Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 9. elokuuta 2013

Snowdenin paljastus ”Aurinkovirus” Harmagedonista järkyttää maailmaa

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean tuorein uutisraportti jossa kerrotaan tietovuotaja Edward Snowdenin paljastuksiin viitaten tulevista Aurinkomyrskyistä tulevana syksynä joka aiheuttaisi massiivista vahinkoa maaplaneetalla ja miljoonien ihmishenkien menetyksiä. Tätä paljastusta väitetään myös Obaman hallinnon väärennökseksi Snowdenin mustamaalaamiseksi sensaatiojuttujen levittäjänä. Kuitenkin eräs tieteellinen tutkimus on havainnut että Auringon lisääntyneellä aktiviteetilla 11 vuoden välein on suora kytkös tappavien kulkutautiepidemioiden esiintymiseen ja tästä esimerkkinä äskettäinen uutinen jonka mukaan tappava lintuinfluenssa H7N9 on ensimmäistä kertaa tarttunut ihmisestä toiseen ihmiseen. Lue http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288587879125.html ja http://www.hs.fi/ulkomaat/Tappava+lintuinfluenssa+tarttui+ihmisest%C3%A4+ihmiseen/a1375757137110. Uutisraportin suomensi: Olli R.

-----------------------------------


World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."


August 9, 2013

Snowdenin paljastus “Aurinkovirus”-Harmagedonista järkyttää maailmaa
Snowden Revelation Of “Solar-Virus” Armageddon Shocks World

http://www.whatdoesitmean.com/index1696.htm

By: Sorcha Faal, ja kerrottuna hänen (her) läntisille tilaajilleen


 

Synkkä Venäjän terveysministeriön (MoH) raportti joka on saatu entiseltä CIA/NSA ilmiantajalta, ja ”globaalilta massojen sankarilta”, Edward Snowden’ilta, paljastaa Obaman hallinnon pelot raivoavasta pandemiasta johtuen lähestyvistä aurinkomyrskyistä jotka, amerikkalaisten mukaan, ”saattavat hyvinkin muuttaa elämää tällä planeetalla sellaisena kuin me tunnemme sen.”
                                               
MoH:n mukaan, eräs tietokonelaitteista (USB-muistitikku) joka toimitettiin Snowden’in toimesta Venäjän tiedustelupalvelulle sisältää yli 20,000 sivua huippusalaisia USA:n puolustusministeriön (DOD) asiakirjoja liittyen tuohon sotilasinstituutioiden järkyttävään vuoden 2004 raporttiin silloiselle presidentille George W. Bush’ille lausuen että ”ilmastonmuutos seuraavien 20 vuoden kuluessa voisi johtaa globaaliin katastrofiin maksaen miljoonien elämiä sodissa ja luonnononnettomuuksissa”, ja että ”häiriöt ja konfliktit tulevat olemaan elämän yleisiä tunnuspiirteitä”, ja tullen johtopäätökseen että ”Jälleen kerran, sodankäynti määrittelisi ihmiselämää.”

Tärkeää huomata tästä Snowden’ilta saadusta informaatiosta, tämä MoH:n raportti sanoo, on että se seuraa samanlaista tietä kuin Pentagonin vuoden 2004 raportti jossa ensimmäinen ilmoitus siitä tuli maailmalle kun se vuodettiin Britannian The Guardian -sanomalehdelle, ja kuten Snowden’in vakoilupaljastukset tälle samalle sanomalehdelle aikaisemmin tänä keväänä, vuotajat näyttävät olevan ”vahvasti sidoksissa Presidentti Carter-Kenraali Colin Powell ryhmän” kanssa jotka parhaillaan käyvät salaista sotaa Obaman hallintoa vastaan.

Myöskin on tärkeää panna merkille että Glenn Greenwald, yhdysvaltalainen toimittaja pitäen majapaikkaa Brasiliassa, joka julkaisi tiedot Snowden’in vuotamista NSA-tiedostoista The Guardian’issa, todisti eilen Brasilian lainsäätäjille että hänellä oli yhä hallussaan nämä 20,000 huippusalaista asiakirjaa, mutta oli edelleen liian peloissaan julkaistakseen niitä tietäen Obaman hallinnon ”avoimen tappokäskyn” ketä tahansa vastaan joka tekee tästä kamalasta informaatiosta julkisen.

Mitä tulee tietoihin joita pidetään salassa maailman yleisöltä Obaman hallinnon taholta, tämä MoH-raportti jatkaa, on että joskus tulevana syksynä ja/tai talvena, meidän Aurinkomme magneettikentän massiivinen täyskäännös ei ainoastaan voi ”vakavasti vaikuttaa” meidän kasviemme säähän ja häiritä radiolähetyksiä, vaan sen kyky mutatoida geneettisesti useita tappavia viruksia on nyt käynnissä ja tämän tulevan ”Aurinkopyöräytyksen” myötä se kasvaa ”Harmagedon-tyyppisiin mittasuhteisiin”.

 

Tämä MoH-raportti toteaa lisäksi että nämä DOD-asiakirjat sisältävät tähän mennessä koskaan julkaisemattomia dokumentteja liittyen Hoyle-Wickramasinghe Panspermia-malliin, jossa brittiläiset tiedemiehet Sir Fred Hoyle ja Nalin Chandra Wickramasinghe toivat ilmi vuonna 1990 suoran kytköksen Auringon aktiviteettiin (auringonpilkut) lähes jokaisessa influenssavirusepidemioiden ja -pandemioiden tapauksissa ihmiskunnan historiassa.

Erityisen huolestuttavaa DOD:n virkailijoille, tämä raportti sanoo, ovat Snowden’in vuotamien asiakirjojen paljastus Influenssa A -viruksen alatyypistä H7N9 (lintuinfluenssa) jonka kiinalaiset tiedemiehet kertovat nyt kykenevän kulkeutumaan ihmisestä ihmiseen, ja Porcine Epidemic Diarrhea (PED) -viruksesta (sikojen tarttuva ripuli) joka on tappanut miljoonia sikoja Yhdysvalloissa tänä vuonna ja ei osoita mitään lakkaamisen merkkejä.

The MoH sanoo edelleen laatimassaan raportissa koskien Snowden’in vuotamia asiakirjoja että ne paljastavat massiiviset ammusten hankinnat joita ollaan tehty Kotimaan turvallisuusviraston (DHS) taholta [1.5 miljardia ammuserää vuonna 2012 ja enemmän kuin 1.6 miljardia ammuserää seuraavien neljän tai viiden vuoden aikana]  ollen suora reaktio Obaman hallinnon pelkoihin ”sosiaalisesta anarkiasta” joka on kehittymässä kun kymmenet miljoonat amerikkalaiset alkavat kuolla ja heidän taloutensa romahtaa sen edessä mistä he varoittavat että se voisi olla pahin pandemia ihmiskunnan historiassa.

Vieläkin hätkähdyttävämpää, MoH-asiantuntijat sanovat tässä raportissa, on se, että massiivinen kotimainen vakoilutoiminta jota Obaman hallinto parhaillaan suorittaa ja jonka Snowden paljasti, ja yhteistyössä kaikkien muiden länsimaiden kanssa, ”terrorismin ehkäisemisen” varjolla, on, itse asiassa, USA:n kansallisen turvallisuuspalvelun (US National Security Agency-Central Security Service (NSA-CSS)) ja Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen (Centers for Disease Control (CDC)) koordinoimaa mahdollistaakseen heidän lähes välittömästi paikantaa tautien puhkeamiset, perustaa erityisalueita, ja merkitä mustalle listalle tietoa tulossa olevasta yleisöstä. [Huom. The NSA-CSS on DOD:n (Yhdysvaltain puolustusministeriö) alaisuudessa]

Kaikkein vertailukelpoisin tyyppiesimerkki siitä mitä NSA-CSS/CDC yrittää, tämä raportti toteaa, voidaan löytää tarkastelemalla terveyskarttaa (Health Map) joka käyttää globaalia internet-dataa dokumentoidakseen tautien puhkeamiset.

Kuitenkin, tämä raportti kertoo, se mitä NSA-CSS/CDC vakoiluprojekti yrittää tehdä ei ole mitään muuta kuin ”valvontapeitteen” paneminen koko Amerikan väestön ylle joka tulee jatkuvasti valvomaan näitä ihmisiä (ja muiden länsimaiden kansalaisia myöskin) 24/7 periaatteella.

Nimenomaan se mitä NSA-CSS/CDC tietokonevalvonta-algoritmit jäljittävät, tämä MoH-raportti sanoo Snowden’in asiakirjapaljastusten kertovan, ovat internet-haut liittyen kaikkiin sairauksiin, lääkeostot (sekä tiskiltä että reseptillä), puhelu- ja sähköpostiviestinnät liittyen sairauteen, kaikki potilastiedot käsittäen lääkäri-potilas -viestitykset, ihmisten GPS-seuranta (matkapuhelimella ja ajoneuvojen sisäänrakennetuilla järjestelmillä) jättäen ulkopuolelle saastuneet/suljetut alueet, kaikki Yhdysvaltain postilaitoksen (US Postal) lähetykset, sekä liian paljon muita vakoilutoimenpiteitä mainitakseni vain yhdessä artikkelissa.

Mielenkiintoista huomata tämän MoH-raportin sisältämistä tiedoista, ja kerrottuna Infowars.Com News Service’n kautta, on, että Obaman hallinto on aloittanut disinformaatio-vastahyökkäyksen Snowden’in paljastuksia vastaan täyttämällä internetin falskeilla tarinoilla väittäen että hän varoitti ”auringonpurkaus-surmanlaukauksesta (solar flare killshot)” joka on asetettu pyyhkäisemään pois satoja miljoonia ihmisiä syyskuussa.

Kuten tämä MoH-raportti, kuitenkin, paljastaa, meidän maailmaamme kohdistuvat uhat Snowden’in paljastamana osoittavat sen vakavan vaaran jossa meidän maailmamme todella on… mutta hyvin harvojen edes tietäessä totuuden, ja toisten pyrkiessä innokkaasti salaamaan sen, lopputulos tulee olemaan, kuten aina, ennustettavissa….vain ne, jotka valmistautuvat, selviävät hengissä.

August 9, 2013 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Toimittajan huomautus: Läntiset hallitukset ja heidän tiedustelupalvelunsa kampanjoivat ahkerasti informaatiota vastaan jota löydetään näissä raporteissa, ettei se pelästyttäisi heidän kansalaisiaan monista katastrofaalisista Maan muutoksista ja tapahtumista joita on tulossa, asennoituminen, josta Sisters of Sorcha Faal on vahvasti eri mieltä uskoessaan että on jokaisen ihmisen oikeus tietää totuus. Meidän missioittemme ristiriitojen noiden hallitusten kanssa tuon asian suhteen johdosta, heidän ’agenttiensa’ reagointi meitä vastaan on ollut pitkäkestoinen disinformaatio/harhaanjohtamis -kampanja joka on suunniteltu mustamaalaamaan ja josta puhutaan raportissa ”Kuka on Sorcha Faal?”.] 






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com