Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kiina valmistautuu sotaan USA'ta vastaan – ohjuskokeet USA:n länsirannikolla todisteena tästä

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean toistaiseksi tuorein uutisraportti jossa kerrotaan eri tiedustelu- ja uutislähteisiin nojaten että Kiinan poliittinen johto ja Kansan Vapautusarmeija on valmistautumassa sotaan Yhdysvaltojen kanssa. Tästä käy todisteena viimeaikaiset Kiinan ydinsukellusveneiden ohjuskokeet kohdistettuina Yhdysvaltain länsirannikolle ja maan hehkutukset omista sukellusvenejoukoista. Myöskin Kiinan tuore liikkuminen USA:n dollaria vastaan on vahva todiste sen kauppaliittolaisensa hylkäämisestä. Tämä kaikki liittyy Ilmestyskirjan profetiaan idän kuninkaiden noususta kurittamaan läntistä maailmaa. Uutisraportin suomensi: Olli R.

--------------------------------


World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."


November 22, 2013

Sotapelot kasvavat Kiinan ohjuskokeiden jälkeen Oregonin yllä



By: Sorcha Faal, ja raportoituna hänen läntisille tilaajilleen

 

Venäjän federaation puolustusministeriö (MoD) raportoi tänään, että Vityaz varhaisen varoituksen tutkajärjestelmä joka on otettu käyttöön pitkin koko Venäjän rajaa, on vahvistanut että Kiinan kansantasavallan merivoimat (ROCN) laukaisivat heidän Type 092 Xia-luokan ballististen ohjusten ydinsukellusveneestä (SSBN) kaksi ydinkärkien kuljetukseen sopivaa JL-2 -ohjusta Luoteis-Amerikan rannikolle lähelle Oregonin osavaltiota keskiviikkona, 30. lokakuuta, ja keskiviikkona, 20. marraskuuta.



Tämän raportin mukaan, näitä kahta viimeisintä sukellusveneestä laukaistua ydinaseisiin liittyvää Kiinan tekemää ballistista testiä Yhdysvaltain länsirannikolla edelsi samanlainen testi joka suoritettiin maanantaina 10. marraskuuta 2010 kun Kiinan laivaston Jin-luokan ballististen ohjusten ydinsukellusvene, joka sijoitettiin salaa sen maanalaiseen kotitukikohtaan Hainanin saaren eteläiselle rannikolle, laukaisi mannertenvälisen ballistisen ohjuksen kansainvälisiltä vesiltä Etelä-Kalifornian rannikkovesille josta on koko näkymä Los Angelesiin.

Koska Pentagon ja heidän Yhdysvaltain valtamedian mielistelijät peittelivät 10. marraskuuta 2010 tapahtunutta Kiinan ohjuslaukaisua, tämä MoD'n raportti jatkaa, he ovat samalla tavoin leimanneet 30. lokakuuta tapahtuneen ohjuslaukaisun tulipallo-meteoriitiksi ja marraskuun 20. päivän tapauksen kenties 'toiseksi' tulipallo-meteoriitiksi tai tiivistymisvanaksi.

Tärkeää huomata, Venäjän tiedustelupalvelun analyytikot sanovat tässä raportissa, oli se, että Kiina ”arvoituksellisesti varoitti” Yhdysvaltoja sen suunnitellusta lokakuun 30. päivän laukaisutestistä, kun sunnuntaina 27. lokakuuta maailma sai harvinaisen kurkistuksen Kiinan ydinkäyttöiseen sukellusvenelaivastoon, liittovaltion omistaman median selostaessa laajasti aikaisemmasta salaperäisestä strategisen pelotteen voimasta.

Ennennäkemätön vedenalaisen laivaston paljastus oli osoitus Kiinan luottamuksesta sen merellä sijaitsevaan ydinasekapasitettiin ja toimii pelotteena mihin tahansa provokaatioyritykseen keskellä muuttuvaa geopoliittista tilannetta, sotilastarkkailijat sanoivat.

Alkaen sunnuntaina, 27. lokakuuta, Kiinan keskustelevisio suoritti sarjaselostusta kaksi päivää peräkkäin Kansan Vapautusarmeijan (PLA) merivoimien Beihai-laivaston sukellusvenejoukoista sen pääuutisohjelmassa Xinwen Lianbo.

The People's Daily, the PLA Daily ja the China Youth Daily kaikki maanantaina lähettivät etusivun juttuja, esitelmiä ja kommentaareja sukellusvenejoukoista, taputtaen sen saavutuksille lähtien Kiinan ensimmäisen ydinkäyttöisen sukellusveneen käyttöönotosta joulukuussa 1970.




Kaikkein hyytävin varoitus Obaman hallinnolle Kiinasta koskien näitä ohjuskokeita annettiin Washington Times'in uutispalvelun lisäraporteissa:






Vaikka Amerikan kansaa itse on pidetty lähes täydellisessä tietämättömyydessä tulevasta sodasta heidän ja Kiinan välillä, samaa ei voida sanoa muusta maailmasta, joihin kuuluu Doug Saunders The Global and Mail'ista, Kanadan johtavasta sanomalehdestä, joka uutisoi sen heinäkuun 15. päivän painoksessaan että Yhdysvallat ja Kiina ovat valmistautumassa suursotaan ja jota me, osittain, siteeraamme The Nation News Service'stä:





Siitä, kuinka pian avoin sodankäynti Kiinan ja Yhdysvaltojen välillä puhkeaa, tämä raportti ei sano mitään. Kuitenkin, se huomauttaa että Kiinan ”uutispommimainen liikehdintä” USA:n dollaria vastaan tällä viikolla tekee sen todennäköiseksi paljon ennemmin kuin myöhemmin.

Edelleen raportoinnissa Kiinan liikkumisesta USA:n dollaria vastaan toisinajatteleva amerikkalainen webbisivusto InfoWars.com toteaa:




November 22, 2013 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Toimittajan huomautus: Läntiset hallitukset ja heidän tiedustelupalvelunsa kampanjoivat ahkerasti informaatiota vastaan jota löydetään näissä raporteissa, ettei se pelästyttäisi heidän kansalaisiaan monista katastrofaalisista Maan muutoksista ja tapahtumista joita on tulossa, asennoituminen, josta Sisters of Sorcha Faal on vahvasti eri mieltä uskoessaan että on jokaisen ihmisen oikeus tietää totuus. Meidän missioittemme ristiriitojen noiden hallitusten kanssa tuon asian suhteen johdosta, heidän ’agenttiensa’ reagointi meitä vastaan on ollut pitkäkestoinen disinformaatio/harhaanjohtamis -kampanja joka on suunniteltu mustamaalaamaan ja josta puhutaan raportissa ”Kuka on Sorcha Faal?”.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com