Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 26. marraskuuta 2013

Sopimus Iranin kanssa luo profeetallisen valerauhan – Obama saa Iran-sopimuksella Israelin kädet sidottua – Rauha Iranin kanssa muuttaa Lähi-idän poliittista dynamiikkaa ja siten öljykauppaa

Tässä tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) joka pureutuu yksinomaan viime viikonloppuna saavutettuun sopuun Iranin ydinohjelmasta ja erityisesti sen profeetalliseen ja poliittiseen merkitykseen. David Bay selittää aluksi miten he olivat alusta saakka oikeassa siinä ettei Iraniin hyökättäisi koskaan. Koko pelottelukampanja tulevasta sodasta (sotahuhut) on vain valmistanut asetelmia Hesekielin profetian (Googin sota) täyttymiseen viimeisinä päivinä. Toisessa osiossa painotetaan että Iran-sovulla Obama estää Israelia hyökkäämästä Iranin ydinlaitoksiin sillä koko maailma olisi sitä vastassa silloin. David myös mainitsee tässä yhteydessä Amerikan tekopyhyyden Iranin mahdollisten ydinaseiden suhteen sillä ainut valtio lähihistoriassa joka on käyttänyt ydinaseita ja käyttää yhä köyhdytettyjen uraaniammusten muodossa on Yhdysvallat. Kolmannessa osiossa kerrotaan yhtäkkiä muuttuneesta tilanteesta Hormuzin salmella Iranin kanssa solmitun rauhan myötä koska öljy voi virrata nyt vapaasti salmen läpi ilman sulkupelkoa. Rauha laskee öljyn hintaa ja sulkee pois kriisitilanteet Hormuzilla joita on ollut sanallisten uhkausten muodossa useita lähimenneisyydessä. Tämä kaikkiseltaan luo uuden Rauhan ja Turvallisuuden (Peace and Security) tilanteen Lähi-idän alueelle ja koko maailmaan (huom. öljykauppa) mutta se on ennustettu Raamatussa tulevaksi ennen Herran tuomiopäivää. Yhtäkkinen tuho tulee koskemaan moraalitonta läntistä maailmaa joka tulee yllätetyksi. Jeesus tulee kuin varas yöllä. Tästä kertoo 1 Tess. 5:1-6 kohta Raamatussa. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

-----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, November 25, 2013


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2491
I. Sopusoinnussa Raamatun profetiaan, länsivallat saavuttivat eilen väliaikaisen sopimuksen Iranin kanssa sen ydinohjelman suhteen!

Tämä 10-vuotinen ”sotahuhujen” propagandakampanja on lopultakin päätöksessään.

Muista, Cutting Edge seisoi yksin näiden viimeisten 10 vuoden aikana, vakuuttaen Jumalan profetioiden auktoriteettia, ettei Iraniin hyökättäisi koskaan!


”Iranilaiset virkailijat ja P5+1 maat – Yhdysvallat, Britannia, Kiina, Venäjä, Ranska ja Saksa – työstivät suunnitelman Genevessä varhain sunnuntai-aamuna. Vaikka se on vain kuuden kuukauden sopimus, maailmanjohtajat toivovat että se tasoittaa tietä pitkän aikavälin takuuseen siitä ettei Iran valmista ydinaseita.”

Minä säpsähdän aina kun kuulen että Iran on edelleen 10-vuotisessa ohjelmassaan yrittääkseen kehittää ydinaseita, teknologiaa, joka on syrjäytetty ja tehty vanhentuneeksi sekä Amerikan HAARP'illa että Venäjän skalaarisähkömagneettisilla aseilla. Muista, Cutting Edge kertoi kesäkuussa 2002, että venäläinen kenraali, joka puhui samanlaisella foorumilla kuin presidentit Bush ja Putin, paljasti että Iranilla oli jo ydinpommi (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1660).

Tutkimuksemme osoitti, että pian 9/11/2001 -iskujen jälkeen, Iranin johtajat ostivat ydinkärkiä ”kaupan hyllyltä” Pakistanista ja taisteluohjuksia suoraan Pohjois-Korealta. Tämän vuoksi, kesäkuussa 2002, tämä venäläinen kenraali pystyi toteamaan että Iran omisti jo ydinaseita.
 
http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1005
Siksi tämä joukkotiedotusvälinekampanja joka päätti pelotella ihmisiä ajattelemaan että alueellinen Lähi-idän sota oli väistämätön ja että se tapahtuisi milloin tahansa, olikin yksinkertaisesti väärää propagandaa. Persia (Iran) tulee marssimaan Venäjän ja joidenkin Euroopan kansakuntien kanssa Israelia vastaan viimeisinä päivinä (Hesekiel 38-39). Tällainen luja liitto Iranin, Venäjän, ja Euroopan kanssa on tulossa yhteen johtuen Israelin tulisista uhkauksista Irania vastaan! Itseasiassa, Iran alkoi etsiä Venäjän apua Bushin hallinnon aikana, kun Valkoinen Talo lakkaamatta uhkasi hyökätä Iraniin, ja jopa lähetti useita merivoimien armadoita Iranin rannikkovesille mitä voimakkaimmassa sotilaallisen uhkan näytelmässä.

Alusta alkaen, me uskoimme että Hesekielin lukujen 38-39 profetia suojeli Irania (Persiaa) sotilaalliselta hyökkäykseltä. Lisäksi, koska tämä profetia identifioi Venäjän johtajaksi ja joukkojen varustelijaksi tälle hyökkäykselle, me tunsimme että tämä profetia turvasi Venäjän sotilaallisen maineen; loppujen lopuksi, jos Lännen joukot pystyisivät tunkeutumaan venäläisiin puolustusasemiin Iranissa, niin ketkä niiden maiden johtajista, jotka marssivat Venäjän kanssa, uskoisivat että Venäjä voisi kukistaa Israelin.

Cutting Edge on päättäväisesti ohittanut päivittäisen propagandan Raamatun profetian avulla ja julistanut että EI tulisi olemaan – toistan, EI – sotilaallista iskua Iraniin.

Me olemme katselleet profetian toteutuvan päivittäisissä uutisissamme.

Itseasiassa, kaikki tämä väärän sodan retoriikka näiden viimeisten 10 vuoden aikana on auttanut asettamaan näyttämöä Hesekielin lukujen 38-39 täyttymykselle! Ole hyvä ja vietä tovi lukeaksesi meidän paljastusartikkelimme tästä kiehtovasta aiheesta:

* NEWS2373 (suomennettu), otsikolla, ”Alituiset Israelin uhkaukset pommittaa Irania ovat asettamassa näyttämöä Venäjä-johtoiselle Israel-invaasiolle (Hesekiel 38-39)”.

* NEWS2200, otsikolla, ”Lännen tiedustelupalvelut raportoivat että Venäjä on tarkoituksellisesti lietsomassa propagandakampanjaa jonka tarkoituksena on pelästyttää Iran Venäjän karhun syliin – Presidentti Bushin yhteistyön kanssa!”

Sen vuoksi, tämä vuosikymmenen ajan kestänyt väärä sotaretoriikka palveli profeetallista päämäärää ajamalla Iran (Persia) Venäjän karhun syliin! Miten mahtavaa Jumalaa me palvelemmekaan.
 

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2435
II. Israelin sotilaalliset ja poliittiset kädet ovat tiukasti sidotut tällä sopimuksella.

Presidentti Obama on vihdoinkin tunkenut Israelin nurkkaan.

UUTISKATSAUS: ”Iraniin nähden, Obama saavuttaa 50 prosenttia hänen tavoitteistaan”, Bloomberg News, 25. marraskuuta 2013

”Yhdysvaltain presidentti Barack Obamalla on ollut kaksi ylitsekaartuvaa päämäärää Iranin kriisissä. Ensimmäinen oli pysäyttää Iranin hallinto saamasta haltuunsa ydinasetta. Toinen oli estää Israelia hyökkäämästä Iranin ydinlaitoksiin.”

”Tänä viikonloppuna, presidentti saavutti yhden näistä tavoitteista. Hän tukki Israelin pääministeri Benjamin Netanyahun tien niin kattavasti että on mahdotonta kuvitella Israelin hyökkäävän Iraniin lähitulevaisuudessa. Netanyahulla oli parhaat mahdollisuudet hyökätä vuosina 2010 ja 2011, ja hän missasi sen. Hän oli lähellä, mutta häneen vaikutettiin Obaman vaatimuksella että hän pitää lentokoneensa paikalleen pysäköitynä. Se olisi typerä teko – sellainen joka voisi muuttaa Israelin todelliseksi hylkiövaltioksi, ja saada aikaan pakotteiden romahduksen ja mahdollisen sodan Lähi-idässä – jos Israel hyökkäisi Iraniin nyt, keskellä neuvotteluita.”

Israel ei tule koskaan hyökkäämään Iraniin – aivan kuten me sanoimme 10 vuotta sitten. Jumalalle olkoon kunnia tästä ymmärryksestä.

http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1069
Se mikä todella ärsyttää minua, on se, että ihmiset kaikkialla maailmassa olettavat että Amerikkaan voidaan luottaa meidän asearsenaalimme suhteen, mutta että Iraniin ei voitaisi luottaa jos se saisi sotilaallisen ydinasekapasiteetin. Jälleen kerran, totuus sijaitsee vastakkaisessa päässä koskien julkista retoriikkaa – NEWS1558, otsikolla, ”Murtautuminen ulos henkisestä lokerosta – Opi ajattelemaan vastakkaiseen suuntaan löytääksesi totuuden”.

Atomiaikakauden alusta saakka, mikä tahansa kansakunta joka saa pääsyn ydinaseistukseen hillitsee itsensä näiden aseiden käyttämistä vastaan karun todellisuuden myötä että sen vihollisilla on ydinkärkiä jotka tulevat välittömästi räjäyttämään valtion, joka on on syyllinen niiden käyttöön, uudelle kivikaudelle. Tätä todellisuutta kutsutaan ”Kauhun tasapainoksi” ja se on pidätellyt jokaista kansakuntaa saadessaan ydinaseita käyttämästä niitä.

Paitsi Yhdysvallat.

Presidentti Ronald Reagan käänsi dramaattisen sotilaallisen arvonlaskun jonka pani alulle presidentti Jimmy Carter kehittämällä armeijan joukot jotka on aseistettu köyhdytetyn uraanin (D.U.) ydinkärjillä. Vaikka tämän tyyppinen ydinaseistus ei tuota sienipilven allekirjoitusmerkkiä, se on atomisodankäyntiä sanan joka merkityksessä.

Persianlahden sota I:n aikana, tammi-helmikuussa 1991, presidentti H.W. Bush käytti D.U. -ydinkärkiä Irakin armeijaa vastaan. Alkaen maaliskuun 20. päivänä 2003, hänen poikansa, presidentti Bush, käytti D.U. -ammuksia Irakia vastaan, menettely, joka jatkui kunnes meidän joukot vetäytyivät joulukuussa 2011.

Joukot jotka toimivat Afganistanissa käyttivät myös D.U. -aseistusta, alkaen lokakuussa 2001.

Koko alue on kuolemassa johtuen Amerikan uraaniaseista:

NEWS2063 (suomennettu)”Sokaisevat hiekkamyrskyt: Kuinka köyhdytetty uraani tappaa kokonaisen populaation”

NEWS2372 (suomennettu), otsikolla, ”Irak on nyt radioaktiivinen joutomaa – Köyhdytetyn uraanin myrkytys alkaa vaatia veronsa siviiliväestön keskuudessa”

Koska D.U. -saastunutta pölyä puhaltaa yli 1000 kilometrin päässä Irakin ja Afganistanin taistelukentiltä, yli miljardi ihmistä nauttii päivittäin tätä uraanipölyä. 30 vuoden sisällä, hyvin monet ihmiset tulevat kuolemaan niin että ei edes massamedia voi piilottaa synkkää todellisuutta enää.

Mutta ihmisten mielet ympäri maailman uskovat että Amerikka käsittelee sen ydinaseita vastuullisesti ja moraalisesti, kun taas Iranin uskotaan olevan välitön uhka sen naapureille ja antaessaan terroristeille ydinaseita. Muistatko kun tämä oli osa virallista valetta jota levitettiin Saddam Husseinia vastaan? Meille kerrottiin että jos hän omistaisi ydinkärkiä, hän käyttäisi niitä naapureitaan vastaan ja hän antaisi niitä Osama bin Ladenille!

Me tiedämme nyt että molemmat väitteet eivät olleet mitään muuta, eikä vähempää, kuin propagandavalheita, joita suurenneltiin ja toistettiin usein.

Tervetuloa tulevaan Uuteen Maailman Järjestykseen!


http://cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
III. Rauha Iranin kanssa muuttaa koko Lähi-idän poliittista dynamiikkaa!

Onko Hormuzin salmi menettänyt merkityksensä?

UUTISKATSAUS: ”Onko 'Lähi-idän bonus' poistettu öljystä?”, CNBC News, 24. marraskuuta 2013

”Läpimurron tehneellä ydinohjelmasovulla joka allekirjoitettiin Iranin ja kuuden muun maailmanvallan välillä viikonloppuna on potentiaalia poistaa 'Lähi-idän bonus' öljyn hinnasta, jotkut analyytikot sanovat … Sunnuntain sopu ei välittömästi lopeta pakotteita Irania vastaan, mutta nähdään monien taholta symbolisoivan askelta kohti edistystä edelleen tulevaisuudessa, joka voisi lisätä maailmanlaajuista tarjontaa ja siten hillitsee öljyn hintaa.”

” 'Uskon että saamme vähän polvennytkähdysreaktiota sopimukseen mutta luulen silti että öljy jatkaa kaupantekoaan alhaisemmalla tasolla jonkun aikaa... Lähi-idän bonus syöpyy melko nopeasti', Jonathan Barratt, Sydney'ssä sijaitsevan hyödyketutkimusyhtiö Barratt's Bulletin'in toimitusjohtaja sanoi CNBC'n Aasian kirkumisboksille (Squawk Box) maanantaina.”

Mikä on ”Lähi-idän bonus” ja mitä vaikutuksia tällä länsivaltojen sopimuksella Iranin kanssa on sille?

1) Tarjonta raakaöljyn markkinoilla.

Toisen maailmansodan jälkeen, Lähi-idän valtiot ovat olleet ensisijaisia öljyn toimittajia globaaleille markkinoille. Kollektiivinen mahti tuottaa ja kuljettaa niinkin suurta osaa raakaöljystä kehittyneisiin valtioihin sai arabivaltiot perustamaan öljykonsortion nimeltä 'OPEC'. Kriisiaikoina, OPEC, Saudi-Arabian johtamana, joko tulvisi markkinoilla lisääntyneillä öljymäärillä, tai se kuristaisi öljyn tarjonnan, pitäen siten maailmanmarkkinahinnat puitteissa jotka OPEC ja Lännen talousjohtajat halusivat.

2) Hormuzin salmea on kauan pidetty osana ”Lähi-idän bonusta” öljyn hinnalle. (Katso kartta)

”Hormuzin salmi on salmi Omaninlahden ja Persianlahden välillä. Se on ainoa meriväylä Persianlahdesta avomerelle ja on yksi maailman strategisesti tärkeimmistä pullonkauloista. Pohjoisrannikolla on Iran, ja etelärannikolla on Yhdistyneet Arabiemiraatit ja Musandam, Omanin erillisalue. Kapeimmillaan, salmi on 21 merimailia (39 km) leveä.”

”Noin 20% maailman öljystä, ja noin 35% meriteitse kaupattavasta öljystä, kulkee salmen läpi tehden siitä erittäin tärkeän strategisen sijainnin kansainväliselle kaupalle.”

Dwight D. Eisenhowerin hallinnon päivistä lähtien, Amerikan ulkopolitiikka on keskittynyt pitämään öljyn virtaamassa normaalisti Hormuzin salmen läpi. Ei ainoastaan Yhdysvallat ole ollut voimakkaasti riippuvainen salmen läpi virtaavasta öljystä, vaan niin ovat olleet Japani ja avainvaltiot koko Koillis-Aasian alueella.

Useammin kuin kerran, Amerikan johtajat ovat melko selvästi varoittaneet vihollisiaan siitä että se kävisi sotaa Hormuzin salmen suhteen. Muodostaakseen tuen tälle uhalle, Valkoinen Talo säännöllisesti sijoitti kokonaisen lentotukialuslaivueen alueelle. Raakaöljyn hinta teki aina piikin ylöspäin kun uhka lausuttiin salmea vastaan.

Kuluneiden 10 vuoden aikana kun maata on väärin perustein syytetty kehittämästä omia ydinkärkiään, Iran on luonut melkoisen määrän sanallisia uhkauksia salmea vastaan ja se on kehittänyt voimakkaan nykyaikaisen pienten alusten armadan ja maa-asemille laivoja vastaan suunnattuja raketteja jotka pystyvät teoreettisesti sulkemaan salmen meriliikenteeltä. Joka kerran kun Iran antoi verbaalisen uhkauksen salmea vastaan, öljyn hinta nousi huimasti.

Nyt, kuitenkin, jos iänikuinen kriisi Iranin kanssa on todellakin ohi, strateginen merkitys pitää salmi auki on tällä hetkellä romahtanut pahasti. Nykyisin, Amerikan presidenttien ei tarvitse olla halukkaita ”menemään tatamille” arabivihollista vastaan joka uhkaa sulkea salmen. Onko ”Rauha ja Turvallisuus (Peace and Safety)” nyt aivan nurkan takana? [No tulihan se sieltä David. Elämme nyt valheellisen rauhan aikaa joka edeltää Herran päivää (1 Tess. 5:1-6). Suom. huom.]

Meidän täytyy vain odottaa nähdäksemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com