Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 26. elokuuta 2013

Amerikka valmistautuu Syyria-invaasioon – Obaman oikeusministeriö vaatii entisen presidentin George W. Bushin ja hänen virkailijoidensa vapauttamista sotarikossyytteistä

Presidentti Obama siirtää Amerikkaa lähemmäksi kohti sotaa Syyriaa vastaan. Vedoten ”kapinallislähteisiin”, Obama saattaa olla hivuttamassa Amerikkaa kohtalonomaiseen hyökkäykseen jonka seuraukset ovat arvaamattomat koko maailmalle. Maa- ja merivoimat ovat siirtymässä lähemmäksi Syyriaa ja läntiset liittolaiset ovat kuuliaisesti toistamassa kertosäettä että Lännen sotilaallinen interventio on kriittisesti tarpeen. Syyrian juurtunut diktaattori Assad saattaa olla kukistumassa, täydessä sopusoinnussa ”Pentagonin Uuden Kartan Strategiaan”, aivan kuten Libyan diktaattori Gaddafin ja Egyptin diktaattori Mubarakin tapauksissa. Näin siis esittelee David Bay uusinta Cutting Edgen uutishälytyskirjettään, jossa vielä toisessa osiossa käsitellään Irakin sotaan liittyvää sotarikosoikeudenkäyntijuttua, jossa entisen USA:n presidentin, George W. Bushin, klaaniin kuuluvia henkilöitä vastaan on nostettu syyte rikollisen hyökkäyssodan aloittamisesta Irakia vastaan vuonna 2003. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

---------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, August 26, 2013


DVD

I. Valkoisen Talon virkailijat sanoivat että Syyrian presidentti Assad oli mitä varmimmin käyttänyt kemiallisia aseita omaa kansaansa vastaan, siten tehden Lännen sotilaallisen intervention välttämättömäksi.

USA:n maa- ja merivoimat siirtyivät asemiin.

UUTISKATSAUS: ”Äänensävyn muutos Valkoisesta Talosta koskien Syyriaa”, The New York Times, 25. elokuuta 2013

”WASHINGTON – Liikkuen askeleen lähemmäksi mahdollista Amerikan sotilaallista toimintaa Syyriassa, johtava Obaman hallinnon virkailija sanoi sunnuntaina että oli olemassa ’hyvin vähän epäilystä’ siitä, että presidentti Bashar al-Assadin sotavoimat olivat käyttäneet kemiallisia aseita siviilejä vastaan viime viikolla ja että Syyrian lupaus sallia Yhdistyneiden Kansakuntien asetarkastajien pääsy alueelle oli ’liian myöhäistä ollakseen uskottava’.”

Ehkä tämä hallinnon virkamies ei ollut lukenut tammikuun 30. päivän 2013 artikkelia, jossa me uutisoimme että presidentti Obama oli näyttänyt ”vihreää valoa” Syyrian kapinallisille suorittaa kemiallisten aseiden hyökkäys josta voitaisiin syyttää Syyrian vakinaisen armeijan joukkoja. Muistatko?


”Lontoo, 30. tammikuuta (ANI): Obaman hallinto antoi vihreää signaalia kemiallisten aseiden iskusuunnitelmalle Syyriassa josta voitaisiin syyttää presidentti Bashar al-Assadin hallintoa ja sitä myöten, kannustaa kansainväliseen sotilasoperaatioon tuhotussa maassa, vuotaneet asiakirjat ovat osoittaneet.
Uusi raportti, joka sisältää sähköpostikirjeenvaihtoa kahden johtavan virkailijan välillä Britanniassa sijaitsevan urakoitsijan Britam Defence’n tiloissa, osoitti että hanke oli ’Washingtonin hyväksymä’.”

Tässä me olemme, seitsemän kuukautta myöhemmin, lähes päivälleen, ja Lännen tukemat, rahoittamat, ja varustetut Syyrian ”kapinalliset” ovat käynnistäneet kemiallisten aseiden hyökkäyksen Syyrian siviilejä vastaan josta ollaan syyttämässä länsimedian ja -hallitusten toimesta presidentti Assadia. Nyt, presidentti Obamalla retorisesti ”ei ole muuta vaihtoehtoa” kuin iskeä Syyrian vakinaisen armeijan sijaintipaikkoihin, koska hän varoitti Assadia tammikuun alussa että hyökkäys kemiallisilla aseilla siviilejä vastaan muodostaisi ”punaisen viivan” joka johtaisi Amerikan hyökkäykseen.

Kuin tilauksesta, Amerikan joukot alkoivat siirtyä asemiin. Mieti näitä uutisia:




Nyt, palatkaamme meidän esille ottamaamme uutisjuttuun.

”Julkilausuma, joka julkaistiin sunnuntaiaamuna sillä edellytyksellä että virkamiestä ei nimetä, heijasti selvää muutosta äänensävyssä sen jälkeen kun presidentti Obama kokousti Valkoisessa Talossa lauantaina hänen kansallisen turvallisuustiiminsä kanssa, jonka aikana neuvonantajat keskustelivat vaihtoehdoista sotilaallista operaatiota varten … Sunnuntaina, Valkoinen Talo näytti ottavan jyrkemmän linjan, sivuuttaen Syyrian lupauksen YK:n asetarkastajien mahdollisesta pääsystä alueelle. Tuo nosti vähintäänkin mahdollisuuden että isku Syyrian kohteita vastaan tulisi pian, kenties käyttämällä risteilyohjuksia ammuttuna rannikon läheisyydessä olevilta aluksilta.”

Ennen kuin YK:n kemiallisten aseiden asiantuntijat pystyisivät vierailemaan iskupaikoilla, läntiset lähteet väittivät että todisteet olivat jo piloilla niin että tutkimus ei voisi päätellä totuutta siitä kuka käynnisti hyökkäykset.

Samalla kun Venäjä ja Kiina retorisesti tulivat puolustamaan presidentti Assadia, Assad itse jäljitteli Saddam Husseinin ottamaa kovaa linjaa vain tunteja ennen kuin Amerikan joukot johtivat kansainvälistä liittoutumaa läpi Irakin rajan. Kuuntele Assadin kommentteja.

”Syyria varoitti että mikä tahansa Amerikan sotilaallinen toimi ’loisi tulipallon joka sytyttäisi Lähi-idän liekkeihin’ …”

Israel pani välittömästi merkille Assadin kärjekkään eskalaatiouhan:

”Israel terävöitti viestiään sunnuntaina, mikä viittaa siihen, että näiden aseiden käyttö alueella ei pitäisi mennä ilman vastausta …”

Kristityt ovat varuillaan, tietäen että yksi aikakauden lopun profetioista on edelleen täyttymättä.

”Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.” (Jesaja 17:1, KR 33/38)

"The mournful, inspired prediction, a burden to be lifted up concerning Damascus, capital of Syria ... Behold, Damascus will cease to be a city and will become a heap of ruins." (Isaiah 17:1, Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Israel on jo valmis kostaakseen Damaskokselle jos presidentti Assad määrää ohjushyökkäyksen Israelin kaupunkeja vastaan. Israelin viranomaiset ovat entuudestaan vihjanneet että he tuhoaisivat Damaskoksen vastauksena. Tämä profetia on yhä täyttymättä.


DVD

II. Obaman oikeusministeriö vaatii että entinen presidentti George W. Bush ja hänen johtavat hallitusvirkailijansa, ovat oikeudellisesti suojattuja miltä tahansa tulevilta Irakin sotaa koskevilta sotarikosoikeudenkäynneiltä.

Muistatko että, useita vuosia ennen virkasuhteensa päättymistä, George W. Bush pyysi oikeudellista armahdusta kansainväliseltä rikostuomioistuimelta sotarikossyytteitä vastaan?


”Yhdysvaltain oikeusministeriö on pyytänyt että entinen presidentti George W. Bush ja korkeimmat henkilöt hänen hallinnossaan saavat täyden vapautuksen menemästä oikeudenkäyntiin Irakin sodan vuoksi … Bushin lisäksi, nimet, jotka luetellaan paperissa joka jätettiin DOJ’lle tiistaina, ovat entinen varapresidentti Richard Cheney, entinen puolustusministeri Donald Rumsfeld, eläkkeelle jäänyt neljän tähden kenraali Colin Powell, entinen ulkoministeri Condoleezza Rice sekä entinen varapuolustusministeri ja Maailmanpankin johtaja, Paul Wolfowitz.”
                                                                                                                                                  
Mistä tämä syyte tuli?

”Sundus Saleh, irakilainen kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti josta tuli pakolainen, jätti kanteen maaliskuussa San Franciscon liittovaltion oikeusistuimessa, väittäen että sotaa hänen maassaan voidaan pitää ’hyökkäysrikoksena’, samojen oikeudellisten standardien mukaisesti joita Nürnbergin tribunaali käytti tuomitessaan 2. maailmansodan natsirikollisia.”

Tämä oikeusjuttu ei ehkä koskaan olisi saanut vetovoimaa, ellei se olisi tehnyt niin typerien – mutta tosien – lausuntojen vuoksi joita Cheney, Rumsfeld ja Wolfowitz päästivät suustaan vuosia ennen kuin Bush varsinaisesti aloitti sodan.

”Oikeuskanne, jonka Saleh jätti, sanoo että Cheney, Rumsfeld ja Wolfowitz orkestroivat Irakin sodan vuonna 1998 osana heidän osallistumistaan ’Projektiin Uutta Amerikan Vuosisataa varten (Project for the New American Century)’, Washington D.C:ssä majapaikkaa pitävä, ei voittoa tavoitteleva, järjestö joka ajoi Irakin entisen johtajan, Saddam Husseinin, syrjäyttämistä.”

Tämä ”Projekti Uutta Amerikan Vuosisataa varten” oli perustana vuoden 2003 kirjalle, ”Pentagon’s New Map”, josta Cutting Edge raportoi maaliskuun alussa vuonna 2003. Meidän ensimmäinen artikkelimme koskien tätä uutta konservatiivien/Illuminatin/republikaanien/demokraattien suunnitelmaa koko Lähi-itää varten, oli NEWS1833, otsikolla, ”Maailma on tulessa ”ei-integroitunessa aukossa”!

Tätä esisuunnitteluargumenttia voidaan yhtälailla soveltaa Bushin Afganistanin invaasioon ja meidän nykyisiin sotilaallisiin interventioihin Libyassa, Egyptissä, Syyriassa, Jemenissä, Sudanissa ja jokaisessa maassa Pohjois-, Keski- ja Etelä-Afrikassa – The ”Non-Integrating Gap” (ei-integroitunut aukko). Kaikki nämä valtiot on ”potkaistava käyntiin” osaksi 21. vuosisataa ja joka ainut juurtunut diktaattori täytyy poistaa.

Tuo on Illuminatin suunnitelma ja sitä ollaan brutaalisti työstämässä loppuun.

Kun sodat ”ei-integroituneen aukon alueen” sisällä ovat johtaneet supervaltioiden #7 ja #8 Rooman Klubin suunnitelmasta perustamiseen, maailma on ottanut mahtavan askeleen Antikristuksen ilmestymisessä maailman näyttämölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com