä minä, Herra, en muutu.” (Malakia 3:6)

Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain…” (Matteus 5:18)

Samalla kun Jumala ei koskaan muuta mieltään mistään Hänen moraalikäskyistään, saatana on aivan liian valmis astumaan sisään ja eksyttämään ihmisiä että Jumala muuttuu, ja että me elämme nyt modernissa, edistyksellisessä yhteiskunnassa, missä vanhat moraalilait eivät enää sovellu.

Nyt, tämä on se mitä Raamattu MÄÄRÄÄ koskien homoseksuaalisuutta, sekä miespuolisten että naispuolisten:

1) Leviticus 20:13

”Jos mies makaa miehen kanssa ikään kuin olisi nainen, molemmat miehet ovat syyllistyneet rikokseen – perverssiin, vääristyneeseen, luonnottomaan, vastenmieliseen, ja inhottavaan.” (Parallel Bible) The King James -käännösversio käyttää sanaa ”Abomination (kauhistus)” vastenmielisen (abhorrent) sijaan. Jumala myös antoi tämän määräyksen homoseksuaalisuutta vastaan 3. Mooseksen kirjan luvussa 18:22, jälleen viitaten tähän käytäntöön ”kauhistuksena”. Luvuissa 18 ja 20, Jumala käyttää tätä sanaa, ”kauhistus”, viisi kertaa yhteydessä Hänen kieltoihinsa erilaisia seksuaalisia syntejä vastaan. Luuletko että Jumala yritti tehdä jotain vaikutusta meihin?

2) Koko Leviticus 18 luku määrää käytännön erityyppisistä seksuaalisynneistä. Jumala päättää Hänen varoituksensa luvussa 18:24-29, ”Älkää saastuttako itseänne millään näistä, sillä näillä kaikilla ovat itsensä saastuttaneet ne kansat, jotka minä karkoitan teidän tieltänne … Sentähden noudattakaa minun käskyjäni ja säädöksiäni älkääkä mitään näistä kauhistuksista tehkö … sillä kaikkia näitä kauhistuksia ovat tehneet tämän maan asukkaat, jotka olivat ennen teitä, niin että maa tuli saastaiseksi- ettei maa teitäkin oksentaisi, jos te sen saastutatte … Sillä jokainen, joka tekee minkä tahansa näistä kauhistuksista, hävitettäköön kansastansa, kaikki, jotka semmoista tekevät.”

Nämä ovat voimakkaita sanoja Kaikkivaltiaalta, muuttumattomalta Jumalalta.

Ymmärsitkö että, Jumalan silmissä, maa itsessään saastutetaan tämänkaltaisella synnillä? Toisin sanoen, Jumala näkee kansakunnan, joka sallii homoseksuaalisuuden kukoistavan, olevan saastutettu. Tämä on se syy miksi Jumala tuhosi Sodoman ja Gomorran, ja tämä on tapa missä Hän näkee Amerikan nykyään, vieläpä kun Amerikan homot juhlivat yhä heidän suurta kansallista ”kaapista ulostulemisen” juhlapäivää. Me ihmiset olemme suuresti huolissamme meidän jokiemme, virtojemme, järviemme, ilman, ja maan, joka sisältää kemiallisia saasteita, saastumisesta. Kuitenkin, Jumala sanoo että saastuminen, josta meidän pitäisi olla huolissamme, on moraalinen saastuminen! Me saastutamme Amerikan maamme tällä seksuaalisynnillä! Eräänä päivänä, Jumala saa aikaan tämän maan ”oksentamaan ulos” sen synnilliset asukkaat!

3) Deuteronomy 23:17, Jumala kieltää kulttiprostituution, joko miespuolisen tai naispuolisen.

4) 1. Korinttolaiskirje 6:9, ”Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset (jotka harjoittavat homoseksuaalisuutta), eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.”

5) 1. Timoteuskirje 1:8-11, Paavali luettelee kaikki synnit joita kontrolloidaan aiheellisesti Vanhan Testamentin lailla. Yksi noista synneistä, jotka mainitaan, on ”ne jotka käyttävät väärin itseään miesten kanssa”. Tämä on lyhyehkö kirjoitustapa viitata homoseksuaalisuuteen.

6) Homoseksuaalisen liikkeen ”uskonnolliset johtajat” opettavat virheellisesti, ettei Jeesus muka koskaan tuominnut homoseksuaalisuutta; sen vuoksi, pohjautuen aina väärään ’Johtopäätös vaikenemisen kautta (Conclusion By Silence)’ -käytäntöön, he opettavat että Jeesuksen on täytynyt nähdä suopeasti homoseksuaalisuus. Meillä on uutisia sinulle!! Jeesus on Ilmestyskirjan kirjoittaja. Katsokaa, mitä hän toteaa aikakauden lopussa, heti viimeisen tuomion jälkeen. Luvussa 21, Jeesus kertoo meille että tietyt ihmiset viskataan ikuisesti ”järveen joka tulta ja tulikiveä palaa”. (jae 8) Kuitenkin, aiemmin tässä jakeessa, Jeesus luetteli sentyyppiset ihmiset jotka heitettäisiin tähän tuliseen järveen. Hän sisällyttää ne jotka ovat ”turmeltuneita ja saastuneita kauhistuksillansa…” Jeesus käytti samoja sanoja, ”saastunut (defiled)” ja ”kauhistukset (abominations)” tässä kuin Hän käytti 3. Mooseksen kirjan luvuissa 18 ja 20 viitatakseen homoseksuaalisiin tekoihin!!! Muista myös että Jumala sanoi Leviticus 18 ja 20 luvuissa että nämä seksuaalisynnit saastuttivat maan, ja maa oksentaisi ulos asukkaansa. Täällä näissä Ilmestyskirjan kohdissa, Jeesus muistuttaa että tämä seksuaalinen synti saastuttaa.  

”Älkää eksykö; Jumala ei salli itseänsä pilkata. Mitä tahansa ihminen kylvää, että vain se on, mitä hän niittää.” Tuo sana, ”deceived (eksykö)” tuntuu ponnahtelevan esiin yhä uudestaan, erityisesti aikakauden lopun aikana. Lue itseäsi varten monet varoitukset joita Jeesus lausui Matteuksen luvussa 24, jottet tulisi vedetyksi nenästä vertaansa vailla olevan eksytyksen kautta jota tapahtuisi aikakauden lopussa.

Ennen kuin me suljemme tämän aiheen, meidän täytyy puhua homoseksuaalisuuden silminnähtävästä hyväksynnästä Amerikan suuren yleisön taholta. Sillä ei ole tippaakaan väliä jos suunnaton enemmistö amerikkalaisista tukisi täysin tätä elämäntapaa, koska Jumalan käskyt eivät ole alistettuja enemmistön ääniin!! Jeesus vaali kaikkia Vanhan Testamentin lakeja ja profeettoja kun Hän rohkeasti totesi, ”Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.” [Matteus 5:17-18]

Tässä Jeesus kannattaa kaikkia Jumalan käskyjä homoseksuaalisuutta vastaan!! Ja Hän sanoi, ettei laista katoa pieninkään kirjain kunnes Hän tulee takaisin johtamaan maailmaa.

Lopuksi, Raamatun tutkijat ovat pitkään opettaneet että yksi ehdottomista aikainmerkeistä että maailma olisi suuntaamassa kohti aikakauden loppua, on se, kun homoseksuaalisuuden julkinen hyväksyntä sukeltaa jälleen esiin tasa-arvoisena elämäntapana verrattuna heteroseksuaalisuuteen. Mihin profeetallisiin Kirjoituksiin he perustivat tämän opetuksensa?

Jeesus vaalii kaikkia Jumalan käskyjä homoseksuaalisuutta vastaan!! Ja Hän sanoi, ettei laista katoa ainoakaan piirto kunnes Hän tulisi takaisin johtamaan maailmaa. Jeesus lausui sitten hyvin mielenkiintoisen profetian koskien yhtä monista aikainmerkeistä joka toteutuisi ja jonka avulla viimeisen aikakauden kristityt tietäisivät että Hänen paluunsa olisi välitön. Jeesus sanoi,

”Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.” (Luukas 17:28-30; KR 33/38)

"So also it was the same as it was in the days of Lot. People ate, they drank, they bought, they sold, they planted, they built; But on the very day that Lot went out of Sodom, it rained fire and brimstone from heaven and destroyed them all. That is the way it will be on the day that the Son of Man is revealed." (Luke 17:28-30; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Toisin sanoen, aikakauden lopussa, yhteiskunnan olosuhteet Lootin päivinä kansoitetaan synnintekijöillä jotka uskovat että homoseksuaalisuus on aivan yhtä pätevää kuin heteroseksuaalisuus. Amerikka on tässä pisteessä. Jumalan tuomio on asetettu. Kuuntele kun Jumala ennustaa tuomiosta joka tuhoaa meidät.

”Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta … Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.”
                            
”Sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut.” (Ilmestyskirja 18:2-3, 5, 8; KR 33/38)

"Mighty Babylon is fallen! She has become a resort and dwelling place for demons, a dungeon haunted by every loathsome spirit, an abode for every filthy and detestable bird. For all nations have drunk the wine of her passionate unchastity, and the rulers and leaders of the earth have joined with her in committing fornication (idolatry), and the businessmen of the earth have become rich with the wealth of her excessive luxury and wantonness ... For her iniquities (her crimes and transgressions) are piled up as high as heaven, and God has remembered her wickedness and her crimes and calls them up for settlement."

"So shall her plagues (afflictions, calamities) come thick upon her in a single day, pestilence and anguish and sorrow and famine; and she shall be utterly consumed (burned up with fire), for mighty is the Lord God Who judges her." (Revelation 18:2-3, 5, 8; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Mitä me kristityt voimme tehdä? Jeesus kertoo meille:

”Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.” (Ilmestyskirja 18:4)


II. Israel valmistautuu ”jakamaan maansa” palestiinalaisten kanssa!

Jumalan uhkaus kuulostaa todelliselta korvissani: ”Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.” (Joel 3:1-2)

God's threat rings true in my ears: "I will gather all nations and will bring them down into the Valley of Jehoshaphat, and there will I deal with and execute judgment upon them for their treatment of My people and of My heritage Israel, whom they have scattered among the nations and because they have divided My land." (Joel 3:1-2; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

UUTISKATSAUS: ”Netanyahu on valmis luovuttamaan 90% Juudeasta ja Samariasta”, Israel National News, 27. kesäkuuta 2013

”Raportti äärivasemmistolaisessa Ha'aretz sanomalehdessä tiistaina siteerasi tärkeitä Likud-puolueen ministereitä sanomalla että pääministeri Benjamin Netanyahu on valmis luovuttamaan niinkin paljon kuin 90% Juudeasta ja Samariasta sopimuksessa Palestiinan Auktoriteetin kanssa … Netanyahu, he sanoivat, tietää että seuraava neuvottelukierros Yhdysvaltain ulkoministerin John Kerryn tukemana tulisi käsittelemään merkittäviä kysymyksiä, sellaisia kuten Palestiinan valtion rajoja. Maksimi jolla Israel voisi saada sellaisen sopimuksen aikaiseksi, ministerit sanoivat, on 10% Juudeasta ja Samariasta.”

Koska Yhdysvallat jatkaa Israelin painostusta jakaakseen maansa antamalla suuria osia siitä palestiinalaisille, meidän pitäisi olla tietoisia Jumalan tuomiosta kaikkia kansakuntia vastaan jotka jakavat Hänen pyhää maataan. Suuren kiinnostuksen tähän aiheeseen tekee viimeinen syy jonka Jumala antaa hänen tuomionsa vuodattamiselle: ”he ovat jakaneet Minun maani.”

Tiesitkö että, tänä päivänä, sekä Yhdysvallat että Iso-Britannia ovat laittamassa voimakkainta mahdollista painostusta Israelin päälle saadakseen sen ”jakamaan Israelin maan”? Oletko lisäksi tietoinen siitä että me olemme laittaneet tätä uskomatonta painetta Israelin ylle jo 20 vuoden ajan? Nykyään, palestiinalaiset hallitsevat 42% maasta, valtava möhkäle maasta jonka Jumala alun perin myönsi juutalaisille, ikuisesti! Jumalan täytyy olla hyvin vihainen tämän jatkuvan painostuksen suhteen. Palestiinalaiset tulevat saamaan fyysisen rangaistuksensa, kun Jumala käyttää Israelia tuhoamaan heidät Obadjan kirjan jakeiden 15-18 ja Jesajan kirjan luvun 34 täyttymyksessä.  Kuitenkin, Yhdysvallat tulee jonakin päivänä seisomaan Joosafatin laaksossa vastaanottaakseen rangaistuksen siitä miten me olemme edistäneet Israelin maan jakamista.

Joel 3:9-14 paljastaa että tämä tuomio on sotilaallinen. Jumala aikoo kutsua kansakuntien sotavoimat tuomittavaksi Joosafatin laaksoon, jotta ne voivat saada fyysisen rangaistuksensa. Oletko hengellisesti valmis?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com