Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Egyptin kaaos Obaman syytä? – tuki Muslimiveljeskuntaa Israelia vastaan

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean viimeviikkoinen uutisraportti jossa kerrotaan Venäjän hallinnon tiedustelupalvelun raportista joka paljastaa salaisen sopimuksen presidentti Obaman ja Egyptin Muslimiveljeskunnan välillä joka altistaisi Israelin terrorihyökkäyksille Egyptin Siinailta käsin. Mossad sai selville hankkeen jonka tarkoitus oli painostaa Israelia kattavaan rauhansopimukseen perustuen vuoden 1967 sotaa edeltäviin rajoihin. Egyptin ja Israelin tiedustelujoukot pitävät Obamaa päävihollisenaan. Uutisraportin suomensi: Olli R.

------------------------------


World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."


August 15, 2013

Egypti räjähtää Obaman suunnitelman vuoksi tuhota Israel
Egypt Explodes Over Obama Plan To Destroy Israel

http://www.whatdoesitmean.com/index1697.htm

By: Sorcha Faal, ja kerrottuna hänen (her) läntisille tilaajilleen


 

Venäjän federaation tiedustelupäähallinto (GRUuutisoi tänään että Israelin tiedustelupalvelu (Mossad) ja Egyptin tiedustelupalvelu (GIS) ovat aloittaneet ennennäkemättömän yhteisen tehoiskun sekä Egyptissä että Siinain niemimaalla niitä joukkoja vastaan jotka ovat uskollisia Muslimiveljeskunnalle ja tukevat sitä ja jonka johtaja Mohammed Mursi syrjäytettiin hiljattain sotilasvallankaappauksessa.

Vielä hätkähdyttävämpää, tämän raportin mukaan ja Wall Street News Service’n vahvistamana, on että, Israelin ja Egyptin tiedustelujoukot ovat nykyisin kytkeytyneet ”kasvavaan, arkaluonteiseen suhteeseen” häntä vastaan jonka he molemmat väittävät olevan heidän päävihollisensa, USA:n presidentti Barack Obama.

Heinäkuun 3. päivänä, tämä raportti jatkaa, Egyptin asevoimien komentaja kenraaliluutnantti Abdel Fattah Saeed Hussein Khalil el-Sisi (tavallisemmin tunnettu kenraali Sisi’nä), järjesti sotilasvallankaappauksen presidentti Mursia vastaan sen jälkeen kun hänelle esitettiin Mossadin hankkimia todisteita jotka osoittivat että presidentti Obama oli allekirjoittanut salaisen sopimuksen Muslimiveljeskunnan kanssa jonka oli määrä antaa 40% Siinain niemimaasta terrorijärjestö Hamasille vastineeksi 8 miljardista dollarista jotka on jo maksettu Obaman toimesta Muslimiveljeskunnalle.

Lähetettynä ensimmäiseksi Egyptin kansalle Arabic News Channel TV14’n kautta ja uutisoituna Egypt Daily News’issä presidentti Mursin syrjäyttämisen jälkeen [katso video TÄSTÄ], tämä GRU’n raportti toteaa, tämän sopimuksen ehdot Obaman ja Muslimiveljeskunnan välillä olivat:

• SALAINEN sopimus Obaman hallinnon ja Muslimiveljeskunnan välillä (ei Egyptin hallituksen) luovuttaa 40% Siinaista ja tuon osan liittäminen Egyptin alueesta Gazaan. Tavoite on helpottaa kattavan rauhansopimuksen tekemistä Israelin ja palestiinalaisten välillä.

• Tämän sopimuksen allekirjoitti Khairat el-Shater (Muslimiveljeskunnan kakkosmies) joka on lähellä Mursia ja Muslimiveljeskunnan ylintä opastajaa.

• 8 miljardin USA:n dollarin summa maksettiin vastineeksi maasta.

Tämän ällistyttävän paljastuksen Egyptin kansalle jälkeen joka seurasi Mursin syrjäyttämistä, tämä raportti toteaa, Obaman hallinto on yrittänyt päästä sopimukseen kenraali Sisi’n kanssa tarjoten vallankaappauksen oikeutuksen tunnustusta vastineeksi hänen vaikenemisesta tästä salaisesta sopimuksesta.

Se mitä tämä GRU’n raportti kutsuu jopa ”kummallisemmaksi siirroksi” Obaman hallinnolta, on se, kun presidentti Obama lähetti kaksi tunnetuinta uuskonservatiivia, republikaanisenaattorit John McCain’in ja Lindsey Graham’in, neuvottelemaan kenraali Sisi’n kanssa ja uhkaa keskeyttää kaiken USA:n avun ellei Mursia palauteta virkaan ja salaisesta sopimuksesta Muslimiveljeskunnan kanssa vaieta, viesti, jota ei kukaan Obaman demokraattipuolueessa sano jakavansa.

Tärkeää huomauttaa näistä uuskonservatiiveista, tämä raportti toteaa, on se, että he ovat syösseet Yhdysvallat totaaliseen globaaliin sotaan viimeisten 12 vuoden aikana joka on vaatinut satojatuhansia ihmishenkiä ja tullut maksamaan biljoonia dollareita samaan aikaan kun se on muuttanut vapaan Amerikan sellaiseksi jota tänä päivänä kuvaillaan nykypäivän poliisivaltioksi.

Tyrmistyttävin seikka näistä uuskonservatiiveista on se, että heidän suunnitelmansa täydellisestä Lähi-idän valloituksesta paljastettiin entisen Yhdysvaltain armeijan kenraalin Wesley Clark’in toimesta joka varoitti tuosta amerikkalaisia [katso video TÄSTÄ] kun hädin tuskin kaksi viikkoa 9/11-iskujen jälkeen Pentagon oli valmistellut hyökkäyssuunnitelmia Irakia varten ja oli seuraavina viikkoina laatinut suunnitelmia tuhotakseen Libyan, Syyrian, Somalian, Sudanin ja Iranin samoin.

 

Mitä tulee Obaman ”suurenmoiseen strategiaan” tukea massiivisesti Muslimiveljeskuntaa Egyptin kansaa vastaan, tämä GRU’n raportti toteaa, niin se on käytännöllisesti katsoen Israelin juutalaisvaltion tuhoamista, mikä yhdessä Samantha Power’in nimittämisen Yhdysvaltain YK-suurlähettilääksi kanssa ”osoittaa selvästi” että Obaman hallinto suuntaa kohti ”vaarallista kliimaksia” Israelin ja Egyptin suhteen jotka olivat aikaisemmin olleet heidän kaksi luotettavinta Lähi-idän liittolaista.

Suurlähettiläs Power’in kehittelemän ”yleissuunnitelman”, Venäjän sotilasasiantuntijoiden toteamana tässä raportissa, on tarkoitus luoda ”terrorin rautamuuri” Israelin ympärille, ja jota Obaman salainen sopimus Egyptin Muslimiveljeskunnan kanssa auttaisi jouduttamaan, siten tehden välttämättömäksi amerikkalaisille taistelujoukoille tunkeutua juutalaisvaltioon ja palauttaa vuoden 1967 rajat jotka Yhdistyneet Kansakunnat on tunnustanut.

Suurlähettiläs Power kaavaili ensimmäisen kerran ”yleissuunnitelmaansa” kun hän oli Obaman uuden Julmuuksia Ehkäisevän Komitean (Atrocities Prevention Board) puheenjohtaja ja vaati Yhdysvaltoja syytämään taistelujoukkoja Israelin hallitsemalle alueelle lopettaakseen väärinkäytökset joita hän sanoi suoritettavan molemmilla puolilla Palestiinan ja Israelin välisessä konfliktissa.

Asetettuaan Israelin johtajan tasaveroiseksi Jasser Arafatin kanssa, suurlähettiläs Power lisäksi vaati USA:n massiivista sotilaallista väliintuloa palestiinalaisten hyväksi, määrätäkseen ratkaisun Israelia ja sen amerikkalaisia tukijoita uhmaten valmistautumalla siten tuhlaamaan miljardeja dollareita jotka siirrettäisiin Israelin turvallisuudesta ”mammuttimaisen turvajoukon” ja Palestiinan valtion ylläpitoon – kaikki Amerikan ”periaatteiden” nimissä.

Israelin Kansallinen uutistoimisto Arutz Sheva lisäksi uutisoi tänään, että Presidentti Obama on kieltänyt että presidentti George W. Bush olisi vuonna 2004 lähettänyt kirjeen silloiselle pääministerille Ariel Sharonille taaten Israelin turvallisuuden, ja on, sen sijaan, juoninut suunnitelman Israelin tuhoamiseksi, ja kuten me voimme lukea, niin Arutz Sheva uutisoi:



Kun Egypti laskeutuu veriseen kaaokseen, tämä GRU’n raportti päättää, ja Israelin ollessa nyt Obaman hallinnon ”tähtäimessä”, meidän koko maailman kohtalo todellakin ”on balanssissa” tänä päivänä kun Venäjän poliittiset ja sotilaalliset analyytikot eivät näe minkäänlaista todennäköisyyttä sille että israelilaiset tulevat antamaan myöten presidentti Obamalle ilman taistelua…ja kuten 9/11-tapahtumat ilmeisesti osoittivat…vaikka se merkitsee hyökkäämistä itse Amerikkaa vastaan.

[Toimittajan huomautus: Läntiset hallitukset ja heidän tiedustelupalvelunsa kampanjoivat ahkerasti informaatiota vastaan jota löydetään näissä raporteissa, ettei se pelästyttäisi heidän kansalaisiaan monista katastrofaalisista Maan muutoksista ja tapahtumista joita on tulossa, asennoituminen, josta Sisters of Sorcha Faal on vahvasti eri mieltä uskoessaan että on jokaisen ihmisen oikeus tietää totuus. Meidän missioittemme ristiriitojen noiden hallitusten kanssa tuon asian suhteen johdosta, heidän ’agenttiensa’ reagointi meitä vastaan on ollut pitkäkestoinen disinformaatio/harhaanjohtamis -kampanja joka on suunniteltu mustamaalaamaan ja josta puhutaan raportissa ”Kuka on Sorcha Faal?”.] 

3 kommenttia:

  1. Kaikki tiet vievät Roomaan: Obamao, Paavinpunainen nukke. Lue Lisää

    http://www.scribd.com/doc/109442382

    VastaaPoista
  2. Obamalla saattaa olla sormet mukana Egyptin sopassa. Ainakin hänen veljensä Malik on
    muslimiveljeskunnassa vaikutusvaltaisessa asemassa.
    http://www.barnhardt.biz/2013/08/21/stating-the-obvious-and-important-tactical-admonition-on-aliases/
    http://www.jihadwatch.org/2013/08/obamas-brother-muslim-brotherhood-leader.html

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia linkeistä. Jokaisen pitäisi nähdä että Obama on piilomuslimi. Turhaan hän ei käynyt koraanikoulua Indonesiassa ollessaan hyvin nuori. Jotain iskostui mieleen. Samuel David Meyer paljastaa uutiskirjeessään juuri näitä asioita Obamasta.

    http://nokialainen.blogspot.fi/2010/09/last-trumpet-newsletter-lokakuu-2010.html

    esim.

    "On olemassa paljon ihmisiä, jotka vakuuttavat, että Islam on rauhaarakastava uskonto. Barack Obama, huolimatta hänen vakuutteluistaan olevansa kristitty, näyttää erityisesti kiintyneen Islamiin. Puheensa aikana, joka pidettiin kesäkuun 4:ntenä 2009, Obama sanoi, ”Amerikka ja Islam eivät ole pois sulkevia ja niiden ei tarvitse kilpailla keskenään. Sen sijaan, ne asettuvat limittäin, ja jakavat yhteiset periaatteet oikeudesta ja kehityksestä, suvaitsevaisuudesta ja arvokkuudesta koskien kaikkia ihmisiä.” Obama totesi myös samassa puheessa, ”Poikasena, minä vietin useita vuosia Indonesiassa ja kuulin azanin kutsun (rukouskutsu) aamusarastuksen koittaessa ja iltahämärän laskeutuessa. Nuorena miehenä, minä toimin Chicagon yhteisöissä, joissa monet löysivät arvokkuuden ja rauhan heidän muslimiuskostaan.” Obama myös siteerasi Koraania tuon puheensa aikana. (13)"

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com