Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 23. elokuuta 2013

Lännen Syyrian invaasio lähellä – Egyptin sisäinen konflikti jatkuu profetian mukaisesti – Globaali autovuokraamo piirtää Israelin rajat uudelleen

Tässä tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) jossa David Bay siteeraa uutisia tuoreimmasta väitetystä kemiallisten aseiden käytöstä siviilejä vastaan Syyrian sisällissodassa. Se voi olla ’punainen linja’ länsimaille ryhtyä viimeinkin sotilaallisiin toimii Assadin hallintoa vastaan. Kuitenkin tämä isku lienee lavastettu jonka avulla oikeutetaan Lännen sotatoimet poistaa juurtunut maallinen diktaattori maasta joka on tarkoitus sulauttaa suurempaan kokonaisuuteen eli supervaltio #7:ään Rooman Klubin suunnitelmassa. Amerikka toimii Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) moottorina ja siksi sen sotavoimia ja tiedustelupropagandaa tarvitaan muutoksen aikaansaamiseksi Lähi-idässä. Kuten David osoittaa niin massamedia toimii näiden rikollisten länsihallitusten työkaluna jolla aivopestään ihmisiä valtablokin taakse. Tietenkin tämä Illuminati toteuttaa samalla Raamatun lopunajan profetiaa joka etenemisellään vauhdittaa Kristuksen takaisintuloa. Uutiskirjeen toisessa osiossa muistutetaan maailman halusta piirtää Israelin rajat uudestaan Palestiinan valtion hyväksi kun eräs autonvuokrausfirma ennenaikaisesti näyttää kartoillaan paloitellun Israelin valtion. Toki Raamatun profetia ennustaa myös Israelin maan jakamisen joka suututtaa Jumalan. Lopuksi uutiskirjeessä, kolmannessa osiossa, kerrotaan Egyptin karusta tilanteesta joka ei näy hellittävän vaan maa näyttää ajautuvan yhä syvenevään kriisiin kun maan armeija yrittää pistää Muslimiveljeskunnan kannattajia kuriin kovilla otteilla. Kansalaiset ovat asettuneet eri rintamapuolille joista sekulaariliberaalit kannattavat armeijan toimia ja islamistit taasen pyrkivät palauttamaan syrjäytetyn presidenttinsä takaisin valtaan. Tästä käsillä olevasta tilanteesta, syttymäisillään olevasta sisällissodasta, kerrotaan myöskin Raamatun Jesajan profetiassa, josta David ottaa pätkiä, jotka käyvät yksiin tuoreisiin uutisjuttuihin. Egyptiä kohtaa Jumalan lopunajan tuomio. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, August 22, 2013


I. Lännen joukkojen Syyrian invaasio voi olla nyt välitön.

Syyrian ”aktivistit” väittävät että Syyrian armeija on käynnistänyt massiivisen kemiallisten aseiden hyökkäyksen viattomia siviilejä vastaan.

Länsimaat ovat asettumassa riviin kehottaakseen presidentti Obamaa puuttumaan sotilaallisesti Assadia vastaan.

UUTISKATSAUS: ”Syyrian aktivistit puhuvat tappavasta ’myrkkykaasu’-iskusta”, Military.com News, 21. elokuuta 2013

”Syyrian hallituksen vastaiset aktivistit syyttivät hallintoa myrkkykaasuiskun toteuttamisesta joka surmasi ainakin 100 ihmistä, mukaan lukien useita lapsia kun he nukkuivat, voimakkaiden tykistö- ja rakettisulkutulien aikana keskiviikkona Damaskoksen itäisissä esikaupunkialueissa, osana hallinnon rajua hyökkäystä tuolla alueella.”

Ennen kuin me jatkamme, muista keitä nämä ”Syyrian hallituksen vastaiset aktivistit” ovat; he ovat Lännen tiedustelupalvelun luomaa propagandaa jonka ainoa tavoite on levittää disinformaatiota maasta joka on ”Pentagonin Uuden Kartan Strategian” kohteena. Koko ajan vuonna 2002 ja vuoden 2003 alkupuoliskolle saakka, Irakin ”aktivistit” antoivat säännöllisesti vääriä varoituksia Saddam Husseinin joukkotuhoasekapasiteetista.  Kuten jokainen sai tietää myöhemmin, nämä ”aktivistit” olivat yksinkertaisesti syytämässä ulos propagandaa mikä teki republikaanipresidentti George W. Bushille helpommaksi oikeuttaa invaasio Amerikan kansalle.

”Hyökkäys sattui samaan aikaan kun 20-henkinen YK:n kemiallisten aseiden tiimi oli vierailulla Syyriassa tutkiakseen kolmea paikkaa missä kemiallisten aseiden iskujen väitettiin tapahtuneen menneen vuoden aikana. Heidän läsnäolonsa herätti kysymyksiä miksi hallinto – joka keskiviikkona kutsui väitteitä iskusta ’täysin perättömiksi’ – käyttäisi kemiallisia aineita juuri tällä hetkellä?”

Tuo kysymys on paikallaan, ja siihen me palaamme hetken päästä. Kuitenkin, keskittykäämme kauhuun jota luotiin näillä kemiallisilla aseilla, välittämättä siitä kuka käytti niitä.

”Järkyttäviä kuvia nousi esiin väitetystä iskusta, näyttäen kalpeita, elottomia lasten ruumiita rivissä lattialla tilapäissairaaloissa ja muita happinaamarit kasvoillaan kun ensihoitajat pitivät huolta heistä. Yksi näytti olevan taapero puettuna vaippoihin. Heidän ihollaan ei ollut näkyvissä verta tai haavoja. Keskiviikkona raportoitu kuolonuhrien lukumäärä tekisi siitä tappavimman väitetyn kemiallisten aseiden iskun Syyrian sisällissodassa. Siellä oli ristiriitaisia raportteja, kuitenkin, koskien sitä mitä tarkalleen oli tapahtunut ja kuolonuhrien määrä vaihteli sadasta 1,300:aan.”

Kuin tilauksesta, länsimaat alkoivat julkaista vaatimuksia sotilaallisesta väliintulosta.


UUTISKATSAUS: ”Turkki yhtyy vaatimuksiin toimista Assadia vastaan”, Israel National News, 22. elokuuta 2013

UUTISKATSAUS: Israelin työväenpuolueen kansanedustaja Herzog: USA:n interventiota tarvitaan Syyriassa”, Israel National News, 22. elokuuta 2013


Vain Venäjä ja Kiina vastustivat pyrkimyksiä käynnistää sotilaallinen hyökkäys Syyrian maaperälle tai mennä YK:hon sotarikossyytteen kanssa.

Venäjä nosti esille merkittäviä kysymyksiä sen suhteen kuka oli tämän kemiallisen hyökkäyksen takana.

UUTISKATSAUS: ”Syyrian kaasuhyökkäystarinassa on tuoksahdus saudien sotapropagandaa”, by William Engdahl, Russia Today News, 21. elokuuta 2013

”Massiivisten kemiallisten iskujen raporteista Syyriassa voisi tulla ’punainen linja’ USA:lle sen aktiiviseen sotilaalliseen väliintuloon … Lähi-idän sanomalehti, Al Arabiya, uutisoi että ”ainakin 1,300 ihmistä on saanut surmansa hermokaasuhyökkäyksessä Syyrian Ghoutan alueella” … Jos se vahvistetaan, se voisi olla ”punainen linja” kun USA:n presidentti Obama aikaisemmin totesi että se kallistaisi USA:n aktiiviseen sotilaalliseen väliintuloon Syyriassa, käyttämällä hyväksi lentokieltoalueita ja aktiivisia sotilaallisia toimenpiteitä Assadin syrjäyttämiseksi.”

Tässä vaiheessa, tämä toimittaja huomauttaa useista huolestuttavista faktoista tämän tarinan suhteen.

* ”Sanomalehti joka kertoo viimeisimmän uutisen oli Al Arabiya… Al Arabiya … ei ole puolueeton Syyrian konfliktissa … Se perustettiin vuonna 2002 saudien kuninkaallisen perheen toimesta Dubaissa. Sen enemmistöomistaja on saudiarabialainen TV/radio-lähettäjä, Middle East Broadcasting Center (MBC). Saudi-Arabia on merkittävä rahallinen tukija yrityksessä kaataa Syyrian hallitus.”

* ”Aluksi, kuolonuhrien lukumäärän kerrottiin olevan 500 ja myöhemmin nousseen 1,300:aan”

* ”Tarinan juoni on sekava ja epäilyttävä:
”Ensin he mainitsevat että ’aktivistit Syyrian vallankumousneuvostossa kertoivat että hävittäjälentokoneet lensivät alueen yläpuolella pommituksen jälkeen, syyttäen presidentti Bashar al-Assadille uskollisia joukkoja kemiallisten aineiden käyttämisestä’.”
                                            
”Artikkelin tekstistä me luemme että ”Syyrian ihmisoikeuksien tarkkailijaryhmä (Syrian Observatory for Human Rights) kertoi kymmenien ihmisten kuolleen, mukaan lukien lapsia, rajussa pommituksessa.” Nyt Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) on ollut jokaisen negatiivisen uutisraportin lähde Syyrian Assadin hallintoa vastaan siitä lähtien kun sota alkoi vuonna 2011 … tutkivat journalistit sanovat että se koostuu pelkästään syyrialaisesta pakolaisesta joka on asunut Lontoossa viimeiset 13 vuotta ja on nimeltään Rami Abdul Rahman, syyrialainen sunnimuslimi, joka omistaa vaatekaupan ja käyttää Twitter-sivuja kotoaan käsin.”

”Toinen näköpuoli koskien epäilyttäviä raportteja on ”mukava” tosiasia että ne sattuvat samaan aikaan kahta päivää aikaisemmin tapahtuneen virallisen YK:n asetarkastustiimin saapumisen kanssa jonka Syyrian hallinto salli, tutkiakseen väitteitä kemiallisten aseiden käytöstä Syyrian sodassa. Se herättää ilmeisen kysymyksen: Mitä Bashar al-Assad mahdollisesti pyrkisi saavuttamaan käyttämällä kiellettyjä kemiallisia aseita juuri ajankohtana jolloin hän on suostunut sallimaan YK:n kemiallisten aseiden tarkastusryhmän tulla Syyriaan?”

”Lopuksi, alue jonka uutisoidaan olevan Assadin joukkojen tekemän myrkkykaasuiskun paikka, itäinen Ghouta, turvattiin uudelleen Al-Qaidaan sidoksissa olevilta Jabhat al-Nusra jihadistiterroristeilta, hallinnon joukkojen toimesta toukokuussa osana tärkeää sarjaa paluuvoittoja kapinallisjoukkoja vastaan ja ei ole tällä hetkellä minkään merkittävän vastarinnan näyttämö Assadin joukoille.”
Tämän erinomaisen artikkelin lopussa, toimittaja huomauttaa että false-flag (valeisku) -operaatio on jotakin jota Yhdysvallat on käyttänyt aikaisemminkin oikeuttaakseen sodan.

”Odottaessamme vahvistusta aidosti riippumattomilta tuomareilta koskien Al Arabiyan viimeisiä väitteitä, meidän on viisasta jättää raportit sotapropagandakategoriaan, muiden kanssa, kuten Tonkininlahden välikohtaus vuonna 1964. Tämä tapaus, saattaisimme muistaa, väärennettiin Pentagonin taholta hoputtamaan Kongressia antamaan presidentti Lyndon B. Johnsonille valtuudet ”tukea mitä tahansa Etelä-Aasian maata jonka hallinnon katsottiin olevan vaarassa kommunistisen aggression kautta.” Päätöslauselmasta tuli Johnsonin laillinen oikeutus sijoittaa USA:n joukkoja maahan ja alku avoimelle sodalle Pohjois-Vietnamia vastaan.”

Kuten me olemme todenneet useita kertoja aikaisemmin, tämä hyökkäys Syyriaa vastaan ei tapahdu minkään sen syyn tähden josta massamedia toitottaa. Ainoa syy, miksi Syyrian presidentti Assad on hyökkäyksen alla, johtuu siitä että hänen maansa on osa ”ei-integroituneen aukon” aluetta jonka talous tarvitsee aloituspotkun nykymaailmaan.

Lisäksi, koska presidentti Assad on juurtunut diktaattori, hän todennäköisesti vastustaa painostusta luovuttaa kansallista suvereniteettiaan supervaltio #7:lle, joka sulkee sisäänsä ”Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän”. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2436).

Kun kaikki on viimeistelty, Syyria sisällytetään supervaltio #7:ään Rooman Klubin suunnitelmassa uudelleenorganisoida kaikki maailman valtiot täsmälleen 10 supervaltioksi, mikä on täydellisesti sopusoinnussa Jumalan profetian kanssa Danielin kirjan luvussa 7:7-8 (Lue kaikki yksityiskohdat tästä kiehtovasta täyttymyksestä uutisessa NEWS2363, otsikolla, ”On olemassa vain yksi peräkkäisprofetia joka antaa meille selkeän mittarin jonka avulla me voimme tietää likimääräisen ajankohdan jolloin Antikristus nousee!”)

Tänä päivänä, enemmän kuin koskaan aiemmin, kristittyjen täytyy hylätä väärä propaganda joka tulee massamedialta ja katsoa pintakolinan alle erottaakseen mitä todella on käynnissä. Loppujen lopuksi, muistatko miten Illuminati rehenteli yli 100 vuotta sitten että he kontrolloivat massamediaa?

”Tänä päivänä, valtioiden käsissä on suuri voima joka luo ajatusliikettä ihmisiin, ja se on lehdistö. Roolin, jota lehdistö näyttelee, on määrä pitää yllä huomion kiinnittämistä vaatimuksiin joiden oletetaan olevan välttämättömiä, antaakseen äänen ihmisten valituksille, ja ilmaistakseen ja luodakseen tyytymättömyyttä.” (Pöytäkirja No. 2; Korostus minun]
                                                
”Se on lehdistö jossa sananvapauden riemuvoitto löytää inkarnaationsa. Mutta goyim-valtiot (pakanat) eivät ole tienneet kuinka käyttää hyväksi tätä voimaa; ja se on päätynyt meidän käsiin. Lehdistön avulla me olemme saaneet voiman vaikuttaa, samalla kun pysymme itse varjossa …” (Ibid.)

”Kiitos lehdistölle että me olemme saaneet kultaa käsiimme, siitä huolimatta että meidän on täytynyt kerätä sitä veren ja kyynelten valtameristä. Mutta se on ollut meille vaivan arvoinen, vaikka me olemme uhranneet monia ihmisistämme.” [Pöytäkirja No. 2; Korostus minun]

Nyt sinä tiedät totuuden Illuminatin hallitsemasta massamediasta!
 

DVD

II. Ehkäpä autonvuokrausfirma ei ole koskaan lukenut muistiota joka toteaa että Israelia ei ole vielä paloiteltu!

UUTISHÄLYTYS: ”Tyrmistys kun autonvuokrausfirma piirtää uudelleen Israelin rajat”, Israel National News, 22. elokuuta 2013

”Globaalin autovuokraamon ’SixT’ israelilaiset asiakkaat ovat ilmaisseet hämmästyksensä ja suuttumuksensa firman päätökselle poistaa yksipuolisesti Juudea, Samaria ja Golanin kukkulat sen Israelin kartoiltaan … Yhtiön eurooppalaiset haarat tekivät päätöksen ottaa poliittisesti ladattu askel, joka tehokkaasti luo kannan vielä ratkaisemattomaan kiistaan Israelin ja palestiinalaishallinnon välillä.”

”Eräs asiakas, Givat Shmuel’in asukas, joka vuokrasi luksusauton yhtiön israelilaiselta haaralta, kertoi kokemuksestaan, sanoen, ”Kun pääsin Varsovan lentokentälle, tunsin loukkaantuneeni ja tyrmistystä havaitessani että yhtiö näyttää vain epätäydellisen kartan Israelin valtiosta.”

Oltuaan yhteydessä Arutz Sheva Israel News’iin, Shlomo SixT antoi lausunnon:

”The Shlomo group on maailmanlaajuisen ’SixT’-yhtiön tytäryhtiö, ja puolalaisen haaran omistaa puolalainen yhtiö. Me olemme saaneet valituksen yhdeltä asiakkaaltamme ja se tullaan välittämään meidän kansainväliselle johtajallemme.”

Älä epäile, kansainvälinen yhteisö kannattaa Israelin maan leikkelemistä niin että palestiinalaiset voivat lopulta saada valtion jota he eivät ole koskaan halunneet. Eräänä päivänä pian, Israel tullaan paloittelemaan ja Palestiinan valtio julistamaan. Profetia puhuu tästä skenaariosta ja se tulee tapahtumaan!
 

DVD

III. Egyptin sisäinen konflikti ei näytä lieventymisen merkkejä.

Tämä muinainen maa jatkaa marssiaan kohti sen lopullisia jumalallisen tuomionsa päiviä (Jesaja 19; Lue kaikki yksityiskohdat meidän uusimmasta Headline News -artikkelista, NEWS2512)

Jumalan tuomio: Minä kiihoitan Egyptin Egyptiä vastaan, niin että he keskenänsä sotivat, ystävä ystävää vastaan, kaupunki kaupunkia vastaan…” (Jesaja 19:2)
                                                                              
UUTISKATSAUS: ”Verenvuodatusta Egyptissä: Ei loppua näköpiirissä”, by Sharif Abdel Kouddous, The Nation, 18. elokuuta 2013

”Kairosta on tullut yöllä hiljaisuuden kaupunki. Ollen kerran yksi maailman täyteen ahdetuimmista ja riehakkaimmista yöllisistä metropoleista, se on nyt aaveiden koti, paikka jossa pelko ja epätoivo ahdistaa. Kaikkien noudattaessa viimeaikaista armeijan asettamaa ulkonaliikkumiskieltoa, egyptiläiset oleskelevat sisätiloissa auringonlaskun jälkeen. Yö omistetaan helikoptereille, jotka vaeltavat taivaalla, rasvatuille armeijan tankeille istuen raskaasti kaduilla ja miesjoukoille kantaen veitsiä, nuijia ja aseita tilapäisillä tarkastuspisteillä … Suurin osa tappamisesta suoritetaan päiväsaikaan. Yli 1,000 kuollutta kolmen päivän verilöylyssä. Toimittajana selostaessani konflikteja vuosien ajan, minä olen nähnyt monia kuolleita ruumiita – mutta en ole koskaan nähnyt niin monen ihmisen kuolevan silmieni edessä.”

Jumalan profetia sanoi että HÄN asettaisi egyptiläisen egyptiläistä vastaan. Tämä seuraava osio paljastaa että tätä skenaariota näytellään tappavaan, veriseen päätökseen asti.

”Kun Egypti sukeltaa päistikkaa tappavaan syöksykierteeseen, jossa ei ole loppua näkyvissä, monet sen kansalaisista kerjäävät yhä lisää verta … Kohdattaessa väkivaltaa ulkona, armeijalla ja turvallisuuskoneistolla on musertava etu, ja sen joukot ovat toimineet järkähtämättömällä raakuudella … Elokuun 14. päivä merkitsi verisintä päivää Egyptin nykyhistoriassa, kun yli 800 ihmistä kuoli. Kairo oli hukkua ruumiisiin. Al-Iman moskeijassa päivänä ratsioiden jälkeen, enemmän kuin 230 ruumista makasi lattialla. Kuoleman haju leijaili raskaana kesän kuumuudessa … Armeijan tukema hallitus, turvallisuusauktoriteetit ja liittoutunut niin kutsuttu ’liberaali’ eliitti ovat parjanneet yhteiskunnan koko kirjoa kun väkivaltaiset ääriainekset ovat kelpaamattomia poliittiseen elämään.”

Muslimiveljeskunta on myöskin tappanut viattomia siviilejä.

”Mursin tukijat ovat sekaantuneet väkivaltaan omasta puolestaan, tappaen siviilejä ja turvallisuusviranomaisia, hyökkäämällä hallinnon laitoksia vastaan ja lietsomalla matalan tason kapinaa Siinailla. Turvallisuusauktoriteetit näyttävät toivottavan tervetulleeksi eskalaation, provosoiden tahallisesti islamisteja omaksumaan jopa kovemman linjan taktiikan ja suorittamaan enemmän väkivaltaa….”

Jumalan sanamuotoilu näyttää jälleen samanlaiselta kuin nämä uutisjutut:
                                                
”Ja egyptiläisten henki heidän sisällään tulee uupuneeksi ja tyhjennetyksi ja epäonnistuu…” (Jesaja 19:3)

"And the spirit of the Egyptians within them will become exhausted and emptied out and will fail..." (Isaiah 19:3)

”Jokainen päivä tuo uusia kauhuja, painajaismaisia kohtauksia joita egyptiläiset eivät koskaan olisi voineet kuvitella. Nunnat kulkueena kaduilla kuin ”sotavangit”. Urbaania sodankäyntiä ilmassa pyörivien helikoptereiden nostaessa pölyä ylös maasta. Kansalaiset avaamassa tulta toisiaan vastaan. Ihmisiä hyppimässä silloilta välttääkseen luodit, kaatuilemassa ja lyyhistymässä maahan liikkumattomina. Ihmisuhrien määrä on huikea – ja molempien osapuolten vannoessa tilanteen kärjistymistä, pahimmat päivät ovat varmasti edessäpäin.”

Mielenkiintoista kyllä, Jumala muotoili tuomionsa hyvin erikoisella tavalla.

Minä annan Egyptin tylyn herran käsiin, ja kova kuningas on hallitseva heitä…” (Jesaja 19:4)

"And I will give over the Egyptians into the hand of a hard and cruel master, and a fierce king will rule over them ..." (Isaiah 19:4)

Tämä kova ja julma isäntä sekä ankara kuningas tulee joko olemaan joku armeijan kenraaleista jotka nyt hallitsevat Egyptiä rautaisella otteella, tai se voi ennustaa että Muslimiveljeskunta tulee olemaan voittoisa armeijan suhteen. Me voimme vain odottaa nähdäksemme mihin nämä tapahtumat johtavat, mutta yksi asia on selvä: Egypti on alkanut kulkea kuolemanlaaksonsa läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com